Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ κ. ΚΙΚΗ ΚΛΕΙΑΡΑ, σε σχέση και σε συνέχεια με το φλέγον θέμα της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΚΡΟΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

Κυρία Κική Κλειαρά, 


ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΕΧΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:


Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ Ε.Δ.Α.Δ. ΕΓΙΝΕ:

(1) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ ΜΗΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ 'Η 

(2) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ;
ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΕ.ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ (1), ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, 

ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΜΕΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ. 

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ "ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ (ΜΑΣ;)";;

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ (2) ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: 

(2Α) ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΕΝΤΟΛΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ) 

(2Β) ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

(2Γ) ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

(2Δ) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Ή (ΚΑΙ) ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ (ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΥΦΗΛΙΟΥ), ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΝΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


Στον σχετικό σύνδεσμο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=qshLNcrtuY4   εμφανίζεστε εσείς προσωπικά, ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ: 

 "ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ  ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ", ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΦΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΡΗΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΕΧΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.

Κατόπιν των δηλώσεών  σας στον τηλεοπτικό σταθμό SKY και στην εκπομπή του κ. Κώστα  Παπαζαφειρίου στην ραδιοσυχνότητα του METROPOLIS 95,5
εδώ:

ΚΑΙ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΙΑ "ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ (ΜΑΣ;)", ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΟΥ (ΜΑΣ;) ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ", ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

--ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ Κ.  ΚΛΕΙΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ;;;;

--- ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΚΡΟΑΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ...... ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ.


Τεράστια εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός, ότι στην διαδικτυακή σελίδα της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, της οποίας είστε Αντιπρόεδρος, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην προσφυγή σας, αλλά ούτε και στην επικαλούμενη από εσάς εκδοθείσα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 
(Γιατί; Δεν άπτεται η προσπάθεια αυτή στις δραστηριότητες του Σωματείου;; )


Αντιθέτως, υπάρχει ανακοίνωση – δελτίο τύπου, για εκείνους που σας αμφισβητούν και μάλιστα γίνεται χρήση από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο, ακραίων, προσβλητικών και μηνύσιμων εκφράσεων.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω συλλογισμών απορρέουν τα κάτωθι ερωτήματα:

1.      Μήπως έχετε τον ρόλο του απογοητευτή του ελληνικού λαού, κυρία Κική Κλειαρά;


2.      Γιατί δεν αποκαλύπτετε τα ονόματα των δικηγόρων σας και τα όλα ως άνω αναφερόμενα έγγραφα;;;

γ

Αναμένω τις απαντήσεις σας, προκειμένου να τις δημοσιεύσω.

Σε ότι με αφορά, οφείλω να σας επισημάνω, πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙ.

Εκ των ως άνω, ας εξάγουν οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και της σελίδας μου στο face book, και όλοι οι λοιποί Ελληνόφωνες αναγνώστες,  τα συμπεράσματά τους.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ  κ. Κ. ΚΛΕΙΑΡΑ ME ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ......  ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.


ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ  Ή ΤΗΝ... ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ.Καλλιόπη Σουφλή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Σταμάτα με δαυτη/παράδεξου δημόσια ότι όπως και η δικηγόρος Μαρουπα που σε κοροιδεψε μέχρι και το τελευταίο συλλαλητηριο έξω από την βουλή μας την ώρα που αυτή ψηφηζε νόμο το προσυμφωνο μας και εσύ ακόμα την διαφημίζεις δημόσια ,σε κορόιδεψαν δημοσια(πολύ μας προβληματίζεις που συνεχίζεις δημοσια μαζί της γιατί και με το Μάτι είπες την πρώτη εβδομάδα πολλές μπούρδες που μετά τις γυρησες)/ο υδραυλικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υδραυλικέ, μάλλον χάνεις λάδια...
   Ούτε την Μαρούπα προέβαλα, και σε προκαλώ να μου δείξεις πού και πότε... ούτε με το Μάτι άλλαξα θέση...

   Όσο για την εν λόγω κυρία, όταν δεν γνωρίζεις, θα βγάζεις τον σκασμό.

   Άντε, γιατι πολλοί ... σαγιανιμ, προέκυψαν εδώ μέσα... και μάλιστα αγράμματοι και ανορθόγραφοι...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ