Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Τέτοια πράγματα ούτε με Κίσινγκερ πρωθυπουργό – «Ξηλώνεται» η αρχαία ελληνική ιστορία
 Οι νέοι Έλληνες δεν θα γνωρίζουν πια αρχαία ελληνική ιστορία, αλλά θα τους εμφυτευτεί εντέχνως στο μυαλό η ψευδοθεωρία του Φαλμεράυερ πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες και πως είμαστε ένα «βαλκανικό κράτος» απογόνων Σλάβων, Αλβανών και Τούρκων.

  «Ξηλώνεται» ολόκληρη η αρχαία ελληνική ιστορία.

Το «δόγμα» Κίσινγκερ, υπό την παρούσα κυβέρνηση, εφαρμόζεται στην τέλεια μορφή του.
Πίστη, ιστορία και γλώσσα εξαφανίζονται από την εκπαίδευση των Ελλήνων.

 Θέλουν τον Έλληνα σε «καλούπι» και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σβήνοντας την ιστορία του. Αν μπει ο Έλληνας θα μπουν όλοι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ , ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ... ΛΥΚΤΙΣΜΑΤΑ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ.Καλλιόπη ΣουφλήΤην πρόταση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για τις αλλαγές στα νέα Προγράμματα Σπουδών του μαθήματος της Ιστορίας παρέδωσε στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου
ο Πρόεδρος του ΙΕΠ Γεράσιμος Κουζέλης και μέλη της επιτροπής που έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό.


Οι αλλαγές στη φιλοσοφία και στη μεθοδολογία του μαθήματος της Ιστορίας είναι ριζικές.
 «Ξηλώνεται» ολόκληρη η αρχαία ελληνική ιστορία.

Μεταξύ άλλων, όπως σχολιάστηκε και στον «Παραπολιτικά Fm»:

 • Τέλος στην έμφαση που δινόταν στους Περσικούς Πολέμους, στους 300 του Λεωνίδα, στην Μάχη του Μαραθώνα. Θα μαθαίνουμε απλά για «πολέμους των αρχαίων» ανθρώπων.
 • Η Ιφιγένεια φεύγει από τα Αρχαία Ελληνικά.
 • Τέλος στην μνήμη των γενοκτονιών των Ελλήνων.
 •  
Αντ’ αυτών τι θα μαθαίνουν τα παιδιά;
 • Πως η γη είναι στρογγυλή (δεν το ξέραμε άραγε; Αυτό είναι ιστορικό δεδομένο ή επιστημονικό;)
 • Οικογενειακή και τοπική ιστορία
 • Πρόσκληση σε Βυζαντινό Γεύμα
 • Παιδική εργασία
 • Από νοικοκυραίοι… πρόσφυγες
 • Αποικιοκρατία και Τρίτος Κόσμος
 • Τι οφείλουμε στον Αραβικό Πολιτισμό
 • Δικαίωμα Ψήφου
 • Η ελληνική ιστορία συνδέεται με την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια και κυρίως με την ιστορία των βαλκανικών και μεσογειακών λαών, με τους οποίους οι Έλληνες διαχρονικά βρίσκονταν σε συνεχή αλληλεπίδραση.
Οι νέοι Έλληνες δεν θα γνωρίζουν πια αρχαία ελληνική ιστορία, αλλά θα τους εμφυτευτεί εντέχνως στο μυαλό η ψευδοθεωρία του Φαλμεράυερ πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες και πως είμαστε ένα «βαλκανικό κράτος» απογόνων Σλάβων, Αλβανών και Τούρκων.

Παράλληλα, με τις αλλαγές στα Θρησκευτικά τα παιδιά θα ξεχάσουν πως είμαστε χριστιανοί, ενώ ήδη υπάρχει πρόταση να μειωθεί η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία χαρακτηρίζονται «νεκρή γλώσσα».

Το «δόγμα» Κίσινγκερ, υπό την παρούσα κυβέρνηση, εφαρμόζεται στην τέλεια μορφή του.
Πίστη, ιστορία και γλώσσα εξαφανίζονται από την εκπαίδευση των Ελλήνων.

Οι Έλληνες δεν θα γνωρίζουν πως το έθνος τους πάντα πολεμούσε για την ελευθερία και την αυτοδιάθεση, κόντρα στα όποια «αφεντικά» του πλανήτη.

Θέλουν τον Έλληνα σε «καλούπι» και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σβήνοντας την ιστορία του. Αν μπει ο Έλληνας θα μπουν όλοι!
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Αίσχος προδότες νεκροθάφτες της Ελλάδας μας. Πάτε στο πυρ το εξώτερο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "ΕΚΤΕΛΕΣΗ , ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ."
  Οι "γονείς" που στέλνουν τα παιδιά τους στα "σχολεία" τι θέλουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Εκτέλεση" θέλουν όσοι ψήφισαν ανθέλληνες και όσοι θα ψηφίσουν και όσοι δεν ψηφίζουν αφήνοντας τα λαμόγια να αποφασίζουν για αυτούς άλλοι.

   Διαγραφή
 3. Έλληνες στο όνομα του θεου,της παναγιας μας και της πατρίδας μας πρέπει να κάνουμε κάτι να σταματήσει αυτή η κατρακύλα.το οφείλουμε στα παιδιά μας μα πάνω από όλα σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους για όλους εμάς.αυτα δεν πρέπει να περάσουν.ηρθε η ώρα.ολοι μαζί να τους στείλουμε σπίτια τους τους προδότες.πως κατάντησαν έτσι τους Έλληνες ευρολελεδες και λίγα λέω.αισχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος»! Αυτή είναι η Ελλάς που ποτέ δεν πεθαίνει. Όσον αφορά τους τσιπράκους, τους γαπ και τους διάφορους άλλους τσαρλατάνους, θα περάσουν (και θα ψοφήσουν) και αυτοί όπως πέρασαν (και ψόφησαν) τόσοι άλλοι του είδους και το μόνο που θα έχει μείνει από δαύτους θα είναι το αιώνιο ανάθεμα στους τάφους τους, στα κόκκαλά τους και στα μπάσταρδα που θα εχουν αφήσει. Τώρα περνάμε μια φάση έντονου κλωδωνισμού αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βγούμε δυνατότεροι, ενδοξότεροι και μεγαλύτεροι όπως μας διδάσκει η (τουλάχιστον) 50.000ετής Ιστορία μας. Πολλοί "Κίσσινγκερ" προσπάθησαν να την σβήσουν στο παρελθόν. Όλοι μα όλοι έφαγαν τα μούτρα τους. Μια σπίθα αρκεί για να ξαφουντώσει η φωτιά. Θαρσείν χρη ω Ελληνες ταχ' αύριον έσσεται άμεινον". Ζήτω η αιωνία Ελλάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ασκός κληρωνιζόμενος αλλά και συν Αθηνά και χείρα κινεί...όχι συν καναπεδιά και φραπεδιά ου χείρα κίνει.

   Διαγραφή
  2. συν καναπεδια και φραπεδια χειρα κινει.....
   ετσι ειναι η κατασταση στην ελλαδα.μαλλον αποδεικνυεται οτι τα μνημονια δεν μας ετσουξαν το πισινο μας τοσο οσο θα χρειαζονταν για να ξεσηκωθουμε.
   κρδ

   Διαγραφή
 5. Οι Ελληνες δεν προσκυνουν ουτε θεους ουτε ανθρωπους.
  Ο δρομος τους ειναι ο δρομος της ερευνας, που δημιουργησε το φως της Αθηνας και της Αλεξανδρειας, ειναι ο δρομος τους που θα συνεχισει να προσφερει το φως στις επερχομενες γενεες παρ’ ολο που εμποδιζεται συστηματικα και με ολα τα μεσα να τον διανυσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν αναφέρεσαι στους σύγχρονους Έλληνες,όπως φαίνεται ξέχασαν τον Θεό και προσκυνούν ανθρώπους,οι δε αρχαίοι δεν προσκυνούσαν ανθρώπους αλλά προσκυνούσαν Θεούς,ήταν δηλαδή θρησκευόμενοι και πιστοί στο Θείο.

   Διαγραφή
  2. βασικα ο ελληνας καταντησε να προσκυνα το ευατουλη του.μονο εκεινον και τιποτα αλλο στον κοσμο ακομα και να καιγεται ο κοσμος κυριολεκτικως.ακομα και να θεωρηθει ως υπερβολη αυτο που ειπα δεν απεχει ιδιαιτερα απο την πραγματικοτητα.τουλαχιστον ετσι φαινεται να δειχνουν τα πραγματα.
   κρδ

   Διαγραφή
  3. Το εχεις τεκμηριωσει εσυ ο ιδιος η αναμασας αμφησβητουμενη γνωση.

   Διαγραφή
 6. 10:54 Το εχεις τεκμηριωσει εσυ ο ιδιος η αναμασας αμφησβητουμενη γνωση.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ