Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Αυτά είναι πρωτοφανή και θυμίζουν άλλες εποχές… Η ΕΛ.ΑΣ στη Μυτιλήνη καταγράφει ποιοι θα πάνε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία! (Έγγραφο)


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ: "Το έγγραφο αυτό το οποίο είναι πραγματικό, αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα ΜΝΗΜΕΙΟ που ούτε καν η Χούντα δεν είχε τολμήσει. 

Προφανώς λοιπόν, αν οι αρμόδιες υπηρεσίες πρόκειται να εκτελέσουν αυτή τη διαταγή, πρέπει να στείλουν Αστυνομικούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης, και να καταμετρούν επιβάτες, ΙΧ καθώς και Λεωφορεία! 


Και κατόπιν, να στείλουν στον Περιφερειακό Διοικητή των νησιών την … «καταμέτρηση» κι αυτός με την σειρά του να ενημερώσει την ΓΑΔΑ !!! 

Κι η ΓΑΔΑ τον υπουργό!!!"
Popi Soufli Βγάλε το έγγραφο κανονικά, Γιώργο Αδαλή. 
Το όνομα του ταξιάρχου, πρέπει να γίνει πανελληνίως γνωστό. 
Όπως γνωστά πρέπει να γίνουν και τα ονόματα των αστυνομικών που θα ανταποκριθούν στην διαταγή. 
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. 
ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ. 
ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ... 
ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... 
Δώσε ονόματα, και να βρεθούν πατριώτες, που θα δείξουν την διαταγή στην οικογένεια του ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. 
Να μάθουν και τα παιδιά του και η γυναίκα του και όλο του το σόι, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

  George Adalis B Ενας είναι ο Ταξίαρχος στοΒ.Αιγαίο. Αλλά δεν έχει σημασία το όνομά του Πόπη. Σημασία έχει ποιος έδωσε τέτοια διαταγή στην Αστυνομία κι αν αυτό συνέβη παντού. Ποια είναι η κουφάλα από το Υπουργείο που δινει τέτοιες εντολές στην Αστυνομία και την έχει μετατρέψει σε όργανο του Σύριζα! 
  Τουλάχιστον εγώ εκεί επικεντρώνομαι! 
  Θα βρεθεί άραγε ένας να το πάει στη Βουλή? ΟΧΙ σου απαντώ εγώ... και ξερεις γιατί.
   
 • Popi Soufli George Adalis B Γιώργο, ο δημόσιος υπάλληλος, έχει δικαίωμα άρνησης εντολής, απ' όπου κι αν προέρχεται, όταν αυτή παραβαίνει το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. 
   
  Έχεις δίκιο ως προς την κουφάλα του υπουργείου, αλλά για να ξεράσει ο ταξίαρχος το όνομα, πρέπει να κρεμαστεί το δικό του όνομα στα μανταλάκια... 
   
  Και θα συμφωνήσω μαζί σου, πως δεν θα βρεθεί ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.... ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. ΟΛΑ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
Αυτά που γίνονται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανή, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απ΄ ό,τι φαίνεται σε κάποια πράγματα αρέσκεται να αντιγράφει… καθεστώτα του παρελθόντος.Η αστυνομία στη Μυτιλήνη, με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, φαίνεται ότι έχει σημάνει συναγερμό, καθώς με σχετικό επίσημο έγγραφο, ο αστυνομικός διευθυντής ζητάει ενημέρωση για το πόσοι και πώς θα ταξιδέψουν από το νησί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο!


Μάλιστα φαίνεται πως εκτός από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο, από τη Μυτιλήνη θα αναχωρήσει και κόσμος προκειμένου να συμμετάσχει στο αντισυλλαλητήριο.


Το αστυνομικό έγγραφο αναφέρει τα εξής: «Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικός».


Δείτε παρακάτω το έγγραφο:

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Αδαλής, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή, αναφέρει με ανάρτησή του στο facebook:


Ο George Adalis B νιώθει εξοργισμένος με το χρήστη Γιωργος Αδαλης δευτερο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!! ΑΛ6, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ…
---
Όπως βλέπετε στο έγγραφο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, διακινήθηκε κατόπιν διαταγής του Ταξίαρχου των νησιών Βορείου Αιγαίου, η Αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου, διατάσει όλες τις υπηρεσίες της, να αναφέρουν πόσοι επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο τη...
Δείτε περισσότερα
«Όπως βλέπετε στο έγγραφο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, διακινήθηκε κατόπιν διαταγής του Ταξίαρχου των νησιών Βορείου Αιγαίου, η Αστυνομική Διεύθυνση της Λέσβου, διατάσει όλες τις υπηρεσίες της, να αναφέρουν πόσοι επιβάτες πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο την Παρασκευή για το Συλλαλητήριο της ΑΘΗΝΑΣ.

Μάλιστα αναφέρει ότι μια «Κίνηση Πολιτών» της Λέσβου, καλεί τους πολίτες να παραστούν στην Αθήνα στις 20 του μηνός ημέρα Κυριακή.

Επειδή λοιπόν Σάββατο δεν έχει πλοίο για Πειραιά αλλά μόνο Παρασκευή (συγκεκριμένα αποπλέει από το λιμάνι Μυτιλήνης το πλοίο «Διαγόρας») καλεί τους αστυνομικούς να … κάνουν καταμέτρηση!!!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου δηλαδή, καλεί τις υπηρεσίες να αναφέρουν, ΠΟΣΟΙ επιβάτες θα φύγουν για Αθήνα και με ΤΙ μεταφορικά μέσα θα πάνε!!!


Το έγγραφο αυτό το οποίο είναι πραγματικό, αν μη τι άλλο, αποτελεί ένα ΜΝΗΜΕΙΟ που ούτε καν η Χούντα δεν είχε τολμήσει. 

Προφανώς λοιπόν, αν οι αρμόδιες υπηρεσίες πρόκειται να εκτελέσουν αυτή τη διαταγή, πρέπει να στείλουν Αστυνομικούς στο λιμάνι της Μυτιλήνης, και να καταμετρούν επιβάτες, ΙΧ καθώς και Λεωφορεία! 

Και κατόπιν, να στείλουν στον Περιφερειακό Διοικητή των νησιών την … «καταμέτρηση» κι αυτός με την σειρά του να ενημερώσει την ΓΑΔΑ !!! 

Κι η ΓΑΔΑ τον υπουργό!!!


ΕΡΩΤΩ λοιπόν, όταν κάνει το ΠΑΜΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώσεις στην Αθήνα, οι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. πάνε στα λιμάνια και μετράνε … «κεφάλια»;


Προφανώς και όλο αυτό ισχύει Πανελλαδικά, με σκοπό να ενημερωθεί η Κυβέρνηση. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές, ότι σε μια ευνομούμενη χώρα, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η Αστυνομία όπως γουστάρει ο εκάστοτε υπουργός!


Το έγγραφο αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό και κάποιος πρέπει να το φέρει στη Βουλή! Ο Ταξίαρχος των νησιών (που κατάγεται από την Μακεδονία και η σύζυγος του εργάζεται στη Θεσσαλονίκη), μόνος του αποφάσισε να καταγράψει «κεφάλια» διαδηλωτών ή έλαβε εντολή για να το κάνει; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


Πότε στο παρελθόν η ΕΛΑΣ, όταν γινόταν συλλαλητήρια, έκανε καταγραφή στα λιμάνια, πόσοι θα πάνε να διαμαρτυρηθούν;


ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΣΑ!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ … ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ…»
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Από το να χτυπάμε το σαμάρι να ακούσει ο γάϊδαρος δεν είναι καλύτερα να "χτυπάμε" τον ίδιο τον γάϊδαρο μήπως βάλει μυαλό;

  Το να κακιζουμε ολο το αστυνομικό σώμα εσείς ποιον νομιζετε εξυπηρετούμε.Την πολιτική ηγεσια,διότι στρέφουμε την οργή μας στο όργανο και όχι στον εγκέφαλο.

  Νομίζω ότι οι κατάρες και τα αναθέματα και οι σφοδρές επικρίσεις πρέπει να κατευθύνονται στην πολιτική ηγεσία.Το να κρεμαστεί στα μανταλάκια ο κάθε αστυνομικός προϊστάμενος τι εξυπηρετει;

  Εξυπηρετεί το να καθετε αραχτός ο υπουργός και να λέει.Ουφ!Ευτυχώς βρήκαν θύμα να ασχοληθούν.Το αστυνομικό διευθυντή τον απλό αστυφύλακα,ενώ όλοι ξέρουμε ότι τέτοιες εντολές δίνονται από ψηλά σε αστυνομικούς.

  Λετε εσείς στα καλά καθούμενα να καθόταν τώρα να μετράνε ποιος θα μπει στο λεωφορείο και ποιος όχι;Αφού μέχρι και δικά τους συγγενικά πρόσωπα τους θα πάνε στο συλλαλητήριο ακόμη και οι ίδιοι.

  "Βαρατε στο ψαχνό" τους ηθικούς αυτουργούς την ψευδοδημοκρατιας.Αυτους κάντε τους να κοιμούνται και το βράδυ να βλέπουν τον Δρακουμέλ να τους κυνηγάει χωρίς σταματημό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο δημόσιος υπάλληλος, έχει δικαίωμα άρνησης ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ.
   Σαφώς και υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, αυτό όμως, δεν μειώνει στο ελάχιστο και τις ευθύνες των κατωτέρων τους.
   ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

   ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... μην το ξεχνάτε...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 18 Ιανουαρίου 2019 - 4:20 μ.μ.
   Νομίζω ότι τα μπερδεύεις!!
   Ο Αστυνομικός δεν είναι απλά δημόσιος υπάλληλος!
   Ασκεί λειτούργημα! Έχει εξουσία! Και η εξουσία συνεπάγεται ευθύνη!
   Όταν λοιπόν του ζητούν σε μια Δημοκρατία (υποτίθεται), να φακελώσει πολίτες και μάλιστα όχι κακοποιά στοιχεία, αλλά ανθρώπους που πάνε σε ένα συλλαλητήριο, ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ!!
   Στην πιο απλή περίπτωση, ας ζητούσε από τον «ηθικό αυτουργό», να στείλει το έγγραφο ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!

   Μάθαμε τώρα, να τα ρίχνουμε όλα στους «ηθικούς αυτουργούς»…
   Μα οι «ηθικοί αυτουργοί», ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν υπήρχαν οι πρόθυμοι ηλίθιοι!!

   ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;;

   Διαγραφή
 2. Γιατι εγω πιστευω οτι ειναι η Τουρκια που εχει αναγκη αυτων των πληροφοριων?

  Γνωριζουμε οτι η Γερμανια-Τουρκια-ελληνοφωνη ψευτοκυβερνηση θελουν να μας προξενησουν ενα θερμο επεισοδιο προκειμενου να τρομαξουν τον Ελληνικο λαο, ωστε να δεχθουμε την λυση της Μακεδονιας.

  Και ρωτω λοιπον
  - Αν αδειασει η Λεσβος απο νεους Ελληνες αντρες που θα ερθουν να διαδηλωσουν για την Μακεδονια... δεν διευκολυνει την Τουρκια να επιτεθει χωρις να αντιμετωπισει αντισταση ?

  - Γιατι θελουν να γνωριζουν ποσοι θα ερθουν στην Αθηνα απο την Λεσβο
  και οχι απο την Αιγινα, τον Πορο ή την Λευκαδα ?

  - Μηπως το ιδιο ζητησαν για την Χιο και την Ροδο?

  - Οι Τουρκοι δεν εχουν δεσμευσει περιοχες για ασκησεις με πυρα ?


  Λες κατι να ετοιμαζουν ???

  Λες ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ