Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ίδρυμα Ωνάση προωθούν την LGBTQI αντζέντα Νομίζουμε ότι γίνεται απόλυτα κατανοητή η επαναστατικότητα αυτών των αιτημάτων της LGBTQI κοινότητας όταν τα ασπάζονται από την Μπουσδούκου μέχρι τις διευθύντριες των ιδρυμάτων των μεγαλοκαπιταλιστών.


 

 

 

Θα σηκωθούν απ' τον τάφο τους ο Ωνάσης και ο μπαρμπαΓιάννης ο Λάτσης, και θα τους αρχίσουν στα χαστούκια τους κληρονόμους και τους διαχειριστές των Ιδρυμάτων τους, που εκφεύγουν του σκοπού τους.


Καλλιόπη Σουφλή

GREXIT
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ότι κράτος και κεφάλαιο στηρίζουν πλήρως την προώθηση της LGBTQI αντζέντας(ένας θεός ξέρει πόσα γράμματα θα προσθέσουν ακόμη) δεν μας ήταν και πολύ δύσκολο να το αποδείξουμε. 
 
  Ούτε επίσης ήταν δύσκολο να αποδείξουμε ότι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες προωθούν και μάλιστα με πολύ επιθετικό τρόπο όλα αυτά τα νέα ιδεολογήματα.

 Να διευκρινίσουμε ότι εδώ δεν μιλάμε για την προστασία από διακρίσεις με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Όταν λέμε νέα ιδεολογήματα εννοούμε τον ισχυρισμό ότι το φύλο του ατόμου είναι υποκειμενικό και υπόκεινται στην προσωπική άποψη του καθενός να αποφασίζει τι φύλο είναι. Επίσης ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια είναι το ίδιο με τα ομόφυλα και πρέπει να αντιμετωπίζονται νομικά με τον ίδιο τρόπο.

Το τι φύλο είναι το κάθε άτομο αποτελεί ένα αντικειμενικό βιολογικό γεγονός όπως αντικειμενικό γεγονός αποτελεί ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια αποτελούν το μοναδικό κύτταρο αναπαραγωγής της ζωής. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις και το πως αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας και τι πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του αυτά είναι υποκειμενικές εκτιμήσεις που μπορεί να απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.


Ο μαρξισμός ως γνωστόν έχει ως απαραβίαστη αρχή ότι η συνείδηση ενός ατόμου πρέπει να συμβαδίζει με τις υλικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει. Άρα κάποιος/α που είναι βιολογικά άνδρας ή γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ανάλογα για να έχει αληθή συνείδηση σύμφωνα με τον μαρξισμό. Προσοχή εδώ δεν μιλάμε για σεξουαλικές προτιμήσεις, κοινωνικούς ρόλους, στερεότυπα κτλ. Εδώ μιλάμε για το γεγονός να αμφισβητεί κάποιος το αντικειμενικό γεγονός της βιολογικής του υπόστασης.

Τα άτομα που αμφισβητούν την πραγματικότητα της βιολογικής τους υπόστασης είναι δέσμια ιδεαλιστικού τρόπου σκέψης εντελώς αντίθετου με τον ιστορικό υλισμό. Εμείς δεν διαφωνούμε με την δυνατότητα των ατόμων που θέλουν να αλλάζουν φύλο να μπορούν να το κάνουν, δυνατότητα η οποία υπήρχε και πριν από όλα τα καινούργια νομοσχέδια.

Διαφωνούμε βέβαια με την άποψη δήθεν μαρξιστών αλλά και πλέον επίσημου νόμου του αστικού κράτους ότι κάποιος που απλά δηλώνει διαφορετικό φύλο από το βιολογικό του χωρίς να έχει προβεί σε οποιαδήποτε αντικειμενική αλλαγή (ορμονοθεραπεία, εγχείρηση κτλ) πρέπει να αναγνωρίζεται από το κράτος ως γεγονός.

Επίσης θεωρούμε εντελώς παράλογες και εκτός πραγματικότητας τις απαιτήσεις κάποιων να αυτοπροσδιορίζονται ως nonbinary, genderqueer, άφυλα και οτίδηποτε άλλο τους κατέβει στο κεφάλι. Υπάρχουν ιατρικές περιπτώσεις που πραγματικά υπάρχει διαταραχή φύλου αλλά αυτές είναι ελάχιστες και δεν είναι αυτά τα άτομα που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία όλοι όσοι έχουν αυτές τις απαιτήσεις δεν έχουν καμία βιολογική διαταραχή πράγμα που διαπιστώνεται ιατρικά άρα δεν έχουν καμία αντικειμενική απόδειξη ότι οι ταυτότητες που κολλάνε στον εαυτό τους είναι πραγματικές.

Το να υποστηρίζεις ότι η ''αυτοαντίληψη και η εσωτερική αίσθηση'' κάποιου πρέπει να υπερισχύει της αντικειμενικής πραγματικότητας και να ζητάς από το κράτος να βάλει την σφραγίδα του στην άνευ απόδειξης υποκειμενική σου δήλωση είναι παρόμοια με την απαίτηση των οπαδών της θεωρίας της επίπεδης γης να τους πιστέψουμε.

Είναι εντελώς διαφορετικό
να έχεις το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και να μην υφίστασαι διακρίσεις γι' αυτό και άλλο να απαιτείς η δική σου αντίληψη για την πραγματικότητα να θεωρείται γεγονός με κρατική βούλα.

Η μεγαλύτερη απόδειξη όμως ότι όλες αυτές οι υποτιθέμενες προοδευτικές απόψεις είναι στην πραγματικότητα αντιδραστικές πέραν από ιδεαλιστικές είναι η επιθετική προώθησή τους από το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχει καλύτερος και αμεσότερος εκφραστής των απόψεων του κεφαλαίου από τα ίδια τα ''ευαγή'' ιδρύματα των μεγαλοαστών.  
 
Στην Ελλάδα τα δύο σημαντικότερα ιδρύματα είναι το Νιάρχος και το ίδρυμα Ωνάση και τα δύο πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της προώθησης της LGBTQI. 
 
 Εδώ και εδώ για του λόγου το αληθές.

Μάλιστα το Νιάρχος πραγματοποίησε ολόκληρη εκδήλωση με συντονίστρια την Μπουσδούκου του ΣΚΑ'Ι' και η Στέγη του ιδρύματος Ωνάση με την διευθύντρια πολιτισμού Αφροδίτη Παναγιωτάκου να υιοθετεί όλα τα ''αιτήματα'' του ''κινήματος''.

Νομίζουμε ότι γίνεται απόλυτα κατανοητή η επαναστατικότητα αυτών των αιτημάτων της LGBTQI κοινότητας όταν τα ασπάζονται από την Μπουσδούκου μέχρι τις διευθύντριες των ιδρυμάτων των μεγαλοκαπιταλιστών.

Δύο πράγματα είναι αδιαμφισβήτητα. Πρώτον ότι όλα αυτά αποτελούν ξεκάθαρα ιδεαλιστικά ιδεολογήματα και δεύτερον τα κυρίαρχα τμήματα του κεφαλαίου στηρίζουν και προωθούν όλη αυτή τη ρητορική.

 Επίσης το αστικό κράτος νομοθετεί και αποδέχεται αυτές τις λογικές την ίδια ώρα που τα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις ισοπεδώνονται το ένα μετά το άλλο.

Παρόλα αυτά οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι υπόλοιποι αριστεριστές επιμένουν στο ίδιο τροπάρι. Το τελευταίο στάδιο ενσωμάτωσης και παρακμής μίας οργάνωσης που δηλώνει αριστερή και ανατρεπτική πόσο μάλλον μαρξιστική είναι η πλήρης ταυτισή της με το κεφάλαιο. 
 
Αυτοί οι κύριοι σε αυτό το στάδιο βρίσκονται πλέον.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Το οτι ειναι οι πρωτοι που εδωσαν λεφτα για τους πυροπληκτους και ανελαβαν εξ ολοκληρου τα εξοδα του Λυρειου πρέπει να μας νοιαζει !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΟΛΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ...
   Από την μια η... "φιλευσπλαχνία" κι από την άλλη η διάβρωση του κοινωνικού ιστού...
   Σαν δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ...

   Διαγραφή
  2. Ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται...

   Διαγραφή
 2. ΝΑΙ ,ΝΑ ΖΥΣΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΔΩΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ.ΛΠ. ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΠΑΝΓΛΑΔΕΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ TRANS ΚΑΙ ΤΩΝ STRAIGHT ! ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕ'Ι ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΚΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙ " ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.. . ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όλα τα είχε η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε. Όταν ως χώρα οι εντός κι εκτός Ελλάδας εκμεταλλευτές μας δέσαν διπλοπόδαρα με ένα τεράστιο ψεύτικο χρέος για να μας κλέψουν την πατρίδα μας και να μας εξαφανίσουν ως έθνος, είχαμε πάααρα πολύ ανησυχήσει με τα δικαιώματα που δεν έχουν οι κίναιδοι. Ας κουνηθούμε λίγο από την θέση μας και να δούμε από απόσταση τι παίζει: οι επικυρίαρχοι του πλανήτη εφηύραν διάφορες θεωρίες και κινήματα για να αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους. Π.χ
  Σταυροφορίες, καπιταλισμός, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, φεμινισμός κλπ. Βλέποντας πως όλα αυτά δεν καταστρέφουν τον κόσμο στον βαθμό που θέλουν, εφηύραν την ομοφυλοφιλία, την ταυτότητα φύλου, την λαθρομετανάστευση, κι όλες αυτές τις μπούρδες, πυροβολώντας συνεχώς τον θεσμό της οικογένειας και του έθνους. Πάντως οι όποιοι οπαδοί τέτοιων θεωριών μόνο μοντέρνοι δεν είναι, απλώς για άλλη μια φορά ακολουθούν την αγέλη των προβάτων... Ας ξυπνήσουμε επί τέλους, ονειρεύονται τον όλεθρό μας, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το Ίδρυμα Νιάρχος χρηματοδοτεί «μουσείο ολοκαυτώματος και ανθρωπίνων δικαιωμάτων» με 10 εκατ. στη Θεσσαλονίκη. Η Γερμανία της Μέρκελ προσφέρει ανάλογο ποσόν.
  Μην λησμονούμε ότι ο Φίλιππος Νιάρχος είχε σύγαμπρο Ρότσιλντ ( τον αυτοκτονήσαντα το 1996) , αφού αμφότεροι είχαν συζύγους τις κόρες του Γκίνες. Τα παιδιά του δλδ είναι πρώτοι εξάδελφοι με Ρότσιλντ, έστω, και από τη πλευρά της μη εβραϊκής καταγωγής. Η πρώην σύζυγος του, Δάφνη Γκίνες, ήταν επί έτη ερωμένη του ψευδοφιλοσόφου Μπερνάρ Ανρί Λεβύ. Στο Ίδρυμα Σ. Νιάρχος ήταν διευθυντής ο Επαμεινώνδας Φαρμάκης, που έφυγε για να αναλάβει χρέη διευθυντού στο Solidarity Now Greece του Σόρος.
  Το Ίδρυμα Νιάρχος ανεκοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνηση της κατοικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ στη Μάνη. Ο Φέρμορ ήταν Άγγλος κατάσκοπος, που έδρασε στην Ελλάδα κατά τον Β΄ΠΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 8.28 Π.Μ. Απο την εποχη που η φιλανθρωπια εγινε η μπουργκα της criminality εχεις χασει επεισοδια. Εδω οι μεγκα φιλανθρωποι.

  https://uploads.disquscdn.com/images/0a95238ae7bd631a7e1532ac97d1c7e60d9749726021390e69fafeac25b86b0d.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ