Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Εβραίος έμπορος κρεάτων καπέλωνε τον Μακεδονικό αγώνα, ήταν πίσω από χριστιανικές οργανώσεις, του χαρίστηκαν χρέη εκατομμυρίων !(;;;) Δείτε ποιος είναι Επίσης υπάρχουν φήμες ότι ετοιμάζει και κόμμα με την ονομασία μακεδονικός αγών.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει, γι αυτό και το δημοσιεύω με πάσα επιφύλαξη, αλλά στο σώμα της Μακεδονίας, θα παίξουν πολλοί το βρώμικο ανθελληνικό παιχνίδι τους.


ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

Το μόνο θετικό είναι, πως τα μνημόνια και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, έβγαλαν από τις τρώγλες τους όλους όσους για χρόνια και μέχρι πρόσφατα, έτρωγαν αόρατα το σώμα της Πατρίδας μας, από τα  σκοτεινά λαγούμια τους...
 

Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Ώστε θα κάνει και κόμμα;;;
Διόλου απίθανο... άλλωστε αυτή ήταν η τεχνική των εβραίων από αρχαιοτάτων χρόνων... 
ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.

Ο Ισαάκ Ζελιαλίδης ή Νεφούσης του Ααρών και της Μύριαμ Εβραίος εξ Αθηνών πρώην επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη με το να χρηματοδοτεί χριστιανικά σωματεία καθως και παμμακεδονικές οργανώσεις για τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης υπάρχουν φήμες ότι ετοιμάζει και κόμμα με την ονομασία μακεδονικός αγών, όπως μας πληροφορεί ο Σταθης Φουρικης!Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, που θα περίμενε κανείς ότι ο Τσίπρας θα τον είχε στην μπούκα και μαζί όλο το τραπεζικό σύστημα για την «πατριωτική» του δράση, κατάφερε να κερδίσει απαλλαγή χρεών για την επιχείρησή του ύψους 480.000.000€!

Αναλυτικά η εταιρεία επεξεργασίας κρέατος Ζελιάδης την οποία κατέχει και λειτουργεί εδώ και 19 χρόνια, βρίσκεται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει τρία καταστήματα λιανικής στη Θεσσαλονίκη. 

Συνολικά απασχολεί περισσότερα από 40 άτομα, κατάφερε να του εγκριθεί από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αίτημα για συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές του την ίδια ώρα που η αγορά στενάζει από λουκέτα και πλειστηριασμούς.

Η απόφαση προβλέπει την διαγραφή 100% των προσαυξήσεων – προστίμων των υποχρεώσεων, συνολικού ύψους 14,7 εκατ. ευρώ, προς Δημόσιο και ΙΚΑ. 

Το κεφάλαιο, που υπάγεται στη ρύθμιση, θα αποπληρωθεί σε 250 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με εκτοκισμό του υπολοίπου με ετήσιο επιτόκιο 3%.

Tην αποπληρωμή των απαιτήσεων προς το προσωπικό, ύψους 311,2 χιλ. ευρώ, σε 12 μηνιαίες άτοκες ισόποσες δόσεις. 

Tην απομείωση, κατά 75%, των απαιτήσεων, ύψους 9,3 εκατ. ευρώ, προς τους προμηθευτές, τη χορήγηση περιόδου χάριτος ενός έτους και την πληρωμή σε 36 άτοκες μηνιαίες ισόποσες δόσεις.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες:

Aπό τα 21,8 εκατ. ευρώ, που οφείλονται στην τράπεζα Πειραιώς, η Ζελιαλίδης θα αποπληρώσει τα 11,9 εκατ. ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό (9,9 εκατ.) να είναι προς ρύθμιση.

Προβλέπεται η χορήγηση τριετούς περιόδου χάριτος για την πληρωμή του κεφαλαίου, με πληρωμή των τόκων ανά εξάμηνο από το πρώτο έτος, με το επιτόκιο να ξεκινάει από 1% για το πρώτο έτος, και να διαμορφώνεται σε 4% για το πέμπτο έτος μέχρι την λήξη.


Από το ποσό 1,25 εκατ. ευρώ που αποτελεί την απαίτηση της τράπεζες Αττικής, θα αποπληρωθούν 409,6 χιλ. ευρώ. 

Το υπόλοιπο ποσό – αφορά λογιστικοποιημένους τόκους – θα διαγραφεί στην λήξη της προβλεπόμενης διάρκειας της ρύθμισης 

Αντίστοιχα, θα αποπληρώσει, πλήρως τμήμα των χρεών προς τις υπόλοιπες τράπεζες (Eurobank, Attica), με τα εναπομείναντα ποσά να διαγράφονται υπό συγκεκριμένους όρους.

Από το χρέος ύψους 1,42 εκατ. ευρώ προς την Eurobank θα αποπληρωθούν 356,9 χιλ. ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να διαγράφεται στην λήξη της ρύθμισης.

Οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) θα χορηγήσουν στην Ζελιαλίδης τριετή περίοδο χάριτος για την πληρωμή του κεφαλαίου, με πληρωμή των τόκων από το πρώτο έτος.


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Το φωνάζει το σκάνδαλο αυτό με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Τάκης Μουσάς. Οπως και για τον Μιχάλη Πατσίκα, δούρειοι ίπποι οι λεγάμενοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προβλέπω κομματική Μακεδονική σαλάτα να γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ6 Φεβρουαρίου 2019 - 12:46 π.μ.

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ????????????? Η ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ>>>>>>>>>>>>>??? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΡΩΤΩ.....ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗΚΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και οι εβραϊκές εταιρείες να μην έχουν,μήπως έχουν φορολογική απαλλαγή οι Εβραίοι της Ελλάδας;

   Διαγραφή
 4. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ....ΚΑΓΙΑΝ,ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΓΙΑΝΙΜ=ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΠΑΤΣΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΣΑΝΤ!

  ΤΟΤΕ;
  ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

  ΕΝΑ ΦΡΟΥΙ ΖΕΛΙΑΛ ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ.ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ;ΒΓΑΙΝΕΙΣ,ΦΩΝΑΖΕΙΣ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΚΙΛΗ ΠΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ VOILA!

  ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΣΦΑΓΕΙΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΟΣΙΕ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ.ΤΟ ΕΚΤΟ.....ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝΕ....

  ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΑΝΑ;
  ΕΓΩ;
  ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΆΙΤ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΣΑΠΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΙΑΝ....

  ΓΡΑΦΤΕ:BEFORE ITS NEWS ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

  ΠΕΦΤΕΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΒΑΒΥΛΏΝΑ Η ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ.

  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

  ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

  ΞΕΡΕΤΕ;
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ....

  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ,ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΜΩΣ....

  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ!ΑΠΑΧΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΖΕΛΙΑΛΙΔΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΦΙΝΚΕΛΣΤΑΙΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΡΤ ΜΠΕΛ ΚΑΙ ΚΑΓΧΑΖΕ ΜΕ ΣΑΔΙΣΜΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!

  ΚΥΡ ΖΕΛΙΑΛΙΔΗ;
  ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.... Η ΑΝΤΕ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΙΚΑ ΒΡΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καγιάν, ή σαγιάν;;;
   Αυτό με τον Σόρος, γιατί δεν έχει βγει από εφημερίδες και διαδίκτυο;
   Δεν γνωρίζω αν ισχύει... γιατί αν ίσχυε, τουλάχιστον ο Βλαδίμηρος, θα το ανακοίνωνε.

   Διαγραφή
 5. ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ FABER ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

  ΤΟ beforeitsnews.com ΚΡΥΒΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ....

  George Soros Arrested;Obama believed charged with treason.
  ΑΝΕΒΗΚΕ FEB 3 2019 21:18


  Update on 'Soros Arrest' Secret Government program[DDT]Looking at you!-Capt.Dave Bertrand Ret.+Videos

  ΑΥΤΟ ΤΟ DDT ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ....
  ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

  ΤΩΡΑ....
  Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...
  ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΖΑΕΦ ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΣ.ΚΑΙ Ο "ΣΟΡΟΣ" ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ,ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ!ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο QANON ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΧΩΣΕΙ.Ο ΓΥΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ;ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΩΣ ΦΥΤΑ ΜΕ ΜΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ!

  ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΊ ΈΧΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΌΚΕΡΦΈΊΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ.ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ....

  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΕΧΕΙΣ,ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ.

  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΝΤΩΣ ΒΡΩΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ.
  ΑΠΛΑ.ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ποιόν τοποθέτησε στΟ ΚΕΛΠΝΟ ο Τσίπρας Πόπη,μετά την αποπομπή του Γιαννόπουλου?Φυσικά θα μου πεις ως γνήσια ενημερωμένη Ελληνίδα,έναν πατριώτη του από την ίδια γαμημένη ράτσα,τους δολοφόνους του κόσμου.Γιατί έχει έξαρση η γρίπη των πουλερικών ξανά και ειδικά στην Καστοριά.Βεβαίως έχει πολλές νερόκοτες εκεί θα μου πεις,αλλά η άνθρωποι δεν έχουν χρήματα να βάλουν πετρέλαιο στο νοσοκομείο και βγήκαν ζητιανιά.Πόσες χιλιάδες εμβόλια παρήγγειλε το νέο παγανό Πόπη? Τα άλλα του Αβραάμ μούχλιασαν? Και προσλήψεις θα κάνει το Παγανό,λεφτά υπάρχουν για νέους ψήφους:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-keelpno-pote-ta-apotelesmata-gia-1575-proslipseis-neo
  Η συνωμοσία της Βιταμίνης D3 την γνωρίζεις? Για την nagalase έχεις ακουστά? Αυτό το παγανό είναι ιδρυτής των γιατρών του Σόρος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ6 Φεβρουαρίου 2019 - 11:01 μ.μ.

  ΑΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ,ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΝΩ [ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ],,,,ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ........ ΔΙΑΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ LASERTA IΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,,,ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ