Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΝΟΜΟΙ!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΟΥΣ!!

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! 

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΜΕΙΣ!! 

ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ!!
 

<<ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ>>
 Ελάτε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ.


ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ1
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!


Καλλιόπη Σουφλή

ΧΑΧΑΧΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ!!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΝΟΜΟΙ!! 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!


Και θα είναι καλή με τις βόμβες που θα αρχίσω να στέλνω στον κάθε αρμόδιο και τον κάθε υπεύθυνο!!

Θα αρχίσω λοιπόν την εβδομάδα μου με το αντιγύρισμα των νόμων στα μούτρα τους!!
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΜΟΥΣ!!

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! 

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΜΕΙΣ!! 

ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ!!
 

<<ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ>>


Εχθές είδα δημοσιευμένο βίντεο της ΕΤ1 που δείχνει ότι μεταφέρανε τους λάθρο (πρόσφυγες για αυτούς) απο την Χίο σε ορεινό ξενοδοχείο των Γρεβενών στην τοποθεσία Κρανιά!!

Τους υποδέχτηκαν λέει με χαμόγελα τους δώσανε δωρεάν δωμάτια θέρμανση ,ηλεκτρικό νερό και τους κουβαλήσανε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζονται για να μαγειρεύουν.
ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΌΔΙΟΥΣ ΠΏΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΏΝ ΚΑΙ ΕΊΠΑΝΕ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΈΡΟΥΝΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΆ ΒΑΝΆΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΤΙς ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!!

Επίσης ρώτησαν με τι χρήματα θα ψωνίζουν και είπανε ότι θα τους δώσουνε κάρτες να μπορούνε να ψωνίζουν ότι θέλουνε!!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: 
1ον) Απο που είναι πρόσφυγες;
Απο το Πακιστάν, απο την Ουγκάντα,απο το Αφγανιστάν κλπ,κλπ?

Γιατί εκεί δεν έχουν πόλεμο απο ότι ξέρω!!

Μήπως απο την Συρία;

Μα και εκεί τελείωσε ο πόλεμος!!

Και πώς είναι πρόσφυγες ακόμη και απο την Συρία να είναι αφού η 1η Χώρα υποδοχής δεν είμαστε εμείς!!2ον) Στην Χώρα μας αυτήν την στιγμή έχουμε και εμείς πόλεμο με πολύ περισσότερα θύματα!!

Ο πόλεμος που έχουμε βέβαια δεν είναι με συμβατικά όπλα,αλλά είναι ακόμη χειρότερος!!

Είναι πόλεμος με ασύμβατα όπλα που μας εξανάγκασαν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην γενοκτονία!3ον) Αφού στην Χώρα μας που δεν είναι πια Χώρα μας αφού την έχουν παραδώσει και μαζί με αυτήν παρέδωσαν κάθε κυριαρχικό δικαίωμα εμείς δεν είμαστε πρόσφυγες στην ίδια μας την Χώρα;


4ον) Η Υπατη αρμοστεία του ΟΗΕ που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των λαών του πλανήτη για τα δικά μας δικαιώματα που λιμοκτονούμε και πεθαίνουμε γιατί δεν κόπτεται;

Δεν είναι ενήμερη η δεν είμαστε λαός αυτού του πλανήτη;
5ον) Εφόσον υπάρχουν νόμοι για τους πρόσφυγες με ακριβώς την ίδια νομοθεσία είναι υποχρεωμένοι να τους χρησιμοποιήσουν και στους Ελληνες πρόσφυγες!!

Δηλαδή αν τρέχουν να συνδράμουν όλους αυτούς τους κατατρεγμένους λαούς να τους παρέχουν δωρεάν σπίτια,ρεύμα,νερό σίτιση ,υγεία χρήμα για τις ανάγκες τους το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνουν και με εμάς τους κατατρεγμένους Ελληνες που έχουμε υποφέρει κατά το πλείστον πολύ περισσότερα δεινά απο οποιονδήποτε άλλον λαό!!

Να μας δώσουν δωρεάν τα πάντα και όχι να τα παίρνουν απο εμάς μέσω φόρων στα πάντα όλα για να τα δίνουν σε όλους τους τεμπελχανάδες!!6ον) Εφόσον ενδιαφέρονται να στεγάσουν επαρκώς, να σιτίσουν και να παρέχουν οτιδήποτε επαρκώς σε όλους αυτούς που φέρανε απο τα πέρατα της γής ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ όταν πετάνε Ελληνικές οικογένειες στους δρόμους αφού πρίν τους έχουν πάρει τα σπίτια τους και τους καθιστούν άστεγους,άνεργους και άσιτους!!


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; 
ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΚΛΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ;

Η ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ με καμμία υλική ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!
ΚΑΙ 7ον όπως είπα και σε χθεσινή ανάρτηση μου θα απαιτήσω και εγώ όλα τα δικαιώματα που έχουν δώσει σε πρόσφυγες διότι και εγώ πρόσφυγας είμαι στην ίδια μου την Χώρα και μάλιστα το αποδεικνύουν και οι ίδιοι με το ΦΕΚ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, και φυσικά θα απαιτήσω να ισχύσουν οι ίδιοι νόμοι και για εμένα.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ 

Ακομη και για εγκληματικες πραξεις!!

Να κλείνω δρόμους γιατί έτσι με κάπνισε να δέρνω κόσμο γιατί έτσι με κάπνισε,να κλέβω γιατί έτσι με κάπνισε,να μαχαιρώνω γιατί έτσι με κάπνισε και να μην μπορεί να με σταματήσει κανείς.Να με συλλαμβάνουν και να με αφήνουν ελεύθερη.

Τι δεν ισχύουν μήπως οι νόμοι για εμένα; 

Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!!


ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,  ΚΑΘΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!! 


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! 

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!

ΑΥΤΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! 

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!! 

ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΦΕΚ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ … ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !!

Απίστευτο!!!
Το Προεδρικό διάταγμα Υπ’ αριθμόν 3 του 2013, το οποίο υπογράφουν ο Πρόεδρος της «Ελληνικής» «Δημοκρατίας», και τρείς «Ελληνες» υπουργοί, έχει τόπο υπογραφής «Βερολίνο»!!!!!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ (2013 –> Α –> ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ –> 3ο ΦΕΚ (8 Ιανουαρίου 2013)


Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ