Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν! Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων!
 Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ;

Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή...

 Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης! Πολλές φορές, οι αναγνώστες, δίνουν σημαντικά στοιχεία, σχολιάζοντας μια ανάρτηση.

Νομίζω πως τα σχόλια και ο διάλογος που ακολουθεί ανάμεσα σε δυο σχολιαστές, δίνει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τα όσα τραγικά συνέβησαν στις 23 Ιουλίου, και στοίχισαν την ζωή σε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες, όπως είναι και το πιο πιθανόν, συμπολίτες και συνανθρώπους μας.


Κύριοι, θέλω να σας ευχαριστήσω και τους δυο, γιατί οι αλήθειες που αποκαλύπτετε, δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας από συστημικά ΜΜΕ, και φυσικά ποτέ δεν θα τις πουν οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.

Έχουμε άπαντες, ένα χρέος προς τους νεκρούς, τους αγνοούμενους και τους πληγέντες συνανθρώπους μας.
ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

Είναι σημαντικό να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους, προκειμένου να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και να την οδηγήσουμε στο ΦΩΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία!
 

Νωρίτερα είχα διαβάσει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σε προηγούμενη σχετική ανάρτηση. 

Μάλιστα εκείνο το σχόλιο το διάβασα μετά από σχετική συζήτηση που έκανα με φίλους (Έλληνες και ξένους επιστήμονες σχετικούς με το αντικείμενο) και αναλύαμε τον περίεργο τρόπο καύσης που δε μοιάζει με καύση από φυσική πυρκαγιά... 

Και είχαμε καταλήξει στο ΙΔΙΟ συμπέρασμα με το σχόλιο: 

Ότι ο τρόπος καύσης παραπέμπει σε ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ! 

Από την παραπάνω ανάρτηση κρατάω προς το παρόν τον τεράστιο πυκνωτή που ίσως μας δίνει την πηγή ενέργειας της συσκευής παραγωγής μικροκυμάτων...

Δεν θα σχολιάσω περισσότερο προς το παρόν. 

Υπόσχομαι όμως ότι θα επανέλθω με αναλυτικό σχόλιο μετά τη συζήτηση που θα έχω με την υπόλοιπη ομάδα και την ανάλυση των όποιων νέων δεδομένων... 

Το σχόλιο που αναφέρω βρίσκεται εδώ:
https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_276.html?showComment=1533029218395#c4034289899614904915

Υ.Γ. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ;
Υ.Γ. 2 Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή...

Κώστας

Αγαπητέ Κώστα,

Όντας ο συντάκτης του αρκετά προχειρογραμμένου σχολίου στο οποίον αναφέρθηκες, σε παραπέμπω σε μία λίγο περιεκτικότερη εκδοχή του, στο παρακάτω (φίλιο) ιστολόγιο:
https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/07/31/για-την-φωτια-στην-ανατολικη-αττικη/#comment-29232 [κλικ εδώ]

Όσον αφορά το κύριο άρθρο, αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα παράδοξα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα της περιοχής (και όχι μόνον της συγκεκριμένης αυτής) έχουν επιβεβαιωθεί πειραματικά από παιδικό μου φίλο, επίσης εμποτισμένον από το μικρόβιο της Ηλεκτρονικής· μόνον που αυτός στάφηκε στις Ραδιοσυχνότητες ενώ εγώ στους Αυτοματισμούς.

Ο ραδιοερασιτέχνης φίλος μου, λοιπόν, την εποχή που διέμενε στην Νέα Μάκρη, αποπειράθηκε ένα απόγευμα να κάνει DX (ασύρματη επικοινωνία μεγάλης αποστάσεως) με τα ισχυρά μηχανήματα και τις συντονισμένες κεραίες που διατηρούσε στο εκεί του σπίτι. 

Το σήμα του δεν τα κατάφερε να περάσει. Παίρνει αμέσως το αυτοκίνητό του με φορητό πομποδέκτη και πηγαίνει έξω από τον χώρο της αμερικάνικης βάσης, όπου προσπαθεί να επαναλάβει το DXing με την μειωμένη ισχύ του φορητού αφού τον συνέδεσε στην (ερασιτεχνική, μικρότερου κέρδους και σχετικά ασυντόνιστη) κεραία της οροφής του οχήματός του: 
Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσει (την ίδια σχεδόν στιγμή που απέτυχε να το κάνει με τον περισσότερο ισχυρό και εξειδικευμένο οικιακόν του εξοπλισμό) με κάθε -σχεδόν- γωνιά του πλανήτη! 
Κάτι που εξέπληξε και τον ίδιον, παρ' όλο που είχε ήδη παρευρεθεί σε σχετικές συζητήσεις με συναδέλφους του ραδιοερασιτέχνες…

Οπότε, ναι, εκεί (μα και σε πολλά άλλα μέρη της πατρίδος μας) ισχύουν κάποιοι άλλοι Φυσικοί νόμοι, οι οποίοι όμως εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται πως ΔΕΝ διδάσκονται στους πολλούς…

-Γιώργος
 Τώρα είδα την απάντηση. Θα διαβάσω το σχόλιο στο λινκ που μου δίνεις. Παρακάτω έβαλα ένα πρόσθετο σχόλιο (αν θες δες το) Το παρακάτω σχόλιο ΔΕΝ αναιρεί αυτά που περιγράφεις, ίσα-ίσα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνηγορούν στον τρόπο κατεύθυνσης και εστιασμού των μικροκυματων!
Θεωρία φυσικών (feedhorns) και ηλεκτρομαγνητικών κυματοδηγών...
Οψόμεθα...

Κώστας


Kα Σουφλή, υποσχέθηκα ότι θα επανέλθω με ένα πιο αναλυτικό σχόλιο...
 

Επειδή γίνεται μία σοβαρή διερεύνηση για την "περίεργη" φωτιά στο Μάτι αναλύοντας όχι μόνο μαρτυρίες και εικόνες αλλά και επιστημονικά δεδομένα, προς το παρόν θα καταθέσω στη συζήτηση ορισμένα στοιχεία:

H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. 


Ξεχάστε δρακονιανούς-εξωγήινους και άλλα (σκοπίμως;) παραπλανητικά ώστε να συσκοτίσουν και να γελοιοποιήσουν την όποια έρευνα και αλήθεια.
 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν! 

Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. 

Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων. 

Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης!
 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
 

Έχουμε λιωμένες ζάντες αλουμινίου (σημείο τήξης γύρω στους 660 C) και σε πολύ κοντινή απόσταση δέντρα άθικτα (αναφλέγονται γύρω στους 200 C)! Αυτό συνεπάγεται ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ πρόσδοση ενεργείας! (το δέντρο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον καμένο)
 

Έχουμε επίσης τζάμια αυτοκινήτου λιωμένα (γύρω στους 1550 C) δηλαδή θερμοκρασίες κλιβάνου! 

Θερμοκρασία κλιβάνου μαρτυρούν και τα απανθρακωμένα πτώματα, πολλά από αυτά περιγράφονται ως στάχτες (ίσως κάποια δε βρεθούν ποτέ λόγω αποτέφρωσης!) 

Θυμηθείτε ότι για την καύση νεκρών χρειάζονται ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΙΒΑΝΟΙ για να αναπτύσονται πολύ μεγάλες θερμοκρασίες. Τέτοιες θερμοκρασίες δείχνουν τα ευρήματα!
 

Εικόνες που δείχνουν αυτοκίνητα καμμένα με λιωμένα τζάμια (1550 C) ρευστοποιημένες ζάντες (660 C) και άθικτα δέντρα σε κοντινή απόσταση προσομοιάζουν σε ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ καύση από μέσα προς τα έξω (μικροκυματική ακτινοβολία υψηλής ισχύος)!
 

Επίσης έχουμε μία φωτιά που κατεβαίνει από την Πεντέλη μέσα σε διάρκεια κάποιων ωρών και όταν περνάει τη λεωφόρο Μαραθώνος (αντιπυρική ζώνη) εξελίσσεται με ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ταχύτητα (ενώ λόγω δόμησης τσιμέντο και άσφαλτος θα έπρεπε να λειτουργήσουν επιβραδυντικά) και εξελίσσεται με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά!!!
 

Αυτά ΔΕΝ είναι στοιχεία συνηθισμένης πυρκαγιάς!!!
(παραθέτω συνοπτικά τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία. Υπάρχουν και άλλα...)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ
 

Απουσία του Τσίπρα για ανούσιο ταξίδι που ξεκίνησε ΜΕΤΑ τις πρώτες εστίες στα Γεράνεια όρη (αναμενόταν στη Βοσνία στις 4μ.μ.) και διήρκησε μέχρι να συντελεστεί ΠΛΗΡΩΣ το ΕΓΚΛΗΜΑ στο Μάτι!


 


Απουσία του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας!
 

Απουσία του δημάρχου Μαραθώνα και επιστροφή του ΜΕΤΑ το τέλος της καταστροφής!
 

Παντελής απουσία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
 

Πλήρης απουσία του στρατού και καμία προσπάθεια διάσωσης των εγκλωβισμένων εγκαίρως! (Απαγόρευσε το ΝΑΤΟ είπε ο Καμένος!!!)
 

Καμία προσπάθεια ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ που επιβεβαιώνεται και από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής με την ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ δήλωσή του περί εκκένωσης!
 

Καμία εμφάνιση περιπολικού ή πυροσβεστικού οχήματος ΜΕΣΑ στον οικισμό στο Μάτι! (υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες κατοίκων)
 

Παράκαμψη αυτοκινήτων από αστυνομία ΠΡΟΣ το Μάτι!
 

Η εμφάνιση του ΠΝ πολύ αργότερα ενώ η διάσωση γίνονταν από ιδιωτικά καίκια! 

Μάλιστα διάβασα κάπου ότι ο Λιμενάρχης Ραφήνας έδωσε διαταγή απαγόρευσης απόπλου, ενώ γινόταν οι εκκλήσεις για εγκλωβισμένους! (ίσως μπορείτε να το διασταυρώσετε ως δημοσιογράφος) 

Ακόμη και η ΤΑΧΥΤΑΤΗ "ταυτοποίηση" των θυμάτων ώστε να κλείσει ΓΡΗΓΟΡΑ το θέμα με ευτράπελες ανακοινώσεις που δείχνουν προχειρότητα (τουλάχιστον) και εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων!


ΟΛΗ η προσπάθεια διαχείρησης της καταστροφής με ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΣΩΡΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ δε δείχνει απλώς κακή οργάνωση και ανικανότητα...!

 

ΚώσταςΟ/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ...": 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

18 σχόλια:

 1. Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιώκας ο οποίος διαχειρίστηκε μαζί με τους συναδέλφους του τα τραγικά περιστατικά στο Μάτι συγκλονίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.Όπως είπε «το 90%-95% των θυμάτων που έφτασαν σε εμάς ήταν καμμένοι και αποτεφρωμένοι».

  Κατά τη δική του εκτίμηση και με βάση όσα άκουσε από τους πυροσβέστες η κατάσταση των σορών ήταν τέτοια που σημαίνει ότι «μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και κατά τόπους πρέπει να αυξήθηκε φοβερά η θερμοκρασία».

  Κάνοντας ειδική αναφορά στο οικόπεδο του θανάτου στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τα 26 άτομα που βρέθηκαν αγκαλιασμένα ο κ. Μπογιώκας είπε ότι «εκεί που ήταν μαζεμένα τα 26 άτομα πρέπει να αναπτύχθηκαν φοβερές θερμοκρασίες γιατί βρήκαμε οστά μέχρι αποτεφρωμένα. Για να γίνει αυτό με τους στροβιλισμούς που εγκλωβίζει την καύση πιθανότατα αύξησε τη θερμοκρασία πάνω από τους 200 βαθμούς . Τους εξαΰλωσαν. Έχασαν αμέσα τις αισθήσεις τους και τη ζωή τους» κατέληξε για το θέμα ο κ. Μπογιώκας http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/703515_iatrodikastis-exaylothikan-mesa-se-liga-lepta-oi-26-sto

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εκλεισαν την λεωφόρο Μαραθώνος !!!! ποιός έδωσε εντολή να γυρίζουν π[ίσω στο Μάτι τους ανθρώπους που προσπαθουσαν να διαφύγουν ; και το κυριώτερο αυτό που είπε ο ίδιος ο καμμένος χωρίς ντροπή ότι το ΝΑΤΟ δεν άφησε να βοηθήσουν άμεσα τους καιόμενους !!!1 άρα είναι ενέργεια του ΝΑΤΟ σκόπιμη !!!! εκατόμβη θυμάτων με τον φριχτοτερο τρόπο για να πάρους τη γη μας και τις περιουσίες μα !!! στο φοβερό σχέδιο και οι κυβερνητικοί ο΄πως και της αντιπολίτευσης Ενοχοι Να καταδικαστούν σε ισόβια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στη συγκεκριμένη φωτια ήθελαν πολλούς νεκρούς και τα κατάφεραν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και αν η φωτιά πράγματι ήταν αφύσικη. Και αν ήταν μια μικρή επίδειξη δύναμης και ανομαλιας του ηλίου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1) Στην διασωση εκεινων που ητανε σε παραλια και θαλασσα, εκτος απο εγκληματικες καθυστερησεις,γινανε και τραγικα λαθη.
  - Σε μια σοβαρη χωρα, ελικοπτερα θα φωτιζαν το βραδυ το πελαγος, για να μην πατησουνε τα πλοιαρια-διασωστες τους ευρισκομενους στην θαλασσα. Από ικανοτητα των καπετανιων δεν συνεβη ΚΑΙ αυτο, αλλα στοιχισε κι αλλες καθυστερησεις, καθως πηγαιναν σιγα
  - Πού ητανε τα ελικοπτερα έρευνας διασωσης από βαση Μαραθωνα ;
  - θελει πραγματι διερευνηση η πληροφορια οτι το λιμενικο απαγορεψε για καποια ωρα να κυκλοφορουν πλοιαρια, ταχα (διαβασαμε αλλου)για να μην εμποδιζουνε τον ανεφοδιασμο από θαλασσσης των εναεριων μεσων !!!. Ημουνα από τις εφτα το απογευμα μεχρι τις 9 παρα σε κοντινη παραλια και το μονο εναεριο που ειδα ητανε ελικοπτερο να ερχεται να παρει νερο γυρω στις 8.30 και κοντα του το ελικοπτερο μαλλον της φρεγατας (που δεν φαινοτανε ακομα εκεινη την ωρα)

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 2) Οσο για τα εγκληματα της τροχαιας, παρακατω κι αλλη καταγγελια γυναικας, που επαιξε τον ρολο τροχονομου, σωζοντας ζωες, μιας και η τροχαια ήτανε "αλλου"
  Λεει χαρακτηριστικα :
  "....Τα αφήσαμε όλα πίσω μας και προσπαθούσαμε να καθοδηγήσουμε τον κόσμο για να σωθεί από τη φωτιά. Τους έλεγα “μπείτε στα αυτοκίνητά σας και κατευθυνθείτε προς τη Νέα Μάκρη”. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έρχονταν αυτοκίνητα από τη Νέα Μάκρη προς το Μάτι. Μπήκα μπροστά και τους έκλεισα το δρόμο για να μην καούν ζωντανοί.
  Τους φώναζα “στρίβετε εδώ επί τόπου και φεύγετε όλοι πίσω προς Νέα Μάκρη. Από εδώ δεν περνάει κανείς”. Οι οδηγοί δεν είχαν καταλάβει το μέγεθος της φωτιάς. Μέσα στον πανικό τους αντέδρασαν. Άρχισα τότε να χτυπάω τα καπό των αυτοκινήτων και να τους προειδοποιώ πως “είτε μένετε εδώ και καίγεστε σαν τα ποντίκια είτε πάτε προς τη Νέα Μάκρη”.
  "...Και οι πολιτικοί που έρχονται μόνο περιφερειακά του Ματιού.
  Να μπουν μέσα να μας πουν τι;
  Ότι η απόφασή τους να κλείσουν εκείνες τις τραγικές ώρες τη λεωφόρο Μαραθώνος ήταν δολοφονία εν ψυχρώ;
  ...Αλλά δεν θα λιγοψυχήσουμε. Δεν θα χαρίσουμε τα σπίτια μας σε κανέναν"
  Σημειωση : η τελευταια προταση κολλάει προφανως στα οικονομικά συμφέροντα που, εκτός των άλλων, παίζονται
  ΠΗΓΗ
  https://www.pentapostagma.gr/2018/08/%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b6%cf%89%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ae-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-2.html

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τα περί εξωγήινων ελ πλειάδων και άλλες μπουρδολογίες είναι στο κόλπο, φυσικα΄και ήταν ανθρώπινα μυαλά, χέρια και τεχνολογία σε όλο αυτό, δείχνει βιάζονται και παίζουν τελευταία χαρτιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΙΕΧΩΒΑ , ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΙ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΤΣΙ;

   Διαγραφή
 8. ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:
  http://kerberos-hellas.blogspot.com/2018/08/50-cents.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το ΠΟΣΟ τους φοβίζει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ φαίνεται από τις κινήσεις τους. Οι προσπάθειες που γίνονται από άτομα, ομάδες και μπλογκ να αναλύσουν με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ τρόπο τα δεδομένα και να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ έχουν δημιουργήσει ΠΑΝΙΚΟ!
  Μέσα από την επιστημονική ανάλυση θα βρεθεί και ο τρόπος και το ΠΟΙΟΙ κρύβονται από πίσω...
  Ο πανικός είναι τέτοιος που διαβάζουμε αυτή τη γελοιότητα: http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/703736_ton-simantikotero-logo-poy-kaike-mati-apokalyptei
  Προσέξτε λοιπόν δύο πράγματα στην παραπάνω ανάρτηση: O "κορυφαίος" κος καθηγητής, ειδικός στις πυρκαγιές μας "αναλύει" ότι φταίει η κλιματική αλλαγή... το τοπίο και η χρήση γης... χωρίς να το αντιλαμβάνεται(;) δίνει μία πληροφορία που ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ στο ότι πρόκειται για "περίεργη" πυρκαγιά λέγοντας «Oχι, διότι στο Μάτι η πυρκαγιά εξελίχτηκε εντός λίγων λεπτών» (!) και επιχειρεί και μία χείρα βοηθείας στους "κυβερνώντες" λέγοντας ότι "τυχόν σχέδιο εκκένωσης δε θα μπορούσε να λειτουργήσει"!!! Μας λέει λοιπόν ο κύριος κθηγητής (εμμέσως) ότι ΣΩΣΤΑ δεν εφαρμόστηκε σχέδιο εκκένωσης επειδή δε θα μπορούσε να λειτουργήσει; Άρα (πηγαίνοντας στην αμέσως επόμενη λογική ερώτηση) οι υπεύθυνοι (κυβέρνηση-υπηρεσιακοί παράγοντες) ΔΕΝ έκαναν καμία προσπάθεια εκκένωσης διότι ΔΕΝ θα λειτουργούσε διότι ΗΞΕΡΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τι θα συμβεί και τη σφοδρότητα του φαινομένου που "ωφείλεται" στην "κλιματική αλλαγή"!!! Ας μας απαντήσουν λοιπόν ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!!
  Πάμε λιγο και στην "ανάλυση του κου καθηγητή... Δεν περιγράφει ΤΙΠΟΤΑ με επιστημονικά κριτήρια και δεδομένα και παρόλο που είναι ΕΙΔΙΚΟΣ στις πυρκαγιές ΔΕΝ του κινεί την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ του περιέργεια τίποτα από τα δεδομένα αυτής της "περίεργης" φωτιάς!
  Δεν αμφισβητώ ότι είναι καθηγητής ούτε αυτό απαραίτητα συμαίνει κάτι... Αμφισβητώ τον τρόπο που προβάλεται η παραπάνω είδηση (ο καλύτερος του κόσμου, άρα ΣΚΑΣΤΕ και ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο)... και τον ρόλο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ κου καθηγητή...
  Από κει και πέρα ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει καλύτερα για να προχωρήσει η έρευνα και η αναζήτηση των ΑΙΤΙΩΝ και των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ...

  Η διερεύνηση συνεχίζεται και διευρύνεται...

  Κώστας

  Υ.Γ. ένα σχετικό παράδειγμα που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια (τουλάχιστον) εκκένωσης ισως να είχε σώσει πολύ περισσότερο κόσμο είναι η μαρτυρία στο παραπάνω σχόλιο του Σταύρου (12:12 Π.M.)
  Υ.Γ.2 Δεν ξέρω γιατί έχουν "λυσσάξει" αυτοί οι τύποι της Ο.Ε.Α.! Δεν τους ξέρουμε και δεν έχουμε σχέση. Είμαστε επιστήμονες που μελετούμε τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ δεδομένα, τα αναλύουμε και αναζητούμε την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα από τις αποδείξεις που προκύπτουν. Ασχολούμαστε με τα γήινα και προσπαθούμε ΟΧΙ μόνο να δώσουμε απαντήσεις στο δράμα των συνανθρώπων μας αλλά να βρούμε και να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ την αλήθεια (βάσει δεδομένων και όχι θεωριών), ώστε να συμβάλλουμε στην ΠΡΟΛΗΨΗ αντίστοιχων δεινών φτάνοντας και στον εντοπισμό των ΕΝΟΧΩΝ (αν και όταν υπάρχουν) Οι κοι της Ο.Ε.Α. με τα υπερόπλα τους μπορούν κάλλιστα να διεξάγουν τον γαλαξιακό τους πόλεμο και να απαντήσουν στους συγγενείς των θυμάτων γιατί (αφού "κόπτονται" για τον Ελληνισμό και το καλό και γνωρίζουν και τον εχθρό) δεν έκαναν τίποτα να σώσουν αυτόν τον κόσμο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Συμφωνώ απολυτά με το άρθρο ....απλα πρόσθετω προσοχή μεγάλη πρέπει να δείξουμε όλοι και επιφυλακή ....δεν θα σταματήσουν εκεί εχουν και αλλα σχεδια για εμας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ!!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΤΕ...
  ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ) ...Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΗ) ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
  ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακούστε κύριοι της ΟΕΑ... Τον τελευταίο καιρό, έχετε πιάσει στασίδι στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, θέλοντας να επιβάλετε τις απόψεις σας.
   Έχετε κάποια δικά σας blogs για να το κάνετε...
   Δικαίωμά σας να πιστεύετε ότι θέλετε... δικαίωμά σας να απεχθάνεστε στον Χριστό.
   Λυπάμαι, αλλά την Πίστη μου, δεν δέχομαι κανέναν να μου την βρίζει και να μου απαξιώνει τον Χριστό.
   Με αυτά τα δεδομένα, ναι, είστε κομμένοι...
   Όπως έχει κοπεί από το blog μου και έτερος σχολιαστής, του οποίου η παράνοια και η ψυχοπάθεια, δεν έχουν όρια.
   Στο blog μου, κάνω εγώ κουμάντο και κανείς δεν θα με χρησιμοποιήσει για τους όποιους σκοπούς τους.

   Πιο πάνω, υπάρχει μια ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

   Προφανώς δεν την έχετε διαβάσει...

   Διαβάστε την, για να μην παρερμηνεύετε και να μην παρεξηγείτε που δεν αναρτώνται τα σχόλιά σας.

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ : "ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ : "ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 "ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ" ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)"..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΒΙΒΛΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ : "ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ" ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΡΝΗΤΙΚΑ-ΣΚΟΤΕΙΝΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΣΗΜΕΙΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΞΕΒΡΑΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ)...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΜΕ"...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ) ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ "ΓΟΧ" ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΕΡΙ "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΤΗΤΑΣ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΑ" ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ...ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ(ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ(ΕΛΛΗΝΩΝ)...ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΟ-ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ-ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ......ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ (ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ)!!!! (ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ)
   ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ:
   http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2018/08/blog-post_4.html
   ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...:
   https://www.youtube.com/watch?v=1PG0XXv448U
   ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ...

   Διαγραφή
 12. Κα Σουφλή, επιστρέφω στην συζήτηση για να θέσω κάποια ερωτήματα και προβληματισμούς...
  Από την εως τώρα διερεύνηση προκύπτουν αρκετά "τεχνικά" στοιχεία και δεδομένα που ΔΕΝ συνάδουν με το κυβερνητικό-υπηρεσιακό αφήγημα, το οποίο παρεμπιπτόντως αλλάζει συνέχεια, πράγμα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ μεγάλη προσπάθεια συγκάλυψης! Και η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ σημαίνει ΕΝΟΧΗ! Δε θα αναφερθώ σήμερα στα δεδομένα που έχουν προκύψει από την ανάλυση των πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί (και συνεχίζουν να συλλέγονται). Σε αυτά θα επανέλθω πολύ σύντομα... Αυτό που θέλω να κάνω σήμερα είναι να σας θέσω υπ'όψη μερικά στοιχεία και τους προβληματισμούς που δημιουργούνται από αυτά. Επίσης η δημοσιογραφική σας ιδιότητα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο να ερευνηθούν και να απαντηθούν τα ερωτήματα που προκύπτουν.
  Ας δούμε λοιπόν κάποια πράγματα:
  Σύμφωνα με τη συνέντευξη στο BBC (26/7) ο Καμμένος υποστηρίζει ότι "είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε το σχεδιασμό του ΝΑΤΟ" και ότι "δεν μας επιτρέπεται να επιχειρούμε παράλληλα με τις πολιτικές δυνάμεις" !
  Συγχρόνως όμως από την αναφορά της πυροσβεστικής και σχετική φωτογραφία προκύπτει ότι ο στρατός EΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ με την πυροσβεστική στην Κιννέτα! Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι: To NATO ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη συμμετοχή του στρατού ειδικά για τη φωτιά που αφορούσε στην περιοχή Βουτζά-Μάτι;
  Το καλύτερο όμως έρχεται μετά... Για τον Καμμένο η φωτιά στην Πεντέλη έγινε στις 24/7 στις 4 μ.μ. και μάλιστα αναφέρει ότι μετακινήθηκε το 50% των δυνάμεων στην Πεντέλη (επαναλαμβάνω στις 24/7 στις 4 μ.μ.) για να συνδράμουν στη φωτιά της Πεντέλης!!! Τι είδους λάθος μπορεί να είναι αυτό;

  Κώστας (1ο μέρος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. (2ο μέρος)
  Υπάρχουν όμως και μερικές άλλες "περίεργες" λεπτομέρειες: Η πυροσβεστική στην ενημέρωση για τις πυρκαγιές στις 24/7 αναφέρει εκεί που γράφει "πυρκαγιές σε εξέλιξη" ότι υπάρχει πυρκαγιά στην Καλλιτεχνούπολη που εκδηλώθηκε στις 16:57 και αναφέρει μάλιστα και πόσοι πυροσβέστες επιχειρούν!!! Το πιο παράδοξο είναι ότι αναφέρεται στο δελτίο τύπου στις 10:50 π.μ. (πρόβλεψη για το μέλλον;) αλλά και στο δελτίο τύπου στις 17:51 το απόγευμα!!! Τελικά υπήρχε όντως πυρκαγιά; Το δορυφορικό σύστημα Κοπέρνικος και συγκεκριμένα το κομμάτι που αφορά την ανίχνευση και την πρόγνωση πυρκαγιών ΔΕΝ αναφέρει καμία εστία πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή Πεντέλης-Βουτζά- Μάτι.
  Και εδώ θα ήθελα να σας θυμίσω και κατι ακόμη "περίεργο": Tην οδηγία της αμερικάνικης πρεσβείας προς τους αμερικανούς υπηκόους για φωτιές σε εξέλιξη στην ανατολική και δυτική αττική (Κιννέτα-Ραφήνα-Βουτζά-Μάτι κ.λ.π.) Σε αυτή την ανακοίνωση υπάρχει σε παρένθεση το (24/7) που μοιάζει παράλογο για τη φωτιά στις περιοχές της ανατολικής αττικής (δεν ξέρω αν μπήκε εκ των υστέρων) αλλά αν ήταν για 23/7 και μετά την "αποκάλυψη" Καζάκη διορθώθηκε πάλι γεννά άλλες υποψίες...
  Θυμίζω επίσης ότι στις 24/7 η πρώτη δουλειά του Καμμένου ήταν να επισκεφθεί τον Πάιατ!!!
  Και κάτι ακόμα η πυρκαγιά στην Καλλιτεχνούπολη συνεχίζει να αναφέρεται ΚΑΙ στις 25/7 (!!!) ενώ λείπει από το βραδυνό δελτίο τύπου, χωρίς ποτέ να αναφέρεται ΠΟΤΕ τέθηκε υπό έλεγχο, πότε έσβησε κ.λ.π. όπως επίσης διαβάζοντας τα δελτία τύπου θα διαπιστώσετε ότι ΔΕΝ αναφέρεται καθόλου η φωτια στο Βουτζά και στο Μάτι!!! Ουσιαστικά το Μάτι το συναντάμε μόνο στις αναφορές θυμάτων!!! Δείτε προσεκτικά τα δελτία τύπου και θα καταλάβετε τι εννοώ... (Στο δε βραδυνό δελτίο τις 25/7 αξίζει να διαβάσετε με προσοχή την τελευταία παράγραφο!!!)
  Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι: Γιατί ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ καταβάλουν ΤΟΣΗ προσπάθεια για να κρύψουν σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι ΤΙ;;;

  Αυτά προς παρόν...

  Κώστας

  Συνέντευξη Καμμένου:https://www.protothema.gr/politics/article/808375/kammenos/
  Δελτία τύπου 23/7:https://www.fireservice.gr/el_GR/-/dasike-pyrkagia-sten-perioche-aeras-sta-geraneia-ore
  23/7 (βράδυ):https://www.fireservice.gr/el_GR/-/enemerose-gia-tis-dasikes-pyrkagies-tes-23-07-2018
  24/7:https://www.fireservice.gr/el_GR/-/enemerose-gia-tis-dasikes-pyrkagies-tes-24-07-2018
  24/7 (απόγευμα):https://www.fireservice.gr/el_GR/-/enemerose-gia-tis-dasikes-pyrkagies-tes-24-07-20-1
  25/7:https://www.fireservice.gr/el_GR/-/enemerose-gia-tis-dasikes-pyrkagies-tes-25-07-2018
  25/7 (βράδυ):https://www.fireservice.gr/el_GR/-/enemerose-gia-tis-dasikes-pyrkagies-tes-25-07-20-1
  Aνακοίνωση πρεσβείας:https://web.archive.org/web/20180731144128/https://gr.usembassy.gov/security-alert-u-s-embassy-athens-2/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κώστα, πολύ εύλογα τα ερωτήματά σου.
   Θα τα κάνω ανάρτηση...
   Έχω όμως κι εγώ μια ερώτηση προς εσένα και παρακαλώ για την απάντησή σου.

   Όλα αυτά τα εύλογα και σωστά ερωτήματα, πες μου σε παρακαλώ, σε ποιούς να τα θέσω;;;
   Στην συγκυβέρνηση των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, στην Περιφερειάρχη των 150 νεκρών, στην "δικαιοσύνη";
   ΠΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;
   Ποιός απ' όλους αυτούς θα μας ακούσει και θα πράξει το αυτονόητο;;;
   (το "μας ακούσει", αναφέρετε σ' εσένα που με τα σχόλιά σου θέτεις προβληματισμούς κι εμένα που κάνω ανάρτηση τα σχόλιά σου)

   Διαγραφή
  2. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να τεθούν προς ΟΛΟΥΣ και ιδίως τους ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ συμπολίτες μας. Είναι η ώρα να λειτουργήσει η λογική αν θέλουμε να σώσουμε αυτή τη χώρα. Δε μπορεί να ανεχόμαστε πλέον αυτό το ΘΡΑΣΟΣ και την κορoϊδία από όλους. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά από την 1η Αυγούστου και μετά γίνεται μία τεράστια προσπάθεια παραποίησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Φυσικά από τους πολιτικούς -πρώτα απ' όλα που έχουν στήσει πανηγύρι πάνω στους νεκρούς και την καταστροφή (δεν αναφέρομαι μόνο στους κυβερνητικούς)-αλλά και από υπηρεσιακούς παράγοντες, μη σας πως και από την ίδια τη "δικαιοσύνη"... Σκοπός είναι να ΜΗΝ το αφήσουμε να περάσει και να φέρουμε στο φως την αλήθεια του τι συνέβει, ΠΩΣ και από ΠΟΙΟΥΣ. Πιστέωτε με αυτό που συνέβει στο Μάτι έχει προκαλέσει την έρευνα από μία ομάδα επιστημόνων (όχι μόνο Ελλήνων) διότι πέρα από το καθ'αυτού ΕΓΚΛΗΜΑ στην περιοχή ίσως αφορά και ΟΛΟ τον κόσμο... Όταν μιλάμε για περίεργη πυρκαγιά με ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά μιλάμε για ανθρώπινο παράγοντα που πρέπει να ανευρεθεί, όπως και να έρθουν στο φως τα όποια συστήματα που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθούν με τα ίδια και πολύ χειρότερα αποτελέσματα! Γι αυτό η έρευνα ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσει!

   Κώστας

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ