Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

Αποκαλύψεις, που τσακίζουν κόκκαλα... Έτσι καταστράφηκε η Ιταλία, έτσι καταστράφηκε και συνεχίζει να καταστρέφεται η Ελλάδα...
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω: πάμε στο 1992, τότε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Καρτέλ σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στην Ιταλία με τη συνενοχή και την υποταγή μιας νέας πολιτικής τάξης που επέβαλε το ίδιο το Καρτέλ. 

Είναι η χρονιά της συνάντησης στο βασιλικό γιωτ Britannia: στις 2 Ιουνίου-μόλις λίγες μέρες μετά την δολοφονία του δικαστή Φαλκόνε- η αφρόκρεμα ​​της διεθνούς χρηματοπιστωτικής σπέκουλας φθάνει στις αποβάθρες στην Civitavecchia με το αγγλικό πλοίο, παρούσης της βασίλισσας Ελιζαμπεθ ΙΙ ως οικοδέσποινας, που συνοδεύεται από τους αντιπροσώπους της ΒZW, τους μπροκερς της Barclay's, της Baring & Co,και της S.G. Warurg.
Η καλλίτερη, η πιο τεκμηριωμένη και κυρίως η πλέον ανεξάρτητη και κατανοητή απεικόνιση της πραγματικότητας, από την Γεωργία Γκαρδαλινού.

Αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και κυρίως συνειδητοποίησης.

Αυτοί που ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ κατά της γειτονικής Ιταλίας, είναι σχεδόν τα ίδια πρόσωπα που ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ και κατά της Ελλάδας... οι εγχώριοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ απλά αλλάζουν πρόσωπα και ονοματεπώνυμα...  


Έχοντας ως οδηγό την καταγραφή της ιστορίκής καταστροφής της Ιταλίας, ας την συσχετίσουμε με την δική μας πορείας ως έθνους, προς την άβυσσο και ας σταματήσουμε ΤΩΡΑ, την πορεία μας προς τον θάνατο.

Εκ μέρους μου, ένα ευχαριστώ από καρδιάς, στην Γεωργία Γκαρδαλινού. 


Καλλιόπη Σουφλή

Για να καταλάβουμε τι έπαιξε στην Γένοβα, που παίζει και σε μας, βεβαίως, με την αλληλεγγύη μου στον δοκιμαζόμενο Ιταλικό λαό και την ευχή να την γλυτώσει έστω και την τελευταία στιγμή από μια τύχη ίδια της δικής μας, θα προσπαθήσω να σας ξεναγήσω σε μερικές ιστορικές λεπτομέρειες. 
Φτιάξτε καφέ και κοπιάστε.
Ας το πάρουμε από την αρχή.

Γιατί μια στρατηγική εταιρεία για τους Ιταλούς, με ετήσιο τζίρο άνω των 6 δισεκατομμυρίων ευρώ και εξασφαλισμένα σίγουρα έσοδα - τα οποία και ιλιγγιωδώς αυξάνονται κατά τη διάρκεια των ετών όπως ήταν αναμενόμενο – να πρέπει να παραχωρηθεί σε ιδιώτες επιχειρηματίες;


Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω: πάμε στο 1992, τότε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Καρτέλ σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στην Ιταλία με τη συνενοχή και την υποταγή μιας νέας πολιτικής τάξης που επέβαλε το ίδιο το Καρτέλ. 

Το “καθήκον” τους είναι να πωλούν ιταλικές κρατικές τράπεζες και τα ασημικά του κράτους στις διεθνείς οικονομικές δυνάμεις μέσω του φιλτραρίσματος των τοπικών επιχειρηματιών. 


Είναι η χρονιά της συνάντησης στο βασιλικό γιωτ Britannia: στις 2 Ιουνίου-μόλις λίγες μέρες μετά την δολοφονία του δικαστή Φαλκόνε- η αφρόκρεμα ​​της διεθνούς χρηματοπιστωτικής σπέκουλας φθάνει στις αποβάθρες στην Civitavecchia με το αγγλικό πλοίο, παρούσης της βασίλισσας Ελιζαμπεθ ΙΙ ως οικοδέσποινας, που συνοδεύεται από τους αντιπροσώπους της ΒZW, τους μπροκερς της Barclay's, της Baring & Co,και της S.G. Warurg.

 Και όλοι αυτοί είχαν έρθει για να συναντηθούν με μερικούς από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του επιχειρηματικού και τραπεζικού κόσμου: εκπρόπωποι της ENI [Ente Nazionale Idrocarburi= Εθνικός Οργανισμός Υδρογονανθράκων], της AGIP [Azienda Generale Italiana Petroli= Ιταλική Γενική Εταιρεία Πετρελαιοειδών, θυγατρική της ΕΝΙ ] τον Μάριο Ντράγκι του Υπουργείου Οικονομικών, Τον Ρικκάρντο Γκάλλο της IRI [Istituto per la Ricostruzione Industriale= Ινστιτούτο για την Βιομηχανική Ανοικοδόμηση ] τον Τζιοβάννι Μπατζόλι της Τράπεζας Ambroveneto, τον Αντόνιο Πεντόνε της Τράπεζας Crediop, ανώτερους υπαλλήλους της Banca Commerciale, της εταιρείας Generali και άλλους της Società Autostrade.


Όλοι αυτοί συναντήθηκαν στο βασιλικό γιωτ για να τον επανασχεδιασμό του καπιταλισμού στην Ιταλία σε βάρος των ιταλών πολιτών, για να αρπάξουν τις καλύτερες εταιρείες με σκοπό να φτιάξουν μονοπώλια και να στρατολογήσουν πιστους τους υπηρέτες από τους κυβερνήτες της χώρας που θα τους προωθήσουν και θα τους εξασφαλίσουν εξέχουσα θέση: ο μεγαλύτερος δικαιούχος θα είναι ο Mario Draghi , αλλά μεταξύ των πιο υποτακτικών οι Prodi, Andreatta, Ciampi , Amato, D'alema. 

Οι 3 πρώτοι είχαν ήδη ενσωματαθεί πλήρως στις οργανώσεις της Αγγλο-Αμερικάνικές κερδοσκοπικές καπιταλιστικές οργανώσεις που είχαν αποφασίσει να επιτεθούν και να κατακτήσουν την Ιταλία, με την υποστήριξη αδίστακτων επενδυτικών τραπεζών όπως η Goldman Sachs, η οποία θα ευνοήσει τις απίστευτα γρήγορη εκτίναξη της καριέρας των πρώην υπάλληλων της: ο Πρόντι και ο Ντράγκι αρχικά και ο Μάριο Μόντι μετά.


Είναι η ιδια χρονιά όπου το ιταλικό νομισματικό σύστημα αλλάζει μέσα σε μόλις 7 ημέρες, το οποίο αφαιρείται από τον κυβερνητικό έλεγχο και τίθεται στα χέρια κερδοσκοπικών χρηματοδοτήσεων. 

Για να γίνει αυτό, θα ιδιωτικοποιηθούν οι τράπεζες και οι δημόσιοι οργανισμοί συμπεριλαμβανομένων των μετόχων της Τράπεζας της Ιταλίας, είναι το έτος κατά το οποίο απαγορεύτηκε στο Υπουργείο Οικονομικών να επεμβεί και να ορίσει μαζί με την Τράπεζα της Ιταλίας το επίσημο προεξοφλητικό επιτόκιο (κόστος χρήματος στην έκδοση του), δικαίωμα που επομένως εκχωρείται σε ιδιώτες. 

Είναι το έτος της υπογραφής της Συνθήκης του Μάαστριχτ και της προσχώρησης στα ευρωπαϊκά προαπαιτούμενα. 

Στην πράξη, αυτό είναι το έτος κατά το οποίο μια χούφτα ανθρώπων πρόδηλα στην υπηρεσία του διεθνούς χρηματοπιστωτικού καρτέλ έχει καταλύσει κάθε είδος και έκφανση της εθνικής κυριαρχίας μας.

Ήταν αναγκή να μετατοπιστεί στις κρατικές εταιρείες, η κερδοσκοπική επίθεση του Soros που είχε υποτιμήσει τη λίρα σχεδόν 30% και επέτρεψε την αγορά των ασημκών του κράτους σε τιμές ξεπουλήματος και έτσι έφθασαν οι γύπες. 


Οι περισσότερες από τις στρατηγικές κρατικές εταιρείες πέρασαν σε ξένα χέρια ή εν τέλει ιδιωτικοποιήθηκαν. 

Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι το IRI (ινστιτούτο βιομηχανικής ανασυγκρότησης) που στην κοιλιά του στα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε περίπου 1000 εταιρείες, το καμάρι της χώρας, διαμελίσθηκε και πουλήθηκε με τη συνενοχή του Προέδρου του Romano Prodi (1982-1989 και κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ 1993 και 1994), ο οποίος Prodi επιβραβεύτηκε από το καρτέλ που με τη σειρά του ευνόησε την άνοδο του στον Πρωθυπουργικό θώκο της Ιταλίας και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Για να τον αντικαταστήσει ως πρωθυπουργός στην Ιταλία και να συνεχίσει το έργο του διαμελισμού των κρατικών επιχειρήσεων θα επιληφθεί ο Μάσιμο Ντ 'Αλέμα , που το 1999, θα διευκολύνει την παραχώρηση, μεταξύ άλλων,της Autostrade per l'Italia και των Autogrill (σταθμοί ανεφοδιασμού με καταστήματα εστίασης, μοτέλ, συνεργεία κλπ) στην οικογένεια Benetton, η οποία έτσι ανέλαβε το απόλυτο μονοπώλιο στον τομέα των διοδίων και την τροφοδοσία των αυτοκινητοδρόμων.

Μια ενέργεια που είχε ως αποτέλεσμα το ιταλικό κράτος να χάσει δισεκατομμύρια από κύκλους εργασιών πολύ υψηλών και εξασφαλισμέων εσόδων κάθε χρόνο.


Τα έγγραφα της εποχής μας λένε ότι εκείνα τα χρόνια ήταν ο Πρόεδρος της IRI ο Gian Maria Gros-Pietro. 

Προφανώς εκείνα τα χρόνια, εκτός από την μάνα του αμφιβάλλω αν τον ήξερε κανείς στην Ιταλία. 

Όμως , αντίθετα ήταν γνώριμος του οικονομικού κερδοσκοπικού Καρτέλ: τον ήξεραν καλά, και το 2001, αφού μάλιστα επίσημα τον κάλεσε στη συνάντηση της Bilderberg στη Σουηδία, μαντεύετε την παρέα του; 

Φυσικά μαζί με τον Mario Draghi και με κάποιον Mario Monti, που αμφότεροι θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από το ίδιο το Καρτέλ το οποίο στο εγγύς μέλλον θα τοποθετήσει τον Ντράγκι στην Τράπεζα της Ιταλίας και, στη συνέχεια, την ΕΚΤ, ενώ ο Mario Monti από την Goldman Sachs θα περάσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (κομισιόν) και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί επικεφαλής της μη εκλεγμένης κυβέρνησης τεχνοκρατών στην Ιταλία (Παπαδήμος ένα πράγμα και συγχρόνως).

Και τι απέγινε με τον Gian Maria Gros Pietro;
Ομορφιές.

Ο Gian Maria Gros-Pietro, ο οποίος το μοιραίο 1992 ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής βιομηχανικών Στρατηγικών των ιδιωτικοποίησεων του Υπουργείου Βιομηχανίας, το 1994 έγινε μέλος της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων που ιδρύθηκε -μάντεψε από ποιον; - μα από τον Mario Draghi!.

Τώρα καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί το οικονομικό κερδοσκοπικό αυτό Καρτέλ για να θέσει πλοκάμια παντού και να διασφαλίσει ότι υπάρχει πάντα ένα από τα μέλη του σε βασικούς ρόλους. 

Αλλά δεν τελειώνει εδώ.

Όπως είδαμε το 1997, ο Gross Pietro είναι πρόεδρος της Iri, ενώ οργανώνεται η πώληση της Autostrade per l'Italia σε τιμές ξεπουλήματος, η οποία πώληση θα ολοκληρωθεί το 1999 με τη μεταφορά του δικτύου των αυτοκινητοδρόμων στον όμιλο Atlantia spa, εταιρεία υπότον έλεγχο της Edizione srl, που είναι οικογενειακή εταιρεία του χαρτοφυλακίου Benetton.

Ο Gros-Pietro υπογράφει την παραχώρηση. 

Τώρα φανταστείτε το αδιανόητο.

Τι συμβαίνει το 2002; 

Ο Gian Maria Gros-Pietro, που χειρίστηκε η ιδιωτικοποίηση της Eni θα προεδρεύσει για σχεδόν 10 χρόνια μάντεψε τι; ...

Ακριβώς, την Atlantia SpA,την εταιρεία στην οποία μόνο τρία χρόνια νωρίτερα, ως δημόσιος υπάλληλος, είχε ξεπουλήσει την διαχείριση των Ιταλικών αυτοκινητοδρόμων

Le jeux sont fait. Που λέει κι ο κάθε γκρουπιέρης

Σε αυτό το σημείο ας προσπαθήσουμε να διαβάσουμε τους όρους της σύμβασης παραχώρησης του δικτύου αυτοκινητοδρόμων.

Λυπάμαι, αγαπητοί φίλοι.
Δεν μπορείτε.

Αυτά καλύπτονταν από κρατικό απόρρητο, ούτε κι αν επρόκειτο για μια πολύ εμπιστευτική στρατιωτική επιχείρηση τέτοια μυστικοπάθεια.Αλλά πώς γινόταν αυτά τα χρόνια η συνήθης συντήρηση από τους διαχειριστές της Autostrade per l'Italia;

Η μακάβρια απάντηση περιγράφεται στα τραγικά γεγονότα της Γένοβας και όχι μόνο.Διαβάζοντας τα στοιχεία της ετήσιας εκθεσης (2017) που δημοσιέυθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών, προκύπτει μια εκτίναξη του κύκλου εργασιών (σχεδόν 7 δισεκατομμύρια) από τα διόδια που καταβλήθηκαν.

Μόνο οι επενδύσεις μειώθηκαν (μειωμένες κατά 20%) και οι δαπάνες συντήρησης αντισταθμίστηκαν μειούμενες αντίθετα από την λογική που θα έπρεπε να προβλέψει αύξηση του κόστους συντήρησης σε συνδυασμό με την αύξηση της κυκλοφορίας. Αλλά η ασφάλεια των οδηγών έχει επισκιαστεί από τη μεγιστοποίηση των ήδη μη φυσιολογικών υπέρμετρων κερδών.

Και τι εγινε με τυχόν έκτακτες παρεμβάσεις των αρμόδιων Υπουργείων;


Δεν υπήρχαν χρήματα που να διατίθενται για έκτακτες παρεμβάσεις, ακόμη και αν το ζητήσουν εμπειρογνώμονες λόγω των δημοσιονομικών περιορισμών που πρέπει να τηρούνται και να επιβάλλονται από έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό.
Τι περιορισμούς;
Αυτούς τους γνωστούς, τους Ευρωπαϊκούς.

Και από ποιον επιβλήθηκαν αυτοί οι περιορισμοί;

Μα από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ του 1992, από τη Συνθήκη της Λισαβόνας του 2007 και από την ισορροπία του προϋπολογισμού στο σύνταγμα του 2011, το γνωστό μας Σύμφωνο Σταθερότητας.

Και ποιος τους ήθελε; Μαντέψτε;

Στη σειρά Romano Prodi, Massimo D'alema, Mario Monti, με την εξωτερική υποστήριξη του Mario Draghi.

Κι έτσι κάθε γρανάζι μπήκε στη θέση του.

Καλά θα μου πείτε, δεν ήταν αυτοί που συμμετείχαν μαζί στις κερδοσκοπικές οικονομικές οργανώσεις καρτέλ που ήθελαν και επεξεργάζονταν την κατάρρευση της χώρας ;

Ακριβώς, ΑΥΤΟΙ. Ο κύκλος κλείνει.

Μέρος του κειμένου προέρχεται
από το βιβλίο / έρευνα La Matrix Europea του Francesco Amodeo
la crociera del britannia tra affari e sospetti (https://www.corriere.it/romano/09-06-16/01.spm )

corriere.it
he cosa accadde realmente il 2 giugno 1992 a bordo del Britannia, il panfilo della Corona d’Inghilterra, dove manager ed economisti italiani…

 
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Le jeu est fait

  ή

  Les jeux sont faits.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χάθηκα στις λεπτομέρειες και έχασα την ουσία...
  Ποιος μπορεί με δύο δυο λόγια να μου την πει?
  Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ουσία είναι ότι οι "κατάλληλοι" άνθρωποι στην Ιταλία ξεπούλησαν όλα τα ασημικά της στα διεθνή χρηματοπιστωτικά Καρτέλ, όπως ακριβώς συνέβη και συμβαίνει και στην Ελλάδα.
   Κορυφαίος της προδοσίας προς τον Ιταλικό λαό, ο Μάριο Ντράγκι και ακολουθούν και άλλα πολύ γνωστά ονόματα. Ρομάνο Πρόντι, Μάσσιμο Ντ'Αλέμα, Μάριο Μόντι... και το κακό συναπάντημα.

   Διαγραφή
  2. Κοινώς, βάζοντας στις κατάλληλες θέσεις σε "ανύποπτο" χρόνο ανθρώπους κλειδιά, πετυχαίνεις το ξεπούλημα κερδοφόρων δημοσίων οργανισμών και εταιρειών σε ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα και η αμοιβή αυτών (πέρα από το μαύρο χρήμα που γυρίζει) είναι και η επικερδής δημόσια θέση (ή αξίωμα) που ο ίδιος ο λαός πληρώνει για άτομα που δρουν ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ενάντια στα συμφέροντά του... Όταν μάλιστα βάλεις πρωθυπουργό ή υποικ ή κεντρικό τραπεζίτη μίας χώρας αυτόν που υπηρετεί τα συμφέροντα του κερδοσκοπικού ολιγαρχικού καρτέλ, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει!!!
   Αυτή είναι η γενική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ της οικονομικής ολιγαρχίας!!!
   Τα πρόσωπα κλειδιά (που ουσιαστικά είναι τα χέρια που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ) είναι ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΑ και επιβιώνουν μέσα από διάφορες θέσεις ώστε να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα όποτε χρειάζεται από τα αφεντικά τους...
   Πάμε στην Ελλάδα να δούμε μερικά τέτοια πρόθυμα λαμόγια:
   Κοτζιάς!!! Πόσοι ξέρουν ότι αυτό το μη εκλεγμένο λαμόγιο που ξεπουλάει την Ελλάδα ήταν "σύμβουλος" του Πάγκαλου στο ΥΠΕΞ;
   Στουρνάρας, Παπαδήμος!!! Και οι δύο επί Σημίτη έστησαν την κομπίνα με τα swap της GOLDMAN SACHS. Αντί να βρεθούν στη φυλακή ξέρουμε πολύ καλά σε ποιες θέσεις βρέθηκαν και βρίσκονται...
   Κουρουμπλής, μπουμπούκος, Οικονόμου... άτομα παντός κόμματος και παντός καιρού. Χαμηλού επιπέδου κατσαπλιάδες, τιποτένιοι, πρόθυμοι να υπηρετήσουν κάθε ξένο που προσκυνάνε για το ξεπούλημα της χώρας!!!
   Σταθάκης!!! Αυτός αποτελεί από μόνος του κεφάλαιο απάτης με τη γνωστή υπόθεση του πανεπιστημίου Κρήτης, που όταν ζητήθηκε από τον εισαγγελέα η άρση ασυλίας του τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ και οι ΝΔιτες!!! Αντάλλαγμα και η μη άρση ασυλίας του μπουμπούκου για μήνυση για φορολογική παράβαση!!!
   Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς προωθούνται και προστατεύονται τα λαμόγια μεταξύ τους αλλά και από τα αφεντικά τους... Και φυσικά αναλόγως της υπηρεσίας που προσφέρουν και της ξελιγωμάρας πάει και η αμοιβή!!!
   Ένα μέρος των αμοιβών, πέρα από τη θέση και τα προνόμια που πληρώνονται από αυτούς που κλέβουν (στην περίπτωση της Ελλάδας, τον Ελληνικό λαό) είναι φυσικά και κάποιες αμοιβές σε οφσόρ για να κρύβεται και καλύτερα το ξέπλυμα... Και φυσικά κάτι "βραβεία" για την προδοσία, κάτι προσκλήσεις και μυστικές συναντήσεις, κάτι επισκέψεις στους Ρότσιλντ για να σου πουν τι θα κάνεις κ.λ.π.
   Για να μην ξεχνιόμαστε ο Τσίπρας πήγε στο Τέξας για να πάρει οδηγίες (όχι! ποτέ δε διαπραγματεύτηκε, για να τελειώσει τη δουλειά τον έβαλαν και τον παρουσίασαν ως "αριστερό" που είδε το "φως το αληθινό του μονόδρομου των μνημονίων"-βασικό στοιχείο για την ηττοπάθεια και παράδοση ενός αναξιοπρεπούς και αμόρφωτου λαού) και τώρα ετοιμάζουν τον Κούλη που τον ενημέρωσαν σχετικά στην Μπίλντερμπεργκ! (Μας είπε ότι τον κάλεσαν επειδή είναι ένα "think tank" και χρειαζόταν τα "φώτα" του για τη λύση των διεθνών προβλημάτων!!!Από το ίδιο παραμάγαζο πέρασαν Πάγκαλος, Διαμαντοπούλου, Στουρνάρας κ.λ.π. μπουμπούκια!!!)
   Όποιος θέλει να καταλάβει πώς λεηλατείται μία χώρα επ'ωφελεία των κερδοσκοπικών συμφερόντων μπορεί να διαβάσει την κατάπτυστη "σύμβαση" για τα αεροδρόμια που χαρίστηκαν στη FRAPORT...

   Υ.Γ. Tα στοιχεία είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα αυτού που συμβαίνει. Ο Τσίπρας τελειώνει τη δουλειά που είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί από το 1ο μνημόνιο!!! Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ τον Τσίπρα... Βάζει στο κάδρο το ΣΥΝΟΛΟ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ που ξεκινάει μάλιστα πολύ πριν το 2010...

   Διαγραφή
  3. Αλλά η ασφάλεια των οδηγών έχει επισκιαστεί από τη μεγιστοποίηση των ήδη μη φυσιολογικών υπέρμετρων κερδών
   Ο τελευταιος να κλισει την πορτα να μην κρυωσεις.
   Καληνυχτακιας

   Διαγραφή
  4. ...δυσκολα να εισελθεις στο βαθος και υψος σκεψης-ζησης των προαναφερομενων ασιατων , του κειμενου , διεθνιστων πτυχιουχων λεηλατων των ηπειρων της υφηλιου γιατι ξεπερασαν πλεον τους Δαρειους και τους Ξερξηδες και σημερα ειναι βοηθοι του θεου των που συχναζει αυτος σιγουρα μεταξυ των γαλαξιων λενε οι πτυχιουχοι χιμπατζηδες του διαστηματος....πεντακαθαρο κειμενο που δειχνει τα εγκληματικα διποδα.

   Διαγραφή
  5. Σας ευχαριστω. Λίγο πολύ αυτό είχα καταλάβει αλλά είναι αλήθεια ότι κάπου είχα μπερδευτεί. Να είστε καλά όλοι σας!

   Διαγραφή
 3. "Αλέξη, άκου τη γιαγιά Ανθούλα..."https://www.youtube.com/watch?v=fiRZ8XLTTgc
  Μια καλή φίλη ου έστειλε αυτό το καταπληκτικό video για τη Μακεδονία. Καίει και τσουρουφλάει τον Άλεξ και ανοίγει και την καρδιά μας με το γέλιο που προκαλεί! Μην το χάσετε και διαδώστε το.
  Υγ.-1. Δεν υπήρχε ανάλογο άρθρο για να στείλω αυτό το μήνυμα και έτσι επέλεξα τυχαία ένα άρθρο.
  Υγ.-2 Πόπη, είμαι βέβαιη ότι αν το δεις, θα το αναρτήσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να δω τι θα πρωτοαναρτήσω... και δεν έχω κάνει και διακοπές ακόμα

   Διαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΨΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.....

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ