Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Αν δεν είναι καταραμένοι εκπρόσωποι σκοτεινών δυνάμεων, τότε είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, που επιβουλεύονται το διαμελισμό της Ελλάδος και το ξερίζωμα της Ορθοδοξίας, από τη ζωή των Ελλήνων!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ


Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΑν δεν είναι καταραμένοι εκπρόσωποι σκοτεινών δυνάμεων, τότε είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, που επιβουλεύονται το διαμελισμό της Ελλάδος και το ξερίζωμα της Ορθοδοξίας, από τη ζωή των Ελλήνων!


Άλλωστε, ο Βλαδίμηρος Πούτιν “απασφάλισε” και όπως έγραψε η μεγάλη ρωσική εφημερίδα Pravda με δημοσίευμά της, που δημοσιεύθηκε στην αγγλόφωνη έκδοσή της, αποδομεί και ξευτελίζει τελείως τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τον εκκωφαντικό τίτλο: «Ο επιθετικός Έλληνας άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον Ορθόδοξο λαό του και τη Ρωσία»! https://archive.fo/CwP8i


Στο δημοσίευμα αυτό, γίνεται αναφορά στη συμφωνία των Πρεσπών και στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών! 

Στέκεται ιδιαίτερα στις ελληνικές κατηγορίες περί οργανώσεως των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας από τη Ρωσία! 

Η αναφορά όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι, πως χαρακτηρίζεται ο Αλέξης Τσίπρας ως ελεγχόμενος από τη Δύση! 

Όπως επίσης, εντυπωσιάζει η αναφορά στον άθεο Αλέξη Τσίπρα! 

Τον αποκαλεί επίσης, αντιδημοκράτη, που δεν ακούει και δεν σέβεται τη βούληση του λαού του, που κατά πλειοψηφία τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών! 

Εκφράζοντας την αντίθεσή του στην αυθαίρετη παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνότητας! Γίνεται αναφορά ακόμη και στο γεγονός, πως συνέδραμε στο γάμο γκέι και ομόφυλων ζευγαριών! Πως κατάργησε την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία…

 

“Στόχος” της κυβέρνησης και η Θράκη…

 

Εν τω μέσω λοιπόν, του θέρους και ενώ η Ελλάδα πενθεί τους αδικοχαμένους νεκρούς συνανθρώπους μας, εξαιτίας τραγικών κυβερνητικών χειρισμών, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέδειξε ύποπτη σπουδή να καταθέσει στη Βουλή τροπολογία αναφορικά με το Μουφτειακό, κάνοντας χρήση του νόμου περί συνταξιοδότησης στο 67ο έτος και δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στους δύο νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης (ο Διδυμοτείχου είναι νεώτερος ηλικιακά και Τοποτηρητής).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις δύο Μουφτείες θα τοποθετηθούν τοποτηρητές (οι εκλεκτοί έχουν ήδη ενημερωθεί, σημειωτέον ότι δεν θα μπορούν μελλοντικά οι ίδιοι να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Μουφτή). 

Σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της διαδικασίας εκλογής Μουφτή με αυτή του Μητροπολίτη (φαεινή ιδέα του Γενικού Γραμματέα .Θρησκευμάτων, ες αεί τελών υπό τη σκέπη της Εκκλησίας, κατά τα λεγόμενά του), μεθοδεύεται ο Μουφτής να εκλέγεται από ένα σώμα μουσουλμάνων Θεολόγων (ανώτατης εκπαίδευσης).

Και εδώ τίθεται ένα καίριο ερώτημα: πόσοι μουσουλμάνοι θεολόγοι πρόσκεινται στην ελληνική διοίκηση;;

Ελάχιστοι, όπως πληροφορούμεθα, εξ´ ου και η αδυναμία της Αθήνας να εντοπίσει αντάξιους μορφωτικά διαδόχους των δύο Μουφτήδων!

Επιπλέον, ποιός εγγυάται ότι στο εκλεκτορικό σώμα δεν θα παρεισφρήσουν απόφοιτοι Θεολογίας Τουρκίας και άλλων Αραβικών κρατών, που πρόσκεινται στις τάξεις των ψευδομουφτειών Κομοτηνής και Ξάνθης, εφόσον έχουν διασφαλίσει ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφορικής) για τα πτυχία τους;

 

Μεθοδευμένο άριστα το αντεθνικό σχέδιο της Θράκης μας… 


Στο παρελθόν, όταν πολιτικοί αναλυτές προέβαιναν σε σύγκριση της Θράκης με την Κύπρο και το Κόσσοβο, κάποιοι τους χαρακτήριζαν γραφικούς.

Ωστόσο τελευταίο διάστημα, είμαστε όλοι μάρτυρες της ταχύτατης υλοποίησης ενός καλά οργανωμένου εθνικού εγκλήματος (δεν τους βγήκε με την Αλβανία και έστρεψαν το βλέμμα προς Ανατολάς)!

Αρχικά, ο “πολύς” Κοτζιάς αδρανοποίησε την ΥΠΥ Ξάνθης τοποθετώντας έναν ανίδεο διπλωμάτη που συντέλεσε καθοριστικά στην απαξίωση του θεσμού στην θρακιώτικη συνείδηση. Ο δε βλέπε, πρώην διοικητής ΕΥΠ Κομοτηνής προ 20ετίας Συνταγματάρχης εα, νυν άτυπος σύμβουλος ΥΠΥ – πάντα πιστό μέλος ΠΑΣΟΚ-ΠΡΑΤΤΩ – άρτι ευτυχής πατήρ μιας κόρης με νομικές σπουδές, που ο υπουργός βόλεψε στον διαγωνισμό ακολούθων ΥΠΕΞ – φροντίζει για την αξιοποίηση των μυστικών κονδυλίων για λόγους ψηφοθηρικούς, θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα…

Από την άλλη, ο “σαν εμένα δεν αγαπά και δεν γνωρίζει κανείς τη Θράκη” υπερτιμημένος Πασοκάνθρωπος Ρουμπάτης, εξολόθρευσε την ΕΥΠ Κομοτηνής – Ξάνθης, που είχε – με προσωπική του απόφαση – αρμοδιότητα και στο νομό Έβρου, προφανώς για να μην φθάνει η ηχώ από τους πανηγυρισμούς του Προξενείου και των τριών μειονοτικών βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα!

Περαιτέρω, οι ανεκδιήγητοι ΑΝΕΛ στη Θράκη, δηλαδή όσοι απέμειναν διότι οι “Θρακάρχες” σάλπαραν για την αφρικανική ήπειρο, ανέλαβαν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, καθησυχάζοντάς την, πως δήθεν εκλογές για Μουφτή δεν θα γίνουν.

Και τότε, κ. Σγουρίδη, που οι παπαγαλίνες – τρολ του Καμμένου στην Ξάνθη σας παίρνουν στο λαιμό τους, για πολλοστή φορά, για ποιο λόγο ο γνωστός Τούρκος πράκτορας – εκδότης τουρκόφωνης εφημερίδας στη Θράκη, προέβη σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο: Θα διορθώσει άραγε το ελληνικό Κράτος (αυτός ζει στη Θράκη, ήτοι σε τουρκικό βιλαέτι) το λάθος που είχε γίνει επί σειρά ετών με τους διορισμένους Μουφτήδες;

Τελικά, επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καλπαδάκη – βλέπε αγάπησα και πόνεσα Τουρκάλα διπλωμάτη – να είναι στο τιμόνι της Θράκης.


Και όταν ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αμέσως μετά τη διάλυση της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, διαμήνυε με θράσος “εκεί στην Κομοτηνή, κάποιοι να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν”, προφανώς είχε ήδη λάβει διαβεβαιώσεις ότι το σχέδιο τουρκοποίησης της Θράκης βαίνει καλώς…


Πάντως, δεν διαφεύγει προσοχής και το εύστοχο ερώτημα των Τουρκικών Νέων: Τι θα μπορούσε να συμβάλλει ώστε ο Τσίπρας και οι ΑΝΑΛ να κερδίσουν πολιτικό χρόνο;

Φυσικά, μια εθνική επιτυχία..

Άραγε, είναι οι Μουφτείες το αντάλλαγμα για τους δύο στρατιωτικούς μας (δύο προς δύο, kazan-kazan;) που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη;

Και επιτέλους, τι  άλλο είναι ικανή αυτή η Κυβέρνηση να ξεπουλήσει προκειμένου να μην αποχωρισθεί την καρέκλα;

 

Σιωπηλός σύμμαχος του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ…


Αυτή η ασύδοτη ισοπεδωτική κυβέρνηση, είναι “ελεύθερη” να διαλύσει τα πάντα!

Αφού έχει σύμμαχό της και την Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ, από τη στιγμή που την περασμένη Τετάρτη στην ψήφιση της τροπολογίας της υποχρεωτικής σύνταξης των νόμιμων μουφτήδων, τους οποίους όριζε το ελληνικό κράτος, όπως γίνεται σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη, ακόμη και στην Τουρκία, ψήφισε “παρών”!

Δηλαδή, το έπαιξε Πόντιος Πιλάτος, κάνοντας αβάντα στο ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και στο Κίνημα Αλλαγής, που υπερψήφισαν την τροπολογία για τους Μουφτήδες!

Οι μόνοι που αντιστάθηκαν ψηφίζοντας “κατά” (και έχουμε υποχρέωση να το αναφέρουμε) ήταν η “Ένωση Κεντρώων” και η “Χρυσή Αυγή”!

 

Στόχος των άθεων η απαγόρευση των βαπτίσεων…


Όταν λέμε ασύδοτη ισοπεδωτική κυβέρνηση, το εννοούμε…

Γιατί, η υψηλή πληροφόρησή μας, κάνει λόγο για σύσκεψη του Επιτελείου του άθεου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου μεθοδεύεται η απαγόρευση της βαπτίσεως των Ελληνόπουλων στον Τριαδικό Θεό μας!

Μας ενημέρωσαν ότι αυτή η απόφαση – σκάνδαλο για τα χρηστά ήθη του λαού μας, βασίζεται στο γεγονός πως η βάπτιση με την απόδοση ονόματος στο μικρό παιδί, γίνεται κατά παράβαση του άρθρου 16 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού σε συνδυασμό με το άρθρο 22, που αναφέρεται πως: “τα βρέφη αδυνατούν να κατανοήσουν και να ενεργήσουν με ελεύθερη βούληση”!

Το Επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα επεξεργάζεται να προχωρήσει στον κατάλληλο γι΄ αυτούς χρόνο, σε αυτό το χτύπημα στα σωθικά της Ορθοδοξίας, έχοντας ως σύμμαχό τους, όπως διατρανώνουν στο περιβάλλον τους, την “καταπάτηση των δικαιωμάτων του παιδιού”!

Αλήθεια, τι λέει η “θεοσεβούμενη” ΝΔ επί αυτού του ζητήματος;

Το γνωρίζουν το “θεματάκι”; Θα αντιδράσουν ή θα δηλώσουν “παρών” κατά την προσφιλή τους συνήθεια;

Η Ευρώπη αλλάζει …κι εδώ όλα τα ίδια μένουν κι ακόμη χειρότερα…

Στο ιταλικό κοινοβούλιο εισήγαγαν νομοσχέδιο, όπου απαιτείται η εμφάνιση του Σταυρού σε όλα τα δημόσια κτήρια ( σχολεία, πανεπιστήμια, προξενεία, πρεσβείες, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αεροδρόμια, δημόσιες υπηρεσίες, φυλακές)…

Όπως, στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βαυαρία, όπου τοποθετήθηκαν παντού Σταυροί, κόντρα στο ισλαμικό μεταναστευτικό ρεύμα…

Η Ευρώπη αλλάζει κι έρχεται κοντά στον Χριστό…

Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμείς απομακρυνόμαστε από τον Χριστό…
Δυστυχώς!!


Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ..... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
  Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
  ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
  ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ SEEBRIG , BLACKWATER ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ !ΟΠΟΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ...........

   Διαγραφή
 2. Θα σας πώ κάτι και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.
  Οι πυρκαγιές στην Αττική κινητοποίησαν μεταφυσικές
  δυνάμεις.
  100 νεκρούς είχαμε στην Αττική?? 101 άνθρωποι βγήκαν
  ζωντανοί απο πτώση αεροσκάφους της Aeromexico
  στις 31/7/2018 στο Μεξικό.
  (σε κανονικές συνθήκες έπρεπε να ήτανε τουλάχιστον
  το 90% νεκροί). Ητανε μιά καθαρά Θεία επέμβαση.

  Το μήνυμα είναι σαφές: !!! ΩΣ ΕΔΩ !!!
  Απο εδώ και στο εξής η ΝΤΠ (Αμερικανάκια,
  Γερμαναράδες , κλπ ψαλιδόκωλοι, Οβριοί, Αντι-Εθνίκια,
  θα αρχίσουν να βλέπουν το έργο τους να γκρεμίζεται
  μπροστά στα μάτια τους. Θα βλέπουν όλο ήττες.)

  Οσο για τους δικούς μας εδώ... Έπρεπε ήδη να την είχανε κάνει
  με ελαφρά πηδηματάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΡΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΟΠΟΙΗΣΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΙΝ=ΣΙΩΝ=ΣΙΝΑ=ΚΙΝΑ=ΛΗΣΤΗΣ=ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ=ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ (ΒΛ. ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΥ ΛΗΜΜΑ "ΣΙΝΗΣ"=ΚΙΝΕΖΟΣ=ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ=ΣΙΝ ΟΥΡ ΧΑΛΔΑΙΑΣ=ΑΒΡΑΑΜ=ΚΛΠ=ΚΛΠ)...

   Διαγραφή
 3. ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ: ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Η ΕΒΡΑ'ΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ / ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ/ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΝΗΓΟΥΝΤΑΙ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ;; ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ...ΒΕΒΑΙΑ Ο
  ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ
  ΣΩΣΤΑ: "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" (ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο
  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ "ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"-ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ
  ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
  ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ Ο ΦΩΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΔΥΣΤΗΧΩΣ...
  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ
  https://rutube.ru/video/e633ee9003bd40ddde922416ede57dbe/?pl_type=user&pl_id=1793013

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ