Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Όταν ο Βελόπουλος, καταδικάστηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ, εσύ θα τον εμπιστευθείς;;; Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η... ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ... (βίντεο)Ο εμπορευματίας κυραλοιφών... (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αρκεί να μην είναι απάτη), ο εμπορευματιας του Χριστού, διεκδικεί θέση στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, ελέω ανεγκέφαλων νεοελλήνων...
Ο "άνθρωπος" που υπέγραψε το πρώτο μνημόνιο, ο "άνθρωπος", που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ, ισχυρίζεται πως θα σώσει την Ελλάδα... 

Είναι ο ίδιος "άνθρωπος", που τέσσερεις μέρες μετά την δήλωσή του, ότι δεν θα εγκαταλείψει το ΛΑΟΣ, του ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, πήγε στον Σαμαρά και ζήτησε... καρέκλα βολευτική... 
Αλλά έφαγε... πόρτα...(τον δέχθηκε ο Σαμαράς, αντέδρασαν Βορίδης και Αδωνάι...)Μετά πήγε στον Καμμένο, να πουλήσει την ... βολευτική του πραμάτεια... 
Κι εκεί έφαγε πόρτα... 

Μετά, πήγε προς Παπαθεμελή πλευρά... 
Ο Παπαθεμελής, του έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα...

Επόμενη στάση, στην Λάρσα.... "σε είδα και λαχτάρσα"... για να κάνει κόμμα με τον Ροντούλη...
Καινούργια... πορτα κι από κει...

Και το ξανάριξε στις κυραλοιφές, στα ματζούνια και στην Χριστεμπορία, ο μουσιού Βελό... και δυστυχώς, τον εμπιστεύονται κάτι λοβοτομημένα χάπατα... 

"Δεν πρόκειται να κάνω κόμμα", είπε οι ματζουνοπωλητής... 

"Αν με δείτε να κάνω κόμμα, θα είμαι ΡΟΜΠΑ....", δήλωσε με έμβαση και ύφος εκατό καρδιναλίων... ξέρετε τι είδους καρδιναλίων.. αυτών που βιάζουν παιδάκια... 

Και προχθές, έστεισε "παράγκα" για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, δηλώνοντας πως ... "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Και η τραγωδία είναι, πως κάτι οι λοβοτομημένοι νεοέλληνες, που είναι ακόμα και σήμερα, "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας", που θα τον ψηφίσουν... κάτι τα "παρασκήνια τα οβραίικα" που κινούν τα νήματα και για τα οποία έχει ιδιαίτερη συμπάθεια Ο ΡΟΜΠΑΣ, , θα τον χώσουν στην Βολή... Μπρε, μήπως είναι δικός τους;;;
Δηλαδή ΟΒΡΙΟΣ;;;

Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.... ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ... "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ", ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!

Άντε λοιπόν στον ... ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ, γιατί αυτός σου αξίζει...Καλλιόπη Σουφλή

"ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ!" ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=o_UFDCqsrsk


Πάμε και στα... "βρώμικα"...Με την απόφαση 325 του έτους 2000, το Δικαστήριο του Αρείου Πάγου στο Ε'Ποινικό του Τμήμα "κηλίδωνε" την μέχρι εκείνη την ώρα κατάλευκη πολιτική καριέρα του υποψήφιου τότε βουλευτή του Νομού Πέλλας με την Ν.Δ Κυριάκου Βελόπουλου, γνωστού τηλεπλασιε βιβλίων αλλά και δημοσιογράφου, μέχρι το 2000, στον τηλεοπτικό σταθμό "ΤV θΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ".

Μηνυτής του ήταν ο ιδιοκτήτης του σταθμού Κωνσταντίνος Ζαρκάδας, γιατρός στο επάγγελμα. Αλλά και συγκατηγορούμενος του Βελόπουλου αφού ο τότε δημοσιογράφος τον είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ο γιατρός είχε δημόσια κατηγορήσει τον Βελόπουλο στην Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ ότι είχε εκβιάσει εταιρεία εμφιαλωμένου νερού(με μια μύγα που είχε βρει καταναλωτής)ώστε να φέρει διαφήμιση στο κανάλι που εργαζόταν.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ........

Τόσο στο Εφετείο όσο και στον Άρειο Πάγο ο Βελόπουλος καταδικάστηκε. 


Ο πρώην εργοδότης του τον κατήγγειλε ως λωποδύτη. 

Ότι εισέπραττε λεφτά από τις διαφημίσεις και δεν τις απέδιδε. Το δικαστήριο ήταν πέλεκυς για τον τότε υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ: 

"Με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ο Βελόπουλος εισέπραξε για λογαριασμό του TV θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" το χρηματικο πόσό των 1.500.000 από την εταιρεία "ΒERCMAN CORD" και το ποσόν των 900.000 από την εταιρεία "SUPER CAFE" για τις διαφημίσεις. 

Συνολικά εισέπραξε ο κατηγορούμενος 2.400.000 και δεν απέδοσε στο κανάλι του το 60% αλλά το κατακράτησε και το ιδιοποιήθηκε παράνομα, καίτοι ενοχλήθηκε κατ' επανάληψη για να το επιστρέψει στην εν λόγω εταιρεία".

Ο πρώην εργοδότης του, ο οποίος τον είχε καταγγείλει δημόσια με δελτίο τύπου σε όλη την Μακεδονία ότι είχε αποκρύψει την μύγα που είχε βρεθεί μέσα στο μπουκάλι από το νερό "Ιόλη" με σκοπό "να εξαργυρωθεί η σιωπή του απο την εταιρεία εμφιάλωσης ύδατος ώστε να μην δημοσιοποιήσει την ανεύρεση μύγας", κηρύχτηκε ένοχος για δυσφήμιση και αθωωώθηκε για συκοφαντικη δυσφήμιση.

Μέσα όμως από μαρτυρικές καταθέσεις της δικογραφίας ακούστηκαν στο δικαστήριο απίστευτα πράγματα για το Βελόπουλο για τα οποία οφείλει και ο ίδιος, εαν είναι ψευδή, να βγει δημόσια και να τοποθετηθεί.
Η δουλειά κανενός δεν είναι ντροπή. Όμως οι πολιτικοί και κυρίως ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύει τον διαυγή και έντιμο βίο του. 


Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εξηγήσεις που πρέπει δημόσια να δοθούν για συμβάντα που δεν προάγουν τον δημόσιο βίο. 

Εκτός και εαν ο κ.Βελόπουλος πρεσβεύει ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι και έχουν συνωμοτήσει εναντίον του οι πολιτικοί του αντίπαλοι.ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ

πηγήΚι όσο θυμάμαι που ο Στεφανούλης, τον είχε ... περί πολλού και ... "πατριώτη" τον ανέβαζε, "πατριωτάρα" τον κατέβαζε και "ρωσόφιλο"... λες και δεν γνώριζε μια τόσο σημαντική καταδίκη που έλαβε μέρος πριν δέκα χρόνια...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ … “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ …ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Αλήθεια τι θυμήθηκα; Από τη στιγμή που κορυφώνεται ο πόλεμος Καρατζαφέρη – Βελόπουλου (σ.σ. η σειρά των ονομάτων δεν είναι τυχαία, γιατί ο συντάκτης σέβεται την πολιτική ιεραρχία)!


Θυμήθηκα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, το οποίο παρουσίαζε τον πόλεμο χαρακωμάτων, μέχρι της τελικής πτώσεως, των Γιώργου Καρατζαφέρη και Κυριάκου Βελόπουλου!


Βλέπετε, ο πατριωτικός χώρος είναι ακηδεμόνευτος, αφού η “Χρυσή Αυγή” έχει πιάσει ταβάνι και ένα τεράστιο εκλογικό “χωράφι” προσμένει τον καλλιεργητή του!


Από τη μια μεριά ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έχει ιδρύσει ήδη κόμμα και ευελπιστεί να αδράξει ψηφοφόρους της ευρύτερης λαϊκής – πατριωτικής δεξιάς και ο άλλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δεν έχει κόμμα, αφού τον ΛΑ.Ο.Σ τον διέλυσε, όπως και την “Εθνική Ενότητα”, μη υπάρχοντος δεύτερου ενδιαφερόμενου, προσπαθεί και νομίζει ότι μπορεί να παίξει ξανά ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας!

Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος…

Θα μου πείτε, έχει κάποια σχέση ο Καρατζαφέρης με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” του Στέφανου Χίου; Δεν μπορώ να γνωρίζω!

Όμως, γνωρίζω πως ο Στέφανος Χίος εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ιδιοκτησίας του Καρατζαφέρη! 
Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!


Όμως, Καρατζαφέρης και Βελόπουλος, σήμερα είναι “δυο ξένοι στην ίδια πόλη” με κοινά συμφέροντα! Την άλωση της ψήφου του πολίτη που ως γνωστόν έχει κοντή μνήμη και ξεχνάει πολύ γρήγορα!

Ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου…


Γι΄ αυτό εμείς, θα σας θυμίσουμε πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα, στην οποία Βουλευτής ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος!


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές! Ο δε Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ!Οι δυο άνδρες υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι κατά το παρελθόν και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε τον Κυριάκο Βελόπουλο, “επιβάλλοντας” την εκλογή του στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. 

Εις βάρος βεβαίως, παλαιότερων στελεχών που είχαν υπηρετήσει το κόμμα από υψηλές θεσμικές θέσεις και είχαν επί της ουσίας μεγάλο μερίδιο στις εκλογικές επιτυχίες του ΛΑΟΣ στις Εθνικές εκλογές, αλλά και σε αυτές της ΕΕ!


Φίλες και φίλοι, πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν μετείχε σε κανένα θεσμικό Όργανο του ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά ουσιαστική συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια του κόμματος του ΛΑΟΣ!

“Ματωμένη πένα” έγραψε στο “Μακελειό”…

Τώρα, τι μεσολάβησε και οι δρόμοι τους χώρισαν, ας απαντήσει αν γνωρίζει ο Στέφανος Χίος!
Ο οποίος διά μέσω αυτού του δημοσιεύματος της εφημερίδος “Μακελειό”, προφανώς επιζητά τον πολιτικό θάνατο του κόμματος Βελόπουλου προκειμένου να προσποριστεί τις ψήφους του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!


Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε τι ακριβώς έγραφε αυτό το πρωτοσέλιδο, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε αν αληθεύουν αυτές οι αναφορές κατά του προσώπου του Κυριάκου Βελόπουλου!


«Πήξαμε από πατριώτες της κονόμας. Η αμετάκλητη καταδίκη για υπεξαίρεση του υπερ-Έλληνα αρχηγού κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, που “βούτηξε τα λεφτά του συνεταίρου του” και η σκοτεινή “υπόθεση εκβιασμού” που στέρησε την έδρα της ΝΔ.
“Εκβίαζε με τη μύγα για να πάρει διαφήμιση”!


“…ακροατής πήγε στον Κυριάκο Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας – κολοσσό και γυρίζοντας πίσω, η εταιρεία απέστειλε διαφήμιση στο κανάλι”!


Ωστόσο όμως, αν θιγόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος επειδή ενδεχομένως το δημοσίευμα να ήταν ψευδές, ας προσέφευγε στη δικαιοσύνη για τη δικαίωσή του! Εάν δεν προσέφυγε, τότε τι να πω…


Έτσι, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι πως το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν έχει βαριά οσμή μόνο στα μεγάλα κόμματα! 

Τα ίδια μεγάλα μαχαίρια βγαίνουν και στα μικρά κόμματα! 

Ωστόσο, φρονώ πως ο πόλεμος μεταξύ Καρατζαφέρη – Βελόπουλου μόλις ξεκίνησε! 

Αυτός λοιπόν, ο πόλεμος χαρακωμάτων συνεχίζεται ανελέητα από τα κανάλια στα οποία έχουν φωνή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο Κυριάκος Βελόπουλος!

Γιατί προφανώς, έχουν ράμματα και οι δυο για τη γούνα του άλλου!

Ας πρόσεχαν…
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Οπωσδήποτε ούτε και το παρελθόν του Βελοπουλου εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν είναι για να τον ψηφίσεις κι αυτόν.Ο λόγος είναι ότι έχει την ρετσινιά του μνημονιου και την αμετάκλητη δικαστική αποφαση.

  Για τις επιστολές το αναφέρουν συνέχεια αλλά περισσότερο προσπαθούν να τον γελοιοποιησουν παρά να παρουσιάσουν την αλήθεια.Πως το κάνουν;Κόβουν από μια εκπομπή ολόκληρη το κομμάτι που λέει παρτε τις επιστολές του Χριστού ενώ δεν δείχνουν την απάντηση που έδωσε σε εκπομπή του ότι οι επιστολές έχουν ληφθεί με αριθμό πρωτοκόλλου από Αρχεία αγιορείτικης μονής.Σε αυτό το σημείο δηλαδή όποιος το τονίζει δείχνει εμπάθεια και τον χτυπάει κάτω από την ζώνη το οποίο είναι λάθος και πλήττει την αξιοπιστία του κατήγορου.

  Όσο για τις λεγόμενες πόρτες που αναφέρονται ότι έφαγε δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.π.χ ο Σαμαράς τον κάλεσε και του υποσχέθηκε υπουργοποιηση και δεν δέχτηκε ο Βελόπουλος.

  Αυτό το οποίο πρέπει να διερευνηθεί δημοσιογραφικά είναι αν παρασκευάζει τις κηραλοιφες και τα προϊόντα του εκτός Ελλάδας σε χώρα των Βαλκανιων.

  Επιχειρηματικά τι θα κάνει.Θα καθησει να πληρώνει το 70% των κερδων στον Τσίπρα να ταΐζει λάθρο;Αλλά από την άλλη όταν διακηρύττει ως αρχηγός κόμματος ότι το μέλλον είναι στην εγχώρια παραγωγή τότε έχουμε μια αναντιστοιχία λόγων και πράξεων.Προσπαθει να ισορροπήσει δηλαδή σε δύο βάρκες.

  Η ουσία όμως τελικά ξέρετε ποια είναι;Ωραία βρίσκουμε τα τρωτά όλων.Ποιον θα ψηφίσουμε;Διότι πρέπει κάποιον να ψηφίσουμε.Αλλιως θα ξαναεκλεγει πανηγυρικα ο Τσίπρας.

  Όπως έχει η κατάσταση ανάμεσα σε όλους πρέπει να ψηφίσουμε ή ΚΚΕ ή Χρυσή Αυγή ή κάποιο άλλο εξωκυνοβουλευτικο κόμμα.

  Όμως ο κόσμος επειδή είναι χαζοβιολης από την μια και από την άλλη θέλει η ρίξει τον Τσίπρα θα πάει και θα ψηφίσει τον Κούλη όχι γιατι ο Κούλης θα τον γλιτωσει αλλά γιατί θέλει να γλιτώσει από τον τζίφρα.

  Αφού εκλεγεί ο Κούλης σε ένα χρόνο θα έρθει η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και θα γίνουν παλι εκλογες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ομορφος κοσμος'''ηθικος''' αγγελικα πλασμενος.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εβραιοπρακτορας καθαρα γι αυτο τον βαζει στο Κυνοβουλιο η Εβραικη Ζινγκιουλαρ, δεν υπαρχει πιο ξεκαθαρος προσκυνητης και δουλος της πατριδας του του Ισραηλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ