Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Αποκάλυψη σοκ! Ο νέος φόρος που έρχεται μετά την Ιερά συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου Το χέρι βαθιά στην τσέπη για τους πολίτες με τις "ευλογίες" των Γερμανών

Σύντομα θα δούμε την υλοποίηση – να γίνεται πράξη- το «δίκαιο έτοιμα» ο κλήρος να πληρώνεται μέσω ειδικού φόρου από όσους δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση ότι είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι.

 Και να σημειωθεί ότι κατ” επανάληψη ο αξιότιμος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει δηλώσει ότι είναι όχι μόνο Γερμανοτραφής αλλά και υποστηρικτής του γερμανικού μοντέλου θρησκευτικής ουδετερότητας.
Να πληρώσουν τα ΑΙΔ@#&$ΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.


Όσο για τον Ιερώνυμο, δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση εκτός από υποστηρικτής του γερμανικού μοντέλου θρησκευτικής ουδετερότητας, ως γερμανοτραφής, να είναι και υποστηρικτής της ... κτηνοβασίας... μια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Τσίπρα...

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ. 

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΛΙΑΠΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΚΑ@#$ΛΗΔΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ.1.  Όσο για τον Κουράκη, ένας αν@#$λος είναι που μπερδεύει το αιδοίον με το πέος στην "ποίησή του" και καταλήγει να προτιμάει το αιδοίον... προφανώς αυτό του λείπει...

Υ.Γ.2. Όσους δημοσίους υπαλλήλους και να προσλάβουν... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους... τι τους περιμένει μόλις αλλάξουν τα πράγματα.
 
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λέει ο λαός. Και πάνω σε αυτή τη λογική στηρίζεται η προπαγανδιστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου το σλόγκαν του ΣΥΡΙΖΑ «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» δεν είναι τυχαίο.


Γράφει ο Παντελής Ζήλος 


Βέβαια, υπάρχει το ερώτημα, τι είναι δίκαιο και ποιος το κρίνει. 

Εαν πάντως ψάξει κανείς στο παρελθόν σε όλα όσα έχουν πει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το πως θα ήθελαν να είναι η σχέση του κράτους με διάφορες εκφάνσεις  της πολιτικής, της κοινωνικής και της οικονομικής ζωής, θα αντιληφθεί τα έργα και τις ημέρες του σήμερα.


Το 2013 σε συνέδριο του ΑΠΘ με Θέμα Εκκλησία και Αριστερά, ο κ. Κουράκης είχε προτείνει «να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος. Είναι προφανές ότι όταν ζητούν το διαχωρισμό κράτους εκκλησίας δεν νοείται μισθοδοσία ιερέων οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος από την πολιτεία». 

Και αμέσως μετά ο κ. Κουράκης προτείνει: «η εναλλακτική πρόταση είναι να επιβληθεί ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν  κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην εκκλησία».


Προσέξτε: Η πρώτη πρόταση του κ. Κουράκη έγινε πράξη με την επονομαζόμενη ιερή  συμφωνία των κυρίων Τσίπρα και Ιερώνυμου  όπου οι κληρικοί παύουν να ανήκουν στους δημόσιους υπαλλήλους. Ωστόσο, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι της λογικής της σαλαμοποίησης τους έταξε ότι επί του παρόντος θα πληρώνονται από το κράτος.


Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο, το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το επόμενο χρονικό διάστημα – πιθανόν μετά από μια δικαστική προσφυγή κάποιου που θα δηλώνει άθεος ή χιλιαστής να βγει απόφαση όπου θα πληρώνουν τους ορθόδοξους κληρικούς μόνο οι ορθόδοξοι πιστοί.

Επομένως σύντομα θα δούμε την υλοποίηση – να γίνεται πράξη- το «δίκαιο έτοιμα» ο κλήρος να πληρώνεται μέσω ειδικού φόρου από όσους δηλώνουν στην φορολογική τους δήλωση ότι είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι.
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης

Το σύστημα αυτό εξάλλου, εφαρμόζεται ήδη στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης. 

Να σημειωθεί ότι κατ” επανάληψη ο αξιότιμος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει δηλώσει ότι είναι όχι μόνο Γερμανοτραφής αλλά και υποστηρικτής του γερμανικού μοντέλου θρησκευτικής ουδετερότητας. 

Έχει δηλώσει μάλιστα ότι «θα ήθελα να ζω στην Γερμανία και να είμαι θρησκευτικά ουδέτερος» .


Να σημειωθεί ότι το 2013 στην πρόταση Κουράκη σύσσωμα τα υπόλοιπα κόμματα είχαν αντιδράσει κάνοντας λόγο για ανακάλυψη νέου φόρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακόμα και οι ΑΝΕΛ κατακεραύνωναν τον κ. Κουράκη που προτείνει φορολόγηση της ελληνορθόδοξης πίστης υπερβαίνοντας κατά πολύ τα εσκαμμένα όπως έλεγαν στην ανακοίνωση τους.


Με λίγα λόγια τώρα που ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αφού το δημόσιο θα απαλλαχτεί από 10.000 ιερείς  και θα μπορεί να προσλάβει 10.000 νέους δημοσίους υπαλλήλους, εμμέσως πλην σαφώς μας προετοιμάζει ότι σύντομα θα είναι ώριμο και το αίτημα ενός εκκλησιαστικού φόρου κατά τα γερμανικά πρότυπα που τόσο πολύ θαυμάζει και ο Αρχιεπίσκοπος. 

Υπόψιν ότι στην Γερμανία ο εκκλησιαστικός φόρος που αφορά καθολικούς και διαμαρτυρόμενους – όχι τα υπόλοιπα θρησκεύματα – καθώς είναι οι δυο επίσημες θρησκείες, ανέρχεται σε 8-9% επί της φορολογίας εισοδήματος. 

Δηλαδή, εάν κάποιος Γερμανός έχει εισόδημα 50.000 ευρώ και ο φόρος εισοδήματος είναι 10.000 ευρώ, ο εκκλησιαστικός φόρος είναι συν 800 ευρώ. 

Συνολικά δηλαδή θα πληρώσει 10.800 ευρώ. 

Βέβαια όποιος δηλώνει άθεος δεν πληρώνει αυτό το φόρο. 

Γεγονός που έχει κάνει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανών να έχουν δηλώσει άθεοι προκειμένου να γλυτώνουν αυτή την επιβάρυνση. 

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει εδώ με την ένδεια των Ελλήνων αν υποστούν ένα ακόμα χαράτσι προκειμένου ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να απολύσουν 10.000 ιερείς και να προσλάβουν 10.000 κομματικούς δημόσιους υπαλλήλους.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

28 σχόλια:

 1. Δυο λεπτά ρε παιδιά... Παίρνω με το ζόρι 600 ευρώ τον μήνα. Κάνω και δεύτερη δουλειά για να μπορώ να τα φέρω βόλτα και τι μου λέει τώρα ο Τσίπρας θα με βάλει και φόρο για να πληρώσω τον παπά;;;

  ΓΕΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 😂Χαχαχα!Με τον σατανά που μπλέξαμε θα μας βάλει φόρο και στο σκ@το που χ@@ουμε.
   Δεν καταλαβαίνεις τι κάνει;Έβαλε πρώτα τους παπάδες να μαλώνουν μεταξύ τους,και έπειτα θα βάλει τους πιστούς να μαλώσουν με τους παπάδες για να διαλυθεί η Εκκλησία.

   Αλλά λίγο υπομονή ακόμα.Ουτε χρόνος μεχρι τις εκλογές.Θα φάει πρώτα την ψυχρολουσια με τις ευρωεκλογές.

   Διαγραφή
  2. ΓΕΝ - 7:34 Μ.Μ.,

   Δεδομένου του Θεοδώρητου Αυτεξούσιου της Βουλήσεως, είσαι ελεύθερος να πληρώσεις ή να μην πληρώσεις το φόρο - ''ευγενική χορηγία'' για την ευζωία των παπάδων,
   Πλην όμως ξέροντας ότι το τίμημα της άρνησης - βλασφημίας δια παραλείψεως σου θα είναι να καίγεσαι αιώνια στο άσβεστο πυρ της Κολάσεως.
   Γιατί, όπως δεν επιτρέπεται η άγνοια και (συνακόλουθα) τιμωρείται η παράβαση Νόμου,
   Έτσι δεν επιτρέπεται η άγνοια και (συνακόλουθα) τιμωρείται και η παράβαση Της, διά στόματος Του Ιησού, Θείας Εντολής:
   ''Ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ'' (Ματθαίος 22, 21).
   Θα κλάψεις τότε πικρά, μα θά'ναι πιά αργά.

   Κι εκεί, στο πυρ το εξώτερον, στη λίμνη με το καιόμενο θειάφι, θά'χεις και τον Ακοίμητο Σκώληκα, με το εκδικητικό του χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά, που θα επαναλαμβάνει, και δικαίως, χαιρέκακα:
   ''Δυό λεπτά ρε, ως άλλος Ιουλιανός, Παραβάτη ΓΕΝ. Πόσο μυαλό χρειαζόταν για να καταλάβεις ότι ο ηρωϊκός εφημεριακός ιερός Κλήρος της Ελλάδος αξίζει κάθε θυσία, για την οικονομική ενίσχυσή του, γιατί ήταν και παραμένει όρθιος στις επάλξεις, φυλάσσοντας Θερμοπύλες!!!!! και δεν είναι ρίψασπις, γονατιστός, δέσμιος του συμβολικού, πενιχρού του μισθού, ελάχιστου δείγματος αναγνώρισης, τιμής κι ευγνωμοσύνης στον Έλληνα παπά, ο οποίος όχι μόνον εργάζεται εικοσιτέσσερες ώρες το εικοσιτετράωρο, αφού οποιαδήποτε ώρα ο χριστιανός μπορεί να τον καλέσει, ΑΛΛΑ και στους ώμους του κουβαλάει μια ένδοξη ιστορία διακοσίων τόσων χρόνων, μετά την απελευθέρωση του Γένους από την Τουρκική δουλεία, χωρίς να προσμετράται και η ανεκτίμητη προσφορά του στα τετρακόσια (400) τόσα χρόνια της δουλείας (βλ. κρυφό Σχολείο, Μοναστήρια, όπως η Αγία Λαύρα, το Μέγα Σπήλαιο κλπ.) τουτέστιν, αποδεδειγμένα, ο Έλληνας Ορθόδοξος Παπάς φέρει στους ώμους του μια ανεκτίμητη προσφορά στο Ελληνικό Γένος και Έθνος;
   Και καλά, δεν ήξερες, δε ρώταγες + τον ΚΑΛΑΒΡΎΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΊΑΣ ΑΜΒΡΌΣΙΟ να στα πει.
   Ήθελές Τα και παθές Τα, ΓΕΝ. Είναι αργά πιά για Μετάνοια. Έπαιξες κι Έχασες, εις τους αιώνες των αιώνων.''

   Διαγραφή
 2. Ξέχασέ το Ιερώνυμε που θα δηλώσω Χ.Ο στην φορολογική για να πληρώνεσαι εσύ.

  Όπου θες το δηλώνω και το διακηρύττω ότι είμαι Χ.Ο.Πλερώνεσαι όμως ήδη από την φορολογία 95% Ορθόδοξων Χριστιανών.

  Για μ@λ@κες ψάχνεις κουτοπόνηρε Λιάπη,μαζί με το άλλο το έκτρωμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΗ Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
  ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχαχα! μα τι σαυρα ! και τους μαλωσε ο αλλος σαυρας ,ο βοθρολυμαιος ,ρε !τι ειναι αυτοι οι χαζαροι !ασσοι στο ψεμα και εξαπατηση .Αριστομαχος.

   Διαγραφή
 4. Να λοιπον κι η άλλη φακα...ούτε το 50% δεν θα δηλώσει Χ.Ο. οπότε φυσιολογικως και "δικαίως" θα παμε σε θρησκευτικη ουδετεροτητα...αυτα που γινονται τωρα ειναι προεόρτια και ψυχολογικες επιχειρησεις

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι !το δουλευουν ,ειναι υπογεγραμμενα στο υπερμνημονιο ,να θυμασθε ενα πραγμα !οταν ελθη η στιγμη...ΟΧΙ ΟΙΚΤΟΣ .Αριστομαχος.

   Διαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου Σταύρο. Το ίδιο είχε γίνει και στην Γαλλία.Λίγο έλειψε επικρατούσα θρησκεία να βγουν οι Μουσουλμάνοι. Σε λίγα χρόνια μας βλέπω με τις μειονότητες που έρχονται απο τον Έβρο μειονότητα!!!

   Σεΐχης του Αιγαίου

   Διαγραφή
  3. Τελικά, με ένα και μοναδικό προαπαιτούμενο: Τη διατήρηση της απαγορεύσεως της καύσεως των νεκρών,
   δε θα χρειαστεί να επιβληθεί ο νέος φόρος ούτε και να συνεχιστεί η μισθοδοσία του κλήρου από το κράτος, αφού

   Εν όψει του επερχόμενου Αρμαγεδώνα

   http://arxaiaithomi.gr/2018/05/26/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5/

   Οι παπάδες που, αποταξάμενοι τη ''ρετσινιά'' των κρατικοδίαιτων, θα δουλεύουν πλέον, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, με ''μπλοκάκι''
   -τόσο η θεία ευχαριστία, με επιβάρυνση τόσο μετά γονυκλισίας, τόσο μετά αρτοκλασίας, τόσο μετά θείου κηρύγματος,
   τόσο το ευχέλαιο, τόσο η εξομολόγηση κ.λ. με extra αμοιβή, για κατ'οίκον τελετές και μυστήρια, συν πάντα ΦΠΑ 24%-
   Θα σπάνε το ένα, μετά το άλλο, τα ρεκόρ κερδών, ΜΕ

   Εξόδιες Ακολουθίες, κατά Τα Ειωθότα,

   Ων ουκ έστι αριθμός -όσοι οι κόκκοι της άμμου- Μνημόσυνα
   ''τριήμερα'', πού συμβολίζουν τήν Άνάσταση τοῦ Κυρίου μετὰ τὴν τριήμερη παραμονή Του στὸν τάφο καὶ τελοῦνται μὲ τὴν εὐχὴ ν᾿ ἀναστηθεῖ καὶ ὁ νεκρὸς στὴν οὐράνια βασιλεία,
   ''ἐννιάμερα'', πού τελοῦνται γιὰ τὰ ἐννέα τάγματα τῶν αΰλων ἀγγέλων, μὲ τὴν εὐχὴ νὰ βρεθεῖ κοντά τους ἡ ἄϋλη ψυχὴ τοῦ νεκροῦ,
   ''τεσσαρακονθήμερα'', πού τελοῦνται γιὰ τὴν Ἀναλήψη τοῦ Κυρίου, ποὺ ἔγινε σαράντα μέρες μετὰ τὴν Ἀνάστασή Του, μὲ τὴν εὐχὴ νὰ «ἀναληφθεῖ» καὶ ὁ νεκρός, νὰ συναντήσει τὸ Χριστὸ στοὺς οὐρανοὺς καὶ νὰ ζήσει γιὰ πάντα μαζί Του,
   ''ἐτήσια'', τέλος, πού τελοῦνται τὴν ἐπέτειο ἡμέρα τοῦ θανάτου, σὲ ἀνάμνηση τῶν γενεθλίων τοῦ νεκροῦ, καθώς, γιὰ τοὺς πιστοὺς χριστιανούς, ἡμέρα τῆς ἀληθινῆς γεννήσεως εἶναι ἡ ἡμέρα τοῦ σωματικοῦ θανάτου καὶ τῆς μεταστάσεως στὴν αἰώνια ζωή,
   Αλλά και Μνημόσυνα, ἀντίστοιχα μὲ τὰ παραπάνω, χωρίς αυτά βέβαια να συμπεριλαμβάνονται στο τυπικό της Εκκλησίας μας, μα περισσότερο στην παράδοση της και στην ανάγκη εκδήλωσης της αγάπης των ανθρώπων για τους οικείους τους που δεν ζούν πλέον μαζί τους, τελοῦνται τὸν τρίτο, ἕκτο καὶ ἔνατο μῆνα ἀπὸ τὴν ἡμέρα τοῦ θανάτου, («τρίμηνα», «ἑξάμηνα», «ἐννεάμηνα») κατόπιν αδείας "ευλογίας" του αρμοδίου ιερέως,
   Πέραν Των Θείων Λειτουργιών στὴ μνήμη τών νεκρών, γιατὶ τότε, μὲ τὶς μερίδες τους στὸ ἅγιο δισκάριο, «ἐνώνονται ἀόρατα μὲ τὸ Θεὸ καὶ ἐπικοινωνοῦν μαζί Του καὶ παρηγορούνται καὶ σώζονται καὶ εὐφραίνονται ἐν Χριστῷ» (ἅγιος Συμεὼν Θεσσαλονίκης),

   Και, κυρίως, Τα ''Τυχερά'' των κοιμητηρίων (sic), όπου, πηδώντας σαν αγριοκάτσικα τα μνήματα, τρέχουν οι παπάδες για να προλάβουν τις θεοδώρητες ''ξεπέτες'', τα τρισάγια επί του μνήματος αντί της συμβολικής, ευτελούς -η φτήνεια τρώει τον παρά- αμοιβής των είκοσι ευρώ.

   Και, δεδομένων των υπερκερδών τους, οι ίδιοι οι παπάδες θα ζητήσουν, για την προστασία των δημοσίων εσόδων, να υποχρεωθούν, επ'απειλή καθαιρέσεως, να έχουν POS, για την πάταξη της φοροδιαφυγής, μέσω των ''μαύρων'', από τα τρισάγια - ''ξεπέτες'' επί των μνημάτων.

   Γένοιτο.

   Διαγραφή
 5. και κατι ακομα,,,,,,γεννιεται και καποιος εμφυλιος μεταξυ οροδοξων και αλοθρεισκων ....αθεους...κτλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε τίποτα.
  Δεν θα με φορολογήσουν!
  Προτιμώ να δίνω στον παπά ένα τάληρο τον μήνα, επειδή ΕΓΩ το θέλω και το θεωρώ λογικό για να έχω παπά στην ενορία μου.
  Στο κράτος δεν θα δώσω δεκάρα.
  Ας κάνουμε όλοι έτσι για να ξεφύγουμε από τα Εβραίόσκυλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΉ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΙΣΣΕΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΆΠΟΤΕ ΈΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΒΡΑΪΚΆ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΎΣ! ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΊΕΙ ΠΡΏΗΝ ΈΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΎ ! ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΟΗΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΦΛΟΓΕΣ" , ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άκου μάγκα... ο Χριστιανισμός είναι γραμμένος στην ψυχή του ΕΛΛΗΝΑ, με ανεξίτηλα γράμματα.
   Ναι... έγιναν εγκλήματα στο όνομα του Χριστιανισμού... αλλά έγιναν από τα γαμημένα οβραίικα ιερατεία.
   Ο Χριστός δίδαξε την ομορφοτερη θρησκεία... την θρησκεία της ΑΓΑΠΗΣ.
   Άλλο είναι όμως το ότι διαστρέβλωσαν την Διδασκαλεία ΤΟΥ οι οβριοί...
   Κάποια στιγμή, όλα θ' αλλάξουν και η ΑΛΗΘΕΙΑ, θα βγει και τότε Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΜΙΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ.

   Διαγραφή
  2. πετροβασιλη παιδι μου ,εδω ηρθαμε ,παμε να φυγουμε.....ξανθοπουλου

   Διαγραφή
  3. Γιατί, Ξανθοπούλου να φύγουμε; Δεν τέλειωσε ακόμα η ταινία...

   Διαγραφή
  4. αφου το τελος το ξερουμε..ο ,πρωτη φορα αριστερα μπινες, θα μας τα παιρνει μεχρι δεκαρας,κι ο αρχιτραουλος θα ψελνει .''''μακαριοι οι πτωχοι'''''......ξανθοπουλου

   Διαγραφή
  5. Ακου μαγκιτισα....
   Ο μέσος Νεοέλληνας ξέρει όλη την εβραϊκή μυθολογία από τον ηλίθιο Αδάμ ως τον Σαούλ-Παύλο (τον κακούργο που έγινε άγιος σε μιά νύχτα), ξέρει το πόσα κουκούτσια από ελιές την ημέρα έφτυνε ο όσιος Πατάπιος και το πόσοι πατέρες κατούρησαν στα ουρητήρια της Α’ οικουμενικής συνόδου, αλλά δεν ξέρει την διαφορά του Αριστοφάνη από τον Αριστοτέλη.

   Διαγραφή
  6. Οι Πατέρες της Α΄Οικουμενικής Συνόδου πήγανε στην Σύνοδο διανύωντας με τα πόδια εκατοντάδες χιλιομετρα κι εχοντας πάνω τους σημαδια Μαρτυρίου, από ληστές και αιρετικούς
   Κι όλοι οι Άγιοι κι Ομολογητές αγωνίστηκαν πολύ σκληρά στην ζωή τους κι υπέφεραν, κι ο Κύριος (έστω ως απλό Ιστορικό πρόσωπο για εσας) δεν τα έκανε πλακάκια με την εξουσια και εκουσίως οδηγήθηκε στην Σταύρωση
   Εσείς, από την πολλή εξυπνάδα, προσκυνάτε είδωλα ή ομοιοπαθείς "Θεούς", που αναπαύουνε τα πάθη σας και σας δινουνε το ελευθερο να αμπελοφιλοσοφείτε.
   Και δεν αντιλαμβανεστε πως ειναι δυνατον φτωχοι, αγραμματοι, διωκομενοι ψαραδες, που καλουσανε σε ασκηση, κακουχιες και κινδυνους (ειδικα τους πρωτους μ. Χ αιώνες) να κυρίευσαν την Οικουμενη
   Το υγιές-σπουδαίο κομμάτι της Αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας αποτέλεσε προπαίδεια για το κήρυγμα του Ευαγγελίου (Άγιος Νεκτάριος) αλλά εσείς γουστάρετε τα πάθη σας, την μυθολογία σας, τί να κάνουμε ;
   Ο Θεός σε έχει ελεύθερο ακόμη και να Τον υβρίζεις

   Σταύρος

   Διαγραφή
 8. Να φύγει Αυτός.! - ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!
  ΒΙΝΤΕΟ:
  https://www.youtube.com/watch?v=tDYqzQjVvQc


  ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.!

  Ουσιαστικά θέλουν να αφαιρέσουν από το Σύνταγμα της Ελλάδας κάθε τι το οποίο χαρακτηρίζει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

  Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΒΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ,

  ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,
  (ΔΙΟΤΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ),
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ,
  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΕΝ ΖΩΗ,
  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,

  Ε, ΟΧΙ .!

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ...!!!

  ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ - ΚΙ ΟΧΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ''Πάμε Κυρ Αλέξανδρε, Αυτοί είναι Άπαιχτοι, δεν πιάνουμε χαρτωσιά μπροστά τους'',
   Είπε ο ''Παιδαγωγός'' κι αφού υποκλίθηκε στο επί σειράν ετών πιστό του κοινό,
   Μ'ένα ηρωικό και πένθιμο, εξόδιο ταρατατζούμ αποχώρησε από τη σκηνή.

   Διαγραφή
 9. Απλά η εκκλησιαστική περιουσία στο υπερταμειο και εμείς θα πληρώνουμε τους μισθούς των ιερέων. Κύριοι Ιερείς υπάρχει θέμα παραίτησης του Ιερώνυμου από τον άμβωνα. Στην σύνοδο πρέπει να τεθεί θέμα παραίτησης ή καθαίρεσης. Φάγατε το Χριστόδουλο για να φέρετε τον αλβανωνυμο. Όλο αυτό έχει σχέση και με τις περιουσίες μας, να περιέλθουν στα χέρια τους όλα χωρίς να υπάρχει καμία διέξοδος. Άμα τα γράψεις στην εκκλησία θα έχουν και εκεί λόγο οι χαζαροτατζικ του Ζωρζ και του Τζέικομπ. Ξεσηκωθείτε ήρθε η ώρα αλλιώς θα μας σκοτώσουν αργά και βασανιστικά, αν είναι να πέσουμε να πέσουμε με ψηλά το κεφάλι τουλάχιστον. "ΙΑΝΌΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΑΣ????????ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΑΜΑΣΗΤΟ.ΕΛΕΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=E_XAyNvpnZ8
  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΩΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ...!!!

  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ.!

  ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  (Κατά Ματθαίον, κεφ.6, στ.24):
  "Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν·
  ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει,
  ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει.
  οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ. "
  ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:
  "Κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί συγχρόνως δύο κυρίους•
  διότι ή θα μισήσει τον ένα και θα αγαπήσει τον άλλον,
  ή θα προσκολληθεί στον έναν και θα καταφρονήσει τον άλλο.
  Και σεις δεν είναι δυνατόν να υπηρετείτε το Θεό και το χρήμα•
  ή θα αγαπήσετε το Θεό και θα περιφρονήσετε τους επίγειους θησαυρούς,
  η θα υποδουλωθείτε σε αυτούς και θα καταφρονήσετε το Θεό."

  ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ.!
  θυμίζουμε οτι επί ημερών σας, τα παιδιά στα σχολεία ξεκίνησαν να μαθαίνουν περί πανθρησκείας, αλλοιωμένης Ορθοδοξίας, αλλά και περί αμφισβήτησης της βιολογικής τους ταυτότητας. Και αυτό έγινε, διότι είστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ, όπως λέτε.!

  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΣΤΕ "ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ" ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.!
  ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ;

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.!

  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ.!
  ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

  ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΦΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΑ.!

  ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.

  ΑΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΧΟΙΝΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΧΡΗΣΗ.!

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟ ΜΑΜΩΝΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ "ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ" ΜΕ ΤΗ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ.!

  ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΟΡΘΟΤΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.!

  ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!!

  ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Tους Μουφτήδες μπορούν να τους σταματήσουν να πληρώνονται όποια στιγμή θέλει το Ελληνικό κράτος. Γιατί πολύ σωστά είναι απλοί υπάλληλοι και όχι νομικό πρόσωπο. Σαν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου αλλάζει καθώς αποκτούν νομική υπόσταση. Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Αυτοί να είσαι σίγουροι πως και να σταματήσει να τους πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο θα πληρώνονται κατευθείαν απο την Άγκυρα (Προξενείο Κομοτηνής). Αυτό φυσικά είναι πρόβλημα καθώς τώρα η Ελληνική πολιτεία ελέγχει τα πάντα με αυτό το πρόσχημα μέχρι και το κήρυγμα που κάνει ο Μουφτής. Ένας απο τους λόγους που επέμενε το Ελληνικό κράτος να κτίσει αυτό το τζαμί στην Αθήνα είναι και αυτός. Γι'αυτό δεν πρέπει και τους παπάδες να τους κάνει νομικό πρόσωπο ιδιωτικού. Το θέμα δεν είναι μόνο το επίδομα που είπαν για τους παπάδες. Και η ασφάλεια τους είναι το θέμα. Και οι υπολογισμοί οι οποίοι γίνονται είναι αν θα ενταχθεί λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω η μαζί με το... Κ.Ι.Σ. Η πολύ δουλειά γι'αυτό γίνεται:
   Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου που υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και που σκοπό έχει την προώθηση της εβραϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας. Επιπλέον αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό τους εβραϊκούς οργανισμούς και τις κοινότητες.

   Σεΐχης τους Αιγαίου

   Διαγραφή
  2. Και θα υπάρξει ασφαλώς και λόγος που θα γίνει αυτό. (Τον λόγο στον είπα λίγο παραπάνω). Πρίν περίπου 4-5 μέρες αν θυμάμαι καλά μου το είπε κάποια φίλη αυτό. Κατάλαβα πως αυτή η φίλη ξέρει. Την Παρασκευή το άκουσα από κάποιον και δεν πίστευα στ' αυτιά μου. Δεν το είχε όμως σαν δεδομένο αλλά θέμα υπό συζήτηση πως είναι. Δική μου εκτίμηση είναι πως είναι αποφασισμένο. Το πως θα το σερβίρουν είναι το θέμα. Και πρόσεξε τώρα. Κάποιος κατηγόρησε τον Ιερώνυμο πως δε είναι καλή συναλλαγή αυτή. Τι ήθελε να πει ο ποιητής;;; Τι παίρνει η Εκκλησία; Την Εκκλησιαστική περιούσια. Τι παίρνει το κράτος; Την ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ των Ιερέων (την παύση της νομικής τους κατοχύρωσης). Πότε θέλουν να το κάνουν αυτό; Χτές! Οι Ευρωπαίοι πιέζουν να κλείσει αυτός ο κωδικός στο Υπουργείο. Και ο Τσίπρας τι είπε; Είπε πως θα κάνει καινούργιες προσλήψεις στην θέση αυτών των 10000 Ιερέων. Πως θα τις κάνει αυτές; Με ΑΣΕΠ. Πρόσεξε τώρα δυο λεπτομέρειες. Τι είπε ο Τσίπρας την Πέμπτη το βράδυ στην τηλεόραση; Είπε πως θα εξαντλήσει την τετραετία και θα πάει μέχρι και τον Οκτώβρη του 2019. Όμως τις 10000 θέσεις θα τις προκηρύξει το 2020. Πρόσεξε τώρα που είναι η απάτη. Τους παπάδες θα τους διώξει γιατί είναι και εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρώτο ψέμα είναι πως θα πάρει 10000 κόσμο στην θέση των παπάδων. Δεν θα πάρει. Το δεύτερο ψέμα είναι πως θα πληρώνει τους παπάδες. Μάλιστα για να δεις πόσο χουβαρντάς είναι στο ψέμα και πως έχει πείρα (μην ξεχνάς τι έκανε στο δημοψήφισμα) είπε στους Μητροπολίτες (Ιερώνυμο) πως εάν για παράδειγμα έχουν 100 οργανικές θέσεις καλυμμένες αυτή την στιγμή με πρόσχημα όμως του Ιερώνυμου πως και τώρα υπάρχουν πολλά κενά ζήτησε να κάνουν λίστα καλύπτοντας όσα κενά μπορούν στην κάθε Μητρόπολη αλλά μετά την παράδοση λίστας από αυτήν την τελευταία τακτοποίηση ( ενδεικτικό παράδειγμα +15 επιπλέον θέσεις για την κάθε Μητρόπολη) το κράτος δεν αναγνωρίζει καμία καινούργια πρόσληψη. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο κάθε Μητροπολίτης!!!

   Διαγραφή
  3. Και συμφώνησε ο Ιερώνυμος γιατί έτσι η Ιστορία θα γράψει και το δικό του όνομα καθώς η Εκκλησιαστική περιουσία θα περάσει στα χέρια των Δεσποτάδων!!! Πάμε για Δεσποτοκρατία. Άρα ο κερδισμένος θα είναι ο κάθε Δεσπότης. Ποιος όμως θα είναι ο χαμένος της υπόθεσης; Μα φυσικά ο απλός παπάς που πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον Δεσπότη του και να γίνεται επαίτης του μισθού του. Όχι φυσικά ο Δεσπότης δεν θα κλέβει τον παπά. Θα του μειώσει τον μισθό με πρόσχημα να πάρει κι'άλλους γιατί και τότε δεν θα φτάνουν. Όποιος δεν συμφωνεί με την χρηστή διοίκηση και διαχείριση του Δεσπότη του απλά θα τον διώχνει. Τόσο απλά. Ξέρεις πως χειραγωγούν σήμερα ορισμένοι Δεσποτάδες πολλούς παπάδες; Μόνο με μια λέξη: ΟΦΥΚΙΑ. Τους φοβερίζουν πως θα τα πάρουν πίσω. Για φαντάσου με τον μισθό που θα καθορίζει ο Δεσπότης τι θα γίνει.
   Η άποψη μου;;; Αυτή την στιγμή είναι περίπου στον κλήρο όπως μαθαίνω 9400 παπάδες. Όταν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό θέλω να πιστεύω πως θα μείνουν οι μισοί. Εύχομαι να μείνουν περισσότεροι. Τώρα με μισθό οι παπάδες και υπάρχουν ελλείψεις. Φαντάσου να τους τα κόψουν κι'όλα!!!
   (Θα'ρθει καιρός που θα ψάχνεις παπά και όταν βρίσκεις θα του λες έλα κάτσε και μίλησε μου για τον Χριστό!) Παΐσιος_

   Σεΐχης τους Αιγαίου

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ