Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Λίγες μέρες έμειναν. ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ 10-11/12/2018 !! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;


 Αν λάβετε υπ’ όψιν σας ότι πάνω από το 50% των ψήφων στον ΟΗΕ προέρχονται από κράτη μέλη του τρίτου κόσμού και αν, επίσης, λάβετε υπ΄ όψιν σας και έναν μεγάλο αριθμό «προοδευτικών» (προδοτικών) κυβερνήσεων που θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο σχέδιο, καταλαβαίνετε σε τι κίνδυνο μπαίνει η ανθρωπότητα όλη.

ΕΙΣΒΟΛΗ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!

Φέρε αν τολμάς το θέμα στη Βουλή, ρε καριόλη Τσίπρα, για να πέσουν οι μάσκες όλων σας...
ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΛΙΑ!
ΤΟ ΚΚΕ, ΜΙΛΙΑ!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ... "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"!
 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ.

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΠΕ ΟΧΙ!

ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΣ;;;Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Ο Τράμπ, δεν θα υπογράψει το ΣΥΜΦΩΝΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Αν δεν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι τι σχεδιάζουν αυτοί οι σκοτεινοί βρικόλακες για το άμεσο μέλλον του κόσμου όλου, με δικαιολογία την διάσωση του τρίτου κόσμου από την καταστροφή και με μέσο υλοποίησης τις διεφθαρμένες υπηρεσίες του, πάντα, ύποπτου ΟΗΕ...Από όσα μπόρεσα να καταλάβω, η διάσωση του τρίτου κόσμου συνίσταται στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετανάστευση περισσοτέρων 4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε διάφορες προηγμένες και ευημερούσες περιοχές της γης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ.

 

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση ΔΙΚΑΙΩΜΑ των πολιτών της γης.
Η μοιρασιά έγινε ως εξής:

2,5 δισεκατομμύρια θα πάνε στην Ευρώπη και 2 δισεκατομμύρια στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο.

 
Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία. 
Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.

Σε ότι αφορά στην Ευρωπαϊκή ένωση που ανήκουμε που έχει πληθυσμό περίπου 450.000.000 κατοίκων (Όλη η Ευρώπη είναι γύρω στα 798.000.000), θα πρέπει να δεχθεί περίπου 1.500.000.000 πρόσφυγες. 
Με βάση αυτά τα δεδομένα, συνέταξα έναν πίνακα κατανομής των μεταναστών ανά κράτος που δείχνει το αποτέλεσμα που θα έχει η συμφωνία στην σύνοδο του Μαρακές, αν βέβαια, την ψηφίσουν τα κράτη μέλη του ΟΗΕ.

Αν λάβετε υπ’ όψιν σας ότι πάνω από το 50% των ψήφων στον ΟΗΕ προέρχονται από κράτη μέλη του τρίτου κόσμού και αν, επίσης, λάβετε υπ΄ όψιν σας και έναν μεγάλο αριθμό «προοδευτικών» (προδοτικών) κυβερνήσεων που θα ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο σχέδιο, καταλαβαίνετε σε τι κίνδυνο μπαίνει η ανθρωπότητα όλη.
Μελετήστε τον συνημμένο πίνακα και προσπαθήστε να αισθανθείτε γιατί η Αυστρία (πχ) δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ΟΧΙ» στο σχέδιο. 
Προσπαθήστε επίσης να δείτε τι θα συμβεί στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή η δράκα των υπανθρώπων που έχει βάλει μπροστά αυτό το εφιαλτικό σχέδιο, κατάφερε να δράσει ιεροκρυφίως. 
Εσείς είδατε ποτέ στις ειδήσεις των εφημερίδων ή των τηλεοράσεων κάτι σχετικό με αυτό το φλέγον ζήτημα; 
Εδώ στην Ελλάδα ακούσατε ποτέ τίποτα; 
Και όμως η Ελλάδα θα παραστεί και μάλλον θα ψηφίσει «ΝΑΙ» αν κρίνουμε από την στάση της όλα αυτά τα χρόνια.
Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας ερήμην ημών. 
Από την άλλη πλευρά, άρχισε η ύπουλη προετοιμασία των Ελλήνων με προειδοποιητικά σποτάκια της αστυνομίας (δήθεν) για τις ευθύνες που θα έχουμε αν η συμπεριφορά προς τους «μετανάστες» δεν θα είναι η «πρέπουσα».
Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά. Λίγες μέρες έμειναν.

 


ΣΗΜ.Οι χώρες που τονίζονται χρωματικά, δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν "ΟΧΙ", 

Γιατί άραγε; 

Τι φοβούνται; 

Εμείς που "θεωρητικά" θα γίνουμε 49 εκατομμύρια εκ των οποίων τα 38 θα είναι μουσουλμάνοι, τι μπορούμε να κάνουμε που μας εξαφανίζουν με την θέληση των επίορκων κυβερνητών μας (παλαιών και νέων);


Τάκης Δακογλου


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

38 σχόλια:

 1. Εφόσων ο Σόρος δινει έντολή αυτό θα γίνει , γιαυτό πληρώνει τους υπαλλήλους του π.χ. Τσίπρα Κούλη Γεννηματά κ.α. , οσο για την Χ.Α. τήν έχουν στο κάδο πεταγμένη απο καιρό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΧΑ δεν αντιδρά, ούτε στη βουλή, ούτε πουθενά. Δεν πήρε έγκριση φαίνεται.

   Διαγραφή
 2. πουστη Τσιπρα γαμω την μαννα σου καριολη παλιοπουστα γαμω οτι εχεις αγαμητο πουσταρα ξεκολιαρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το έλυσες το ζήτημα.Άψογος

   Διαγραφή
  2. Τέτοιους Έλληνες γαμιάδες Θέλουμε.Αμ πως!

   Διαγραφή
  3. Δεν έβαζες και το τηλέφωνό σου, για υψηλό, σταθερό, αφορολόγητο (ως ''μαύρα'') εισόδημα εκ της κοινότητος των ΛΟΑΤΚΙ;

   Δεν είναι κρίμα το παραγόμενο με ιδρώτα ΑΕΠ να μην παραμένει στα ισχνά, χειμαζόμενα ελληνικά βαλάντια αλλά (ως προς το τμήμα των σχετικών ''παρεχομένων υπηρεσιών'') να καταλήγει bonus ''προικισμένων'', με εξαιρέτους επιδόσεις, ξενόφερτων υψηλών μας λαθροπροσκεκλημένων;

   Διαγραφή
 3. Σιγά μην αντιδράσουν τα κοιμισμενα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γεωργία μου, αφού οι άντρες αποδεικνύονται ανίκανοι να κάνουν το χρέος τους, μήπως να το κάνουμε εμείς και να τους αντικαταστήσουμε...
   Κάποιος λοιπόν, να έρθει να μας εκπαιδεύσει τουλάχιστον και μετά... όπου βγει.

   Διαγραφή
  2. Σε τί ακριβώς αναφέρεσται κυρίες μου όταν λέτε εκπαίδευση??? [γαμώ το φελέκι μου πήρα υπολογιστή χωρίς ελληνικό ερωτηματικό].....

   Διαγραφή
 4. Αγγελία: Ζητούνται εν ενεργεία αξιωματικοί με άριστη φυσική κατάσταση και επαγγελματική αρτιότητα και εξειδίκευση στον χειρισμό οπλοπολυβόλου. Επίσης ικανότητα στην οργάνωση και διεκπεραίωση εκτελεστικού αποσπάσματος. Προσφέρονται υψηλές τιμές,αναγνώριση και διαρκή πανελλήνια δόξα. Εφάπαξ πενιχρό. ..
  Πληροφορίες ενταύθα

  Έρρωσθε

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημήτρη μου γλυκιέ, τα είπες ΟΛΑ!
   Σκέπτομαι να σε βάλω στην ... καληνύχτα μου...

   Διαγραφή
 5. Η Χ.Α τι να πει.Μηπως μεταδίδουν οι δημοσιοκαφροι τις απόψεις της;Αποκλεισμένη την έχουν.
  Τώρα για τους Έλληνες θα αντιδράσουν τόσο όσο αντέδρασαν όταν παραχωρήθηκε η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρονια στους διεθνείς τοκογλύφους.

  Αυτό που θα ψηφιστεί στον ΟΗΕ νομίζω δεν θα είναι δεσμευτική νομικά διακήρυξη για όσους το υπογράψουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω γράψει πολλάκις, πως στην χ.α. υπάρχουν πολλοί έντιμοι και αγνοί πατριώτες. Το ψάρι όμως βρωμάει από το κεφάλι... και κυρίως από την οικογένεια Μιχαλολιάκου, ή μάλλον Ζαρούλια... γιατί αυτή είναι η πραγματική αρχηγός του κόμματος. Δυστυχώς, οι αγνές φωνές, έχουν παραγκωνιστεί σε κατώτερα κλιμάκια.

   Διαγραφή
  2. Εφόσον δεν είναι δεσμευτικό γιατί εκ των προτέρων το υπογράφουν?? Δύσκολα τα πράγματα , δεν έχουμε κάποιον στην ηγεσια να υπερασπιστεί την πατρίδα μας τότε είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεσα στις πολεις και τα χωριά.

   Διαγραφή
  3. Με τον Κασιδιάρη τι παίζει Καλλιόπη; Δεν φέρεται όπως οι άλλοι πρωτοκλασσάτοι. Αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να στραφεί εναντίον των ποδιτσάτων του κόμματος και να φέρει την ανατροπή; Έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τους άλλους.

   Διαγραφή
  4. Δεν ξέρω... θα υπάρξουν ανατροπές πάντως...

   Διαγραφή
 6. Πως μπορει να ειναι εγκυρη μια τετοια τροπολογια, αν δεν γινει επιβολη πρωτα με ψηφισμα στο ΟΗΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. "...Αν δεν ήταν ο Τραμπ δεν θα είχαμε πάρει χαμπάρι τι σχεδιάζουν..."
  Aφού ο Τραμπ είναι εναντίον του Επαίσχυντου Συμφώνου, γιατί δεν ασκεί βέτο στο Συ7μβούλιο Ασφαλείας του οηε;
  Ο "αντινεοταξίτης" Πούτιν γιατί δεν ασκεί βέτο; Θα το ψηφίσει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα' θελα να' ξερα τί ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές και τι θα ψηφίσεις τώρα, που μέχρι και....τα Αμερικανάκια (που έλεγαν και οι Ελληναράδες που παρίσταναν <τους..... εξυπνούληδες) ξύπνησαν και ψήφισαν ΤΡΑΜΠ, επειδή έλεγε "πρώτα ο Αμερικανος".

   Εμάς εδώ, μέχρι και Φιλιππινέζες των λαθρο μας έχουν κάνει και παρόλα αυτά, με πάθος υποστηρίζουμε τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτήν την κατάντια και δεν χορταίνουμε κιόλας, θέλουμε κι άλλα, πολύ χειρότερα! Να, σαν αυτά που'ρχονται!!!

   Να σκεφτείς ότι οι δημοσκοπήσεις τον σύριζα τον έχουν για αντιπολίτευση!!!!!
   Τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος Τσίπρας για να τον αποτάξουμε;;

   Ε! Μετά από αυτά, τί να σου κάνει και ο ΤΡΑΜΠ και ο ΠΟΥΤΙΝ, όταν τα θέλει ο κ@@@@λος μας;;;

   Αυτοί φροντίζουν για τον δικό τους λαό, όπως αυτό επιβάλλεται, και δεν θα βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα, επειδή εμείς αφήσαμε το μυαλό να ποτιστεί με μ@@@κία.

   Διαγραφή
  2. @5 Δεκεμβρίου 2018 - 5:38 μ.μ
   Ο Τράμπ έχει κάθε συμφέρον να καταστραφούν τα έθνη και να καταντήσουν όπως οι ηπα.
   Ο Πούτιν όμως; "φροντίζει για τον δικό του λαό" 'οπως λές, ψηφίζοντας το Σατανοσύμφωνο του Μαρόκου;

   Διαγραφή
 8. Ποῦ ὑπογράφουμε ἐναντίον τῆς νέας αὐτῆς Ἐσχάτης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Διαβαστε την Αγία Γραφή. Προφήτης Δανιήλ-Τέταρτη Βασιλεία-Δύο Κόσμοι-Βοράς-Νότος (ΝΑΒΑΧΟΥΔΟΝΟΣΟΡΑΣ 1η Βασιλεία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Άραγε παιζει κάτι σοβαρό ΕΔΩ: https://kostasxan.blogspot.com/2018/12/blog-post_87.html?showComment=1543949924383#c4561812794115955278 ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει ήδη ερώτηση στην βουλή :http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epiballoun-antidhmokratika-to-autoktoniko-sumfwno-tou-ohe-mono-h-chrush-aug

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά,.... για να κοιμίσει το πόπολο...
   Και τι νομίζετε πως είναι η κατάθεση μιας ερώτησης στη Βουλή, και μάλιστα σε μια βουλή που το Σύνταγμα έχει καταλυθεί και κυβερνούν φασίστε;;;

   Η Χ.Α. αν ήθελε να δράσει σωστά, θα έκανε τα εξης απλά βήματα;

   1. Επειδή ως βουλευτές γνωρίζουν ότι το θέμα δεν είναι καινούργιο, αλλά έχει αρκετό καιρό που σέρνεται, θα το έκανε ευρέως γνωστό με κάθε τρόπο.
   Βουλευτές έχει, να οργώσουν την επικράτεια ενημερώνοντας τον λαό.

   2. Κάνει ερώτηση στη βουλή σχεδόν την τελευταία στιγμή, σαν να έχει πλήρη άγνοια του θέματος, ίσα ίσα για να κλείσει στόματα...

   Το είδα το θέμα, αλλά ... εν τω μεταξύ είχαν διαβάσει πως τους έκραξα και σάτρα πάτρα, προσπαθούν να το κουκουλώσουν...

   Να δω, πότε θα ξυπνήσετε με τον αρχηγό και την ηγεσία που έχετε...

   Διαγραφή
  2. Το θέμα ήταν γνωστό απο τον Ιούλιο 2018, δηλαδή σχεδόν 5 μήνες. Η ΧΑ καταθέτει επερώτηση 5 ημέρες πρίν την υπογραφή...
   Στο ευρωκυνοβούλιο τίποτε!

   Διαγραφή
 12. Τις προάλλες σε μικρό κανάλι ένας πάλαι ποτέ δημοσιογράφος σε τηλεφωνική πεικοιωνία με τηλεθεατές αρνιόταν πως θα υπογραφεί τέτοια συμφωνία στον οηε. Άντε να πληροφορηθεί ο μεγάλης ηλικίας από τπ διαδίκτυο που δεν ξέρει να χειρισθεί. Ελάχιστοι λένε την αλήθεια που μας περιμένει, πολλαπλά τα χτυπήματα στην πατρίδα μας. Να γράψουμε μέηλ στους βολευτές;; Στον αγράμματο που παριστάνει τον πρωθυπουργό και υπεξ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ό,τι ευστοχότερο θα μπορούσε να έχει ποτέ ειπωθεί επί του άκρως θανάσιμου αυτού εγχειρήματος του ΟΗΕ για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, το έγραψε ο «Παλαιός» στην σημερινή του αυτή ανάρτηση:
  - Καληνύχτα Ελλάδα, αν αφήσουμε να…

  Επίσης:
  - Κωνσταντίνος Ρωμανός [2018.11.18] για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, στον Κώστα Ουίλς
  και
  - Κωνσταντίνος Ρωμανός [2018.11.25] για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, στον Κώστα Ουίλς

  (Μετάβαση στις παραπάνω διαδικτυακές διευθύνσεις με απλό κλικ στον τίτλο τους)

  -Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 1913 ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ

  ΠΟΠΗ ,ΒΑΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

  ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. που ειναι οι σωτηρες που θελουν την ψηφο του ελληνικου λαου να βγουν και να αντιδρασουν τα γιδια ειναι ετοιμα για μια ακομη φορα να πανε για σφαξιμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΔΤΕ ΤΗΝ

  "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 1913"ΣΤΟ Google

  YΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ.

  ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ .
  ΣΕΡΒΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.

  ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ.

  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.......
  ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...............


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.....
  ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BALKAN WARS

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ


  ΠΟΠΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τωρα τι να γραψει κανείς για αυτό....
  ελάχιστοι γνωρίζουν για το συμφωνο του ΟΗΕ διότι κανείς στις ειδήσεις δεν αναφέρει το παραμικρό
  ΟΙ Ελληνες ως συνήθως περιμενουν να μάθουν τι γίνεται από την τηλεόραση. Σας πληροφορώ ούτε και οι ταξιτζήδες που καθημερινά έχουν τόσους πελάτες δεν γνωρίζουν....
  τόσοι Ελληνες σκοτώνονται είτε από συμβόλαια θανάτου είτε ώς θύματα αλλοδαπών είτε ως θύματα τροχαίων..... σε αυτούς τους προδότες τίποτα δεν συμβαίνει παναθεμά τους.
  Κράτη μικρά της Ευρώπης θα ψηφισουν ΟΧΙ στο σύμφωνο εδω οι Ελλαδίτσα με 7 εκατομύρια πληθυσμό, υπογεννητικότητα και 5 εκατομύρια αλλοδαπούς πως θα αντέξει αλλα 80 εκατομύρια;
  Θα εξαφανιστούμε. Αλλά ως φαίνεται κανείς δεν ενδιαφέρεται.
  Ο Αξελ Σίπρα/Cipra θα υπογραψει σιγουρα. Το θέμα είναι πως θα τον σταματήσουμε έστω οι λίγοι Ελληνες σε αυτή την χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/12/blog-post_7.html


  διαβαστε εδω να δειτε τι ετοιμαζουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Το άρθρο είναι για γέλια και για παραπληροφόρηση.
  Όλος ο πληθυσμός της γης είναι 7,53 δισεκατομμύρια.
  Η Ασία έχει πλυθησμό 4,463 δισεκατομμύρια.
  Από τα οποία η Κίνα 1,386 δις.
  Η Ινδια με 1,400δις.
  Η Αφρική έχει πληθυσμό 1,216δις.

  Και γράφει ότι θα μεταναστεύσουν 4.500δις από τρίτες χωρες στις αναπτυγμένες;ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Δηλαδή όλη η Ασία-που ο πλυθησμό ς της δεν αρκεί για να συμπληρωθούν τα 4.5δις θα μετακομίσει;Μαζί με τα 2.8δις της Κινέζων και Ινδών;ΧΑΧΑΧΑ
  Παράλληλα βλέπω κάτι κεφάλια Χριστιανών κομμένα απο μουσουλμάνους.Θελωντας να παραπληροφόρησει ότι οι Τζιχαντιστές είναι ισα και όμοια με όλους του μουσουλμάνους του Ισλάμ και τον Θεό τους Αλλάχ Αλλάχ και μάνα μου τι μας κάν!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  Σιγά ωρε!!
  Υπόψην.
  Η πρώτη παγκόσμια θρησκεία σήμερα είναι ο Χριστιανισμός με το 31,7%του πλυθησμου της γης.(Χ.Ο,καθολικοί,πρωτεσταντες,μαζί με τα 33.820.διαφορετικα χριστιανικά δογματα)
  Δεύτερος και καταιδρωμενος ο Αλλάχ με 1.200.000 ηλίθιους που πιστεύουν στο διάβολο με το 70%τους να είναι Σουνίτες.
  Μετά έρχεται ο Ινδουισμός με 1δις πιστών.Το 90% είναι Ινδοί.
  Να μην αναφερθώ στους Κινέζους που είναι Βουδιστές,κομφουκιανιστες,Ταοιστες.
  Ερωτω.
  Που θα βρεθουν τα 4.5δις να μεταναστευσουν σε χώρες ανεπτυγμένου κόσμου;
  Θα αδειάσει όλη η Ασία;μαζί και η Αφρική;Τι μαλακία άρθρο είναι αυτό;
  Θα ερημώσει όλη η Ασία;Δεν με χαλάει καθόλου!
  Πάντα ονειρευόμουν ένα ράντζο με εκατομμύρια στρέμματα.Ευκαιρια σούπερ.Θα πάμε στην έρημο Ασία οι Έλληνες μετά,να φτιάξει καθένας από μας το δικο του Βασίλειο!Παλι κοσμοκρατορία οι Ελληνες!!
  Αυτός που το έγραψε το αρθρο είναι κούκου όπως και όσοι-ες το υιοθετείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Που είστε κίτρινα γιλέκα να μας σώσετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. γιατί;;; μας φαίνεται Παράξενο-αφού η Ανθελληνική/Ελληνοφοβική Προπαγάνδα πάει Σύννεφο Χρόνια τώρα...Καθεστωτικά ΜΜΕξαπάτησης (Ραδιόφωνα/Κανάλια)-Εκπόρνευσης Ψυχών-Διαστρέβλωσης της Πραγματικότητας-έχουν τσακωθεί άσχημα με την Αλήθεια...Μεγαλο-δημοσιοκάφροι οι γνωστοί...τα ΜΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ..-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ...ΣΦΥΡΙΖΑ-ΞΥΡΙΖΑ-ΔΙΟΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ..CIA..ΑΝΤΙΦΑ...η Στρατευμένη ιδεολογικά ΤΕΧΝΗ...με τους εκπροσώπους της (Ηθοποιοί-Τραγουδιστές-Εναλλακτικοί κτλ.οι οποίοι ειδικά οι Καθεστωτικοί λαμβάνουν Καταπληκτικές!!! Κρατικές Επιχορηγήσεις ώστε να μας παρουσιάζουν κατά καιρούς τα Εκφυλιστικά-Ανθελληνικά-Εθνομηδενιστικά τους Καλλιτεχνικά Προγράμματα...Παραστάσεις..κτλ. για αυτό και έχουν ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ τα Στοματά τους...)Έχουμε την λεγόμενη Ιδεολογική Ηγεμονία της Προοδευτικό-θολοκουλτούρας-Αριστεράς σε τομείς της Πολιτικής/Κοινωνικής Ζωής εδώ και κάμποσα Χρόνια..αλλά όπως δείχνει η Κατάσταση υπάρχει δυναμικό Ξύπνημα απο τον Λήθαργο πολλών Ετών ελέω μιας πλαστής Κοινωνικοοικονομικής Ευμάρειας όσον αφορά την ΥΛΗ...και αφετέρου μια Παγερή Αδιαφορία-Απάθεια για Σημαντικά Εθνικά Ζητήματα..Ουδέν κακό αμιγές καλού λέγανε οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι!! Επίσης κάτι άλλο Κυριακή 22/7 πέθανε ο Αξιόλογος Στιχουργός Μάνος Ελευθερίου,στις 23/7 είχαμε τις γνωστές Καταστροφικές Πυρκαγιές σε Κινέττα-Αν.Αττική με τα γνωστά Αποτελέσματα,ενώ την πρώτη Παρασκευή 27/7 μετά απο αυτά τα Γεγονότα είχαμε την λεγόμενη ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ή ΦΕΓΓΑΡΙ...Ερώτημα Τυχαία-Συμπτωματικά-γνώριζαν ότι θα έχει τόσο ισχυρούς Ανέμους..τους προκάλεσαν;; ήταν Τελετή...τι ακριβώς...;;; Όποιος μπορεί να δώσει μια Σοβαρή Απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ