Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ! Δικάζεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου λόγω ευνοϊκής απόφασης υπέρ του ΥΠΕΞ Ν Κοτζιά!


 Η δικαστική μας δίωξη οργανώθηκε με δικηγόρους του διώκτη μας τους Φαήλο Κρανιδιώτη (αρχηγό ενός ακροδεξιού γκρουπούσκουλου με εξτρεμιστικό ρατσιστικό λόγο) και Ιωάννη Κ. Μαντζουράνη, γνωστό συμπρωταγωνιστή μαζί με τους Κοσκωτά και Κουτσόγιωργα στο μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του τέλους του 20ού αιώνα στην Ελλάδα.


Dimitris Yannopoulos

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους που θα δικαστεί ηγεσία του Αρείου Πάγου και μάλιστα για τέτοιας μορφής και ποιότητας κακοδικία υπέρ του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά. 


Και είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη και εν γένει στον Δυτικό κόσμο που δικάζεται η ηγεσία Ανωτάτου Δικαστηρίου γιατί αδίκησε συνειδητά πολίτες προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ισχυρούς της ημέρας, επικείμενης μάλιστα τότε της διαδικασίας εκλογής της ηγεσίας του Αρείου Πάγου. 


Συγχαρητήρια στην Athens Review of Books!
Πολλά χρόνια τώρα, πριν ακόμα από την εποχή των μνημονίων, γράφω για την ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Την... "δικαιοσύνη" των ισχυρών... 

Την "δικαιοσύνη" των διεφθαρμένων δικαστών, που αποτελεί την γάγγραινα του Ελληνικού Έθνους.

Την "δικαιοσύνη", που μια κλίκα - δυστυχώς μεγάλη - καταδικάζει τους "μικρούς", τους "αδύναμους πολίτες", αλλά ... αθωώνει τους "μεγάλους"... και τους "ισχυρούς"...

Την "δικαιοσύνη" που στηρίζεται από "δικηγόρους" με ... "παρελθόν"... που "η δύναμή τους", γίνεται το φόβητρο των απλών αδύναμων ανθρώπων, γιατί έχουν τον τρόπο και το χρήμα να τους συντρίψουν... 

Από "δικηγόρους", που  ... "αγωνίζονται" για την Ελλάδα, και ζητούν την ψήφο των πολιτών.

ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Οι συνάδελφοι της Athens Review of Books, έχουν τον θάρρος να κινήσουν διαδικασία εναντίον τους.

Το πουλόβερ των ανίερων συμμαχιών, αρχίζει να ξηλώνεται...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ... 

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΘΡΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ... 

ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ... ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ... ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. Καλλιόπη Σουφλή
Επιτέλους!!! Δικάζεται η ηγεσία του Αρείου Πάγου λόγω ευνοϊκής απόφασης υπέρ του ΥΠΕΞ Ν Κοτζιά! 

 

Η Athens Review of Books ξεκινάει καμπάνια για να ελέγχονται και από Ανεξάρτητη Αρχή οι έλληνες δικαστές που εκδίδουν παράνομες αποφάσεις για τις οποίες καταδικάζεται η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για να γίνονται δηλαδή στην πράξη σεβαστές από τους έλληνες δικαστές οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ.

Ανοικτή επιστολή της Athens Review of Books προς τους αναγνώστες και φίλους της


Aγαπητοί φίλοι,


Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμπαράστασή σας στην πολυετή περιπέτεια, χάρη στην οποία ματαιώσαμε τις προσπάθειες συντριβής της Athens Review of Books και του «ζεύγους Βασιλάκη» (έτσι μας αποκαλεί το ΥΠΕΞ στις παράνομες ανακοινώσεις του) από τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, πρώην συνεργάτη του καθεστώτος Χόνεκερ (και συνεργάτη του Επικεφαλής της Ιδεολογικής Προπαγάνδας του καθεστώτος, του διαβόητου «Ελαφοπόδαρου» της ΣΤΑΖΙ) και ήδη ηγέτη της ουσιαστικά μονοπρόσωπης πολιτικής κίνησης «Πράττω». 


Η δικαστική μας δίωξη οργανώθηκε με δικηγόρους του διώκτη μας τους Φαήλο Κρανιδιώτη (αρχηγό ενός ακροδεξιού γκρουπούσκουλου με εξτρεμιστικό ρατσιστικό λόγο) και Ιωάννη Κ. Μαντζουράνη, γνωστό συμπρωταγωνιστή μαζί με τους Κοσκωτά και Κουτσόγιωργα στο μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του τέλους του 20ού αιώνα στην Ελλάδα. 


Και με συμπράττοντες κάποιους δικαστές, οι οποίοι παραβιάζοντας νόμους και λογικές τον «δικαίωσαν», αναγνωρίζοντάς τον ως ένα εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ (το οποίο εορτάζει φέτος τα 100χρονά του!) αλλά όχι θαυμαστή των ολοκληρωτικών κομμουνιστικών καθεστώτων, υπέρ των οποίων έχει γράψει μάλιστα δεκάδες φληναφή προπαγανδιστικά πονήματα, ανάμεσα στα οποία και ένα κατ’ εντολήν και για λογαριασμό του καθεστώτος Χόνεκερ.

Οι συγκεκριμένοι οκτώ δικαστές εξέδωσαν απολύτως παράνομες και καταγέλαστες αποφάσεις καταλύοντας το κράτος δικαίου χάριν του υπουργού του Σύριζα, ο οποίος, εκτιμώντας προφανώς την ευθυκρισία τους, λίγο καιρό μετά ψήφισε για την προαγωγή τους στις ανώτατες θέσεις της δικαιοσύνης. 

Η υπόθεση αυτή οδηγήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) στις 6 Δεκεμβρίου 2017

Ήταν η τελευταία προσφυγή που υπέγραψε για λογαριασμό μας ο αξέχαστος Καθηγητής και αγωνιστής της ελευθερίας του λόγου Σταύρος Τσακυράκης. 

Μόλις μελέτησε τη δικογραφία που του παραδώσαμε είχε γράψει: «Όλοι γνωρίζουν ότι η υπόθεση της αγωγής Κοτζιά κατά Athens Review of Books θα κριθεί τελικά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

 Προσωπικά δεν θα στοιχημάτιζα υπέρ του Κοτζιά. 

Πιστεύω ότι θα κερδίσει η ελευθερία του λόγου.» (25.7.2018).  


Ωστόσο η δικαίωσή μας εκεί δεν θα έχει καμιά συνέπεια για τους συγκεκριμένους δικαστές οι οποίοι παραβιάζουν την νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όπως συμβαίνει σε όλες τις υποθέσεις που καταδικάζεται η Ελλάδα, η οποία είναι πρωταθλήτρια σε καταδίκες στο Στρασβούργο: απλώς πληρώνουν για μία ακόμη φορά οι Έλληνες φορολογούμενοι τις συνέπειες των πράξεων εκείνων των ελλήνων δικαστών που παρανομούν. 


Οι δικαστές που περιφρονούν την νομολογία του ΕΔΔΑ δεν υφίστανται καμιά συνέπεια και προάγονται κανονικά ώστε να συνεχίσουν την αντίσταση του Κράτους Αδίκου στον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό. 


Η Athens Review of Books ξεκινάει καμπάνια για να ελέγχονται από Ανεξάρτητη Αρχή οι έλληνες δικαστές που εκδίδουν παράνομες αποφάσεις για τις οποίες καταδικάζεται η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για να γίνονται δηλαδή στην πράξη σεβαστές από τους έλληνες δικαστές οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ.


Για να πληρώσουν λοιπόν και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι προσφύγαμε και στο ελληνικό Ειδικό Δικαστήριο εναντίον τους ασκώντας αγωγή κακοδικίας: επιμένουμε να ζητούμε δικαιοσύνη στην πατρίδα μας, αφού δεν είναι δυνατόν στον κάθε αδικούμενο Έλληνα πολίτη να προσφεύγει κάθε φορά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους που θα δικαστεί ηγεσία του Αρείου Πάγου και μάλιστα για τέτοιας μορφής και ποιότητας κακοδικία. 


 Και είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη και εν γένει στον Δυτικό κόσμο που δικάζεται η ηγεσία Ανωτάτου Δικαστηρίου γιατί αδίκησε συνειδητά πολίτες προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ισχυρούς της ημέρας, επικείμενης μάλιστα τότε της διαδικασίας εκλογής της ηγεσίας του Αρείου Πάγου. 


Από τη συγκεκριμένη σύνθεση που εξέδωσε την παράλογη και παράνομη απόφαση υπέρ του υπουργού Εξωτερικών, η κυβέρνηση επέλεξε τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου (Β. Πέππας) και δύο αντιπροέδρους. 


Η εισηγήτρια αρεοπαγίτης Πηνελόπη Ζωντανού, που έκρινε παράνομη την απόφαση του Εφετείου για τρεις σημαντικούς λόγους, στη συνέχεια καταψήφισε χωρίς καμιά αιτιολογία την εισήγησή της με αντάλλαγμα την προαγωγή της σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.


Η δίκη αυτή θα είναι ένα stress test που θα δοκιμάσει τις αντιστάσεις του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας, διότι το Ειδικό Δικαστήριο συγκροτείται από ανώτατα στελέχη όλων των άλλων θεσμών της Δικαιοσύνης πλην του Αρείου Πάγου: Συμβούλιο της Επικρατείας, Ελεγκτικό Συνέδριο, Νομικές Σχολές, Ανώτατο Πειθαρχικό των δικηγόρων. 

Παράλληλα, αποτελεί και μια ευκαιρία αυτοκάθαρσης του μηχανισμού των δικαστηρίων.


Επειδή έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους μηχανισμούς του Κράτους Αδίκου, επειδή στην υπηρεσία του πρώην συνεργάτη του καθεστώτος Χόνεκερ βρίσκονται τεράστιας δύναμης κρατικοί μηχανισμοί τους οποίους παρανομώντας αδίστακτα χρησιμοποιεί εναντίον μας.


Επειδή οι αδικούντες δεν είναι κάποιοι απλώς ισχυροί συμπολίτες μας, αλλά είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, δύο ήδη Αντιπρόεδροι και κάποιοι άλλοι εκ της ηγεσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου. 

Οι εκλεκτοί δηλαδή της Κυβέρνησης και της στρατευμένης πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου η οποία συντονίζει από τα παρασκήνια τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.


Επειδή διεξάγουμε έναν άνισο αγώνα και το Κράτος Αδίκου μάς έχει κηρύξει έναν ασύμμετρο πόλεμο με όλα τα μέσα. 

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωρίς την εισβολή με μεθόδους ΣΤΑΖΙ, χωρίς τα διανοητικά και ψυχικά βασανιστήρια στα οποία μας υπέβαλλαν με τις αποφάσεις τους οι εναγόμενοι από εμάς δικαστές και να συνεχίσουμε το έργο μας στην Athens Review of Books χωρίς την διαρκή τρομοκρατία και την απειλή καταστροφής μας εκ μέρους των διωκτών μας.


Γι’ αυτούς τους λόγους τις επόμενες ημέρες θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου να στείλει παρατηρητή στην δίκη του Οκτωβρίου. 

Θα ζητήσουμε επίσης παρατηρητές και από άλλους ευρωπαϊκούς οργανισμούς δεδομένου ότι δικάζονται τα σύμβολα του Ελληνικού Κράτους Αδίκου.


Όμως η μεγαλύτερη εγγύηση για την ασφάλειά μας είναι η ενημέρωση και η αλληλέγγυα κινητοποίηση όσο γίνεται περισσότερων πολιτών.

 Και γι’ αυτόν τον λόγο ζητούμε την βοήθειά σας. 

Αυτό το μήνυμα είναι για μας ασφάλεια ζωής και άλλων σοβαρών εννόμων αγαθών μας που κινδυνεύουν. 

Σήμερα για εμάς, αύριο για κάποιους άλλους συμπολίτες μας.


Παρακαλούμε να κάνετε γνωστό, σε όσο περισσότερους πολίτες είναι δυνατόν, το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί η δίκη της ηγεσίας του Αρείου Πάγου στο Ειδικό Δικαστήριο αγωγών κακοδικίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 9 Οκτωβρίου, ώρα 6 μ.μ. 

Όλα τα εξωφρενικά που διεπράχθησαν εις βάρος μας σε αυτή την αποκρουστική υπόθεση συντελέστηκαν μέσα στη σιωπή και πίσω από κλειστές πόρτες. 

Η δύναμή μας, και προπαντός η ασφάλειά μας, είναι η ενημέρωση των πολιτών. Όσο για μας, συνεχίζουμε απτοήτω γλώσση. 

Για να γιορτάσουμε μαζί μετά το πέρας της δίκης τα 100 τεύχη της Athens Review of Books, τον 10ο χρόνο της ζωής της.


The Athens Review of Books
ΣΧΕΤΙΚΑ
[ Δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού κράτους τέτοιο προηγούμενο!]
του ©Διονύση Γουσέτη στην Καθημερινή 06.06.2018


Εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού κράτους τέτοιο προηγούμενο.

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και δυο αντιπρόεδροί του θα λογοδοτήσουν στις 9 Οκτωβρίου ενώπιον ακροατηρίου στο Ειδικό Δικαστήριο Κακοδικίας.

Μαζί τους πέντε ακόμα Αρεοπαγίτες και Εφέτες που ενέχονται στην υπόθεση «Ν. Κοτζιάς κατά περιοδικού Athens Review of Books».
 
Έπρεπε το σπυρί να σπάσει.

Το σπυρί είναι μια Απόφαση Εφετείου που απεφάνθη, μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός κ. Κοτζιάς είναι ιδρυτικό μέλος του ΚΚΕ, το οποίο ιδρύθηκε το… 1918!

«Δικαίωσε» έτσι τον κ. Κοτζιά που θέλει να συντρίψει οικονομικά το περιοδικό διότι «εθίγη η τιμή του».

Το σπυρί μεγάλωσε με μια Απόφαση δικαστηρίου Αρείου Πάγου, που νομιμοποίησε μέχρι κεραίας το Εφετείο.

Μια Απόφαση που βγήκε με αέρα.

Που δεν στηρίχτηκε στην εισήγηση, είτε για να την υιοθετήσει είτε για να την αποκρούσει, όπως γίνεται στις δίκες.

Μια Απόφαση που προέκυψε από μια δίκη με το πρωτοφανές φαινόμενο να καταψηφίσει την εισήγησή της η ίδια η εισηγήτρια (!) χωρίς εξήγηση.

Μια Απόφαση που επικρίθηκε από διεθνούς κύρους ΜΜΕ.

Και το σπυρί φούσκωσε.

Ο πρόεδρος του δεύτερου δικαστηρίου κ. Πέππας διορίστηκε από το υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα, ο Άρειος Πάγος έμεινε ακέφαλος μερικούς μήνες μέχρι ο κ. Πέππας να αποκτήσει την απαιτούμενη προϋπηρεσία.

Η εισηγήτρια κα Ζωντανού διορίστηκε Αντιπρόεδρος.

Ομοίως και το μέλος του δικαστηρίου κ. Λέκκας.

Ωστόσο, ο «δικαιωμένος» κ. Κοτζιάς είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου που διόρισε αυτούς που τον «δικαίωσαν».

Πράγμα που de facto καθιστά αμφίβολης νομιμότητας τους διορισμούς.

Αλλά αυτό δεν ενόχλησε την ευαισθησία ούτε των διορισθέντων ούτε των υπουργών.

Ενοχλήθηκαν από τον κ. Πικραμένο και τους λοιπούς που κατηγόρησαν για την υπόθεση Novartis.

Αν λοιπόν υιοθετούσα το είδος της ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναλάμβανα για τους ανώτατους δικαστικούς ό,τι δήλωσαν κυνικά οι κ.κ. Κοτζιάς και Κοντονής για τους ανώτατους πολιτικούς: «ελπίζω να αποδείξουν την αθωότητά τους».

Αν ήμουν ο κ. Πολάκης θα επαναλάμβανα ότι «το γλέντι τώρα αρχίζει».

Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι, αναμένω από τούτη τη δίκη κάτι άλλο: να αποδείξει πόση δικαιοσύνη έχει απομείνει στη χώρα.

Στο Ειδικό Δικαστήριο Κακοδικίας εκπροσωπούνται υψηλόβαθμα όλοι οι θεσμοί της Δικαιοσύνης.«Η Καθημερινή», 6 Ιουνίου 2018, σελ. 13 


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από τις πιο σημαντικές "επιθετικές" κινήσεις που έχουν συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
  Μακάρι να είχαν όλοι οι Έλληνες την οικονομική και θεληματική αντοχή να πράττουν το ίδιο κάθε φορά που η "καθεστωτική δικαιοσύνη" παρανομεί κατάφορα, είτε σε συλλογικά είτε σε ατομικά θέματα.

  Είναι μια κίνηση που πρέπει να διαδοθεί ευρύτατα στον ελληνικό λαό, για να εξευτελίζει (και να συμβαίνει συνεχώς) τους αυτο-εξευτελισμένους της δικαιοσύνης, μήπως και σωθεί η Ελλάδα από το μίασμα της ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ παρουσίας τους στα αγιασμένα της χώματα.

  Είναι μια κίνηση που πρέπει να πάρει πάρα πολύ μεγάλη δημοσιότητα και να "διανεμηθεί" στους Έλληνες ως μία ακόμα μαύρη σελίδα σε όσες έχει γράψει μέχρι τώρα η "κατάμαυρη" αυτή κυβέρνηση εναντίον τους.

  Κάρβουνο στο κάρβουνο, στάχτη στις στάχτες, που πνίγουν την "ελεύθερη αναπνοή" της Ελλάδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδω την κυβερνουν σκουλικια...η κοτα ειναι μεγαλη..Παιδια ειναι τοση η μποχα στην Ελλαδα παντου..στα παντα..απο δεξια κι αριστερα και πανω κατω...εχει τοση εκταση η φαυλοτητα ..απ τον αγραματο μεχρι το ντοκτορα...που τα Σοδομα και Γομορα ηταν παιδικη χαρα...Τοση παλιανθρωπια δεν ξαναγινε στον πλανητη. Ειναι ζητημα αν υπαρχουν 200.000 εντιμοι στα 10 εκατομμ....Φυσιολογικο εγινε το στραβο...κι αφυσικο το ισιο.Κι οπως τοτε...δεν μενει παρα μονο μια επιλογη στον Θεο...Στηλες αλατος στην θεα φωτιας...Τον μη δυναμενον αιδους και δικης μετεχειν αποκτενειν ως νοσον της πολεως...Κοντευει....η νεμεση..επι δικαιων ..λιγων...και αδικων πολλων...και κανεις δεν θα ξανακοιταξει αυτη την ..πολη...της Υβρεως...( Μπορει να χαμογελασει οποιος θελει..πριν γινει αλας..)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οταν μαθεις δικονομια θα μπορεις να κρινεις τη Δικαιοσύνη... Φαντασιοπληκτη εμμονικη ψευτρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλώς το τρολάκι της Κουμουνδούρου.
   Ευτυχώς που το 90% αυτού του λαού, που δεν εμπιστεύεται ούτε στο ελάχιστο την "δικαιοσύνη" σας, είναι... εμμονικοί ψεύτες...
   Άντε τώρα στην στοά σου, να πάρεις το φιλοδώρημα για το σχόλιό σου... ΣΥΡΙΖΑικό καθίκι.

   Διαγραφή
  2. Η ΚΕΔΝΗ ΜΑΚΕΔΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΣΙΑΤΗ ΚΟΤΖΙΑ ΧΟΤΖΙΑ ΧΟΤΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
   ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ Η ΕΛΠΩΡΗ ΖΕΙ
   ΠΕΝΝΥ Κ

   Διαγραφή
 6. παντως εγω μετα απο ολο αυτο που διαβασα. πρεπει να κλαψω η να γελασω; μαλον να κλαψω... γιατι δεν μας σωζει τιποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. - Εάν έχετε μέσας λίγο φιλότιμο...λίγο γράφω...ΛΙΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ διαδώστε το:
  Δ.Ε.Θ. 08-09-18
  ΔΙΑΔΗΛΩΣΕ Η <> ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΗΡΕΜΑ.
  ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ……ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ 50΄:20΄΄ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ-ΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ !!!

  Stergios Tzintzios ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΚΕΡΔΊΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η κ.ΣΟΥΦΛΗ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ