Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Παίζετε με την αγωνία ενός ολόκληρου λαού, κυρία Κλειαρά;;; Δωστε στη δημοσιότητα την απόφαση του ΕΥΡ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, που ισχυρίζεστε πως έχετε. (βίντεο)"Μπορείς να ξεγελάς πολλούς, για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά κανέναν για πάντα". (Αβραάμ Λίνκολν)
Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή


Πριν ξεκινήσω την παράθεση των στοιχείων που τις τελευταίες μέρες έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις ομαδικής παράκρουσης στο διαδίκτυο,  και αφορά στην ... "απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", που ανακοίνωσε η κ. Κική Κλειαρά πριν από λίγες μέρες στον  τηλεοπτικό σταθμό  SKY, παρακαλώ, ακούστε τα δυο βίντεο που ακολουθούν, κατά χρονολογική σειρά.


Το πρώτο, είναι από ομογενειακό κανάλι της Αυστραλίας, το οποίο μου έστειλε αναγνώστης πριν λίγο,  και το δεύτερο, είναι του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού SKY


1.  https://youtu.be/tb4cB0cUKss

Ράδιο "ΣΥΜΒΑΝ" Έλενα Ματσούκα Συνέντευξη εξελίξεις στο Μακεδονικό, με νομικές διαδικασίες.2. https://youtu.be/qshLNcrtuY4

 Καταδίκασε τις Πρέσπες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

Απ' όλα τα σχόλια που ακολουθούν το δεύτερο βίντεο (307) και είναι να τραβάς τα μαλλιά σου για το επίπεδο και το ανεγκέφαλο των σχολιαστών, στοιχείο που δείχνει και το μέγεθος της ηλιθιότητας αυτού του λαού στην συντριπτική του πλειοψηφία, αλλά  και την κατάντια του, καθώς όλοι σχεδόν βρίζουν τους δημοσιογράφους (και πολύ καλά κάνουν, αλλά έχουν χάσει τον στόχο που είναι Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.Α.Α., και την οποία η κ. Κλειαρά δεν παρουσίασε γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ξεχώρισα  τα δυο παρακάτω σχόλια, που εκφράζουν συνειρμό και λογική, με μόνη επιφύλαξη ότι αφορά στον πρόγονο της κ. Κλειαρά στο δεύτερο σχόλιο, καθώς δεν γνωρίζω το γενεολογικό δένδρο της εν λόγω κυρίας.


Καλλιόπη Σουφλή


Ιδού η ιστοσελίδα αναζήτησης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου [https://hudoc.echr.coe.int/eng#%20], στο οποίο (Δικαστήριο) , σημειωτέον, έχει δικαίωμα πρόσβασης όποιος διάδικος έχει προηγουμένως εξαντλήσει όλα τα εγχώρια ένδικα μέσα (και τούτο, δηλ. η εξάντληση των ένδικων μέσων, υπενθυμίζω ότι συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια και όχι μετά από λίγους μήνες όπως εν προκειμένω). 
Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία απόφαση (είτε επί του παραδεκτού είτε επί της ουσίας) που να αφορά την εν θέματι υπόθεση. 
Ψάξτε κι εσείς και ο νοών νοείτω... 
Α, και μην αρχίσετε από κάτω αφορισμούς και ύβρεις, μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα άποψη διαφορετική από τις δικές σας. 
Άλλωστε η εν λόγω άποψη στηρίζεται σε στοιχεία. 
Η εικονιζόμενη κυρία όμως, ανεξαρτήτως του εάν την διέκοπταν κάθε τρεις και λίγο (σε εκνευριστικό μεν βαθμό, αλλά εδώ που τα λέμε τη ρωτούσαν τι ακριβώς αναφέρει η απόφαση κι εκείνη τους απαντούσε με γενικότητες, αντί να διαβάσει έστω το διατακτικό της), δεν ανέφερε όμως το στοιχειώδες (που περίμενα να ακούσω κι εγώ), για το οποίο αρκούσαν μόλις τρία δευτερόλεπτα: ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. 
Τέλος, συνιστώ, πριν δεχθείτε άλλη φορά οποιαδήποτε είδηση ως αληθινή, να τη διασταυρώνετε πρώτα, προτού προβείτε σε συμπεράσματα, κρίσεις και επικρίσεις. 

Δεν σας κάνω τον έξυπνο ούτε είμαι ούτε σας κατηγορώ, αφού κι εγώ στο παρελθόν έχω σχολιάσει ή προωθήσει είδηση χωρίς να τη διασταυρώσω. 

Ανθρώπινα είναι αυτά, η δε στενοχώρια μας μεγάλη για αυτά που έχουν γίνει σε βάρος της Μακεδονίας... και μη με ρωτήσετε ποιας (εκεί καταντήσαμε, να χρειάζεται να επεξηγούμε σε ποια Μακεδονία αναφερόμαστε...). 

ΜΙΑ είναι... και είναι ΕΛΛΑΔΑ). 

Να είστε όλοι καλά. 


Υ.Γ.: Μακάρι αυτή η με πολλούς αστερίσκους "Συμφωνία" να μην μας βγει σε κακό, καίτοι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος... Και τα μυαλά στα κάγκελα. 
Ξοδέψανε τα κανάλια 2 λεπτά από το χρόνο τους για να βγάλουν στον αέρα τις μπούρδες μιας ονειροπαρμένης. 

Ο παππούς της ήτανε ο Αριστείδης Μαργαρίτης, γνωστός πλιατσικολόγος και ληστής της εποχής που δρούσε με τα ψευδόνυμα "καπετάν Τρομάρας" και "καπετάν Πίτας" και έσφαξε 2-3 ανυπεράσπιστους χωρικούς που δεν του δίναν το βιό τους. 
Από που κι ως που "Μακεδονομάχος"; 

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ακυρώνεται έτσι. 

Ψάξτε το στα σίγουρα από μόνοι σας για να μη σας λένε ότι θέλουνε, κάποιοι που νομίζουν ότι άπαντες στην Ελλάδα είναι χαζοί. 
Οι άλλοι πάλι κάνανε προσφυγή σε δικαστήριο επικράτειας Ωκεανίας. 

Ας πάνε και στους Μάο Μάο μετά αν δε γίνει κάτι. 
Τι ακούμε!!!Πάμε τώρα στα υπόλοιπα αυτής της περίεργης ιστορίας.

Από τα στοιχεία που μου έστειλε φίλος αναγνώστης,  από την προσωπική σελίδα της κ. Κικής Κλειαρά, τα οποία  αφορούν στο θέμα της προσφυγής και της ... "απόφασης" του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά τα οποία θα τεθούν στο τέλος της ανάρτησης, προς την εν λόγω κυρία.

Διαβάστε τι γράφει στην προσωπική της σελίδα...Ο χρήστης Kiki Kliara κοινοποίησε ένα βίντεο.
Απο σημερα θεωρειται παρανομη ενεργεια!!!
Με αποφαση ευρωπαϊκου δικαστηριου εχω το δικαιωμα να βροντοφωναζω:
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ
ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ

 

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece
Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece 🇬🇷
Μακεδονία Ξακουστή - Εθνικός Ύμνος - ΣΟΝΕ
- Γυναικεία Χορωδία "Νηρηίδες" Δήμου Παλαιού Φαλήρου
(Μουσική Διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλικού)

- Γυναικεία Χορωδία ''Καλλιτεχνήματα'' Κερατσινίου
(Μουσική Διδασκαλία: Μαρία Μιχαλοπούλου)
- Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης
(Μουσική Διδασκαλία: Λώρα Πετροπούλου)
- Παιδική Χορωδία Αιγινίου "Canto Olympus"
(Μουσική Διδασκαλία: Μιχάλης Καριοφυλλίδης)
- ''Αγγέλων Φωνές'': Παιδική - Νεανική Χορωδία Ι. Μ. Σερρών & Νιγρίτης
(Μουσική Διδασκαλία: Μαρία Κουβακλή)
- Παιδική - Νεανική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανασίου Χριστόπουλου Καστοριάς
(Μουσική Διδασκαλία: Δημήτρης Θεοδωράκης)
- Παιδική - Νεανική Χορωδία της ΣΟΝΕ
(Μουσική Διδασκαλία: Ευάγγελος Αραμπατζής)
Σολίστ: Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Νικόλας Σαββίδης, Άσπα Μαυρίδου, Έλενα Τιτίρλα
Διεύθυνση: Ευάγγελος Αραμπατζής / Evaggelos Arabatzis - Ευάγγελος Αραμπατζής


Μόνο που το βίντεο, ουδεμία σχέση έχει με τα λόγια της και τους ισχυρισμούς της στον τηλεοπτικό σταθμό SKY, περί της ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι ... μουσικό ... 
Κι εύλογα τίθεται το ερώτημα; Γιατί δεν ανάρτησε η κ. Κλειαρά, το βίντεο με την παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό SKY;

Εύλογα τα σχόλια που ακολουθούν, αποδεικνύουν πως... "κάτι δεν πάει καλά στο ... βασίλειο της Δανιμαρκίας"...

Καλλιόπη Σουφλή
  Σχόλια
  • George Antoniou Πολύ συγκινητική η συνέντευξη σας στο ΣΚΑΪ, αλλοίμονο όμως οι σκοτεινές δυνάμεις σας έκοψαν πριν σας δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσετε επαρκώς το τι συνέβη. Έχετε ίσως τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;


  • Kiki Kliara Θα γινουν ανακοινωσεις

 • Konstantinos Oikonomopoulos Kiki Kliara τις αναμενουμε να τις αναμεταδωσουμε αμεσα

 • Eleni Georgia Κυρια Κλιαρά εχετε τη δυνατοτητα να δημοσιευσετε την αποφαση; Ωστε να κανουμε μαζικες προσφυγές;

  • Kiki Kliara Μπορειτε να προσφυγετε ο κσθενας ή ομαδικα με ενα σοβσρο δικηγορικο γραφειο. Οπως αντιλαμβανεστε μια τετοια σοβαρη αποφαση δεν ανακοινωνεται στο διαδυκτιο. Εντολη δικηγορου. Τα σοβαρσ γραφεια μπορουν να βρουν την προσφυγη, η οποια σας ενημερωνω οτι στρεφεται απευθειας κατα του ελληνικου κρατους


 • Κατερίνα Τσικαρίδη Επειδή πάρα πολύς κόσμος αμφισβητεί την ύπαρξη αλλά και την εγκυρότητα της απόφασης αυτής, παρακαλώ πολύ να τη δημοσιεύσετε και να μας δώσετε και στοιχεία για το που μπορούμε να την αναζητήσουμε μόνοι μας. Την αναζήτησαν πολλοί χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, γιατί το ανακοινώσατε την ημέρα της ψήφισης; Αυτό κινεί πολλές υποψίες.


  • Kiki Kliara Μπορειτε να προσφυγετε ο καθενας ή ομαδικα με ενα σοβσρο δικηγορικο γραφειο που να θελει τοσο αυτο οσο & εσεις να μπειτε απεναντι στο συστημα & στο κρατος. Οι λογοι της παραβιασης δοθηκαν. Κσντε την προσφυγη. Απλα τα πραγματα. Οπως αντιλαμβανεστε μιά   σοβαρη αποφαση δεν ανακοινωνεται στο διαδυκτιο. Εντολη δικηγορου. Η προσφυγη σας ενημερωνω οτι στρεφεται απευθειας κατα του ελληνικου κρατους.Αν πραγματικα αγαπατε την πατριδα & εχετε τη δυναμη κανετε προσφυγη Γιατι αρβυλα. Τι ειχα να κερδισω; Και μονο η προσφυγη μου αξιζει πολλα. Αντι να υπονοητειτε κατι καλυτερα να πραξετε αυτο που εκανα εγω. Θελησα να σας εημερωσω & εσεις με κατηγορειτε. Πραγμστικα λυπαμαι. Μπορω & εγω αντιστοιχα να σας προσβαλλω οπως κανετε εσεις, προτιμω ομως τη σιωπη!!!


    Κατερίνα Τσικαρίδη Kiki Kliara καλημέρα!! Σας μετέφερα αυτά που διαβάζω. Δεν έχω κάτι εναντίον σας διότι δεν σας γνωρίζω. Όπως καταλαβαίνετε όμως, επειδή αυτός ο λαός προδίδεται διαρκώς, υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μπορεί να αναρτηθεί μια απόφαση ευρωπαϊκού δικαστηρίου στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα αφού έχει τελεσιδικήσει. Τι φοβάστε; Δεν πάει ο νους μου...μπορείτε τουλάχιστον να μας πείτε την ημερομηνία έκδοσης και τον αριθμό της;
   • Kiki Kliara Καντε λιγο υπομονη
    Θα μαθετε. Να ξερετε οτι προσπαθησα για την πατριδα & ποτε δεν παιζω με αυτα τα θεματα
    Δεν ειμαστε εθνος. Ποτε θα αποκτησουμε κριτικη σκεψη. Σας ειπα την αποφαση. Ο δικηγορος εδωσε εντολη να μην ανακοινωθει τιποτε. Εχει τους λογους του. Μικρη ή μεγαλη ειναι μια απιδοχη του δικαιου μας. Με τη συμφωνια των Πρεσπων τους δωσανε τα παντα. Σημερα απαγορευτηκε πριγραμματισμενη εκδηλωση στο πολεμικο μουσειο. Μπειτε στο χρονολογιο μου & δειτε
   • Κατερίνα Τσικαρίδη Kiki Kliara τα γνωρίζω δυστυχώς...

   • Kiki Kliara Μια κυρια, μια καλη φιλη μεγαλη στην ηλικια απο την Αυστραλια που λειπει σπο την Ελλαδα περισσοτερο απο 50 χρονια μου εστειλε το παρακατω κειμενο:
    Ο Λυκος ειναι μεσα στην αυλη τους και μερηικη ψαχνουν της περπατισσιες του του λικου
    Λιγο ανορθογραφο αλλα γεματο αληθειες απο μια απλη γυναικουλα της ξενιτιας. Ας αρχισουμε να σκεφτομαστε λιγο πιο ουσιαστικα
   • Κατερίνα Τσικαρίδη Kiki Kliara δεν καταλαβαίνω την οδηγία του δικηγόρου σας, αφού ΟΛΕΣ οι αποφάσεις δημοσιοποιούνται έτσι κι αλλιώς εδώ: https://hudoc.echr.coe.int/eng...
   • hudoc.echr.coe.int
    HUDOC - European Court of Human Rights
    HUDOC - European Court of Human Rights
   • Κατερίνα Τσικαρίδη Ο κάθε πολίτης μπορεί να μπει και να ψάξει. Και δυστυχώς, αυτή στην οποία αναφέρεστε δεν υπάρχει πουθενά...

   • Kostandinos Kepenos Αναζητώ εδώ και μέρες την απόφαση αυτή στην σελίδα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω πουθενά, αν όντως έχει βγει τέτοια απόφαση όπως λέγατε στον σκαι, αναρτήστε την κάπου να μπορεσουμε και εμείς σαν άνθρωποι να την θεωρήσουμε έγκυρη και όχι ράδιο αρβύλα
   • Kiki Kliara Μπορειτε να προσφυγετε ο καθενας ή ομαδικα αρκει να θελετε να πατε επωνυμα εναντια στο ελληνικο κρατος. Οι λογοι της παραβιασης δοθηκαν. Διαβαστε τη συνθηκη & καντε την προσφυγη. Απλα τα πραγματα. Οπως αντιλαμβανεστε μια τετοια σοβαρη αποφαση δεν ανακοινωνεται στο διαδυκτιο. Εντολη δικηγορου. Η προσφυγη σας ενημερωνω οτι στρεφεται απευθειας κατα του ελληνικου κρατους.Αν πραγματικα αγαπατε την πατριδα & εχετε τη δυναμη κανετε προσφυγη Γιατι αρβυλα. Τι ειχα να κερδισω; Και μονο η προσφυγη μου αξιζει πολλα. Αντι να υπονοητειτε κατι καλυτερα να πραξετε αυτο που εκανα εγω. Θελησα να σας εημερωσω & εσεις με κατηγορειτε. Πραγμστικα λυπαμαι. Μπορω & εγω αντιστοιχα να σας προσβαλλω οπως κανετε εσεις, προτιμω ομως τη σιωπη!!!
   • Kostandinos Kepenos Εγώ Προσωπικά εύχομαι να υπάρχει αυτή η απόφαση, τώρα αν είναι εντολή δικηγόρου αποδεκτό πάντως εύχομαι να πιάσουν τόπο οι προσπάθειες σας
    • Kiki Kliara Πρεπει να αρχισουν να γινονται ομαδικες προσφυγες. Ας αφησουν καποιοι να μειωνουν μια προσπαθεια γιατι δεν την εκαναν αυτη ή ειναι παταρακια του συστηματος Αντι να αμφισβητουν ας δρασουν. Συντομα θα υπαρξουν ανακοινωσεις
   • Kiki Kliara Αληθεια εσεις τι θα κανετε;
    1
   • Kostandinos Kepenos Kiki Kliara Εγω προσωπικά αναμένω την απόφαση για να αρχισω να ελπίζω σε κάτι
    1

   • Άναστασία Κάπως Κυρια Κλιαρά, προσωπικά σας συγχαίρω για τον αγώνα που δώσατε και δικαιωθήκατε.
    Θεωρώ πως η δικαίωση επήλθε λόγω της συγγένειας σας με τον παππού σας καπετάν Τρομάρα, όπως δηλώσατε, ο οποίος ήταν Μακεδονομάχος.
    Αναμένω την ανακκινωση. Σας ευχαριστώ πολυ. Σας χαιρετώ.

Πηγή
  ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
  Αρχισαν τα οργανα. Καποιοι ασχολουνται με μικροτητες το αν υπαρχει ή όχι αποφαση του ευρωπαικου δικαστηριου και ενω εδω εχουμε τα αποτελεσματα της συμφωνιας των Πρεσπων. Αυτο αποτελει μια απο παραβιασεις των ανθρωπινων δικαιωματων της ελευθερης εκφρασης. Τα παταρακια του συστηματος εν δρασει!!!
  Σχόλια
  • Sakis Papadopoulos Δεν είναι "μικροτητες το αν υπαρχει ή όχι αποφαση του ευρωπαικου δικαστηριου". Μια αόριστη αναφορά για ένα θέμα που απασχολεί όλη την Ελλάδα, είναι μικρότητα. Το κέρδισα προσφυγή, είναι απολύτως αόριστο και μπορεί να είναι ψευδέστατο. Απαντάτε στερεότυπα "κάντε κι εσείς προσφυγή". Σε ποιό ευρωπαϊκό δικαστήριο την κάνατε; Στο ΕΔΑΔ; Πότε εισήχθη; Ποιό ήταν το αίτημα; Τι παραμύθια είναι αυτά τα "η δικηγόρος μου θέλει μυστικότητα"; Κερδίσατε μια δίκη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά θέλετε να την κρατήσετε ...μυστική; Ούτε την Αριάδνη, ούτε τον Μιχάλη, ούτε τον Νισύριο πείθουν αυτές οι αοριστολογίες.

  • Kiki Kliara Καντε λαθος κυριε. Αν πραγματικα σας απασχολει δωστε χρηματα, στραφειτε κατα του ελληνικου κρστους & κσντε προσφυγη οπως εκανα εγω. 
   Τα παταρακια του συστηματος & αυτοι που δεν εκαναν αυτο, αλλα εδιναν ελπιδες με ασκοπες νομικε; ενεργειες τωρα προσπαθουν να μειωσουν την προσπαθεια αυτη. 

   Καντε προσφυγη απλα ειναι τα πραγματα.
   Βρειτε εγκρτο δικηγορικο γραφειο που τοσο εσεις οσο & αυτο να εχει τα κοτσια επωνυμα μα προσφυγει εναντιον του ελληνικου κρατους.
   Ολα τα αλλα ειναι εκ του περσσου. Αν παλι ειστε απο τους καλοπροαιρετους, γιατι δεν σας γνωριζω περιμενετε ανακοινωσεις. • Sakis Papadopoulos δηλαδή εσείς βρήκατε τον κ.Νισύριο, που έχει κότσια, ενώ άλλοι δεν έχουν;

 • Kiki Kliara Απολυτως!!! Απευθειτε λοιπον στο δικηγορο υυτον που δεν ανεφερα το ονομα του για να μην φανει διαφημιση. ΤΕΛΟΣ!!!

 • Sakis Papadopoulos καλώς, περιμένουμε την "απόφαση". Να μην είναι 30 Φεβρουαρίου όμως. Ακούω με προσοχή τον δικηγόρο πάντως https://youtu.be/tb4cB0cUKss
 • Kiki Kliara Να ξερετε επισης οτι το Αυστραλιανο Ινστιτουτο Μακεδονικων Σπουδψν προσεφυγε στο δικαστηριο ανθρωπινων δικαιατων της Ωκεανιας


 • Olga Tsalkos Matkaris Ο Λυκος ειναι μεσα στην αυλη τους και μερηικη ψαχνουν της περπατισσιες του του λικου • Olga Tsalkos Matkaris Αυτη την προφητεια οταν μεγαλωναειχα που ΜΑΚΕΔΟΝΩΜΑΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΒΙΑΤΙ Η ΔΞΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΚΙΚΙ ΣΟΥ ΟΚΙΖΩΜΑ ΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΛΙΜΑ ΑΠΟΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 40 ΜΟΝΟ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΤΑΧΤΟΠΙΗΣΗΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΘΑ ΣΟΥ ΕΤΙΛΩ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΒΟΥΛΕΙΟAΥΤΟΓΙΑ ΑΛΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΙΠΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΜ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΙΚΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΕΠΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΘΑΝΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΚΑΦΕ ΚΙΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΒΑΡΙΑ Η ΑΧΡΙΣΤΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ Π.ΗΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΑΦΩΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟ ΑΥΤΗ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΚΙΚΙ ΜΟΥ ΩΡΗΣΤΕ Η ΠΡΟΦΗΤΙΑ ΤΟΥ ΒΓΙΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΣΥΝΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΟΜΗ ΣΟΡΡΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Σ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΩΜΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΕΓΩ Η ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΣΑ ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΙΣΣΑ ΟΛΓΑ ΤΣΑΛΚΟΥ ΜΑΤΚΑΡΙΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ


 • Kiki Kliara Olga Tsalkos Matkaris. Ολα βγηκαν καλη μου. Δυατυχως & τωρα μυαλο δεν βαλαμε


 • Olga Tsalkos Matkaris Kiki Kliara κικι μου ψυχη μου πολη κουραστικες δυστηχως κανενας δεν νιαζεται για την πληγη που εμοραγοι κσι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΝΣ ΝΙΑΖΕΙ ΛΡΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΤΙΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΗ ΚΙΚ ΑΥΤΟ ΕΝΩΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΥΡΣΕΒΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΝΙΑΖΕ ΣΓΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΧΤΕΝΙΖΩΤΑΝΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΝΑΗ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Α ΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΠΉΓΕΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΘΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΡΙΜΑ ΚΙΚΗ ΕΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΒΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΨΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧ ΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕΣΥΝΧΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΙΚΙ ΑΓΑΠΙΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΛΓΑ ΤΣΑΛΚΟΥ ΜΑΤΚΑΡΙΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΣΑ ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

 • Olga Tsalkos Matkaris ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΙΖΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ
 • Olga Tsalkos Matkaris Ολγα τσαλκου Μελβουρνη
 πηγή"Μπορείς να ξεγελάς πολλούς, για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά κανέναν για πάντα". (Αβραάμ Λίνκολν) Αυτός ήταν ο τίτλος που επέλεξα να βάλω στα δυο βίντεο που ακολουθούν,από την ραδιοφωνική εμπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" με τον Κώστα Παπαζαφειρίου, στην συχνοτητα του METROPOLIS 95,5, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη."Σ’ έναν λαό που μέσα σε εννιά χρόνια, είδε την ζωή του να καταστρέφεται και ο ίδιος να καταρρέει ως μυαλό, ως ψυχή και ως σώμα, ως οντότητα , ως αξιοπρέπεια, είναι πανεύκολο στο ΣΥΣΤΗΜΑ, να του πετάξει «σωτήρες»… δηλαδή «μπατριώτισσες και μπατριώτες» που θα εκμεταλλευθούν το θυμικό του και την ανάγκη του να ξανακερδίσει αυτά που έχασε… αυτά που του βούτηξαν με τον πιο σκληρό και ανελέητο τρόπο, μέσα από το σπίτι του, μέσα από τη ζωή του, μέσα από την Πατρίδα και την Πίστη του.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΤΥΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ ΟΠΛΑ.

Κοιτάξτε τους ανθρώπους γύρω σας και θα δείτε έναν λαό, που περπατάει σαν ζόμπι, ζει σαν ζόμπι και αργοπεθαίνει…

Σύντομα, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, κι αν δεν ανατραπούν τα δεδομένα, θα εύχεται να είχε πεθάνει.

Και σ’ αυτόν τον λαό, ανήκουμε κι εσείς κι εγώ και όσοι μας ακούν αυτή τη στιγμή, αλλά και όσοι δεν μας ακούν.

Δεν προτίθεμαι να ρίξω το ηθικό κανενός… αντιθέτως κτυπώ καμπανάκι αφύπνισης, ενημέρωσης και σωστής κατεύθυνσης.

Αυτός ο λαός, θα σταθεί στα πόδια του, μόλις διώξει τον τρόμο και τον φόβο από μέσα του, όταν αναγνωρίσει το μέγεθος της δικής του συμμετοχής, κι όταν αρχίζει να συνεργάζεται με τον γείτονά του…  πάντα όμως προσέχοντας, μην πέσει πάνω σε ρουφιάνους…

Γιατί στα οχυρά, τις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ τις ανοίγουν οι από μέσα, για να μπει ο εχθρός.", ήταν ο πρόλογός μου στην εκπομπή.

Η συνέχεια, στο βίντεο που ακολουθεί... κλικ εδώ...


Καλεσμένη  η υπογράφουσα και πάλι στην εκπομπή του κ. Παπαζαφειρίου, σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, με επίσης καλεσμένη την κ. Κική Κλειαρά,  ειπώθηκαν αρκετά, αλλά... η ουσία, ΜΗΔΕΝ.

Θα συνδέσω την χθεσινή εκπομπή και την σημερινή,  μέσω της παρουσίας της κ. ΚΙΚΗΣ ΚΛΕΙΑΡΑ στον ΣΚΑΙ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, απ’ όσο αντιληφθήκαμε όλοι, ισχυρίζεται πως  ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ… σας το μεταφέρω, έτσι ακριβώς όπως γράφουν τα γράμματα στη λεζάντα του τηλεοπτικού σταθμού SKY την στιγμή της συνέντευξης με την κ. Κική Κλειαρά. (ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΡΟΜΑΡΑ, ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.) https://www.tromaktiko.gr/81290/katadikase-tis-prespes-to-evropaiko-dikastirio-anthropinon-dikeomaton-vid/

Και υπότιτλος πάντα στον ΣΚΑΙ: ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ)

Την ρωτά ο δημοσιογράφος: «Εσείς, προσφύγατε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, και δικαιωθήκατε»

Και η απάντησή της κ. Κλειαρά είναι; «Εγώ προσέφυγα ως μάνα, ως ελληνίδα μανα, ως Μακεδόνισσα  και ως απλός πολίτης.

Είδα αυτή την ευαισθητοποίηση, είμαι και απόγονος του καπετάν Τρομάρα, ο πατέρας μου έχει Σταυρό Α’ Τάξεως, και δεν μπορούσα να δεχθώ πως ένα ψευδεπίγραφο κράτος… «

Σε ερώτηση του κεντρικού δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΙ, πότε έκανε την προσφυγή, η απάντηση της κ. Κλειαρά, ήταν πως έκανε την πρώτη προσφυγή τον Ιούνιο και την δεύτερη τον Οκτώβριο και κέρδισε.

Εμμένει ο δημοσιογράφος: «Προσφύγατε και κερδίσατε;»

Εμμένει και η κ. Κλειαρά; «Βεβαίως… και κέρδισα»


Παρατηρήσεις:

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα…

1.      Δεν αμφισβητώ ότι ενδεχομένως κατετέθη κάποια προσφυγή… Το ερώτημα είναι ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ. (Οι πληροφορίες μου λένε, πως ίσως  αφορά στον ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.)

2.     Στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  έχει δικαίωμα πρόσβασης όποιος διάδικος έχει προηγουμένως εξαντλήσει όλα τα εγχώρια ένδικα μέσα (και τούτο, δηλ. η εξάντληση των ένδικων μέσων, υπενθυμίζω ότι συμβαίνει μετά από πολλά χρόνια και όχι μετά από λίγους μήνες όπως εν προκειμένω). 
3.      Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία απόφαση (είτε επί του παραδεκτού είτε επί της ουσίας) που να αφορά την εν θέματι υπόθεση. 

4.      Και δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι, ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ Η ΤΥΧΟΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΥΧΟΝ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 25Ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Υπάρχουν ερωτήσεις που έθεσα και ερωτήσεις που ήθελα να θέσω στην κ. Κλειαρά, αλλά η συμπεριφορά της με απέτρεψε να της τις θέσω, γι αυτό και τις δημοσιεύω όλες σ΄ αυτή την ανάρτηση.


1.      Αυτοπροσδιορίζεστε στο βίντεο του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ, ως «απλή ελληνίδα μάνα και  Μακεδόνισσα». Ποια είναι ακριβώς η ιδιότητά σας; Και γιατί την κρύβετε;

2.      Άρα η προσφυγή είναι από εσάς ως απλή ελληνίδα Μακεδόνισσα και όχι της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Αυστραλίας.


3.      Πες τε μου κ. Κλειαρά. Μια τόσο σημαντική απόφαση, η οποία αποτελεί μείζον ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ,  σύμφωνα με τα όσα δηλώσατε on camera, ακυρώνει την Συμφωνία των Πρεσπών.
Γι αυτή την συμφωνία, που αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, έχει ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα και η ομογένεια, γίνονται συλλαλητήρια, ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ και δέχεται καρκινογόνα χημικά και ανελέητο ξύλο Κι εμείς διαπιστώνουμε πως αντί να γνωστοποιηθεί με κάθε επισημότητα λόγω της σοβαρότητας του θέματος, με  προσκεκλημένα όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, σε κάποιο γραφείο δικηγόρου με τον πρόεδρο του συλλόγους σας δίπλα σας κι εσείς ως προσφεύγουσα να έχετε τον πρώτο λόγο, είναι μια απόφαση που γνωστοποιείται στον δρόμο, σαν να γίνεται ρεπορτάζ αγοράς ή ποια εκπομπή σας αρέσει... Τι εικόνα νομίζετε πως δείχνετε στον σκεπτόμενο κόσμο;


4.      Και ο πλέον αδαής, γνωρίζει πως ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ θέλει από δύο έως τρία χρόνια για να συζητήσει μια υπόθεση και σχεδόν άλλα τόσα, για να εκδώσει απόφαση. Στην περίπτωση σας, απ’ ότι αντιλαμβάνομαι,  έκανε εξαίρεση, και δέχθηκε την πρώτη προσφυγή τον Ιούνιο και την δεύτερη τον Οκτώβριο, και μέσα σε τρεις μήνες, εξέδωσε απόφαση;

5.      Με την προσφυγή σας στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, τι ακριβώς ζητάτε, κυρία Κλειαρά; Ποιο δηλαδή είναι το προσωπικό αίτημά σας;


6.      Ως Αντιπρόεδρος της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, γιατί καταθέσατε προσφυγή σε προσωπικό επίπεδο και όχι για λογαριασμό όλης της Ένωσής σας; Τα μέλη του συλλόγου σας δεν τα καλύπτει… θα πρέπει να καταθέσουν νέες προσφυγές, επικαλούμενα την δική σας προσφυγή; Λίγο εγωιστικό, ας μου επιτραπεί η έκφραση, δεν είναι αυτό; Όταν εκπροσωπείτε μια ένωση, αγωνίζεστε για όλα τα μέλη της… και όχι για τον εαυτό σας… ή κάνω λάθος;

7.      Ας υποθέσουμε πως αύριο, με το δικό σας σκεπτικό της προσφυγής, ένας Σκοπιανός που ζει στην Μακεδονία ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας, καταθέτει μια ανάλογη προσφυγή στο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ και … δικαιώνεται. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;

8.      Χιλιάδες πολίτες, ψάχνουν να βρουν την απόφαση στο ΕΥΡ. ΔΙΚ.ΑΝΘΡ.ΔΙΚΑΙΩΜ. και δεν την βρίσκουν. Δεν είναι περίεργο αυτό, με δεδομένο ότι ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ.


9.      Μου έστειλαν στο mail  μου, κυρία Κλειαρά, κάποια στοιχεία, ότι πολίτες σας ζητούν να δώσετε τον αριθμό της απόφασης και την απόφαση. Γιατί δεν τα δίνετε, από την στιγμή που δηλώσατε δημόσια πως η απόφαση του ΕΥΡ.ΔΙΚ. καταρρίπτει την Συμφωνία των Πρεσπών; Προς τι τόσο κρυφό, από τη στιγμή που βγήκατε στο τηλεοπτικό κανάλι και είπατε τόσα βαρυσήμαντα πράγματα, είστε… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, στις απαντήσεις σας;;;

10.   Σας μεταφέρω ερώτηση πολίτη προς εσάς, έτσι όπως μου την έστειλαν στο mail μου: «Επειδή πάρα πολύς κόσμος αμφισβητεί την ύπαρξη αλλά και την εγκυρότητα της απόφασης αυτής, παρακαλώ πολύ να τη δημοσιεύσετε και να μας δώσετε και στοιχεία για το που μπορούμε να την αναζητήσουμε μόνοι μας. Την αναζήτησαν πολλοί χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, γιατί το ανακοινώσατε την ημέρα της ψήφισης; Αυτό κινεί πολλές υποψίες.»
 
Και η δική σας απάντηση είναι : «Μπορειτε να προσφυγετε ο καθενας ή ομαδικα με ενα σοβσρο δικηγορικο γραφειο που να θελει τοσο αυτο οσο & εσεις να μπειτε απεναντι στο συστημα & στο κρατος. Οι λογοι της παραβιασης δοθηκαν. Κσντε την προσφυγη. Απλα τα πραγματα. Οπως αντιλαμβανεστε μια τετοια σοβαρη αποφαση δεν ανακοινωνεται στο διαδυκτιο. Εντολη δικηγορου. Τα σοβαρσ γραφεια μπορουν να βρουν την προσφυγη, η οποια σας ενημερωνω οτι στρεφεται απευθειας κατα του ελληνικου κρατους. Οσο αναφορα την ημερα ρωτηστε το καναλι γιστι το προγρσμματισε τοτε.»


Και συνεχίζει η πολίτης να σας ρωτά: «Σας μετέφερα αυτά που διαβάζω. Δεν έχω κάτι εναντίον σας διότι δεν σας γνωρίζω. Όπως καταλαβαίνετε όμως, επειδή αυτός ο λαός προδίδεται διαρκώς, υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μπορεί να αναρτηθεί μια απόφαση ευρωπαϊκού δικαστηρίου στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα αφού έχει τελεσιδικήσει. Τι φοβάστε; Δεν πάει ο νους μου...μπορείτε τουλάχιστον να μας πείτε την ημερομηνία έκδοσης και τον αριθμό της;»


Και η δική σας απάντηση είναι: «Καντε λιγο υπομονη
Θα μαθετε. Να ξερετε οτι προσπαθησα για την πατριδα & ποτε δεν παιζω με αυτα τα θεματα. Δεν ειμαστε εθνος. Ποτε θα αποκτησουμε κριτικη σκεψη. Σας ειπα την αποφαση. Ο δικηγορος εδωσε εντολη να μην ανακοινωθει τιποτε. Εχει τους λογους του. Μικρη ή μεγαλη ειναι μια απιδοχη του δικαιου μας. Με τη συμφωνια των Πρεσπων τους δωσανε τα παντα.»


Και συνεχίζει η πολίτης: «δεν καταλαβαίνω την οδηγία του δικηγόρου σας, αφού ΟΛΕΣ οι αποφάσεις δημοσιοποιούνται έτσι κι αλλιώς εδώ: https://hudoc.echr.coe.int/eng...
Ο κάθε πολίτης μπορεί να μπει και να ψάξει. Και δυστυχώς, αυτή στην οποία αναφέρεστε δεν υπάρχει πουθενά...»

Σας ερωτά άλλος πολίτης: «Αναζητώ εδώ και μέρες την απόφαση αυτή στην σελίδα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω πουθενά, αν όντως έχει βγει τέτοια απόφαση όπως λέγατε στον σκαι, αναρτήστε την κάπου να μπορεσουμε και εμείς σαν άνθρωποι να την θεωρήσουμε έγκυρη και όχι ράδιο αρβύλα»


Και η δική σας απάντηση κυρία Κλειαρά,  είναι: «Μπορειτε να προσφυγετε ο καθενας ή ομαδικα αρκει να θελετε να πατε επωνυμα εναντια στο ελληνικο κρατος. Οι λογοι της παραβιασης δοθηκαν. Διαβαστε τη συνθηκη & καντε την προσφυγη. Απλα τα πραγματα. Οπως αντιλαμβανεστε μια τετοια σοβαρη αποφαση δεν ανακοινωνεται στο διαδυκτιο. Εντολη δικηγορου. Η προσφυγη σας ενημερωνω οτι στρεφεται απευθειας κατα του ελληνικου κρατους.Αν πραγματικα αγαπατε την πατριδα & εχετε τη δυναμη κανετε προσφυγη Γιατι αρβυλα. Τι ειχα να κερδισω; Και μονο η προσφυγη μου αξιζει πολλα. Αντι να υπονοητειτε κατι καλυτερα να πραξετε αυτο που εκανα εγω. Θελησα να σας ενημερωσω & εσεις με κατηγορειτε. Πραγμστικα λυπαμαι. Μπορω & εγω αντιστοιχα να σας προσβαλλω οπως κανετε εσεις, προτιμω ομως τη σιωπη!!!»
Θα αντιστρέψω τους όρους της συζητησης και θα πω πως εγώ, η Καλλιόπη Σουφλή, βγαίνω σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, στον δρόμο, και δηλώνω πως κέρδισα την προσφυγή μου στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, με την οποία ανατρέπεται και καταρρίπτεται η Συμφωνία των Πρεσπών, κι εσείς πολύ εύλογα, μου ζητάτε τον αριθμό της απόφασης του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ και δεν σας τον δίνω. 
Τι θα σκεφθείτε κυρία μου;;;
Γιατί δεν δίνετε το όνομα του δικηγόρου που έκανε την προσφυγή;;;Και θα επισημάνω δυο στοιχεία: 

1.      Ο δικηγόρος, σας επέτρεψε να ανακοινώσετε και μάλιστα στον δρόμο, πως κερδίσατε την προσφυγή σας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, και σας απαγόρευσε να δώσετε τον αριθμό της απόφασης και την απόφαση. Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση… και 

2.      Όταν απαντάτε σε πολίτη, πως «και μόνο η προσφυγή μου αξίζει πολλά», τι εννοείτε; Δηλαδή, για να δώσετε τον αριθμό και την απόφαση, μήπως αφήνετε να καταλάβουν πως … θέλετε χρήματα;

Η κυρία Κλειαρά, καλεί τις συλλογικότητες, να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…και πολύ καλά κάνει, αλλά... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

Και γίνεται στο διαδίκτυο χαμός… και όλοι ζητούν την απόφαση του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΚΛΕΙΑΡΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ακούστε τώρα και την σημερινή εκπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" με φιλοξενούμενες του κ. Κώστα Παπαζαφειρίου εμένα και την κ. Κική Κλειαρά και την προσπάθειά της να... πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να μην αποκαλύψει ούτε καν το νούμερο της ... "απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που ισχυρίζεται πως  την δικαιώνει".
Τα συμπεράσματα, δικά σας. 

Το βίντεο της ραδιοφωνικής εκπομπής, εδώ
Αν δεν θέλετε ν' ακούσετε όλη την εκπομπή, πηγαίνετε στο 2.08.00


 Ας δούμε και μια άλλη παράμετρο, σημαντική κατά την άποψή μου.

Μια και το πρόβλημα της κ. Κλειαρά, είμαι εγώ και όχι οι ερωτήσεις που της υποβάλλουν αρκετοί αναγνώστες, ας πάμε και στην ανάρτηση της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ και τα όσα γράφει ο πρόεδρος της Μιχάλης Χρυσανθόπουλος...

 

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

                                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥΣ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ'' ΚΑΙ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΙΚΟΥΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ''ΠΡΕΣΠΩΝ' ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΝΩΣΗ  ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ,ΘΑΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ,ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΗΘΗΣ ,ΑΝΑΔΡΗ ΚΑΙ ΔΕΙΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ -ΜΑΝΑ(ΚΛΕΙΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΠΟΥΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ''ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ'' ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ- ΕΝΑΤΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ- ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ .

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΥΦΛΟ ΦΘΟΝΟ ,ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ,ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ, ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑΜΑΓΚΙΣΜΟ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΛΑΒΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ -ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ .

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ,ΟΙΚΤΙΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ .

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                                    
                                                                                                            ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


πηγή


Και η δική μου απάντηση στον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος, εκτός της εκτόξευσης λάσπης, ουδέν αναφέρει για τον αριθμό της επίδικής απόφασης...

Κοινώς, κάνει την... πάπια...


 ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΕ. ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ.

Τυγχάνει να γνωρίζω πολλά περισσότερα απ' όσα λέω και γράφω, αλλά θα τα δημοσιεύσω, όταν κρίνω εγώ.

Γιατί αυτά, δεν αποτελούν ... απόφαση Διεθνούς Δικαστηρίου που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΑ... Καλλιόπη Σουφλή
Ας δούμε τώρα, κάποια σχόλια που έχουν αναρτηθεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στην προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο "ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"κα, Ποπη θελουμε χωρις προκαταληψη ολη την αληθεια!

Απάντηση
Από την δική μου πλευρά, να είστε βέβαιος/η ότι η αλήθεια θα βγει
Καλησπέρα αξιότιμη κύρια Σουφλη.
Θα ήθελα να θέσω υπόψιν σας τον εξής προβληματισμο μιας και είστε η μόνη πατριωτισσα που βγαίνει φορά παρτιδα χωρίς να φοβάται να αντιμετωπίσει αντίλογους και αντιπαραθεσεις.
Κατά αρχήν δεν κρυβεστε πίσω από αστεία προσωνυμία τύπου:τραιανος,διηνεκης κλπ κλπ. Αυτό από μόνο του σας καθιστά πιο υψηλά στην εκτημιση μας. Δεν έχετε να φοβηθειτε τίποτα γιατί αυτό που κάνετε το πιστευετε και είναι αληθινό. Και όπως λέει η εκκλησία μας οποίος έχει αληθεια στην ψυχή του έχει και το φως.
Εν πάσι περίπτωση αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι θα ήθελα την γνώμη σας για το πώς κρίνεται τα τόσα πατριωτικά site που κατοικοεδρεύουν στην νότια Ελλάδα αλλά βρίζουν και ειρωνεύονται σε κάθε ευκαιρία τον λαό της μιας και μοναδικής Μακεδονίας μας.
Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο πατριωτικά και απλά εξυπηρετούν συμφέροντα και τα εκάστοτε κόμπλεξ του καθένα που τα διαχειρίζεται?
Αντιλαμβάνεστε ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την πατρίδα μας, ότι ρίχνουν νερό στο αυλάκι αυτών που προσπαθούν να διαμελίσουν την χώρα μας?
Ξέρετε ότι έχει αγανακτήσει ο λαός με την προδοσία που συνεβει στην Αθήνα και ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που παρακαλάνε να γίνει απόσχιση ή εθελοτυφλουμε όλοι επιτέλους?
Αυτό είναι κοροϊδία αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν μας.
Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι που οι επιλογές που εχουέμε να κάνουμε είναι όλες δύσβατες. Είτε μεινουμε άπραγοι είτε αποφασισουμε να πάρουμε τον τίμιο αλλά δύσκολο δρόμο του αγωνα. Ο δρόμος πλέον είναι ανηφορικός. Ας επιλεξουμε τουλάχιστον τον δρόμο τον δικό σας,της αλήθειας.
Με εκτίμηση, ένας νοτιος που μένει στα έσχατα της πατρίδας μας.
ΑπάντησηΔιαγραφή 1. Τα φαινόμενα απαιτούν.
  Ξεγελάστηκες και συ ε;
  Διαγραφή
 2. @12.58, μόνον όταν μιλάς με αποδείξεις μπορείς να γίνεσαι πιστευτός.
  Όταν προσπαθείς να ρίξεις λάσπη σε καθαρό καθρέπτη, και μάλιστα ανώνυμα, απλά γελοιοποιείσαι...ακόμα και ως ανώνυμος κουκουλοφόρος παρακρατικός ρουφιάνος.
  Διαγραφή
 3. @9.44, τα λόγια σας με τιμούν.
  Όσο για τα διάφορα πατριωτικά sites ο καθένας αναλαμβάνει και το κόστος της στάσης που κρατεί...
  Στο χωριό μου λένε: "στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό..."
  Η ήρα από το στάρι, θα ξεδιαλύνει... και θα καεί για να μην ξαναφυτρώσει.
  Διαγραφή

  κ.Ποπη εννοουσα απ, ολες τις πλευρες την αληθεια.
  Σ,ευχαριστω.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Και ποιος θα σας ακούσει;
  Ποιος ακούει ραδιόφωνο;Όλοι στα αυτοκίνητά μας ακούμε καψουροτράγουδα.
  Στα σπίτια τηλεοράσεις και πάλι
  καψουροτράγουδα.
  Ο τρεις και ο κούκος;Τα ποσοστά της εκπομπής σε ακρόαση είναι μηδαμινά σε σχέση με άλλους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.Η ραδιοφωνική εκπομπή του δεν υπάρχει στην λίστα-ούτε και ο ίδιος-με υψηλές ακροάσεις.
  Στο εξωτερικό;Δεν είναι και ο μόνος;Αν και στο εξωτερικό οι Έλληνες δουλεύουνε σαν σκύλοι,δεν ακούνε ραδιόφωνο;
  Να σας ακούσουν λοιπών 6.000-10.000 άνθρωποι και;
  Θ' αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο;
  Μιλάτε βρε γκο'ι'μ όσο θέλετε .... τις τύχες σας εκείνοι τις ορίζουν.Στα πολιτικά,στα δικαστικά,στα οικονομικά,ακόμα και στον ιατρικό χώρο είναι μέσα.
  Δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτε.Ο έλεγχος είναι παγκόσμιος και όχι μόνο πανελλαδικά.
  Ξέρετε....
  Αποφασίζουν απ' έξω.Οι Έλληνες έχουν απλά εγκλωβιστεί σε μια στάνη,που θεωρούν ότι ο βοσκός τους είναι και αυτός ο οποίος θα ψηφίσουν.Ο εκλεγμένος τους όμως είναι απλά ένας υπάλληλος.
  Τίποτε παραπάνω.
  Σταματήστε να δίνετε σανό στον κόσμο στρέφοντας τον και παραπληροφορωντας τον,σε κόμματα και αρχηγούς κομμάτων.
  Θα πείτε την αλήθεια!!!!
  Και;
  Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι!!!
  Χαχαχαχαχαχαχα
  Ακόμα και να μην υπάρχει η απόφαση του δικαστηρίου,ακόμα και να μην έχει εκδοθεί η απόφαση,εάν,εάν λέω, πίσω από την Παμμακεδονική κρύβονται άλλοι σεις;τι μπορείτε να κάνετε;
  Ντα-ντα στα κακά παιδάκια;
  Θα πάτε δικαστικώς τα κακά παιδάκια;Θα τα απλώσετε στα μανταλάκια;
  (Τόσες μπουγάδες και τόσο άπλωμα....πιείτε και κανένα καφεδάκι να χαλαρώσετε).
  Και;
  Και άλλοι κάνουν μπουγάδες και τις απλώνουν.Το θέμα είναι όμως να χρησιμοποιείς και Skip,να καθαρίζει η μπουγάδα και όχι να βγαίνει λερωμένη στα μανταλάκια.
  Γεμίσαμε με λερωμένες μπουγάδες,δημοσιογράφων και εμπλεκομένων πολιτών σε σκάνδαλα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  Μιλάτε όλοι,μπλα μπλα μπλα μπλα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
  Κουράστηκε ο κόσμος πια.Δεν σας αντέχει άλλο.Δεν προσφέρετε τίποτα Μόνο μπλα μπλα μπλα.
  Σαν απαξιώνει,δεν ασχολείται,και κοιτάζει πως θα ανταπεξέλθει στις ανάγκες τις καθημερινότητας του,αφού επί της ουσίας δεν έχετε να του προσφέρετε τίποτα,μόνο μπλα μπλα μπλα.
  Όλοι σας.
  Εγώ δεν θα σας ακούσω.Θα φωνάξω φίλους-ες να τα πούμε.
  Εσείς μας αποξενώνετε στα πληκτρολόγια.
  ****Αυτός είναι ο στόχος σας****;
  Ο στόχος όλων των μπλόγκερς;
  Αποξένωση και το χαμουρεμα στον υπολογιστή;
  Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
  Θα αφήσω εσάς να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό δια μέσου χαμουρεματος των πλήκτρων και της οθόνης του υπολογιστή,μπορείτε δε και να ομιλείτε εις τις ραδιοφωνικές εκπομπές μεταξύ σας,δια να προσφέρετε άρτων και θεάματα.
  Ποιος ασχολείται........
  Ο δημοσιογράφος πρέπει να φέρνει και αποτέλεσμα.
  Είστε όλοι αναποτελεσματικοί σε αυτήν την δουλειά.
  Όλοι.Γιατι μόνο μπλα μπλα μπλα.
  Ότι στοιχεία έχετε πρέπει να τα δημοσιοποιείτε και στις αρμόδιες αρχές.Δεν σας αφήνει όμως το μπλα μπλα μπλα γιατί ο σκοπός σας δεν είναι η πληροφόρηση αλλά η παραπληροφόρηση και η .... καμία τιμωρία.Αντι να βρίσκεστε πάντα έξω από τα γραφεία αρμόδιων αρχών με καταγγελίες,παριστανετε τους δημοσιογράφους χαμουρευοντας τον υπολογιστή σας .
  Ότι στοιχεία έχετε κυρία μου αμέσως στις αρχές.
  Η μήπως δεν έχετε;
  Δουλεύετε τον κοσμακη,μέχρι ο κοσμακης να αρχίσει να κυνηγάει και σας τους ίδιους-ες,που τον δουλεύετε.
  ΑπάντησηΔιαγραφή  1. Σε ότι με αφορά, πολύ ευχαρίστως να έλθετε να σας δείξω τις δεκάδες προσφυγές και ενέργειες στην δικαιοσύνη και σε δημόσιες υπηρεσίες και σε πολιτικούς, σκανδάλων και θεμάτων μείζονος σημασίας και τις απαντήσεις που έχω λάβει ή τις δικαστικές εξελίξεις των σκανδάλων.

   Όχι σ' εμένα λοιπόν όλο αυτό το κατεβατό, γιατί σεβόμενη τον εαυτό μου, σέβομαι και τους αναγνώστες μου.

   Πάρτε τον φασισμό της γενίκευσής σας, και σ' άλλη παραλία...
   Διαγραφή
  2. 11.42 αφου απαξιεις, γιατι παραζαλισες τα πληκτρα και εμας μαζι ;
   η ειρωνια, το όλα ειναι καταδικασμενα-τετελεσμενα και το οτι για ολα φταινε οι αλλοι (περαν των κατηγοριων - συκοφαντιων σε μια δημοσιογραφο που είναι προφανες οτι δεν γνωριζεις την δραση της), ειναι οι καλυτερες δικαιολογιες / προφασεις εκεινων που δεν θελουνε να δρασουνε, στο κομμάτι που τους αναλογεί
   παντα περιμενουνε να βγαλουνε αλλοι το φιδι απ την τρυπα και μεχρι τοτε..τους περνουν γενεές δεκατέσσερις
   και μετα νομιζουνε οτι αξιζει και στους ιδιους να γευονται τους καρπους των επιτυχιων/αγώνων εκεινων
   αν σκεφονταν ετσι οι προγονοι μας, δεν θα ησουνα σημερα ελευθερος να λες "εξυπναδες" αφ΄υψηλου
   ελπιζω να πας να βρεις τους φιλους σου, να μην ασχοληθεις αλλο με τετοιες τετελεσμενες δευτεραντζες και να μην χαμουρεψεις κι αλλο τα πληκτρα και μας ζαλισεις

   Σταύρος 1. Μετά την τηλεφωνική συνδιάλεξη, 3 Φεβρουαρίου , ώρα 12.15 μ.μ.

  Δημιουργείται η εντύπωση στο κοινό ότι η Κα. Κλιαρά σκοπίμως δημιούργησε ένταση στο ντιμπέιτ με την Κα. Σουφλή για να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις επί της ουσίας ωστε να μη παρουσιασει τα ζητούμενα αποδεικτικά στοιχεία της αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
  Εάν πράγματι η Κα. Κλιαρά όντως έχει γραπτή απόδειξη, πολύ απλά και χωρίς ενδοιασμούς παρουσιάζει αυτή τη λητρωτικη Απόφαση και το θέμα λήγει εκεί.

  Τελικά , η Κα. Κλιαρά αρνήθηκε να απαντήσει και να δώσει τις απαιτουμενες εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό .
  ΑπάντησηΔιαγραφή  1. Όσοι άκουσαν την εκπομπή, το βέβαιο είναι πως έβγαλαν τα ίδια μ' εσάς συμπεράσματα...

   Ο χρόνος θα δείξει πολλά...

   Σε ότι με αφορά γι αυτό το θέμα, η συνέχεια και οι απαντήσεις μου, θα δοθούν σε επόμενη ανάρτηση.
   Διαγραφή
  2. Ετσι ακριβως Κα. Σουφλή .

   Ακουσα την εκπομπη απο το πρωτο λεπτο και δεν εχω καμια αμφιβολια οτι η Κα. Κλιαρά απέφυγε με καθε τροπο να σας απαντησει .

   Θεωρω οτι η αρνηση της αυτη ειναι εις βαρος της , και πολυ εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι ενω μεν βγηκε δημοσια στην τηλεοραση ( ΣΚΑΙ ) να μιλήσει για την μεγαλη ..."επιτυχια" της στο Ε.Δ. , αποφευγει να δωσει στο λαό αποδειξεις απο μια τελεσιδικη αποφαση που θα μας επιτρεψει να αντρέψουμε την Προδοτικη Συμφωνια των Πρεσπών .


   Κα. Σουφλή κάνετε ενα πολύ σωστό έργο και μεγάλο αγώνα για την Πατρίδα .

   Τους χαιρετισμους μου απο Μοντρεαλ Καναδα .
   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ HEKTOR, πράττω αυτό που μου επιτάσσει η συνείδησή μου... τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

   Σ' ευχαριστώ για την τιμή στον αγώνα μου.

   Όσο για την κ. Κλειαρά, θα απαντήσω με τα λόγια του Αβραάμ Λίνκολν;
   "Μπορείς να ξεγελάς πολλούς, για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά κανέναν για πάντα".
   Διαγραφή
 2. Δυστυχώς δεν βγήκε νόημα.Υπηρχε μάλλον και λίγος χρόνος.Δε μπορώ να καταλάβω ότι εφόσον βγήκε απόφαση γιατί δεν δημοσιοποιείται για να ενεργήσουν το ίδιο και άλλοι πολίτες.

  Εάν όντως υπάρχει,γιατί ανακοινώθηκε ότι υπάρχει και θα ανακοινωθεί άλλη στιγμή.Τι εξυπηρετεί αυτό;Τι σκοπό έχει;

  Επίσης αν κατάλαβα καλά,αν ένας Μακεδόνας,ο γνήσιος Μακεδόνας κερδίσει σε ένα δικαστήριο ευρωπαϊκό το αυτονόητο δικαίωμα και αποκλειστικό του αυτοπροσδιορισμού ως Μακεδόνας,πως καταργείτε έτσι η συμφωνια των Πρεσπών;Είναι δυνατόν να καταργηθεί έτσι μια διεθνής συμφωνία;

  Μήπως μια τέτοια προσφυγή αντι για καλό να κάνει κακό στην υπόθεση;Θέλω να πω ότι όταν κάποιος προσφύγει ατομικά στο δικαστήριο,που θέλει και πολλά χρήματα,και εάν από τα ας πούμε από τα 2 εκατομμύρια Μακεδόνων κάνουν τέτοια προσφυγή ατομικά μόνο 5,10,20,1000 αυτό τι σημαίνει ότι τα υπόλοιπα εκατομμύρια Μακεδόνων επειδή δεν έχουν την απόφαση ενός δικαστηρίου δεν είναι πια Μακεδόνες;

  Οποίος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ στις απορίες.
  ΑπάντησηΔιαγραφή  1. Στην κ. Κλειαρά, δόθηκε ο απατούμενος χρόνος και η ευκαιρία να ανακοινώσει τον αριθμό της απόφασης.
   Δεν το έπραξε...
   Τα συμπεράσματα, δικά σας.

   Στις επόμενες ερωτήσεις σας, απαντώ πως ... ο χρόνος θα αποκαλύψει την αλήθεια.
   Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω.Να πω ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στην υπόθεση;Το δικαιωθηκα στην υπόθεση δεν πρέπει να ακολουθείτε και από το αντίστοιχο έγγραφο;

   Εκτός κι αν υπάρχει κάποια διαδικασία τύπου να καθαρογραφει η απόφαση και δεν μπορεί να γίνει παρουσίαση κάποιου εγγράφου ακόμη.

   Απο την άλλη δεν μπορω να θεωρησω κακοβουλη την αλλη κυρία και να αμφισβητησω την προσφυγή της.Αλλα αν λες ότι προσέφυγα και δικαιώθηκα,αμέσως αμέσως αναμένει κανείς να δει και κάποιο σχετικό έγγραφο για του λόγου το αληθές.Εστω ενα εγγραφο οχι αποφασης αλλα προσφυγης έστω.

   Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι υπάρχει κάποιος δόλος.Αλλα αν δεν έχεις την απόφαση στο χέρι τι εξυπηρετεί να βγεις να το πεις δημόσια από πριν.Λιγο περίεργο μου φαίνεται αυτό.

   Επίσης δεν μπόρεσα να καταλάβω τι επικοινωνία θεώρησε ότι πρέπει να ειχατε με τους νομικούς συμβούλους της πριν κάνετε αναφορά στο θέμα.Θα λαμβάνατε δηλαδή σαφείς εξηγήσεις γιατί και πώς επί του θέματος;

   Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει αν θα ήθελε η κα Κλειαρά τι ακριβώς συμβαίνει κατά την αποψή της.Αν έχει δικαιωθεί πραγματικά,και γιατί να μην έχει δικαιωθεί και μακάρι λέω εγώ,εφόσον η δική της δικαιώση μπορεί να σημάνει και μαζικές προσφυγές από Μακεδόνες ώστε εμπρός σε αυτά που λέει η συμφωνία μήπως αποτελέσει ο αυτοπροσδιορισμός μια μελλοντική ασπίδα στα σχέδια των Σκοπιανών.

   Για το ουράνιο τόξο επίσης που αναφέρθηκε η αγαπητή κυρία,δεν ξέρω αν έχετε αναφερθεί στο παρελθόν αλλά θα μπορούσατε να δείξετε ίσως ποιο είναι και τι πρεσβεύει διότι αν δεν κάνω λάθος κατεβαίνει κανονικά και ως κόμμα στις εκλογές,να προσέχει ο κόσμος μήπως πάνω στην αγανάκτηση του πάει και ρίξει κανένα τέτοιο ψηφοδέλτιο χωρίς να ξέρει τι είναι,άσχετα αν συγκεντρώνει το πολύ καμία 2000 ψήφους πανελλαδικά.
   Διαγραφή
 3. Διάβαζα στην ιστοσελίδα Volkano της κυρίας Τουφεξής ότι τα Σκόπια δεν μπορούν να μπουν στο ΝΑΤΟ.
  Έχει υπογραφεί και δεσμεύονται από το άρθρο 2 παράγραφος 4 β ii.
  Αναλύει ακριβώς τι έχουν ψηφίσει και ότι είναι άκυρα την στιγμή που και το δημοψήφισμα που έγινε στα Σκόπια είχε συμμετοχή με σχεδόν το 1/3 του λαού των Σκοπίων.
  Άρα τα Σκόπια δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ.
  Αυτοί οι μαλάκες δεν γνωρίζουν ούτε τι υπογράφουν.
  Αμφισβητώ και εάν διάβασαν έστω ένα άρθρο η μια παράγραφο.

  Σχετικά με την κυρία Κλειαρα,προφανώς δεν υπάρχει απόφαση και ελπίζει όταν εκδικαστεί η υπόθεση της, να έχει την έκβαση που εκείνη πιθανολογεί και ελπίζει,σύμφωνα με τα όσα της έχει πει ο δικηγόρος της.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, τα συμπεράσματα, δικά σας.


Καλλιόπη ΣουφλήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

30 σχόλια:

 1. Προσωπικά δεν έχω βγάλει καμιά άκρη από αυτή την ιστορία…

  Από τη μια μεριά, αν ισχύουν τα όσα λέει η κ. Κλιαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί το αντιμετωπίζει σαν να είναι αποκλειστικά προσωπική της υπόθεση. Δηλαδή έκανε έναν αγώνα και εξασφάλισε μια απόφαση, που υποτίθεται ότι ανατρέπει τα πάντα, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ;;; Τότε σε τι θα ωφελήσει;;

  Αν πάλι υπάρχουν διαδικασίες σε εξέλιξη, οι οποίες υπάρχει λόγος να μην κοινοποιηθούν, γιατί βιάστηκε να κάνει τις ανακοινώσεις που έκανε;;;
  Το ότι θα ακολουθούσε καταιγισμός ερωτήσεων ήταν παραπάνω από βέβαιο…
  Γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία;;

  Από την άλλη μεριά, αν δεν υπάρχει τίποτα και είναι όλα απάτη, είναι γνωστό ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια… Θα πρέπει κάποιος να είναι ψυχασθενής για να μπει στη διαδικασία να πει τέτοιο ψέμα για ένα Εθνικό θέμα για να εξευτελιστεί τελείως στη συνέχεια!!
  Στο δια ταύτα και δεδομένου ότι δεν έχω γνώση των συγκεκριμένων διαδικασιών: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΗΔΕΝ!!

  Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, νοιώθουμε όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα εμείς οι Μακεδόνες, ότι έχουμε υποστεί ήττα χωρίς πόλεμο!!
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
  Η Αγωνία και ο αγώνας, έγιναν ΟΡΓΗ!
  ΟΡΓΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ…

  Σε αυτή λοιπόν την δικαιολογημένη οργή, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!
  Απογοήτευση γιατί δεν υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο, εναντίον της εθνικής μειοδοσίας…

  Το τοπίο θυμίζει απίστευτα την Ελληνική επανάσταση, όταν οι Έλληνες, τη μια φορά στρέφονταν εναντίον του Τούρκου και τις δέκα στρέφονταν ο ένας εναντίον του άλλου!!

  Προσωπικά, μου δίνεται η εντύπωση, ότι οι πάντες διαγκωνίζονται όχι για να σώσουν τη Μακεδονία, αλλά για το ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΈΦΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ…

  ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!
  ΚΡΙΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατά πρώτον αγαπητή μου Δανάη, βγάλε με τελείως από το κάδρο του διαγκωνισμού για ... "φωτοστέφανο".

   Γνωρίζεις πολύ καλά, πως για να βγάλω τέτοια θέματα, σημαίνει πως τα έχω ψάξει από πολλές πηγές.... και φυσικά, δε έχω βγάλει όσα γνωρίζω...
   Δεν θα ρισκάριζα με τίποτα να αναρτήσω ένα θέμα, χωρίς γνώση προσώπων και πραγμάτων.

   Προσωπικά και το γνωρίζεις πολύ καλά, είμαι και ανεξάρτητη και δεν υποτάσσομαι σε συμφέροντα.

   Δεν στρέφομαι σε προσωπικό επίπεδο κατά κανενός, γιατί δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανεναν.

   Σε ότι όμως αφορά στην Πατρίδα μου, δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.

   Και σταματώ εδώ, γιατί τα υπόλοιπα, εν καιρώ... και πάντα με στοιχεία.

   Διαγραφή
  2. Πρώτα – πρώτα Πόπη μου ΑΠΟΡΩ, πως φαντάστηκες, ότι είσαι μέσα στο κάδρο και μου ζητάς, να σε βγάλω…
   Και απορώ, δεδομένου ότι ούτε σε κάποια οργάνωση ανήκεις, ούτε πήρες κάποια πρωτοβουλία δράσης, ούτε παραπονέθηκες ότι κάποιοι σε παραγκωνίζουν και υποβιβάζουν το έργο σου…
   Αυτά είναι που είδαμε κατά κόρον, αυτά είναι που απογοητεύουν, αυτά είναι που θυμώνουν…
   Θέλεις να σου θυμίσω τον τύπο που έγραψε επιστολή, όλο θυμό και απαξίωση, γιατί θεώρησε ότι δεν προβλήθηκε η αφεντομοτσουνάρα του…. Δεν λέω όνομα, εσύ το ξέρεις, γιατί δεν δίνω δεκάρα για τα πρόσωπα!!
   Τι άλλο να σου αναφέρω;;;
   Να σου πω για το «ματς» ομογενείς εναντίον ομογενών;;; ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!
   Οι μεν καταγγείλουν τους δε, οι τάδε τους δείνα!!!
   Ο χορός καλά κρατεί και ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται….
   Ομολογώ ότι το τελευταίο βίντεο που ανάρτησες δεν είχα την αντοχή να το δω… Έχω αηδιάσει! Ωστόσο κάποια στιγμή, θα μαζέψω το κουράγιο μου και θα το κάνω…
   Παρ’ όλα αυτά μη έχοντας γνώση από πρώτο χέρι, επιφυλάσσομαι πολύ, να αποφασίσω, ποιος λέει αλήθειες και ποιος μισές αλήθειες!!
   ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ !!!

   Εσύ από την πλευρά σου, όπως σου είπα, δεν είχες λόγο να τοποθετηθείς στο κάδρο, εφόσον απλά παρουσιάζεις γεγονότα και τοποθετείσαι…
   Ωστόσο σε αυτό το σημείο θα αδράξω την ευκαιρία να διαφωνήσω σε κάποια πράγματα…
   Πρώτον, κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να τηρηθούν πιο χαμηλοί τόνοι στην, ακατανόητη μέχρι στιγμής, περίπτωση την κ. Κλιάρα, έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο…
   Το έντονο θυμικό, που δυστυχώς είναι και δικό μου χαρακτηριστικό, λειτουργεί πολλές φορές επιζήμια…
   Δεύτερον, ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ και το έχω ξαναγράψει, με την αρνητική σου κριτική σε πρόσωπα, τάχθηκαν όψιμα με την σωστή πλευρά…
   Για μένα η επιλογή του Θεοδωράκη, ως κεντρικού ομιλητή στο συλλαλητήτιο της Αθήνας, ήταν η απόλυτη επιτυχία… Τους ξεδόντιασε κυριολεκτικά!!
   Επίσης απόλαυσα πολύ την τοποθέτηση της Μάνου! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΡΙΖΑΙΑ…
   Κατά την άποψή μου άνθρωποι, που αναγνωρίζουν τα λάθη τους και έχουν τη λεβεντιά να το ομολογήσουν δημόσια, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ!!
   Πίστεψέ με αυτή τη ΛΕΒΕΝΤΙΑ, ελάχιστοι τη διαθέτουν…
   ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!

   Επιπλέον θεωρώ, ότι ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
   Σωστές, ή λάθος αυτές είναι οι προσωπικές μου θέσεις και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί...


   Διαγραφή
  3. Δανάη, αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιό σου σαν τρίτη ματιά και όχι με την δική σου που το έγραψες, θα αντιληφθείς ότι όλους μας έβαλες σ' ένα κάδρο.

   Στο τελευταίο βίντεο, είναι όλο το ζουμί... και έπεται συνέχεια, γιατί το θέμα είναι τεράστιο...
   Είναι πολλά που δεν γνωρίζεις, αγαπητή Δανάη, γι αυτό απορείς για την στάση της κ. Κλειαρά.
   Εν καιρώ, όλα στο φως...
   ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Μ' ΑΥΤΗΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΛΟΣ.

   Σεβαστή η άποψή σου για τον Θεοδωράκη, τον ... "πατριώτη διεθνιστή" όπως αυτοαποκαλέστηκε και για την Μάνου, που είδε το φως το αληθινόν, μετά από τις αμέτρητες τραγωδίες που κύλησε την Πατρίδα μας, ο αγαπητός της ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας.

   Είσαι καλοπροαίρετη Δανάη, και δεν βλέπεις (γενικώς) τα παιχνίδια των ερπετών που μαχαιρώνουν την Πατρίδα μας...

   Προσωπικά, όταν πρόκειται για την Πατρίδα, δεν έχω έλεος για κανέναν... ακόμα κι αν τυχόν επρόκειτο για τα ίδια μου τα παιδιά.

   Σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα κι όταν δέχομαι μαχαιριές, σιωπώ κι αφήνω την πουτάνα τη ζωή να δώσει την Νέμεση, επιστρέφοντας συμπεριφορές... και πάντα την δίνει... πίστεψέ με.

   Στον αγώνα για την Πατρίδα, περισσεύουν όσοι έχουν κρυφούς σκοπούς και ιδιοτελείς βλέψεις...

   Διαγραφή
 2. Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν έχει βγει ακόμη η δικαστική απόφαση και παράλληλα,η κυρία αυτή,στρέφει τον κόσμο στο δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση της,για να του κάνει συνεχόμενο ... "σεφτε",προτρέποντας τον κόσμο,να κάνει και αυτός, ότι έκανε εκείνη,δηλ. προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, θεωρώντας ότι,εάν το δικαστήριο δει τις προσφυγές αρκετών Ελλήνων μαζί,θα έχει και την θετική έκβαση και η δική της υπόθεση.
  Απορώ για το εξής.Οι Μακεδόνες εκεί επάνω με τα σωματεία και τις ενώσεις τους, γιατί δεν προσφεύγουν στον Εισαγγελέα,να φέρει η κυρία αυτή την δικαστική απόφαση στο δικαστήριο να την δείξει,για να αθωωθεί κι'ολας;
  Είναι σαν να λέω εγώ,ότι έχω δικαστική απόφαση Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που έκρινε αντισυνταγματικά τα μνημόνια και δικαιούμαι πίσω ότι κρατήσεις έχουν γίνει από το μισθό μου,τα χαράτσια και τον ΕΝΦΙΑ.
  Προτρέποντας όλους τους Έλληνες σε συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο."Σοβαρό",μην ξεχνιόμαστε έτσι;
  Το θέμα είναι ότι οι σύλλογοι των Μακεδόνων,οι ενώσεις και τα σωματεία τους είναι για τα μπάζα.
  Η κυρία αυτή έπρεπε να έχει λογοδοτήσει χθες,στο δικαστήριο, ακολουθώντας την αυτόφωρη διαδικασία.
  Έτσι......δεν θα μάθουμε ποτέ.
  Μια Μακεδόνισσα που έχει όντως δικαστική απόφαση στα χέρια της την δείχνει,σε όλους,την πετάει στα μούτρα,και των πολιτών αλλά και των πολιτικών,καλεί ενώσεις,συλλόγους,σωματεία των συμπατριωτών της για να τους βοηθήσει,να βοηθηθεί όλη η Ελλάδα και ο Μακεδονικός λαός.
  Αυτό που κρατούσε στα χέρια της δεν ήταν η απόφαση του δικαστηρίου αλλά η προσφυγή που έχει κάνει.
  Τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δώσατε την πιο σωστή απάντηση...
   ΣΕΒΑΣ!

   Διαγραφή
  2. Έχουνε μπερδέψει την πού@@τσα με την βούρτσα.
   Δεν είναι ένα το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αλλά δύο.
   Το ένα,των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει έδρα το Στρασβούργο και το άλλο έχει έδρα το Λουξεμβούργο.
   Σε θέματα δικαίου της Ε.Ε κράτους μέλους και λαμογια που κάνουν οι εκάστοτε κυβερνήτες,όταν παραβιάζουν το Σύνταγμα κ.τ.λ έχει αρμοδιότητα το δικαστήριο με έδρα το Λουξεμβούργο και όχι του Στρασβούργου.
   Να διευκρινιστεί επιτέλους ποιο δικαστήριο έχει αρμοδιότητα σχετικά με την υπόθεση των Πρεσπών.
   Στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπορεί να προσφύγει και ο κάθε πολίτης και μάλιστα χωρίς δικηγόρο.Εαν τώρα δεν έχει τις βασικές γνώσεις,πληρώνει μια αμοιβή σε δικηγόρο για να φτιάξει τα χαρτιά.Δεν παρίστατο κανένας σε δικαστήριο.Απλα χαρτιά στέλνεις.
   Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται εντελώς μούφα όλο αυτό .
   Ενοχή βλέπω τόσο στην ίδια όσο και στον δικηγόρο που την εκπροσωπεί.

   Τι θα πει ότι ο δικηγόρος της της λέει να κρατήσει σιγή υχθειος;
   Όταν έχουμε μια απόφαση υπέρ μας δεν την κρύβουμε.
   Πήγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να κρατήσει κρυφή την απόφαση;
   Τότε τι την ήθελε;
   Την θέλει για να την χρησιμοποιήσει κάπου έτσι δεν είναι;
   Να διευκρινιστεί που θέλει να την χρησιμοποιήσει.
   Εάν εμένα με δικαιώνει δικαστική απόφαση θα την χρησιμοποιήσω κατά εκείνου όπου εκδόθηκε.Ειτε είναι πολίτης είτε το Ελληνικό δημόσιο .
   Εκείνη λέει ότι δικαιώθηκε!!Ωραία!!
   Να μας πει το όφελος της ποιο είναι από αυτή την προσφυγή και που θα χρησιμοποιήσει την δικαστική απόφαση που υποτίθεται έχει στα χέρια της.
   Που;;
   Στον γάμο του Καραγκιόζη;;
   Τέλος.

   Διαγραφή
  3. Πολύ εύλογα τα ερωτήματά σας, αλλά προσωπικά πιστεύω πως δεν θα δοθούν απαντήσεις από την κ. Κλειαρά.

   Αφελής ερώτηση: Όταν δικαιώνεται ένας πολίτης, ο οποίος στρέφεται κατά αποφάσεων του κράτους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;;;

   Στην περίπτωση αυτή, μήπως ισχύει το ...follow the money;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
  4. Δεν είναι θέμα follow the money.
   Είναι θέμα ότι έχεις την απαίτηση ως πολίτης,οι υπάλληλοι σου να κάνουν σωστά την δουλειά τους και να εφαρμόζονται οι νόμοι του κράτους.
   Όταν λοιπών οι υπάλληλοι σου,είτε πολιτικοί,είτε δικαστικοί,δημόσιοι υπάλληλοι,αστυνομικοί,είτε είτε είτε,δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν εφαρμόζουν την νομοθεσία της ίδιας σου της χώρας, ούτε σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχει ο κάθε άνθρωπος όπως και συ ... τότε ναι .
   Τους πας στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και απαιτείς και αποζημίωση.Επιδικαζονται αποζημιώσεις αλλά κάτι ολίγα σχετικά με την ταλαιπωρία και τον διασυρμό που έχεις υποστεί ως πολίτης από τους άχρηστους υπαλλήλους σου.
   Δεν νομίζω να επιδικάσει το δικαστήριο στην συγκεκριμένη χρήμα;Αφού αναφέρει καθαρά και η ίδια ότι έχει θέσει θέμα αναγνώρισης και όχι αποζημίωσης.
   Τέλος.

   Διαγραφή
  5. Δεν το καταλάβατε το σχόλιό μου, αλλά δεν πειράζει... αυτοί που πρέπει να το καταλάβουν, το κατάλαβαν...

   Διαγραφή
  6. Με δυο λέξεις δεν μπορώ να καταλάβω.
   Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι, ότι τα σωματεία και οι ενώσεις των Μακεδόνων,είναι κάτι σαν τα μαντριά των εργατοπατερων της ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ,οπού οι τσοπάνηδες κρατούν τα γίδια στο μαντρί και τσεπωνουν και τα οικονομικά κρυφά κονδύλια .
   Μπορείτε να μου πείτε-εαν γνωρίζετε φυσικά-επειδη θέλω και γω να φτιάξω μια ένωση,την ένωση "Μαλάκων Ελλήνων"εάν επιχορηγούμε με χρήμα ζεστό;
   Οι ΜΚΟ καλύτερες είναι;
   Τέλος.

   Διαγραφή
 3. Εγω παλι γιατι εχω την ιδια αγωνια όπως τοτε με τα φραγκα του Σωρρα εξ ανατολας ;
  το ατιμο το συστημα δεν θα επιτρεψει την λυτρωση κ.τ.λ. κ.τ.λ.

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ακουσα τα βιντεο και δεν αποκλειω να εχουνε φουσκωσει τα μυαλα της κας Κλειάρα και να την εχουνε εν μερει ξεγελασει...αλλά κι ότι γύρισε ο τέντζερης και βρηκε το καπακι
  1) Καταρχην αναζητειται εστω η προσφυγη, ποσο αλλον η σχετικη αποφαση...και στην εκπομπη του κ. Παπαζαφειριου, η κα Κλειάρα απεφυγε χαρακτηριστικως να απαντησει στο ξεκαθαρο ερωτημα γιατι δεν ειναι αυτη αναρτημενη/δημοσιοποιημενη, όπως υποχρεωτικως είναι ολες

  2) ακομα κι αυτη η προσφυγη (αν την βρουμε...) φαινεται να εχει καποια μορφη ατομικοτητας....δεν ξερω τι δεδικασμενο θα μπορουσε να δημιουργησει και τι απαιτησεις θα ειχε για ομαδικοτερες αγωγες, ΑΛΛΑ αυτα δεν συνάδουνε :
  a)Ούτε με το παρακατω σχολιο της κας Κλειαρα ότι :
  "Απο σημερα θεωρειται παρανομη ενεργεια!!!
  Με αποφαση ευρωπαϊκου δικαστηριου εχω το δικαιωμα να βροντοφωναζω:
  ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ=ΕΛΛΑΔΑ"
  β)ουτε και με τον τιτλο της σχετικης εκπομπης του ΣΚΑΪ, που απεφυγε να απορρίψει κατηγορηματικως η κα Κλειάρα στην εκπομπη του κ. Παπαζαφειριου, αλλά απλώς κράτησε μια μεσοβέζικη στάση, ότι είναι δηλαδή δικαίωμά τους...Σε ζητήματα Πανελληνιου ενδιαφεροντος ειναι όμως δικη της υποχρεωση να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις

  Ως προς το δικηγορικό γραφείο της :
  α) λέει μεν στην προσφατη ανακοινωση, ότι :
  "ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ".
  αλλά απ΄την άλλη επιτρέπει στην κα Κλειάρα να καλλιεργεί εντυπωσεις ευρείας - άμεσης νίκης, σύμφωνα με ότι αναφέρθηκε παραπανω. Δεν της επιτρεπουνε να δημοσιοποιησει οποιοσδηποτε αποδεικτικο στοιχειο περι της προσφυγης, αλλά της επιτρεπουνε να διαδιδει λανθασμενες εντυπωσεις...
  B)Ως προς τους χαρακτηρισμούς που εξαπολύει στην ανακοίνωσή του, απέναντι σε όσους ζητουν απαντησεις σε τόσα θολά/αμφιλεγομενα σημεία ενος τετοιου μειζονος θεματος, Πανελληνίου κι οχι ατομικου ενδιαφεροντος, καταλαβαινουμε πως θα αντιμετωπιζει αλλους συμπολιτες, σε μικροτερης σημασιας ζητηματα....
  Οι επιστημονες μιλουν με επιχειρηματα και λυπάμαι για το επίπεδό τους
  Πρώτη φορά βλέπω κι επιστήμονες να βγάζουνε ανακοινώσεις με κεφαλαία γράμματα

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έπεφτε συνέχεια και το τηλέφωνό της...
   Κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου...

   Σταύρο,θέτω και σ' εσένα το ίδιο ερώτημα που έθεσα και στον/στην παραπάνω σχολιαστή/τρια:
   Μήπως ισχύει το ...follow the money;;;;;;;;;;;

   Διαγραφή
  2. Ας μεινουμε στα δεδομενα, τα οποία εμείς παραθετουμε κι αναζητουνται τα δικα τους δεδομενα....
   Παντως σε χαρηκα στον Παπαζαφειριου

   Σταύρος

   Διαγραφή
  3. Σταύρο, τα πράγματα είναι απλά...
   Ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της απόφαση του Ε.Δ.Α.Δ.
   Δεν την δίνει στη δημοσιότητα.
   Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

   Υ.Γ. Στον κ. Παπαζαφειρίου, αν μου είχε δοθεί η δυνατότητα, έτσι όπως είχαμε συμφωνήσει, θα έπαιρνα συνέντευξη από την κ. Κλειαρά.
   Δεν μου δόθηκε η δυνατότητα... κρίμα και είχα προετοιμαστεί με μια λίστα ερωτημάτων, που αναγκάστηκα να τα βάλω στην παρούσα ανάρτηση, μια και δεν με άφησαν να τα πω.
   Η κυρία και όχι μόνον, είναι πολύ εκτεθειμένη...

   Διαγραφή
 5. Ma νομιζω οτι οταν η Κλειαρά και ο δικηγορος της τα που εππισημα θα βρεθουν σε κανενα χαντακι και οι δυο ! Μη ξεχναμε οτι το συστημα ειναι η ψυχη του παγκοσμιου οργανομενου εγκηματος , οι θεοκτωνοι θελουν προσοχη και κακα η κακα λεει εχετε υπομονη ! Επικρατουν δυστιχως την σημερο ημερα οι φονιαδες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό, μόνος/μόνη σας το γράψατε;;;;;;;;;;;;
   Όταν αποφασίζεις κύριέ ή κυρία μου, να κάνεις αυτό το βήμα, είσαι αποφασισμένος για όλα.
   Πέστε τα πουθενά αλλού αυτά... όχι εδώ μέσα... δεν τρώμε κουτόχορτο...

   Διαγραφή
 6. Eπίσης, είναι επικίνδυνο να καλλιεργείται η εντυπωση οτι έστω σε βαθος χρονου και με ομαδικοτερες μηνυσεις, θα μπορουσαμε να επιτυχουμε καταργηση της συμφωνιας, όταν αυτο δεν έχει πραγματικες και ρεαλιστικες βασεις
  Όπως κι ο Κρις Σπυρου ειπε στο συλλαλητηριο οτι ταχα θα εμποδισει την συμφωνια ο Τραμπ
  Δηλαδης, ολα καλα, δεν χρειαζεται να συνεχισετε αλλου ειδους αντιδρασεις...
  Για αυτο λοιπον θελουμε ξεκαθαρισμενα πραγματα και τους χαρακτηρισμους που εξαπολυουνε να τους πουλησουνε αλλου

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κακώς, κάκιστα, χρόνια τώρα, καλομάθαμε να κοροϊδεύουμε τα μούτρα μας.
   Κακώς, κάκιστα, κατά πάγια τακτική, Μας βολεύει να ζητάμαι από ψευδομαρτυρούντες
   προκλητικά, ασύστολα, αναίσχυντα επί εθνικών μας θεμάτων,
   να απολογούνται σ'εμάς και να μας εξαπατούν πασιφανέστατα, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ,

   Αντί να απαιτούμε να απολογούνται στο Θεό, που, γνωρίζοντας Την Αλήθεια, ως δίκην οφθαλμός, ος τα πάνθ'ορά,
   Εάν διανοηθούν να Τον παραπλανήσουν, θα ρίξει θειάφι και φωτιά από τον ουρανό
   και θα τους κατακαύσει,
   Δικαίως, αφού, πέραν της αυστηρής τους τιμωρίας, καθ'υπέρβασιν της μεγαθυμίας Του Θεού, είναι απαραίτητος και ο παραδειγματικός σωφρονισμός τυχόν μελλοντικών
   παραβατικών τε κι ασεβών μιμητών τους.

   Κάλλιο Αργά παρά Ποτέ. Γιατί πρέπει, όχι αύριο αλλά χθες, να σταματήσει αυτό το χούι - εθνικό έγκλημα.

   Γένοιτο.

   Διαγραφή
 7. Καλύτερα να καταφύγουν οι Μακεδονικές οργανώσεις στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για να πετύχουν αυτοπροσδιορισμό ως Ελλήνων Μακεδόνων των Βλαχόφωνων των Σκοπίων.Ειναι περίπου 200.000 και ίσως παραπάνω και αντί οι 2000 Σκοπιανοι στην Ελλάδα να εγείρουν αξιώσεις μειονοτητας στη Μακεδονία ας το κάνουν οι Έλληνες των Σκοπίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΠΟ ΤΑ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΌΝΙΣΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ....

  ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ,ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΓΥΡΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΎ ΤΗΣ.ΟΠΟΤΕ;

  Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ Η ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΑ Η ΜΑΝΔΑΜ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ, ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΑΚΕΔΏΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗ!

  ΚΟΙΝΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝΤ ΚΑΡΓΙΟΛΟΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ.ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΜΕ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...

  ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ;
  ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΣΟΥΡΟΥΣΟΥΦΛΗ;
  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ....

  ΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΟΠΛΟ;ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ!

  Η ΑΡΧΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΡΕΤΗ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν πιστεύω τίποτα απ' όλα αυτά που γράφετε.
   Αν είναι δυνατόν... απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα...

   Διαγραφή
 9. Οι 301 ειναι πιονια του εγκληματικου συστηματος και η ψυχη του ! Απο οπου και να τους πιασεις βρομανε , ειναι γυμνα ηλεκροφορα καλοδια , μονο το εγκλημα αυτοι οι φονιαδες ξερουν και χρειαζεται προσοχη του χειρησμου του θεματος !αυτοι τοχαν προμελετημενο απο χρονια και τωρα που εχουν τα καταλληλα καρθαματα προσπθουν με καθε τροπο να τα υλοποιησουν ! Εξαλου αφου δεν υπαρχει μια ομαδα ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ να παει μεσα στο μασοπορνοβουλιο να το καθαρισει απο τα σκατα ! Και αυτοι οι ΑΝΔΡΕΣ να περασουν απο λαϊκο προσκυνημα !Το σκατοσυστημα μας εχει για ταπεινους ραγιαδες ανικανους με το κεφαλι κατω ! Ποτε θα βρεξει να εξαφανιστουν τα σκατα που τα εχομε μες την μυτη μας ; !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο αρνιακος κάπου διάβασα,μακάρι να μην αληθεύει,αποκάλεσε την Μακεδονία στο δελτίο καιρού Νότια Μακεδονία.Αντι οι Παμμακεδονικές να ασχολούνται με Ευρωπαϊκά δικαστήρια μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθούν με τον εσωτερικό εχθρό;

  Στην ΕΡτ3 δημοσιογράφος έκανε πρώτη φορά λόγο για νότια Μακεδονία.Ειναι δυνατόν να περνούν αυτά τα αισχοι έτσι;Δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες στο να αποκαλεί ο κάθε ανεγκεφσλος τμήματα της χώρας όπως του καπνίσει;Άλλαξε η ονομασία του Γεωγραφικού διαμερίσματος της Μακεδονίας στην Ελληνική επικράτεια και δεν το ξέρουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εγω παλι βλεπω οτι ειμαστε σταθερα ενα μεγαλο χωριο.Ψοφαμε για κουτσομπολιο.Κανονικα επρεπε ...στα αυτα μας η καθε κα ...Κλειαρα ...Αρκουδαρα...και Παστρουμα..Ψοφανε ολοι για λιγη δημοσιοτητα...του ανυπαρκτου "Ειναι" τους.Κι εμεις τους δινουμε ...αυτο που θελουν . Να ασχολουμαστε με αυτους..Αντι να τους γραφουμε ....να σκασουν απ το κακο τους ....Αν τους γραφαμε....τελειως...θα κουρνιαζαν στην ασημαντοτητα τους....Μεγαλο λαθος κανουμε παλι....λογω βιτσιου κουτσομπολικου...Πολλα βιτσια εχουμε θεε....κι αυτα πληρωνουμε.Ενα παραδειγμα : εξαλος πενηνταρης στο βενζιναδικο προχθες...γιατι του ειπαν κανε λιγο μπρος ..πατας το λαστιχο της αντλιας ..!! Πεταγεται εξω ..εξαλος ..." ξερεις ρε ποιος ειμαι ...εγω ?? Ο διευθυντης της ...Εφοριας !!!" Ενας πελατης διπλα λεει " στα ...αρχι@ α μας !!! "....Κι εγω διπλα λεω .." οκ...κλασε μας μια μαντρα αρχι@ια" .!!! Περιτο να πω πως εφυγε αμεσως σαν ..να τρακαρε σε βουνο....Γραψτε τους γιατι μας καβαλησαν ...αρχιμαλα@ κες....και σπαστε τους το στυλ...σαν τζαμι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
  ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
  ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ.
  ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ-ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ- ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ.
  ΚΑΝΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορεί όμως να διαπράττει ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... κατά την άποψή σας.

   Κάπου κάνετε λάθος... στην προσπάθειά σας να δικαιολογήσετε τ' αδικαιολόγητα...

   Δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο και η κυρία είναι υπόλογη...

   ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...

   Να υποθέσω πως είστε ο... Πρόεδρας;;;;

   Διαγραφή
 13. Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ, πρέπει να είναι κάποιος, που μπερδεύει το πολιτικό ζήτημα, με το όποιο προσωπικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 14. Σαν να μου φαινεται οτι ακουω την θηλυκη εκδοση του .. Αρτεμη Σορρα!
  Πολυ μπλα - μπλα αλλα καμια ουσιαστικη απαντηση.
  Παντως ενδομυχα ευχομαι να ειναι αληθεια αυτα που η κυρια ισχυριζεται ομως, λογω πειρας και ηλικιας, κραταω μικρο καλαθι..

  707

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ