Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Ένα μνημόσυνο, αποκαλύπτει όσα ελάχιστοι γνωρίζουν για τον πολιτικό βόθρο της μεταπολίτευσης και την άμεση σχέση της με την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΙΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ" ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;.

Αν προσεκτικά παρατηρήσουμε τη σχέση των Καραμανλή και Παπανδρέου, τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα της κρυφής αλλά ισχυρής συνεργασίας η οποία από κοινού εφηρμοσμένη , έφτασε την πατρίδα μας στην εξαθλίωση και στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας.

Προώθησαν ο ένας τον άλλον και εδραιώθηκαν ως ηγέτες στις παρατάξεις τους.


Από κοινού έδωσαν καίρια πλήγματα στην γλώσσα , που είναι η ταυτότητα μας . 


Παρέλαβαν την Εθνική οικονομία από το στρατιωτικό καθεστώς με χρέος 700 εκατομμύρια δολάρια και την έφτασαν στα 320 δισεκατομμύρια ευρώ. 

Έσβησαν την βαριά βιομηχανία των Ωνάση , Ανδρεάδη, ΧΡΩΠΕΙ, Πειραϊκή Πατραϊκή, Σκαλιστήρη και ατελείωτο αριθμό άλλων από τον κατάλογο των βιομηχάνων. 

Ολιγώρησαν στην οργανωμένη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων , πρωταγωνίστησαν στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας για εκατό χρόνια και έγιναν οι κύριοι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. Τον αείμνηστο εισαγγελέα ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ, είχα την τύχη να τον γνωρίζω από τα πρώτα παιδικά μου χρόνια...

Η ζωή θέλετε, η μοίρα θέλετε, τον έφερε να γίνει δεύτερος πατέρας για μένα και να ενστερνιστώ τις Αξίες και τις Αρχές του, οι οποίες ταυτίζονταν απόλυτα με αυτές του πατέρα μου του οποίου ήταν στενός φίλος ο αείμνηστος εισαγγελέας.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, συνήθιζε να λέει πως "ότι είμαι, το οφείλω στον πνευματικό μου πατέρα, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΦΛΗ".

Η ζωή μας, κάνει κύκλους και φέρνει στο δρόμο μας με τον τρόπο της, ανθρώπους που ενώνουν πρόσωπα και γεγονότα...

Το κείμενο που ακολουθεί, είναι όντως σεισμός...  και με την σειρά μου, το αφιερώνω στη μνήμη του δεύτερου πατέρα μου... του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΤΕΓΚΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ.

Οι πληροφορίες μου λένε, πως κάποια σημεία μένουν ακόμα στο σκοτάδι...  

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ;;;

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΠΡΟΣΩΠΑ;;;


Ποιός είναι ο ρόλος του  Πάνου Καμμένου στην δολοφονία του εισαγγελέα Δ. Τσεβά, που ερευνούσε τρομοκρατικές ομάδες;


Λένε πως "οι γερανοί του Ιβύκου"*, θα έρθει η ώρα που θα ξαναπετάξουν... γιατί κανένα ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν μένει για πάντα κρυφό...

Εύχομαι να πετάξουν σύντομα... για να πέσουν κι άλλων οι μάσκες... για να μάθει αυτός ο λαός, ποιός είναι ο ρόλος κάποιων "μπατριωτών", αλλά και για να βρουν δικαίωση κι ανάπαυση, οι ψυχές κάποιων ΕΛΛΗΝΩΝ...Καλλιόπη Σουφλή

ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΣΕΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ...

 Ποιός θυμᾶται τόν ἀείμνηστο εἰσαγγελέα Δημήτριο Τσεβᾶ ;

 Ἓνα ταπεινό μνημόσυνο ἀπό δικό του ἂνθρωπο ὁ ὁποῖος ἒζησε μαζί του καί ἀποκαλύπτει πράγματα που γκρεμίζουν εἲδωλα τα ὁποῖα πίστεψε ὁ βουτηγμένος στή ἂγνοια λαός καί τα ὁποῖα εἳδωλα τόν ἒφεραν στά σημερινά του δεσμά  !

 ( Ἡ τεκμηρίωσις τῆς ἀλήθειας, ἀνήκει στον ἂνθρωπο πού ἒκανε τό μνημόσυνο καί οἱ κρίσεις σ' ἐμᾶς τούς ἀποδέκτες... )ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΕΡΕΥΝΑ: Δ. ΤΣΕΒΑ – Ι. ΔΕΡΜΑΤΑ
 

Με σεβασμό, αγάπη και απόλυτη αφοσίωση , βρίσκομαι και σήμερα ενώπιον σου Δημήτρη Τσεβα, μεγάλε Έλληνα πατριώτη για να γίνω ο σύνδεσμος σου με το λαό και να μεταδώσω το μήνυμα για την Επανάσταση Ήθους που υπέδειξες με την 16σέλιδη επιστολή σου , που δημοσιεύθηκε στα Πολιτικά Θέματα.

Από το διαδίκτυο θα μεταδοθεί αυτή η κατάθεση μου και θα αποτελέσει το πόρισμα της ερεύνης σου για την τρομοκρατία , αυτό που εξαφανίστηκε την ημέρα του θανάτου σου από το επίσημο κράτος, το οποίο χρησιμοποίησε παράγοντες του στενού επαγγελματικού σου περιβάλλοντος ως υποχείρια του και έτσι συγκάλυψε το διαπραχθέν έγκλημα εις βάρος σου και εις βάρος της πατρίδας .

Με την είδηση βρέθηκα στην κατοικία σου – Β. Σοφίας 110 – όπου επί τετραετία με την παρουσία μου από ώρα 5 έως 7 και 50 πρωινή επέβλεπα με εντολή σου το χώρο , μέχρι την επιβίβαση σου στο όχημα της ασφαλείας που σε μετέφερε στην υπηρεσία σου.


Ο αρχιφύλακας που φρουρούσε το κτίριο της διαμονής σου , με βεβαίωσε ότι ο θάνατος σου προήλθε από φυσικό αίτιο και όχι από παρέμβαση οργάνου δολιοφθοράς , δηλαδή τρομοκρατίας .

Το μοιραίο επήλθε την ημέρα που επρόκειτο να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιο της συλλήψεως της τρομοκράτισσας Λιβανέζας μουσουλμάνας ιατρού. 

Εγώ σε έφερα σε επαφή με τον συνεργάτη μας , σχετικά με αυτή την υπόθεση . 

Χρεώνομαι εκ των υστέρων το λάθος μου, ότι αυτόν τον σοβαρότατο παράγοντα της συλλήψεως έφερα σε επαφή πριν από εσένα , με τον πολιτικό Πάνο Καμμένο.
Αυτός συνεννοήθηκε με ξένο παράγοντα με τον οποίο συνεργάζεται.
Την παραμονή του θανάτου σου συναντηθήκαμε στο γραφείο σου στον Άρειο Πάγο, εσύ ο Πάνος Καμμένος και εγώ. 

Μαζί βγήκαμε από το γραφείο σου όταν σχόλασες εκείνο το μεσημέρι και μπροστά μας κλείδωσες το πόρισμά σου, που ήταν σε ένα πλαστικό ντοσιέ χρώματος πρασινολαχανί στο ντουλάπι της βιβλιοθήκης σου. 

 Επάνω στο γραφείο άφησες τον φάκελο με τα στοιχεία της Λιβανέζας τρομοκράτισσας με το φωτογραφικό σκίτσο της καρφιτσωμένο απ’ έξω.

Κράτησα την ψυχραιμία μου και ανέλαβα την διεκπεραίωση της σοβαρής υποθέσεως που είχε προκύψει για την σύλληψη τη τρομοκράτισσας .

Τηλεφώνησα από το σπίτι σου στον Πάνο Καμμένο και αυτός μου θύμισε το πόρισμά σου. 

Έπρεπε να συναντήσω τον αντικαταστάτη σου εισαγγελέα και μάλιστα εντός της ημέρας και να τον ενημερώσω για το γεγονός της συλλήψεως που μόνο εγώ και ο Καμμένος γνωρίζαμε .

Βρήκα αμέσως τον σωματοφύλακα σου , αστυνομικό της κρατικής ασφαλείας, τον Νικήτα . 
Αυτός με αντιμετώπισε σαφέστατα με αρνητική διάθεση λέγοντας μου « Τώρα ; Το πόρισμα βρίσκεται σε καλά χέρια.» 

Δεν μου είπε όμως ποιος το παρέλαβε και εγώ δεν μπορούσα να του πω το μυστικό. 

Πήγα στο διπλανό γραφείο του αντιεισαγγελέα Δωρή , ο οποίος με γνώριζε αρκετά χρόνια γιατί και ως αντιεισαγγελέας εφετών πάλι δίπλα ήταν τα γραφεία σας και με έβλεπε καθημερινά. 

Εκεί συναντήθηκα με τον οδηγό του αυτοκινήτου της κρατικής ασφάλειας , τον Χάρη Μαυράκη. 

Όταν του είπα ότι πάω στον εισαγγελέα Δωρή μήπως αυτός παρέλαβε το πόρισμά σου αλλά με βεβαίωσε ότι άλλος εισαγγελέας το έχει παραλάβει. 

Πιθανολόγησα ότι θα ήταν ο εισαγγελέας Κουβέλης , τον οποίο είχες διορίσει και εξιχνίασε το σκάνδαλο Κοσκωττά . 

Τον συνάντησα στο Εφετείο Αθηνών , αλλά και αυτός δεν είχε ιδέα . 

Με συμβούλεψε να δω τον εισαγγελέα εφετών ο οποίος ήταν ο μόνος αρμόδιος σχετικά με την υπόθεση.

Πήγα αμέσως στο γραφείο του εισαγγελέως Νικολοδήμου που ήταν ο αρμόδιος, αλλά αυτός αμέσως με το θάνατό σου , πήρε άδεια από την υπηρεσία διαρκείας 7 ημερών ! 

Ερώτησα την γραμματέα του «πώς έρχεται σε επαφή μαζί του σε περίπτωση εκτάκτου γεγονότος ;» και μου απάντησε ότι «Ενημερώνεται κάθε μεσημέρι από τον περιπτερά του στη Λαμία , από τον οποίο παίρνει την εφημερίδα του και τότε μου τηλεφωνεί» .


Κατάλαβα ότι είχα να κάνω με συμμορία σαφώς οργανωμένη η οποία εκτελούσε άνωθεν εντολή.

Ταυτόχρονα δύο πράκτορες της ξένης υπηρεσίας με την οποία συνεργάζεται ο Πάνος Καμμένος , προσέγγισαν τον πληροφοριοδότη και του ζήτησαν συνεργασία, χωρίς την δική μας συμμετοχή. Αμέσως χάλασε το σχέδιο και ματαιώθηκε η περεταίρω εξέλιξη για την σύλληψη.

Ενώ συνέβαιναν αυτά , στον Ναό της Μητροπόλεως τοποθετήθηκε η σορός σου για λαϊκό προσκύνημα και για την εξόδιο ακολουθία . 

Βαθύτατα συγκινημένος , με δάκρυα στα μάτια προσήλθα στην Μητρόπολη.


Με την εμφάνισή μου ο σωματοφύλακας σου Νικήτας , ο οποίος καθόταν προσοχή εμπρός μου όταν εσύ ήσουν στη ζωή, διέταξε την άμεση αποπομπή μου και την απομάκρυνσή μου από την Μητρόπολη. 

Δυο αστυφύλακες με πήραν και με οδήγησαν στο Σύνταγμα και αφού με έβαλαν σε ένα ταξί μου είπαν να μην τολμήσω να επιστρέψω στον Ναό.

Όλα ήταν πλέον ξεκάθαρα εμπρός μου. 

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν φεύγει από το μυαλό μου η συμβουλή του αξιωματικού της κρατικής ασφαλείας την οποία σου μετέφερα ανελλιπώς και που έλεγε « Να πεις του μπάρμπα Μήτσου να προσέχει και να φυλάγεται.» και με αγωνία διαρκώς εντονότερη καθώς περνούσε ο καιρός με ρωτούσε: « Του το είπες ; Και τι σου είπε ;» 

Εγώ του μετέφερα το σπαστό χαμόγελο σου και ότι έκανες αναφορά στον συνάδελφό σου εισαγγελέα της Ιταλίας τον σχετικό με τα καθαρά χέρια Ντι Πιέτρο που είχατε το ίδιο τέλος δυστυχώς. 

Ο Πάνος Καμμένος δεν προσήλθε στην Μητρόπολη στο προσκύνημα της σορού σου και στην εξόδιο ακολουθία , ούτε στα σαράντα και στα επακολουθήσαντα μνημόσυνα που εγώ ανελλιπώς παραβρίσκομαι και θα εξακολουθήσω μέχρι να σε συναντήσω στον ουρανό.

Συνάντησα τον εισαγγελέα Νικολοδήμο στο γραφείο του όταν επέστρεψε από την 7ήμερη άδεια. 

Του εξήγησα τη σχέση μας , η οποία για να συνεχιστεί και μαζί του , έπρεπε να έχει παραλάβει το πόρισμά σου το οποίο ήσουνα έτοιμος να καταθέσεις ολοκληρωμένο. 

Λογικό θα ήταν , αφού εγώ καμία αρμοδιότητα δεν είχα επισήμως να ασχοληθώ με αυτή την υπόθεση, έπρεπε να με παρακάμψει και να έχει επαφή μαζί μου στο μέλλον όταν θα το έκρινε σκόπιμο. 

Αυτός όμως μου έδωσε ραντεβού για την 12κάτη ώρα της επομένης στο γραφείο σου στον Άρειο Πάγο. 

Προσήλθα στις 11 και έξω από το γραφείο σου, συνάντησα πάλι τον οδηγό σου αστυφύλακα Χάρη Μαυράκη. 

Μου είπε ότι ο εισαγγελέας Νικολοδήμος ευρίσκεται εντός με τη γραμματέα σου.


Άνοιξα χωρίς να κτυπήσω την πόρτα και εισήλθα αμέσως . 

Επάνω στο γραφείο δεν υπήρχε ούτε καρφίτσα, 
Έλειπαν τα πάντα. 
Πήγα αμέσως στο ντουλάπι της βιβλιοθήκης που είχες κλειδώσει μπροστά μου το πόρισμα , το βρήκα ξεκλείδωτο και άδειο περιεχομένου. 
Είπα στον εισαγγελέα ότι εκεί ήταν το πόρισμα σου. 
Με αποπήρε λέγοντας μου « Να μην τον απασχολώ με μυθοπλασίες». 
 Αντέδρασα έντονα και έβαλα τις φωνές με σκοπό να δημιουργήσω αδίκημα αυτοφώρου διαδικασίας, προκειμένου να αναφερθώ και να καταγραφούν επισήμως τα γεγονότα. 


Εισήλθε στο γραφείο ο Μαυράκης. Του είπα «Χάρη εσύ και ο Νικήτας δεν μου είπατε ότι το πόρισμα Τσεβά ήταν σε καλά χέρια ;»
Ο Μαυράκης αναιδέστατα με διέψευσε .

Αντέδρασα εντονότατα με ύβρις κατά των οικογενειών των και των επαγγελματικών ιδιοτήτων του εισαγγελέως και του αστυνομικού και αποπειράθηκα να χειροδικήσω. 

Αντιλήφθηκαν και οι δυο το σκοπό μου και γεμάτοι ενοχές έτρεξαν. Ο μεν αστυφύλακας κατέβηκε τη σκάλα τρέχοντας , ο δε εισαγγελέας την ανέβηκε προς τον επάνω όροφο. 

Άκουγε τη φωνή μου που του έλεγα ότι «είμαι τρομοκράτης και ήρθα να παραδοθώ».


Στη συνέχεια θα αναφερθώ στις δικές μου ενέργειες που είναι προέκταση της δικής σου ερεύνης . 

Με πρωτοβουλία μου επισκεύτηκα την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τους υποχρέωσα να λάβουν κατάθεση μου, κατά την οποία έδωσα στοιχεία αξιολογότατα, αλλά κατέθεσα και την βάσιμη υπόνοια μου , ότι ο θάνατος σου οφείλετο σε δολοφονία, δια παροχής κουραρίου που δημιουργεί έμφραγμα και δεν εξιχνιάζεται εις την νεκροψία η οποία δυστυχώς δεν έγινε ποτέ.

Βρισκόταν στη ζωή τότε ο Στάθης Βασιλείου ο οποίος σε βοήθησε όσο λίγοι και που μπροστά μου σου μίλησε αυστηρά , διότι υπήρχαν διαρροές μέσα από το γραφείο σου …
Αυτός μου είχε μιλήσει τότε για το αίτιο του θανάτου σου , που επιβεβαίωσε την αγωνιώδη προτροπή του Αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας να φυλάγεσαι γιατί κινδύνευες.

Αγνοήθηκα από τις αστυνομικές αρχές , λοιδορήθηκα από τον προσωρινό διάδοχό σου εισαγγελέα Νικολοδήμο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ παραδέχθηκε ότι με συνάντησε , αλλά ήμουνα « ένας ασήμαντος πληροφοριοδότης» και δεν με προσκάλεσε ο εισαγγελέας Διώτης ο οποίος παρέλαβε την έρευνά σου από τον Νικολοδημο ένα μήνα μετά επειδή ο Νικολοδήμος συνταξιοδοτήθηκε, σαν να μην υπήρξα. 

Τον Πάνο Καμμένο που είναι ανιψιός μου και που εγώ στον γνώρισα 6 μήνες πριν αποβιώσεις τον κάλεσε και συνεργάστηκαν στενά …

Σου θυμίζω ότι ο Π. Καμένος γνώριζε πολύ καλά και από εσένα και από εμένα ότι η έρευνα μας για την τρομοκρατία, είχε φτάσει  στο σημείο της βεβαιότητας για την συμμετοχή σ’ αυτήν του Καραμανλή ,αλλά ερευνούσαμε το ρόλο του σε βάθος. 
Δεν παρευρισκόμουν στις συναντήσεις σας και  δεν γνωρίζω τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ σας. 

Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι, ελάχιστους μήνες μετά το θάνατο σου, χρειάστηκε εγώ και ο Δημοσιογράφος της Αυριανής Τέλης Γιαννακουδάκης, ο οποίος είχε την ευθύνη για το ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας στις εκλογές του 1985, να επισκευθούμε στο γραφείο του τον Μητσοτάκη προκειμένου να του δώσουμε επιστολή αποκαταστάσεως της αληθείας, ότι δηλαδή ουδεμία σχέση είχε με τους Γερμανούς στην κατοχή. 


Η αποκατάσταση αυτή της αληθείας θα περιελαμβάνετο σε βιβλίο απομνημονευμάτων του, που θα κυκλοφορούσε μετά από δύο μήνες , αλλά  αυτό ουδέποτε κυκλοφόρησε. 

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται και ο λόγος που οδήγησε τον Τέλη Γιαννακουδάκη να προβεί στην συκοφαντική αναφορά του περί σχέσεων Μητσοτάκη με τους Γερμανούς. 

Φυσικά θα εμφανιστεί και η επιστολή αυτή στο διαδίκτυο για να τεκμηριώσω τα προηγούμενα και για να μη δέχονται αμφισβήτηση .

Η επιστολή φέρει ημερομηνία συντάξεως 25-5-1994. 

Γίνεται σαφεστάτη αναφορά στον ενδεχόμενο ρόλο και συμμετοχή στην τρομοκρατία και μάλιστα πρωταγωνιστικό του Κ Καραμανλή .

Εξηγήσεις διευκρινιστικές έδωσα εγώ προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη, γι’ αυτό και  αναφέρομε ονομαστικά στο υστερόγραφο που επιβεβαιώνω το γνήσιο του κειμένου.


Η επιστολή αυτή γράφτηκε από το χειρόγραφο του Τέλη Γιαννακουδάκη στο κομπιούτερ της γραμματέως του Πάνου Καμένου  οποίος την διάβασε προηγουμένως και συνεφώνησε πλήρως. 

Μας υπέδειξε να την θέσουμε υπ΄ όψιν του Στρατηγού Γρυλάκη, πριν την  παραδώσουμε στην οδό Αραβαντινού στον Μητσοτάκη. 

Ο Γρυλάκης αφού την διάβασε προσεκτικά, με αγανάκτηση χτύπησε το χέρι του στο γραφείο  και μας είπε περίπου « ξεσκίστε τον παλιοκερατά»… υπονοώντας  τον Καραμανλή. 
Ο λόγος που προσήλθα κοντά σου φίλε μου ήταν οι επιλεκτικές δολοφονίες των Αγγελοπούλου, Μποδοσάκη Αθανασιάδη και του από Πατέρα και Μητέρα Ελληνοαμερικανού πλοιάρχου Γεωργίου Τζάνες (Ζωρτς Τσάντες). Αυτοί οι τρείς ανήκαν μαζί με τον Ιωάννη Πασά και τον Κωνσταντίνο Χασάπη στην ομάδα ΠΑ.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων) που είχε χρηματοδοτήσει 
ο Ωνάσης και είχε διαχειριστή τον Ιωάννη Πασά, η δε δράση τους ήταν απολύτως μυστική.
Συνοπτικά θα αναφερθώ στην έρευνα μας. 

Τις λεπτομέρειες τις έχω κρατήσει προφυλαγμένες για ώρα ανάγκης και θα μαθευτούν όταν κλείσει ο κύκλος της ζωής μου…

Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση της τρομοκρατίας της 17 Ν έγινε με την δολοφονία του Γουέλς. Ήταν (κατώτερος) υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας και είχε προσληφθεί ως μεταφορέας δεμάτων.

Ούτε η Πρεσβεία γνώριζε ότι ο Γουέλς ήταν ο μυστικός σταθμάρχης της CIA , oχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολοκλήρου της Ευρώπης. Γι’ αυτό και ενταφιάστει εις το Νεκροταφείο του Άρλινγκτον κοντά στους Κένεντυ.
Ποιός  έδωσε αυτήν την τόσο μυστική πληροφορία στην 17Ν που αμέσως αξιολογήθηκε ως κορυφαία στην παγκόσμια τρομοκρατία; 

Η επιλογή της εφημερίδας Λιμπερασιόν στη Γαλλία για την δημοσίευση της προκηρύξεως, έγινε από τον πασίγνωστο αναρχοκομουνιστή  Νομπελίστα φιλόσοφο Ζαν Πωλ Σαρτρ και έτσι ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την δημοσιότητα παγκοσμίως. 

Ο στόχος λοιπόν επελέγει από υπερδύναμη η οποία στόχευσε και έπληξε σοβαρά την Ελλάδα. 


Η Αμερικανική αντίδραση σχεδόν μηδενική και τότε που συνέβη το γεγονός, αλλά και χρόνια μετά όταν συνελήφθη μέρος των εκτελεστών της 17Ν.

Τονίζω ότι ο Ζαν Πωλ Σαρτρ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργανώσεως ΟΑΣ της Αλγερίας. 

Υπέρ της ΟΑΣ ήταν και ο Έλληνας τροτσκιστής φιλόσοφος Μιχάλης Ράπτης ο λεγόμενος και Πάμπλο. 

Στην κηδεία του Πάμπλο παρευρέθησαν όλοι οι δολοφόνοι της 17Ν από τον Κουφοντίνα, αδελφοί Ξυροί κλπ γνωστοί και άγνωστοι στο ευρύ κοινό τρομοκράτες ,όλοι τους τροτσκιστές. 

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Χαλαζιάς που εργάζεται στο κανάλι AΡσε ομιλία του δήλωσε ότι ήταν το πνευματικό παιδί του Πάμπλο . 

Και Πολιτικά καθάρματα τίμησαν με την παρουσία τους τον (Δάσκαλο) Μιχάλη Ράπτη. 

Σας θυμίζω ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε συνωμότης Τροτσκιστής προπολεμικά και αυτός ήταν ο λόγος της συλλήψεως και του εκτοπισμού του από το καθεστώς Μεταξά.

Ο Πάμπλο έδωσε μία και μόνη τηλεοπτική συνέντευξη εις τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο στην σταθμό ΤΗΛΕΤΩΡΑ. 

Η σχέσις τους έδεσε  καλά στο Παρίσι ,όπου ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος ήταν συγκάτοικος με τον Κόκα, εκδότη της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Η συνεργασία Μιχαλοπούλου - Κόκα χρονολογείται από πολύ παλαιά, από τον καιρό που συστεγάζονταν εις την οδό Ζαν Μωρέα στο Κουκάκι.  

Μαζί έφυγαν για το Παρίσι το 1967. 

Η Εφημερίδα Ελευθερία απηχούσε πολιτικές θέσεις του Κ. Μητσοτάκη που και αυτός βρέθηκε με την οικογένεια του στο Παρίσι.  

Για το σπίτι του Κόκα και του περιβάλλοντος του θα αναφερθώ παρακάτω, γιατί εκεί εγγράφει σημαντικότατο μέρος της νεώτερης Ιστορίας μας.

Ο Μιχάλης Ράπτης (Πάμπλο) λοιπόν είχε κατηγορηθεί από τους δημοσιογράφους Μπότσαρη και Βούλτεψη ως αρχηγός της 17Ν. 

Αλληλομηνύθησαν και ενεπλάκησαν σε δικαστήρια , αλλά δεν προέκυψε ξεκάθαρο αποτέλεσμα. 

Ο λόγος τη συνεντεύξεως του Πάμπλο εις την ΤΗΛΕΤΩΡΑ του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου , ήταν να δηλώσει ότι « τα τελευταία χρόνια , ησχολείτο με την Αγίαν Γραφήν αποκλειστικά». 

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός Δήμος Μπότσαρης ήταν συνεργάτης του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου εις την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. 

Ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε «από σύμπτωση» μάρτυρας δυο δολοφονιών της 17Ν. 

Μηνύθηκε από την οικογένεια Αγγελοπούλου και καταδικάστηκε για εκβιασμό , προκειμένου να εισπράττει χρήματα και να πληροφορεί για κινδύνους της ζωής των μελών της οικογενείας Αγγελοπούλου . 

Η ενασχόληση του Πάμπλο με την μελέτης της Αγίας Γραφής, η έρευνα Τσεβά και η σύλληψη τμήματος του εκτελεστικού τομέως της 17Ν , αποκαλύπτει τα πάρα κάτω και το συμπέρασμα είναι δικό σας. 

ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ τους οδηγεί : ΛΑΜΠΡΟΣ = Γιωτόπουλος 
  ΑΝΝΑ : Της δολοφονίας Γουέλς : Όνομα της μητέρας της Παναγίας 
  ΜΑΡΙΑ : της Ριανακούρ : Όνομα της Παναγίας
  ΠΑΥΛΟΣ : Ο απόστολος των Εθνών : ΠΑΜΠΛΟ : ο τροτσκιστής-
  διεθνιστής μέλος της ηγεσίας των Τροτσκιστών .
  ΛΟΥΚΑΣ : Ο μαθητής του Παύλου και Ευαγγελιστής. Κωδικό όνομα
  του Κουφοντίνα
  ΕΜΑΝΟΥΗΛ :Το όνομα του Χριστού. ΜΑΝΩΛΗΣ = Χριστόδουλος
  Ξηρός
  ΜΙΧΑΗΛ: Ο Αρχάγγελος με την πύρινη ρομφαία : ΜΙΧΑΛΗΣ ο
  Σάββας Ξηρός. 
  ΦΩΤΗΣ : Ο πεφωτισμένος συντάκτης των προκηρύξεων. 
  ΦΩΤΗΣ : κωδικός του Ψαραδέλλη 
  ΜΑΡΚΟΣ : Ο Ευαγγελιστής : κωδικό όνομα του δασκάλου από την
  Θεσσαλονίκη ΤΟΛΙΟΥ
  ΝΙΚΗΤΑΣ : Περισσότεροι από τριάντα Άγιοι της Ορθοδοξίας.
  Όλοι ένοπλοι – στρατιωτικοί. 

Παππάς ήταν ο πατέρας του Μπαλάφα, εξαδέλφου του Τσουτσουβή, ο πατέρας των Ξηρών και αρχιμανδρίτης ο θείος των Ξηρών ο Τσακαλίας και μάλιστα καθηγητής στην Πατμιάδα Σχολή. 

Ήταν πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ.

 Παππάς ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Γαύδο , που φιλοξενούσε οικογενειακώς τους Κουφοντίνα και Σάββα Ξηρό. 

Το όνομά του είναι Μπικογιαννάκης. 

Τον εκκλησιαστικό χώρο λοιπόν επέλεξαν για προκάλυψη.


Το Άγιον Όρος ο Σάββας Ξηρός για να διδαχθεί την αγιογραφία, τους Λειψούς ο Γιωτόπουλος για παραθερισμό, την Πάτμο ο Τσακαλίας, την Γαύδο οι Κουφοντίνας και Σάββας Ξηρός.

Οι ΤΟΠΟΙ αυτοί είναι εκτός εποπτείας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών . 

Η Αθήνα ήταν ο χώρος της τρομοκρατικής δράσεως των.

Ένα χρόνο μετά την δολοφονία Γουέλς και συγκεκριμένα την 14 /12 /1976 δολοφόνησαν τον αστυνόμο Μάλλιο στο Παλαιό Φάληρο. 

Ο δολοφόνος πλησίασε το θύμα του το οποίο συνόδευε μια γυναίκα και σχεδόν εξ επαφής τον πυροβόλησε. 

 Φεύγοντας πήδηξε ένα οικοδομικό γιαπί και εξαφανίστηκε. 

Εκεί όμως του έπεσε το τσαντάκι του το οποίο περιείχε τα στοιχεία του. Σε μισή ώρα συνελήφθει στην γιάφκα του στο Παγκράτι, όπου βρέθηκε και η σχετική προκήρυξη. 

Τότε παρενέβη ο «Εθνάρχης» ο οποίος συνέστησε «ήπιον κλίμα. 

Εξάλλου ένας χουντικός σκοτώθηκε». 

Η υπόθεση αυτή δεν είχε καμίαν εξέλιξην. 

Πνίγηκε από τους δολοφόνους...

Ο Μάλλιος όμως , ο οποίος εθεωρείτο ηλεκτρονικός εγκέφαλος πνευματικά, γνώριζε για την συνάντηση Ετσεβίτ- Καραμανλή και όχι μόνον, στο σπίτι του Κόκα στο Παρίσι καθώς και για την συμφωνία τους για το Κυπριακό. 

Την συνάντηση αυτή την κατέγραψε και ο Βρετανικός τύπος. 

Όταν μετά την μεταπολίτευση ο Καραμανλής δήλωσε δημόσια προς τον Ετσεβίτ: «Καλά τον Αττίλα 1 είχατε δικαιολογία να τον πραγματοποιήσετε, αφού σας κάλεσε ως εγγυήτρια δύναμη ο Μακάριος. Αλλά τον Αττίλα 2 γιατί τον πραγματοποιήσατε;» 
Τότε πήρε την απάντηση από τον Ετσεβίτ μέσω της εφημερίδας Χουριέτ. « Αυτά τα συμφωνήσαμε οι δυο μας στο Παρίσι».Στο ίδιο σπίτι του Κόκα έγινε μυστική συνάντηση Καραμανλή- Μακαρίου. Αυτή την είδηση την έμαθε ως δημοσιογράφος ο Νικόλαος Σαμψών από τον οδηγό του Μακαρίου και υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο στο διαδίκτυο.Στις 13/ 1/ 1979 δολοφονήθηκε από την οργάνωση Ιούνης78 ο στενός συνεργάτης του Μάλλιου , αστυνόμος Μπάμπαλης, στην περιοχή του Αγίου Σώστη η οποία αστυνομεύεται από το ΙΓ’ τμήμα του Νέου Κόσμου.

Διοικητής ασφαλείας ήταν ο αστυνόμος Νίκας, ο οποίος ήταν κουμπάρος του δολοφονημένου Μπάμπαλη.

Αυθημερόν ο Νίκας μετετέθει για να μην κάνει την προανάκριση. 

Σε 15 μέρες μετετέθη και ο αντικαταστάτης του. 

Τρίτος διοικητής ανέλαβε ο αστυνόμος Λαμπαδιάρης ό οποίος έκανε την προανάκριση. 

Η εξέλιξη του Λαμπαδιάρη ήταν ραγδαία. 

Έφθασε τον βαθμό του Στρατηγού και έγινε Αρχηγός της Αστυνομίας . Την φράση « ήπιον κλίμα» τη επανέλαβε ο Καραμανλής προκειμένου να μην προφυλακιστούν οι αδελφές Τσαγκαράκη και ο συνεργάτης τους Βαγγέλης Λάμπρου, όταν συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω να βάζουν φωτιά στα πολυκαταστήματα. 

Τους ανέκρινε ο δικαστής Μιχάλης Μαργαρίτης, ο οποίος βρέθηκε ως πρόεδρος του δικαστηρίου που δίκασε την 17Ν. 
Ο Βαγγέλης Λάμπρου ήταν στενά συνδεδεμένος με τον τρομοκράτη Τσουτσουβή καθώς και με τον Κουφοντίνα.. 
Παντρεύτηκε την Ευαγγελία Τσαγκαράκη . 
Ουδέποτε πλήρωσαν για τα ολοκαυτώματα των Ελληνικών πολυκαταστημάτων,  γιατί αυτό ήθελε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που τους είχε στρατευμένους στο έργο του. 


Ο βιογράφος του Κ. Καραμανλή αμερικανός συγγραφέας Γουντχάουζ στο σχετικό βιβλίο του , παρουσιάζει επιστολή που έστειλε στον φίλο του τον Γιάννη στο Παρίσι ο νεαρός τότε δικηγόρος Κ. Καραμανλής .

 Του γράφει «φίλε μου εκτιμώ ότι στον κομουνιστικό χώρο που είμαι στρατευμένος , δεν βλέπω εξέλιξη , γι αυτό θα μεταπηδήσω στο Λαϊκό κόμμα που οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές». 

Εξάλλου μόλις επέστρεψε το 1974 από το Παρίσι στις 24/7/1974 έκανε δήλωση η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε σχετικό ντοκιμαντέρ ότι : «Από τα νεανικά μου χρόνια έως σήμερα παραμένω σοσιαλιστής» ! 
Σοσιαλιστής ο Αρχηγός της Δεξιάς !!! Είναι να τρελαίνεται άνθρωπος !
Από το σημείο αυτό ξετυλίγεται το κουβάρι για την λύση του μυστηρίου και την εξαγωγή ασφαλούς συμπεράσματος για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. 

Η ιδεολογική της ταυτότητα είναι ξεκάθαρα ο Τροτσκισμός. Μια από τις μορφές της Οκτωβριανής Επανάστασης του 1917 είναι ο Τρότσκι.

Με την επικράτηση των μπολσεβίκων ο Τρότσκι απέκτησε την θερμή συμπάθεια πολλών Ελλήνων μεταξύ δε αυτών του Δημητρίου Γιωτόπουλου, πατέρα του Αλέξανδρου του αρχηγού της 17Ν . 

Τόσο γρήγορα προχώρησε αυτή η σχέση που κατέληξε να λάβει ο Δ. Γιωτόπουλος τη θέση του αντιπροέδρου του παγκοσμίου Τροτσκιστικού κινήματος και τον τίτλο του αρχειομαρξιστού κατά τα έτη 1925 -1935. 

Με πρωτοβουλία του Τρότσκι έγινε πρόεδρος κινήματος στην Ελλάδα με τον τίτλο Διεθνής Αριστερή Αντιπολίτευση και έλαβε το κωδικό όνομα White

Την ιδεολογία του Τρότσκι ασπάστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όσο και ο Μιχάλης Ράπτης ο λεγόμενος και Πάμπλο.

Ο Δημήτρης Γιωτόπουλος κάποτε ήρθε σε ρήξη με τον Τρότσκι , γιατί προς τιμήν του δεν δέχθηκε την άποψη του μέντορά του περί ανεξάρτητης Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Κατήγγειλε το Τρότσκι και ισχυρίστηκε ότι αυτός είναι πλέον ο επί κεφαλής του παγκοσμίου κινήματος.

Τη διαφορά αυτή μεταξύ των δυο πρώην συντρόφων την γεφύρωσε με την μεσολάβησή του ο Μιχάλης Ράπτης ο οποίος για πολλά χρόνια έγινε άτυπος αρχηγός .

Στο μεταξύ ο γεννημένος το 1944 στο Παρίσι Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, από μικρή ηλικία έντονα πολιτικοποιημένος στην ΕΔΑ , εκπαιδεύτηκε στην Κούβα στο αντάρτικο των πόλεων και έδρασε τρομοκρατικά αρκετές φορές , πριν αναλάβει το ρόλο τους αρχηγού της 17Ν. 

Κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο με το επίθετο Οικονόμου.

Στην Ελλάδα ήρθε με το αληθινό του επίθετο, δηλαδή Γιωτόπουλος και ήταν ο συνοδός του Κωνσταντίνου Καραμανλή κατά την επάνοδό του από το Παρίσι τον Ιούλιο του 1974. 

Το γεγονός αυτό θα το δείτε με σχόλιο και φωτογραφίες , αν πατήσετε στο κομπιούτερ το « Καραμανλής επάνοδος 1974- Γιωτόπουλος».


Από την επομένη ημέρα της αφίξεως του ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα της συλλήψεως του στους Λειψούς με το επίθετο Οικονόμου.


Με τον Καραμανλή είχε οικογενειακή φιλία από τον πατέρα του ο οποίος πέθανε στο Παρίσι το 1965 από φυματίωση.


Στο Παρίσι συγκατοικούσε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο και οι συχνότεροι επισκέπτες του ήταν η Αμαλία Φλέμιγκ , η Μελίνα Μερκούρη , ο Μίκης Θεοδωράκης κλπ

Ο Τροτσκιστής Ανδρέας Παπανδρέου, στέγασε στο ΠΑΣΟΚ τρομοκράτες πρωταγωνιστές τη 17Ν. 

Ονόματα όπως του Τσουτσουβή , του Κουφοντίνα , των αδελφών Ξηρών κλπ ήταν στελεχωμένα στο ΠΑΣΟΚ.

Αν προσεκτικά παρατηρήσουμε τη σχέση των Καραμανλή και Παπανδρέου, τα γεγονότα θα μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα της κρυφής αλλά ισχυρής συνεργασίας η οποία από κοινού εφηρμοσμένη , έφτασε την πατρίδα μας στην εξαθλίωση και στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας.
Προώθησαν ο ένας τον άλλον και εδραιώθηκαν ως ηγέτες στις παρατάξεις τους. 
Από κοινού έδωσαν καίρια πλήγματα στην γλώσσα , που είναι η ταυτότητα μας . 


Παρέλαβαν την Εθνική οικονομία από το στρατιωτικό καθεστώς με χρέος 700 εκατομμύρια δολάρια και την έφτασαν στα 320 δισεκατομμύρια ευρώ. Έσβησαν την βαριά βιομηχανία των Ωνάση , Ανδρεάδη, ΧΡΩΠΕΙ, Πειραϊκή Πατραϊκή, Σκαλιστήρη και ατελείωτο αριθμό άλλων από τον κατάλογο των βιομηχάνων. 
Ολιγώρησαν στην οργανωμένη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων , πρωταγωνίστησαν στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας για εκατό χρόνια και έγιναν οι κύριοι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. 
Υποχρέωσαν την αθρόα μετανάστευση του παραγωγικού και επιστημονικού ιστού της χώρας. 

Ευνόησαν την δράση της τρομοκρατίας για να μην υπάρξουν επενδύσεις στη χώρα μας και διέλυσαν με τις δολοφονίες των Αγγελόπουλου, Αθανασιάδη , Μποδοσάκη και του Ελληνοαμερικανού πλοιάρχου Γεωργίου Τζάνες την οργάνωση του Ωνάση , που είχε προοπτική την παγκόσμια προβολή της Ελλάδος διά της ερεύνης και των ανακαλύψεων προηγμένης τεχνολογίας κατασκευών , χρησίμων διά την βελτίωση της ζωής των πολιτών καθώς και την ενίσχυση της πολεμικής βιομηχανίας , με σκοπό την απεξάρτηση της Ελλάδος από ξένες χώρες. 

Το αντιαεροπορικό ΑΡΤΕΜΙΣ θεωρήθηκε το καλύτερο στον κόσμο. Μόλις πήραμε τις πρώτες παραγγελίες για 30 αντιαεροπορικά στοιχεία από τον Καντάφι της Λιβύης , δια μαγείας σταμάτησε η κατασκευή του και μέσω Μάλτας βρέθηκε στο Ισραήλ όπου κατασκευάζεται αποκλειστικά. Το ίδιο συνέβει με το αεροπλάνο μη επανδρωμένο, τύπου «Πήγασος». 

Ο Ιωάννης Πασσάς ήταν αυτός που προσέφερε στην Ελλάδα το οικόπεδο επί του οποίου κτίστηκε το Μουσείο Ανατολικής Τέχνης με πλούσια εκθέματα μεγάλης ιστορικής αξίας , αλλά γκρεμίστηκε με εντολή του Κ. Καραμανλή, γιατί αποτελούσε το « σκάνδαλο της επταετίας». 

Η ενόχληση του Κ. Καραμανλή ήταν γιατί ο Ιωάννης Πασσάς προώθησε τον Μαρκεζίνη και ανέλαβε την πρωθυπουργία προκειμένου να οδηγηθεί η Ελλάδα στην ομαλότητα . 
Δεν ήθελε να έχει πολιτικό αντίπαλο ο ψευτοεθνάρχης. 

Κλείνοντας την έρευνα μου δηλώνω κατηγορηματικά ότι: 

Όλοι ανεξαιρέτως οι προαναφερθέντες τροτσκιστές ήτοι : Πατέρας και υιός Γιωτόπουλοι, Μιχάλης Ράπτης, Κωνσταντίνος Καραμανλής , Ανδρέας Παπανδρέου της πρώτης γραμμής καθώς και οι δευτερεύοντες Κουφοντίνας , αδελφοί Ξηροί, ο τρομοκράτης Κάρλος και τα υπόλοιπα μέλη του τροτσκιστικού θεάτρου , ήταν μαριονέττες και υποχείρια του Ιταλοεβραίου ΑΝΡΙ ΚΟΥΡΙΕΛ. (για τον Ανρί Κουριέλ, διαβάστε εδώ)Αυτός δολοφονήθηκε το 1978 στο Παρίσι.
 Ήταν ΠΕΝΤΑΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ υπεύθυνος καθοδηγητής όλων των απελευθερωτικών κινημάτων παγκοσμίως και οργανωτής όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων . 
Ο πραγματικός ΑΡΧΗΓΟΣ δηλαδή !!! ( δείτε το βιογραφικό του στο διαδίκτυο)
Τώρα καταλαβαίνουμε ΠΟΙΟΣ έδωσε την πληροφορία για να δολοφονηθεί ο Γουέλς .

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ .

Υ.Γ. Τις σελίδες αυτές αφιερώνω στους Σάββα Καλεντερίδη, Χρήστο Χαλαζιά και Πάνο Καμμένο που είναι στενός φίλος των δυο προαναφερομένων…


ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΑΣ
6976627632

Ακολουθεί η επιστολή πρός Μητσοτάκη στήν επομενη σελίδα.Πηγή

*
«Γερανοί τοῦ Ἰβύκου» λέγεται για απροσδόκητους μάρτυρες σε μια υπόθεση, που βοηθούν αποτελεσματικά στην ανεύρεση των ενόχων. Η φράση αυτή προήλθε από την ιστορία του λυρικού ποιητή Ίβυκου (6ος αι. π.Χ.) που τον σκότωσαν ληστές, την στιγμή ακριβώς που έτυχε να πετάει από πάνω τους ένα κοπάδι γερανών. 
Αργότερα οι ληστές αυτοί, όταν βρέθηκαν στο στάδιο και είδαν γερανούς να πετούν στον ουρανό, φώναξαν ανυποψίαστοι «να, οι γερανοί του Ιβύκου». 
Αυτή η δήλωση υποψίασε τους άλλους παρευρισκόμενους και έτσι αποκαλύφτηκε το έγκλημα που είχαν διαπράξει οι ληστές. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

39 σχόλια:

 1. Ρε κυρία Πόπη τι γίνεται τα διαβάζω και καίγεται το κεφάλι μου. Πόση βρωμιά και προδοσία. Δεν αντέχω άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαβάζεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
   Διαβάζεις αυτά, που κανένα ΜΜΕ δεν έχει αναρτήσει, γιατί όλα ήταν και είναι πουλημένα, διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα.

   Μόνον όταν μαθευτούν οι αλήθειες, θα μπορέσουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας, όλον αυτόν τον πολιτικό, δικαστικό και μιντιακό συρφετό...ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

   Γιατί το Πόρισμα του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ, κάποιος από το υπάρχον πολιτικό συρφετό του κυνοβουλίου το έκλεψε.

   Διαγραφή
  2. Πως να μαθευτουν όμως όταν κατέχουν όλα τα μέσα ενημέρωσης? Οταν κινούν όλα τα νήματα, όταν βγάλαν απο τη μέση άτομα όπως τον Ωνάση και όλους τους υπόλοιπους? Θα μου πείτε εμάς χρέος μας είναι να συσυνεχίσουμε να παλεύουμ,τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και με εγγύηση νίκης..

   Διαγραφή
  3. Γιάννη, ότι μπορώ να αναρτώ για αφύπνιση, θα το κάνω...
   Σημασία έχει να αγωνίζεσαι, χωρίς να ρωτάς αν θα νικήσεις...

   Διαγραφή
  4. Σωστά Πόπη μου! Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας, αν τα καθεστωτικά μίντια προσπαθούν να θάψουν την αλήθεια.

   https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/2009-2018.html

   ΕΥΓΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!

   Διαγραφή
 2. Κυρία,κυρία να προσθέσω κι εγώ κάτι; Βέβαια όχι τόσο σπουδαίο όσο τα ανωτέρω πού όμως έχει την σημασία του και τις προεκτάσεις του.
  Στην ατζέντα του Τσουτσουβή που σκοτώθηκε στην συμπλοκή στην Καλόγρια,ήταν γραμμένο και το τηλέφωνο όπως και το όνομά της βεβαίως βεβαίως της Φρόσω Σαρτζετάκη...! Επίσης πριν πολλά πολλά χρόνια,στο ξεκίνημα της τρομοκρατίας ποιοί είχαν συναντηθεί σε μία μονοκατοικία στην Παλιά Πεντέλη;

  Έρρωσθε οι γνωρίζοντες

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα να τα λες... και να μην απαντάς με ερωτήσεις... άντε, γιατί σου τα έχω μαζεμένα και σε βλέπω με το ένα πόδι στη γωνία για τιμωρία...

   Χρόνια Πολλά... και Καλή Δύναμη

   Διαγραφή
 3. Ευτυχώς που καταγράφονται όλα αυτά.Μιλάμε για πολύ βρωμιά.Παντως υπάρχουν και έντιμοι δικαστές και εισαγγελείς.Το ότι είναι κανείς εισαγγελέας μην νομίζετε ότι μπορεί να κάνει εύκολα και την δουλειά του παρόλες τις νομικές δυνατότητες που έχει.

  Ο έντιμος εισαγγελέας θεωρώ οτι όταν πάει να τα βάλει με ένα κακό σύστημα μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες παρόμοιες με έναν απλό πολίτη.

  Τέτοια περίπτωση εντιμου εισαγγελεα ήταν θεωρώ καποιος ο οποίος κυνηγήθηκε από πολιτικό κόμμα εξουσίας και έκανε σημαντική δουλειά στις αποκάλυψη των συνθήκες φυλάκισης στο τότε Γεντί Κουλέ Θεσσαλονίκης και έβρισκε σοβαρά εμπόδια.Αν θυμάμαι καλά ονομάζεται Κώστας Λογοθέτης και κάνει μια εκπομπή σημεία των καιρών κάθε Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε στις 9 το βράδυ.
  Δικηγόρος πια και όχι εισαγγελέας.

  Σχετικά με το πολεμικό συμβούλιο της 15ης Αυγούστου 1974,ο Καραμανλής οδηγήθηκε στο να πει το η Κύπρος είναι μακριά εξαιτίας της αδυναμίας που του παρουσίαζαν ΑΓΕΑ ΑΓΕΝ και Αβερωφ για οποιασδηποτε επιχειρήσεις εναντίον της Τουρκίας σε Ελλάδα η Κύπρο.Ολα αυτά την στιγμή που 14-15-16 Αυγούστου δινόταν η επική μάχη της ΕΛΔΥΚ στο ομώνυμο στρατόπεδο της.
  Η ηρωϊκή μεν αλλά τραγική κατάληξη αυτής της τριήμερης μάχης που προσομοιάζει με την μάχη των Θερμοπυλών σε αντιστοιχία δυναμεων έχει ένα σημείο που πρέπει να απαντηθεί κάποια στιγμή.

  Η εκεχειρία συμφωνήθηκε στις 16 Αυγούστου 1974 στις 6 μ.μ.Το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ κρατήθηκε για τρεις μέρες απάτητο από τους τούρκους παρόλες τις υπέρτερες δυνάμεις.Η τραγική κατάληξη με πολλούς νεκρούς έγινε όταν το μεσημέρι της 16ης Αυγουστου περίπου στις 12 το μεσημέρι σταμάτησε να υποστηρίζει την ΕΛΔΥΚ το Πυροβολικό.Ποιος έδωσε αυτή την εντολή;Προφανώς θα ήταν σε γνώση του Καραμανλή αλλά θα έδωσε εντολή για μη υποστήριξη για να πετύχουν οι Τούρκοι τους αντικειμενικούς στόχους διχοτόμησης της Κύπρου.Αρα ναι το η Κύπρος είναι μακριά φέρει την ευθύνη του Καραμανλή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα σημείο ακόμη που δείχνει τον ύποπτο και προδοτικό ρόλο καποιων δείχνει και η στάση των Ελληνικών κυβερνησεων απέναντι σε όσους πολέμησαν αποδεδειγμένα τον Τούρκο εισβολεα.Αντι να τιμηθούν είτε απαξιώθηκαν,είτε κυνηγήθηκαν από το "Δημοκρατικό" καθεστώς,όπως ο αειμνηστος πρόσφατα κεκοιμημενος Στρατοπεδάρχης της ΕΛΔΥΚ Σταυρούπολης ή αυτος https://arxutas.gr/product/poreia-timis-kai-timorias/ και σίγουρα πολλοί άλλοι και πρώτοι πρώτοι οι πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ που καταχωρήθηκαν ως πολεμιστές του 40.

   Διαγραφή
  2. Σταυρουλόπουλος είναι.

   Διαγραφή
 4. Τον πλωτάρχη Χανδρινό που με το αρματαγωγό του προκάλεσε απώλειες και πανικό στους μογγόλους στην Κύπρο το '74,η μεταπολίτευση τον έστειλε στην Τουρκία ναυτικό ακόλουθο και σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
  Αντίθετα τον ρίψασπι και προδότη Κανδαλέπα που εξώκειλε την τορπιλάκατο για να μήν πολεμήσει τον τοποθέτησε ακόλουθο στην Ουάσιγκτον.

  Έρρωσθε οι μή μεταπολίτευσης

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. κ.Σουφλή μου πραγματικά με αυτά που διάβασα κατάλαβα και έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα για τον σκοτεινό ρόλο καποιων.Απο κει και πέρα όμως θεωρώ ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα βάλει μυαλό ποτέ.Περα από τον εαυτόν του δεν τον ενδιαφέρει τίποτα.Γι αυτό υπάρχει και όλο αυτό το κλίμα αδιαφοριας για εθνικά ή σοβαρά κοινωνικα προβλήματα.

  Παρακολουθούσα μια εκπομπή και μια κυρία διαμαρτυρήθηκε γιατί κακολογουν τον Καμένο.Ειναι καλός λέει γιατί έφτιαξε Σχολή Εμπορικού Ναυτικού για Καπεταναίους και Μηχανικούς στο νησί της,νομίζω Ικαρία ή Κάρπαθος το νησί.

  Μα είναι δυνατόν;Τι εγκέφαλο έχει ο Έλληνας τελικά.Μα καλά κυρία ήθελα να της πω.Μηπως νομίζεται ότι το κέντρο του κόσμου είναι το νησί σας;Στο κάτω κάτω υποχρεωμενος ήταν να κάνει ότι έκανε.Εσεις όπως τα λέτε είναι σαν να έβαλε από την τσέπη του αυτός ο άνθρωπος για να σας κάνει ένα σχολείο.Οι κωλοτούμπες των αναξιόπιστων λόγων του δεν σαν προβληματίζουν;Η συμμετοχή και στήριξη σε μια κυβέρνηση που παραδίδει μέρος της πατρίδας σας δεν σαν ενοχλεί;
  Η φορολογική αφαίμαξη,η ανύπαρκτη μέριμνα για την ανεργία και δημιουργία θέσεων εργασίας,η παράδοση για 100 χρόνια σε τοκογλύφους της δημόσιας περιουσίας.

  Μα τόσο κουτοπόνηρος λαός ρε παιδί μου;Μα τόσο αγαθιάρης λαός;Τι να πω.Ο Θεός να μας φωτίσει.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για να ξυπνήσει αυτός ο Λαός, πρέπει πρώτα απ' όλα να μάθει την ιστορία του. Και η ιστορία δεν μαθαίνεται παρακολουθώντας στο χαζοκούτι σαρβάϊβορ, νομαντς, ελλάδα έχεις ταλέντο (μυαλό δεν έχεις), δε βόϊς, μαστερ σεφ και κάθε είδους ανθυποκουλτούρα που σερβίρουν ανανφανδόν τα τσοντο-βοθρο-τουρκο-κάναλα. Ούτε από τις πληρωμένες γραφίδες και τα ηλεκτρονικά μαρκούτσια των δημοσιοκάφρων. Από δε τους διαδόχους των εθνικών ολετήρων Καρά-αμάν-άλή και Π"νδρέου-Μινέϊκο μην περιμένετε ότι κάποτε θα σας βγάλουν από την κινούμενη άμμο, γιατί απλά αυτοί οι ίδιοι σας πέταξαν μέσα. Η Ιστορία είναι το παράθυρο που βλέπεις το παρελθόν για να φτιάχνεις αεί διδασκόμενος το μέλλον. Όποιος γνωρίζει ιστορία είναι ανίκητος. Γι' αυτό δεν θέλουν οι ολετήρες να μαθαίνουν οι Ελληνες την ιστορία τους και πολύ περισοτεροσ να διδάσκονται από αυτήν. Καλή χρονιά σε όλους τους Ελληνες και καλή λευτεριά. ΚΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τό γεγονός ὅτι οἱ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ τά ἔχουν ὅλα συμπεφωνημένα μέσῳ τὴς Μασσωνίας εἶναι ἀπό ὀλίγον ἕως πολύ γνωστόν. Τώρα μαθαίνουμε καί τίς λεπτομέρειες, οἱ ὁποῖες εἶναι ὄντως ἀνατριχιαστικές. Ἔτσι, δέν θά μποροῦν πλέον οἱ Σατανισταί τῶν Στοῶν νά μᾶς κοροϊδεύουν μέ τίς γελοῖες φιγοῦρες τῶν ψευδο-εθναρχῶν ὡς δῆθεν μεγάλων "ἡγετῶν"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εύγε κυρία Σουφλή για αυτή την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν το δικό μου μνημόσυνο, στον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΒΑ

   Διαγραφή
 9. Μηπως να μας λεγατε και ποιανου παιδι ειναι ο υιος του κου Βουτση???
  ...ναι ντε του προεδρου του κ(υ)νοβουλειου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο γιος του Βούτση από τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Βογιατζή, Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης, συνελήφθη στις 4 Οκτωβρίου 2007 για συμμετοχή σε ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη. Είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξης, χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και δύο χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με όρους.[2] Στην κατάθεση του ως μάρτυρας υπεράσπισης, ο Νίκος Βούτσης είχε δηλώσει πως η πράξη αυτή του παιδιού του είναι κάτι που τον υπερβαίνει από πλευράς επιλογών, καθώς δεν έχει αυτή την ιδεολογική κατεύθυνση,[3] ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι, παρότι δεν εγκρίνει τις επιλογές του γιου του, τις σέβεται και προσπαθεί να τις ερμηνεύσει.[4]
  ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΥΤΣΗ????....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ????
  ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μια και δείχνετε να το γνωρίζετε, γιατί δεν μας το λέτε;;;

   Διαγραφή
  2. Τσου.τσου...
   ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ.ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.
   ......ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΑΜΕ "ΚΡΕΜΑΛΑ" ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....

   Διαγραφή
 11. Και οσο για την προδοσια της κυπρου......
  Μηπως ξερετε που βρισκονται οι πομπινες ηχογραφησης των συνομιλιων
  ΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΝΤΕΚΤΑΣ
  ΜΑΥΡΟΥ-ΜΑΚΑΡΙΟΥ
  ΜΑΚΑΡΙΟΥ-ΝΤΕΚΤΑΣ
  ....?????
  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΝ/ΧΗ Δ/Β ΓΚΙΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ cyta ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ......
  ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ....ΣΤΗΝ Λ.ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.....
  Ερρωσθε και ευδαιμονειτε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά ήταν να ξέρουμε το περιεχόμενο.Αλλα για να το είχαν κλειδαμπαρομενο ποιος ξέρει τι...

   Διαγραφή
 12. http://www.parliament.cy/el/significant-papers/%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://hellasjournal.com/2017/07/i-alithia-gia-tin-kipriaki-tragodia-tou-1974-den-vriskete-ston-fakelo-tis-kiprou/

   Διαγραφή
 13. Συγχαρητήρια για την αναδημοσίευση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

  ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ;
  ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;

  ΒΙΝΤΕΟ - ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πάνω από 40 μεγάλα δένδρα κόπηκαν "ΣΥΡΙΖΑ" αρχή Ιανουαρίου 2019

  https://vimeo.com/309779152


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ: Αφανισμός Πρασίνου από το Δήμο Αιγάλεω - Η απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Αιγάλεω της 7/1/2019
  https://vimeo.com/310197294

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.

   Συγκέντρωση στα κομμένα δέντρα, είσοδος Μπαρουτάδικου, Σάββατο 12/1 στις 11μμ
   https://synyba.blogspot.com/2019/01/121-11.html
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ:
   https://4.bp.blogspot.com/-ycmRMzc1Qy0/XDYKS5vHRJI/AAAAAAAAAiE/B2gOHvjNenUWjajMlrnofzaE5cBJfKKlQCLcBGAs/s320/%25CE%25B4%25CE%25AD%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%258D_Layout%2B1.jpg

   Αγαπητή κυρία Σουφλή, το θέμα πρέπει να ξεδιπλωθεί ως έχει πραγματικά.
   Αναδείξτε το όπως μπορείτε κι εσείς, διότι μάλλον από πισω κρύβεται κάποιο μεγάλο σκάνδαλο (χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια, υποθέσεις κάνουμε), διότι δεν εξηγείται αλλιώς η λυσσαλέα μανία του δήμου Αιγάλεω, αλλά και άλλων περιμετρικών και άλλων δήμων (και της Αθήνας) να κατακρεουργούν και να υλοτομούν τα δένδρα, μικρά και μεγάλα, σαν να υπάρχει μια συνεννοημένη πολιτική για το θέμα.

   Κάποτε είχαμε ακούσει και για βίαια αλλαγή του αστικού ελληνικού παραδοσιακού τοπίου, εξαφανισμό των παραδοσιακών ελληνικών ποικιλιών δένδρων των πόλεων και αντικατάστασή τους με δένδρα που είναι αναγνωρίσιμα παγκόσμια (φοίνικες - δείτε στον Πειραιά τι γίνεται με τους φοίνικες) - βίαια αλλαγή του παραδοσιακού ελληνικού τοπίου, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.

   Κάθε δένδρο και ιδιαίτερα όσα δίνουν και κάποιο καρπό, ή είναι χρήσιμο γενικά εξαφανίζεται με σύστημα (ευκάλυπτοι, μουριές, λεύκες κλπ), έτσι ώστε όταν θα έλθει η περίοδος της πείνας οτιδήποτε κοινόχρηστο να είναι άχρηστο.
   Να θυμίσω εδώ οτι οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας στην κατοχή ζούσαν από τα χαρούπια που υπήρχαν πολλά δέντρα τότε στις πόλεις - βλέπετε τώρα εσείς χαρουπιές; ελάχιστες.

   3 χρόνια τώρα αυτή δημοτική αρχή έχει καταντήσει το Αιγάλεω πραγματικά ένα εργοτάξιο υλοτομείας - δεν έχει αφήσει δένδρο για δένδρο. Με προσχήματα οτι έπεσαν κάποια δένδρα (που όντως έπεσαν από τον αέρα) έχει βαλθεί να εξαφανίσει το πάντα, ενώ υπάρχουν επιστημονικοί τρόποι διάγνωσης για το ποιό δένδρο είναι υγιές και πιο ασθενικό και επικίνδυνο να πέσει.

   Φυσικά το φλέγον θέμα των ημερών είναι το Μακεδονικό, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα μας αναγκάζει να ασχοληθούμε και με άλλες καταστροφές επίσης.

   Που καταλήγει λοιπόν όλη αυτή η ξυλεία;

   Η κοπή και το κλάδεμα των δένρεων ανατιθεται σε εξωτερική εργολαβία - τι συμφέροντα παίζονται;

   Οι τόνοι ξυλείας είναι τεράστιοι, οι τόνοι από τα κλαδέματα, που είναι πρώτη ύλη για βιομηχανίες πέλετς, κομποστ κλπ επίσης τεράστιοι.

   Τι συμφέροντα υπάρχουν;

   Το Σάββατο γίνεται μια συγκέντρωση στα κομμένα δένδρα - καλυψτε κάπως δημοσιογραφικά το θέμα όσο μπορείτε κι εσείς για να σταματήσει επιτέλους αυτή η καταστροφή.

   Διαγραφή
  2. Λυπάμαι... ούτε τον χρόνο έχω, ούτε αυτοκίνητο για να μετακινηθώ, και κυρίως δεν είμαι γνώστης του παρασκηνίου ενός δήμου με τον οποίον ποτέ δεν ασχολήθηκα δημοσιογραφικά, καθότι ανήκει στην Δυτική Αττική

   Διαγραφή
 16. Τί σχέση έχει η άσχετη ανάρτηση για Αιγάλεω; Για άλλο μιλάμε αλλά φαίνεται ότι ενόχλησε και πρέπει να στραφεί η προσοχή σε πιο green θέματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κ.Σουφλή πρώτα θέλω να σας συγχαρώ γιά το μνημόσυνο που γράψατε για τον Δ.Τσεβά. Θα ηθελα να μέ ενημερώσετε με ποια ιδιότητα ευρίσκετο στο γραφείο του Δ.Τσεβα ο Πάνος Καμένος την ημέρα που αποχώρησαν απο το γραφείο και αφησε τον φάκελο στην ντουλάπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όταν από τα πρώτα σχεδόν βήματα της ζωής σου, έχεις μεγαλώσει και έχεις λάβει τις Αρχές και τις Αξίες ενός τόσο έντιμου ανθρώπου και δικαστικού, δεν μπορείς παρά να τον μνημονεύεις και να τιμάς την μνήμη του με κάθε τρόπο και κυρίως με την στάση της ζωής σου.

   Μπορείτε να επικοινωνήσετε για την ερώτηση που μου θέτετε, με τον κ. Ιωάννη Δερματά, το τηλέφωνο του οποίου υπάρχει στην ανάρτηση.

   Διαγραφή
 18. Ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω .Προσπαθώ να μην φανώ ενοχλητικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. https://uploads.disquscdn.com/images/6917c0b8f1807979b85096e22a8202be2cac6fd3027822be19bc775450d22c64.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεις ότι η πολιτική σου σκέψη αντιστοιχεί με αυτή του στόκου. Σήμερα που γίνεται το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, όλοι οι Ελληνόψυχοι προσπαθούν να πείσουν με κάθε τρόπο, ακόμη και τους πλέον αδιάφορους, να συμμετέχουν σε αυτό. Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι και να επικαλούνται τις κορυφαίες στιγμές ενάντια στη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας δύο διατελεσάντων πρωθυπουργών, με μεγάλη πολιτική επιρροή στον Ελληνικό λαό. Το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι : «το όνομά μας είναι η ψυχή μας». Δεν έχει σημασία εάν αποδεχόμαστε ή όχι την αξία των δύο προαναφερθέντων ηγετών, εγώ προσωπικά δεν την αποδέχομαι. Σημασία έχει ότι η επίκληση των συγκεκριμένων γεγονότων που δείχνουν την προσωπική τους τοποθέτηση επί του ονοματολογικού των Σκοπίων θα ενεργήσει θετικά στους οπαδούς τους και θα τους σπρώξει να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Ως γνωστό ένα τεραστίων διαστάσεων συλλαλητήριο ενδέχεται να ανακόψει τη φόρα των προδοτών. Την ίδια στιγμή εσύ, για πολλοστή ημέρα εξακολουθείς να αναρτάς στη προμετωπίδα του Blog σου άρθρα που τους αποδομούν, μειώνοντας την αξία της γνώμης τους για το «Μακεδονικό», άρα εκμηδενίζοντας τη πιθανή θετική συμβολής τους στη μεγιστοποίηση του όγκου του συλλαλητηρίου. Ξύπνα κοιμίσω. Ή μήπως ξύπνια πεμπτοφαλαγγίτισα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ25 Ιανουαρίου 2019 - 6:31 μ.μ.

  ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΚΟΠΟ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA....ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΓΗΣΑΝ ΑΛΛΥΠΗΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. k.Ποπη τελικα το μονο καθαρο και πατριωτικο κομμα ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

  ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 28% ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ??????

  Χθες στην βουλη η Ντορα , Μακεδονια αποκαλεσε τα Σκοπια

  ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Οικονομολογος
  Θεσσαλονικη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ28 Ιανουαρίου 2019 - 12:25 π.μ.

  ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΦΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ [ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ] ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ,,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ