Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΝΟΝ με τα λέιζερ ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει στο Μάτι ό,τι έγινε, με τον τρόπο που έχει αυτό φωτογραφηθεί, αλλά παράλληλα με τις τεράστιες ποσότητες μικροκυματικής ενέργειας, η οποία έκανε και την βαρειά δουλεία. .


"Το λέιζερ απλώς προετοίμασε την ατμόσφαιρα τοπικά, ιονίζοντάς την, ώστε η μικροκυματική ενέργεια να διαδοθεί με μικρότερες απώλειες στον εκάστοτε στόχο της, μέσω του ιονισμένου (ηλεκτρικώς αγώγιμου, δηλαδή) «καναλιού πλάσματος» που δημιουργήθηκε από την βολή των λέιζερ που προηγήθηκε κατά μικροδευτερόλεπτα της καταστροφικής τελικώς δέσμης των μικροκυμάτων. 

ΔΕΝ ήταν το λέιζερ όμως αυτό που προκάλεσε τα αποτελέσματα που είδαμε φωτογραφημένα."
 Το ότι η φωτιά στο Μάτι, δεν ήταν μια συνηθισμένη φωτιά, το έχουμε πολυαναλύσει στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

Το ότι για την φωτιά αυτή, χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ, επίσης, υπάρχουν αποδείξεις.


Δεν είμαι ειδήμων για να πάρω επιστημονική θέση και στις δυο απόψεις... λέιζερ και μοικροκυματικές ενέργειες που κατατίθενται παρακάτω... 
 
Οφείλω όμως να καταθέσω,  πως για την πρώτη άποψη των λέιζερ, υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα.... και σταματώ εδώ, γιατί τον λόγο τον έχουν αυτοί που κατέχουν και το σχετικό υλικό και είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες κι εκείνοι θ' αποφασίσουν πότε θα τα δώσουν στην δημοσιότητα.

Ο φίλος αναγνώστης - σχολιαστής A Hellene, δίνει μια ακόμη άποψη, την οποία και αναλύει, κρίνοντας πως εκτός από τα λέιζερ, χρησιμοποιήθηκε κι άλλη μορφή

 Το σχόλιο που ακολουθεί είναι του αναγνώστη σχολιαστή A Hellene, που για τεχνικούς λόγους δεν δημοσιεύθηκε σωστά ως σχόλιο στην σχετική ανάρτηση .

Διαγράφω τα προηγούμενα μέρη και δημοσιεύω σε συνέχειες το σχόλιό του έτσι όπως μου το έστειλε και το ανάρτησα στην σχετική ανάρτηση που φαίνεται στο τέλος, κάνοντας κλικ πάνω  στην πηγή.


Τέλος, αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές προς τις ... εξουσίες είναι, πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ 99 ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή

Παίδες, σταματήστε επί τέλους να δαιμονοποιείτε τα κακόμοιρα τα λέιζερ και να αναμασάτε ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο (περισσότερα επ' αυτού, παρακάτω)· στο βαρβαρικό, ειδικά, διαδίκτυο, που είναι γεμάτο από πρακτόρια με την μάσκα του «φιλαλήθους αγωνιστή» και που αυτά ανακατεύουν την προπαγάνδα των αθλίων αφεντικών τους με μισοψημένες αλήθειες…


Ξαναφρεσκάροντας την ανάλυση των αφύσικων αυτών πυρκαϊών, όπως αρχικώς παρουσιάστηκε [εδώ], ενισχύθηκε από τρίτη ομάδα [εδώ] και εμπλουτίστηκε με επιπλέον πληροφορία [εδώ]


-- Αρχή δημοσιευμένης ανάλυσης --

Θυμόσαστε παλαιότερα τις δοκιμασίες του τύπου «βρείτε τις ομοιότητες» ή «βρείτε τις διαφορές» σε δύο εικόνες; 


Ας το κάνουμε και εδώ! 

Μόνον που οι «ομοιότητες» δεν θα αναζητηθούν σε δύο μόνον εικόνες αλλά σε δύο περιστατικά περιοχών που απέχουν 1300 χιλιόμετρα μεταξύ τους και συνέβησαν με χρονική διαφορά δεκαεπτά ετών!


Παρακολουθώντας πλάνα του ΣΚΑΪ [εδώ] της πυρκαϊάς στην ανατολική Αττική την 23η/07/2018 παρατήρησα:


1. Ρευστοποιημένες ζάντες (αλουμινίου/μαγνησίου) οχημάτων στις χρονικές στιγμές 2ʼ2'' [εδώ] και 3ʼ34'' [εδώ]. 

2. Αποτεφρωμένα τετράγωνα με το έδαφός τους κατάμαυρο από την έντονη πυρκαϊά και, ανάμεσά τους, στενές μα υπερήφανα καταπράσινες ζώνες δένδρων.


Το πρώτο πράγμα λοιπόν που μου πέρασε από τον νού ήταν κάποιες αξέχαστες φωτογραφίες αρχείου [εδώ], που πάρθηκαν κατά ή αμέσως μετά την κονιορτοποίηση [εδώ] του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Jew York την 11η/09/2001:


1. Όχημα 2723 στην λεωφόρο FDR [εδώ]: Ενώ το μπροστινό του μέρος είναι απανθρακωμένο, δείτε το άκαυτο και καλογυαλισμένο πίσω μέρος του οχήματος, όπως και τον κόκκινο φάρο στην οροφή του. Προσέξτε επίσης την αλουμινένια χειρολαβή της μπροστινής του πόρτας που λείπει…
 


2. Όχημα 2723 στην λεωφόρο FDR [εδώ]: Γιατί ο πυροσβεστήρας, στο μπροστινό του κάθισμα που έχει κατακαεί, αντί να έχει εκραγεί από τις θερμοκρασίες είναι σχεδόν ανέπαφος;
 


3. Καψαλισμένο όχημα [εδώ] με την ταπετσαρία των καθισμάτων του ανέπαφη ενώ το γυαλί στα παράθυρά του έχει λειώσει.
 


4. Κονιορτοποίηση ατσάλινης υπερδοκού των Δίδυμων Πύργων [εδώ], που τους ξέφυγε, την επαναστόχευσαν και την κονιορτοποίησαν.Η απάντηση είναι η εξής απλή: Επειδή οι παραπάνω φωτιές ΔΕΝ ήταν αυτές που γνωρίζουμε, αλλά απότομες τοπικές υπερθερμάνσεις που, αλλού εξελίχθηκαν σε πυρκαϊές επειδή βρήκαν επί πλέον καύσιμο που το ενεργοποίησαν, και αλλού απλώς υπερθέρμαναν αγώγιμες επιφάνειες τόσο σύντομα που δεν πρόλαβαν τα γειτωνικά μέρη του υπέρθερμου κομματιού να υπερθερμανθούν και αυτά· ή τα αγώγιμα υλικά που ευρίσκοντο ήδη προστατευμένα από εξωγενείς παράγοντας, όντας μέσα σε μεταλλικούς «Κλωβούς Φαραντέι» [εδώ] για παράδειγμα, δεν έπαθαν τίποτε σε σχέση με τους κλωβούς τους που απορρόφησαν όλη σχεδόν την ποσότητα ακτινοβολία.Εάν απορείτε σχετικά με το πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, θυμηθείτε τον φούρνο μικροκυμάτων, που ίσως να έχετε και στο σπίτι σας: 

Κάνοντας χρήση εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένου μήκους κύματος (συγκεκριμένης μικροκυματικής συχνότητος, δηλαδή), καταφέρνει να βράσει το νερό (ή να ζεστάνει/καψαλίσει ή ακόμη και να ανατινάξει το φαγητό!), κρατώντας παράλληλα κρύο το δοχείο του. 

Αυτό γίνεται επειδή η συγκεκριμένη ακτινοβολία καταφέρνει να διεγείρει (με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας) μόρια νερού (και άλλων πολωμένων μορίων μέσα στο τρόφιμο) ενώ να αφήνει το δοχείο ανεπηρρέαστο αφού τα μόρια του δοχείου είναι σχεδόν διάφανα στην συγκεκριμένη ακτινοβολία (δεν ενεργοποιούνται από αυτήν) ως μονωτής που αυτό είναι· σε αντίθεση με τους αγωγούς που διατηρούν ελεύθερους φορείς φορτίων (ηλεκτρόνια ή ιόντα) οι οποίοι επιταχύνονται στην παρουσία ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και -για την καλλίτερη οπτικοποίηση της εξήγησης- συγκρούονται με τα αμετακίνητα στοιχεία του υλικού, με αποτέλεσμα την έκλυση θερμότητας που είναι ανάλογη της προσλαμβανόμενης ισχύος διέγερσης των ελεύθερων φορέων φορτίων άρα και του εξωτερικώς επιβαλλόμενου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.


Να μην ξεχνάτε πως και το (ορατό και αόρατο) φώς (μαζί με το λέιζερ, που και αυτό αποτελεί μία ειδική εκδοχή αυστηρώς μονοχρωματικού, πολωμένου και εστιασμένου φωτός) επίσης αποτελεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία συγκεκριμένου φάσματος μήκους κύματος…


Σχετικά με την λεγόμενη «πτώση» των Δίδυμων Πύργων από τα τηλεοπτικά αυτά «μαγικά» αεροσκάφη, διαβάστε επίσης ένα παλαιότερο προχειρογραμμένο άρθρο μου 1000 λέξεων [εδώ]· αεροσκάφη «μαγικά», τόσο με την μαθηματική έννοια των «μοναδικών στο είδος τους» όσο και με την λαϊκή έννοια των «ευλογημένων/καταραμένων»!


-- Τέλος δημοσιευμένης ανάλυσης --Με την ευκαιρία, να διευκρινίσω το ότι τέτοια όπλα δεν γίνεται να είναι φορητά επειδή, τόσο το ίδιο το όπλο θα πρέπει να είναι αρκετά ογκώδες ώστε να μπορεί να εκπέμπει αυτά τα απίστευτα ποσά ενέργειας (πόσες λυχνίες μάγνητρον θα πρέπει να έχει παράλληλα, μαζί με τους κυματοδηγούς τους συζευγμένους), όσο και η πηγή τροφοδοσίας του (από πανίσχυρες γεννήτριες ρεύματος και όχι απλώς μπαταρίες που θα αδειάσουν συντομότατα) η οποία θα πρέπει να είναι ικανή να του παρέχει αντίστοιχα μεγέθη ισχύος που -σίγουρα- δεν θα χωρά όχι μόνον σε φορητό όπλο ή σε δορυφόρο αλλά ούτε και σε μη επανδρωμένο αεροσκάφος συνήθους μεγέθους, παρά μόνον σε οχήματα κλάσεως Ιπταμένου Φρουρίου…


Όπως, επίσης, το ότι οι πιθανές μικροκυματικές συχνότητες που προκάλεσαν αυτές τις καταστροφές ΔΕΝ θα ήταν χαμηλής ενέργειας, σαν αυτές της συχνότητος των 2,45 GHz του οικιακού φούρνου μικροκυμάτων αλλά, μάλλον, άλλες, στρατιωτικών συχνοτήτων των 80 GHz τουλάχιστον.


Μία διευκρίνηση, τώρα. 

Διαβάζω παντού για τα «κακά λέιζερ» που έκαψαν τα πάντα, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ για τα «καλά μικροκύματα» που έχουμε τόσο στην κουζίνα μας όσο και στα (απαραίτητα για την πλειοψηφία) κινητούλια… 

Γιατί, άρα γέ; 

Πολλοί οι λόγοι, ο βασικότερος εκ των οποίων τέθηκε στην ίδια την ερώτηση με τους ειρωνικούς επιθετικούς προσδιορισμούς των λέιζερ και των μικροκυμάτων. 

Για φανταστείτε τι ανατροπές θα συμβούν στο εβραϊστάν που ζούμε εάν υποψιασθεί ο πολύς ο κόσμος τις επιστημονικώς τεκμηριωμένες γενετικές βλάβες που του προκαλεί το κωλοκινητό του, όσο το διατηρεί σε απόσταση μερικών χιλιοστών του μέτρου από τον εγκέφαλό του, τα γεννητικά του όργανα, τον κορμό του, την παλάμη του, κλπ.… Αυτό, βεβαίως, είναι άλλο θέμα.


Επιμένω, λοιπόν, πως ΜΟΝΟΝ με τα λέιζερ ΔΕΝ θα μπορούσε να γίνει στο Μάτι ό,τι έγινε, με τον τρόπο που έχει αυτό φωτογραφηθεί. 

Και αυτό, επειδή η ακτίνα λέιζερ υπερθερμαίνει (και στην συνέχεια καίει ή λειώνει) τον στόχο της επιφανειακώς αρχικά, και στην συνέχεια διαστρωματικώς. 


Ενώ τα μικροκύματα υπερθερμαίνουν τον στόχο τους σε όλη του την μάζα: 

Στον φούρνο μικροκυμάτων, για παράδειγμα, ΔΕΝ μπορείς να ξεροψήσεις επιφανειακώς την τροφή· εάν αυτή γίνει ξεροψημένη έχει ταυτόχρονα κατακαεί στον ίδιο βαθμό και εσωτερικώς!


Από την άλλη πλευρά, δεν ισχυρίζομαι πως δεν εβλήθη το Μάτι με λέιζερ. 

Φυσικά και είναι δυνατόν να έγινε αυτό παράλληλα με τις τεράστιες ποσότητες μικροκυματικής ενέργειας, η οποία έκανε και την βαρειά δουλεία. 


Το λέιζερ απλώς προετοίμασε την ατμόσφαιρα τοπικά, ιονίζοντάς την, ώστε η μικροκυματική ενέργεια να διαδοθεί με μικρότερες απώλειες στον εκάστοτε στόχο της, μέσω του ιονισμένου (ηλεκτρικώς αγώγιμου, δηλαδή) «καναλιού πλάσματος» που δημιουργήθηκε από την βολή των λέιζερ που προηγήθηκε κατά μικροδευτερόλεπτα της καταστροφικής τελικώς δέσμης των μικροκυμάτων. 

ΔΕΝ ήταν το λέιζερ όμως αυτό που προκάλεσε τα αποτελέσματα που είδαμε φωτογραφημένα.


Και για να εξηγήσω κάποιους όρους που εισήγαγα στο άρθρο, ξεκινάμε από τα βασικά: 

Η ύλη έχει τέσσερεις βασικές καταστάσεις, ανάλογα με την θερμότητά (ή ενέργειά) της: Ψυχρή ευρίσκεται σε στερεά κατάσταση και προσδίδοντάς της ενέργεια (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) μεταβαίνει σε υγρή κατάσταση· συνεχίζοντας να της προσδίδεται επιπλέον ενέργεια, θα μεταβεί σε αέρια κατάσταση και, τέλος, από την αέρια κατάσταση στην ιονισμένη αυτή του πλάσματος.


Πλάσμα [εδώ] λέγεται η κατάσταση της ύλης κατά την οποίαν αυτή έχει επέλθει σε αγώγιμη αέρια κατάσταση, παρουσιάζοντας μάλιστα αρνητική αντίσταση [εδώ]

Για κάθε υλικό αλλάζουν οι θερμοκρασίες μετάβασης από την μία του κατάσταση στην άλλη, με αποτέλεσμα όσο αυξάνει (τεχνηέντως ή όχι) η θερμότητα της ύλης τόσο περισσότεροι φορείς φορτίων [εδώ] (ηλεκτρόνια ή ιόντα) απελευθερώνονται από τις ενεργειακές τους θέσεις ηρεμίας με αποτέλεσμα αυτοί (ως ελευθέρως πλέον κινούμενοι) να αυξάνουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα [εδώ] του υλικού.


Και για τον ισχυρόν ιονισμό του ατμοσφαιρικού μας αέρα (ώστε να δημιουργηθεί ένα αγώγιμο «κανάλι πλάσματος» [εδώ] για την υποβοήθηση της διάδοσης της καταστρεπτικής δέσμης μικροκυμάτων υψηλής ισχύος που θα κάνει τελικώς την ζημία) υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι να επιτευχθεί: με φωτιά, μικροκύματα, πανύψηλη τάση, ραδιενέργεια, λέιζερ, υπεριώδες φώς, κα.


Παράδειγμα όπλου με προ-ιονισμό της ατμόσφαιρας αποτελεί το ηλεκτρολέιζερ [εδώ] που προκειμένου να προκαλέσει ηλεκτροπληξία εξ' αποστάσεως εκπέμπει αρχικώς προς τον στόχο δέσμη λέιζερ που θερμαίνει ταχύτατα και ιονίζει την ατμόσφαιρα ανάμεσά τους, δημιουργώντας έτσι ένα ηλεκτρικώς αγώγιμο κανάλι πλάσματος μέσω του οποίου εκκενώνει στον στόχο του την υψηλή τάση που επίσης παράγει.Τέλος, όπως έγραψα [εδώ], ας μην ξεχνούμε ότι τα λέιζερ έγιναν φόβητρο εξ' αιτίας της τρομολαγνείας που είχε διασπείρει το '39 ο Όρσον Ουέλς στην περίφημη ραδιοφωνική του εκπομπή με τις φοβερές «ακτίνες θανάτου» των Αρειανών εισβολέων· που επί 40 λεπτά αυτό παρουσιαζόταν ως δελτίο ειδήσεων, από τα 60 λεπτά της συνολικής διάρκειας αυτού του πειράματος κοινωνικής μηχανικής

Και, μετά από τις ομαδικές αυτοκτονίες που αυτό προκάλεσε, τα λέιζερ μπήκαν στο χαζαροχόλλυγουντ και στην παιδική παιχνιδοβιομηχανία…

-Γιώργος


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

27 σχόλια:

 1. Σίγουρα θα μπορούσαν όλα αυτά να ισχύουν. Νομίζω κάθε σοβαρό άτομο αντιλαμβάνεται ότι η καταστροφή ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Το μέγα ζήτημα δεν είναι τόσο η μέθοδος με την οποία έγινε αλλά κυρίως ποιος το έκανε.Και προσωπικά δεν θα πω αβίαστα οι αμερικανοί. Είναι μόνο αυτοί που έχουν την σχετική τεχνολογία. Όλοι θα πρέπει να είναι ύποπτοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H αναλυση δειχνει αρτια τεκμηριωμενη κι αναμενουμε την απαντηση των συστημικων ή φοβισμενων "επιστημονων", οι οποιοι προς το παρον απαντουν με "πασαλλειματα", τα οποια δεν δικαιολογουνε ολες τις πτυχες του συμβαντος

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σταύρο, όταν αυτοί οι επιστήμονες που έχουν τα στοιχεία και με κατέστησαν κοινωνό των αποκαλύψεών τους, ολοκληρώσουν τις έρευνές τους και μου δώσουν την δυνατότητα να τις δημοσιοποιήσω, προτίθεμαι να κάνω συνέντευξη τύπου στον Μαραθώνα, καλώντας ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ, προκειμένου το θέμα να λάβει παγκόσμια δημοσιότητα.

   Και τότε, ονομαστικά θα προσκαλέσω και θα προκαλέσωδημόσια, όλα αυτά τα συστημικά υποκείμενα - τάχα μου "επιστήμονες", να πάρουν θέση και να ανατρέψουν τα ντοκουμέντα που υπάρχουν.

   Και τότε θα ήθελα να δω, που θα κρυφτούν όλες οι πολιτικές, επιστημονικές και υπηρεσιακές λούγκρες που κυβερνούν την Ελλάδα.

   Τότε θα δω και που θα κρυφθούν οι δικαστές και οι δικηγόροι που ενώ τα στοιχεία έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και έχουν κατατεθεί στην "δικαιοσύνη", ποιούν την νήσσαν.

   ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ.... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

   Υ.Γ. Κι εγώ να μην ζω ή "να μου έχει συμβεί κάτι", υπάρχουν δεκάδες, που έχουν τα στοιχεία στα χέρια τους και θα κινηθούν αναλόγως.

   Διαγραφή
  2. H Παναγία να σας σκεπαζει
   Μακαρι να γίνει αυτη η συνεντευξη τυπου κι αρκετοι από εδω να την παρακολουθησουμε απο κοντα

   Σταύρος

   Διαγραφή
 3. Επισημαινω και το παρακατω σημειο, στο οποιο παλι οι "επιστημονες" κανανε τουμπεκι ή μισολογα (εκτος λιγων εξαιρεσεων):
  "τις επιστημονικώς τεκμηριωμένες γενετικές βλάβες που του προκαλεί το κωλοκινητό του, όσο το διατηρεί σε απόσταση μερικών χιλιοστών του μέτρου από τον εγκέφαλό του, τα γεννητικά του όργανα, τον κορμό του, την παλάμη του, κλπ.…"

  Εκεί, εκτος των αλλων "στοχων", είναι και πολλά τα λεφτα Αρη...
  Τα Αμερικανακια ειναι τοσο εθισμενα που δεχονται να τους ψεκαζουνε με αλουμινιο (το παραδεχονται ότι γινεται και δεν εχω προχειρο το link), καθως αυτο βοηθαει να πιανουνε καλυτερο σημα

  Εχω ακουσει οτι τα laptop κι ειδικα τα notebooks (ποσο μαλλον τα tablet που οι γονεις επιτρεπουνε στα παιδια τους να εχουνε συνεχως πανω τους και μαλιστα πριν ακομα πανε σχολειο...)έχουνε πολυ μεγαλυτερη επιβαρυνση απο τους παραδοσιακους υπολογιστες με ξεχωριστη μοναδα
  Aλλά κι αυτα μαλλον τα λενε συνωμοσιολογοι

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα δεν μιλάμε για... "επιστήμονες", αλλά και συμμέτοχους σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Σταύρο,

   Μία χαρά το σκέπτεσαι!
   Πάρε το, όμως, λίγο βαθύτερα:

   Αυτοί που «εκτυπώνουν» το νόμισμα (από το «νομίζω» = ισχυροποιώ ως νόμο) εκ του μη όντως ('out of thin air') θεωρείς πως έχουν ανάγκη από τον λεγόμενο πλούτο που οι ίδιοι δημιουργούν, ή από τον έλεγχο που αποκτούν με τον έντοκο δανεισμό κοπανιστού αέρα;

   Ναι, οι εταιρίες της κινητής τηλεφωνίας βασίζουν το κέρδος τους (το οικονομικό τους όφελος) στην ανάγκη της μάζας να επιδειχθεί (να νοιώσει «σημαντική» αναφέροντας δημοσίως τα «κατορθώματά της»: να κουτσομπολεύσει τα ανίερα «κατορθώματά» της, σε αντιπαράθεση με το σοφότατον «τα εν οίκω μη εν δήμω»)· Ναι, ώστε να νοιώσουν «σημαντικοί» οι πραγματικώς ασήμαντοι, που αποτελούν και την δραματική πλειοψηφία της κοινωνίας μας: τα μέλη της κοινωνίας μας που δεν έχουν «τα κότσια» να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα…

   Όμως: το πραγματικό κέρδος του σχήματος της κινητής τηλεφωνίας είναι το «προφίλιασμα» της κοινωνίας μας από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως ιδιοκτήτες μας. Ναι, λυπάμαι αλλά η αρρώστια της κοινωνίας μας είναι πολύ βαθύτερη από όσο φαίνεται να είναι…

   Για παράδειγμα, πώς νομίζεις ότι γνωρίζουν (με ασφάλεια, κι όλας) το πόσο μπορούν να μας πιέσουν δίχως να γίνει επανάσταση;

   Σταματώ εδώ, αφού το θέμα είναι ήδη, εκτός από βαθύτερο, διαφορετικό της τρεχούσης συζητήσεως…

   -Γιώργος

   Διαγραφή
  3. Ναι Γιωργο, ειναι δεδομενο οτι ολοι μας παρακολουθουμαστε (με εστιαση σε συγκεκριμενες κατηγοριες ατομων ή όταν ακουστουν λεξεις - κλειδια...)
   Όπως επισης το οτι χρησιμοποιουν την επιστημη της εφαρμοσμενης ψυχολογιας για να δουνε μεχρι που βασταμε χωρις να κανουμε κατι απερισκεπτο εις βαρος τους (γιατι υπαρχουνε και πολλα απερισκεπτα που τους ωφελουν...)
   Η κινητη τηλεφωνια ειναι μεγαλη μπιζνα για αρκετους δευτεροτριτους, σε σχεση με τα αφεντικα του Σιωνισμου, τα οποια αφεντικα πραγματι εχουνε πρωταρχικο στοχο τον έλεγχο που αποκτούν με τον έντοκο δανεισμό κοπανιστού αέρα, την υποδουλωση ολων των οικονομιων (ακομα και της Αμερικανικης, η οποια χρωσταει παρα πολλα) και καποια στιγμη το οικονομικο κραχ, ωστε να μας φερουνε το ψευδοσωτηρα τους
   Δευτεροτριτοι μεν, δισεκκατομμυριουχοι δε κι ασκουν ελεγχο σε καθε εξουσια

   Σταύρος

   Διαγραφή
 4. Πεταξτε απο την κουζινα σας τον φουρνο μικροκυμματων. Στην αγορα μη τρωτε τιποτα που βγηκε απο φουρνο μικροκυμματων. Ευχομαι ολοψυχα να ευωδοθη η επιθυμια σου, αγαπητη Ποπη, για την συνεντευξη τυποθ στο Μαραθωνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ΄ευχαριστώ Ahoy. Ακόμα κι εγώ να μην ζώ, κάποιοι άλλοι θα το πράξουν..

   Διαγραφή
 5. Σίγουρα τα μικροκύματα περνάνε καλύτερα μέσα από ιονισμένο αέρα; Το ηλεκτρολέιζερ δεν στέλνει μικροκύματα αλλά ρεύμα και εκεί χρειάζεται ο ιονισμένος αέρας. Αλλά τα μικροκύματα θα περίμενα να περνούν ανεπηρέαστα. Μπορούμε και με ένα πείραμα να το δούμε τι ισχύει. Βάζουμε ένα κινητό στην άκρη μιας λάμπας φθορισμού και ένα μετρητή electrosmog στην άλλη. Αν η μέτρηση είναι μεγαλύτερη με τη λάμπα αναμμένη, ισχύει αυτό που λες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ μου,

   Είναι γνωστό το ότι ο ηλεκτρισμός είναι «τεμπέλης» (ή ο πλέον «αποδοτικός»): Θα προτιμήσει, δηλαδή, να διαβεί το λιγότερο επίπονο μονοπάτι ('the path of least resistance'). Όταν υπάρχει ένα μονοπάτι γεμάτο από ελεύθερους φορείς φορτίων, αυτό θα επιλέξει να διαβεί είτε ομιλούμε για ρεύμα (ροή ηλεκτρικών φορτίων) συνεχούς είτε εναλλασσομένου είτε παλμικού (non gaussian) ρεύματος.

   Την στιγμή, δηλαδή, που κάποιο (όποιας μορφής) δυναμικό βρει ιονισμένη περιοχή, από εκεί θα επιλέξει το ρεύμα του (η ροή του) να διαβεί· όποια κυματομορφή κι αν αυτό το δυναμικό μπορεί να έχει. Εκεί, βεβαίως, συγχύζονται οι σπουδαστές που εδιδάχθησαν να γνωρίζουν δύο μορφές ηλεκτρικού ρεύματος: το «άμεσο» (όχι το συνεχές) και το λεγόμενο «ρεύμα μετατοπίσεως» (displacement current) μέσω, δηλαδή, μονωτού.

   Αντίστοιχα, στην Ιστορία, έχουμε την «Ρεπούσειο» εκδοχή της, όπου δεν έχουμε χυδαίο ψέμμα, που οι περισσότερο εύστροφοι θα το εντόπιζαν, αλλά έχουμε εγκληματική ανακρίβεια: Ναι, υπήρξε όντως «συνωστισμός» στην παραλιακή αλλά παραλείπεται εγκληματικώς ο λόγος αυτού του «συνωστισμού» (οι Τσέτες [ή Κούρδοι αυτονομιστές], που προσελήφθησαν να ξεκινήσουν την βρώμικη δουλειά των Νεότουρκων ώστε οι τελευταίοι να αποδαιμονοποιηθούν ιστορικώς, ώς συνεχιστές και όχι ως εκκινήσαντες της σφαγής των εκεί Ελλήνων).

   Οπότε, ναι, μια χαρά θα προσελκύσει ο τοπικός ιονισμός της ατμόσφαιρας το μικροκυματικό ρεύμα ισχύος, ως κάτι εν είδει κυματοδηγού του.

   -Γιώργος

   Διαγραφή
  2. Δεν είναι σαν το εναλλασσόμενο ρεύμα τα μικροκύματα αγαπητέ. Στην ιονόσφαιρα τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα άλλων συχνοτήτων ανακλώνται. Ενώ περνάει το ορατό φως που κι αυτό ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι. Δηλαδή εξαρτάται από τη συχνότητα. Οι συχνότητες των μικροκυμάτων περνάνε την ιονόσφαιρα και χρησιμοποιούνται στους επικοινωνιακούς δορυφόρους, τώρα τι κάνουν σε κύλινδρο ιονισμένου αέρα μένει να το βρούμε.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ μου,

   Εδώ μιλάς με παλιά καραβάνα, που άλλα έχει διδαχθεί επισήμως και άλλα έχει δει να ισχύουν!

   Μπερδεύεις, από ό,τι διαβάζω, το μήκος κύματος [εδώ] με την κυματομορφή [εδώ] που μπορεί αυτά να έχουν.

   Τα μικροκύματα ορίζονται ως η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος [εδώ] με μήκος κύματος 1 mm .. 1 m, συχνότητος 300 GHz .. 300 MHz, φέροντας ενέργεια φωτονίου 1,24 meV .. 1,24 μeV.

   Συμφωνώ μαζί σου όμως στο ότι κάποιες συχνότητες ηλεκτρομαγνητικού κύματος ανακλώνται στην ιονόσφαιρα, ενώ κάποιες άλλες την διατρυπούν. Εμπειρικά, θεώρησε την συχνότητα των 100 MHz ως αυτή που μπορεί και να ανακλαστεί από, μα και να διατρυπήσει την ιονόσφαιρα.

   Άφησε στην άκρη το τι μπορεί να σου έχουνε διδάξει, επειδή αυτό -πολλές φορές- απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα: Δες, για παράδειγμα, τον τρόπο επικοινωνίας -Ει-Εμ-Ει (Earth-Moon-Earth Communications), που γίνεται εφικτός από την μπάντα των 2 μέτρων (144 MHz) έως και την μικροκυματική στα SHF.


   -Γιώργος

   Διαγραφή
 6. Συγχαρητήρια κα Καλλιόπη και σε όσους αγωνίζονται για την αληθή ενημέρωση.Να την κανης την συνεντευξη,οι ψευδο κυβερνήτες ξέρουν τι έγινε και γιατί,πόλεμος πια...νέου τύπου,δολοφονίες αμάχων απο την Καμπάλα.Αριστόμαχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλλιόπη μου,

  Θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις το συγκεκριμένο αυτό άρθρο καρφιτσωμένο, αφού η στυγνή και μεθοδευμένη δολοφονία συμπολιτών μας από το Καθεστώς είναι πολύ σημαντικότερη από τον κάθε παρά-φύσιν ανώμαλο (δεν λέω τον «παλιόπουστα πρεζάκια», στην καθομιλουμένη, που οι μπολσεβίκοι υπερασπίζονται μανιωδώς), τον οποίον το άθλιο αυτό Καθεστώς (εκ του ίσταμαι κατά: στέκομαι εναντίον) προσπαθεί να ηρωοποιήσει προκειμένου να περάσει τις ανθελληνικές του γραμμές στο μεδούλι της πολυπληθούς μάζας.

  Εξ'άλλου, το έχουμε ξαναπεί [εδώ]:
  «ΔΕΝ υπάρχει 'καλή Αριστερά' και 'κακή Αριστερά'. Η αριστερά είναι πολιτική κατηγοριοποίηση των μαρξιστογενών υλιστικών πολιτικών κινημάτων του περασμένου αιώνα που, όπου εφαρμόστηκαν τα ιδεολογήματά τους στην πράξη, τα αποτελέσματα ήταν απάνθρωπα, εγκληματικά και ανελεύθερα για τους λαούς.

  Η Αριστερά αποτελεί το (νεοταξίτικο) εργαλείο που σκοπό έχει την κατάργηση των πατροπαράδοτων αξιών και την αντικατάστασή τους με 'νέες αξίες'.

  Επομένως, κάποιος ή δεν είναι αριστερός και απλά δεν το έχει καταλάβει, ή δεν είναι αγνός


  -Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα τα κρατήσω και τα δυο άρθρα στην κορυφή και για καιρό, Γιώργο... αν και γνωρίζω πως "κάποιοι" με έχουν βάλει στο μάτι...
   Εύχομαι και προσεύχομαι να τους βγει το μάτι...

   Διαγραφή
 8. Αφού είναι σχετικό με το θέμα, μεταφέρω το παρακάτω σχόλιο από εδώ:


  Αγαπητέ 7:38 μ.μ. της 28ης/09/2018,

  Μία χαρά τα λέει το βίντεο ([εδώ]), σχετικά την κονιορτοποίηση (σύμφωνα με την θεωρία της Dr. Judy Wood: 'dustification' [εδώ]) των κτηρίων 1, 2 και 7 του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου της Εβραϊκής Υόρκης!

  1. Τι σημαίνει:
  Κονιορτοποίησις: ποίησις [εκ του «ποιώ»] εις κονιορτόν [κονιορτός: εκ των «κόνις»=σκόνη + «όρνυμι»=σηκώνω].

  2. Πώς συμβαίνει:
  Οι παραπάνω Πύργοι ήταν κατασκευασμένοι από ατσάλι και τσιμέντο: Από ατσάλινες δοκούς διατομής Η (Ήτα) για μικρό βάρος και αυξημένη αντοχή στις κάμψεις· οι εξωτερικές δοκοί ξεκινούσαν από το πάχος των 14×14 ιντσών (36×36 cm) και οι εσωτερικές έφθαναν αυτό των 39×39 ιντσών (99×99 cm). Τα δε (110) πατώματα ήταν ατσάλινα «ταψιά», αποτελούμενα από σταυροειδώς τεμνούμενες (‘criss-cross’) λεπτές ατσαλίνες, γεμισμένα με τσιμέντο. Το σαρανταεπταόροφο όμως Κτήριο 7 είχε δοκούς από συμπαγές ατσάλι, ώστε να αντέχει το βάρος και τους συνεχείς κραδασμούς των θηριωδών ντηζελογεννητριών με τους ογκώδεις μετασχηματιστές τους, που επί δεκαετίες ηλεκτροτροφοδοτούσαν όλο το Μανχάτταν…

  3. Με ποιο μηχανισμό:
  Τώρα, τόσο το ατσάλι όσο και το μίγμα τσιντοκονιάμματος/νερού δύνανται να βληθούν με μικροκυματική ενέργεια, η οποία εάν έχει την κατάλληλη ισχύ και συχνότητα (μήκος κύματος) θα εξαεριώσει τον σίδηρο του ατσαλιού και θα «στεγνώσει» το τσιμέντο, με αποτέλεσμα το πρώτο να φανεί να μετατρέπεται σε ανθρακόσκονη (το ατσάλι είναι υπερανθρακωμένος σίδηρος) και το δεύτερο να χάσει την συνοχή του και να καταρρεύσει ως (στεγνή πλέον) τσιμεντόσκονη (εξ' ου και η περιορισμένη ζωή του τσιμέντου, που δεν ξεπερνά τα 80..110 χρόνια επειδή τόσον χρόνο χρειάζεται αυτό ώστε να στεγνώσει αρκετά και να χάσει τις αρχικές του μηχανικές αντοχές).

  4. Με τί μέσα:
  Τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν με τεράστιες ποσότητες εστιασμένης μικροκυματικής ενέργειας, της τάξεως των γιγαβάττ. Εξ' ού και η ανάγκη για τεράστιο όχημα μεταφοράς, τόσο των ευμεγέθων μικροκυματικών πομπών με τους κυματοδηγούς τους, όσο και των τεράστιων ηλεκτρογεννητριών για την συνεχή τους τροφοδοσία με ενέργεια ανάλογης ισχύος. Γι' αυτό και γίνεται λόγος για οχήματα μεταφοράς της κλάσεως (ίσως και) Ιπταμένου Φρουρίου (το οποίο μπορεί να μεταφέρει άρματα μάχης ολόκληρα) για ένα τέτοιο «όπλο».

  5. Τεκμηρίωση:
  Ελπίζω να μην περιμένετε να βρήτε ανοικτά κάποιαν επίσημη τεκμηρίωση της DARPA για τα «παιχνίδια» της στα πανεπιστημιακά βιβλιαράκια (που τολμούν ακόμη να παρουσιάζουν τον αγράμματο λογοκλόπο Αϊνστάιν για θεό της Φυσικής), στο scholar.google.com ή, ακόμη χειρότερα, στην καθεστωτικώς ελεγχόμενη Wikipedia

  Μπορείτε όμως να πάρετε μίαν (αρκετά καρυκευμένη!) γεύση, όπως την παρουσιάζω [εδώ], αφού η [εδώ] απόπειρα αστόχησε (το κείμενο μεταφέρθηκε δίχως την μορφοποίησή του και τους επεξηγηματικούς του υπερσυνδέσμους).

  Και να μην φοβάστε (ή βαριέστε) να ακολουθείτε τους υπερσυνδέσμους που μπορεί να συναντάτε σε κείμενα ή αναλύσεις· επειδή η γνώση κερδίζεται όπως καταβάλλονται και οι εχθρικοί στρατοί: νικώντας έναν στρατιώτη την φορά

  -Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διόρθωσις:
   …«το μείγμα τσιμεντοκονιάματος/νερού»…

   -Γιώργος

   Διαγραφή
 9. Μια σειρά άρθρα για το ζήτημα. Ο 6ος Αμερικανικός στολος επέστρεφε την ίδια περίοδο απ τη Μαύρη Θάλασσα και έχει τα συστήματα ΧΑΑΡΠ επάνω του που μπορεί να ιονισει την ατμόσφαιρα... http://imfoccupationgreece.blogspot.com/2018/07/burning-greeks-alive-manufactured-fires.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρειάζονται μετάφραση, για να γίνουν κατανοητά σε όλους...
   Βρήκα όλα τα άρθρα...
   Μπορείτε να βοηθήσετε;

   Διαγραφή
 10. Ευγε, Γιωργο, για την επιστημονικη σου τεκμηριωση. Συγκεκριμενα για το 911, το συμβαν εχει χαρακτιρισθει στην Αμερικη ως inside job. Υπαρχουν πλειστα οσα βιντεο και εκθεσεις ειδικων οπως πολ. μηχανικων, μηχανολογων, ειδικων επι θεματων ενεργειας, οι οποιες πιστοποιουν του θεματος το αληθες. Υπαρχουν και περιεργα συμβαντα. Η μεγαλη αγωνιστρια για την αληθεια, Βeverly Eckert, της οποιας ο συζυγος εταφη στα ερειπια του 911, βρηκε τον θανατο εν πτησει, καθως το αεροπλανο της εξερραγει στον αερα καθ* οδον προς Μπαφαλο, Νεα Υορκη. Δυο μερες πριν την ειχε καλεσει ο Ομπαμα για να την συγχαρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ευχαριστώ, αγαπητέ Ahoy.

   Από ό,τι φαίνεται, μάλλον από τις ίδιες πηγές ενημερωνόμαστε για τα ανά τον κόσμο καθέκαστα!

   Τις δομικές λεπτομέρειες των Διδύμων Πύργων που περιγράφω παραπάνω μπορεί οποιοσδήποτε να τις επιβεβαιώσει, μελετώντας τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Κτηρίου 1, τα οποία αλίευσα τότε και συνεχίζω να διατηρώ στους σκληρούς μου δίσκους (ομιλώ για το αρχείο μου ονόματι 'WTC-1 BluePrints.rar' με «βάρος» 123 MB)· και τα θέτω στην διάθεση του καθ' ενός, αρκεί να τα αναρτήσει δημοσίως --αφού, προσωπικά, απέχω από το άθλιο αυτό σχηματάκι που ονομάζεται «μέσα κοινωνικής δικτυώσεως»…

   Με την σειρά μου, τώρα, θα σου ανταποδώσω τα εύσημα για το ύφος και το ήθος των διαδικτυακών σου απόψεων, υπέρ της αληθείας και του ελληνισμού, που εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ να αναρτείς σε κάποια ιστολόγια που παρακολουθώ στον περιορισμένο προσωπικό μου χρόνο.

   -Γιώργος

   Διαγραφή
  2. Την βαθμωτή (scalar) ηλεκτρομαγνητική να ψάξετε για καλύτερες εξηγήσεις.

   Πάρτε και μια εξωκοσμικής προέλευσης θεωρία για την κατεδάφιση των τριών (3) κτιρίων την 11 Σεπτ. Τα εκρηκτικά αδυνάτισαν κρίσιμα σημεία των κτιρίων αλλά η κατεδάφιση έγινε με άλλη τεχνολογία. Ηχητικός συντονισμός. Ο θερμίτης προστέθηκε για να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία - επί μέρες μέρες που έκαιγε έλιωσε τα πάντα.

   Διαγραφή
 11. Ναι, αγαπητέ μου, χωρίς να διαφωνώ με τα λεγόμενά σου είμαι ενήμερος σχετικά με την θεωρία περί του βαθμιδωτού ηλεκτρομαγνητισμού (scalar electromagnetism), βασισμένου στην θεωρία του βαθμιδωτού κύμματος (scalar wave).

  Η ερώτησίς μου ευρίσκεται στην εξής προσωπική μου απορία: Μήπως (ακόμη και) αυτή η θεωρία βασίζεται στην ευφάνταστη παράμετρο άλλου ενός «φυσικού πλάσματος» (εκ του πλάθω: δημιουργώ κατά βούλησιν· κατά τον όρο «νομικόν πλάσμα»: κάτι που ΔΕΝ υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά το θεωρούμε εν ισχύ επειδή μας βοηθά να συνδέσουμε τον Νόμο με τον [ελεύθερο] Άνθρωπο), προκειμένου να μηδενιστεί η εξίσωσις κάνοντας χρήση άλλης μίας παραμέτρου που θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;

  Βλέπε τα μαθηματικά μοντελάκια (των πολλαπλών διαστάσεων, ας πούμε για παράδειγμα) με τις ευφάνταστες παραμέτρους τους που, μηδενίζουν μεν την εξίσωση, αλλα καθιστούν παράλληλα την βασική θεωρία κατά πολύ περιπλοκότερη --έως και ακατανόητη…

  Η ιδέα είναι απλούστατη:
  Εάν κάποιος νομίζει ότι χρειάζεται να καταφύγει σε μαθηματικά μοντέλα ώστε να εξηγήσει το πώς λειτουργεί κάτι, τότε μάλλον δεν το κατανοεί και δεν κατέχει το αντικείμενο στην πραγματικότητα. Επειδή, τα μαθηματικά μοντέλα χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό του τι ακριβώς κάνει κάτι, και όχι του πώς το κάνει. Είναι χρήσιμα για να επεξεργασθεί κανείς τις λεπτομέρειες, και όχι για να δει την ευρύτερη εικόνα. Για παράδειγμα, προσπάθησε να διδάξεις κάποιον, ξεκινώντας τον με απειροστικό λογισμό και συναρτησιακή ανάλυση· και κοίτα πού θα σε βγάλει: Πουθενά! Ξεκινώντας τον όμως με τους ακεραίους και τις τέσσερεις πράξεις μπορείς να τον φθάσεις όπου θέλεις. Η ιδέα είναι να ξεκινάς από τα απολύτως βασικά. Να μετράς κεφάλια στο κοπάδι, και όχι να μετράς πόδια και να διαιρείς δια τέσσερα! Όπως πολύ σωστά το έθεσε ο (αμφιλεγόμενος) Δημήτρης Λιαντίνης, «η Ελληνική Γραμματεία σε ξεκινά από τη γη, το χώμα και το νερό για να σε πάει στο υπερπέραν· ενώ οι Αβρααμικές Παραισθήσεις (ΤΜ) σε ξεκινούν από το υπερπέραν για να σου διδάξουν το τι είναι η γη το χώμα και το νερό» (απόδωσις με δικά μου λόγια).

  -Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά νομίζω το "πως" είναι μια τελείως διαφορετική αρχή λειτουργίας. Λες και η ενέργεια παράγεται στο δέρμα των θυμάτων. Κάτι για ακτίνα θανάτου έλεγαν κάτι πηγές παλαιότερα. Θα ήθελα να γίνονταν μία συζήτηση με θύματα από αυτούς που επιβίωσαν με εγκαύματα. Αν πχ η μία μεριά του σώματός τους καίγονταν περισσότερο.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ