Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Η οργή της Άννας...


 Άννα: Για αυτό λέω: Η είμαστε αποφασισμένοι αν πάμε όλοι όμως οι Ελληνες , όχι κάποιοι να περιμένουν τους άλλους να αγωνιστούν για αυτούς,να αγωνιστούμε μέχρι να φύγουν να κάτσουμε εκεί και να μην το κουνήσουμε ρούπι ότι και να γίνει να τους αναγκάσουμε να ακυρώσουν την συμφωνία και όλα τα παράνομα,ειδάλλως να κάτσουμε να το φάμε και να σκάσουμε!!


Η οργή της Άννας... που είναι και δική μου... και χιλιάδων άλλων ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ο καθένας μας, μια Άννα... 

Δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας ή γυναίκα... 

Σημασία έχει, αν νοιώθεις μέσα σου την ίδια οργή, με την οργή της Άννας.

Αν ναι, τότε πρέπει να βρεθούμε στο ίδιο αλώνι τ' αγώνα... ενωμένοι σαν μια γροθιά... χωρίς κόμματα, συγγένειες, φιλίες... 

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ...

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ!!

ΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Δεν νοείται και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε όλα τα χρονικά της ιστορίας μας να παραδίνουμε σε καιρό ειρήνης Ελληνικό έδαφος εθνότητα και ιστορία!! 


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!! 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!! 

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!! 

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ !! 

ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ!!
ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!! 

Και περισσότερο σιχαίνομαι όλους αυτούς είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι που τους ψήφησαν!!
 


Δεν έχω ξαναδεί τόσο πουλημένο πρωθυπουργό και πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως τους τωρινούς!!
Δεν μπορώ να συγχωρήσω κανέναν απο τους κυβερνώντες.

Δεν μπορώ να ανεχτώ καμμία δικαιολογία του τύπου μας εκβιάζουν ξένες δυνάμεις του τύπου,Αγγλία,Γαλλία,Γερμανία,Αμερική!! Τέλος πάντων ποιοί σκατά είναι αυτοί;

Γιατί δεν κοιτάνε τα του οίκου τους ,τα της χώρας τους;

Γιατί μια ζωή έχουν επεκτατικές τάσεις και θέλουν να μπερδεύονται μονίμως στα πόδια ολονών;

Γιατί θέλουν να εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των δικών τους χωρών κλέβοντας και ξεζουμίζοντας το βιός και τον πλούτο άλλων χωρών;Τι σκατά θέλουν;

Δεν ξέρουν ότι δεν είναι αιώνιοι και ότι μαζί τους εκτός απο το χώμα και τις κατάρες των λαών δεν θα τους συνοδεύει τίποτε άλλο;

Δεν ξέρουν ότι θα είναι πάντα μισητοί στους αιώνες των αιώνων απο τους λαούς,όπως είναι ο Χίτλερ και πόσοι άλλοι δικτάτορες;

ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ!!Ομως δεν χωράει καμμιά δικαιολογία,διότι εάν δεν υποκύπταν τα ελεεινά υποκείμενα που μας κυβερνούν που έχουν ξεπεράσει την δράση και φήμη του ΕΦΙΑΛΤΗ,δεν θα μπορούσε κανείς μα κανείς ούτε να απαιτήσει ούτε να διεκδικήσει τίποτε.Αρα ας μην ακούω άλλες μαλακίες εκβιάζονται και αυτοί.

Αν ήταν τόσο άχρηστοι και δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τους εκβιαστές,ας μην ζητούσαν ποτέ την ψήφο μας.
Γιατί απο την μία μας ζητάνε την ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσουν με την προυπόθεση ότι θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας εφόσον ο λαός είναι κυρίαρχος και απο την άλλη ενεργούν με πισώπλατα χτυπήματα στον λαό χωρίς ποτέ να τον ρωτήσουν.

Πότε μας ρωτήσατε ρε παλιολαμόγια παλιοαπατεώνες , παλιοπροδότες, για να μαγειρέψετε το χρέος και να μας οδηγήσετε στα μνημόνια,ενώς εσείς κουβαλούσατε μαύρες σακκούλες με λεφτά του Ελληνικού λαού στα διαμερίσματα σας;Πότε μας ρωτήσατε για να υποθηκεύσετε όλον τον Εθνικό πλούτο στο υπερταμείο;


Πότε μας ρωτήσατε αν θέλαμε να υπερφορολογούμαστε απο μία αόρατη αρχή την ΑΑΔΕ με έδρα στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ,και να μας ξεζουμίζετε με αντισυνταγματικό τρόπο και ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα εντελώς παράνομα και καταχρηστικά για να ξεχρεώνουμε τους τοκογλύφους( τράπεζες ) και τα δικά σας γαμησιάτικα;

Και χωρίς να μας ρωτήσετε για τίποτε που να σας θυμίσω το <<ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ>> 

ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!

ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!! 
Πότε επίσης μας ρωτήσατε για να μας κουβαλήσετε όλους τους αχρείους απο την Ασία και Αφρική για να μαυρίσει το μάτι μας και να τους παρέχετε τα πάντα απο το υστέρημα μας ενώ εμάς μας παίρνετε με το έτσι θέλω τις περιουσίες μας;

Αλλά είπα: Δεν είμαι θυμωμένη μόνο μαζί σας!! Είμαι θυμωμένη με όλο αυτόν τον συρφερτό που σας συντηρεί!!Δικαστικούς, Αστυνομικούς, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, νομαρχιακούς, περιφερειακούς, εφοριακούς,  καθηγητές , δασκάλους, και γενικώς όλους αυτούς που προσκυνούν και θυμιατίζουν το βρωμοσύστημα λέγοντας ότι "εκτελώ εντολές"!!

ΒΛΗΜΑΤΑ,Ε ΒΛΗΜΑΤΑ!! 
ΑΝΑΘΕΜΑ!! 

ΤΙ ΣΚΑΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ;

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ;Πήρατε ποτέ την δύναμη σας να ορθώσετε ανάστημα,νάνοι έ νάνοι και να πείτε ΟΧΙ,εγώ δεν εκτελώ παράνομες εντολές,εδώ χάνεται η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΟΡΙΣΤΗ ΛΕΞΗ,είναι η ΓΗ ΜΑΣ, η ζωή μας το μέλλον των παιδιών μας.


Αλλά ξέχασα.


Εσείς ξέρετε να ορθώνετε ανάστημα μόνο σε ότι αφορά τους μισθούς σας και τις προαγωγές σας,θαρρείς και όλα αυτά που γίνονται στην Πατρίδα μας δεν σας αφορούν δεν θα έρθουν στα δικά σας τα κεφάλια.

Η λογική του δημοσίου.

Και τι μπορώ να κάνω εγώ;

Δεν θα ακουστώ δεν πρόκειται να γίνει κάτι.

Ασε να βγάλουν άλλοι το φίδι απο την τρύπα μπάς και σώσουν και εμένα!! 

Αμ δέ!!

 Κανένας πλέον δεν θα σας σώσει αν δεν ξεκουνηθείτε.

Ολα έτσι χαλάλι θα τα δώσετε και δεν θα μπορείτε να βγάλετε και άχνα γιατί δεν θα σας παίρνει.
Και όσο για τους υπόλοιπους που περιμένουν να τους σώσουν τα πουλημένα λαμόγια οι διοργανωτές που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια, έχω να πώ ,πώς αν δεν είστε αποφασισμένοι όλοι να σωθείτε και να σώσουμε το βιό μας την Πατρίδα μας μόνοι μας μην περιμένετε απο κανέναν να σας σώσει.

Αυτοί ήδη απο τώρα ξεκίνησαν τις μαιμουνιές για να μπερδέψουν τον κόσμο και να τον διασπάσουν!! 

Τα γνωστά λαμόγια!!Την μία διάβασα θα γίνει στις 20 του μήνα το συλλαλητήριο την άλλη στις 21,την άλλη στις 27 του μήνα.


Οτι έγινε και με της Θεσσαλονίκης στις 8 Σεπτεβρίου που γίνανε 7 συλλαλητήρια σε μιά μέρα και σκορπίσανε τον κόσμο σε διάφορα σημεία για να τον ελέγχουν.

Τα ίδια κάνουν και τώρα.

Και μετά κατευνάζουν τα πατριωτικά αισθήματα του κόσμου και στέλνουν τον κόσμο σπίτι αφού του έχουν ρίξει πρώτα 1 τόννο χημικά ,απογοητευμένο και μερικώς εκτονωμένο.

Πανηγύρια!! Για αυτό λέω: Η είμαστε αποφασισμένοι αν πάμε όλοι όμως οι Ελληνες , όχι κάποιοι να περιμένουν τους άλλους να αγωνιστούν για αυτούς,να αγωνιστούμε μέχρι να φύγουν να κάτσουμε εκεί και να μην το κουνήσουμε ρούπι ότι και να γίνει να τους αναγκάσουμε να ακυρώσουν την συμφωνία και όλα τα παράνομα,ειδάλλως να κάτσουμε να το φάμε και να σκάσουμε!! 

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!! 

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΓΙΝΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ!! 

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Άννα ωραία τα λες!

  Η απογοήτευση κοινή!
  Η αγανάκτηση κοινή!
  Ο θυμός κοινός!
  Και όλοι ξέρουμε ποιοι φταίνε και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε!
  ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!

  Και ως κατακλείδα, θα υπογραμμίσω ξανά τα λόγια Will Duraηt, που πολύ εύστοχα αναφέρονται στην εικόνα:
  "ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ"

  Γιατί βλέπω, οτι πολλοί από μας λειτουργούν ακούσια ΥΠΕΡ αυτής της διαίρεσης;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δανάη οι προτάσεις μου είναι να απαιτήσουμε σαν κυρίαρχος λαός που είμαστε να μην υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών διότι όπως ανέφερα και στην δημοσίευση μου είναι 1ον Αντισυνταγματική διότι είναι παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας,εάν τελικά υπάρχει Σύνταγμα και όχι καταστατικό και 2ον εάν παραδεχθούν σύμφωνα με στοιχεία(ονόματα,διευθύνσεις κλπ)που έχει αποκαλύψει η κ.Βενετία Κάντζια ότι είναι τα κράτη εταιρείες και αυτοί διαχειριστές,τότε την καθιστά εντελώς παράνομη την συμφωνία,διότι οι εταιρείες το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι να ενεργούν για τα δικά τους συμφέροντα.Δεν μπορεί μία εταιρεία να ζητάει φόρους απο τον λαό υπέρ του δημοσίου συμφέροντος,εν μπορεί να νομοθετεί για τον λαό,δεν μπορεί να συνάπτει συμφωνίες με υποτιθέμενα κράτη ,πάλι εταιρείες.Σκέψου λίγο ότι οι νόμοι δεν είναι ειδικοί είναι γενικοί και ισχύουν το ίδιο για όλους.Δηλαδή μου δίνει αντίστοιχα και εμένα και εσένα και τον καθένα το δικαίωμα να ιδρύσουμε μιά εταιρεία,και να ζητάμε φόρους απο τον λαό υπέρ του δημοσίου συμφέροντος,η να βγάζουμε νόμους,η να ζητάμε απο τον λαό εκλογές η να συνάπτουμε συμφωνίες με οποιαδήποτε χώρα?Και αν όχι σε αυτούς γιατί το επιτρέπει;Υπάρχουν ειδικές νομοθεσίες για αυτούς που δεν γνωρίζουμε;Για δές και στοιχεία που έχει αποκαλύψει η Βενετία Κάντζια μετά απο πολυετή έρευνα εδώ: https://attikanea.blogspot.com/2018/02/blog-post_619.html

   Διαγραφή
  2. Άννα συμφωνώ σε όλα...
   Επιπλέον τα πολύ σημαντικά στοιχεία, που έφερε στο φως η Βενετία, τα έχω υπόψη...
   Απλά παράνομοι ή όχι οι κυβερνώντες λειτουργούν και δημιουργούν τετελεσμένα...
   Συμφωνώ και επαυξάνω στο "να απαιτήσουμε σαν κυρίαρχος λαός..."
   Το πρακτικό ερώτημα είναι: ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;;

   Διαγραφή
  3. Αγαπητή Δανάη...καταρχήν τι ευχάριστη έκπληξη μια γυναίκα με τόσο κατασταλαγμένη και γνήσια άποψη...το λέω πολλά χρόνια τώρα...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...η δημιουργία πυρήνων...!!!...πως νομίζεις ότι σώθηκε η Ιαπωνία μετά την άνευ όρων παράδοση του ΒΠΠ...ΤΟ ΙΡΑΚ (εν μέρει) πως νομίζεις ότι αποτίναξε την Αμερικανική κατοχή...?? Ψάξε το...τρόποι διασύνδεσης και λειτουργίας των πυρήνων... έχει λυθεί από άλλους πολύ πιο παλιούς από εμένα...είναι το μόνο που φοβούνται πραγματικά. (Ακόμα και με τα κίτρινα γιλέκα απλά γελούν)
   Φιλικά,
   Άγγελος.
   ΥΓ.
   Επειδή ζήτησες τρόπους δράσης και όχι διαπιστωσιολογία...

   Διαγραφή
  4. @Artifacto, θα μου επιτρέψετε να παρέμβω στην συζήτησή σας, για να επισημάνω τα εξής:
   Θα συμφωνήσω απολύτως στην δημιουργία πυρήνων... το έχω προσπαθήσει πολλάκις και το αποτέλεσμα ήταν τελικά, μηδενικό και διαλυτικό...
   Πάντα έμπαινε ένα υποκειμενο στην ομάδα από φυτευτό έως ψυχασθενές, και διαλυόταν το σύμπαν...
   Κι όποιος θέλει, ας με διαψεύσει.

   Διαγραφή
  5. Αγαπητέ Artifacto έχεις δίκιο...
   Και η Πόπη έχει επίσης δίκιο...
   Και εξηγώ τι εννοώ παραθέτοντας το γνωστό:
   "ένας Ιάπωνας = ένα τίποτα,
   πολλοί Ιάπωνες = ένα θαύμα,
   Ένας Έλληνας = ένα θαύμα,
   πολλοί Έλληνες = μια καταστροφή"...

   Φυσικά τίποτα δεν είναι αδύνατο και αυτό που προτείνετε θα άξιζε τον κόπο...
   Απλά πρέπει να αποβάλλουμε κάποια "ελληνοπρεπή" κουσούρια!
   Τελικά "για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή"
   Ευχαριστώ για την παρέμβαση...
   Ιδιαίτερα γιατί είναι ουσίας!

   Διαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Ιανουαρίου 2019 - 6:44 μ.μ.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........
  .
  ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ .......
  .
  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ........
  .
  Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !
  .
  .
  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ13 Ιανουαρίου 2019 - 7:20 μ.μ.

  .
  .
  Εκδήλωση – συζήτηση των δικηγορικών συλλόγων για τη Συμφωνία των Πρεσπών
  6/10/2018
  https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/4056688/ekdilosi-syzitisi-ton-dikigorikon-syllogon-gia-ti-symfonia-ton-prespon?amp
  .
  .
  Αντισυνταγματική η συμφωνία των Πρεσπών!
  1 Ιουλίου 2018

  Αντισυνταγματικο, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ΔΣΑ, Σύνταγμα

  http://www.progressivecitizens.gr/2018/07/01/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%83/
  .
  .
  “Ποιος επέβαλε την υπογραφή της συμφωνίας με τα Σκόπια”, ρωτούν με ψήφισμά τους οι δικηγορικοί σύλλογοι
  18/6/2018

  https://www.iapopsi.gr/quot-poios-epevalle-tin-ypografi-tis-symfonias-me-ta-skopia-quot-anaferoyn-se-psifisma-toys-oi-dikigorikoi-syllogoi/
  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ