Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣ BUGS BUNNY & ΣΙΑ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη». (Βαξεβάνη, την ... "έκατσες την βάρκα")


 

 

 

Σας αποκαλύπτουμε το ρόλο του «έγκριτου» «45αριού» του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Ελληνικής Δημοσιογραφίας καθώς και το ρόλο συγκεκριμένων «νεοπατριωτών» που με αφορμή μια δήθεν «αποκάλυψη» του «έγκριτου» έβγαλαν για προσωπικούς τους λόγους χολή κατά της κυρίας Πόπης Σουφλή (και όχι μόνο) που πρόσφατα είχε αποκαλύψει το ρόλο τους…

 

 

 


Κύριοι, θα σας μαλώσω ... μην μου πειράζετε τον Βαξεβάνη...

Δεν φτάνει που μ' έκανε αυτός και οι υπόλοιποι της ... "παρέας", μεγάλη φίρμα, μου τον βρίζετε κιόλας...

Και επειδή στην κουζίνα μου έχω πολύ πικάντικα και καυτερά μπαχαρικά, θα σας τα βάλω στα χεράκια σας και στα χειλάκια σας, αν ξαναπείτε κακή κουβέντα για τον Βαξεβάνη μουουουουουουουουουουουου... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Κι όπως έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη προ πεντηκονταετίας στις εκπομπές της, "ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ"...
του Γιάννη Κουντούρη

 

Σας αποκαλύπτουμε το ρόλο του «έγκριτου» 

«45αριού» του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Ελληνικής 

Δημοσιογραφίας καθώς και το ρόλο 

συγκεκριμένων «νεοπατριωτών» που με 

αφορμή μια δήθεν «αποκάλυψη» του 

«έγκριτου» έβγαλαν για προσωπικούς τους 

λόγους χολή κατά της κυρίας Πόπης Σουφλή  

(και όχι μόνο) που πρόσφατα είχε αποκαλύψει 

το ρόλο τους…

 

Δείτε όμως πρώτα το ακόλουθο κλιπ του 

«Freedom Greece» και διαβάστε μετά και τις 

δικές μας αποκαλύψεις για τον κ. ΜΠΑΓΚΣ 

ΜΠΑΝΥ (What’s up, DOC???…)! 

Πατήστε το παρακάτω λινκ….

 

“Freedom Greece”: Να συλληφθεί ο Κώστας Βαξεβάνης!
-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 17.32 | 07 Αυγ. 2018

ΠΡΟΣΕΞΤΕ λοιπόν όλοι, ιδιαίτερα ΕΣΕΙΣ που νομίζετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τα τόσο «αξιόλογα» στοιχεία του Κώστα Βαξεβάνη, που εδώ και χρόνια διαστρεβλώνει εσκεμμένα την αλήθεια και την πραγματικότητα για τον κ. Κώστα ΑΓΓΕΛΑΚΗ και τη δικαστική του περιπέτεια με το παρακράτος της ΚΥΠ & ΣΙΑ, με σκοπό να κτυπήσετε αντιπάλους σας από το χώρο της μπλογκόσφαιρας.
Για να αντιληφθείτε το πόσο μεγάλος γκαιμπελίσκος είναι ο κ. Κώστας Βαξεβάνης, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δικαστική υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη, διαβάστε το άρθρο-κλειδί του έγκριτου δημοσιογράφου – ερευνητή κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με τίτλο «Τα ψεύδη και οι αναλήθειες του Κώστα Βαξεβάνη» όπου αποδομεί γραμμή προς γραμμή όλα τα ΨΕΥΔΗ του Κ. Βαξεβάνη για τον Κ. Αγγελάκη.
Ιδού λοιπόν η σημείο προς σημείο κατάρριψη ψευδών ισχυρισμών και συκοφαντιών του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον του Κώστα Αγγελάκη. Διαβάστε το!!!
 http://www.alexstefanopoulos.gr/2017/08/06/ta-psevdi-ke-i-analithies-tou-kosta-vaxevani-tis-23is-iouliou-stin-efimerida-documento/


Για να αντιληφθείτε όμως το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ  κάποιων που προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τα γραφόμενα του Mr. Bugs Bunny για να κάνουν επίθεση στην κα Πόπη Σουφλή και όχι μόνο, (ιδιαίτερα από τα επίσημα ιστολόγια των κινήσεων «ΔΙΕΔΟΞΟΣ» και «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», θα εστιάσουμε για λίγο ακόμη τη προσοχή μας στον κ. Κώστα Αγγελάκη για τον οποίον έχει γράψει πάρα πολλά άρθρα η κα Π. Σουφλή η οποία είναι γνωστό ότι παρακολουθεί δημοσιογραφικά χρόνια τώρα τη δικαστική του περιπέτεια με το καθεστώς ΓΑΠ & ΣΙΑ στην ΚΥΠ αλλά και αυτή με τον κ. Κ. Βαξεβάνη….
Ο κ. Κώστας Αγγελάκης ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ πού από το 2004 και μετά, κατάλαβαν (από τότε), τα βρωμερά σχέδια ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της παρέας του, σε συνεργασία με το σκοτεινό βαθύ κράτος των ΗΠΑ… 
Μιλάμε δηλαδή για περίπου 5 χρόνια ΠΡΙΝ από την έναρξη της ελληνικής οικονομικοκοινωνικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια! 
Ο κ. Κ. Αγγελάκης, από τη δική του πλευρά, κατέθεσε όλα όσα έζησε εκείνη την εποχή, και οι καταγγελίες του κατεγράφησαν από τον Ανακριτή της μεγάλης υπόθεσης «Πυθία»… 
ΕΑΝ όμως η ελληνική Δικαιοσύνη είχε πράξει τα δέοντα, ο ΓΑΠ και οι ημέτεροί του θα έπρεπε να ήταν ήδη στην… ΦΥΛΑΚΗ και η Ελλάδα σήμερα ίσως να είχε μια καλύτερη τύχη…
Αντίθετα, ήταν ο κ Κώστας Αγγελάκης που πλήρωσε και πληρώνει μεγάλο τίμημα για όλα αυτά που κατήγγειλε για το κατεστημένο του ελληνικού βαθέως κράτους, συρόμενος επί 8ετία στα δικαστήρια με ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες…
 Ο Κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ κα Π. ΣΟΥΦΛΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Για όλους όσους θα θέλατε να μάθετε όλη την ΑΛΘΕΙΑ για τον υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη, πατήστε ΕΔΩ(άρθρα από τα αρχεία μας).
Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ – “Χτυπήματα” σε Καραμανλή – Παυλόπουλο… Σύγχρονος Ντρέιφους ο Κώστας Αγγελάκης;» http://greeknewsondemand.com/2018/05/21/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%80-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1/
Αυτά που έγραψε λοιπόν πρόσφατα ο κ. Κ. Βαξεβάνης και τα ποταμίσια τσιράκια του, βρίθουν ανακριβειών και δυστυχώς τα έχουν αναπαραγάγει ιστολόγια… «ΚΙΝΗΣΕΩΝ» κά, όπως τα ακόλουθα
Και ΓΙΑΤΙ να το κάνουν τώρα αυτό, δυσφημώντας έτσι μια γυναίκα που αγωνίζεται χρόνια τώρα ανιδιοτελώς για τα ΔΙΚΑΙΑ αυτού του έρμου τόπου;;; 
Μήπως από καθαρά ιδιοτελείς λόγους επειδή πρόσφατα η κα Πόπη Σουφλή εξέθεσε τις μύχιες προθέσεις τους…;;;
Διαβάστε λοιπόν τώρα τις παρακάτω αποκαλύψεις του ιστολογίου μας, για τον κ. Κ. Βαξεβάνη για να καταλάβετε ότι, με το να αναπαράγετε δικά του… FAKE NEWS, εσείς γίνατε εξ ορισμού ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ενός «ΝΟΝΟΥ» που έχει την πρόθεση να… ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ…!!!
Σε ότι λοιπόν αφορά τις δικές μας αποκαλύψεις για τον κ. Κώστα Βαξεβάνη, διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. 
Αφιερωμένα εξαιρετικά σε όλους τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που θεώρησαν καλό να χρησιμοποιήσουν τα ΨΕΜΑΤΑ ενός δημοσιογράφου του… ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ – ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ (κατά Μίκη) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ για να χτυπήσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…!!!
Τα τρία πρώτα άρθρα αφορούν τον κ. Κ. Βαξεβάνη και την παρεούλα του, που σχεδιάζουν… ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ… ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…!!!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή …ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ …ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ – Ολετήρας ο Γιώργος Παπανδρέου
ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;
πηγή: greeknewsondemand.com
Πηγή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Ωραίος ο Ελληνοκαναδός... Μπράβο του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι…. Το να σε πιάνει στο στόμα του και να ασχολείται μαζί σου ο Μανγκς Μπανυ της μασονίας και αρχιρουφιανος των προδοτών είναι τιμή… είναι παράσημο!

  Τα θερμά μου συγχαρητήρια!


  ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΝΑΝΔΡΕ, πρέπει να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους εφιάλτες της Πατρίδας μας και της ζωής μας.
   Εύχομαι να έρθει η ώρα της Λευτεριάς.

   Διαγραφή
 3. Υπομονή…. Είπαμε πολλές φορές ότι περιμένουμε τη λακκούβα…. Μόλις πέσουν εκεί τότε θα επιτεθούμε…. Και η λακκούβα είναι η στάση πληρωμών….. η επίθεση στο Ιράν θα την φέρει ταχύτατα…..

  Οι έξυπνοι άνθρωποι χτυπούν τον αντίπαλο όταν είναι σε δύσκολη θέση…..

  ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν η πλειοψηφία του λαού, δεν συνειδητοποιήσει πως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, είμαστε χαμένοι...
   Εύχομαι να στραβωθούν τα οβριοσιωνισταριά, και να πάνε σύντομα στο Ιράν, να μετράμε πτώματα...

   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΠΑΝΑΝΔΡΕ.

   Διαγραφή
  2. Και τα κεφάλια όλων των προδοτών, κρεμασμένα στα τσιγκέλια.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ