Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Εσκεμμένη εξάπλωση καρκίνου παγκοσμίως μέσω εμβολίων!


 Η μητέρα ρώτησε τον γιατρό:  

Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; 


 Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; 


Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.
Ζούμε σε μια εποχή, που η υγεία των ανθρώπων, βρίσκεται στα χέρια της παγκόσμιας περιούσιας διαπλοκής και μυρίζει θάνατο!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το διαδίκτυο και είναι επιλογή μου.

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος, διαβάστε εδώ… Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorter για την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science. Κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνης της.


H παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχουν παραδοσιακά ενισχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.


Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.


Δείτε περισσότερα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται έγχυση καρκινικών ιών σε εμβόλια!!!Για να μάθετε πώς αρρωσταίνουν τα παιδιά από καρκίνο θα ήθελα να προσέξετε αυτό που θα σας πω (Τα πρόσωπα είναι φανταστικά).– Ένα απόγευμα παίρνουν οι γονείς την ΜΑΙΡΟΥΛΑ (4 ετών) και την πηγαίνουν στον/στην παιδίατρο για ένα συνηθισμένο εμβόλιο (MMR ας πούμε). Αφού εμβολιάσθηκε η μικρή έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. 

Μετά από 3 περίπου μήνες η Μαιρούλα αρχισε να έχει τα πρωινά για κανα 5λεπτο τάση για εμετό. 

Επίσης χωρίς ιδιαίτερη αιτία η Μαιρούλα έπεφτε συνεχώς και χτυπούσε. 

Ανησύχησαν οι γονείς και πήγαν πάλι την Μαιρούλα στον/στην παιδίατρο. 

Μόλις είδε την Μαιρούλα ο/η παιδίατρος είπε στους γονείς να πάνε στα νοσοκομεία παίδων της Αθήνας και θα ειδοποιήσει να τους περιμένει νευρολόγος. 

Ανήσυχοι οι γονείς ρώτησαν τι συμβαίνει, οπότε ο/η παιδίατρος τους απάντησε: Λόγω του εμβολίου που έκανε η Μαιρούλα πιθανώς να έχει δημιουργηθεί κύστη με υγρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 

Οι γονείς σάστισαν.


– Πήραν την Μαιρούλα και την πήγαν στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου τους περίμενε νευρολόγος. 

Μόλις εξέτασε ο νευρολόγος την Μαιρούλα έδωσε εντολή για μαγνητική στο κεφάλι. 

Οι γονείς τρελάθηκαν και είπαν στον νευρολόγο αυτά που τους είπε ο/η παιδίατρος.


Τότε κυνικά ο νευρολόγος τούς είπε ότι μάλλον το υγρό έχει γίνει όγκος. 

Αμέσως η μητέρα ρώτησε τον γιατρό:  

Αφού τα εμβόλια δημιουργούν τέτοια προβλήματα γιατί οι γιατροί δεν ενημερώνουν τον κόσμο; 

 Η απάντηση του νευρολόγου ήταν η εξής: Εγώ δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου αλλά ποιός μπορεί να τα βάλει με τις φαρμακοβιομηχανίες από την στιγμή που καταφέρνουν να εγκρίνει ο ΕΟΦ τα δηλητηριά τους; 

Ξαναρωτάει η μητέρα:

 Πώς γίνεται να μην εμβολιάσω το παιδί μου και να το δεχτούν στο σχολείο; 

Απαντάει ο γιατρός: Μπορείς να πληρώσεις τον γιατρό να υπογράψει ότι έκανε το εμβόλιο το παιδί σου και να μην το κάνει. 

Οι γονείς ξέσπασαν σε λυγμούς.


Κι όμως τα εμβόλια στο σχολείο ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά, δείτε περισσότερα:
 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
– Έγινε τελικά η μαγνητική και βρέθηκε ότι η μικρή Μαιρούλα είχε έναν όγκο 5 εκατοστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού εξαιτίας ενός εμβολίου. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία για χειρουργείο. Εννοείτε ότι έπεσε και το σχετικό φακελάκι περί τα 3000 ΕΥΡΩ στον νευροχειρούργο.


Μέχρι εδώ είναι το πρώτο μέρος της επιχείρησης. Τα κρούσματα λευχαιμιών και όγκων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την εισαγωγή στην αγορά των νέων εμβολίων από το 2005 και μετά.


Για προσέξτε το 2ο μέρος της επιχείρησης:
– Μετά από 10ήμερη παραμονή στην νευροχειρουργική η Μαιρούλα μεταφέρεται σε πολυδιαφημισμένο νέο ογκολογικό νοσοκομείο. 

Στο μεταξύ βγήκε και η ιστολογική εξέταση και βρέθηκε ότι η Μαιρούλα είχε κακοήθη όγκο. 

Αφού μπήκε στο δωμάτιο η Μαιρούλα ήρθε ο/η ογκολόγος ιατρός και είπε στους γονείς ότι το παιδί τους για να έχει καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να φέρουν ένα φάρμακο (EDOXAN) από τις ΗΠΑ διότι το EDOXAN εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ προέρχεται από Ινδία και Πακιστάν.

 Έντρομοι οι γονείς ρώτησαν γιατί συμβαίνει αυτό. Ο/Η ογκολόγος απάντησε: 

Διότι το υπουργείο Υγείας έδωσε εντολή να προμηθευόμαστε τα πιο φθηνά φάρμακα που έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ. 

Όμως επειδή τα φάρμακα αυτά έχουν πολλά προσθετικά (έκδοχα) έχουν και περισσότερες παρενέργειες και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έτσι οι γονείς ξεκίνησαν έναν αγώνα να φέρουν EDOXAN από τις ΗΠΑ. Φυσικά σχεδόν πούλησαν το μισό τους σπίτι.


– Έτσι ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες της Μαιρούλας. Εκτός από το ΕΝΤΟΞΑΝ η Μαιρούλα έπαιρνε ΟΓΚΟΒΙΝ, ΚΑΡΜΠΟΠΛΑΤΙΝΑ, ΒΕΠΕΣΙΝΤ σε διάφορες δόσεις και σχήματα. Οι θεραπείες που έκανε η Μαιρούλα ήταν 4ήμερες και κοστίζουν 5000 ευρώ για το ταμείο περίπου (η μία 4ήμερη).


 Δείτε ακόμη: Η Θανατηφόρα Απάτη της χημειοθεραπείας.
 

και: Γαϊδουράγκαθο: Αποτοξινώνει από φάρμακα και χημειοθεραπείες


Εδώ ξεκινάει το τρίτο μέρος της επιχείρησης.
 


Πριν προχωρήσω θα δώσω μερικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. 

Για να καταπολεμηθεί η νόσος πρέπει να πέφτουν τα αιματολογικά και όχι να είναι φυσιολογικά, δηλαδή να πέφτουν σε επίπεδα που το παιδί να χρειάζεται μετάγγιση. 

Επομένως η αιμοσφαιρίνη να πέφτει κάτω από 8 και τα αιμοπετάλια κάτω από 20000. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση με τα αιμοπετάλια το παιδί κινδυνεύει με εγκεφαλική αιμορραγία αλλά αυτό αντιμετωπίζεται με μετάγγιση.


– Η θεραπεία της Μαιρούλας πήγαινε καλά. Σε κάθε θεραπεία τα αιματολογικά έπεφταν όλο και πιο πολύ οπότε χρειάζονταν μετάγγιση. Εδώ αρχίζει και το πρόβλημα. Τα αιμοπετάλια της μετάγγισης έχουν όριο ζωής από 1 μέρα εως 5 μέρες ανάλογα από το πόσο είναι αποθηκευμένα όμως αυτό πως μπορούν να το ξέρουν οι γονείς; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι δεν μιλάνε αρκετά αν δεν πέσουν τα ανάλογα φακελάκια. Έτσι η Μαιρούλα έβαλε αιμοπετάλια αλλά ήταν για 2 ημέρες και το παιδί είχε πάθει από τις θεραπείες μυελική υποπλασία δηλαδή δεν παρήγαγε αιμοπετάλια ο μυελός. 

Οι γονείς νόμιζαν ότι όπως τις άλλες φορές έβαλε το παιδί τους αιμοπετάλια για 5 ημέρες. 

Την τρίτη ημέρα το βράδυ το παιδί είδε ένα εφιάλτη πιέστηκε και επειδή δεν είχε αρκετά αιμοπετάλια έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία. 

Το παιδί ενώ πήγαινε καλά στην θεραπεία, τελικά πέθανε…
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Δρ Leonard Horowitz
VACCINES HAVE CANCER VIRUSES
 


Πηγή: koukfamily.blogspot.comΔείτε ακόμη:

 Εμβόλια: «Μία επιχείρηση που στηρίζεται στο φόβο» 

Μικροβίωμα: Μικροβιακή Χλωρίδα και Βιομηχανία Εμβολίων 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Έχει ενοχλήσει το κίνημα γονέων κατά των εμβολιασμών


Εποχικό εμβόλιο ή φυσική αντιμετώπιση της γρίπης;


Και στην ενότητά μας, “εμβόλια“, μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να τις διασταυρώσετε και να αποφασίσετε το καλλίτερο για εσάς και την οικογένειά σας!


Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα! 

Ως γονείς, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. 

Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. 

Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.

 Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας…


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Εβραιομασονοσιωνιστες προδοτες φονιαδες κανιβαλοι των λαων εξαφανιστητε απο προσωπου Γης αθεραπευτηη αρρωστεια διαβολοι καταραμενα μιασματα αντιχριστοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με αυτες τις απειλες θα εξαφανιστουν;
   Δεν ετριψες το τζινι πριν κανεις τις ευχες σου ομως!

   Διαγραφή
  2. Θα εξαφανιστουν με το να τους φτυνουμε και να τους κατουραμε αυτους και τους ομοιους των καθημερινως επι παντως τοπου και χρονου !

   Διαγραφή
  3. Αυτοι ρε συ θελουνε χατζαρα.
   Να γινουμε ταλιμπαν.Περνανε απο διπλα σου;Χρατς.Τους περνεις το κεφαλι.Σε πανε στον εισαγγελεα;Αλλοι Ταλιμπαν εκει τον περιμενουν και..χρατς.Του κοβουν το κεφαλι.
   Δυστηχως πρεπει να γινουμε ζωα.Κτηνη,αλλιως με μπινελικια και ροχαλες δεν γινεται τιποτα φιλαρακι.

   Διαγραφή
 2. Ναι,μην κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια και όταν πάθουν καμία μηνιγγίτιδα ξαφνικα και μείνουν αναπηρα ή φύγουν προωρα για τον άλλο κόσμο ψάξτε αυτόν που σας λέει μην εμβολιάζεται τα παιδιά σας και πείτε του ευχαριστώ.

  Μην κάνετε εμβόλια και όταν έρθουν τα παιδιά σας με άρρωστα προσφυγοπούλα στο σχολείο και κολλήσουν καμία φυματίωση και τίποτα άλλο τότε να δούμε

  Εδώ τρώμε κάθε μέρα τόσα χημικά από τα τρόφιμα και το νερό και τον αέρα,τα αποσμητικά στις μασχάλες,τα κακυντικά που χρησιμοποιούν οι γυναίκες,τα φυτοφάρμακα στα φρούτα και λαχανικά,τα αντισυλληπτικά,το κινητό τηλέφωνο,το άγχος να βρεις δουλειά να πληρώσεις λογαριασμούς,τα συντηρητικά πρώτα απ' όλα μέσα στα προϊόντα του σουπερ,η άθλια ποιότητα ζωής που γεννάει χίλιες μορφές καρκίνου και βάλαμε στην κορυφή τα εμβόλια;

  Σίγουρα τα εμβόλια μπορεί να έχουν κάποιες παρενέργειες σε ορισμένα άτομα,αλλά αν ήταν ποτισμένα εσκεμμένα με καρκίνο έπρεπε όσοι εχουμε εμβολιαστεί τα τόσα εκατομμύρια να πεθαίνουμε από καρκίνο αποκλειστικά.Ομως πηγαίνουμε και από άλλες ασθένειες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mα γι'αυτο τον λογο,για να μην δινουν στοχο,τους υιους δεν τους βαζουν στο 100% των εμβολιων, αλλα στο 40%.Μην καρφωνομαστε κι'ολας!
  Μπορει να κανουμε και οι δυο το ιδιο εμβολιο της ιδιας παρτιδας της ιδιας φαρμακοβιομηχανιας και να νοσησω εγω και εσυ οχι, η και το αντιστροφο.
  Σημερα επινα καφε με δυο γνωστους μου παθολογους που συναντησα τυχαια στο κυλικειο του νοσοκομειου.
  3 περιστατικα εχουν H1N1 τα δυο με μικρα κοριτσακια.
  Για πηγαινε πισω στην παιδικη μας ηλικια;
  Θυμασαι να ειχαμε πιτσιρικαδες Η1Ν1;
  Απο που ξεφυτρωσε αραγε;Μηπως σκοπιμα απο τα γνωστα τους εργαστηρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και στο 40% να έχουν,το ρισκάρεις να αφήσεις ανεμβολίαστα τα παιδιά σου;

   Διαγραφή
  2. Ρισκαρεις μονο οταν τα εμβολιαζεις.
   Εσυ και γω ποια εμβολια καναμε;Τα παιδικα.Το μαντου,την Ιλαρα και ανεμοβλογια σχεδων ολοι τα περασαμε καθως και τις μαγουλαδες.Ξανακαναμε εμβολια;Οχι.Τι παθαμε;
   Χαιρουμε ακρας υγειας.
   Ολοι στην οικογενεια μου μειναμε με τα παιδικα μας εμβολια.
   Ο ανθρωπινος οργανισμος δεν χρειαζεται ουσιες και χημικες ενωσεις.Αλλα ισχυρο ανοσοποιητικο και αντισωματα.Την καθε αρρωστια μονος του την καταπολεμα.Εγω δυο δεκαετιες και βαλε ειμαι αναμεσα σε ασθενεις.Δεν βαζω στα χερια μου-μονο οταν το θυμηθω-σχεδων ουτε αντισυπτικο.Χρειαζομαι αντισωματα.Πολεμιστες.Αυτοι οι πολεμιστες ειναι που πολεμουν τους εισβολεις,ειτε υιοι λεγονται αυτοι,ειτε,ειτε.
   Καλη διατροφη φιλε μου,ενα καλο συμπληρωμα διατροφης που περνουν οι αθλητες, μουρουνελαιο και εισαι μια χαρα.Χτισε γερο ανοσοποιητικο και χεσε τα εμβολια.

   Διαγραφή

 4. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ :

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

  ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ?

  ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ?

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ


  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ