Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Μια ιστορία που βρωμάει πρακτοριλίκι και σεξουαλική ανωμαλία κάτω από τα ράσα: Η ΕΥΠ - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ κι ένας κίναιδος Αρχιμανδρίτης! Σιγά μην έλειπε η ... Κούρτοβικ!!!!!!!!!!!!!!!

Το έργο του Νικόδημου Τσαρκνιά- ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία- θα αναγνωριστεί καθώς μαζί με το «Ουράνιο Τόξο» έχουν προωθήσει το θρησκευτικό και το εθνικό έργο των Σλάβων στην ελληνική Μακεδονία. 

«Σε όλη του τη ζωή πάλεψε για την κατανόηση της αλήθειας για τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», γράφει το δημοσίευμα αναφερόμενο στους Σλάβους στην Ελλάδα. 

«Μετά την καθαίρεσή του από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το 1993, πολλές φορές καταδικάστηκε γιατί φορούσε τα ράσα ιερέα.
Σε προηγούμενη ανάρτηση  (εδώ), σας είπα πως τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θα ασχοληθούν με τον βίο και την πολιτεία του Νικόδημου Τσαρκνιά... 


Πάμε να δούμε μαζί περί τίνος ΚΤΗΝΟΥΣ πρόκειται... γιατί καθαιρέθηκε από την Ελληνική Εκκλησία και πως διαστρεβλώθηκε από τους προβοκάτορες Σκοπιανούς, η καθαίρεσή του...

Γιατί ο εφιάλτης, έρχεται από το παρελθόν... 
Και φοράει ράσα... την ίδια ώρα που πηδιέται και επιτρέπει την φωτογράφιση  των ανωμαλιών του.

Κι αυτόν τον ΑΝΩΜΑΛΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

Δεν είναι τυχαίο, που μετά από δεκαετίες "σιωπής", έπρεπε να ανέλθει στην εξουσία, ελέω ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφόρων,  μια διεστραμμένη ανώμαλη κουμμουνιστική κυβέρνηση, για να ξεπουλήσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Καλλιόπη Σουφλή

 


Σκόπια: Ετοιμάζουν το Νικόδημο Τσαρκνιά Αρχιεπίσκοπο στην Αυστραλία 

 

Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών (ΚΥΠ), δήλωσε:  

"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. 
Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! 
Συνελήφθη να... έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". 
Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες"

 Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος, δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ.  
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Η σχισματική εκκλησία των Σκοπίων επιδιώκει να στείλει ως «Επίσκοπο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας» το παπα-Νικόδημο Τσαρκνιά, μια θέση για την οποία ο ίδιος δηλώνει ότι την επιθυμεί για να προωθήσει την ενότητα και την ειρήνη μεταξύ των Σλάβων από τα Σκόπια, στην μακρινή Ήπειρο. 

Ο παπά Τσαρκνιάς περιμένει την ευλογία και την τελική απόφαση της Συνόδου της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» των Σλάβων των Σκοπίων, για να ξεκινήσει μία άλλη ιερή αποστολή-αυτή τη φορά στην Αυστραλία, όπως σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα. «Θέλω να προσφέρω στην Αυστραλία. 

Ο λαός μας χρειάζεται ενότητα. Οι νέοι άνθρωποι είναι ο πλούτος μας για να δείξουν ενδιαφέρον για τη θρησκεία, θέλω να βοηθήσω την εκκλησία και να επιλύσω τα προβλήματα που υπάρχουν» είπε ο παπα Τσαρκνιάς. 

Πρόσθεσε ακόμη ότι στην εκκλησία της γενέτειρά του στο Сботско (Αριδαία) στη Μακεδονία του Αιγαίου, χτίστηκε με τη βοήθεια της Σλαβικής διασποράς από τον Καναδά και την Αυστραλία. 

Ορισμένοι πάντως μητροπολίτες στη Σύνοδο της Εκκλησίας των Σκοπίων διατείνονται ότι παπά Νικόδημος είναι πολύ σημαντικό να μείνει στην αποστολή του στη Βόρεια Ελλάδα από το να πάει στην Αυστραλία.

Ο παπά Τσαρκνιάς θα αντιτείνει: «Η Μακεδονία του Αιγαίου παραμένει η ραχοκοκαλιά όλων των ενεργειών μου, αν και θέλω να προωθηθώ στην Αυστραλία. Αν τελικά πάω στην Αυστραλία, στη θέση του αρχιεπισκόπου Πέτρου, να επιλύσω τα προβλήματα εκεί, δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσω τις δραστηριότητές μου στη Μακεδονία του Αιγαίου». 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το έργο του Νικόδημου Τσαρκνιά- ο οποίος καθαιρέθηκε από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία- θα αναγνωριστεί καθώς μαζί με το «Ουράνιο Τόξο» έχουν προωθήσει το θρησκευτικό και το εθνικό έργο των Σλάβων στην ελληνική Μακεδονία. 

«Σε όλη του τη ζωή πάλεψε για την κατανόηση της αλήθειας για τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», γράφει το δημοσίευμα αναφερόμενο στους Σλάβους στην Ελλάδα. 

«Μετά την καθαίρεσή του από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, το 1993, πολλές φορές καταδικάστηκε γιατί φορούσε τα ράσα ιερέα. 


Όταν χτίστηκε η εκκλησία ‘Αγ. Ζλατα Μεγκλένσκα’ στο πατρικό του χωριό, το 2001, προέβη σε λειτουργίες στη σλαβική γλώσσα. 

Οι ελληνικές αρχές τον καταδίκασαν σε τρεις μήνες φυλακή. 

Πέρασε μία περίοδο μέσα από βάσανα. 

Μετά από τις ποινές και τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων και αρχών, ο Τσαρκνιάς δεν παραιτήθηκε από τον αγώνα του για τα δικαιώματα των Σκοπίων στην Ελλάδα. 

Τώρα, τα Σκόπια, όπως λέει ο ίδιος, μετά από 20 χρόνια είναι ένα ανεξάρτητο κράτος και έχει μία ανεξάρτητη εκκλησία και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε τη μάχη για την ενότητα όλων των Σλάβων- όπου και αν βρίσκονται!» γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. 


ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ "ΕΧΕΔΩΡΟ": Κύριοι, Γιατί δεν εξηγείτε στον κόσμο που σας διαβάζει, ότι το κτήνος που φοράει τα ράσα (παπάΤσαρκνιάς), καθαιρέθηκε από την Ελληνική Εκκλησία για ατιμωτικές πράξεις; και τότε δήλωσε σκοπιανός;;; 

Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι σε κάποια εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα, όταν ενημερώθηκε ότι απέξω τον περιμένει η αστυνομία, να τον συλλάβει, είπε: 'Δεν μπορούν να με συλλάβουν γιατί θα τηλεφωνήσω τώρα (1.35μ.μ.) στον αμερικανό πρέσβη!!! 

Έτσι μάθαμε γιατί υπάρχουν Σκόπια και θα υπάρχουν... με μεγάλο κίνδυνο για την ΕΛΛΑΔΑ μας! 

"Θα τηλεφωνήσω στην Αμερικανική Πρεσβεία τώρα!!!" 

Καταλάβαμε παπά Τσαρκνιά!! καταλάβαμε...

Tranton
The Hellenic Information Team


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΚΙΝΑΙΔΟΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΤο αληθινό του όνομα είναι Τραϊανός Πασόης. 63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. 

 Πάντα στο πλευρό του σεβ. Νικοδήμου Τσαρκνιά η συνήγορος, δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννα Κούρτοβικ.  

"Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα". 

Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993 και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε "τον παπα(διά)" επί... αντικανονικοίς παραπτώμασι (!!!) και επέβαλε την καθαίρεση "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος"

Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε Σκοπιανός. 

Το σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή. 

Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών, δήλωσε:  

"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. 
Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! 
Συνελήφθη να... έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτόν τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". 
Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες" 

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα STAR τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 1993, καθώς και στον sporea. 

Βλέπε και video στο YouTube: Carknjas-Atheatos Kosmos / Αθεατος Κοσμος-Τσαρκνιας 17-09-2002: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cAYnXdxH924 (Alter TV, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9/2002)

"Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης είκοσι εννέα (29) Ευρώ". (Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου Έδεσσας)

Nick


Πηγή
Οι μυστικές υπηρεσίες και η Εκκλησία θυμήθηκαν το "Μακεδονικό"


Από την ΕΥΠ στο FBI μέσω Ιεράς Συνόδου


 Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πατήρ Επιφάνειος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες τη σύλληψη του Τσαρκνιά. 

Αφησε, μάλιστα, σαφή υπαινιγμό ότι αν δεν υπάρξει σύλληψη, τότε πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να αυτοδικήσουν:

"Εχετε απέναντί σας ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο σατανικό, το οποίο απεργάζεται το κακό όλου του έθνους. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, διότι αν και δεν είναι κληρικός, φορά το ράσο του Ελληνος κληρικού αντιποιούμενος αρχή. Δεδομένου ότι καταδικάστηκε επί κιναιδισμώ από την Ιερά Σύνοδο το 1993 και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το φορά".


 
 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δέκα χρόνια από την εποχή των "μακεδονικών συλλαλητηρίων". 

Η γνωστή ρήση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη φαίνεται να επιβεβαιώνεται πλήρως. 

Κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ζήτημα των "Σκοπίων" και των "Σκοπιανών". Και το σημαντικότερο: ο υστερικός τρόμος με τον οποίο αντιμετωπίζαμε το νεοπαγές κράτος στα βόρεια σύνορά μας έχει δώσει τη θέση του στον πραγματισμό των στενών διπλωματικών σχέσεων και στα οφέλη της οικονομικής "διείσδυσης".

Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αντιμετωπισθεί οι πληγές των σχέσεών μας με την ΠΓΔΜ και τους κατοίκους της. Εκτός από το αγκάθι του ονόματος, το οποίο παραμένει γόρδιος δεσμός στις σχέσεις των δύο κρατών, οι δεκαετίες του Ψυχρού Πολέμου μάς έχουν κληροδοτήσει και ορισμένα άλλα κοινωνικά και ανθρώπινα προβλήματα που μοιάζουν δυσεπίλυτα, εξαιτίας της εθνικιστικής φόρτισης που τα περιβάλλει. 


Κορυφαίο είναι το πρόβλημα των πολιτικών προσφύγων που κατάγονται από την Ελλάδα αλλά έχουν εξαιρεθεί από τον επαναπατρισμό στη χώρα μας. 

Πρόκειται για ένα ζήτημα, στο οποίο συμφωνούν όλες οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις, αλλά η επίλυσή του σκοντάφτει στην άγνοια και την προκατάληψη του αθηναϊκού πολιτικού προσωπικού.

Καλωσορίσαμε, λοιπόν, την προσπάθεια της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα να προσεγγίσει το λησμονημένο θέμα (Alter, "Αθέατος Κόσμος", 17 και 24/9). 


Δικαίως υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος ότι "το θέμα καίει" και ότι "το θέμα θα το βρούμε μπροστά μας". Και ασφαλώς συμφωνούμε με τη διαπίστωσή του ότι "συνήθως αποφεύγουν να το αγγίξουν και πολιτικοί και δημοσιογράφοι". 

Ομως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ζήτημα δυστυχώς μας ξαναγυρνάει δέκα χρόνια πίσω. 

Κλήθηκαν να μας "ενημερώσουν" γι' αυτό ένας πρώην διοικητής της ΕΥΠ, ένας υπερεθνικιστής βουλευτής, γνωστός για την αφελή ανάμειξή του σε σημαντικά εθνικά θέματα τα οποία παντελώς αγνοεί, ένας πανεπιστημιακός ειδικευμένος σε ζητήματα άλλων περιοχών και ένας τηλε-παπάς. Και το σημαντικότερο: ως "μακεδονικό πρόβλημα" παρουσιάστηκε ένας καθαιρεμένος παπάς και ένα γιαπί, το οποίο χρησιμεύει ως εν δυνάμει "σκοπιανή" εκκλησία στην Αριδαία.

Είναι άχαρο να ασχοληθεί κανείς με την ουσία όσων ακούστηκαν σ' αυτή την εκπομπή. Αλλωστε το έχουμε κάνει από τις στήλες αυτές με πολλές και προσφορότερες ευκαιρίες. Απλώς επισημαίνουμε ότι είναι κρίμα να αναδεικνύεται ως μείζων εθνικός κίνδυνος ένας εξοντωμένος άνθρωπος και να περιγράφονται οι κάτοικοι της ελληνικής Μακεδονίας περίπου ως έρμαια της πιο σκοτεινής προπαγάνδας των "ανθελληνικών κέντρων".

Ωστόσο η εκπομπή αυτή είχε ένα απροσδόκητο θετικό αποτέλεσμα. Απέδειξε ότι τους χειρισμούς σ' αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα διεκδικούν να πάρουν και πάλι στα χέρια τους μηχανισμοί "παράλληλοι" προς την επίσημη κρατική διοίκηση. Και για μια ακόμα φορά την παλιοδουλειά κλήθηκαν να τη φέρουν σε πέρας τα μέσα ενημέρωσης.Η μέθοδος

Με δυο λόγια η υπόθεση αφορά τον ιερέα Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος υπήρξε αρχιμανδρίτης στη Φλώρινα επί Καντιώτη και συμμετείχε τη δεκαετία του '80 στη δημιουργία μιας πολιτιστικής κίνησης στο χώρο των σλαβομακεδόνων της περιοχής. Ο ιερέας ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό όπου είχε τοποθετηθεί (Αγιο Αθανάσιο) και δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί παρά με χτύπημα (κυριολεκτικά) κάτω από τη ζώνη. Μια πρώτη προσπάθεια της γνωστής ρατσιστικής εφημερίδας "Στόχος" να τον διαβάλει κατέληξε σε καταδίκη του εκδότη της (1986). Τότε συνήγορος του κ. Τσαρκνιά ήταν ο Γιώργος Πέτσος και του παρείχαν υποστήριξη γνωστά πολιτικά στελέχη, ακόμα και ο κ. Παπαθεμελής.

Αυτό που δεν έγινε δυνατό το 1986 πραγματοποιήθηκε το 1993, με το διασυρμό του κ. Τσαρκνιά σε αθηναϊκές εφημερίδες και την καθαίρεσή του από την Ιερά Σύνοδο, με την κατηγορία του "κιναιδισμού".

Δίνουμε το λόγο στον κ. Χαρδαβέλλα: "Θα μπω σε ένα θέμα που θα βοηθήσει πολύ την κουβέντα μας. Σε ένα πολύ κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα. Είναι αυτός ο λόγος που σας καθήρεσε η Ιερά Σύνοδος. 

Εσείς λέτε ότι ήταν δουλειά της ΚΥΠ. Εκεί που περισσότερο στέκονται οι ιεράρχες και κυριολεκτικά ωχριούν μπροστά σε όσα ακούν και κυρίως βλέπουν είναι όταν τους εμφανίζονται φωτογραφίες, οι οποίες παρουσιάζουν την ερωτική συνάντηση του Νικόδημου με νεαρό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης".

Διαβάζει με στόμφο ο δημοσιογράφος την απόφαση του συνοδικού δικαστηρίου: "Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ. 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".

 

Διατεταγμένη εξόντωση

Το πρώτο που κάνει εντύπωση είναι η ανάθεση από την Ιερά Σύνοδο στο ...FBI του ρόλου κριτή γνησιότητας των φωτογραφιών. Εμφανίζεται η Εκκλησία της Ελλάδας ως υπηρεσία υποκείμενη του "Γραφείου". Από πού κι ώς πού; Η λύση του μυστηρίου είναι απλή. Την όλη υπόθεση διεκπεραίωσε η ΕΥΠ. Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε (τηλεφωνικά και ανωνύμως) ο υπεύθυνος της ΕΥΠ Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος εξήγησε τον τρόπο που παγίδευσε και φωτογράφισε τον Τσαρκνιά για να τον εξοντώσει (κατά δική του έκφραση):

Αξιωματικός ΕΥΠ: Αυτός καταρχήν ήταν κίναιδος.

Δημοσιογράφος: Ναι.

Αξιωματικός ΕΥΠ: Αυτός ήταν πληρωμένο όργανο του υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων. Ηταν κανονικός πράκτορας, ενεργός και ενσυνείδητος. Εμαθα από τον δικό μου άνθρωπο, ο οποίος ήταν Σκοπιανός -εμπιστοσύνης άνθρωπος- ότι πράγματι ήταν πράκτορας. Οταν συνάντησα μετά από καιρό τον διοικητή της αντικατασκοπίας, έναν Βλάχο Σκοπιανό, με τον οποίο γίναμε και φίλοι μετά, του έδειξα κάτι φωτογραφίες που ήταν γυμνός (ενν. ο Τσαρκνιάς) κι αυτός μου λέει "Γιώργο έχεις δίκιο, το ξέραμε αυτό το θέμα, τον χρησιμοποιούμε αυτόν".

Δημοσιογράφος: Κι εσύ ως διευθυντής της μονάδας της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, εσύ χειριζόσουν τις υποθέσεις αυτές.

Αξιωματικός ΕΥΠ: Ναι.

Δημοσιογράφος: Αυτός είχε κάνει κάτι σημαντικό; Μήπως ήταν υπερβολικοί οι χειρισμοί της ελληνικής πλευράς;

Αξιωματικός ΕΥΠ: Οχι, παιδί μου. Ολα έγιναν κατόπιν ερευνών.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή, φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση κ.λπ.;

Αξιωματικός ΕΥΠ: Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα! Συνελήφθη να... να έχει ερωτικές σχέσεις στο κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι συναντιόταν μ' αυτό τον άνθρωπο, τον πλησίασα τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει "εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά φωτογραφίες".Live σύλληψη;

 

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο Πατήρ Επιφάνιος, εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος ζήτησε με συνοπτικές διαδικασίες τη σύλληψη του Τσαρκνιά. 


Αφησε, μάλιστα, σαφή υπαινιγμό ότι αν δεν υπάρξει σύλληψη, τότε πρέπει οι κάτοικοι της περιοχής να αυτοδικήσουν:

"Εχετε απέναντί σας ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο. Ενα πρόσωπο σατανικό, το οποίο απεργάζεται το κακό όλου του έθνους. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος, διότι αν και δεν είναι κληρικός, φορά το ράσο του Ελληνος κληρικού αντιποιούμενος αρχή. Δεδομένου ότι καταδικάστηκε επί κιναιδισμώ από την Ιερά Σύνοδο το 1993 και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το φορά".


 

"Ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας, κ. Χαρδαβέλλα, πρέπει να συλληφθεί άμα τη εξόδω του από το στούντιο του Alter. 

Γιατί αποτελεί μια πυριτιδαποθήκη, η οποία είναι έτοιμη να εκραγεί και να τινάξει στον αέρα τα δίκαια αυτού του έθνους. Αποτελεί μια τεράστια παγίδα, η οποία προσπαθεί σε μια πολύ ευαίσθητη εθνικά περιοχή να παρασύρει το λαό, ο οποίος ενδεχομένως έτεινε να παρασυρθεί από τη μορφή ενός κληρικού, εντός εισαγωγικών, με ωραία λόγια και δεν ξέρω ποια άλλα θέλγητρα.

 

Αν δεν συλληφθεί ο άνθρωπος αυτός, πρέπει πάραυτα να απελαθεί και να μην επιτραπεί ποτέ ο ερχομός του στην πατρίδα. Είναι πρόσωπο επικίνδυνο. Είναι τρομερά επικίνδυνο. Το λέω για να τ' ακούσουν όλοι. Το λέω για να τα ακούσουν αυτά οι κάτοικοι της ευαίσθητης περιοχής της Εδέσσης για να ξεσηκωθούν και να τον πάρουν σηκωτό και να τον πετάξουν έξω από την Ελλάδα".

 

Η πρωτοφανής αυτή έκκληση εισακούστηκε αμέσως. 

Σε λίγα λεπτά, ο κ. Χαρδαβέλλας δήλωσε στους εμβρόντητους καλεσμένους του ότι υπάρχει ένα περιπολικό έξω από την αίθουσα, έτοιμο να συλλάβει τον κ. Τσαρκνιά για αντιποίηση αρχής. 

Μάταια εκείνος ψέλλιζε ότι έχει δικαστικές αποφάσεις που του επιτρέπουν να φορά ράσα, διότι είναι πλέον ιερέας της μητρόπολης Οχρίδας (της ΠΓΔΜ). 


Τελικά η σύλληψη αποτράπηκε, χάρη στην παρέμβαση των υπευθύνων της εκπομπής που κατάλαβαν ότι οι "live συλλήψεις" θα άνοιγαν κακό προηγούμενο για πολλούς από τους καλεσμένους των τηλε-παραθύρων.

 

Στην επόμενη εκπομπή ο πατήρ Επιφάνιος προσπάθησε να αποσείσει τις ευθύνες της Εκκλησίας για την άκομψη απόπειρας live-σύλληψης, διαβάζοντας γραμμένη ανακοίνωση: 


"Η επέμβαση της Αστυνομίας εκείνο το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου εναντίον του κ. Νικολάου Τσαρκνιά δεν γνωρίζουμε από πού προήλθε. Ασφαλώς δεν προκλήθηκε ούτε από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο ούτε από κάποιο άλλο θεσμικό εκκλησιαστικό πρόσωπο. Οποιοδήποτε σχετικό σενάριο ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, και μάλιστα ιδιαιτέρως νοσηρής φαντασίας. Αλλά το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν κάποιοι φορείς και θεσμοί εκείνη τη στιγμή το θεωρούμε άκρως ενθαρρυντικό και το επαινούμε".

 

Εξίσου αμήχανος ήταν και ο οικοδεσπότης της εκπομπής: "Δεν ανακαλύψαμε ποιος έστειλε το περιπολικό να συλλάβει τον Τσαρκνιά. 


Η Αρχιεπισκοπή, όπως βλέπετε, αρνείται ότι έκανε ο Αρχιεπίσκοπος μια παράσταση ή άσκησε μια πίεση προς τον κ. Χρυσοχοΐδη ή τον κ. Σημίτη. 


Από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ακόμα δεν έχουμε πάρει μια απάντηση, ποιος έστειλε αυτό το περιπολικό για να συλλάβει τον Τσαρκνιά".

 

Ακόμα ψάχνονται...


 (Ελευθεροτυπία, 19/10/2002)

πηγή 
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Νοέμ 2009 16:36
Εικόνα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΧΧΧ**************** Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ****************

 Νικόδημος Τσαρκνιάς 
*************** Επίσκοπος Αιγαιακής Μακεδονίας και Παπάς της Ανωμαλίας ***************


Εικόνα


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΣΑΡΚΝΙΑ

Το αληθινό του όνομα είναι:  ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ   και όχι ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ

1997. Το Ουράνιο Τόξο πραγματοποιεί "συνδιάσκεψη" 76 

αντιπροσώπων από τους οποίους αποχωρούν οι ΠΑΣΟΗΣ 


ΤΡΑΙΑΝΟΣ και ΠΡΙΤΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.Εικόνα

Εικόνα

Με το όνομα ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΣΟΗΣ το 2007 γράφει το βιβλίο: "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ" - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟΤο επαναλαμβανόμενο μοτίβο του "πονήματος"

 έχει να κάνει με τους αδικημένους 

"ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" και τους "κακούς" πόντιους, 

τουρκόφωνους κατακτητές. Το ΑΙΩΝΙΟ 

ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ που αποσκοπεί στην 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της οργής των

 "Μακεδόνων" κατά των Ελλήνων κατακτητών

 (σφαγέων κλπ).Χαρακτηριστική φράση στο τελευταίο κομμάτι

 με υπονοούμενο: "ΟΙ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΧΝΑ

 ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

 ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"!!! Είναι ο παπάς που κατά "το πολύν το βάθος" μάχεται για τα δικαιώματα (που δεν υφίστανται) των Σκοπιανών στην Ελλάδα ονομάζοντας τα "Μακεδονικά" Είναι ο παπάς που επιτέθηκε ξυλοκόπησε ένα 12

 αγόρι, πριν 1.5 χρόνο επειδή τραγουδούσε 

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η

 ΧΩΡΑ.....!!" Είναι ο παπάς που οι ανώμαλες ορέξεις του 

έχουν χρώμα "σκούρο καστανό έως μαύρο" 

(βλέπ.φωτογραφίες με ethnik Σκοπιανο-

Μπαγκλαντές υπήκοους)


Εικόνα


Ο ΑΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος 

Τσαρκνιάς είναι ένας μοναχός της Ορθόδοξης 

 Χριστιανικής πίστης. Είναι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας και 

είναι μέλος της εθνικής Μακεδονικής 

μειονότητας αυτής της χώρας. 


Ήταν εντεταλμένο μέλος της Ορθόδοξης

 Εκκλησίας της Ελλάδος (η μόνη νόμιμη 

 Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα) από το 1973

 έως το 1991. 

Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς υπηρέτησε ως προσωπικός γραμματέας στη Φλώρινας/Λεριν μητροπολιτική διακονία του Αυγουστίνου. 

Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς εναντιώθηκε στην

 προσπάθεια του Μητροπολίτη Αυγουστίνο να

 εκριζώσει τα μακεδονικά θρησκευτικά έθιμα, τα

 οποία καταργήθηκαν από την Ελληνική

 κυβέρνηση από το τέλος του Δευτέρου

 Βαλκανικού Πολέμου το 1913.Μετά την ανοιχτή εκδήλωση της εθνικής

 μακεδονικής ταυτότητας του, το 1991, και

 έχοντας επικοινωνήσει στην μακεδονική

 γλώσσα με ενορίτες, απολύθηκε από την

 εκκλησιαστική θέση του στην Μητρόπολη της

 Φλώρινας/Λεριν. Ανέλαβε την ίδια θέση στην

 Έδεσσα/Βοντεν αλλά στη συνέχεια απολύθηκε

 και από εκεί. Στις 11 Μαρτίου, 1992, αποπέμφθηκε από την 

ελληνική Εκκλησία, εντελώς.


Ο Αρχιμανδρίτης Τσαρκνιάς έγινε εντεταλμένο 

μέλος της Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

 μετά την αποβολή του από την Ορθόδοξη 

Εκκλησία της Ελλάδος.


 Ο ΠΑΠΑΣ ΕΓΙΝΕ ΝΤΟΠΑΛΗ


 ΠΑΠΑΔΙΑ 


Το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της 

Ελλάδος, με συνέδριο του στις 4/02/1993


και με πρόεδρο τον μητροπολίτη Μεγάρων και 

Σαλαμίνος, Βαρθολομαίο, έκρινε και καταδίκασε

 "τον παπα(διά)" επί... αντικανονικοίς 

παραπτώμασι(!!!) και επέβαλε την καθαίρεση

 "εκ του Υψηλού της Ιερωσύνης Υπουργήματος"


 (Μα, πόσο Υψηλό είναι αυτό το

 "Υπούργημα;!!!).


Καθώς όμως ακούγεται, η καθαίρεση έγινε και 

για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού

 ανοιχτά πλέον ο παπά Τσαρκνιάς δήλωνε 

Σκοπιανός. Το σκοτεινό σχέδιο της ΕΥΠ (Εθνική

 Υπηρεσία Πληροφοριών), μπήκε σε εφαρμογή.

 Αξιωματούχος των Μυστικών Υπηρεσιών,

 δήλωσε:"Ε, βέβαια, πλήρης παρακολούθηση. 

Δεν εξοντώνουμε ποτέ ανθρώπους έτσι εύκολα!

 Συνελήφθη να... να έχει ερωτικές σχέσεις στο

 κρεβάτι επάνω και επειδή εγώ ήξερα ότι 

συναντιόταν μ' αυτό τον άνθρωπο, τον

 πλησίασα 

τον άλλο και του λέω "να πάρω ένα μέρος της

 ερωτικής σου περιπτύξεως" και μου λέει

 "εντάξει". Και του 'βγαλα καμιά 20αριά 

φωτογραφίες" (Alter, "Αθέατος Κόσμος", 17 και

 24/9/2002).

Και έτσι, επήλθε και η τελική καθαίρεση και

 αυτού του... "διαδόχου των Αποστόλων", όπως

 αναγράφεται στο παρακάτω κείμενο του

 Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου:"Ο Νικόλαος Τσαρκνιάς διέπραξε το βδελυρόν

 και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού 

αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου

 άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και 

χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς

 φωτογραφικών αυτού απεικονίσεων, αίτινες

 εκρίθησαν ως γνήσιαι δυνάμει της υπ' αριθμ.

 95A-HQ-1034993/11.9.1992 ειδικής

 φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού

 Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων 

Πολιτειών της Αμερικής, ήτις μετεφράσθη υπό

 του Τ.Δ.Σ. Interpol στην ελληνική γλώσσα".

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα


ΣΧΕΣΗ ΣΗΜΙΤΗ - ΤΣΑΡΚΝΙΑ (ΠΑΣΟΗ) ΧΡ. ΕΤΟΣ 1999

ΕικόναΠΡΟΣ κ. Κώστα Σημίτη Πρωθυπουργόν 

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Νομάρχη Πέλλας κ. Γ.Πέτσον ΘΕΜΑ: Ίδρυση Ορθοδόξου Μακεδονικού Ναού 

στην Έδεσσα/ΜπόντενΕξοχώτατε, Παρήλθαν πολλοί μήνες αφ' ότου 

σας ζήτησα να εγκρίνετε την ανέγερση 

Ορθόδοξου Μητροπολιτικού Ναού στην ιστορική

 πόλη Μπόντεν της Μακεδονίας υπαγόμενο στην

 Ιερά Αρχιεπισκοπή Οχρίδος και πάσης 

Μακεδονίας της οποίας τυγχάνω εκλεγμένος

 τοποτηρητής.


Ατυχώς δεν είχα την τιμή να λάβω σχετική


 έγκριση της κυβερνήσεώς σας και παρά τα

 υπενθυμιστικά διαβήματα που απέστειλα στον

 αρμόδιο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

 το αίτημά μου παραμένει σε εκκρεμότητα.Όπως σας έχω γνωστοποιήσει η δαπάνη


 ανέγερσης του Ιερού Ναού θα βαρύνει 

αποκλειστικά τους απόδημους της Αιγαιακής

 Μακεδονίας, το οικόπεδο έχει ευρεθή και η

 αρχιτεκτονική μελέτη έχει εκπονηθή από

 τεχνικό οίκο της Μακεδονικής ομογένειας στην

 Αυστραλία. (σ.σ. δηλαδή οι Σκοπιανοί του 

εξωτερικού αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα...)


Παρακαλώ όπως εκδόσετε σχετική κυβερνητική


 έγκριση το ταχύτερον δυνατόν, σε ενάντια

 περίπτωση η ανέγερση του Ιερού Ναού θα

 αρχίσει αυτοδικαίως. (σ.σ. εννοεί αυθαιρέτως)
Ο ελέω Θεού Νικόδημος Αρχιεπίσκοπος

 Αιγαιακής Μακεδονίας

Εικόνα


Οι Σκοπιανοί έφτιαξαν Αρχιεπισκοπή μέσα στην


 ΜακεδονίαΞεπερνώντας κάθε όριο οι Σκοπιανοί 

προχώρησαν για πρώτη φορά στην σύσταση και 

 δραστηριοποίηση Αρχιεπισκοπής ΜΕΣΑ στην

 Μακεδονία με Αρχιεπίσκοπο τον Νικόδημο

 Τσαρκνιά. Ενισχυμένοι από τις προδοσίες των

 κυβερνώντων και την αδιαφορία του 

αποχαυνωμένου "κυρίαρχου" λαού έχουν

 ξεκινήσει ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα

 οικοδόμησης εκκλησιών στην Δυτική Μακεδονία

 και ήδη προγραμματίζουν νέες λειτουργίες στα

 Σλαβικά.

Η εκκλησία στην οποία έγινε η λειτουργία είναι ένας νεοαναγερθείς από τους Σκοπιανούς ναός με την ονομασία "Saint Zlata Meglenska". Πρωταγωνιστής στην λειτουργία ήταν ο Νικόδημος Τσαρκνιάς, στον οποίο θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω. Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε χωρίς ΚΑΜΙΑ ενόχληση από τις ελληνικές αρχές, προφανώς κατόπιν σχετικών εντολών από την ελληνική κυβέρνηση. 


Ο Τσαρκνιάς στο κήρυγμα του, ανάμεσα σε άλλα

 προκλητικά, είπε τα εξής:  

"Καλώ όλους τους Μακεδόνες να συμμετάσχουν

 στην ανακατασκευή της νέας εκκλησίας. 

Θα ακολουθήσουν και άλλες θρησκευτικές

 λειτουργίες στα Μακεδονικά!" 

Μία υπόσχεση που ο Τσαρκνιάς δεν θα έδινε, αν

 δεν είχε σχετικές διαβεβαιώσεις από την

 ελληνική κυβέρνηση. 63 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ"Ο κατηγορούμενος Νικόλαος Τσαρκνιάς

 μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου

 Σκοπίων, στο διάστημα 1999-2003 κατελήφθη

 να ιερουργεί στον ιερό ναό της Αγίας Χρυσής

 Αριδαίας Πέλλας σε ημιϋπόγειο ναό 200 τμ ως

 ιερέας της αυτοαποκαλουμένης Αυτοκέφαλης 

Εκκλησίας Οχρίδας και πάσης Μακεδονίας, χωρίς

 να έχει την απαιτούμενη άδεια του Υπουργείου

 Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. 


Για τον παραπάνω λόγον του επιβάλεται ποινή 

 φυλάκισης τριών μηνών, χρηματική ποινή

 εκατόν πενήντα (150) Ευρώ και έξοδα δίκης

 είκοσι εννέα (29) Ευρώ


"
Ολυμπία Κορέα, πλημμελειοδίκης πρωτοδικείου


 Εδεσσας


Πάντα στο πλευρό του η συνήγορος του σεβ. 

Τσαρκνιά, δικηγόρος Αθηνών Ιωάννα Κούρτοβικ


Εικόνα


Εικόνα


Το ορθόδοξο εκκλησιαστικό σύστημα, 

κατασκεύασμα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, 

είναι υπόλογο στον Θεό για τα όσα συμβαίνουν 

σε μοναστήρια και εκκλησίες. 

Η υποχρεωτική αγαμία που επιβάλλεται στους 

ιερωμένους, μας θυμίζει το εδάφιο της Καινής 

Διαθήκης, που μας λέει ότι:

"παρέδωκαν εαυτοίς εις την ασέλγειαν, διά να 

εργάζωνται πάσαν ακαθαρσίαν ακορέστως" (Εφεσίους: δ' 19).

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, γιατί, κάποιοι "άγιοι" 

καλόγεροι δεν προτιμούν τα... γλειφιτζούρια, 

αλλά αρέσκονται στην τέχνη της... πεολειχίας... 

ακορέστως!

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα


παρακαλώ τους διαχειριστές αν πιστεύουν πως

 προσβάλλω την Αγορά με την εν λογω

 δημοσίευση να μην την εγκρίνουν.


Α.Έξαρχος


(σσ, Οι xxx φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην

 εφημερίδα STAR τον Μάρτιος και Απρίλιο 1993

 και στον sporea)Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Όταν κάποτε η ΚΥΠ λειτουργούσε Εθνικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ασκός μεστός παντοίων κακών...
  Απ' ότι διαβάζω όμως, ο συγκεκριμένος έχει όλα τα "προσόντα" για υπουργός του Σύρριζα... 'Η έστω, σύμβουλος...
  Θα "διέπρεπε" σε πολλούς τομείς!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 😂Άχαχα!Αν ήταν δυνατόν θα τον έκαναν και αρχιεπίσκοπο!

   Διαγραφή
 3. Ωραία η λουλού και μετά λέμε γιατί έχουμε φτάσει σε τέτοιο υπόνομο με εκκατομύρια κυβικών σκατού και μην ξεχνάμε να φυλάμε χέρια στους μπουκαπόρτες που έχει χαλαρώσει ο κλανιάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε περιπτώσεις τσαρκνιά το έργο της ΕΥΠ είναι φωτεινότανο.Μακαρι να ηταν το ιδιο δραστηρια και σημερα.Φανταζομαι στον τομέα της Μακεδονίας και Θράκης η παρούσα κυβέρνηση θα έχει απενεργοποιήσει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας αφού πούλησε την Μακεδονία.

  Για τις μυστικές υπηρεσίες, το ένοχο παρελθόν κάποιου ή έστω η ύπαρξη κάποιου πάθους,ιδιαίτερα τα γκάϊ,είναι βούτυρο στο ψωμί τους.
  Mια γεύση για το πώς κινούνται και λειτουργούν μπορείτε να δείτε "Στο εγχειρίδιο κατασκοπείας και ανταρτοπολέμου"-Αλεξαντρ Ορλώφ-εκδ.Eurobooks.Αναφερεται στην περίοδο του ψυχρού πολέμου,αλλά στην ουσία δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαιτερα στις Ρωσικές μεθόδους αν εξαιρέσουμε την προσθήκη της σύγχρονης τεχνολογίας.

  Βλέπετε τι γίνεται με τον Τραμπ στην Αμερική.Παρουσιαζουν μια πόρνη(σίγουρα επ αμοιβή) να διηγείται περιπτυξεις μαζί του,υποβιβάζοντας την σεξουαλικότητα του,προσπαθώντας μια ανήθικη να χαρακτηρίσει ανήθικο τον ανήθικο.

  Επίσης θυμίζω επί μεθύστακα Γιέλτσιν,κάποιος Ρώσος εισαγγελέας επειδή έκανε δύσκολη την ζωή του Γιέλτσιν,ο Πούτιν τότε Μυστικοπρακτορας προφανώς μαθαίνοντας τις αδυναμίες του εισαγγελέα,έριξε δύο διμετρες Ρωσικές ιερόδουλες και τον βιντεοσκοπισαν κρυφά σε περιπτύξεις.

  Έτσι τον είδε όλος ο κόσμος τον εισαγγελέα και φυσικά έχασε και την θέση του.Προφανως έτσι λειτουργούν και με τους δικούς μας διεφθαρμένους.

  Από κάπου τους έχουν πιασμένους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ!!!

  ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ!
  ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΚΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ;ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ!

  ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ.

  "Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ " ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο/Η ΠΑΠΑΔΙΑ Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΣΚΟΠΙΩΝ!

  ΕΠΙ 1500 ΕΤΗ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ αυτοκράτορες ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΓΟΝΟΙ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΣΤΕΝΙΝ=ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...."μέγας κωνσταντινος".ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ.
  Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ;ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ!ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΌΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!Ο ΔΕ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ;ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ;ΜΑΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ.

  ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ+ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΞΥΦΑΊΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΑΣ/ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΟΝΤΟΛΙ,ΤΖΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΙ,ΠΑΛΛΑΒΙΤΣΙΝΙ ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΙΣΑΥΡΟΙ=ΣΑΥΡΕΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΕΣΒΙΧ ΧΟΛΣΤΑΊΝ ΓΚΛΟΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!
  ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ.

  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ;ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ Σ' ΈΧΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εύχομαι να έρθει κάποτε η μέρα, που θα ξαναγραφτεί η πραγματική ιστορία της Ελλάδας αλλά και της Ορθοδοξίας, που αλλοιώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν όσο καμιά άλλη ιστορία και θρησκεία.

   Σας ευχαριστώ για τις προσευχές.

   Διαγραφή
  2. Οπαδός του Λιακόπουλου ε;Ναι,κοιμηθείτε εσείς στα σκοτάδια σας.Το είπε ένας Αυστραλός Ιησουΐτης και είναι αξιόπιστο;Το Βυζάντιο σύμφωνα με διαπρεπείς Βυζαντινολογους ήταν μια αυτοκρατορία η οποία ξεκίνησε Ρωμαϊκή και στην πορεία εξελίχθηκε σε Ελληνική με θρήσκευμα την Ορθοδοξία.Διδασκόταν Ελληνικά,διαβαζαν Ελληνικά,εγραφαν Ελληνικά,όλα Ελληνικά,το μόνο που κρατησαν απο την Ρώμη ήταν το Δίκαιο.

   Για την Ελληνική καταγωγή αναφέρει σε χ@στήρια επιστολή του στον Πάπα και ο Άγιος Αυτοκράτορας Ιωάννης Γ Δούκας Βατάτζης(..ότι στο δικό μας γένος των Ελλήνων βασιλεύει η σοφία...) και παραπέμπω σε αναφορές για την συνέχεια του Ελληνισμού από Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη κ.α.

   Όσον αφορά τους Εβραίους,ναι είναι αλήθεια ότι προσπάθησαν να πλήξουν και προσπαθούν μέχρι σήμερα να πλήξουν τον Ελληνισμό και μάλιστα έχουν πάθει την πλάκα τους όταν ο Έλληνισμος είναι ένα με την Ορθοδοξία.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμε 12 Οκτωβρίου 2018 - 6:49 μ.μ
   Λύσε μου μια απορία:
   ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ;;;

   Διαγραφή
 6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΌΣ ΚΑΝΕΝΟΣ....

  ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΣΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ ΜΟΝ ΚΟΛΟΝΈΛΟ!ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΨΑΧΝΩ,ΕΡΕΥΝΩ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
  ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ,ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΔΕ; ΡΟΛΌΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ one-evil.org,ΑΠΕΚΛΕΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΛΙΓΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ....ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ...ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ -ΙΣΜΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΓΙΜ ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΧΑΣΜΕΝΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ,ΘΑ ΧΑΛΑΓΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ;ΟΙ ΤΗΣ "ΧΙΜΑΙΡΑΣ",ΔΗΛΑΔΗ Η TOP OF THE TOP ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΔΡΟΜΈΔΕΙΟΊ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
  Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΣΣΩΝΟΣ".ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΣΕΡΒΕΛΟ.ΝΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ;
  Η ΠΟΠΗ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΔΕΣ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥΣ.Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ=ΜJ 12,Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΕ;ΠΙΝΕΙ ΑΙΜΑ,ΑΝΑΒΕΙ ΠΟΥΡΑ,ΒΑΖΕΙ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΙΚ ΑΠ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ email's ΣΤΟΝ ΓΑΒΓΑΒΡΟΓΛΟΥ.

  "ΜΑΛΑΚΑ;ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ 50.000.000$ ΣΤΑ ΚΑΎΜΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΞΙΣΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ EVIL JOB,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΝΕΥ€$£¥,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ."

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΕΒΡΕΛΕΡ;ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ.....

  ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΑΠΟ ΣΤΟΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜK ULTRA ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΝΤΙΠΛΩΜΑ.  ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΑΤΩΝΑ+ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛ ΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  ΤΙ ΛΕΣ;ΤΥΧΑΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΑΠΑΙΝΤΕΙΑΣ+ΑΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ;

  ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΤΡ OF DECEPTION,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ,ΜΑΙΤΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Ανώνυμε @10:23 δυστυχώς δεν ανέβασε η διεύθυνση το σχόλιο απαντησή μου.Συνήθως δινει λόγο στην αντιθετη αποψη αλλα ισως κάτι δεν άρεσε.Έχει καλώς.Αυτοι είναι οι κανονες.Ενα κατεβατό με πάνω από 30 Ιστορικούς,συγγραφείς κ.τ.λ που αποδεικνύουν το Βυζάντιο ως Ελληνικό!

   Δεν υπάρχει η Γλυκατζη Αρβιλέρ μόνο.Τι είναι η Γλυκατζη Αρβιλέρ.Το 1 χιλιοστό.Υπαρχουν καθηγητάδες απανταχού που βεβαιώνουν του λόγου το αληθές.Κορυφή ο Ιστορικός Βασιλίεφ που αφιέρωσε την ζωή του στη μελέτη του Βυζαντίου.Με μια πρόταση μας λέει ότι το Βυζάντιο(Η Ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία,εξ ου και Νέα Ρώμη η Κωνσταντινούπολη)ξεκίνησε Ρωμαϊκό και εξελίχθηκε σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

   Διαγραφή
  2. @2.46, ξανστείλτε το σχόλιό σας, γιατί δεν έλαβα τίποτα... εκτός αν το αναρτήσατε σε άλλη ανάρτηση.
   Δεν έχω λόγο να μην αναστήσω το σχόλιό σας.

   Διαγραφή
  3. Ο.Κ Ευχαριστώ!Θα το ξαναστειλω.

   Διαγραφή
  4. Το ξαναέστειλα.Περίεργο που δεν καταφτάνει.😂Ο "δαίμων του τυπογραφείου" θα είναι.Τέλοσπαντων δεν πειράζει.Μπορεί να το εμποδίσει κανένας ''Θεός'' του Ολύμπου στον αέρα.

   Διαγραφή
  5. Επειδή δεν έχει έρθει τίποτα, στείλτε τό μου στην φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας ή στο mail μου attiknea@otenet.gr, να το αναρτήσω εγώ.
   Έχει ξανασυμβεί με άλλον φίλο αναγνώστη, και μου έστειλε το σχόλιό του στο mail μου, και το ανήρτησα.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ