Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Γ. Τράγκας: «Η Μέρκελ έρχεται για να προωθήσει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών». Ολα είναι συμφωνημένα για την ηρωϊκή έξοδο Καμμένου – Η προδοσία είναι μεγάλη.


Κανονικά όλοι οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται στους δρόμους. Να διαμαρτυρηθούν για την κυρία αυτή που ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας. Για τις εκατοντάδες αυτοκτονίες. Για τα συνεχόμενα προγράμματα λιτότητας που τσάκισαν τους Έλληνες. Όμως κάποιοι θα την υποδεχτούν με ανοικτές αγκάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις.Για την αυριανή άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα και τους λόγους για τους οποίους την επισκέπτεται αναφέρθηκε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά FM 90.1 κάνοντας λόγο για αφετηρία ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων στην χώρα μας.


Επίσης προανήγγειλε ηρωική έξοδο του Καμμένου από την κυβέρνηση ο οποίος όπως είπε δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με τυχόν θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.

Μεταξύ άλλων είπε:

Αύριο έρχεται η μεγάλη μου αγάπη στην Ελλάδα. Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα βρίσκεται στην Αθήνα. 

Είναι αυτή που ξεζούμισε με το μνημόνιο και τις πρόθυμες μαριονέτες της στην Ελλάδα να το υλοποιήσουν. 

Είναι αυτή που είναι υπεύθυνη χιλιάδων αυτοκτονιών στην Ελλάδα. Είναι αυτή που ευθύνεται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Βέβαια βρίσκει και τα κάνει αυτά Σε μια Ελλάδα που όλοι μιλούν γερμανικά και υμνούν τους Γερμανούς.


Έρχεται για να στηρίξει τα σχέδια των Γερμανών. 

Διότι είναι γνωστό από πολύ παλιά ότι πάντα οι Γερμανοί δεν είχαν χωνέψει το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν πολέμησε στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο με τις δυνάμεις του άξονα αλλά στο πλευρό των Άγγλων και των Αμερικανών. 

Από τότε είχαν στο μυαλό τους τον διαμελισμό της Ελλάδας. Από τότε είχαν παραχωρήσει τον έλεγχο της Μακεδονίας μας στους συμμάχους τους τους Βούλγαρους. Και το σχέδιο αυτό είναι σε πλήρη εφαρμογή από την επιβολή του πρώτου μνημονίου στην Ελλάδα.

Η κυρία Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να επιβλέψει και να μειώσει τις όποιες αντιδράσεις που θα προκύψουν από την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών. Βέβαια όλος ο πολιτικός κόσμος θα την υποδεχτεί με τυμπανοκρουσίες. Γιατί για κάποιους θεωρείται ότι έσωσε την Ελλάδα. Την έβγαλε από τα μνημόνια. Σαφώς και δεν είναι έτσι. 


Κανονικά όλοι οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται στους δρόμους. Να διαμαρτυρηθούν για την κυρία αυτή που ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας. Για τις εκατοντάδες αυτοκτονίες. Για τα συνεχόμενα προγράμματα λιτότητας που τσάκισαν τους Έλληνες. Όμως κάποιοι θα την υποδεχτούν με ανοικτές αγκάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις.


Η Καγκελάριος έρχεται να εποπτεύσει όλων των παρασκηνιακών ενεργειών προκειμένου να προωθηθούν τα σχέδια του Βερολίνου. 

Το πολιτικό προσωπικό των Αθηνών, όπως εκτιμώ θα κλείνει το γόνυ και θα φτάσει το πηγούνι στο πάτωμα σε όλα τα προστάγματα της κυρίας Μέρκελ.Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης, δεν αναμένεται να είναι επικριτικοί σε όσα κάνουν οι Γερμανοί στο προτεκτοράτο τους. 

Το ίδιο και ο κ. Παυλόπουλος. 

Ίσως βέβαια ακούσουμε πάλι κάποια …. κορώνα για τις πολεμικές αποζημιώσεις, απο τον κ. Παυλόπουλο. 

Από αυτόν τον μοιραίο πολιτικό που βρέθηκε στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια, της εθνικής ταπείνωσης….


Για την ακρίβεια η άφιξη της κυρίας Μέρκελ θα είναι αφετηρία για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Έρχεται για να βεβαιωθεί ότι όλα θα πάνε καλά και το ελεγχόμενο πλέον από τις Βρυξέλλες ελληνικό κοινοβούλιο θα κυρώσει την προδοτική για την χώρα συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι κι αλλιώς όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν αυτήν την συμφωνία. 

Η κυρία Μέρκελ, η δολοφόνος των Ελλήνων έρχεται με συγκεκριμένο σχέδιο. 
Και αυτό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Έρχεται να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις του προέδρου της ΝΔ και να μην τον αφήσει να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην Κυβέρνηση.


Πληροφορούμαι από καλή δυνατή πηγή ότι ο Πάνος Καμμένος φοβάται θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στο Αιγαίο ή στην Κύπρο λίγο μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με αυτό. Γι αυτό και θα αποχωρήσει με κραυγές και κατηγορίες για αποστασία βουλευτών.


Έχει καταλάβει πια ότι ο Τσίπρας κινείται σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια για τα εθνικά θέματα και δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με τυχόν παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας.


Δεν μπορώ να κρύψω την πικρία μου για τη στάση πολλών συναδέλφων που η στάση τους ενισχύει την παθητικοποίηση των Ελλήνων σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δυστυχώς αύριο θα κλείσουν οι δρόμοι αλλά όχι από διαδηλώσεις που θα έπρεπε να γίνουν μαζικά στην Αθήνα αλλά από χιλιάδες αστυνομικούς που θα επιβλέπουν την ασφαλή άφιξη της δολοφόνου πολλών γενεών Ελλήνων. Της αδίστακτης καγκελαρίου που ακόμα και τώρα που αποσύρεται από την προεδρία του κόμματος της έρχεται για να επιβλέψει και να διατάξει τους υπηκόους της στο γερμανικό προτεκτοράτο. Ήδη κυκλοφορούν φήμες για τα εκατομμύρια που θα δοθούν και στην Αθήνα, προκειμένου να παρακαμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις , ή αντιρρήσεις.

Στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή, στην προσχεδιασμένη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση αλλά και στην κρίσιμη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα αναφέρθηκε στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά FM 90.1 ο Γιώργος Τράγκας.
Συγκεκριμένα είπε:


«Η πολιτικά άθλια παρέα του πρωθυπουργού θα επιδιώξει να κυρώσει την συμφωνία στο διάστημα από 18 Ιανουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου! 


Σήμερα όπως διάβασα , θα έχουν μυστική επαφή , ένα κρίσιμο τετ α τετ ο κύριος Τσίπρας με τον υπ Άμυνας κ. Καμμένο. 

Εκτιμώ ότι αυτό το ραντεβού έχει να κάνει με τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών για το συμφωνημένο διαζύγιο των 2 μεγάλων σαμποτέρ του Γοργοποτάμου, οι οποίοι αντί να ανατινάξουν τη γέφυρα, αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ‘’μακεδονική εθνότητα, ομιλούσα την Μακεδονική γλώσσα’’!!
 


Μην έχετε καμία αμφιβολία, όλα είναι συμφωνημένα για να πραγματοποιήσει την ηρωική έξοδο από το Υπουργείο και τη συγκυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος, μήπως και σωθεί, όχι εκλογικά, αλλά ως πολιτική οντότητα.


Προσωπικά εκτιμώ ότι ήδη έχει εξαερωθεί, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας.  


Η προδοσία είναι πολύ μεγάλη. Και η τιμωρία θα είναι πολύ μεγάλη! Ουδείς μπορεί να παραδώσει έτσι την εθνική κυριαρχία και την ιστορία της Μακεδονίας. Ουδείς μπορεί να ανοίξει κερκόπορτες και να φύγει αλώβητος. Να φύγει ατιμώρητος!


Επίκειται η προσχεδιασμένη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από τη κυβέρνηση. 


Ο Υπουργός Άμυνας γνωρίζει πολλά ένοχα μυστικά του κ. Τσίπρα. Γνωρίζει καλά όλες τις δουλειές και τις πρακτικές του κ. Παππά, του κ. Πετσίτη, του κ. Φλαμπουράρη και άλλων μέσα στο Μαξίμου. 


Από την άλλη πλευρά, και ο Τσίπρας ξέρει πολλά μυστικά για όσα έκανε ο Καμμένος. Κακά τα ψέματα τους συνδέει η μοίρα τους και το πολιτικό πεπρωμένο τους. Αύριο και μεθαύριο, θα αντιμετωπίσουν και οι δύο την οργή του λαού και τους πολιτικούς τυφώνες που έσπειραν σε βάρος του έθνους .
 


Ο Πάνος Καμμένος, μιλάει για αποστασίες. Προφανώς αναφέρεται στην απόπειρα διάσπασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει πλέον κόμμα. Δεν υπάρχει πλέον υπακοή και πειθαρχία στον πρόεδρο του κόμματος. Είτε αυτό είναι συμφωνημένο, μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου είτε είναι πραγματική… αποστασία που οργάνωσε ο υπουργός πίσω από την πλάτη του πρωθυπουργού, οι ΑΝ.ΕΛ δεν υφίστανται πλέον στον πολιτικό χάρτη!
 


Είναι ένα τσούρμο βουλευτές που ο καθένας κάνει το δικό του και προσανατολίζεται σύμφωνα με τα συμφέροντα του. Ήδη κυκλοφορούν φήμες για αργυρώνητους βουλευτές που πήραν χρήματα για να ψηφίσουν τη συμφωνία της λίμνης. Μερικοί από αυτούς φωνάζουν και δείχνουν δυνατά ότι ανταλλάσσουν την καρέκλα τους ή κάποια οφέλη με αυτή τη ψήφο κατά της Μακεδονίας και του Έθνους! 

Οι δηλώσεις που κάνουν δείχνουν ιδιοτέλεια. 

Παράδειγμα η κ. Χρυσοβελώνη η οποία δήλωσε ότι δεν έχει κανένα λόγο να εγκαταλείψει την θέση της υφυπουργού και να φύγει από τη κυβέρνηση, εάν αποχωρήσει ο κ. Καμμένος, καλώντας την κοινοβουλευτική ομάδα του να πράξει το ίδιο! 

Αντιλαμβάνεστε ότι η κ. Χρυσοβελώνη γνωρίζοντας ότι δεν έχει κανένα πολιτικό μέλλον, επιλέγει να παραμείνει δίπλα στον Τσίπρα και να μετέχει της μεγάλης προδοσίας! Πόσο γλυκιά είναι η καρέκλα!!!!


Ο περίφημος δεξιός, πρώην καραμανλικός και αντιμνημονιακός (κάποια φεγγάρια), Τέρενς Κουίκ, διαγράφηκε ήδη από τον κ. Καμμένο, επιλέγοντας να κάνει παρέα με τον κ. Κατρούγκαλο και τον κ. Τσίπρα στο υπουργείο εξωτερικών.
 


Η κ. Κουντουρά- λέγεται- ότι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας της λίμνης, ως συνεπής αγωνίστρια των ΑΝ.ΕΛ. 

Εκείνος ο οποίος όμως «χτύπησε τα ….κόκκινα» είναι ο κ. Παπαχριστόπουλος ο οποίος λίγο πολύ, έχει περάσει απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους της Ελλάδας! 

Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, σκίζει τα ιμάτια του, υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.


Υποστηρίζει ότι θα δώσει την βουλευτική καρέκλα του και τον μισθό του, αμέσως μόλις ψηφίσει τη Συμφωνία! Γεννήθηκε γι’αυτή τη δουλειά. Μεγάλωσε γι’ αυτή την ιστορική πράξη! Θέλει να το κάνει και να φύγει για πάντα από την πολιτική ζωή! Γιατί άραγε?Τονίζω για μια ακόμη φορά ότι οι μειοδότες των Αθηνών , οι άφρονες , ανοίγουν κερκόπορτες. Ο Τσιπρας προετοιμάζει την υποδοχή της Μέρκελ στη Αθήνα. 


Κάθε πρωί, κάποιος εκεί στο Μαξίμου, πρέπει να του υπενθυμίζει ότι τη προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ΚΑΝΕΝΑΣ!!!


Το παιχνίδι που παίζουν Τσίπρας- Καμμένος, εδώ και καιρό, είναι ορατό από όλους τους Έλληνες! 


Ο υπουργός Αμυνας θέλει να δείξει πατριώτης που τηρεί τον λόγο του, αλλά με τον Α ή Β τρόπο, φρόντισε να έχει ο κ. Τσίπρας , ο άλλος ‘’σαμποτέρ’’ του Γοργοπόταμου δηλαδή, τους μισούς βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. 

Φρόντισε να περάσει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Παπακώστα, που δηλώνει ….οπαδός της Καραμανλικής σκέψης (sic) για να ψηφίσει τη συμφωνία της Λίμνης.


Πάντως ένα είναι σίγουρο: το Μαξίμου θα δείξει στην κ. Μέρκελ τη λίστα με τους 152 πρόθυμους, που θα κυρώσουν τη συμφωνία! 


Ανάμεσα τους θα είναι και ο κ. Δανέλλης, του Ποταμιού και απ΄ότι φαίνεται ο κ. Θεοδωράκης, ο κ. Λυκούδης και ο κ. Μαυρωτάς! Για όλα αυτά τα ονόματα βέβαια, ας κρατήσουμε κάποια μικρή επιφύλαξη.


Ήδη κυκλοφορούν φήμες για τα εκατομμύρια που θα δοθούν και στην Αθήνα, προκειμένου να παρακαμφθούν και οι τελευταίες αντιστάσεις , ή αντιρρήσεις. 


Υπάρxει βέβαια, κυρίες και κύριοι και η άποψη του κ. Κατσίκη, του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ που λέει ότι ‘’θα φύγουμε από την συγκυβέρνηση πριν έρθει προς κύρωση στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών’’. 

Επομένως θα καταρρεύσει η κυβέρνηση λόγω έλλειψης δεδηλωμένης και λόγω της απόφασης του Θεοδωράκη να μην στηρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση πρότασης δυσπιστίας της Ν.Δ.
 Θέλω με την ευκαιρία να απευθυνθώ στον κ.Θεοδωράκη και στα μέλη του Ποταμιού: 
Είναι ιστορική η στιγμή για όλους. Είναι κρίσιμη για τον παλιό δημοσιογράφο που έγινε πολιτικός. 

Πρέπει να λάβει υπόψιν του τα αισθήματα εκατομμυρίων Ελλήνων που πληγώνονται απ’ όλη αυτή τη μειοδοσία. 

Του μεταφέρω σήμερα τα αισθήματα και τις σκέψεις, αλλά και την οργή εκατοντάδων χιλιάδων Μακεδόνων της ομογένειας!
 


Ο παλιός δημοσιογράφος, ξέρει καλά και έχει πει αρκετά για τα έργα του κ. Τσίπρα και κυρίως του κ. Καμμένου. Δεν επιτρέπεται να ενταχθεί ως πολιτικός και ως άνθρωπος σε μία τέτοιου είδους συμφωνία που έχει απέναντι της τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Δεν επιτρέπεται να γίνει το δεύτερο δεκανίκι του κ. Τσίπρα! Να αναπληρώσει περιστασιακά το κενό και τη στήριξη του κ. Καμμένου.
 


Όπως είπα και χθες στην ραδιοφωνική μου εκπομπή, εγώ πιστεύω το σενάριο που λέει ότι θα κυρωθεί ξεχωριστά το κομμάτι της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και κατόπιν θα έχουμε ραγδαίες και απρόβλεπτες εξελίξεις. 

Ο Τσίπρας θα παραδώσει όλες τις καυτές πατάτες στον Μητσοτάκη, που ήδη πιέζεται από το Βερολίνο να διευκολύνει όλα τα προωθούμενα σχέδια.
 


Γι αυτό κάποιοι γράφουν ότι ο Κυριάκος δεν πρόκειται να κάνει καμία πρόταση μομφής! 

Κακά τα ψέματα και ο Κυριάκος είναι δεσμώτης των εντολών του Βερολίνου και υπακούει τυφλά σε όσα λέει και προστάζει η γερμανική ηγεσία. Βέβαια, ο «αριστερός», ο «επαναστάτης», ο… έλληνας Τσε, ο Αλέξης μας, είναι το πιό βολικό παιδί, τόσο των Γερμανών όσο και όλων των δυνάμεων κατοχής!
Δεν αποκλείεται πάντως, να έχουμε εκπλήξεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στα Σκόπια. Κρατήστε το αυτό….crashonline.grΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Τα 50 εκατομμύρια του Σόρος που πήγαν μέσα στην Ελλάδα;;;

    ΓΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ