Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Η μεγαλύτερη πράξη συλλογικής προδοσίας στην ιστορία των ΗΠΑ. Μας αφορά όλους


Στην ανάρτηση που ακολουθεί, αποκαλύπτονται γεγονότα και πρόσωπα που οδηγούν την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού...

Αυτό που συμβαίνει στην Αμερική αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα είναι κάτι που μας αφορά όλους... αφορά όλη την ανθρωπότητα.

Με αφορμή το πρώτο άρθρο, ξεδιπλώνεται ένα εφιαλτικό σκηνικό, το οποίο μπορεί σε γενικές γραμμές να γνωρίζουμε, το βάθος του όμως είναι πολύ πιο τρομακτικό.
Πολλοί γνωριζουν πως η Αμερική είναι υπόδουλη των εβραιοσιωνιστών. (κι όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του οβριού τραγουδοποιού Λέοναρντ Κοέν: "First we take Manhattan, then, we take Berlin")Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι το παρασκήνιο... και κυρίως το πόσο αιχμάλωτος είναι ο αμερικανικός λαός, ούτε τα σατανικά σχέδια των Καμπαλιστών που την κυβερνούν... δηλαδή το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, που κυβερνιέται από τους εβραιοσιωνιστές.
Θα ήταν λάθος, να σκεφθούμε πως αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ, δεν μας αφορούν...

Ούτε πως δεν μας αφορά η προσπάθεια του ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, να σηκώσει ένα τοίχος με το Μεξικό, ώστε να μην εισέρχονται οι λαθρομετανάστες...  γιατί η ανάρτηση που ακολουθεί και περιλαμβάνει πολλά θέματα, αποδεικνύει ένα παρασκήνιο που η λέξη "εφιάλτης", είναι πολύ... "απαλή"...
Αρκεί λοιπόν να διαβάσετε τι συμβαίνει στην Αμερική, για να αντιληφθείτε τι μας περιμένει στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα...

Γιατί όλα είναι... ντόμινο...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κάνοντας κλικ με τον κένσορα στους ξενόγλωσσους τίτλους, διαβάστε οι αγγλομαθείς και το κείμενο.And after Soros is taken off the street, the other pillars of globalism within the Rothschild Crime Syndicate must also be put on notice.Soros Must Be Arrested, Prosecuted and Imprisoned to Prevent Civil War
And after Soros is taken off the street, the other pillars of globalism within the Rothschild Crime Syndicate must also be put on notice. 


 However, it’s the many unseen globalist movers and shakers within the International Banking Cartel who pose the greatest danger to the American people.  It’s difficult to target your enemy when they have no name.  After being identified and confirmed, they all must be barred from entering the 50 states and referred to Interpol.
• Plentiful and cheap labor for Corporate America at a time of extreme international economic competition

• Stream of needed military recruits for the U.S. Armed Forces who are guaranteed a fast track to citizenship

• Illegal drug revenues are deposited in the large banks that are too big to fail
  
• Illegal human trafficking generates huge profits and feeds the appetite of the power elite
• Illegal arms trafficking produces illicit profits for both corporations and government
• Democrats use illegal aliens, economic immigrants and war refugees to rebuild their shrinking base
• New World Order globalist cabal cynically uses illegal immigration as the cudgel of multiculturalism just as they destroyed Europe
• DACA and anchor babies are systematically used to dilute the U.S. population descended from European ancestry.
Operation Gladio use the open borders to sneak across terrorists cells who will carry out false flag terrorist attacks upon being triggered
• Gladio is also stealthily building a secret army, nationwide, of foreign mercenaries, criminals, terrorists and other-soldier-of-fortune wannabes
• … … … this is a truncated list and only represents some of the most influential drivers of illegal immigration and open borders
(Source: “THE OPEN BORDER”: A Highly Organized Conspiracy to Undermine
the Territorial Integrity and National Sovereignty of the American Republic)
Πηγή


 Ακολουθεί η μετάφραση

Η μεγαλύτερη πράξη συλλογικής προδοσίας στην ιστορία των ΗΠΑ"ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΟΡΟ"

Μια άκρως οργανωμένη συνωμοσία να υπονομεύσει
την εδαφική ακεραιότητα και την εθνική κυριαρχία
της Αμερικανικής ΔημοκρατίαςΑμερικανοί πράκτορες πυροδοτούν δακρυγόνα και σφαίρες από καουτσούκ στους μετανάστες των τρομοκρατών της Ονδούρας που προσπαθούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού.  

Οι παράνομοι αλλοδαποί απλά δεν το κάνουν αυτό, εκτός αν πληρώνονται και καθοδηγούνται από τους παγκοσμιοποιημένους υπεύθυνους πληρωμών και τους χειριστές τους.

 
Κατάσταση του έθνους
 
Πραγματικά, κανείς δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο στην αμερικανική ιστορία.
Πολλά μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ καθώς και το Δικαστικό Τμήμα αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τα εξαιρετικά ευάλωτα ανοικτά σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
 
Οι ίδιοι οι προδότες προκάλεσαν την εκούσια παραμέλησή τους και την παραβίαση του νόμου, όπου αφορά την προστασία του αμερικανικού λαού από κάθε είδους απειλές λόγω ανοιχτών συνόρων και παράνομης μετανάστευσης. Αυτές οι τρομερές απειλές υπάρχουν μόνο εξαιτίας των εξαιρετικά πορωδών μεξικανικών συνόρων.
 
Τα ίδια προδοτικά μέλη του Κογκρέσου και του δικαστικού σώματος γνωρίζουν πολύ καλά τους τρομοκράτες του ISIS και της Αλ Κάιντα που έχουν αποκτήσει εύκολα εισόδους στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.
 
Έχουν επίσης επίγνωση των αμέτρητων μελών συμμοριών MS-13 και άλλων εγκληματιών που έχουν σκληρύνει από το Μεξικό, την Ονδούρα, τη Γουατεμάλα, το Ελ Σαλβαδόρ, τον Παναμά, την Κολομβία και άλλες χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής που εισέρχονται παράνομα στη χώρα κάθε μήνα.
 
Στη συνέχεια, υπάρχουν οι αμέτρητοι διακινητές ναρκωτικών, οι διακινητές ανθρώπων, οι διακινητές όπλων και άλλοι διεθνείς εγκληματίες καρτέλ που διασχίζουν τα ανοικτά σύνορα κατά βούληση.
 
Οι συνοριακές περιπολίες στα εκτεταμένα σύνορα ανέφεραν επίσης τεράστιες ποσότητες προϊόντων λαθρεμπορίου και μαύρης αγοράς που κάνουν το δρόμο τους προς και από τους δύο τρόπους.
 
Έτσι, αυτό είναι το σημερινό καθεστώς των συνόρων του έθνους μας με το Μεξικό - μια χώρα συγκλονισμένη από τη βία κατά του καρτέλ, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και τον ανοιχτό πόλεμο των ναρκωτικών με τις 31 κυβερνήσεις των κρατών καθώς και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πόλη του Μεξικού.
 

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ποτέ δεν ήταν τόσο κρίσιμο να ονομάζουμε αυτή τη συλλογική πράξη συγκλονιστικής απόρριψης του αμερικανικού Συντάγματος, καθώς και διάφορα ομοσπονδιακά καταστατικά, TREASON ... γιατί ακριβώς αυτό είναι.
 
Οι νομοθέτες σε όλα τα επίπεδα - ομοσπονδιακό, κράτος, νομό και πόλη - είναι βαθιά συνεργάτες σε αυτή την εξαιρετικά οργανωμένη συνωμοσία για να καταρρεύσει η Αμερικανική Δημοκρατία ήταν κάποτε αδιανόητη.
 
Ότι υπάρχει ακόμη και ένα τέτοιο φαινόμενο, όπως οι "πόλεις των ιερών" και τα "ιερά κράτη" που προστατεύουν γνωστούς εγκληματίες είναι εξίσου συγκλονιστικό και αδιανόητο.
 
Ωστόσο, το υπεύθυνο συγκαλυμμένο κομμουνιστικό κίνημα έχει αναλάβει επικριτικά τη Δημοκρατία για πολλές δεκαετίες και έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ολόκληρο το Δημοκρατικό Κόμμα.  

Το DNC είναι στην πραγματικότητα ένα παιδί αφίσας για το κομμουνιστικό κόμμα και τη σοσιαλιστική ηγεσία του έθνους.  

Ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο Βλαντιμίρ Λένιν, η Χίλαρι Κλίντον είχε σκοπό να είναι ο Ιωσήφ Στάλιν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια αποδείχθηκαν να ψηφίσουν το 2016 για να την νικήσουν σωστά.  
Η κύρια αποστολή του Κλίντον ήταν να μετατρέψει αυτό το έθνος σε μια τρίτη χιλιετηρίδα του « Αρχιπελάγους Γκούλαγκ » -τερικά.  

Ως εξής:

Ο πράκτορας του ICE δεσμεύεται να αυτοκτονήσει στη Νέα Υόρκη, αφήνει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της κυβέρνησης να εγκρίνει και να αφοπλίσει τους Αμερικανούς


 
Έτσι, όταν χρησιμοποιείται η λέξη TREASON , αυτό είναι ακριβώς αυτό που αυτοί οι προδότες είναι ένοχοι. Και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα - σύλληψη, δίωξη και φυλάκιση, αν όχι θανατική ποινή.
 
Γιατί αυτό είναι τόσο σημαντικό είναι ότι εάν οι Δημοκρατικοί κλέψουν τις προεδρικές εκλογές του 2020, θα περάσουν το παιχνίδι για τον αμερικανικό λαό.  

Με απλά λόγια, το Δημοκρατικό Κόμμα δεν μπορεί πια ποτέ να επιτρέπεται να κρατήσει τα ηνία της εξουσίας σε αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Αν αυτοί, ένας πρόεδρος των Δημοκρατικών είναι εγγυημένος να κάνει σε ολόκληρο το έθνος αυτό που οι Δημοκράτες έχουν κάνει στην Καλιφόρνια υπό τον παγκόσμιο κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν.

 

Ανοίξτε τις πλημμύρες για παράνομους αλλοδαπούς

Τι συμβαίνει πραγματικά με τα ανοιχτά σύνορα και το δύσκολο πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης;
 
Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές πτυχές σε αυτό το κοινωνικό θέμα των τεχνητών σφήνων, αλλά τα ακόλουθα σημεία των σφαιρών συνοψίζονται ωραία. 

 Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η ελίτ εξουσίας δεν θα σταματήσει να πιέζει για ανοικτά σύνορα, ειδικά εδώ στις ΗΠΑ.
 

• Άφθονο και φθηνό εργατικό δυναμικό για την Εταιρική Αμερική σε μια εποχή εξαιρετικού διεθνούς οικονομικού ανταγωνισμού
 
• Ροή απαιτούμενων στρατιωτικών προσλήψεων για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, οι οποίες εγγυώνται ταχεία πορεία προς την ιθαγένεια
 
• Τα παράνομα έσοδα από τα ναρκωτικά κατατίθενται στις μεγάλες τράπεζες που είναι πολύ μεγάλες για να αποτύχουν
 
• Η παράνομη διακίνηση ανθρώπων δημιουργεί τεράστια κέρδη και τροφοδοτεί την όρεξη της ελίτ της εξουσίας
 
• Η παράνομη διακίνηση όπλων παράγει παράνομα κέρδη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κυβέρνηση
 
• Οι δημοκράτες χρησιμοποιούν παράνομους αλλοδαπούς, οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες πολέμου για να ανοικοδομήσουν τη συρρικνούμενη βάση τους
 
• Ο παγκοσμιοποιημένος κάμπος της Παγκόσμιας Τάξης κυνικά χρησιμοποιεί κυνικά την παράνομη μετανάστευση ως το ακρωτηριασμό της πολυπολιτισμικότητας καθώς καταστράφηκε η Ευρώπη
 
• Τα παιδιά DACA και τα αγκυροβόλα χρησιμοποιούνται συστηματικά για να αραιώσουν τον αμερικανικό πληθυσμό που προέρχεται από την ευρωπαϊκή καταγωγή.
 
• Η επιχείρηση Gladio χρησιμοποιεί τα ανοιχτά σύνορα για να γλιστρήσει μέσα σε τρομοκρατικές κυψέλες οι οποίες θα διεξάγουν τρομοκρατικές επιθέσεις με ψευδή σημαία κατά την ενεργοποίησή τους
 
• Το Gladio κατασκευάζει επίσης μυστικώς έναν μυστικό στρατό, σε εθνικό επίπεδο, από αλλοδαπούς μισθοφόρους, εγκληματίες, τρομοκράτες και άλλους στρατιώτες του στρατού
• ... ... ... πρόκειται για έναν κατατετμημένο κατάλογο και αντιπροσωπεύει μόνο μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της παράνομης μετανάστευσης και των ανοιχτών συνόρων

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα απόσπασμα από ένα προηγούμενο άρθρο του SOTN που αναφέρεται μόνο στο πρώτο σημείο που σημειώνεται παραπάνω - "φθηνή εργασία".
Οι μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ, επίσης, έχουν ένα μεγάλο κίνητρο για να δουν τα σύνορα ανοιχτά. Βλέπουν πολλή φθηνή εργασία που προέρχεται από το Μεξικό και έχουν δοθεί το πράσινο φως για να την εκμεταλλευτούν όπως έχουν για δεκαετίες. Αυτοί οι παρανόμως εργάτες μετανάστες είναι πρόθυμοι να εργαστούν για ένα κλάσμα του τι θα εργαστεί ο μέσος Αμερικανός πολίτης.


Υπό το πρίσμα αυτής της πραγματικότητας και της άλλης οικονομικής δυναμικής στην εργασία, το εταιρικό στραγγαλισμό πάνω στο MSM έχει καταστήσει πολύ δύσκολο για εμάς τους ανθρώπους να ακούσουν τις φωνές μας για το θέμα αυτό. Οι δυνάμεις σε ολόκληρη την Εταιρική Αμερική είναι, στην πραγματικότητα, υπεύθυνες για το γαλβανισμό του σημερινού κινήματος για ανοικτά σύνορα, επειδή είναι ουσιαστικά θεσμοί απάτριδων.


Δεν έχουν καμία πίστη σε κανέναν παρά στους μετόχους τους. Οι περισσότεροι από αυτούς θα ήταν πιθανώς υπέρ μιας Βορειοαμερικανικής Ένωσης, η οποία θα αλλοιώσει για πάντα το τοπίο απασχόλησης των ΗΠΑ σε περίπτωση που θα εκδηλωθεί.

(Πηγή: Τα νοτιοδυτικά σύνορα των ΗΠΑ είναι ανοιχτά: Cui Bono; )
 
Υπό το πρίσμα αυτής της μιας εξήγησης σχετικά με το πώς η Εταιρική Αμερική εργάζεται πολύ σκληρά για να κρατήσει τα σύνορα ανοιχτά, είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβετε γιατί αυτό το πρόβλημα δεν πρόκειται να φύγει σύντομα .
 
Αυτό το απόσπασμα αποκαλύπτει επίσης γιατί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα δεν βοήθησε τον Πρόεδρο Trump να χτίσει τον τοίχο.  

Έχουν ακόμη περισσότερη απογοήτευση για να ικανοποιήσουν το συμφέρον της Εταιρικής Αμερικής από ό, τι οι δημοκράτες κάνουν παραδοσιακά.  

Το Στρατιωτικό-Βιομηχανικό Συγκρότημα υπήρξε ανέκαθεν σχέδιο κατοικίδιων ζώων για το GOP, όπως το Big Oil , το Big Pharma , το Big Agra κλπ. 

Επιπλέον, όλες οι "Fortune 1000 Companies" που υποστηρίζουν το State National Security είναι σημαντικοί δωρητές εκστρατειών στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα .

 

Αυτό που αυτό το εξαιρετικά διχαστικό ζήτημα πραγματικά σημαίνει στην Αμερικανική Δημοκρατία

Το ανοιχτό σύνορο πηγαίνει στην καρδιά της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας.
 
Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κυριαρχούν πρωτίστως από το κράτος δικαίου ... όχι από τις ιδιοτροπίες των εκλεγμένων αντιπροσώπων ή κυβερνητικών αξιωματούχων ή των εταιρικών αξιωματούχων ή των πλούσιων ολιγαρχών. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη ένα έθνος νόμων να σέβεται αυτούς τους νόμους ή αλλιώς μόνο αναρχία θα βασιλεύει σε ολόκληρη τη χώρα όπως έκανε με τον αναρχικό αρχηγό Μπαράκ Ομπάμα.
 
Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι η υπάρχουσα ανομία και το μηχανικό χάος έδωσαν ένα άνοιγμα για πραγματικούς κακούς ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Σωρός για να εκμεταλλευτούν για το προσωπικό του κέρδος. Ως πλήρους απασχόλησης τσαρτς για το συνδικάτο εγκλημάτων του Rothschild, ο Σόρος είναι απλώς ένα πιόνι στη γεωπολιτική σκακιέρα της νέας παγκόσμιας τάξης ... και πραγματικά δεν το γνωρίζει.
 
Αν η αλήθεια ήταν γνωστή σχετικά με την πραγματική ατζέντα (-ες) πίσω από την παράνομη μετανάστευση, το πολιτικό σώμα θα κλείσει εντελώς τα σύνορα σε λεπτό της Νέας Υόρκης. Ναι, είναι τόσο κακό και επικίνδυνο για τον αμερικανικό τρόπο ζωής.
 
Ένας από αυτούς τους συγκεκαλυμμένους στόχους είναι να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε μία από τις τρεις εταιρικές φυτείες που θα αποτελέσουν τη Βορειοαμερικανική Ένωση. 

 Όπως και με την κατακλυσμική Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πλούσιες ελίτ σχεδιάζουν να καταστρέψουν τις κοινωνίες και τους πολιτιστικούς δεσμούς σε μια προσπάθεια να ομογενοποιήσουν τους διάφορους πληθυσμούς σε εταιρικούς σκλάβους.
 
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτός ο στόχος υψηλής προτεραιότητας παρά να κατασκευαστεί η κρίση στα σύνορα του Μεξικού που εντείνεται κατά το έτος.  

Φυσικά, η ίδρυση του Amero ως επίσημου νομίσματος σχεδιάζεται επίσης όπως ακριβώς λειτουργεί και το ευρώ για τα κράτη μέλη της ΕΕ.
 
Στο τέλος της ημέρας, οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν την πλήρη αποσύνθεση όλων των εθνικών κρατών, καθώς και τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.  

Ποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο καταστροφικός στόχος από το να κηρύττει κανείς τη πολυπολιτισμικότητα και την ανεξέλεγκτη μετανάστευση σε κάθε στροφή.
 

Deep State Operatives, Αντιπρόσωποι του Στέμματος, Παγκόσμια Πέτρες & Ιησουίτες Χίτνες

Όταν εξετάζετε τις ενέργειες και τις δηλώσεις των Δημοκρατικών όπως ο γερουσιαστής Chuck Schumer και ο Rep. Nancy Pelosi, είναι απολύτως σαφές ότι αυτοί οι προδότες είναι ξένοι πράκτορες που εργάζονται για τα χρηματικά συμφέροντα που θέλουν να καταστρέψουν την αμερικανική κυριαρχία.
 
Η ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει να κάνει με την προώθηση μιας κυβέρνησης ενός κόσμου σε ολόκληρο τον πλανητικό πολιτισμό.  

Ενόψει της λαθραίας στρατηγικής για κατάρρευση της Αμερικανικής Δημοκρατίας, όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που ακολουθούν τις επιταγές του cabal - wittingly ή άθελα - πρέπει να απομακρυνθούν από το γραφείο μετά το βιασύνη.
 
Πολιτικοί όπως ο κυβερνήτης Jerry Brown, ο αντιπρόεδρος Adam Schiff, η γερουσιαστής Diane Feinstein, ο κ. Maxine Waters και πολλοί άλλοι δημοκράτες θα έπρεπε να συλληφθούν αμέσως, καθώς είναι απολύτως επικίνδυνοι για τους πολίτες των ΗΠΑ. Φυσικά, ο Γιώργος Σόρος, ο Ομπάμας, ο Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν και άλλοι βασικοί ηγέτες της Μωβ Επανάστασης πρέπει επίσης να συλληφθούν. Υπάρχει επίσης ένας αριθμός RINOs οι οποίοι πρέπει να απαγορευτούν ταχέως από τη δημόσια υπηρεσία που κόβονται στο ίδιο καλούπι με το προφανές στρώμα επισώτρων John McCain.
 

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ: Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος δίωξης τόσων πολλών προδότων βρίσκεται στη θέση του ενιαίου Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. 

 Ως εκ τούτου, τα στρατιωτικά δικαστήρια πρέπει να σχηματίζονται με κάθε σκόπιμη ταχύτητα, εάν η Δημοκρατία πρόκειται να σωθεί από τους βάρβαρους μέσα στην πύλη.   

Οι ομογενείς μετανάστες περπατούν στις ΗΠΑ σε δρόμο που συνδέει τους Ciudad Hidalgo και Tapachula στο Μεξικό. (Pedro Pardo / AFP / Getty Images)
 
Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ όλων των προαναφερθέντων παγκοσμιοποιητών και μαριονιών NWO είναι ότι έχουν προωθήσει τα ανοικτά σύνορα και την παράνομη μετανάστευση με εκδίκηση και, ως εκ τούτου, έχουν εκθέσει την εγκληματική τους πρόθεση να καταστρέψουν τις ΗΠΑ. Γενούν γελοία πίσω από την «αμνηστία», ακόμη και όταν κάτι τόσο διαφανές, όπως το χερσόνησος της Ονδούρας που επιχείρησε να εισβάλει στα νοτιοδυτικά σύνορα, δεν είχε καμία σχέση με αμνηστία.  

Σαφώς, όλοι οι συναισθηματικοί συν-συνωμότες πρέπει να εντοπιστούν και να διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου. Για να μην το κάνετε αυτό, θα επιτρέψετε μόνο σε άλλους εγκληματίες να ανατρέψουν τη διοίκηση του ατού.

 

Η εισβολή του Ονδούρα προχωρεί μέσω της μεξικάνικης υπαίθρου

 
ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ : Ακόμη και ο Beto-man από το Ελ Πάσο - ένας ανερχόμενος υποψήφιος του DEM 2020 - παίζει με τους παγκοσμιοποιητές όπου αφορά την παραβίαση του νόμου. 

 Προφανώς, παραβιάζοντας κατάφωρα τον ομοσπονδιακό νόμο είναι ένα βασικό κριτήριο για τους μελλοντικούς υποψήφιους για προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος να συναντηθούν.


Συμπέρασμα

Υπάρχουν πράγματι πολλοί George Soroses στον κόσμο που εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο για να καταστρέψουν και να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Απλά κοιτάξτε τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Σουηδία σήμερα!) 

Με συντριπτική πλειοψηφία τόσων εθνών της ΕΕ με τους πλησιέστερους μετανάστες, πολλές πόλεις έχουν ξεπεράσει τα συντριβάνια των συνόρων καθώς οι κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν ωθηθεί πέρα ​​από τα όριά τους. 

 Το ίδιο ισχύει και για τις ΗΠΑ.
 
Ως εκ τούτου, ο μοναδικός καλύτερος τρόπος να παρεμποδιστεί αυτό το κεντρικό κομμάτι της ατζέντας NWO είναι να εξουδετερωθούν οι ισχυροί, πλούσιοι και / ή ισχυροί υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων, της παράνομης μετανάστευσης και της παράνομης ψήφου μη πολιτών.  

Η συντριβή των συνόρων είναι έγκλημα και όποιος υποφέρει από τέτοιες εγκληματικές δραστηριότητες πρέπει να φυλακιστεί μέχρι τις καταδίκες τους, ώστε να μην μπορούν να συνεχίσουν την εγκληματικότητα τους. 

  Για αρχάριους->

Ο Σόρος πρέπει να συλληφθεί, να διωχθεί και να φυλακιστεί


Και αφού ο Σόρος απομακρυνθεί από τον δρόμο, οι άλλοι πυλώνες του παγκοσμιου στο πλαίσιο του συνδικάτου εγκλημάτων του Rothschild πρέπει επίσης να τεθούν υπόψη. 

 Ωστόσο, είναι οι πολλοί αόρατοι παγκοσμιοποιημένοι μετακινούμενοι και αναταράκτες στο πλαίσιο του Διεθνούς Καρλίνου που αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον αμερικανικό λαό. 

 Είναι δύσκολο να στοχεύσεις τον εχθρό σου όταν δεν έχουν όνομα. 

 Μετά την αναγνώρισή τους και την επιβεβαίωσή τους, όλοι πρέπει να απαγορευτούν να εισέλθουν στα 50 κράτη και να αναφερθούν στην Interpol.

 
Κατώτατη γραμμή : Ο Πρόεδρος Trump πρέπει να αναλάβει αποφασιστική δράση πριν το στρατόπεδο παγκοσμιοποίησης κάνει κάτι ριζοσπαστικό για να περιορίσει τις εξουσίες του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

  Ίσως ο ΠΟΤΟΣ να είναι πραγματικά στα χειρότερα πρόσωπα και τα σχέδιά τους να τον ανατρέψουν και τη διοίκησή του αν η ακόλουθη άνευ προηγουμένου αφήγηση είναι έγκυρη.

  Κάτι πολύ απλό είναι έτοιμο να πάει κάτω: Πολεμικό δίκαιο, στρατιωτικά δικαστήρια ή και τα δύο;
 
Κατάσταση του έθνους
 

___
http://stateofthenation2012.com/?p=112038


 Πηγή


 Κάντε κλικ με τον κένσορα, στον αγγλικό τίτλο

Soros Must Be Arrested, Prosecuted and Imprisoned to Prevent Civil War


Ο Σόρος πρέπει να συλληφθεί, να διωχθεί και να φυλακιστεί
Το Trump πρέπει να δανειστεί μια σελίδα από το playbook του Πούτιν

Κατάσταση του έθνους
Με τον Steve Bannon να φύγει, ο Πρόεδρος Trump δεν ήταν ποτέ πιο απομονωμένος.
Με τα δικά του εκτελεστικά ραντεβού, είναι σχεδόν σαν να έχει υποστηρίξει τον εαυτό του σε μια γωνιά ... προφανώς χωρίς διέξοδο.
Δεδομένου ότι περιβάλλεται από πολυάριθμους πράκτορες του Deep State , έχει στην πραγματικότητα μόνο μία εναλλακτική λύση σε αυτό το σημείο.

Το playbook του Πούτιν - 2003

Το Trump χρειάζεται να δανειστεί μια σελίδα από το playbook του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αυτό που έκανε ο Πούτιν ήταν η σύλληψη, η δίωξη και η φυλάκιση του ρωσικού ολιγαρχικού ο οποίος ήταν το κύριο εργαλείο του συνδικαλιστικού τραπεζικού συνεταιρισμού Rothschild.  

Ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι χρησιμοποιήθηκε ουσιαστικά για να κλέψει μεγάλο μέρος του πετρελαϊκού πλούτου της Ρωσίας μέσω της Εταιρείας Πετρελαίου Yukos.  

Μέσα από αυτή την εγκληματική επιχείρηση έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία και ο 16ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Με την αποφασιστική φυλάκιση του Κοντορκόφσκι για 10 χρόνια, ο Πούτιν κατήργησε αποτελεσματικά μια προγραμματισμένη επανάσταση που θα διέλυε εντελώς τη Ρωσία.
 
Ο Κhodorkovsky πέρασε τις μετοχές της Yukos στην Rothschild Bank
 
Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι δοκιμές και οι πεποιθήσεις του, ο Mikhail Khodorkovsky πέρασε 10 χρόνια στη φυλακή.
 

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ο Bill Gates ή ο Warren Buffet ξοδεύουν 10 χρόνια σε ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα;
 
Οι ρωσικές αρχές ξεκίνησαν τη διαδικασία κατάργησης του Khordorkovsky από το Yukos Oil το 2003, τρεισήμισι χρόνια μετά την πρώτη εκλογή του Πούτιν ως πρόεδρος.
Αυτή η μοναδική πράξη του Κρεμλίνου ήταν η καθοριστική στιγμή της εποχής του Πούτιν. Τίποτα δεν έρχεται ακόμη κοντά.

Αυτό που έκανε αυτή η λαμπρή κίνηση ήταν να ειδοποιηθούν όλοι οι άλλοι ολιγάρχες.

"Μην χάσετε με τον Πούτιν!"


Από εκείνο το σημείο, ο πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός Πούτιν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για τη σταθεροποίηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό που έχει κάνει με εκπληκτική επιτυχία.

Η προεδρία του Trump - το 2017

Γρήγορα προς τα εμπρός 14 χρόνια στην Ουάσινγκτον, DC και βλέπουμε ένα POTUS ο οποίος επίσης απαγχονίζεται από τους ολιγάρχες. Μόνο υπάρχουν πολύ περισσότεροι από αυτούς και είναι πολύ πιο ισχυροί από όσους βρίσκονται στη θέση της ΕΣΣΔ.
 
Ωστόσο, ένας από αυτούς τους ολιγάρχες έχει ρίξει το βάρος του γύρω από την Αμερική, όπως ακριβώς έκανε και ο Χοντορκόφσκι στη Ρωσία.
 
Ο Γιώργος Σόρος δεν είναι μόνο διεθνής εγκληματίας της ανώτερης ορδής. είναι αποδεδειγμένος προδότης της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλες οι οργανώσεις του Soros απαγορεύονται στη Ρωσία.  

Είναι επίσης ένας καταζητούμενος εγκληματίας, του οποίου η σύλληψη για διάφορα εγκλήματα κατά του κράτους και του λαού θα χαιρετιστεί από πολλούς.
 
Ο δισεκατομμυριούχος Γιώργος Σόρος είναι ένας αναζητημένος άνδρας στη Ρωσία
 

Το ότι ο Σόρος είναι η κύρια δύναμη πίσω από ένα συνεχιζόμενο πραξικόπημα κατά της διοίκησης του Τράμπα, παρέχει το νόμιμο πρόσχημα για την άμεση σύλληψή του και τη φυλάκιση του.
Αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται Trump να εκτελέσει μετά από βιασύνη.


Αν η υπόλοιπη κυρίαρχη ολιγαρχία της Αμερικής ήταν μάρτυρας μιας τέτοιας πτώσης από την εξουσία και την επιρροή, σίγουρα θα σβήσουν την ταχέως εντατική τους πορφυρή επανάσταση .
 
Ολόκληρη η καμπάλα του NWO χρησιμοποιεί απλώς τον παλιό Γιώργο ως τον frontman για το πραξικόπημα. Προφανώς, κάποιοι ψυχοπαθείς δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι πρέπει να χαρακτηρίζονται ως αδιόρθωτοι θύλακες και εγκληματίες πολέμου, μαζικοί δολοφόνοι και γενοκτονικοί μανιακοί.

Ο Σόρος είναι ο κακόφημος ολιγάρχης που καταλαμβάνει

Όχι ο Μπαράκ Ομπάμα, αλλά ο Γιώργος Σόρος είναι σήμερα ο πιο μισητός άνθρωπος στην Αμερική.  
Μόνο τα χρήματα του Σόρο επέτρεψαν στον Ομπάμα να ολοκληρώσει δύο καταστροφικούς όρους.
 
Ο Σόρος είναι επίσης ο πιο μισητός άνθρωπος στην Ευρώπη. Ήταν και εξακολουθεί να είναι ο κύριος υποστηρικτής της Angela Merkel.  

Ο τυραννικός Γερμανός καγκελάριος έχει απονεμηθεί πίστη για την σχεδόν μονομερή μετατροπή της Ευρώπης σε μια δυστοπική, μεταποκάλυπτη ερημιά. Είναι επίσης ένας πετρόκτιστος παγκοσμιοποιημένος NWO που έχει επιτύχει μέσω οικονομικής δύναμης και οικονομικής δύναμης ό, τι ο Αδόλφ Χίτλερ απέτυχε να επιτελέσει χρησιμοποιώντας στρατιωτική δύναμη.
 
VIDEO : Όπως και ο Nero, η Μέρκελ χορεύει ενώ η Ευρώπη καίει
 
Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι το Trump πρέπει να καταλάβει το Soros, μια για πάντα.
 
Αν το κάνει αυτό, δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλά άλλα για να ολοκληρώσει την πρώτη του θητεία.
 

Εάν δεν το κάνει, η προεδρία του δεν μπορεί να διαρκέσει πέραν του 2017 - για πραγματική.
Ας είμαστε λοιπόν σαφείς: ο Soros είναι ο Khodorkovsky του Trump. Ο Πούτιν τον φυλάκισε ειδικά επειδή ο Κοντορκόφσκι χρηματοδοτούσε όλους τους αντιπάλους του Πούτιν, καθώς και πολλά παγκοσμιοποιημένα αίτια που αποσκοπούσαν στην απομάκρυνση της Ρωσίας από τα περιουσιακά του στοιχεία.
 
Ομοίως, ο Σόρος χρηματοδοτεί κάθε φιλελεύθερη και αριστερή αιτία που μπορεί. Ήταν επίσης ο σημαντικότερος οικονομικός υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον, αν και μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων διοχετευόταν κρυφά. Το άγχος υπό την επίθεση από 187 οργανισμούς που χρηματοδοτούνται άμεσα από τον Γιώργο Σόρο

 

 
Όχι, τα παρόμοια ονόματα δεν είναι απλά παράλληλοι!
 
Οι Δίδυμοι Πύργοι είναι οι "Δύο Πύργοι"
 

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ήταν μόνο θέμα χρόνου, πριν να εκτεθούν οι αληθινές ανθρώπινες δυνάμεις πίσω από αυτές τις μοιρολογικές πλαστές επιθέσεις σημαίας.

 
Αυτό είναι όπου το Trump μπορεί να δανειστεί άλλη μια σελίδα από το playbook του Πούτιν.
Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για τον τότε πρόεδρο Πούτιν να καταλάβει ότι οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών ήταν πίσω από όλες τις πιο θανατηφόρες και καταστρεπτικές τρομοκρατικές επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος.

 
Από τη στιγμή που διέθετε την απόδειξη, ο Πούτιν άρχισε σιγά-σιγά να διαρρέει αυτή τη ραδιενεργή πληροφορία στο δημόσιο τομέα. Ενώ αυτές οι διάφορες επιθέσεις και οι μαζικοί πυροβολισμοί δεν έφτασαν στο επίπεδο της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πρώτος και ο δεύτερος Τσετσένιος πόλεμος που συντονίστηκαν από τη CIA σίγουρα το έκαναν. 

 Η Ρωσία γνώρισε μεγάλο αριθμό τρομοκρατικών επιθέσεων με την πάροδο των χρόνων, όλες οι οποίες ήταν πράγματι μαύρες επιχειρήσεις της CIA.

 
Ο ΒΛΑΔΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΤΥΧΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ» ΣΤΗΝ CHECHNYA
 

Τώρα, στη Ρωσία, όλοι γνωρίζουν ότι η CIA, η MI6 και η MOSSAD, μεταξύ άλλων δυτικών μυστικών υπηρεσιών, διεξήγαγαν αυτές τις μυστικές επιθέσεις. Αυτές οι εξαιρετικά διαβαθμισμένες πληροφορίες μόνη της επέτρεψαν στον Πούτιν να συγκεντρώσει την εξαιρετική εκτελεστική εξουσία στη ρωσική Προεδρία. Ο Πούτιν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που δεν μπορεί να κάνει το Trump, ειδικά επειδή έχουν δεμένα τα χέρια του.
 

Η δεύτερη κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι η προεδρία του Trump θα εξυπηρετηθεί καλά αποκαλύπτοντας την αλήθεια του 9/11. Σίγουρα το Trump ξέρει τι συνέβη. Ακόμη και αν δεν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, ξέρει ότι η επίσημη αφήγηση αποτελεί ποινική κάλυψη. Και ότι η έκθεση της κυβέρνησης για την 9/11 της Επιτροπής παρέχει πολλά σκληρά αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει την κάλυψη (όπως και η κυβερνητική εγκληματική συνωμοσία) στον αμερικανικό λαό.

Συμπέρασμα

Σύλληψη Γιώργος Σόρος!
Τον πιάσε τώρα!
 
Τον συγκρατήστε πριν η χώρα βυθιστεί στο μπολσεβίκικο κέλυφος που είδε ομοίως τη Ρωσία να κατεβαίνει στη Ρωσική Επανάσταση του 1917.
 
Ακριβώς 100 χρόνια μετά την Μπολσεβίκικη Επανάσταση του 1917 → Έρχεται η μωβ επανάσταση του 2017
 
Όχι μόνο ο Σόρος είναι ένοχος προδοσίας, έχει χρηματοδοτήσει πολλές σοβαρές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Εκλεισε η υπόθεση!
 

Στην πραγματικότητα, ο Σόρος και οι πολυάριθμες ΜΚΟ του υποστήριξαν κάθε μεγάλη εξέγερση και βίαιη διαμαρτυρία στην Αμερική από την έναρξη της πρώτης θητείας του Ομπάμα. Αυτές οι εξεγέρσεις που συμβαίνουν από τις 8 Νοεμβρίου του 2016 δεν είναι τίποτα λιγότερο από προμελετημένη εξέγερση. Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Σόρο βρίσκονται πάνω σε κάθε αριστερή εξέγερση.
 

Το FBI πρέπει να έχει ένα αρχείο στο Soros ύψος ενός μιλίου. Σπάστε το και πείτε το DOJ αυτό τον προδότη. Σόρος: κακός οικονομικός πολέμαρχος, ο Θεός Wannabe, ή και οι δύο;
 
Μετά πηγαίνετε μετά από όλα τα 9/11 περπάτημα και να φέρει ολόκληρο το Σπίτι κάτω.
Αν το POTUS δεν κάνει κάτι πολύ ριζοσπαστικό πολύ σύντομα, το Deep State θα τον βγάλει από τον Λευκό Οίκο.
 
Είναι είτε το Trump (και οι ΗΠΑ) ... ... ... ή το Soros (και το Deep State)!
 
Κατάσταση του έθνους
19 Αυγούστου 2017
Ειδική σημείωση προς τον Πρόεδρο Donald Trump

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Έχετε δύο κάρτες ατού στο μανίκι σας - (i) να συλλάβετε τον Soros και (ii) να εκθέτετε το 9/11.

Ξέρετε πώς λειτουργεί: Εάν δεν το χρησιμοποιείτε, το χάνετε .

Οι φίλοι σας στο
Κατάσταση του έθνους  Κάντε κλικ στον ξενόγλωσσο τίτλο

ICE Agent Commits Suicide in NYC, Leaves a Suicide Note Revealing Govt’s Plans to Roundup & Disarm Americans

 (ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ)

Ο πράκτορας του ICE δεσμεύεται να αυτοκτονήσει στη Νέα Υόρκη, αφήνει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, αποκαλύπτοντας τα σχέδια της κυβέρνησης να εγκρίνει και να αφοπλίσει τους Αμερικανούς

 

 Ο πράκτορας του ICE δεσμεύεται να αυτοκτονήσει στη Νέα Υόρκη, αφήνει ένα σημείωμα αυτοκτονίας Αποκαλύπτοντας τα σχέδια του Govt για την ενημέρωση και αφοπλισμό των Αμερικανών:
 
Ένας πράκτορας του ICE που πραγματοποίησε αυτοκτονία στη Νέα Υόρκη άφησε πίσω του ένα σημείωμα αυτοκτονίας που αποκάλυψε σχέδια για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αγκαλιάσει και να αφοπλίσει Αμερικανούς πολίτες εν μέσω οικονομικής κατάρρευσης.

 
Αφού έγραψε μια μακρά σημείωση αυτοκτονίας που εκθέτει τα τρομακτικά σχέδια που έχει η κυβέρνηση για τους Αμερικανούς πολίτες, ο αμερικανικός τελωνειακός πράκτορας περπάτησε σε μια προβλήτα στη Νέα Υόρκη και έριξε έξω το μυαλό του.

 
Πηγές μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης αποκάλυψαν στο SuperStation95, το περιεχόμενο μιας σημείωσης αυτοκτονίας που βρέθηκε στο σώμα και είναι απολύτως τρομακτικό.
 

Το σημείωμα, το οποίο λέει ότι γράφτηκε πριν από μια ολόκληρη εβδομάδα, περιγράφει γιατί ο αξιωματικός επέλεξε να πυροβολήσει:
 

"Η Αμερική στην οποία μεγάλωσα και αγαπούσα, έχει δολοφονηθεί από τη δική της ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το Σύνταγμά μας έχει καταστεί άχρηστο και οι νόμοι μας πολιτικοποιούνται τόσο άσχημα, δεν εφαρμόζονται πλέον παρά μόνο για πολιτικούς σκοπούς », ανέφερε το σημείωμα. "Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας είναι, σε ένα πρόσωπο, εντελώς διεφθαρμένοι και εντελώς απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε αγάπη ή σεβασμό για τη χώρα που τους πληρώνει. Για αυτούς, όλα είναι για να πάρει και να κρατήσει τη δύναμη, και να κάνει τα παράνομα χρήματα από τις προσφορές backroom. "

 
Ο 42χρονος αξιωματικός της αμερικανικής μετανάστευσης και τελωνειακής επιβολής απέτυχε με ένα πιστόλι υπηρεσίας 40 διαμετρήματος στο Pier 40 στο Hudson River Park στις 11 π.μ. περίπου. (1)
 

Μια πηγή στη σκηνή περιγράφει πως ο αξιωματικός περπάτησε ήρεμα στο πάρκο, έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε στο κεφάλι.

 
Ο 42χρονος εργάστηκε ως αμερικανός αξιωματικός αποδημίας και τελωνειακής επιβολής και τα γραφεία του ήταν κοντά στη σκηνή των πυροβολισμών.

 
Ήταν βιαστικά σε νοσοκομείο Lenox Hill, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. (2)

 
Το ICE δημοσίευσε ανακοίνωση την Παρασκευή το απόγευμα: «Τραγατικά, ένας αξιωματικός απομάκρυνσης από το γραφείο της Νέας Υόρκης από την Αμερικανική Μετανάστευση και Τελωνειακή Επιβολή (ICE) υπέστη αυτοτραυματική πληγή και έχει πεθάνει».

 
Πρόσθεσε: «Ο οργανισμός δεν εκδίδει περαιτέρω στοιχεία εν αναμονή της ειδοποίησης του συγγενή του υπαλλήλου.
 
Σύμφωνα με το σημείωμα αυτοκτονίας, ο Λειτουργός είπε:
 
"Ήμουν μισθωμένος για να επιβάλω τον νόμο. να συλλάβει και να εκτοπίζει ανθρώπους που έρχονται σε αυτήν τη χώρα ενάντια στους νόμους μας. 

 Αλλά τώρα, αν τολμήσω να το κάνω αυτό, αντιμετωπίζω την αναστολή ή την εκτέλεσή μου διότι ο Πρόεδρός μας αρνείται να εκτελέσει πιστά τα καθήκοντα του γραφείου του. 

 Αντίθετα, έρχομαι κάθε μέρα να εργάζομαι και να εισπράττει ένα μισθό δύο φορές το μήνα, επειδή σκόπιμα δεν κάνει τίποτα. 

 Δεν μπορώ και δεν θα συμμετάσχω σε αυτή την απάτη. σε αυτή τη σφετερισμό του νόμου, ή στους απερίγραπτες πολιτικούς που προδίδουν το έθνος μας »συνέχισε το σημείωμα.

 
Το Γραφείο Επαγγελματικής Ευθύνης του ICE εξετάζει το θέμα και συντονίζει με την Αστυνομική Διεύθυνση της Νέας Υόρκης την έρευνα.

 
Ο πράκτορας εργάστηκε σε ένα γραφείο πεδίου στο χαμηλότερο Μανχάταν, απλά μπλοκάρει μακριά από τη σκηνή του γυρίσματος.

 
ΜΗΝΥΜΑΤΑ "FEMA CAMPS" ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ (3)

 
Στο σημείωμα αυτοκτονίας, ο αξιωματικός αποκάλυψε αυτό που ισχυρίστηκε ότι είναι τρομακτικά σχέδια που έχουν οριστικοποιήσει οι ΓΧ:

 
"Αν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι σχεδιάζει αυτή η κυβέρνηση, θα ανέβαινε και θα τον ανατρέψει. Εάν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποκάλυψε τι θα έρθει, θα σκοτώναμε ούτως ή άλλως, έτσι τώρα θα αποκαλύψω αυτό που γνωρίζω.

 
Εμείς στην ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου έχουμε γεώτρηση εδώ και πολλά χρόνια για να ελέγξουμε τις ταραχές και τις εξεγέρσεις από την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση και τις εκτεταμένες αποτυχίες των τραπεζών. Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν εικόνες σε μέγεθος ζωής Αμερικανών ανδρών, ακόμη και γυναικών και παιδιών, για τους οποίους μας λένε να πυροβολούν για "άσκηση" και να "συνηθίσουν".

 
Μας είπαν ότι η οικονομία είναι τελείως άρρωστος και θα αποτύχει το 2016. Λέμε επίσης ότι οι τράπεζες είναι όλες αφερέγγυες και ότι η FDIC δεν έχει αρκετά κεφάλαια για τη διάσωση των καταθετών. Μας λένε ότι αυτά τα γεγονότα είναι αναπόφευκτα και είναι επιτακτική ανάγκη να επιβιώσει η κυβέρνηση όταν αναρριχηθούν άνθρωποι πάνω σε αυτό.

 
Όταν συμβαίνει η κατάρρευση, τα στρατόπεδα κράτησης που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος FEMA REX-84 στη δεκαετία του 1980 για να φιλοξενήσουν παράνομους αλλοδαπούς τους οποίους θα εκτοπίσαμε θα χρησιμοποιηθούν για να φυλακίσουν Αμερικανούς πολίτες τους οποίους η κυβέρνηση θεωρεί ότι συνιστούν «απειλή». θα στρογγυλοποιηθεί χωρίς τα ένδικα μέσα και θα φυλακιστεί χωρίς δίκη, διότι ο Θεός ξέρει πόσο καιρό.

 
Αυτά τα στρατόπεδα έχουν εξοπλιστεί για να εκτελέσουν φόνους Hitler! Μια πραγματική "εκκαθάριση" των Αμερικανών πολιτών από την ίδια την κυβέρνηση την οποία, οι ίδιοι, δημιούργησαν και πληρώσουν! Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό. "

 
Το σημείωμα συνεχίζει να λέει ότι ο εθνικός φρουρός σε επίπεδο κράτους έχει αφοπλιστεί από τους Φινλανδούς (4) και πάνω από 1 δισεκατομμύριο γύρους πυρομαχικών που αγόρασαν οι Ομοσπονδιακοί Συνδέσμοι (5) και ο Στρατιωτικός υπερσυσσωρεύεται και συρρικνώνεται (6):

 
"Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι ο στρατός θα ανέβει, για να σταματήσει αυτό, οπότε οι στρατιωτικοί μας αναπτύσσονται στο εξωτερικό, συμμετέχουν σκόπιμα σε ξένους αγώνες και μειώνονται σκόπιμα σε μέγεθος, ώστε να μην μπορούν να είναι εδώ ή να βοηθήσουν τους Αμερικανούς!  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα πυρομαχικά και όπλα έχουν απομακρυνθεί από κρατικές εθνικές φρουρές οπλισμού και πάνω από ένα δισεκατομμύριο γύρους πυρομαχικών κοίλου σημείου έχει αγοραστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.  

Τα ίδια τα κράτη έχουν αφοπλισθεί με στρατιωτική πυροσβεστική δύναμη, ώστε να μην μπορούν να αμυνθούν από τις ομοσπονδιακές δραστηριότητες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα τοπικά αστυνομικά τμήματα έχουν στρατιωτικοποιηθεί και διαθέτουν θωρακισμένα οχήματα και όπλα πολέμου ", λέει το σημείωμα.

 
"Όταν αρχίσει να συμβαίνει η αναπόφευκτη κατάρρευση, θα διακοπεί η ηλεκτρική ενέργεια σε ολόκληρη τη χώρα, όπως και όλες οι μορφές επικοινωνίας. Όλες οι τράπεζες θα κλείσουν αμέσως. κανένας δεν θα είναι σε θέση να πάρει χρήματα επειδή όλα τα ΑΤΜ θα είναι εκτός σύνδεσης. Οι κάρτες πίστωσης, χρέωσης και EBT δεν θα λειτουργήσουν. Όποιος δεν έχει μετρητά δεν θα έχει κανένα τρόπο να πάρει κανένα. Το σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθεί για την εξαγορά όλων των σταθμών εκπομπής και θα πει στο κοινό ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

 
Όμως, ενώ ο Αμερικανός λαός περιμένει υπομονετικά πράγματα για να επανέλθει στο φυσιολογικό, η κυβέρνηση θα αποδεσμεύσει στρογγυλές τρύπες των πολιτών που θεωρούν μαχητές ή επικίνδυνους. Με όλες τις πολιτικές επικοινωνίες και όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που αναλαμβάνει το Σύστημα Επείγουσας Ανάγκης, από τη στιγμή που οι λέξεις εξαπλώνονται για το τι συμβαίνει, η κυβέρνηση θα έχει ήδη το πάνω χέρι.
 
Ομοσπονδιακοί φυλακισμένοι να γδυθούν στο θάνατο
 
Το σημείωμα πηγαίνει σε ένα ευρύ φάσμα πολύ συγκεκριμένων σχεδίων και το κάνει με εξαιρετικά συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τι φερόμενοι σχεδιάζουν οι φυγάδες. Για παράδειγμα, μιλάει για ομοσπονδιακές φυλακές:
 
"Κάθε ομοσπονδιακή φυλακή έχει εξοπλιστεί με θανατηφόρα συστήματα αερίου.  

Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα, όλοι οι φυλακισμένοι σε όλες τις φυλακές θα τοποθετηθούν στις κυψέλες τους με κλειδαριά.  

Το προσωπικό της φυλακής θα αναχωρήσει από την εγκατάσταση και ένα ορισμένο πρόσωπο θα ενεργοποιήσει ένα θανατηφόρο σύστημα αερίου. 

  Όλοι οι ομοσπονδιακοί κρατούμενοι, ανεξάρτητα από το έγκλημά τους ή την ποινή τους, θα αεριούνται μέχρι θανάτου στις κυψέλες τους.  

Μόλις καθαριστεί το αέριο, οι νεκροί θα αφαιρεθούν και οι φυλακές θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για να στεγάσουν τους πολίτες που αγωνίζονται ενάντια στην ομοσπονδιακή επίθεση ».

 
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ QUELL (7)

 
Το σημείωμα κάνει λόγο για τους Ιερείς, τους Ραβίτες και τους Κληρικούς από διάφορα θρησκευτικά δόγματα που έχουν στρατολογηθεί και εκπαιδευτεί για να μειώσει την αντίσταση:
 
"Είναι λοιπόν πρόθεση η κυβέρνηση να επιτύχει την πρόσληψη ιερέων, ραβίνων και κληρικών από διάφορες θρησκείες για να παραθέσει τις κατάλληλες Γραφές για" υπακοή στην κυβέρνηση ". 

Εκπαιδεύονται να λένε στους ανθρώπους να μην πολεμούν και η καλύτερη ελπίδα τους είναι να προσεύχονται.

 
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 13603 (8)
 
Το σημείωμα αυτοκτονίας πηγαίνει σε μεγάλο βαθμό σχετικά με την εκτελεστική εντολή # 13603 που υπογράφτηκε από τον Πρόεδρο Ομπάμα στις 16 Μαρτίου 2012. 

Τα στοιχεία σημειώσεων:
Εκτελεστική εντολή 13603 σχετικά με την "ετοιμότητα των εθνικών αμυντικών πόρων".

 
Αυτό το έγγραφο 10 σελίδων είναι ένα σχέδιο για μια ομοσπονδιακή ανάληψη της οικονομίας.  

Συγκεκριμένα, το σχέδιο του Ομπάμα περιλαμβάνει την κατάληψη του ελέγχου:
 
* "Όλα τα εμπορεύματα και τα προϊόντα που μπορούν να προσληφθούν είτε από ανθρώπους είτε από ζώα"
 
* "Όλες οι μορφές ενέργειας"
 
* "Όλες οι μορφές πολιτικής μεταφοράς"
 
* "Όλα τα χρησιμοποιούμενα ύδατα από όλες τις πηγές"
 
* "Πόροι υγείας - φάρμακα, βιολογικά προϊόντα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, υλικά, εγκαταστάσεις, υγειονομικό υλικό, υπηρεσίες και εξοπλισμός"
 
* Η καταναγκαστική εργασία (ή «επαγωγή», καθώς η εκτελεστική διαταγή αναφέρεται ευκολότερα στη στρατιωτική στρατολόγηση)
 

Επιπλέον, οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα "εκδώσουν κανονισμούς για να δώσουν προτεραιότητα και να διαθέσουν πόρους".
 
Το SuperStation95 ρίχτηκε μια ματιά σε αυτή την εκτελεστική εντολή από την ιστοσελίδα του Κυβερνητικού Τυπογραφικού Γραφείου (GPO) και, ασφαλώς, όλα όσα περιέχονται στο σημείωμα αυτοκτονίας του αξιωματικού σχετικά με αυτή την εκτελεστική εντολή είναι αληθινά!
 
Βεβαίως, ένα μεγάλο μέρος αυτής της γλώσσας έχει εμφανιστεί στις εκτελεστικές εντολές εθνικής ασφάλειας που οι προηγούμενοι πρόεδροι έχουν εκδώσει περιοδικά από την αρχή του Ψυχρού Πολέμου.
 
Αλλά περισσότερο από τις προηγούμενες εκτελεστικές εντολές εθνικής ασφάλειας, ο 13603 του Ομπάμα φαίνεται να περιγράφει ένα δυνητικά ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει εμμονή με τον έλεγχο όλων.  

Η εκτελεστική εντολή του Ομπάμα δεν κάνει καμία προσπάθεια για να δικαιολογήσει την καταστροφή της ελευθερίας, καμία προσπάθεια να εξηγήσει πώς η συσσώρευση του ολοκληρωτικού ελέγχου θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το σαμποτάζ του κυβερνοχώρου, τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, τον χημικό πόλεμο, πυρηνικούς πυραύλους ή άλλες πιθανές απειλές.

 
Δεν υπάρχει τίποτα στην εκτελεστική εντολή 13603 για την τήρηση του Συντάγματος ή την προστασία των πολιτικών ελευθεριών.

 
Κάτω από ποιες συνθήκες, κάποιος μπορεί να ρωτήσει, ένας πρόεδρος θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει αυτό το τολμηρό σχέδιο;

 
Η εκτελεστική εντολή 13603 λέει με δυσοίωνη ασάφεια: κατά τη διάρκεια "του πλήρους φάσματος των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης".

 
ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΤΩΝ

 
Το σημείωμα αυτοκτονίας αγγίζει το θέμα των "Preppers:"
 
"Εμείς στην ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου είμαστε επίσης ενημερωμένοι ότι η κυβέρνηση έχει μια πλήρη βάση δεδομένων όλων των λεγόμενων" Preppers ". 

Αυτοί οι άνθρωποι θα αντιμετωπιστούν πρώτα - από ένοπλους ομοσπονδιακούς πράκτορες που έρχονται να πάρουν τα όπλα τους, τότε τα αποθέματα τροφίμων τους, τα τρόφιμα μπορούν να ανακατανεμηθούν όπως η κυβέρνηση θεωρεί κατάλληλη. "

 
Εάν οι ισχυρισμοί του νεκρού αξιωματικού για μια αναπόφευκτη οικονομική και τραπεζική κατάρρευση είναι αληθινές, τότε θα ακολουθούσε ότι θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί η εκτελεστική εντολή που έθεσε σε εφαρμογή ο Ομπάμα;  

Θα βρεθούμε όλοι στη καταναγκαστική εργασία, ενώ η κυβέρνηση παίρνει τη διατροφή μας και θα την ανακατασκευάσει σύμφωνα με την παράγραφο της Εκτελεστικής Διάταξης για την "κατανομή των πόρων"; Αυτό είναι τρομακτικό!
 
Υπάρχουν πολλά περισσότερα για το σημείωμα αυτοκτονίας και το SuperStation95 εξετάζει πόσα περισσότερα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία και οι αναγνώστες θα πρέπει να ελέγξουν για περαιτέρω ενημερώσεις.
 
Αυτά θα μπορούσαν να είναι απλώς αχρεωχικές ραβδώσεις
 
Δεν είναι η πρόθεσή μας να προκαλέσουμε πανικό ή συναγερμό και παρόλο που περιμένουμε από τους αναγνώστες να είναι αρκετά έξυπνοι για να το διακρίνουν από μόνοι τους, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι αυτές θα μπορούσαν απλώς να είναι παρανοϊκές ραβδώσεις ενός τρελού ανθρώπου που σκότωσε τον εαυτό του.
 
Από την άλλη πλευρά, αυτά θα μπορούσαν επίσης να είναι αποκαλύψεις από έναν άνθρωπο που ήταν τόσο απογοητευμένος από την άσχημη αλήθεια, ότι σκότωσε τον εαυτό του. Εμείς στο SuperStation95 απλά δεν ξέρω.
 
Προτρέπουμε τους πάντες να παραμείνουν ήρεμοι, να σκεφτούν λογικά και να αποφασίσουν εάν θα λάβουν ή όχι μέτρα για να προετοιμαστούν, σε περίπτωση που το σημείωμα αυτοκτονίας αυτού του ατόμου λέει την αλήθεια.

 
ΠΗΓΗ / ΔΙΟΡΘΩΣΗ

 
(1) Αυτοκτονία παράγοντα ICE στη Νέα Υόρκη: NY Daily News
 
(2) Λαμβάνεται στο νοσοκομείο Lenox Hill NY Post
 
(3) REX-84 FEMA CAMPS Βικιπαίδεια
 
(4) Η Εθνική Φρουρά απογυμνώνεται από εξοπλισμό πληρώματος και εξοπλισμού επικοινωνίας - Republic Broadcasting, John Stadmiller
 
(5) Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας Παραγγελίες 1,6 δισεκατομμύρια γύρους πυρομαχικών Magazine Forbes
 
(6) Ο αμερικανικός στρατός υπερκεράστηκε και σκόπιμα συρρικνούσε τους ARMY TIMES
 
(7) Κληρικοί που προσλήφθηκαν από το Gov't για να καταπνίξουν την αντίθεσή του στο κανάλι KSLA-TV 12
 
(8) Εκτελεστικός Κανονισμός 13603 Λευκό Οίκο Κυβερνητικό Τυπογραφείο των ΗΠΑ
UPDATE - 10 ΜΑΙΟΥ 2016 10:00 μ.μ. EDT-
 

Ο ιστότοπος SNOPES.com εξέδωσε μια δήλωση ότι η ιστορία μας είναι κάποιο είδος φάρσας, ότι δεν είμαστε κατά κάποιο τρόπο ένας ραδιοφωνικός σταθμός και αποδόθηκε η ιστορία - και αυτή η ιστοσελίδα - σε ένα πρώην περιουσιακό στοιχείο της Εθνικής Ασφαλείας του FBI που ονομάζεται Hal Turner, κηλιδώνει ως "λευκό υπερασπιστή".
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο SNOPES.com έχει κάνει κατηγορίες εναντίον μας απλά επειδή είμαστε η αποκλειστική πηγή πολιτικά λανθασμένων ειδήσεων. Και ενώ σταθούμε οι ιστορίες μας από κάθε άποψη, αυτό το φράγμα των επιθέσεων του SNOPES.com γίνεται δυσφημιστικό.
 
Αντιμετωπίζουμε τις καταγγελίες SNOPES.com μία φορά:
 
1) Καμία πτυχή της παραπάνω ιστορίας μας δεν είναι μια φάρσα. Αυτό που φαίνεται να αντιμετωπίζει το Snopes.com είναι η ύπαρξη και το περιεχόμενο ενός σημειώματος αυτοκτονίας που αποκαλύφθηκε σε εμάς από το NYPD. 

 Το άτομο από το NYPD που μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες το έκανε μετά από δύο άλλα καταστήματα της Νέας Υόρκης (μία τηλεοπτική, η άλλη μια εφημερίδα) για να δημοσιεύσει την ιστορία και επιβλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τις επαφές των μέσων ενημέρωσης που είπαν " αγγίξτε αυτό με έναν πόλο δέκα ποδιών. 

"Το γεγονός ότι το NYPD ισχυρίζεται τώρα ότι" δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα βρέθηκε "δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Το NYPD έχει πολύ στενούς δεσμούς με τους ομολόγους τους και οι ομοσπονδιακοί σύλλογοι έχουν έντονο ενδιαφέρον να αποκρύψουν ή να δυσφημήσουν τις πληροφορίες που περιέχονται.

 
2) Σύμφωνα με το γραφείο χορήγησης αδειών της FCC, το 95,1 FM στη Νέα Υόρκη είναι η συχνότητα HD-4 για το WNSH 94,7 FM όπως έχει χορηγηθεί από την FCC όπως φαίνεται εδώ
 

3) Η δική μας ιστορία γράφτηκε από το προσωπικό της αίθουσας ειδήσεων μας, που δεν ονομάζεται Hal Turner.
 

4) Ο κ. Turner ήταν παλιότερος πελάτης αυτού του ραδιοφωνικού σταθμού από τις 7 Οκτωβρίου 2015 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2016. Αγόρασε τον αέρα από τον εαυτό μας για να εκπέμψει την προσωπική του εκπομπή "The Hal Turner Show". να ακυρώσει τον προγραμματισμό του στο ραδιοφωνικό μας σταθμό και να συνεχίσει την εκπομπή του στο WBCQ International Shortwave, όπου είναι ζωντανά από τις 9-11 το βράδυ κάθε Τετάρτη. Ο δικτυακός τόπος του κ. Turner είναι: HalTurnerShow.com. Είναι ευπρόσδεκτος να επιστρέψει στις εκπομπές μας αν βελτιωθούν τα οικονομικά του.
 

5) Ο SNOPES.com ισχυρίζεται ότι ο κ. Turner είναι «λευκός υπερασπιστής». Στην πραγματικότητα ο κ. Turner εργάστηκε για το FBI από το 1993 έως το 2008, με το TOD ως Κοινή Ομάδα Τρομοκρατίας από το 2003-2008.  

Η δουλειά του ήταν να διεισδύσει σε λευκές ομάδες υπεράσπισης για να ανατρέψει τις βίαιες εγκληματικές πράξεις τέτοιων ατόμων. 

 Αυτές οι πληροφορίες έλαβαν χώρα όταν η κυβέρνηση Obama προκάλεσε τον κ. Turner το 2009 και τον συνέλαβε για να γράψει το 2009, ό, τι η κυβέρνηση είχε πληρώσει 3.000 δολάρια για να πει στο DATELINE NBC και το FOX NEWS CHANNEL μόλις τέσσερα χρόνια νωρίτερα το 2005! 

 Μετά από τρεις δοκιμασίες (δύο εκκρεμείς δικαστικές επιτροπές) ο κ. Turner χρεώθηκε με νομικά έξοδα, διορίστηκε δημόσιος υπερασπιστής, ο οποίος έριξε την υπόθεση, με αποτέλεσμα την καταδίκη του κ. Turner.  

Για το SNOPES.com να κηλιδώσετε τον κ. Turner ως "Λευκό υπερασπιστή" όταν τα αρχεία του ομοσπονδιακού δικαστηρίου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο, είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της εντελώς ακατάλληλης έρευνας και αναφοράς που παρέχεται από το SNOPES.com
 

Η κριτική και το SNOPES.com απόλυτα ψέματα σχετικά με αυτή την ιστορία, και άλλοι, έχουν γραφτεί ως επί το πλείστον από:
 

Η κα Kim A Lacapria, Ηλικία 37 (γεννημένη 20 Μαρτίου 1979)
39 Cockonoe AVE
Babylon, NY 11702-1901
 

Όσοι από εσάς προσβάλλονται από αυτό το είδος δημοσιογραφικού παραπτώματος, μπορεί να επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την κα LaCapria με ειρηνικό, νόμιμο, μη απειλητικό και μη βίαιο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την κακοτυχημένη δημοσιογραφία της. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ και ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην κάνετε απειλές ή δεν διαπράττετε εκφοβισμό. Κανείς από εμάς δεν το χρειάζεται και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σοβαρό νομικό πρόβλημα.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. La Capria στη διεύθυνση: Τηλ. (516) 422-7943
(516) 422-7494
και / ή (631) 691-3415
Εάν προτιμάτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα LaCapria στη διεύθυνση
anang209@aol.com ή kim@socialnewsdaily.com
 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι κάποια στιγμή - και ίσως μέχρι σήμερα - η κα LaCapria εργάστηκε στο FACEBOOK με έναν αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (στο παρελθόν): (650) 308-7300
 

Τελικά, στο SuperStation95 δουλεύουμε πολύ σκληρά για να αποκτήσουμε πραγματικά νέα που μπορεί να κάνει το κοινό. Δεν φιλτράρουμε τα νέα μας με βάση την πολιτική ορθότητα. Στηρίζουμε αυτή την ιστορία και όλες τις ιστορίες που γράφουμε και ελπίζουμε ότι εσείς, ο αναγνώστης, μπορείτε να ακούσετε τον "δακτύλιο της αλήθειας" στην αναφορά μας, καθώς συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε αποκλειστικές πληροφορίες και να αναφέρουμε τα γεγονότα. Για το σκοπό αυτό, έχουμε τώρα "εκτεθεί" στη δημοσιογραφική γραφή της κυρίας Kim LaCapria ως "FALSE" και ελπίζουμε ότι η Snopes απολαμβάνει μια δόση από το δικό της φάρμακο.
 

Η κυρία LaCapria και άλλοι στο SNOPES, έβαλαν τον εαυτό τους στο δημόσιο τομέα και έριξαν κριτική και κατηγορίες σε εμάς και πολλούς άλλους ωραίους ανθρώπους. Από τη στιγμή που βγαίνουν στο δημόσιο τομέα, είναι δημόσιοι υπάλληλοι που μπορούν να επικρίνουν δημόσια. Ο στόχος μας με αυτήν την ενημέρωση είναι να το επιτύχουμε. Οποιοσδήποτε άλλος στο SNOPES που εκτελεί παρόμοιες ενέργειες εναντίον μας μπορεί να περιμένει την ίδια θεραπεία.
UPDATE - ΜΑΙΟΣ 12, 2016 1:16 AM EDT-
 

Παρά την ξεκάθαρη ανάλυσή μας παραπάνω, ένας ακόμη "Δημοσιογράφος" επέλεξε να μας επιτεθεί και αυτή την ιστορία, επαναλαμβάνοντας τις ανακρίβειες από το Snopes.com και προσθέτοντας μερικά νέα ξεκάθαρα ψέματα!
 

Σε ένα άρθρο της RAWSTORY.com με τίτλο "Right Loin Loon μετατρέπει τους πράκτορες αυτοκτονίας σε Conspiracy Hoax", ο συγγραφέας Travis J. Gettys ισχυρίζεται ότι αυτή η ιστορία είναι μια φάρσα που "ανακυκλώνει ουσιαστικά τη θεωρία της συνωμοσίας Jade Helm 15". . "Και συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι:
SuperStation95 ". . . δεν είναι ούτε ραδιοφωνικός σταθμός ούτε ιστοχώρος ειδήσεων,. . . " [Αυτός] ο ιστότοπος [είναι] "συνδεδεμένος με τον λευκό υπέρμαχο - και πρώην τακτικό Fox News - Hal Turner"
 
"Το Superstation95 συνδέεται με τον νεοναζί Hal Turner, ο οποίος εμφανίστηκε συχνά στο πρόγραμμα Fox News του Sean Hannity" "Ικετεύοντας τους Αμερικανούς να« σηκωθούν »και να ανατρέψουν την αμερικανική κυβέρνηση προτού είναι πολύ αργά».
 
Αναφορικά με το στοιχείο # 1 παραπάνω, που εμφανίζεται στην Αντίκαμψή μας στο αρχικό κομμάτι Snopes.com, το Γραφείο Αδειοδότησης της FCC δείχνει την άδεια χρήσης του 95,1 FM και συνδέεται παραπάνω.
 

Όσον αφορά το στοιχείο # 2, καταστήσαμε σαφές στην αναίρεσή μας στο Snopes.com ότι ο κ. Turner ήταν απλώς ένας φορέας πληρωμής που ολοκλήρωσε τη σχέση του 6 μηνών με το SuperStation95 στις 31 Μαρτίου. Δεν κατέχει, δεν λειτουργεί ή δεν συμβάλλει στο περιεχόμενο αυτού ιστοσελίδα. Επιπλέον, ο RAWSTORY.com επαναλαμβάνει τους ίδιους ψευδείς, παραπλανητικούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς ότι ο Turner ήταν "λευκός υπέρμαχος" όταν στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται παραπάνω, ο Turner ήταν με το FBI από το 1993 έως το 2008 και στα τελευταία 5 χρόνια του ήταν με η Κοινή Ομάδα Τρομοκρατίας (JTTF) του FBI να διεισδύσει σε λευκές ομάδες υπεράσπισης για να αποτρέψει πράξεις βίας! Όλα αυτά αποδεικνύονται από τα αρχεία του ομοσπονδιακού δικαστηρίου, αλλά ο Travis Gettys από την Raw Story προχώρησε και αγνόησε τα γεγονότα αυτά.
 
Μιλώντας για δικαστικά αρχεία, τόσο το Snopes.com όσο και το RAWSTORY.com αναφέρουν ότι ο δικηγόρος επαφής για αυτόν τον δικτυακό τόπο "είναι ο ίδιος με τον δικηγόρο ποινικής άμυνας του Turner." Αναρωτιέται κανείς αν συνέβη ποτέ στο Snopes.com ή στο RAWSTORY ότι ως μέσο , το SuperStation95 μολύνθηκε ότι ο Turner συνελήφθη και φυλακίστηκε για συντακτικό και, όταν κατηγορήθηκε εσφαλμένα, ότι εμείς σάς είπαμε ότι ο Turner αναζητούσε τη δικηγορική μας επιχείρηση επειδή μάθαμε ότι θα βοηθούσαν;
 

Η SCHLAM, STONE & DOLAN είναι μια πολύ μεγάλη δικηγορική εταιρεία με δεκάδες δικηγόρους. Η επιχείρηση κατέχει τρεις ορόφους στο 26 Broadway της Νέας Υόρκης, το παλιό "Standard Oil Building" στην καρδιά της οικονομικής περιοχής. Αντιμετωπίζουν συνήθως εμπορικές διαφορές, αλλά έχουν την υπόθεση του Turner, επειδή αποτελούσαν μια τρομερή προσβολή του κράτους δικαίου και μια άμεση επίθεση της κυβέρνησης στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του Τύπου.
 

Ακόμη χειρότερα, ο συγγραφέας της RAWSTORY, Travis Gettys, δήλωσε στο σημείο 3 ότι ο Turner είναι «νεοναζί» και στη συνέχεια δημιούργησε έναν ισχυρισμό ότι ο Turner «εμφανίστηκε συχνά στο πρόγραμμα Fox New του Sean Hannity». flat-out ψεύτικο.
 

Ένας από τους συντάκτες εδώ στο SuperStation95, Christian Rivera, τηλεφώνησε στον Hal Turner να τον ενημερώσει για αυτά τα δύο "άρθρα" και να ζητήσει την απάντηση του Turner.
"Ποτέ μία φορά, σε όλη μου τη ζωή, δεν εμφανίστηκα ποτέ στο πρόγραμμα Fox News Channel της Sean Hannity", δήλωσε ο Turner.
 

Στην πραγματικότητα, η μόνη εμφάνιση που έκανε ποτέ ο Turner στο Fox News Channel ήταν στο πρόγραμμα "Μεγάλο με τον Geraldo Rivera" και όταν εμφανίστηκε σε αυτό το πρόγραμμα, ο Turner το έπραξε με την άμεση έγκριση του FBI JTTF επειδή ήταν μέρος μιας προσπάθειας για να αποκαλύψει ποιος δολοφόνησε την οικογένεια του ομοσπονδιακού δικαστή Joan Humphrey Lefkow στο Σικάγο, που είχε λάβει χώρα λίγες μέρες πριν!
 

Το βίντεο της εμφάνισης του Turner στο FOX NEWS CHANNEL είναι διαθέσιμο στο Youtube από διάφορους μεταφορτωτές όπως αυτό: https://youtu.be/Pkr-Mmm5v7w
"Οι λαοί που βλέπουν το βίντεο στο Youtube πρέπει να καταλάβουν ότι την εποχή εκείνη λειτουργούσα με βαθιά κάλυψη για την εθνική ασφάλεια αυτής της χώρας, σε μια ενεργή έρευνα δολοφονίας. Αυτό που βλέπουν είναι μια επιχείρηση πληροφοριών από και για το FBI και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ", δήλωσε ο Turner. "Όλα αυτά βγήκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο το 2009 και το 2010, όπου αυτό το βίντεο έπαιξε στην πραγματικότητα για μία από τις τρεις επιτροπές! Για το RAWSTORY να χρησιμοποιήσω τη δουλειά μου με το FBI εναντίον μου, είναι ντροπιαστικό ", συνεχίζει.


Σε σχέση με το στοιχείο # 4, όπου ο συγγραφέας Travis Gettys RAWSTORY ισχυρίστηκε ότι η ιστορία μας πρότεινε τη σημείωση του νεκρού πράκτορα ήταν ". . "Ζητώντας από τους Αμερικανούς να" ανέβουν "και να ανατρέψουν την αμερικανική κυβέρνηση προτού να είναι πολύ αργά" πρέπει να μετακινηθείτε μόνο για να δείτε ότι δεν λέει τίποτα τέτοιο! 

 Το τρίτο απόσπασμα Block από το σημείωμα αυτοκτονίας του πράκτορα αναφέρει τη σημείωσή του λέγοντας "Εάν ο αμερικανικός λαός γνώριζε τι σχεδιάζει αυτή η κυβέρνηση, θα ανέβαινε και θα τον ανέτρεψε".

 
Πουθενά ο πράκτορας -ή η ιστορία μας- «παρακαλώ τον αμερικανικό λαό να σηκωθεί και να ανατρέψει την κυβέρνηση πριν είναι πολύ αργά».

 Απλά δεν υπάρχει και για τον Travis Gettys να ισχυριστεί αλλιώς δείχνει ότι είτε δεν έχει κατανοήσει την κατανόηση, καθυστέρηση, ή ένα περιφρονητικό περιστρεφόμενο χειριστή των γεγονότων. Αυτή είναι η υπερτονική δημοσιογραφία από την πλευρά του Travis Gettys, κατά την άποψή μας είναι απλή δημοσιογραφική απάτη.

 
Εάν αυτό είναι ο τύπος των ημι-εκτιμημένων αναφορών που εμφανίζονται συνήθως στα άρθρα του RAWSTORY.com, τότε απλά πυροβόλησαν την αξιοπιστία τους κατευθείαν στην κόλαση. Γνωρίζοντας τι είπε στην πραγματικότητα το άρθρο μας και συγκρίνοντάς το με αυτό που ανέφερε η RAWSTORY, πώς μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να πιστέψει οτιδήποτε δημοσιεύει ποτέ το RAWSTORY; Φαίνονται να κάνουν τα πράγματα καθώς πηγαίνουν μαζί.
 

Τα καθαρά ψεύτικα σχετικά με αυτήν την ιστορία, που εμφανίζονται στο RAWSTORY.com, γράφτηκαν από:
Travis J Gettys Ηλικία 43 (γεννημένη 25 Φεβρουαρίου 1973)
Όσοι από εσάς θίγονται από αυτό το είδος δημοσιογραφικού παραπτώματος, μπορεί να επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Gettys με ειρηνικό, νόμιμο, μη απειλητικό και μη βίαιο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την κακοτυχημένη δημοσιογραφία του.
 

Ο κ. Gettys μπορεί να φτάσει στον αριθμό τηλεφώνου (859) 581-6713
Εάν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε να γράψετε στον κ. Gettys στο σπίτι του που βρίσκεται λίγο έξω από το Cincinnati στη διεύθυνση:
710 Maple AVE Newport, ΚΥ 41071-2044
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην κάνετε απειλές, να διαπράξετε εκφοβισμό ή να παραβιάσετε οποιονδήποτε νόμο. Κανείς από εμάς δεν το χρειάζεται και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα σοβαρό νομικό πρόβλημα.
 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι σε κάποιο σημείο - και ίσως μέχρι σήμερα - ο κ. Gettys εργάστηκε στην εφημερίδα The Cincinnati Enquirer. Εάν εξακολουθεί να εργάζεται εκεί, θα ζητούσαμε από την εφημερίδα να κάνει μια πολύ σοβαρή ανασκόπηση όλων των ειδήσεων που γράφει αυτό το άτομο, καθώς η ικανότητά του να ελέγχει τα γεγονότα και να αναφέρει με ακρίβεια δεν φαίνεται να υπάρχει!
 

Τελικά, στο SuperStation95 δουλεύουμε πολύ σκληρά για να αποκτήσουμε πραγματικά νέα που μπορεί να κάνει το κοινό. Δεν φιλτράρουμε τα νέα μας με βάση την πολιτική ορθότητα. Το γεγονός ότι η Snopes.com πήγε σε μεγάλο βαθμό για να μας επιτεθεί, και τώρα ένα ριζοσπαστικό αριστερό βόθρο όπως το RAWSTORY.com έχει επιλέξει να κάνει το ίδιο, υπενθυμίζει το ρητό "Προς μεγάλη σας διαμαρτυρία".
 

Αυτό μοιάζει με μια τρομερή έκθεση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και την προσπάθεια να εξαπολυθούν αν, όπως ισχυρίζονται αυτά τα καταστήματα, τα γεγονότα μας είναι λανθασμένα. Γιατί μια τέτοια επίμονη απάντηση σε κάτι που φέρεται να είναι λανθασμένο; Ίσως, όπως μπορεί να αρχίζετε να βλέπετε, η ιστορία μας είναι σωστή. Οι δυνάμεις-που-ξέρω. . . και τώρα βγάζουν όλες τις στάσεις για να το καλύψουν.
 

Συγγνώμη τους ανθρώπους, η γάτα είναι έξω από την τσάντα και τίποτα που εσείς οι λαοί στην κυβέρνηση - ή οι αδερφοί σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης - μπορεί να κάνει, θα το καλύψει αυτό.
Στηρίζουμε αυτή την ιστορία και όλες τις ιστορίες που γράφουμε και ελπίζουμε ότι εσείς, ο αναγνώστης, μπορείτε να ακούσετε τον "δακτύλιο της αλήθειας" στην αναφορά μας, καθώς συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε αποκλειστικές πληροφορίες και να αναφέρουμε τα γεγονότα. Για το σκοπό αυτό, έχουμε τώρα "εκτεθεί" στη δημοσιογραφική γραφή του κ. Travis J. Gettys ως "FALSE" και ελπίζουμε ότι η RAWSTORY θα απολαμβάνει μια δόση από το δικό της φάρμακο.
 
Ο κ. Gettys και άλλοι στο RAWSTORY.com, βγήκαν στο δημόσιο τομέα και έριξαν κριτική και κατηγορίες σε εμάς και πολλούς άλλους ανθρώπους. Από τη στιγμή που βγαίνουν στο δημόσιο τομέα, είναι δημόσιοι υπάλληλοι που μπορούν να επικρίνουν δημόσια.  

Ο στόχος μας με αυτήν την ενημέρωση είναι να το επιτύχουμε. Όλοι οι άλλοι στο RAWSTORY που εκτελούν παρόμοιες πράξεις εναντίον μας μπορούν να περιμένουν την ίδια μεταχείριση.

 


Όλα αυτά, που διαβάσατε παραπάνω, είναι η... πρώτη δόση, μιας τρομακτικής ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ της Αμερικής από τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρέτησαν οι κυβερνήσεις Κλίντον και Ομπάμα.
Αμερική, κατ' ουσίαν δεν υπάρχει... 

Υπάρχει μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ.
Δηλαδή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Όπως δεν υπάρχει και ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ... 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Όλα αυτά, θα τα βρείτε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στην στήλη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ στο τέλος κάθε σελίδας και στο tag ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Βαριές πληροφορίες. Οι περισσότεροι θα αρνηθούν να τις πάρουν στα σοβαρά διότι θα πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα της βολεψης και της καλοπέρασης. Είναι όμως ο ανελέητος πόλεμος που διεξάγεται εναντίον της ανθρωπότητας. Κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε όλοι να πάρουμε πρέφα τι παίζεται και θέλω να πιστεύω οτι δεν αργεί αυτή η στιγμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόση ηλιθιότητα μπορούν να κουβαλάνε οι λαοί, που δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα.
    Τι είναι αυτό που φταίει πιά και δεν λειτουργεί ο εγκέφαλος του ανθρώπου, ώστε να κατανοεί αυτά που γίνονται γύρω του;

    Προφανώς δεν έχουν εκτιμήσει σωστά το θαύμα της ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ