Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ: "ΟΧΙ στη Μεταναστευτική Συμφωνία του Μαρόκου!"Κύριε Τσίπρα για να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μέσα στο Υπουργικό σας Συμβούλιο ειπώθηκε κάτι για 50 εκατομμύρια από τον ευεργέτη σας…, ποιο είναι το αντίστοιχο αντίτιμο για αυτή την υπογραφή; 


     Σας λέμε ευθέως, αν πρώτα δεν απαντήσετε όλοι οι πολιτικοί της βουλής σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, να μην τολμήσετε να επιτρέψετε να υπογραφεί αυτή η εθνοκτόνος συμφωνία που οδηγεί στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των λαών.

                                              
    Στις 11 Δεκεμβρίου οι περισσότερες χώρες μέλη του ΟΗΕ ετοιμάζονται σε συνεδρίαση στο Μαρόκο να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία γα τη Μετανάστευση όπως περίτεχνα την παρουσιάζουν. Είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας υπερεθνικών ομίλων που για να προστατεύουν τα οικονομικά τους συμφέροντα ελέγχουν πολιτικούς και κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.
    Η συμφωνία αυτή προβλέπει πως εκατομμύρια οικονομικοί μετανάστες φτωχών χωρών όπως της Αφρικής, θα μπορούν ελεύθερα και ανεξέλικτα να μετακινηθούν στη Δύση, με πρώτη τους βέβαια επιλογή την Ευρώπη. 

Συγκεκριμένα έχουν υπολογίσει βάση τη γεωγραφική έκταση της κάθε χώρας χωριστά, ότι τουλάχιστον 250 εκατομμύρια μεταναστών μπορούν να μετακινηθούν και να εγκατασταθούν, με την Ελλάδα να μπορεί να δεχθεί, άκουσον άκουσον, τα  37.661.727 εξ αυτών.


    Το πιο αυταρχικό και βολικό ταυτόχρονα, που καταργεί την κάθε έννοια του δημοκρατικού κράτους και της ευνομούμενης πολιτείας, είναι πως αποφάσισαν να μην απαιτείται η έγκριση της από τα εθνικά κοινοβούλια. Με τον τρόπο αυτό θα ψηφίζουν οι μαριονέτες πρωθυπουργοί και δεν θα χρειάζεται να εγείρει ενστάσεις ή αντιδράσεις κανένα κόμμα της βουλής μιας και όλα είναι εξαρτώμενα και προσκυνημένα στους ανθρωποκτόνους διεθνιστές όπως το Σόρος. 


     Ο στόχος τους είναι διπλός, από τη μια να καθιερώσουν τον «εργαζόμενο δούλο» σε όλες τις χώρες και ταυτόχρονα με την βίαιη επιβολή της πολυπολιτισμικότητας και την κατάργηση των συνόρων, να εξαφανίσουν κυριολεκτικά τα Έθνη-Κράτη για να μπορούν με ευκολία και χωρίς αντιδράσεις να διαφεντεύουν τον πλανήτη… 


    Τα κόμματα της βουλής μας μούγκα κατά το κοινός λεγόμενο και ο Τσίπρας που παριστάνει τον πρωθυπουργό, πανέτοιμος να πάει στο Μαρόκο για να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα, και τους ρωτάμε:


Τι έχουν να κερδίσουν η χώρα και οι πολίτες μας από αυτή τη συμφωνία; 

Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι των 300ων ευρώ, οι τοπικές κοινωνίες που χειμάζονται από τη λαθροεισβολή, τι έχουν να περιμένουν αν όχι τα χειρότερα; 

Ποιο θα είναι το αύριο του έθνος μας και της ελληνορθόδοξης υπόστασης του; 

Ποιον ρωτήσατε και ποιος σας εξουσιοδότησε για αυτό; 

Κύριε Τσίπρα για να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μέσα στο Υπουργικό σας Συμβούλιο ειπώθηκε κάτι για 50 εκατομμύρια από τον ευεργέτη σας…, ποιο είναι το αντίστοιχο αντίτιμο για αυτή την υπογραφή; 


     Σας λέμε ευθέως, αν πρώτα δεν απαντήσετε όλοι οι πολιτικοί της βουλής σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, να μην τολμήσετε να επιτρέψετε να υπογραφεί αυτή η εθνοκτόνος συμφωνία που οδηγεί στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση των λαών.


     Σεβόμαστε τον άνθρωπο, υποστηρίζουμε την Αλληλοβοήθεια και κατανοούμε όλους όσους έχουν ανάγκη, όμως δεν μπορούμε να διαγράψουμε τις περίπου 700.000 χιλιάδες νέων επιστημόνων που οι μνημονιακές κυβερνήσεις διώξατε μετανάστες και νοσταλγούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και στις οικογένειες τους. 

Ούτε τους άστεγους, ούτε τους άνεργους, ούτε τους μισούς συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Αυτό, δεν το θέλει ούτε ο Θεός. Μπορούν όσοι το επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να βοηθήσουν εκείνους τους λαούς στις χώρες τους, πιστεύουμε πως ούτε εκείνοι θα επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και τα σπίτια τους.


       Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι προσκυνημένοι, υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν το εθνικό τους συμφέρον πάνω από τα βρώμικα σχέδια των διεθνιστών και λένε ΟΧΙ, και δεν υπογράφουν αυτή τη συμφωνία. Χώρες όπως η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Τσεχία, έχουν κάνει γνωστή την άρνηση τους. 


    Εμείς, ως «Αδούλωτοι Έλληνες», λέμε ένα δυνατό ΟΧΙ στη μεθοδευμένη συμφωνία του ΟΗΕ στο Μαρόκο και καλούμε όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν δυναμικά και να μην επιτρέψουμε την υπογραφή της με σύνθημα:

ΟΧΙ στην ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ συμφωνία του ΟΗΕ !!!
ΟΧΙ στην φτωχοποίηση των λαών !!!

ΟΧΙ στα σχέδια των διεθνιστών !!!


Καλούνται όλοι οι Κρήτες τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 11:00π.μ. σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης που βρίσκεται στην Πλατεία Κουντουριώτη στο Ηράκλειο.


  «Αδούλωτοι Έλληνες»


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Στο διαολο ο βρωμοΟΗΕ. Ακομη και οι χαζοκαναδοι τους πηραν χαμπαρι!

  https://twitter.com/BigDaddy1970sk/status/1070732394221592581

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Πράσινο νησί που έγινε μπορδοροδοκοκκινο να φροντίσει να γίνει μαύρο στις επόμενες εκλογές και να αφήσει τα προσκλητήρια.Τερμα οι υποκρισιες.Παψτε επιτέλους να στηρίζετε ανθελληνες που το παίζουν δημοκράτες και χαρακτηρίζουν οποίους δεν τους ακολουθούν στον Μισελληνισμο τους φασίστες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Αδούλωτοι Έλληνες» ζητάνε απεγνωσμένα χορηγό για τα εισητήρια, μαζί με τ'άλογο, τα εστιατόρια και το πανδοχείο -με σταύλο για τ'άλογο- για την μετάβαση του έφιππου Στρατηλάτη τους στο Μαρόκο,
  Προκειμένου φορώντας μαύρο κρητικό πουκάμισο και κρητικό σαρίκι, με τα πλεκτά «δάκρυα», κρατώντας κρητικό μαχαίρι και ανακράζοντας στεντορεία τη φωνή ''ΟΧΙ στην ΕΘΝΟΚΤΌΝΟ συμφωνία του ΟΗΕ !!!!! - ΟΧΙ στην φτωχοποίηση των λαών !!!!! - ΟΧΙ στα σχέδια των διεθνιστών !!!!!,
  Να εφορμήσει, με τ'άλογο, ώστε και μόνο στη θέα του, μπροστά στην εκδικήτρα του, αντρίκια ορμή, να λουφάξουν έντρομοι οι διεθνιστές και να παραιτηθούν ρητά, ενώπιόν του, από την υπογραφή της ΕΘΝΟΚΤΌΝΟΥ συμφωνίας του ΟΗΕ !!!!!

  Αναρωτήθηκαν, άραγε, οι «Αδούλωτοι Έλληνες», Μήπως θά'πρεπε να απαιτήσουν από τον Κούλη, τον Μιχελογιαννάκη ή τον Μεϊμαράκη να χρηματοδοτήσουν ένα Έπος, που θα αλλάξει τον ρούν της Ιστορίας;

  Γένοιτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα συλλαλλητηρια δεν κανουν τιποτα, μονον τα κοκκορια πλεον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάνουν όταν γίνει κάτι σε στυλ Γαλλίας.Νεοι γέροι και παιδιά όλοι στους δρόμους,αλλά με τετοιο κρύο ο Έλληνας κάνει συλλαλητήρια σε καφέ.

   Διαγραφή
 5. https://www.youtube.com/watch?v=75_kpPvUEEk

  https://www.youtube.com/results?search_query=queen+elisabeth+3rd+world+war

  Αυτό που θα δείτε πιο πάνω στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις δήλωσε επίθεση από μία εξωγήινη δύναμη
  στη γη που θα σημάνει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.Κυκλοφορεί με το όνομα Ελισάβετ βασίλισσα της Αγγλίας.Πιο κάτω θα δείτε στις ηλεκτρονικές διεθύνσεις πιοί είναι τάχα οι ¨εξωγήϊνοι¨.
  Πάρακάτω στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις θα κατανοήσετε επίσης για πιούς λόγους φέρνουν εδώ οι αμερικάνοι που δουλεύουν για το πιο πάνω σούργελο και την συμμορία που ίδρυσε τη λέσχη μπίλντερμπεργκ τους ξένους που φέρνουν από 77 χώρες Ασίας και Αφρικής ενώ από τα μίντια λένε ότι έρχοντε από την Συρία μόνο.Επίσης στη Κρήτη σας ετοιμάζουν “ανεξαρτητοποίηση” ίδια της Κύπρου που έκαναν το 1974 (οι ιδρυτές της λέσχης Μπίλντερμπεργκ) με μικρές παραλλαγές χρησιμοποιόντας αυτούς που φέρνουν εδώ οι οποίοι είναι κρατικός μηχανισμός Ασίας και Αφρικής (στρατός).
  Έχετε το νου σας στη Σούδα που στεγάζετε το φίδι στο κόρφο σας!

  https://mega.nz/#!AUkzSIgB!WJEltZ9p_4DDxUI_lTaKoO-saKqHFOANwkX4nwTdcawhttps://mega.nz/#!AUkzSIgB!WJEltZ9p_4DDxUI_lTaKoO-saKqHFOANwkX4nwTdcaw


  https://mega.nz/#!kU9GiIDS!ci9aoq1Vp38Zt8oW96XgMDoPNuJOb8j_yxpT4gjT0C4  https://mega.nz/#!xMtTAYAQ!W3bmy_Z2jsJkzCT47Hhfa_fIimKaG2g6rI_Mt1ChEmE
  Βαζετέ τους τον ύμνον τους πιο κάτω στην ηλεκτρονική διεύθυνση

  https://mega.nz/#!0YtB3aiT!gtvxn5rt6woEexijehbrVPtjxdfHwL7XyGPcWYYr7mghttps://mega.nz/#!0YtB3aiT!gtvxn5rt6woEexijehbrVPtjxdfHwL7XyGPcWYYr7mg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε φίλε, για να καταλάβουμε ή, επί το ακριβέστερον, για να μην τρελαθούμε.

  ''Αυτό που θα δείτε πιο πάνω'', ''Πιο κάτω θα δείτε'',
  ''Παρακάτω στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις θα κατανοήσετε'', ''Επίσης στη Κρήτη σας ετοιμάζουν “ανεξαρτητοποίηση”'',
  ''Έχετε το νου σας στη Σούδα'', ''Βαζετέ τους τον ύμνον τους''

  Το γεγονός πως χρησιμοποιείς Β' Πληθυντικό Πρόσωπο, σημαίνει ότι
  Μεταδίδεις, ως απεσταλμένος πολεμικός ανταποκριτής, από την (υποτιθέμενη) επιτιθέμενη εξωγήινη δύναμη;
  Πράκτοράς μας, ως Πατριώτης Έλληνας, μας ενημερώνεις για τα Σχέδια του Εχθρού;
  Και, ως ειδήμων, μας συμβουλεύεις -με Προστακτική Ενεστώτα- για την ενδεδειγμένη Άμυνά μας;

  Χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω, σε ενημερώνω πως ''Κάποιος που μας είχε πεί πολλά'' -στο ''γάμο του Καραγκιόζη''- εξαφανίστηκε, πρέπει να μας άφησε χρόνους.
  Και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρουμε που είναι το μνήμα Του, για να πάμε να του αφήσουμε κανά λουλούδι, σαν ελάχιστο φόρο δόξας, τιμής κι ευγνωμοσύνης για την ευγενή Του καλωσύνη να μας καθιστά κοινωνούς των ''αποκλειστικότητών'' Του.
  Λάβε επίσης υπ'όψει Σου ότι, σύμφωνα με τις εκάστοτε εξαγγελίες των αρμοδίων υπουργών, Δρομοκαΐτειο και Δαφνί κλείνουν οσονούπω και η νοσηλεία στα ιδιωτικά θεραπευτήρια είναι, ως εκ των νοσηλείων, απαγορευτική. Στο λέω, για να μη λες μετά πως δε στό'πα.

  Εύχομαι τα Καλύτερα.

  Υ.Γ. Χάθηκε να ασχοληθείς με ιατρικό θέμα γενικότερου ενδιαφέροντος με 216.221 προβολές και 441 σχόλια;

  https://www.youtube.com/watch?v=4mgrWs5Udcw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο τρελλος ταχει 400.
   Απλα αποπροσανατολιζει

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ