Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Συγκλονιστικό προφητικό ντουκουμέντο για τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν, στην Εκκλησία και στην Πολιτική, που θα καθηλώσει!


Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" 

 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!Ήταν Δεκαπενταύγουστος 2013, όταν στο mail μου, ήρθε το κείμενο που ακολουθεί.
Δεν είχε αναρτηθεί σε κανένα άλλο blog, σε κανέναν ιστότοπο, σε καμιά εφημερίδα.


Όσο το διάβαζα, ένοιωθα την ψυχή μου να σφίγγεται... διαισθανόμενη πως όσα αποκαλύπτονταν στο κείμενο, θα έφερναν σε λίγα χρόνια την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τον Χριστιανισμό, στο χείλος του γκρεμού."Γιατί στέλνετε σ' εμένα το κείμενο αυτό; Δεν κυκλοφορεί πουθενά. Γιατί θέλετε από εμένα να το αναρτήσω;" απάντησα στο mail του αποστολέα, που ήταν απ΄ ότι κατάλαβα από το Άγιον Όρος.Την απάντησή του, την κράτησα βαθιά μέσα μου, σαν μια ξεχωριστή ευχή...


Μια ολόκληρη Κυριακή, προσπαθούσα να το αναρτήσω ολόκληρο... ήταν αδύνατον, λες και είχε βάλει το χέρι του ο διάολος, για να μην ανέβει...
Πείσμωσα κι αναγκάστηκα να το σπάσω σε πέντε μέρη, αρκεί να γινόταν όσο το δυνατόν πιο  ευρέως γνωστό...
Από τότε, το ανάρτησα άλλες δυο φορές... σαν μια απέλπιδα προσπάθεια, κάτι ν' άλλαζε από όσα προφητικά γράφονταν στο συγκλονιστικό κείμενο.


Αρκεί μόνο να αναφέρω, πως γίνεται λόγος από το 2013 που γράφτηκε το κείμενο, πως, πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα γίνει ο Αλέξης Τσίπρας και πως όσα ζούμε σήμερα με την Εκκλησία και τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ, και την επαίσχυντη και χριστιανοπροδοτική Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης, είχαν προφητευθεί! 


Η συνέχεια, θα σας καθηλώσει!


Καλλιόπη Σουφλή
Το  παρακάτω κείμενο έφτασε στα attikanea από το Άγιον Όρος.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, και δεν θα τις αμφισβητήσω, καθώς ο αποστολέας τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου, σεβασμού και εκτίμησης.

Τα όσα αναφέρονται στα επισυναπτόμενα αποσπάσματα, θα πρέπει να μας αφυπνίσουν ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ως ΕΛΛΗΝΕΣ!

Θα πρέπει να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ! 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Το κείμενο έρχεται σε συνέχειες τις οποίες και θα αναρτήσω στο σύνολό τους. Καλλιόπη  Σουφλή
                     ΜΕΡΟΣ 1ο

 ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΠΡΏΤΟ:

  ΑΠΌ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 ΈΩΣ ΤΟ 2017 ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΕΝΤΆΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ: "ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ". ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ, ΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΉ Ι.ΝΈΩΝ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΠΙΣΤΏΝ ΞΈΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ,ΈΤΣΙ ΒΆΣΕΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ 1. ΕΝΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΌΣΟΙ ΞΈΝΟΙ ΔΗΛΑΔΉ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΤΩΝ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΕΚΕΊ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΥΠΌ ΤΗΣ "ΙΕΡΑΣ" ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ Α.Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΑΥΤΏΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΑΥΤΌ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Α.Ο ΑΠΌ 1.3.2013 ΈΩΣ 2017, ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΌΙ ΥΠΌ ΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ "ΙΕΡΑΣ " ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ,ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΙΣ 14.2.2013 ΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. ΜΠΑΡΟΣΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΌ.    ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΊ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΏΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΌΝΩΝ ΤΟ ΕΝΏ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΡΧΙΚΆ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΚΑΘΌΣΟΝ ΕΚΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΊ" ΜΟΝΑΧΟΊ ΚΤΛΠ ΑΛΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΊ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΕΠΊΣΗΣ ΆΛΛΟΙ "ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ,ΜΟΝΑΧΟΊ," ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ "ΔΙΚΟΊ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΆΜΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ...". ..
ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΕΥΡΈΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΕΊ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ",ΠΟΥ ΩΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΌΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΣΎΝΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΈΤΟΣ 2013 Η ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2014. 
ΤΟ ΑΥΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ.   ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΕΘΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΣΧΈΔΙΟ "ΤΖΙΟΒΆΝΙ ΒΕΚΚΟ" (!!!) ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ ΑΝΏ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ. 
ΜΉΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΩΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ "ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΤΌΤΕ; 
ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΌΡΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΊΔΑ ΤΗΣ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΊ ΦΥΣΙΚΟΎ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ;  
ΈΤΣΙ ΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΚΆΔΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΊΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ. ...ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΏΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΈΧΟΥΝ ΑΛΏΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ "ΠΕΡΊΕΡΓΟΥΣ" ΤΡΌΠΟΥΣ ΜΙΚΡΈΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΜΟΝΕΣ. ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΎΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΩΣ " ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ", ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠ. ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΊΑΣ Κ. ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΤΟ ΈΤΟΣ 2004. 
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΠΛΆΤΩΝ, ΦΑΙΔΩΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΉΔΗ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΝ ΟΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.

Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΝΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΌΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ" ΜΙΛΑΝΕ" ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΏΤΕΡΟΥ ΚΛΉΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΌΓΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΚΛΠ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.   ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΛΕΊΣΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΛΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ. 
 

ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ 2

...ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΈΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΥΠΌ ΤΩΝ " ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.


ΔΗΛΑΔΉ:


1. ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΔΕΚΆΔΕΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ-ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΩΝ Κ.Α ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΣΙΝΤΟΙΣΤΩΝ Κ.Α. 

2. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΦΑΝΆΡΙ, ΑΣΣΙΖΥ,ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ.3. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ" ΣΥΝΟΔΟΥ-ΤΟ 2013 ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΤΩΘΕΊ.

4. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΕΘΕΙΣΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΎΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΣΥΝΌΔΟΥ ΑΥΤΉΣ.


5. ΠΟΛΛΟΊ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΌΠΩΣ Ο ΒΑΡΝΆΒΑΣ ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ, Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Ο ΙΓΝΆΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΘΏΣ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ ΆΛΛΩΝ ΒΑΘΜΏΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΕΚΕΊ, ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ Σ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΜΑΣ. 
 
ΤΟ ΑΥΤΌ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ "ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ" ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΌ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΚΛΠ, ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ, ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,Κ.Α ΌΠΩΣ Ο ΑΡΧ/ΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΊΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΙΤΑΛΊΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ, Ο ΑΓΓΛΊΑΣ,ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.


6. ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ κ.α. ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΈΣ ΜΟΝΈΣ,ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΎΣ, ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΏΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ 2013, ΌΠΩΣ ΕΙΣ:  ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΜΌΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ, Ι.ΜΌΝΗ ΚΎΚΚΟΥ ΚΎΠΡΟΥ, Ι.ΜΌΝΗ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ, Ι.Μ.ΕΣΣΕΞ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΠΑΠΙΚΉ ΜΌΝΗ ΜΠΟΖΕ, Ι.Μ.ΔΟΒΡΑ ΒΕΡΡΟΙΑΣ, ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΛΥΜΠΆΡΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΕΛΒΕΤΊΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ.

7. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΝΑΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΒΛΑΤΑΔΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΆΡΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΗ ΈΧΟΝΤΑΣ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΆΛΗ "ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΟΔΟ" ΤΟΥ 2013-2014.   
ΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΌ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΜΟΝΊΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΧΩΡΏΝ.

8. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ 15 ΑΠΌ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2012 ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΕΚΕΊ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ, ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΑΝΩΤΆΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΟΥ ΠΆΠΑ (!!!) 
ΤΑΚΤΙΚΆ ΜΕΤΑΒΑΊΝΟΥΝ ΕΚΕΊ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΊ ΤΟΥΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ: ΕΦΡΑΊΜ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ ΙΕΡΌ/ΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ(!!!)

9. ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΏΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΒΟΎΛΗΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΈΑ ΜΟΝΈΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ,ΌΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ "ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ" ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΟΝΈΣ ΕΚΤΌΣ Α.Ο. ΠΧ.Ι.Μ.ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΣΎΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΘΕΜΆΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ, ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΤΑΚΤΙΚΩΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ. 
ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ. 

ΑΠΌ ΤΟ ΈΤΟΣ 2012 ΠΟΛΎ ΤΑΚΤΙΚΌΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΈΝΑ ΊΔΡΥΜΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, Ι.ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ. ΑΥΤΌΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.


Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

  (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ) Το 2ο Μέρος εδώ
  
Το 3ο Μέρος εδώ

Το 4ο Μέρος εδώ 

Το 5ο Μέρος, εδώ


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

49 σχόλια:

 1. Κάθε φορά που το αναρτάτε, κυρία Σουφλή, ανακαλύπτω και καινούργια στοιχεία, που δεν τα είχα προσέξει τις προηγούμενες φορές.
  Είναι πράγματι συγκλονιστικό και προφητικό για ότι συμβαίνει στην Εκκλησία και στην πολιτική σκηνή αυτό το κείμενο.

  Η επανάληψή του, είναι μήτηρ μαθήσεως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kοίτα να δεις συμπτωση...σημερα στην Εκκλησια, ο αποτειχιζομενος απο ΓΟΧ Ιερεας μας διαβαζε σχετικο φυλλαδιο
  Διαβαστε το μερος 5ο, που αναφερει την πτωση των ηγετων της Εκκλησιας...εσχατα χρόνια....
  Διαβαζουμε εκει :
  + Ασκούνται "πιέσεις " εις πολλούς Αρχιεπισκόπους Παλαιοημερολογίτων παρατάξεων "εσωθεν και έξωθεν ", ώστε αυτοί ακόμη να παραιτηθούν.
  (σημειωση :κι ηδη ακουμε εδω και καιρο για παραιτηση Καλλινικου ΓΟΧ. Kι οι υπολοιποι ηγετες ΓΟΧ, των αλλων παραταξεων, τα ιδια χαλια ειναι)
  Όπως εδω και καιρο βλεπουμε την αφωνία της Συνόδου ΓΟΧ ή τις ανακοινωσούλες της ή τους ταχα λεονταρισμους εντος των τειχών, σε κηρύγματα (για εσωτερικη καταναλωση) απεναντι σε τοσα αντιΕθνικά, βλασφημα κι αντιχριστιαστικα που προωθουνται. Και στην (άλλοτε) Ομολογιακή Εορτή των Θεοφανείων, καλούνε όλο τον προδοτικο πολιτικό συρφετό, ασπάζονται και φωτογραφίζονται μαζί τους και δημοσιεύουνε περιχαρείς αυτα τα αίσχη στα blog τους και λένε ότι τιμήσανε την εορτή εκείνοι που την αμαύρωσαν !!!
  Ξεχωρα την αρνηση Πιστεως με την υπαγωγή τους στο αρθρο 13 του Συνταγματος(των ετεροδοξων), βαση του Θρησκευτικου νομοσχεδιου, στο οποίο με ζηλο εισηχθησαν και αφου στολισαν με πολυ ασχημες εκφρασεις (παντα εν αγαπη), ως οργανα του διαβολου, οσους τεκμηριωμενα τους προειδοποιουσανε

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. + Επέρχεται Νέο σχήμα(ενωση) μεταξύ του Νέου και Παλαιού Ημερολογίου.
  Κι αυτο το ακουσα σημερα στην Εκκλησια και δεν ειναι τυχαια η ενωση των ΓΟΧ με τους αμετανοητους αιρετικους Κυπριανιτες, αφου φαινεται ότι μέσω του Κυπριανου θα γινει αυτος ο αχταρμας
  Ήδη πολλοί ΓΟΧ Ιερείς μεταδίδουνε τα Μυστήρια της Εκκλησίας σε αιρετικούς (πια, μετα το Κολυμπαρι) "δίπορτους" Νεο/τας (δηλαδή αδιακρίτως, άνευ μετανοίας-επιστροφής), δημιουργώντας Κοινό Ποτήριο με την αίρεση, αλλά γίναμε μάρτυρες και του εξής γεγονότος στις αρχές του 2018:
  Eν ώρα Θείας Λειτουργίας Νεο/της "Ιερέας" (πατέρας ενορίτισσας που έκανε επίσκεψη από το χωριό) βρισκότανε μέσα στο Ιερό, ασπάστηκε την Αγία Τράπεζα λίγο πριν βγούνε τα Άγια στην μεγάλη έξοδο και στο τέλος έκανε κίνηση "ευλογίας" προς το Ποίμνιο, ενώ Πιστοί (ελπίζω ανημέρωτοι) του φιλούσανε το χέρι.
  Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Καλλίνικος ενημερώθηκε και ουδέν έπραξε, αφου άλλωστε εκεινος κι αρκετοι Επισκοποι τα ίδια κανουνε !!!
  Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνε και οι πρόσφατες Αγιοποιήσεις, με την εκμετάλλευση-διαστρέβλωση της διδασκαλίας των Πατέρων (η οποία εγινε και σε αλλες χρονικες στιγμες, κατω απο άλλες Εκκλησιαστικες συνθηκες), ώστε να επιτυχουνε σιγά-σιγά το Κοινο Ποτήριο. Όπως του ηρωϊκού Ομολογητού, πρώην Φλωρίνης Χρυσόστομου Καβουρίδου και του Γέροντα Ιωάννη, Νέου Ελεήμονα. Τον πρωην Φλωρινης που τον ειχανε ξεχασμένο, χωρίς να του αποδίδεται η πρέπουσα τιμή, καθως τον σνομπαρανε, διότι τήρησε διακριτική στάση απέναντι στους νεο/τες και δεν κολλαγε με τις αλλλοτε (ανεξοδες) υπερζηλωτικές κι ανευθυνες φαρφάρες τους. Και ξαφνικως (μετα την ενωση με Κυπριανιτες), τον Αγιοποιήσανε

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διαβαζουμε ακομα στο 5ο μερος :
  " Όσοι δεν έχουν ενταχθεί και θα ενταχθούν εις το ανω Ευρωπ. Πρόγραμμα αναλαμβάνουν την δέσμευση να "πείσουν" τους πιστούς των ότι η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΤΑΥΤΟΠΟιΗΣΗ δηλ. ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ εις το χέρι η το μέτωπο δεν επιφέρει κανένα κίνδυνο σωματικό η ηθικό (!!!)

  Κι εκτος της κωλοτουμπας της Συνοδου ΓΟΧ σχετικα με ΚτΠ (τωρα λενε οτι ειναι νομος του Κρατους, ότι ταχα θα την εξεταζαν επιστημονες της Συνοδου, ενω ηδη πηρανε αδεια παραμονης με τσιπακι Ξενοι Ιερεις της Συνοδου, κατοπιν προτροπης Καλλινικου, χωρις να γινει καμια εξεταση απο πληροφορικάριους της καρτας κι αλλες δικαιολογιες μπλα-μπλα), εκτος λοιπον αυτης της κωλοτουμπας, εχουμε και την Bλάσφημη θεωρία Κυπριανιτών για συμβολικό σφράγισμα.
  Η οποία είναι ακόμα δημοσιευμένη στο επίσημο site τους εδώ :
  http://www.hsir.org/pdfs/2011/02/08/20110208aYpomnemaEsxat2010A/20110208aYpomnemaEsxat2010A.pdf
  κι ενω έχουνε γίνει πολλές καταγγελίες, η Σύνοδος κωφεύει, κοινωνώντας αυτης της Βλασφημης κι επικίνδυνης θεωρίας

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»

   Σταύρος

   Διαγραφή
  2. Οι Άγιοι Πατέρες σας πειράζουν εσάς;Οι μασόνοι,οι οβριοί,οι δωδεκαθεϊστες,οι γιαχωβαδες,οι Ροταριανοι,οι Λάϊονς και κάθε αλεπουδιαρης δεν σας πειράζει;
   Να λέτε και τίποτα για αυτούς.Οχι μόνο τους παπάδες.

   Διαγραφή
  3. προς Σταυρο
   θα σκάσει εκκλησιαστική βομβα προσεχως [αν γινει αυτο που εμαθα θα ειναι ατομικη ]

   υπογραφη

   [καποιος που γνωρίζει πολλά και σου άνοιξε τα μάτια στο παρελθόν... ηρθε η ώρα να παρει θεση και ο π.]

   οι εξελίξεις ερχονται

   Διαγραφή
 6. Ρε παιδιά γιατί στεναχωριέστε;;; Ο Γιαχβέ δεν φρόντισε τους εκλεκτούς του στην έρημο του Σινά ρίχνοντας τους μάννα εξ ουρανού όταν έψαχναν απεγνωσμένα για 40 χρόνια να βρούν την έξοδο;;;; Ε έτσι θα φροντίσει τώρα και τους εδώ αντιπροσώπους του ασχέτου θελήσεως του αρχιαντιπροσώπου του Λιάπη και Τσίπρα του παρλαπίπα "θαυματουργού"!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καυμο το χω να δω εναν τραουλο αδυνατο....τιγκα στο ξυγκι οι ψαλιδοκωλοι αγιοι πατερες ..την καταρα τους να χω.....φτου θα ξερασω παλι....ξανθοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κι άλλα που διαβαζουμε στο 5ο μερος και δυστυχως τα βλεπουμε μπροστα μας....ο Θεός να τους φωτισει

  + "Οι πλείστοι των Αγιορειτων -Ηγουμενων- ως και Κελλιωτων θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα Ευρωκοινοτικα Προγράμματα λαμβανοντες εκατομμύρια Ευρω, επικαλούμενοι μάλιστα λόγους "υπακοής " "οικονομίας ", αδιαφορώντας για την τότε υπάρχουσα μεγάλη εξαθλιωση του κατώτερου Κλήρου, Μοναχών,Μοναχουσων και Λαού".

  Δυστυχως ομως δεν είναι μόνο τα αργύρια της Ε.Ε., δεν ειναι μονο οι μνημονευτες του παναιρετικου Βαρθολομαιου, οι οποίοι σιγονταρουνε ή συναινούν με την σιωπή τους....Καθώς οι Ζηλωτες ειναι πλήρως ενημερωμενοι, με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (και με επισημη επιστολη τον Αυγουστο του 2017) για την πτωση της Συνόδου ΓΟΧ, αλλά ακόμα περιμένουνε να κανουνε ουσιαστικες παρεμβασεις κι όχι να ενημερωνουνε μονο τους δικους τους ή να δινουνε ευλογια σε λαϊκους να συνεχισουνε τον αγωνα (!!!) κι εκεινοι (που θα έπρεπε να είναι οι στυλοβάτες της Πίστεως), να συνεχιζουνε την κοινωνια τους με αιρετικους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν υπογραφουνε καν ενα κειμενο εναντιωσης (που σαφώς πρέπει να προηγηθεί της αποτειχίσεως, δίνοντας στους κατηγορούμενους-Σύνοδο το περιθώριο μεταστροφής ), ουτε καν δεχονται να δημοσιευσουνε δικό μας υπογεγραμμένο άρθρο, (το οποίο αναδεικνύει με ευγένεια τα λάθη της Συνοδου) σε δικο τους εντυπο πανελλήνιας κυκλοφοριας και κύρους.
  Ας προσεξουνε, μην πανε χαμενοι οι μεγαλοι Ομολογιακοι τους αγωνες του παρελθοντος...

  + "ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εκ των πιστών των παρατάξεων του Παλαιού Ημερολογίου θα εγκαταλείψουν αυτές,όταν πληροφορηθουν ότι οι Αρχιεπίσκοποι των τους προδωσαν αφού εντάχθηκαν κατόπιν αποφάσεως της Μεγάλης Πανορθοδοξου Συνόδου εις Νέο σχήμα Παλαιού και Νέου Ημερολογίου.
  Οι Ιεράρχες των τότε θα πείσουν την πλειονότητα των πιστών λέγοντας το ότι έκαναν το έπραξαν χάριν "οικονομίας" "αγάπης""ειρήνης της Εκκλησίας",για να αποφύγουν τους διωγμούς ενός νέου τύπου που υπέστησαν το 1924" .

  Κι ήδη, με όλα αυτα τα τερατα και σημεία που συμβαινουνε, ελαχιστες ειναι οι αντιδρασεις Ιερού Κληρου και λαού Γ.Ο.Χ. , οπότε προφανώς έρχονται και τα χειρότερα...Οι Επισκοποι καπηλευτηκαν τον αγωνα και τις θυσιες των προγόνων μας, ειδικά εκεινες μετά το 1924 (καθώς η αντίσταση στο ενορχηστρωμένο Σχισμα είχε ξεκινησει πολλά χρόνια πριν). Κι οι Ιερείς, που με μεγάλη ευκολία στο παρελθον κατηγορουσανε τους νεο/τες Ιερεις ότι είναι εξαρτημενοι, μισθωτοί κ.τ.λ., τώρα τα λουζονται

  Σταύρος Τάκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για να μην υπάρξουνε παρεξηγήσεις, αναφέρομαι στους Ζηλωτές που έχουνε κοινωνία με ΓΟΧ Αρχιεπισκοπου Καλλινίκου. Για τους άλλους, δεν ξερω τι κανουνε

  Σταύρος Τάκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σταύρο, αν στις διαστρεβλώσεις που έχουν κάνει οι οβριοί, προσθέσουμε και τον βρώμικο ρόλο του χριστιανικού ιερατείου, σε μεγάλη κλίμακα, κι αν λάβουμε υπόψη τι έρχεται στην Ελλάδα, με τους λαθροεισβολείς που στέλνουν οι οβριοί, πώς θα σταθεί με ψυχή ένας Χριστιανός, να αντιπαλεύσει τα θεριά του διαβόλου; Πού θα βρει αποκούμπι, όταν και οι ρασοφόροι στην πλειοψηφία τους, έγιναν πιόνια του διαβόλου;
   Προβλέπω νέες κατακόμβες και νέες θυσίες χριστιανών.

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΤΩΝ: ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ 'Η ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΝΉΣΙΟ ΟΠΑΔΟΎ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ-ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΈΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΟΎΛΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΥΝΑΜΑ!
   ΔΕΎΤΕΡΩΝ: ΟΙ ΔΙΟΓΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΌΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" Κ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΧΏΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΣΈΚΤΑ!
   ΤΡΊΤΩΝ: ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ : Χ.Ο, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑ ΣΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΙΟΓΜΩΝ Κ.Λ.ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΘΟΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ "ΑΓΙΟΙ" ΚΑΙ " ΜΕΓΑΛΟΙ"ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..... ΣΙΩΠΉ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΚΌΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΆΓΙΟΥΣ" ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΕΡΊ "ΔΙΩΓΜΏΝ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΛΑ ΤΥΧΑΊΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΑΞΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΊΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΊΠΟΤΑ!
   ΤΕΤΆΡΤΩΝ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΒΆΣΗ: "ΠΡΟΦΗΤΕΊΕΣ" , ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΟΦΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΆΣ!
   ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ: ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜIKH ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!
   ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΡΩΜΙΕ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!! https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/11/ikh.html?m=1

   Διαγραφή
  3. @4.49, αν εσύ έχεις διαβάσει ΠΛΑΤΩΝΑ, και τον έχεις αναλύσει, εγώ θα χορέψω τον χορό του Ζαλόγγου.

   Άκου δωδεκαθεϊστή, άντε αλλού να κάνεις τις διδασκαλίες σου γιατί από εδώ, τέλειωσες.
   Δεν κατάλαβες καν τι έγραψα.
   Δεν αμφισβητώ τον Χριστό. ΔΕΝ γουστάρω τα βρωμερά ιερατεία που διαστρέβλωσαν σχεδόν τα πάντα.
   Γι αυτό και απαιτώ την ΑΛΗΘΕΙΑ. Γιατί σιχαίνομαι τις σέχτες απ' όπου κι αν προέρχονται.
   Γιατί προσπαθώ στη ζωή μου, να κινούμαι με καθαρή συνείδηση.

   Άντε τώρα, τσακίσου από εδώ μέσα.

   Διαγραφή
  4. Στον Θεο θα βρει την δυναμη Καλλιοπη....μέσω των Μυστηρίων Του βεβαια, που ακομα υφιστανται, αν με πολύ κοπο αναζητησει προς τούτο πραγματικο Ορθοδοξο Ιερέα
   Αυτα που λες ερχονται και πρεπει να ειμαστε οχυρωμενοι πνευματικα για να ανταπεξελθουμε και να μην προδωσουμε.
   Θα ποινικοποιηθει το να εισαι Ορθοδοξος, εκτος κι αν είσαι απ τους "μοντέρνους"

   Σταύρος

   Διαγραφή
  5. ΠΡΟΤΩΝ
   ΔΕΥΤΕΡΩΝ
   ΤΡΙΤΩΝ
   ΤΕΤΑΡΤΩΝ

   Αχαχαχα

   Θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που μάθαμε στο δημοτικό με τους μελετητές του Πλάτωνα...

   ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΠΟΠΗ
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 12ΘΕΪΣΤΩΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ
   ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ) ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ...


   Διαγραφή
  6. και μετα ξυπνησες.....ξανθοπουλου

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμο - 9:19 Μ.Μ.

   ''Με τη ηλίθια εμμονή εξομοιώνουν το Θεό με τον προϊστάμενο που αναγκάζει τους υφισταμένους να λατρεύουν το Πρόσωπό Του περισσότερο από την πρέπουσα στάση προς το Έργο Του.''

   Ν. Κρουγκλόφ

   Διαγραφή
  8. Ε, αφού το είπε ο Κρουγκλόφ...είναι κι όπως το βλεπει κανεις...
   Είναι λοιπόν ηλίθιοι όσοι ακολουθουνε Εκεινον που τους δίνει την δωρεά να γίνουνε κατά Χάριν Θεοί (ακόμα κι εν ζωή υπήρξανε Άγιοι που είχανε Θέα του Ακτίστου Φωτός), Εκείνον που έδωσε το πιο ταπεινο παράδειγα αυτοθυσιας, προσφοράς και αγάπης στην επίγεια ζωή Του ή οσοι πρωτίστως λατρεύουνε κτίσματα με αδυναμίες (π.χ. τον σύντροφο τους ή αυτον που ελπίζουνε -ματαίως- να γίνει σύντροφος)και τα υπόλοιπα πάθη τους ;
   Δεν είναι μόνο θέμα χρέους προς τον Δημιουργό, αλλά μια πορεία αυξανόμενης πνευματικής ανόδου που ευφραίνει (ει δυνατόν και Θεώσεως), η οποία βέβαια προϋποθέτει μεγάλη άσκηση και αγώνα, σε αντίθεση με τις εύκολες αμπελοφιλοσοφίες...

   Σταύρος

   Διαγραφή
 10. ΠΩΠΩΠΩΠΩ
  ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΙΣ
  ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ;ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ.ΕΣΥ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ.
  ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.
  ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΘΑ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δεν χρειαζεται να κουραστεις να πας στα λαθρο να σε μυησουνε, ο Μωαμεθ θα ερθει σε λιγο κρυφα στον Οικουμενιστικο αχταρμα που θα βρισκεσαι και στην Κρατουσα "Εκκλησια" ΓΟΧ θα έχουνε μείνει μόνο οι 13 ημέρες.
  Η ενωση του 2014 με Κυπριανιτες, περιελαμβανε κι ενωση με "Επισκοπο" Αγαθαγγελο (υποτίθεται της Ρ.Ο.Ε.Δ.), με τον οποίον ητανε ενωμενοι αρκετα χρονια πριν οι Κυπριανιτες και μαζι κανανε "χειροτονιες" (λέμε τώρα), μιας κι εχουνε κοινη Οικουμενιστικη Πίστη
  Η πραγματικη Ρ.Ο.Ε.Δ (από οπου λαβαμε χειροτονιες οι Γ.Ο.Χ) απεκήρυξε το 2001, επί +Βιταλίου, τους Κυπριανιτες ως κρυπτοΟικουμενιστες οι οποίοι εμπιπτουνε στο αναθεμα του 1983 εναντίον της αίρεσης του οικουμενισμού, που διακηρύχθηκε από τη Συνδιάσκεψη των Επισκόπων ROCOR υπό την προεδρία του Αγίου Μητροπολίτου Φιλαρέτου.

  Παμε στον Αγαθάγγελο
  1) Στο παρακάτω βίντεο ομολογεί ότι αναγνωρίζει αγίους τους προτεστάντες φίλους του Τσάρου και διαστρεβλώνει τα λόγια του Παύλου λέγοντας ότι μπορείς να παντρευτείς ειδωλολάτρη κλπ
  https://www.youtube.com/watch?v=832d_sT84ZI&feature=youtu.be&t=847
  (όσοι έχετε γνωστο που ξερει Ρωσικα, ακουστε το μαζι του)
  Η Σύνοδος ΓΟΧ είναι ενημερωμένη αλλά (και πάλι) κωφεύει

  2)) ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΕΝ ΕΤΗ 1994
  [...] ἡ Χάρις τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, ἡ Χάρις τῶν Μυστηρίων, κατοικεῖ ἐπίσης εἰς τοὺς Καθολικούς, Μονοφυσῖτες, καὶ ἐν μέρει, στοὺς Παλαιοπίστους καὶ εἰς τοὺς Προτεστάντες ποὺ δὲν ἔχουν παραβιάσει τὸν τύπον κατὰ τὴν ἐκτέλεσιν τῶν μυστηρίων (βάπτισμα). Ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία δὲν ξαναβαπτίζει ἐκείνους ποὺ προέρχονται ἀπὸ αὐτες τὶς αἰρέσεις, ἀλλὰ τοὺς ἀποδέχεται μέσω τῆς μετανοίας. Καθολικοὶ καὶ Μονοφυσῖτες δὲν μυρώνονται διὰ δευτέραν φοράν. Τὸ Μυστήριον τοῦ Γάμου εἶναι ἐπίσης ἀποδεκτόν. Στὸ Πατριαρχεῖον τῆς Μόσχας, ὑπάρχουν ἔξι Μυστήρια ποὺ ἔχουν διασωθεῖ καὶ ἀναγνωρίζονται ὡς ἔγκυρα, τὸ βάπτισμα, τὸ χρῖσμα, ἡ ἱεροσύνη, ὁ γάμος, το εχέλαιο, ἡ μετάνοια.
  "(Μητροπολίτης 'Αγαθάγγελος Pashkovsky, Περιοδικόν Vestnik Γ.Ο.Χ, 'Αριθμός 2, 1994, σελίς. 30).

  Ουδέποτε αποκήρυξε δημοσίως αυτές τις θέσεις και οι δικαιολογίες των Συνοδικών είναι (και πάλι) ανεύθυνες κι αντιΠατερικές
  Με αυτούς τους αιρετικούς είναι λοιπόν ενωμένοι οι ΓΟΧ, άνευ μετανοίας τους (κι εκει παιχτηκε μεγαλη παρασταση κι αρκετα ψέμματα από τους Συνοδικους για ταχα υπαρξη μετανοίας)

  Σταύρος Τάκας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εδώ στις σελ 7-10 φαίνεται η αποκήρυξη των Κυπριανιτων από την ΡΟΕΔ
   http://www.ripc.info/fileadmin/user_upload/documents/2017/Sobor_2017/Cypriansim_-_English_V4.pdf

   Σταύρος Τάκας

   Διαγραφή
 12. Δυστυχως ολοι μα ολοι οι ηγετες θρησκειων, μας κρυβουν την αληθεια, και μας προσφερουν μονο παραπληροφοριση και υπνοτισμο, διοτι ετσι τους εχουν διδαξει & υποχρεωσει να ψευδολογουν οι Αποστατες Αγγελοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. δεν υπαρχουν προφητειες διαρροες ειναι σχεδιων των παγκοσμοιοποιητων πονηριδηδων,τα οποια σχεδια εχουν εκπονησει πριν απο παρα πολλα χρονια και ξερουν με πονηρια και πανουργια να κατευθηνουν τα πραγματα οπως θελουν αφου βρισκουν αφθονους βλακες παντου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
  ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
  ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΟΣ Η ΛΑΙΚΟΣ
  ΑΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον αλλού έβαλες το σχόλιό σου και δεν το θυμάσαι...
   Και το λέω, γιατί κανένα σχόλιο δεν κόπηκε ούτε το έφαγε η μαρμάγκα... αλλά εσύ δεν βλέπεις, και ρωτάς και ξαναρωτάς το ίδιο πράγμα, από τη στιγμή που στην εισαγωγή με τα μπλε γράμματα, γράφω: "Το παρακάτω κείμενο έφτασε στα attikanea από το Άγιον Όρος."

   Και μετά, περιμένω και ελπίζω να βρεθούν ΑΝΔΡΕΣ, να σώσουν την Ελλάδα...

   Ρε, εδώ δεν ξέρετε να διαβάζετε και τι διαβάζετε και θα γίνετε και... σωτήρες;;;

   Τελικά, μου φαίνεται πως στο τέλος, αν και δεν μου ταιριάζει ο μοναχισμός, θα πάω να μονάσω...

   Διαγραφή
  2. ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΗΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
   ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ Π[ΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ

   ΞΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΑ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ
   ΕΙΜΑΙ ΕΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

   Διαγραφή
 15. η νεα ταξις ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ηρθε με τον χριστιανισμο και τον ισλαμισμο,αυτες οι δυο Κρονιες θρησκειες κατεστρεψαν τον κοσμο και τωρα νομισζουν οτι θα παρουν και το επαθλο αλλα δεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Παν θρησκεία θέλουν.....


  'Αχ, Ελλάδα μου.


  Αγγελική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΕΥΤΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΣΩΡΡΟΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ

   Διαγραφή
 17. https://youtu.be/qjZ8zMS1g40
  Ο Άνθιμος λέει στο κήρυγμα ότι δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, μόνο η Γη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Παρατηρήσατε ότι τώρα τελευταία όλο και βρίσκουν αρχαιολογικα αντικειμενα στο Ισραήλ;
  Παρατηρησατε πόσο βιάζονται να μας κάνουν όλους γκρί, να επιφέρουν οικονομικό χαός, παρατηρήσατε πόσο γρήγορα αλλάζουν την ιστορία και όλα αυτά για να έλθει ο Μεσσίας των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν την αυτοκρατορία τους όπου όλοι οι γκρίζοι θα είναι σκλάβοι τους και αυτοί οι μόνοι λευκοί και εθνικά αγνοί. Ολα όσα γίνονται είναι για αυτόν τον σκοπό με την πανθρησκεία και την παγκοσμοιοποίηση για δολώματα.

  Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ: ΕΝΑ ΚΙΒΩΤΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ.
  http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/12/blog-post_9.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δυστυχώς! Όμως όταν οι Αγιορείτες έπαιρναν τα δις για μετατρέψουν τα κελιά των μοναστηρίων σε σουίτες πολυτελείας, επί Σημίτη, δεν τα σκέφτηκαν αυτά? Τώρα, κατόπιν εορτής τα θυμήθηκαν? Το υπερμνημόνιο που υπέγραψε το 2014 η Ελλάδα και η Ελλαδική Εκκλησία τα περιλαμβάνει όλα μέσα, γιατί μας φαίνονται τόσο παράξενα? Μην ξεχνάμε πως οι Αγιορείτες - παρά τους πνευματικούς ανθρώπους που υπάρχουν εκεί - έχουν υπογράψει και με τον Χίτλερ σύμφωνο μην καταστροφής τους. Ο Θεός να βάλει το χέρι του, για τα όσα συμβαίνουν σ' αυτό τον τόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Το τι θα συμβεί και το τι μας περιμένει σας το έγραψα αναλυτικά κυρία Πόπη!

  Σας το έστειλα στο EMAIL σας για την ανάλυση των προφητειών και το τι θα μας συμβεί.

  ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΥΣ ελπίζω να το διαβάσατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να παρακαλέσω να μου το ξαναστείλετε, γιατί μπορεί στην πληθώρα των εισερχομένων, να χάθηκε;
   Σας ευχαριστώ

   Διαγραφή
 21. Σας το έστειλα αγαπητή κυρία Πόπη κοιτάξτε στο EMAIL σας.

  ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Παρασκευη 21 Δεκεμβριου του 2018!!!?..δεν εφτασε ακομη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι δυνατόν τα σχόλια να ξεκινούν από τις 4 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ, που είναι και η μέρα της ανάρτησης, κι εσείς να ρωτάτε για την ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου, χωρίς να σκεφθείτε πως μέχρι τότε (21 Δεκ.18), θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή επικαιρότητας;;;

   Διαγραφή
 23. Maυροι διαβολοι οβριοι γεμισε η Ελλαδα με αρχιγους τον διαβολο και ιουδα ψυχοπαθη Τσιπα και τον ομοιο του αδελφο διαβολουποκριτη Κουλη τα παιδια του Σορος και του Ροτσαηλ θελουν το αιμα του Ελληνικου λαου να το δωσουν σε αυτους !ΡΕ ουστ αντιχριστοι καθαρματα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Βιβλία που Αφορούν τον Κομμουνισμό (έχουν γραφτεί απο ΠΡΩΗΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Κόμματος που ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ κατά των Δυνάμεων του Άξονα ή υπέστησαν τα καλά δεινά της Συγκεκριμένης Ιδεολογίας) και όχι μόνο.

  1)ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΓΚΟΥΛΑΓΚ με 2 Εκδόσεις Ν1+Ν2 του Αλεξάντερ Σολτζενίσκιν.
  2)Σύντροφοι Ευτυχώς Ηττηθήκαμε του Τάκη Λαζαρίδη
  3)Η Μαύρη βίβλος του Κομμουνισμού (στην Γαλλική,Stephan Coutois-Nicolas Werth)
  4)Tα Παρασκήνια του ΚΚΕ του Ελευθέριου Σταυρίδη Πρώην ΓΓ του Κόμματος
  5)ΕΛΕΝΗ του Ν.Γκατζογιάννη (έχει βγεί και σε Ταινία)
  6)Η Κομμουνιστική Ουτοπία/θύμα διπλής δολοφονίας του Π.Παπαγαρυφάλλου
  7)Η Μακεδονία στη Μέγγενη της Τρίτης Διεθνούς και του ΚΚΕ 1919-1949 Π.Παπαγαρυφάλλου.
  8)Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για το 1940 (Εμμανουέλε Γκράτσι Ιταλός Πρόξενος-Αυτοβιογραφία) Εκδότης ΕΣΤΙΑ
  9)Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας και η Χωροχρονική Επέμβαση στους Περσικούς Πολέμους ΑΣΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-Εκδότης ΕΣΟΠΤΡΟΝ.
  10)Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ,Εκδότης ΠΕΔΙΟ 11)Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΤΑΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ.
  12)Η Οργή και η Περηφάνεια της Orianna Fallatsi,Εκδότης Γκοβόστης.
  13)Οι Προάγγελοι του Ιησού Χριστού-Απόλλων&Σίβυλλες Σκαρλακίδης Χάρης-Εκδόσεις ΔΗΛΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ....ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ...
  ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...
  Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.....Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΩΝ...ΤΟ ΕΙΠΕ!!!!

  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...

  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. https://esxataxronia.blogspot.com/ Ο,ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ...ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2016 ΣΤΗ ΨΕΥΔΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"...Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τι μέλλει γενέσθαι;; Τι Προτείνεται; να λειτουργήσουμε Αντισυμβατικά π.χ σαν τον Πάτερ Κλεομένη-Ερημίτες-να Απομονωθούμε σε Σπήλαια με Προμήθειες κτλ. ή να Παλέψουμε εντός των Πόλεων-Γειτονιών στον Επερχόμενο ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Συνδυαστικά και τα 2 δεδομένα;;

   Διαγραφή
 27. Να κοψουμε καθε "εκκλησιαστικη"κοινωνια με ολουε αυτους που ειναι αποστατες κ επισημα μελη του Π.Σ.Ε και ο καθενας σπιτακι του να επιδοθει στην προσευχη και κυριως την ευχη του Ιησου για να ελκει τη χαρη και να μπορει να αγωνιεται και να αποφευγει τις παγιδες του πονηρου που ειναι παντου απλωμενες https://esxataxronia.blogspot.com/?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Λόγο εντοπιοτητας μηπως μπορείτε να μας διαφωτισετε περισσότερο περί αυτών που γίνονται στην Ιερά Μονή Παναγίας δοβρας βεροιας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιός σας είπε πως έχω σχέση με την Βέροια;
   Εκτός κι αν η περιοχή της Γραβιάς και η Αθήνα, βρίσκονται στην Βέροια και δεν το γνωρίζω.

   Διαγραφή
  2. Εννοώ αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω ως "ληπτης"πληροφοριών ως δημοσιογράφος,εκτός αν περιοριζεστε μόνο στη Γραβιά.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ