Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Ἐμβόλια,ἔ; ... Καί ἡ ...ἐγκατάστασις πού ἀκούει στό ὄνομα Θ. Ῥόζενμπεργκ; Κατ᾿ἀρχάς τήν ἑβραϊκή του καταγωγή... ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
 Ἔ, ποῦ θά πάῃ,κάτι μέ τά μνημόνια, τά ἔμβόλια,τούς ...μετανάστες καί τίς συμφωνίες τῶν λιμνῶν θά τούς ἀντικαταστήσουμε, βρέ,τούς Ἕλληνες,θά μικρύνουμε τήν Ἑλλάδα... Στη "Συνωμοσία των εμβολίων", ο Andreas Moritz παραθέτει αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι:
  - Τα εμβόλια συντελούν στη διάδοση των περισσότερων σύγχρονων ασθενειών.
 

- Ο παιδικός εμβολιασμός, το αντιγριπικό εμβόλιο και τα λοιπά εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 

- Η μεγάλη έξαρση των αλλεργιών, της αρθρίτιδας, του άσθματος, του αυτισμού, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, του καρκίνου, του διαβήτη (βρεφικής και παιδικής ηλικίας), των νεφροπαθειών, των αποβολών, των νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό.

- Τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν 120% περισσότερο άσθμα, 317% περισσότερο σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές και 146% περισσότερο αυτισμό, συγκριτικά με τα μη εμβολιασμένα.


Και κάπως έτσι, στήνεται από τα κουμμούνια, η μείωση του πληθυσμού στην κατεχομενη  Ελλάδα... 


Ρωτήστε έναν γιατρό,  αν έχει κάνει εμβόλια στα παιδιά του, και μην εκπλαγείτε αν η απάντησή του είναι... ΟΧΙ!

Καλλιόπη Σουφλή
Πλέον τῶν 2 ἑκατομμυρίων,εἶναι ὁ ἀριθμός τῶν ἐμβολίων κατά τῆς γρίπης,πού εἰσήχθησαν τήν ἐφετινή χειμερινή περίοδο στήν Ἑλλάδα. 

Ὅμως δέν ἔφθασαν,κατά τόν πρόεδρο τοῦ ΚΕΕΛΠΝΟ,Ῥόζενμπεργκ,ὁπότε πρό 2 ἡμερῶν ἔκρουσε τόν κώδωνα κινδύνου περί ἐποχικῆς γρίπης καί ὁ ΕΟΦ παρείγγειλε ἀκόμη μία παρτίδα 50000 ἐμβολίων...
Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ για την αύξηση των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης καί
 ο ΕΟΦ παραγγέλνει 50.000 αντιγριπικά εμβόλια

Ναί ἀλλά,ἐργαζόμενοι καί ἀσθενεῖς,στό νοσοκομεῖο Καστοριᾶς,μᾶλλον θ'ἀρχίσουν νά πεθαίνουν ἀπό τό ...κρῦο !
Έκκληση του νοσοκομείου Καστοριάς για δωρεά πετρελαίου θέρμανσης
Ἤ νά σκοτωθοῦν ἀπό τούς σοβᾶδες,πού πέφτουν ἀπό ταβάνια νοσοσκομείων :Πέφτουν σοβάδες δίπλα σε ασθενείς στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Ἀλλά,βεβαίως γιά τόν Πολάκη αὐτά εἶναι ἄνευ σημασίας (ἤ ...ἐπιθυμητός σκοπός ; ),ἀρκεῖ νά βαίνη καλῶς ἡ ...ἐγκατάσταση στό ΚΕΕΛΠΝΟ !

Ο Πολάκης έπαυσε τον Γιαννόπουλο από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Αντικαταστάθηκε από τον Θεόφιλο ΡόζενμπεργκΠῶς λέμε,οἰκιακές ἐγκαταστασεις ; Ἔ,κάτι τέτοιο ;...Ὁ εἷς ἐκ τῶν ...ἐγκαταστατῶν,χωρίς καμμία ἄλλη ἰδιότητα,οὐδέ τό :κύριος (κατά τά γραφόμενα τοῦ Πολάκη),Ἀ. Ξανθός,εἶναι ὁ ὑπουργός ὑγείας. 
 
 
Τί λέει τό βιογραφικό του; Τρεῖς ἀράδες. 
 
Γεννήθηκε τό 1960,μετά ἔρχεται στό ἐπάγγελμά του καί ἀπό ἐκεῖ κατευθεῖαν στό 2012 καί 2015,ὅπου ἐκλέγεται βουλευτής συριζα. 
Τέλος,ἡ ὑπουργοποίησις. Αὐτά...

Καί ὁ ἕτερος καππαδόκης ;
Γιάννης Γ. Μπασκόζος «Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1955.

 Η μητέρα μου κατάγεται από τη Βυτίνα Αρκαδίας, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.


Ο πατέρας μου από την Ανδρίτσαινα, υπάλληλος ΟΤΕ.

 Και οι δύο γονείς μου σταθερά με τους αγώνες και τις ιδέες της αριστεράς. 

Συμμετέχω στις πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις της αριστεράς (ΚΝΕ ,ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ) - σημ. Πελασγικῆς : σταθερή πορεία ἀνελίξεως ! - από τις μέρες της εξέγερσης στη Νομική και το Πολυτεχνείο μέχρι σήμερα.

Από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της πρώτης ΚΠΕ ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΕ μέχρι σήμερα.

 Μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του τομέα υγείας και κοινωνικού κράτους».(ἀπό ἐδῶ)
Καί ἡ ...ἐγκατάστασις πού ἀκούει στό ὄνομα Θ. Ῥόζενμπεργκ; Κατ᾿ἀρχάς τήν ἑβραϊκή του καταγωγή...Χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής των Γιατρών του Κόσμου
( Γιατροί τοῦ κόσμου ΜΚΟ: Οι Γιατροί Του Κόσμου μέσα από την Ιατρική Ανθρωπιστική δράση τους είναι σταθεροί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτωνΑντιτίθενται αποφασιστικά στον ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση κοινωνικών ομάδων, στην πολιτική της Εθνικής Κάθαρσης και στην κοινωνική ανισότητα. Υποστηρίζουν τα δικαιώματα της γυναίκας και του παιδιού, το δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα.

 
Πιστεύοντας ότι πρέπει να προβληθεί διεθνώς το πρόσωπο της Ελλάδας, της Αλληλεγγύης, του Ανθρωπισμού και του Δικαίου, της Ελλάδας Κράτους – Ασύλου και Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χωρίς στείρες εθνικιστικές εξάρσεις και πατριδοκάπηλες σκοπιμότητες (ἀπό ἐδῶ) ...η οικογένεια Ρόζενμπεργκ μετακόμισε από τον Πειραιά στα Χανιά, όπου ο πατέρας ιατρός – χειρουργός, Γεώργιος Ρόζενμπεργκ προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες στους Χανιώτες...Μετά τον θάνατο του πατέρα,η οικογένεια ήρθε στην Αθήνα.(ἀπό ἐδῶ)

...το 1993-1994, όπου, μαζί με τον νυν υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και ομάδα των ΓτΚ, βοήθησαν στον εξοπλισμό και την εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού δύο Κέντρων Υγείας στις πόλεις Οντούρ και Ουατζίτ.

... Μαζί με συναδέλφους του, έχει πρωτοστατήσει στο κίνημα ενάντια στη «δολοφονική παραμονή των ναρκοπεδίων στην περιοχή του Έβρου», ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» τον φράχτη. 

(ἀπό ἐδῶ : Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ)

Πολύ κόλλημα μέ τά ἐμβόλια ὁ ἀνωτέρῳ...

Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ : «Το εμβόλιο είναι το κύριο μέτρο πρόληψης…»

Ρόζενμπεργκ: πολλοί Έλληνες αγνοούν την ανάγκη εμβολιασμού σε ενήλικες

Ικανοποιητική η εμβολιαστική κάλυψη των παιδιών στην Ελλάδα

Καί ὅλα ὑπό τήν ἔγκρισιν τοῦ μεγάλου φωστήρος :

«Πράσινο φως» από Τσίπρα για τις αλλαγές στο ΚΕΕΛΠΝΟΣτη "Συνωμοσία των εμβολίων", ο Andreas Moritz παραθέτει αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι:

  - Τα εμβόλια συντελούν στη διάδοση των περισσότερων σύγχρονων ασθενειών.
 

- Ο παιδικός εμβολιασμός, το αντιγριπικό εμβόλιο και τα λοιπά εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 

- Η μεγάλη έξαρση των αλλεργιών, της αρθρίτιδας, του άσθματος, του αυτισμού, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, του καρκίνου, του διαβήτη (βρεφικής και παιδικής ηλικίας), των νεφροπαθειών, των αποβολών, των νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό.

- Τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν 120% περισσότερο άσθμα, 317% περισσότερο σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές και 146% περισσότερο αυτισμό, συγκριτικά με τα μη εμβολιασμένα.(ἐδῶ)

Δολοφόνησαν γιατρούς που αποκάλυψαν πως τα εμβόλια είναι φονικά!
Seven Doctors Mysteriously Found Dead After Summit For Breakthrough Cure For CancerΚαί ἐν κατακλείδι τί θυμήθηκα; Ἐκεῖνα τά ἐμβόλια τοῦ Ἀβραάμόπουλου ...Παρήγγειλαν εμβόλια για… δυόμισι Ελλάδες

Αβραμόπουλος: « Τα καθάρματα που έστησαν αυτή τη σκευωρία θα βρεθούν στο εδώλιο. Εγώ αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής η μπαίνουμε σε μια επικίνδυνη περίοδο για την Ελληνική Δημοκρατία»


Μετά ἀπ᾿ὅλα αὐτά ἔχει διεθνῶς ἀναγνωρισθῇ πλέον κατέχων τήν θέσιν τοῦ εὐρωπίου ἐπιτρόπου ἐπί τῆς μεταναστεύσεως καί τῆς ἰθαγενείας στήν Ε.Ε.!
 Ὅ ἐστί μεθ᾿ἐρμηνευόμενον: Welcome refugees ! 
Ἔ, ποῦ θά πάῃ,κάτι μέ τά μνημόνια, τά ἔμβόλια,τούς ...μετανάστες καί τίς συμφωνίες τῶν λιμνῶν θά τούς ἀντικαταστήσουμε, βρέ,τούς Ἕλληνες,θά μικρύνουμε τήν Ἑλλάδα...Θανάσης ΚλάραςδηλωσίαςἌρης Βελουχιώτης : «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ’ αυτούς, θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους...Τά φυσικά σύνορα τῆς Ελλάδας είναι στον Όλυμπο...»


Ἡ ΠελασγικήΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ