Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Τυπική αναγνώριση σφετερισμού μακεδονικής ταυτότητας. Μόνο η αληθινή και αιώνια Μακεδονία μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό από την ατιμωτική εξαφάνιση, αν «τρέξουμε να την σώσουμε» από τους προαιώνιους Εχθρούς της...


  

Από εδώ και πέρα, εφόσον δεν ακυρωθεί η Συμφωνία από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιτίθεται σε αυτήν, η διαδικασία κύρωσής της στην μεταμνημονιακή ελλαδική Βουλή παίρνει σχεδόν «τυπικό» χαρακτήρα, για το ψοφοδεές πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών, και εφόσον ψηφιστεί, καθίσταται οριστική και «αμετάκλητη» σύμφωνα με το Άρθρο 20 παρ. 9, και μάλιστα με ιδιαίτερα επιβαρυντικές προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου για απόπειρα αναστολής, αναθεώρησης ή ακύρωσής της!

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ.
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!.


Καλλιόπη Σουφλή


Δεν παρέλειψε να στείλει τα συγχαρητήριά του στον Ζάεφ ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας, για την κύρωση των «τροπολογιών» στο Σύνταγμα από τη Βουλή των Σκοπίων όπως προέβλεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

 
Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας, με την κίνησή του αυτή στέλνει προς πάσα κατεύθυνση (κυρίως όμως προς τον ψεύτο-διαφωνούντα αρχηγό των πρώην ΑΝΕΛ) το μήνυμα Αποδοχής της σκοπιανής συνταγματικής αναθεώρησης, χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους για τις «μακεδονικές» κορώνες των Άρθρων 3, 36 και 49.

Αυτή η άνευ όρων αποδοχή των τροπολογιών από το κρατίδιο των Αθηνών, ισοδυναμεί με ημιεπίσημη πλέον αναγνώριση του κρατιδίου της πΓΔΜ

— ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»,
— με «μακεδονική» εθνικότητα/υπηκοότητα και γλώσσα ( Άρθρο 1. παρ. 3) και
— δική του «ιστορία, κουλτούρα και πολιτιστική κληρονομιά» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ (Άρθρο 7 παρ.5)

— βάσει των οποίων θα γίνει αναθεώρηση ιστορικών γεγονότων, σχολικών εγχειριδίων, χαρτών, γεωγραφικών ονομασιών, τοπωνυμιών, συμβόλων κλπ. (Άρθρο 8, παρ. 3, 4, 5) μόλις η Συμφωνία τεθεί σε ισχύ.

Η αναγνώριση λοιπόν της «Βόρειας Μακεδονίας» ξεκινάει από την ερχόμενη βδομάδα,

— «με τη λήψη της γνωστοποίησης της Κύρωσης της Συμφωνίας από το Κοινοβούλιο» των Σκοπίων, δεδομένου ότι, σύμφωνα με το Άρθρο 2 παρ. 4.β. της Συμφωνίας,

— «το Πρώτο Μέρος χωρίς καθυστέρηση, θα γνωστοποιήσει» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ ότι υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων σε αυτούς τους Οργανισμούς, «υπό το όνομα και της ορολογίες του Άρθρου 1 της Συμφωνίας» και ότι προτίθεται «να κυρώσει το Πρωτόκολλο Ένταξης» των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
 
Από εδώ και πέρα δηλαδή, εφόσον δεν ακυρωθεί η Συμφωνία από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που αντιτίθεται σε αυτήν, η διαδικασία κύρωσής της στην μεταμνημονιακή ελλαδική Βουλή παίρνει σχεδόν «τυπικό» χαρακτήρα, για το ψοφοδεές πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών, και εφόσον ψηφιστεί, καθίσταται οριστική και «αμετάκλητη» σύμφωνα με το Άρθρο 20 παρ. 9, και μάλιστα με ιδιαίτερα επιβαρυντικές προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου για απόπειρα αναστολής, αναθεώρησης ή ακύρωσής της!

Ένας τελευταίος λόγος για τον οποίο πανηγυρίζουν «χωρίς τυμπανοκρουσίες» οι κάθε λογής εθνομαζοχιστές συνοδοιπόροι των Πρεσπών είναι μια μικρή «τροποποίηση» της Συμφωνίας που πέτυχαν οι Αλβανοί των Σκοπίων.

Αντί Υπηκοότητα (Εθνικότητα): Μακεδόνας/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας
τα ταξιδιωτικά έγγραφα θα γράφουν:
Υπηκοότητα (εθνικότητα): Μακεδονική/πολίτης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Στα ελληνικά, η διαφορά από το ένα στο άλλο δεν φαίνεται καθαρά στο σχετικό Άρθρο 1 παρ. 3.

Αλλά με την «επιτυχία» αυτή της «διευκρίνισης ταυτότητας» από τους Αλβανούς για λογαριασμό των Βουλγάρων, Σέρβων, Τούρκων, Γύφτων και «άλλων» εθνοτήτων που συναποτελούν την «μακεδονική» επικράτεια, αποθεώνεται αυτό ακριβώς που η 28χρονη διαμάχη Αθηνών-Σκοπίων ήθελε να ακυρώσει — δηλαδή την «πολυεθνική» σύνθεση το θνησιγενούς κρατιδίου.

Τι σημαίνει όμως αυτό;

Σημαίνει πως απέναντι στην τεράστια πλειοψηφία συνειδητών Αλβανομακεδόνων, Βουλγαρομακεδόνων, Τουρκομακεδόνων, Σερβομακεδόνων κλπ, οι μόνοι που δηλώνουν «εθνικά καθαροί μακεδόνες» με ...περικεφαλαία είναι μια ισχνή μειοψηφία γόνων γενιτσάρων, βουλγαροφώνων και θυμάτων του παιδομαζώματος του ελληνικού Εμφύλιου, που το 1949 διέφυγαν από την Μακεδονία της Ελλάδος στην ψευτομακεδονία, όπου είχε στήσει «νέα πατρίδα» γι αυτούς ο Κροάτης Γιόσιπ Μπροζ Τίτο (ψαξε βρές τίνων τα μακρόπνοα σχέδια εξυπηρετούσε αυτή η εγκληματική λαθροχειρία).

Δηλαδή τελικά η Μακεδονική ταυτότητα, ιστορία, παράδοση και κληρονομιά παραδόθηκε από τους ελλαδίτες πολιτικούς επιγόνους των φυγάδων, σε μιά δράκα μερικών χιλιάδων φανατισμένων και διψασμένων για εκδίκηση μισελλήνων.

Αυτοί οι «Μακεδόνες» και τα παιδιά τους, με ελλαδίτικη πλέον βούλα, θα χαρούν πολύ να μοιραστούν αυτή την “ταυτότητα” με όποιον από τους γειτονικούς εχθρούς της χώρας μας θελήσει να συμπεριλάβει τη «βόρεια Μακεδονία» στην επεκτατική του Εκστρατεία προς Νότο ή/και Δυσμάς!
Από τη στιγμή αυτή λοιπόν, μόνο η αληθινή και αιώνια Μακεδονία μπορεί να σώσει τον Ελληνισμό από την ατιμωτική εξαφάνιση, αν «τρέξουμε να την σώσουμε» από τους προαιώνιους Εχθρούς της...Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Βόρεια Ήπειρος Βενιζέλος.
  Βόρεια Κύπρος Χούντα Μακαριος Μεταπολίτευση ,όλοι.
  Βόρεια Μακεδονια , οι σημερινοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ξεχασες τον εθναρχη στην περιπτωση ''κυπρος'' αυτος επαιξε τον κυριοτερο ρολο..ξανθοπουλου [ το λεω για να το εμπεδωσουν καποιοι ανοητοι βλακες που εξακολουθουν να τον λενε εθναρχη]

   Διαγραφή
 2. Μὴ γράφετε βλακεῖες. Καὶ ἂν ἀκόμη ἐπικυρωθῇ, μιὰ χαρὰ ἀκυρώνεται ἡ προδοτικὴ συμφωνία μονομερῶς καὶ στὴν πρᾶξι πρὶν καὶ τὴν ἀκύρωσί της, ἀκριβῶς ὅπως ἔκανε ὁ Ρἀμα μὲ τὴν συμφωνία Μπερίσα-Καραμανλῆ. Ἀρκεῖ μία (κατὰ προτίμησιν ἀμέσως) ἑπομένη Βουλὴ μὲ πατριωτικὴ πλειοψηφία. Θὰ ταλαιπωρηθοῦμε ὀλίγον ναί, θὰ σπάσουμε τὰ νεῦρα σὲ Ε.Ε. καὶ ΝΑΤΟ ναί, ἀλλὰ γίνεται καὶ ἀξίζει τὸν κόπο.
  Τὰ παραπάνω ποὺ ἔγραψα δὲν σημαίνουν ὄτι ἀπαλλάσσονται τῆς προδοσίας ὅσοι τὴν ὑπερψηφίσουν, οἱ ὁποῖοι πρέπει ἀνυπερθέτως νὰ ὀδηγηθοῦν σὲ Εἰδικὸ Δικαστήριο._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποια πατριωτική πλειοψηφία αγαπητέ Δημήτρη;Τον Κούλη ετοιμάζουν ο οποίος είπε ότι αν περάσει η συμφωνία με τον τζίφρα δεν μπορεί να αλλάξει.Εαν υπάρχει πολιτική βούληση αλλάζει,αλλά σίγουρα όχι με τον Κούλη που ετοιμάζουν για επόμενο.

   Και από την στιγμή που θα πουλάνε στη Σαλονίκη σκοπιανες σαλάτες για Μακεδονικές,την στιγμή που θα κόβει βόλτες στο Θερμαϊκό λιμενικό με Σκοπιανή σημαία,με σκοπιανους σε Αριδαία,Φλώρινα και Σέρρες να ζητάνε ένωση με τα Σκόπια τότε ποια συμφωνία θα αλλάξει.
   Το κακό θα έχει γίνει και έρχονται και τα χειρότερα.

   Διαγραφή
 3. Γι' αὐτὸ πρέπει οἱ Πατριῶται νὰ ψηφίσουν καὶ ὄχι νὰ ἀπόσχουν τῶν ἐκλογῶν καὶ φυσικὰ κανένας νὰ μὴ ψηφίσῃ τὸν ἐξ ἴσου ἀνθέλληνα Κούλη._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό πιστεύω κι έχω.Η αποχή σε τόσο κρίσιμες στιγμές είναι έγκλημα.Οσο για το πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει μια τέτοια συμφωνία με τον όρο που έβαλαν ότι δεν μπορει να αναθεωρηθεί η συνθηκη δεν ξέρω.Εγω νομίζω αν περάσει ο μόνος τρόπος να αλλάξει είναι αλλαγή συνόρων.Μονο με διαλύσει αυτού του κρατιδίου.
   Και για ποια συνθήκη λέμε τώρα.Αυτο είναι ταπεινωτική ήττα και όροι πολεμικής ήττας.

   Διαγραφή
 4. Aκόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι εκλογές και το ψήφισμα μας δίνει απλά την εντυπωση ότι δήθεν είμαστε ελεύθεροι να διαλέγουμε. Δεν είναι ετσι. Οτι και να ψηφίσουμε οι Ελληνες θα βγει αυτός που θέλουν αυτοί δηλαδη οι εχθροί μας οι Σιωνιστές εβραίοι. Ας το καταλάβουν επιτέλους αυτοί που νομίζουν ότι δήθεν θα τιμωρήσουν με το να βγάλουν τον γουρλομάτη και θα βάλουν τον κοντό στην αντιπολίτευση. Ας το εμπεδώσουμε ότι με το ψήφισμα και τις διαδηλώσεις ακόμα και με το δημοψήφισμα δεν κάνουμε τίποτα. Μόνο με κουμπούρια θα ελευθερωθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Κούλης από που το ξέρουνε ότι θα εκλεγεί;Από δημοσκοπήσεις που είναι πληρωμένες και φτιαγμένες να σου παρουσιάσουν αυτο που θέλουν όπως θέλουν.
   Στην ουσία είναι ένα όπλο ψυχολογικών επιχειρήσεων έναντι των υποψηφίων ψηφοφόρων.
   Όποιος δεν έχει αντιστασεις,και κυρίως κρίση είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί.

   Διαγραφή
  2. Δυστυχώς όλοι μας έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Καλέ πως βγήκε ο Σύριζα που μας κάθησε στο σβέρκο; Ξεχνάμε ότι είναι κυβέρνηση μειοψηφίας;
   Καλέ πως έγινε το οχι του δημοψηφίσματος ναι; Με βούντου;
   Ετσι θα βγεί και ο Κούλης ο γουρλομάτης με δήθεν πλειοψηφία και πανηγυρικά θα έλθει και αυτός με την σειρά του να μας γ@@@@ει να ''σώσει'' ήθελα να γράψω. Περιμένει στην σειρά και ο Μπακό της Αγίας Οικογένειας, αντε και οι έξ περιμένουν. Ολοι τους με την σειρά για να πάρουν κομματάκι από την σάρκα μας. Ελληνες σου λέει ο αλλος......

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ