Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Έρχονται μεγάλες κινητοποιήσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Έξω από τη Βουλή θα μετρηθούμε με την Ιστορία» – Ξεσηκωμός!
Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης: «Όσοι διαβάσουν αυτό το μήνυμα να πάρουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία, απέναντι στις οικογένειές τους, απέναντι στα παιδιά τους και να δώσουν το «παρών» σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν. Αυτή η υπόθεση δε θα περάσει. Στα Σκόπια έγιναν πολλές έκνομες και παράνομες πράξεις, μοιράστηκε πολύ χρήμα, εδώ έχω την ελπίδα ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα φρενάρουν αυτή την υπόθεση, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά εθνικής προδοσίας». 
 Αγαπητέ κύριε Αθανασιάδη!!!.

Το ελλαδιστάν Σιωνιστοαμερικανοκρατείτε.


Η Σιών διέταξε τους Μπουνταλάδες Αμερικανούς ηγήτορες!, να μας αναγκάσουν να δώσουμε την Μακεδονία μας,στους Γύφτους Σκοπιανούς.


Οι μπουτναλάδες εκτέλεσαν την διαταγή τους.

Τα πρακτόρια κυβερνήτες μας,μηδενός εξαιρουμένου.Εκτέλεσαν της εντολές τους!!!!!. Σκοτώνουν το μέλλον των παιδιών μας,διαμελίζουν την πατρίδα μας, τα Ιδανικά μας,την ζωή των παιδιών μας.
 

Η Αρμόδιες Αρχές προστασίας του Ελληνικού Συντάγματος μας!!!. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ, κ.λ.π. 
Απ ότι φαίνεται, συνεργούν στο ειδεχθές κακούργημα,παράδοσης του ονόματος,περιουσία μας,Μακεδονία!!!μας. 

Σιωπώντας Συνωμοτούν, και καταλύουν τους νόμους αυτού.
 
Ενώ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Π Ι Σ Τ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ!!!.ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΎΝ.


ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΎΘΗΚΕ, ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΌΧΟΙ. 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΣΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. 

Αρχικα όλοι στα επερχόμενα Συλλαλητήρια, μετά μια Λύση υπάρχει, ο νοών νοήτω.
 

Εσεις πενταποσταγμένοι κ.λ.ποί. 

Οπαδοί κομμάτων, αδέρφια αλήτες πουλιά,καθίστε στα αυγά σας - κόμματα σας, που δεν θα υπάρχουν στο έμμεσο μέλλον.Συνυπογράφω το παραπάνω σχόλιο, με δυο επισημάνσεις... 

1. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

2. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ... ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ...

ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


Κάλεσμα στον ελληνικό λαό προκειμένου ο καθένας να μετρηθεί «με τις ευθύνες του και με την ιστορία» απευθύνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, προαναγγέλλοντας μεγάλες κινητοποιήσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Προσκλητήριο σε πανεθνική διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών απευθύνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης, τονίζοντας ότι από αυτήν την υπόθεση κρίνεται «η εθνική υπόσταση» της χώρας και «τα νέα σύνορα που πάνε να δημιουργήσουν σε Ευρώπη και Βαλκάνια».


«Βρισκόμαστε λίγο πριν έρθει η Συμφωνία στο ελληνικό κοινοβούλιο», εκτιμά ο κ. Αθανασιάδης και προσθέτει πως όταν το κείμενο έρθει πλέον στην Ελλάδα, «όλοι οι Έλληνες οφείλουν να είναι στον δρόμο, όλοι οι Έλληνες οφείλουν να είναι έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα, να διαδηλώνουν ειρηνικά, με νόμιμο τρόπο, εναντίον αυτής της προσπάθειας».


Υπενθυμίζει, άλλωστε, ότι η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία είχε πάρει «πάρα πολύ σημαντικές αποφάσεις» το τριήμερο 21-22-23 Οκτωβρίου με ψήφισμα για «μεγάλες κινητοποιήσεις πανελλαδικά σε όλη την Ελλάδα όταν θα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο η Συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε στο sputniknews.gr.


Παραθέτοντας τις μεγάλες συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία από την περσινή χρονιά, ο κ. Αθανασιάδης κάνει λόγο για έναν αγώνα που «δεν τον ακούει η ελληνική κυβέρνηση», αν και όπως λέει εάν φύγει ο κ. Καμμένος θα είναι πλέον «κυβέρνηση μειοψηφίας».


«Αν αληθεύουν αυτά που έχει πει ο κ. Καμμένος ότι θα φύγει από την κυβέρνηση, τότε η κυβέρνηση αυτή είναι κυβέρνηση μειοψηφίας. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε στον δρόμο, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του έναντι της ιστορίας. Αυτό το κείμενο (σ.σ. της Συμφωνίας των Πρεσπών) είναι η αρχή του διαμερισμού της Μακεδονίας σε γεωγραφικό επίπεδο και η αρχή μεγάλων δεινών για την Ελλάδα».


Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας απευθύνει και πάλι πανεθνικό προσκλητήριο προκειμένου, όπως λέει, να μετρηθεί ο καθένας με τις «ευθύνες και με την ιστορία».


«Καλούμε τους Έλληνες από όπου και αν βρίσκονται να πάρουν αεροπλάνο, να πάρουν λεωφορεία και να βρεθούν έξω από την ελληνική Βουλή, ώστε να διατρανώσουμε όλοι εναντίον αυτής της προσπάθειας, εφόσον η Πολιτεία δεν μας ακούει και δεν μας αφήνει να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το δικό μας δημοψήφισμα λοιπόν θα το κάνουμε έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο και θα μετρηθούμε ο καθένας με τις ευθύνες του και με την ιστορία», δηλώνει ο κ. Αθανασιάδης.


Εκτιμά δε ότι ο λαός θα βρίσκεται «όσο χρειαστεί έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο για να διατρανώσει με νόμιμο τρόπο» τη διαφωνία του είτε με «ανθρώπινη αλυσίδα από τις Πρέσπες μέχρι την Κρήτη» είτε με «διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα» είτε με «μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή».


Για το χρονοδιάγραμμα των κινητοποιήσεων, ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή όπου και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τα συλλαλητήρια. 

Ο ίδιος, πάντως, προσδιορίζει την έναρξη των κινητοποιήσεων για την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου.


Κάνει λόγο, άλλωστε για μια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της «εθνικής προδοσίας».

«Όσοι διαβάσουν αυτό το μήνυμα να πάρουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία, απέναντι στις οικογένειές τους, απέναντι στα παιδιά τους και να δώσουν το «παρών» σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν. Αυτή η υπόθεση δε θα περάσει. Στα Σκόπια έγιναν πολλές έκνομες και παράνομες πράξεις, μοιράστηκε πολύ χρήμα, εδώ έχω την ελπίδα ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα φρενάρουν αυτή την υπόθεση, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά εθνικής προδοσίας», τονίζει.


Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας υπογραμμίζει ότι από την υπόθεση της Συμφωνία των Πρεσπών «κρίνεται η εθνική υπόσταση, κρίνονται τα νέα σύνορα που πάνε να δημιουργήσουν στην Ευρώπη, στα Βαλκάνια».


«Απορώ γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν το βλέπει, απορώ που Έλληνες βουλευτές που θα πάνε να ψηφίσουν ένα κείμενο το οποίο δίνει μακεδονική ταυτότητα, που δεν είχαν και δεν έχουν, ένα τεχνητό δημιούργημα είναι αυτό, τους αναγνωρίζει ιθαγένεια, πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία 6.000 ετών», υπογραμμίζει ο κ. Αθανασιάδης.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

34 σχόλια:

 1. Προδίδουν φανερά.Ξυπνα Έλληνα!Ξύπνα!
  https://youtu.be/8Ln9mt-FoKs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και πανω που θα βγαζαμε abert alert για να βρουμε τις Παμμακεδονικες, ακουσαμε τις ανω παπαριες
  Σαν να παραδιδεις αμαχητι στον εχθρο (περιμενανε να ερθει η ωρα της ψηφισεως λεει) ολες τις σημαντικες διαβασεις κι αφου σε εχει κυκλωσει, να καλεις (με ανεξοδες Πατριδοκορωνες)τον λαο σε αντισταση...
  και τι αντισταση, ειρηνικη...σιγα μην σχιστει κανα καλσον
  Αφου αποκοιμιζανε τοσους μηνες τον κοσμο οτι ταχα υπαρχει αντισταση...στα πλαισια αυτα ητανε κι η ατεκμηριωτη αγωγη που κανανε
  Κι ακομα και σημερα λενε :
  "έχω την ελπίδα ότι θα υπάρξουν βουλευτές που θα φρενάρουν αυτή την υπόθεση"
  Μονο να παρακαλεσετε τον Αλεξη να σας ενημερωσει εγκαιρως, ωστε να προετοιμαστειτε καταλλήλως για την κεντρικη σας παρασταση

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν παρακολουθησα πολυ media, αλλα από ότι καταλαβα ηρθε η Μερκελ και δεν κουνηθηκε φυλλο
  Οι εργατοπατερες καπου καβαντζωμενοι κι αυτοι...οπως κι οι αρχηγοι πολλων άλλων ενωσεων
  Μας εχουνε δεμενους απο δεκαδες μεριες
  κι επιπλέον, κι εμεις ειμαστε αυτοι που ειμαστε...

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιγράφετε κε Σταύρο .

   Διαγραφή
 4. Ομοιως, ανουσιες κινησεις για το θεαθηναι κι ανεξοδες κορωνες απο τους Πατριδοπατερες των κομματων
  και πολλοι ασχολουνται ακομα με τα κομματα...
  Οπως κι απο "Επισκοπους"
  Ολοι αυτοι εχουν την δυναμη και την επιρροή να κανουνε ουσιαστικες αντιδρασεις, αλλα το παιχνιδι ειναι στημενο
  δεν σημαινει οτι ειναι ολοι τους "μιλημενοι"...αρκετοί είναι απλά τόσο "λιγοι" και για αυτο τους επιτρεπουνε να βρισκονται σε αυτες τις θεσεις

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δηλαδή Σταύρο, κατά την άποψή σου, δεν πρέπει να γίνουν συλλαλητήρια;;
   Τι θα πει "ανούσιες κινήσεις";;
   ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
   Αν κάποιος έχει καλύτερη πρότασή, ας την γνωστοποιήσει...
   ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ "ΑΦΟΡΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

   Διαγραφή
  2. Δαναη ανουσιες κινησεις κανουν οι πολιτικαντηδες π.χ. οτι θα καταργησουνε την συμφωνία Πρεσπων οταν γινουνε κυβερνηση ή π.χ. οι φλογεροί, μάταιοι λογοι "αντιστασης" που θα ακουσουμε εντος της Βουλης την ημερα της ψηφισεως
   ή ακομα η ανακοινωση τάχα "αντιστασης" των Βορειοελλαδιτων "Επισκοπων", που δεν κανουνε τιποτα περαν τουτου (μαλλον κανουνε, εχουνε κολλεγιες ακομα και με Συριζαιους Βουλευτες, με εκεινους της "πατριωτικης" νδουλας είναι κολληταρια)
   Δεν ειπα να μην γινουνε συλλλαλητηρια, αλλα δεν καταλαβαινεις οτι χορευουμε στο ντεφι, στους (ματαιους) ρυθμους που μας κινουν οι καθε αρχηγοι......εκτος αν πανε καποιοι οργανωμενοι/εκπαιδευμενοι κι αποφασισμενοι
   Για το μνημονιο ειχαμε μαζευτει πανω απο ενα εκαττομυριο στο Συνταγμα και πολλοι δεν μπορεσαν καν να προσεγγισουνε το Συνταγμα...
   ε, και ;
   μας ταραξανε στα χημικα
   Αυτο που εγραψα, ειναι οτι εξαγγελουνε κινητοποιησεις οι "αρχηγοι" στο παρα 1, οταν μας εχουνε ηδη "κυκλωσει" κι αφού φρονιτσαν τοσο καιρο να μας κυκλωσουνε...ουσιαστικα κομπαρσοι σε δικη τους παρασταση θα γινουμε, ασχετως αν εμεις ΘΑ ΠΑΜΕ για την Μακεδονια
   Τους αρχηγους αφορισα, οχι τον λαο, δεν ξερω γιατι το παιρνεις σχεδον επι προσωπικου κι αν διαβασες καλα τι εγραψα

   Σταύρος

   Διαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου Δανάη.Κανουμε αυτό που μπορούμε ο καθένας ανάλογα με την δύναμη του και η συμμετοχή σε ένα συλλαλητήριο είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει έστω κάποιος τουλάχιστον.

   Ακόμη και σε μια παρέα που όλοι έχουν σκύψει τα κεφάλια,το να βρεθεί ένας να πει μια καλή κουβέντα δεν αφήνει την ελπίδα να σβήσει.

   Με το δε βαριέσαι και το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς,ακόμα σκλαβωμένοι στους Τούρκους θα ήμασταν.Ας κάνει ο καθένας ότι μπορεί κατά την δύναμη του και έχει ο Θεός.

   Διαγραφή
  4. Σταύρο με κάθε εκτίμηση, θα μου επιτρέψεις κάποιες ενστάσεις και κάποιες επισημάνσεις:
   1. Τα μνημόνια και η προδοσία της Μακεδονίας είναι μη συγκρίσιμες καταστάσεις…
   2. Αγώνας χαμένος είναι ο αγώνας, που δεν δίνεται…
   3. Οι διχασμοί και οι μηδενισμοί αυτή τη στιγμή εξυπηρετούν τον εχθρό, δηλαδή τους προδότες. Δεν με νοιάζει για την ειλικρίνεια των Βορειοελαδιτών Μητροπολιτών, που έτσι και αλλιώς δεν τους εμπιστεύομαι.. Αυτοί όμως και πολλοί άλλοι έκαναν «κωλοτούμπα» μετά τη λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης
   4. Δεν με νοιάζει ούτε για το τι θα κάνει η νυν αντιπολίτευση, όταν έλθει στην εξουσία… Ξέρω ότι υποκρίνονται.. Αλλά και αυτοί έκαναν «πιρουέτα» και άλλαξαν στάση μετα τα συλλαλητήρια.. Τα ψηφαλάκια βλέπεις…

   Ο λαός έχει δύναμη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!

   Στο δια ταύτα: Πιέζουμε όπως μπορούμε… Τώρα με συγκεντρώσεις αργότερα με όποιον τρόπο χρειαστεί.
   ΑΛΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, Η Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ…
   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ!
   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ!

   Και προς Θεού! Ούτε προσωπικά το παίρνω, ούτε μαζί σου τα έχω…
   Αλλά πολλές φορές παρά τις καλές μας προθέσεις γινόμαστε ηττοπαθείς…
   Και η ηττοπάθεια είναι η γεκεσιουργός αιτία της ήττας…
   ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…
   ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

   Διαγραφή
  5. Δαναη
   1) ανεφερα την συγκεντρωση τοτε του μνημονιου, γιατι να πω οτι δεν εχει κανενα αποτελεσμα ακομα κι εναμισυ εκατομμυριο να μαζευτουμε κι ειδικα αν μαζευτουμε ειρηνικως, οπως λεει ο παπαριδης του αρθρου
   δεν εκανα καμια συγκριση των καταστασεων
   2) πραγματι, για αυτο το πραγμα μιλαω, για τους αγωνες δηλαδη που δεν δοθηκαν τους μηνες που περασαν, λογω των Πατριδοπατερων που αποκοιμιζουνε και διασπανε τον λαο και τον κουνανε στο ντεφι τους, να αντιδρα ελεγχομενα
   3) κανενα διχασμο δεν κανω
   δεν μιλησα υπερ του α (π.χ. κομματος) και κατα του βητα
   μιλαω ρεαλιστικα και λεω οτι αυτοι ολοι οι αρχηγοι μας οδηγησαν προ τετελεσμενων
   αν δεν γνωριζουμε τον εαυτο μας (την πραγματικη κατασταση μας) και τους εχθρους, εξωτερικους κι εσωτερικους, τότε ποιόν πολεμο παμε να κανουμε ;
   αυτα απο μονα τους οδηγουν στην ήττα και στα ιδια λαθη
   εγω θα ειμαι εκει κι αν δω σοβαρη, οργανωμενη αντιδραση θα συμμετασχω
   αλλα πιστευω οτι θα δω μία από τα ίδια

   Σταύρος

   Διαγραφή
  6. Αγαπητέ Σταύρο,
   Έχοντας διαβάσει σχόλιά σου, θεωρώ ότι λίγο – πολύ «εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος»…
   Αλλά ακόμη και οι ομοϊδεάτες, πολλές φορές έχουν διαφορετική οπτική γωνία, για κάποια θέματα… Απόλυτα λογικό καθότι δεν είμαστε «κλωνοποιημένοι». ΕΥΤΥΧΩΣ!!
   Στις περιπτώσεις αυτές θεωρώ εποικοδομητική την ανταλλαγή θέσεων και επιχειρημάτων, δεδομένου ότι είναι πολλοί, που προβληματίζονται και δικαιολογημένα…
   Ας διευκρινίσω αρχικά ότι αναφερόμενη σε διχασμούς, ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ…
   Οι δύο πόλοι του συγκεκριμένου διχασμού είναι:
   • ΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ (συμπεριλαμβανομένων και δυναμικών συλλαλητηρίων, που ταρακουνούν τους βολεμένους και ξεμπροστιάζουν τους υποκριτές)
   • ΟΧΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ…

   Τη δεύτερη θέση τη θεωρώ καταστροφική και αυτό ακριβώς ονόμασα ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ! Έστω και αν είναι λογικοφανής…
   Θα παραθέσω δύο επιχειρήματα. Ένα λογικό και ένα πνευματικό:
   1. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, πολλές φορές ο Ελληνισμός επεχείρησε επαναστάσεις που ΑΠΕΤΥΧΑΝ και πνίγηκαν στο αίμα. Επιπλέον, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ, κάθε εξέγερση ήταν τρέλα! Άλλωστε το ομολογεί και ο Κολοκοτρώνης «… Εμείς αν δεν είμαστε τρελοί δεν κάναμε την επανάσταση…» ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ;;; Και ας σκεφτούμε τι ρίσκαραν αυτοί και τι εμείς!!! ΑΥΤΟΙ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ «ΧΟΥΖΟΥΡΙ» ΜΑΣ!


   2. Στην παραβολή της Ανάστασης του Λαζάρου, βλέπουμε ότι ο Χριστός ΖΗΤΑΕΙ από τους ανθρώπους, να σηκώσουν τον τεράστιο λίθο, που έφραζε τον τάφο και στη συνέχεια Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ τον Λάζαρο… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΛΙΘΟ με μια του λέξη;;; ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΑ!

   Εξέθεσα λοιπόν τη δική μου οπτική γωνία. Προσωπικά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η αδράνεια θα μου δημιουργούσε ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

   Διαγραφή
  7. Βρε Δανάη μια χαρα είναι να διαφωνουμε σε αρκετα θεματα, αλλα πορωνεσαι ωρες-ωρες...αλλα γραφω, αλλα λες οτι γραφω
   Μιλησα εγω για αδρανεια ή "ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ" ;
   Ή μηπως μιλησα οτι δεν πρεπει να αντιδρουμε με καθε δυνατο τρόπο ;
   Αναφερθηκα στην αδρανεια των προηγουμενων μηνων, ενω θα μπορουσανε να ειχανε γινει τοσα (π.χ. να συσπειρωθουμε μαζι με το μαθητικο κινημα, που το αφησαμε μονάχο)...γιατι διαβασα κι αλλου που λες οτι ολα μας φταινε και δεν προτεινουμε
   Αν΄αυτου "χορευουμε" μονο οταν μας κουνησουμε το ντεφι οι διαφοροι Πατριδοπατερες και πράγματι ειναι πολυ υποπτη κι η συγκεντρωση της 20/01...αν παει μετα για ψηφιση στις 22-26, πόσοι θα ξαναρθουνε απο επαρχια ;
   Ας εξαγγειλουνε εκεινη την ημερα μια συγκεντρωση μόνο των Αθηναιων, χωρίς δηλαδη χωρις να δώσουνε πανελλαδικο χαρακτηρα...σαν κι αυτες που εχουνε ξαναγινει κι ολοι αυτοι οι τυχαρπαστοι ήτανε απων
   Τωρα ψαχνουνε πολλους κομπαρσους και προβολη για το πανηγυρακι τους, που αν ητανε κι ωφελιμο δεν θα μας πειραζε η δικη τους προβολη, αλλα αντιθετως ειναι πολύ επικινδυνο
   Είπα εγω οτι θα πρεπει να τα περιμενουμε ολα απο τον Θεο ;
   αλλα ο Θεος μας εδωσε και σκέψη
   Αντιθετως, ειπα οτι δεν εχει κανενα νοημα να ξαναπαμε ειρηνικα κι αν παμε ειρηνικα, ναι τοτε ειναι προδιαγεγραμμένο τι θα συμβει
   Θυμαμαι που ελεγες οτι δεν συμφωνουσες που πηγε ο κοσμος στο Πισοδερι τοτε
   Δηλαδη επρεπε να κατσει με τους Δεσποταδες να ακουει "ηρωϊκα" λογιδρια ;
   Και μετα λες για τους ηρωες του '21...όμως εκεινοι πολεμησαν,δεν πηγανε να λενε συνθηματα και να τρωνε ασκοπα χημικα
   κι οπως παρακινδυνευμενα πολεμησαν εκεινοι, έτσι παρακινδυνευμενα θα καναμε κι εμεις, αλλα τουλαχιστον να υπηρχε μια στοιχειωδης οργανωση, κι όχι να μαζευτουνε 100, 200, 500 αποφασισμενοι αγνωστοι να κανουμε "γυμνοι" ντου κι αυτο να μην γινεται ούτε καν συγχρονισμενα
   δεν καταλαβαινω τι υποστηριζεις

   Σταύρος

   Διαγραφή
 5. Πού ητανε ολοι αυτοι τόσους μηνες ;
  π.χ. να στηριξουνε το μαθητικο κινημα, που το αφησανε ανυπερασπιστο σε τοσες επιθεσεις και μοιραιως κατέρρευσε...θα μπορουσε να γινει μια δυναμικη ενωση νεαρων και μεγαλυτερων
  Οι Επισκοποι της Βορειου Ελλαδος από μονοι τους θα μπορουσανε να μαζεψουνε δεκαδες χιλιαδες κοσμου, αλλα μαθανε καλα το θεαθηναι και το δηθεν....κι η πιτα ολοκληρη κι ο σκυλος χορτατος
  Πολλα θα μπορουσανε να κανουνε αλλα...
  Το συμβαν με την Μακεδονία θα το διδασκονται σε σεμιναρια, για το πως μπορεις να επιτυχεις μια τοσο εξοφθαλμη, εσχατη προδοσια, εκμεταλλευομενος τους "καταλληλους", διαφόρους αρχηγους και πολλά άλλα βέβαια..

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κυριε Αθανασιάδη είστε υπευθυνος να μη διασπάσετε τον κόσμο με επαναλαμβανόμενες διαδηλώσεις. Μία και πανελλήνια κινητοποίηση στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ. Μόνον για όσους δε θα μπορέσουν να έλθουν στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΘΑ πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές σε δύο-τρεις πόλεις: Θασσαλονίκη, Καλαμάτα, Ηράκλειο
  Και όχι λογίδρια και ιστορίες.... μόνον ιαχές και τραγούδια.
  Το επαναλαμβάνω : αναλαμβάνετε μεγάλη ευθύνη, κι αν φανείτε ανάξιος ο λαός θα σας παραμερίσει!
  Ελληνες, όλοι σε επιφυλακή! Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν μέχρι να αποδείξει με λόγο και έργο ότι είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας.
  Πολλές φορές έχει συμβεί οι λύκοι να φυλάνε τάχα τα πρόβατα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ!

   Διαγραφή
 7. Ναι και θα αφήσουν να γίνουν συλλαλητήρια. Όταν στην ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν αναίτιες προσαγωγες "αντιφρονούντων" και στα συλλαλητήρια της Αθήνας υπήρχαν μέχρι και ελεύθεροι σκοπευτές. Για να μη θυμηθώ και τα έκτροπα στο Πισοδέρι. Λες και δεν έχουν λάβει τα μέτρα τους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα συλλαλητήρια δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, όπως δεν είχαν μέχρι τώρα και θα χάσουμε την πολύτιμη Μακεδονία μας και μαζί με αυτήν ένα κομμάτι της ιστορίας μας και του παρόντος μας κα ολόκληρης της ύπαρξης μας, υποθηκεύοντα ταυτόχρονα το μέλλον μας. ΚΑι να σας πω και κάτι. Αν γίνει αυτό λίγο με νοιάζει αν θα αποδοθούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Εγώ θέλω τη Μακεδονία μας. Μόνο αυτό θέλω. Οι θλιβερές υπάρξεις όλων όσων δεν ακούν σύσωμμη την κοινωνία που φωνάζει όχι ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν κινητοποιηθεί ο κόσμος όπως στο προηγούμενο συλλαλητηριο και παραπάνω και θα το ψηφίσουν και θα πουν να είδατε;Ο λαός το δέχτηκε τελικά.

   Διαγραφή
  2. Το θέμα δεν είναι αν θέλουν συλλαλητήρια αλλά αν εμείς συμμετεχουμε.Αυτη τη φορά πρέπει να είμαστε όσοι ήταν όλοι μαζί Αθήνα και Θεσσαλονικη και οι διπλάσιοι.
   Στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε συλλαλητήριο μεγάλο στη ΔΕΘ.Δεν πήγαν πολλοί.
   Αν δεχτούμε ότι ηττηθηκαμε έτσι εύκολα τότε είμαστε άξιοι της κακιάς μας μοίρας.
   Θα είναι μεγάλη ντροπή προς τους προγόνους μας αλλά και για τα παιδιά μας.
   Θα μας φτύνουν όλοι!!!

   Διαγραφή
 8. Να ξεκαθαρίσω κάτι σ' εκείνους τους σχολιαστές, που στέλνουν σχόλια με χυδαίες εκφράσεις και κατηγορίες για διάφορα πρόσωπα...
  Όποιος έχει στοιχεία και αποδείξεις για τα πρόσωπα που ανώνυμα καταγγέλει, να τα στείλει στο mail μου.

  Σχόλια υβριστικά, δεν θ' αναρτώ χωρίς αποδείξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κα Σουφλή μου νομίζω ότι θα έπρεπε να μην αναρτάτε καθόλου σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο γενικώς.Ο σκοπός νομίζω είναι να λέει ο καθένας την γνώμη του με σεβασμό απέναντι στη γνώμη του άλλου.Εγω προσωπικά δέχομαι να γίνεται λογοκρισία σε σχόλια μας εφόσον έχουμε το δικαίωμα να τα κάνουμε ανώνυμα.

   Γράφει κάποιος ένα σχόλιο με βρισιές για κάποιον έτσι απλά χωρίς να αναφέρει έστω μια ουσιαστική άποψη.Τι νόημα υπάρχει να βλέπουμε τέτοια σχόλια,το τι καφροι κυκλοφορούν;

   Έχει μια εκπομπή στο Βεργίνα ΤV κάθε τριτη-τεταρτη-πεμπτη 7:30 το απόγευμα με τον δημοσιογράφο Νίκο Κωνσταντινίδη[έχει γράψει βιβλία για τους σιωνομασονοσατανιστες κ.α](νομίζω πρέπει να βγάλει και αυτόν στην εκπομπή του ο Κώστας Παπαζαφειρίου) o oποιος σε κάποια φάση ανοίγει γραμμή να πει όποιος θέλει την γνώμη του αλλά δεν επιτρέπει βρισιές.

   Διαγραφή
  2. Είναι στις προτεραιότητές μου, να μην αναρτώ υβριστικά σχόλια... κάποιες φορές όμως, παραβαίνω τις αρχές μου και αναρτώ κάποια, έτσι για να τους εκθέτω... έστω κι αν είναι ανώνυμοι...

   Διαγραφή
  3. Ακριβώς. Βάσει της ίδιας λογικής εκτίθεσαι και εσύ με όσα υβριστικά σχόλια αναρτάς εναντίον όσων τολμήσουν να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική σου.

   Διαγραφή
  4. Λάθος... εγώ υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, έναντι της χυδαιότητας ανώνυμων σχολίων...
   Μήπως θέλεις να αλλάξουμε θέσεις, να έχεις εσύ το blog κι εγώ ανώνυμα νμα βγαίνω και να σε βρίζω, να δεις τι ωραία που θα είναι;;;

   Δεν με ενδιαφέρει η διαφορετική άποψη που μπορεί να έχει κάποιος, αλλά όταν αυτή δεν είναι τεκμηριωμένη και κυρίως όταν συνοδεύετε και με προσωπική επίθεση εναντίον μου, καλόν είναι να πέφτουν μερικές... ψιλές...

   Διαγραφή
  5. Επειδή το ψέμα είναι στα DNA σου, αναπόσπαστο τμήμα της φύσης σου, σου παραθέτω ένα από τις χιλιάδες παραδείγματα που φαίνεται ποιος είναι ο υβριστής και γιατί.

   • Ανώνυμος7 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2019 - 4:33 Μ.Μ.
   Καμαρώνεις και αισθάνεσαι δικαιωμένη διότι δεν έχεις πει κανένα καλό λόγο όχι μόνο για τους ενεργούς αλλά ακόμη και για τους εκκολαπτόμενους πολιτικούς. Όποιος ξεχωρίζει από τη μάζα και αρχίζει να αποκτά ηγετικό προφίλ του την πέφτεις. Μπράβο σου και σε ανώτερα. Παραλείπεις όμως εντέχνως να μας υποδείξεις τον ηγέτη που θα εμπιστευθούμε και θα ακολουθήσουμε, αφήνοντας να εννοηθεί τον …….κανένα. Μας εξωθείς λοιπόν στο να μην ψηφίσουμε ή να ψηφίσουμε λευκό ή άκυρο στις επερχόμενες εκλογές. Μα είναι γνωστό τοις πάσι ότι η αποχή στις εκλογές, το λευκό ή το άκυρο είναι σαφής πριμοδότηση του κόμματος που συγκεντρώνει τα υψηλότερα ποσοστά. Δυό φορές μπράβο σου λοιπόν. Να είσαι σίγουρη ότι ο Μητσοτάκης θα αναγνωρίσει τη συμβολή σου στο να αναδειχθεί ως ο νέος Εθνικός ολετήρας.

   ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ7 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2019 - 4:58 Μ.Μ.
   @4.33, Αν είχες διαβάσει αυτή την ανάρτηση πολύ προσεκτικά, δεν θα έγραφες τόσες μαζεμένες ηλιθιότητες.
   https://attikanea.blogspot.com/2019/01/nsa.html

   Η αλήθεια είναι, πως θέλει και λίγο νιονιό και κυρίως ακομμάτιστη σκέψη, για να αντιληφθείς πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... ΟΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ...

   Σε αφήνω στην λοβοτομημένη σκέψη σου και αν θέλεις, διάβασε επόμενη ανάρτησή μου, για τον ρόλο του νέου Βραζιλιάνου αρχηγού ... του Μπουσουνέρο... και θα καταλάβεις ποιοί κινούν τα νήματα...

   Προσωπικά, το εύχομαι ολόψυχα, να γίνει κυβέρνηση η Χ.Α. ή ακόμα και να συγκυβερνήσει με τον Κούλη, ώστε να πέσει και η δική της "πατριωτική" μάσκα...

   Και σε ερωτώ: Έχουμε το τσαγανό να πάμε όλοι έξω από τα εκλογικά τμήματα και να μην αφήσουμε κανέναν να ψηφίσει, ώστε να πέσει όλο το βρώμικο πολιτικό σύστημα;;;

   Γιατί, προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα κομματικό μαντρί, καθόσον γνωρίζω πως εκλέγονται όλα τα βοθρολύμματα του "δημοκρατικού κοινοβουλισμού"... εσύ δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα...

   Υ.Γ. Ψάξε σε όλο το blog μου, κι αν βρεις μια ανάρτηση στην οποία να υπερασπίζομαι τον Κούλη, έλα να με φτύσεις.

   Διαγραφή
  6. Χρυσαυγήτικο σχόλιο και χρυσαυγήτικη "λογική", στην οποία δεν χρειάζεται καν ν' απαντήσω... περισσεύει η παράνοια... και με την παράνοια, δεν τα πάω καλά.

   Διαγραφή
 9. 8.49 καλα ποσα DNA μπορει να εχει ενας οργανισμος;;;απο φακελωμα βλεπω πατε καλα εκει στη χ.α. καταλοιπα ναζιστικου παρελθοντος...ξανθοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σούλα, και μόνο το γεγονός πως ένας άγνωστος θεωρεί δεδομένο πως έχω στο DNA μου το ψεύδος, χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά, δεν αξίζει καν απάντησης.
   Μην χαλιέσαι, κορίτσι μου... αυτά τα μυαλά, δεν αλλάζουν... είναι καμμένα, ότι και να κάνεις... όπως και να τους φερθείς... άφησέ τους, στα σκοτάδια της ανωνυμίας τους.

   Διαγραφή
  2. δεν χαλιεμαι ,αλλα ο συγκεκριμενος μου προκαλει οικτο....ο κακομοιρης ειναι λουλουκος και τον λυπαμαι.....αυτο.....κατα τ αλλα τι ν ασχοληθεις μ εναν ταλαιπωρο που δεν ξερει που κλανει η κοτα......αυτος ειναι ...τυρι,ρυζι,καφε, γαλα,χρυση αυγη...ξανθοπουλου

   Διαγραφή
  3. Αν ο καφές, δεν είναι φρέντο γλυκός με σαντιγύ, δεν θα πάρω...

   Διαγραφή
  4. Ισα...
   Ειχες και στο χωριο σου κυρια βλαχα Φρεντο με σαντιγι;
   Βγηκαν μωρε βγηκαν.....τα γιδια απ'το μαντρι,τα προβατα στη στρουγγα με φρεντο σαντιγι!!!

   Διαγραφή
  5. Τιμή μου και καμάρι μου και δεν τ' αρνιέμαι πως στην καταγωγή, είμαι βλάχα.

   Όντως βγήκαν τα γίδια απ' το μαντρί και τα πρόβατα απ' τη στρούγκα... και μπήκαν τα δίποδα στα κομματικά μαντριά...

   Υ.Γ. Το σχόλιό μου ήταν ... ειρωνικό... αλλά πού να το πιάσεις, ως ... κομματικοποιημένο γίδι...Αγαθοκλή...

   Διαγραφή
  6. 12.02 σου χει λαχει, σου χει λαχει,να σε κυνηγουν οι βλαχοι;;;;; αμ δεν ηξερες δε ρωταγες;;;;;;;...ξανθοπουλου

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ