Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ «ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ «ΕΦΙΑΛΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! - ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ
Η μαζική επίθεση που τούς εξαπολύθηκε, ξεκίνησε από πρωτίστως συστημικά γνωμο/ειδησεογραφικά μέσα αμφιλεγόμενων προσώπων που μού παρίσταναν και τους πολεμικούς ανταποκριτές στο μεσουράνημα της καρα-διεφθαρμένης πασοκοκρατίας, και επεκτάθηκε σε ιστολόγια ύποπτης δράσης και προελεύσεως που έχουν στοχοποιήσει όποιον δεν πείθεται από την δράση τους ή είχαν απωθημένα με κάποια από αυτά τα πρόσωπα.
Στους όποιους χαρακτηρισμούς των συκοφαντών μου, δεν θα συναινέσω.
Τον λόγο, έχει ήδη η δικαιοσύνη.

Η περιύβριση του νεκρού συζύγου μου ως "κυπατζή", οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί στο πρόσωπό μου και τα υβριστικά σχόλια όλων των σχολιαστών στους διαδικτυακούς χώρους που αναρτήθηκαν,  θα κριθούν στα δικαστήρια...

Οφείλω όμως να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που  μου στάθηκαν έμπρακτα αυτές τις μέρες, με τον τρόπο τους ο καθένας, αλλά και τον αγαπητό συνάδελφο blogger ΚΩΣΤΑ - ΤΑΥΡΟ για την συμπαράστασή του.

Όταν γνωρίζεις πως αγωνίζεσαι έντιμα, γνωρίζεις πως όση λάσπη και να σου ρίξουν, τα χέρια των λασπολόγων θα βρωμίσουν... όχι εσύ...

Φίλες και φίλοι, συνεχίζουμε τον αγώνα... οι λασπολόγοι, δεν μας λυγίζουν...

Στόχος μας, ΜΟΝΟΝ Η ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ... ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ...

Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
 

Καλλιόπη Σουφλή Αυτές τις ημέρες έχει εξαπολυθεί μία άνευ προηγουμένου επίθεση σε αυθεντικά και αδέσμευτα πατριωτικά ιστολόγια και πρόσωπα, ΚΑΙ σε γενικά πλαίσια βεβαίως βεβαίως σε όλο το διαδίκτυο, αλλά ΚΑΙ σε συγκεκριμένους στόχους όπως αυτούς με τους οποίους θα ασχοληθούμε:


ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
Προϊστάμενος στη διεύθυνση Κατασκοπίας της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, γνωστός σε εμάς από την αγωνιστική πατριωτική του στάση σε θέματα όπως η υπόθεση “Πυθία”. Αυτή είναι η σχετική μας ανάρτηση πολύ μεγάλης αναγνωσιμότητας τον περασμένο Ιούνιο:
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ 2009-2019
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
Το νούμερο ένα ίσως πρόσωπο με εθνικοαπελευθερωτική αποστολή, καθώς και σημαντικός αφυπνιστικός παράγοντας, στους Έλληνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Προσφάτως, αναδημοσιεύσαμε από την αγωνιστική του ιστοσελίδα GREEK NEWS ON DEMAND, την ανάρτηση:
"ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ (GREEK NEWS ON DEMAND) KAI THΣ ΠΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ (ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ) ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!
 
ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. 
Γνωστή για τους αγώνες της και τις μηνύσεις που έχει φάει στην προσπάθεια να ξεσκεπάσει τεράστια σκάνδαλα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωστή για το απαράμιλλο πατριωτικό της φρόνημα και τον καθημερινό της πόλεμο κατά των προδοτών της πατρίδος μας, μέσα από το ιστολόγιό της Αττικά Νέα. 
Προσωπική μου φίλη, ώστε να γνωρίζω καλά την καθαρότητα της προσωπικότητάς της και του αγώνα της. 
   
Η ΕΠΙΘΕΣΗ
Η μαζική επίθεση που τούς εξαπολύθηκε, ξεκίνησε από πρωτίστως συστημικά γνωμο/ειδησεογραφικά μέσα αμφιλεγόμενων προσώπων που μού παρίσταναν και τους πολεμικούς ανταποκριτές στο μεσουράνημα της καρα-διεφθαρμένης πασοκοκρατίας, και επεκτάθηκε σε ιστολόγια ύποπτης δράσης και προελεύσεως που έχουν στοχοποιήσει όποιον δεν πείθεται από την δράση τους ή είχαν απωθημένα με κάποια από αυτά τα πρόσωπα.
Εμείς δεν θα κατονομάσουμε αυτά τα πρόσωπα και τα ιστολόγιά τους. Πρέπει να αναφέρουμε όμως πως η επίθεσή τους αυτή αναδημοσιεύτηκε στα Κατοχικά Νέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Κατοχικά Νέα υιοθετούν και τις απόψεις τους. 
 
Είναι γνωστό άλλωστε πως αποτελούν από χρόνια πολυσυλλεκτική ιστοσελίδα που φιλοξενεί όλες τις γνώμες, και των μεν και των δε, με αποτέλεσμα σε άλλους να αρέσουν κάποια θέματα και κάποιοι άλλοι να τα βρίσκουν απαράδεκτα. 
 
Και στο δικό μας ιστολόγιο συμβαίνει αυτό, όσο κι αν προσπαθούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια τον προσανατολισμό και τους στόχους μας. 
 
Στο Διόδοτο για παράδειγμα, έχουμε δυο τρεις φορές αναδημοσιεύσει άρθρα των Κατοχικών Νέων (συγκεκριμένα..γνώμης Stranger) και πάρα πολλές φορές έχουμε παραπέμψει με σύνδεσμο. Δεν θα αναδημοσιεύαμε όμως, με τίποτα, ξένα άρθρα με "Αρκτούρους" και "έβδομες συνειδησιακές διαστάσεις" (λέμε τώρα..), πράγματα που μας φαίνονται ανεπιβεβαίωτα, νεοεποχίτικα και δεν μάς εκφράζουν γενικώς. Υπέρχουν όμως πολλοί αναγνώστες και ερευνητές που τα βρίσκουν σημαντικά και τα αποζητούν. Και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.
Από την άλλη, αποτελεί κοινό μυστικό ότι τα Κατοχικά Νέα και τα Αττικά Νέα έχουν μεταξύ τους κάποια αντιπαλότητα, της οποίας οι λόγοι δεν είναι επί του παρόντος. Αλλά αναρωτιέμαι "τί σόι αντιπαλότητα είναι αυτή" όταν προσφάτως τα Κατοχικά Νέα δημοσίευσαν αποκλειστικό άρθρο των Αττικών Νέων. Τί σόι αντιπαλότητα, όταν γνωρίζοντας την φιλία μου με την Πόπη Σουφλή, έχουν αναδημοσιεύσει τα μισά σχεδόν αποκλειστικά άρθρα του Διόδοτου.

ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Χωρίς λοιπόν να παραπέμψουμε στην εν λόγω ανάρτηση των Κατοχικών Νέων, θα αναδημοσιεύσουμε μόνο κάποια αποσαφηνιστικά σχόλια που βρήκαμε εκεί, η ανάρτηση των οποίων είναι και πάλι προς τιμήν των Κατοχικών Νέων, διότι επιβεβαιώνει και την ανωτέρω εκτίμησή μας. Τα βρήκαμε εντυπωσιακά, γιατί συμφωνούμε με αυτά, και μάλιστα καλύπτουν ικανοποιητικά τους ισχυρισμούς μας για τα τρία πρόσωπα που αναφέρονται στην αρχή της παρούσης αναρτήσεως.

 
ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ says:

Τι άρθρο είναι αυτό;
Είμαι αναγνώστης των Αττικών Νέων ( δεν σχολιάζω ) σχεδόν όσα χρόνια και των Κατοχικών Νέων. Ένα έχω να πω: Εάν υπήρχαν άντρες με τα δικά της ”καλαμπαλίκια΄΄ η Ελλάδα μας θα έφτανε στους ουρανούς.
Πιστεύω ότι η κ. Σουφλή είναι πραγματική ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ και ο λόγος της με καλύπτει όπως ακριβώς κι ο λόγος του δημιουργού του παρόντος site.


ΚΑΛΑ says:

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ…
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ: ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ?)


ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ says:

Ο Stranger και τα Κατοχικά Νέα δεν είναι που μόλις πριν μερικές μέρες αναδημοσίευσαν άρθρο της;
Και ναι, ούτε τέλειος είμαι και λάθη κάνω ως άνθρωπος.
Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι δεν ακούω κι έχω τα μάτια ανοιχτά.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

Φίλε αγρότη την διάβαζα και εγώ αλλά από τότε που ξεκινησε να κατηγορεί τον στρειτζερ και υποστήριζε τον ψινακη πολύ πριν τις δημοτικές εκλογές κάτι μου βρωμαγε μιλάμε αν έγραφες κάτι κατά του ψιψινου αυτή τρελαινονταν και την απέρριψα από την ενημέρωση μου


ΜΑΔΟΥΡΟ says:

Να τα λέμε πιο σωστά:
Υποστήριζε, λόγω της αγανάκτησης της με τα προηγούμενα μεγάλα λαμόγια δημάρχους, ότι ο Ψιψινάκης είναι πλούσιος από την κούνια του, ότι δεν αναλαμβάνει τον Δήμο για να φάει και ότι δεν αποκλείεται να βάλει από την τσέπη του κιόλας για να βοηθήσει το Δήμο. Μάλιστα του είχε πει, από τότε προεκλογικά, ότι αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της θα την βρει απέναντι του.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΔΟΥΡΟ says:

Ξυπνάτε ρεεεε!!!!!!
 
Τα πρακτόρια λένε τους πραγματικούς πατριώτες πρακτόρια.

Ο Αγγελάκης δεν είναι σύζυγος της Σουφλή και δεν έχουμε κανένα στοιχείο ότι αυτός ήταν μαζί με τη Σουφλή και τον Κουντούρη στο Μάτι.

Ούτε καταδικασμένος για κατασκοπεία είναι ο άνθρωπος, αλλά σε διαθεσιμότητα. Είναι αγνός πατριώτης ο οποίος ούτε θέλει να είναι πια στην ΕΥΠ τώρα που είναι γεμάτη συριζοπασόκους και πράκτορες της σια-ι-εη, με ανθελληνική δράση.

Ο Κουντούρης είναι ελληνοαμερικάνος και όχι ελληνοκαναδός. Είναι αγνό παιδί πατριωτόπουλο και έχουν δημοσιευτεί εξαιρετικά του άρθρα και στα Κατοχικά Νέα.
 
 
Η Σουφλή είναι τίμια πατριώτισσα, ούτε μασόνα ούτε κυπατζού. Σαν δημοσιογράφος που μένει και μεγάλωσε στην Ν.Μάκρη είναι δυνατόν να μην έχει προσπαθήσει να γνωρίσει υπαλλήλους της αμερικάνικης βάσης για πληροφορίες γενικώς; 
 
Αυτό σημαίνει κι ότι συνεργάζεται σε ανθελληνικά πρότζεκτ;

Μάθετε τώρα ποια είναι η νέα Υπέρβαση (καμία σχέση με την παλιά) εδώ:
https://zoidosia.blogspot.com/2017/01/o.html
και το άλλο νέο φιντάνι Μπιτάκου: γυφτισούλα, με διασυνδέσεις μαζί με τον αδελφό της σε κυκλώματα γυμναστηρίων, μπράβων και αναβολικών.

Την μάθαμε τα 5 λεπτά που άρπαξε το μικρόφωνο στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο. 
 
Προσωπικά μου βρώμισε από την αρχή για μασσαντ-ικός δάκτυλος και επιβεβαιώθηκα. 
 
Την προωθούν κανάλια, τής βάζουν άρθρα της στο προνιούς, της έχουν ήδη ετοιμάσει κι αυτής κόμμα, μαζί με δεκάδες άλλους πρακτορίσκους των εχθρών μας. 
 
Έχει ιστοσελίδα που μού μοστράρει τον Καργάκο και τον Νικόπουλο σε φωτογραφίες και τους εκθέτει χωρίς να έχουν καμιά σχέση μαζί της και γίνονται έτσι ρεζίλι οι άνθρωποι. 
 
Πατριδοκάπηλη κι αυτή και ψευτοπατριώτισσα σαν την χρυση αυγη. 
 
Συνεργάζεται με Πατσικα, Γκατζούλη, μετά τους κάνει εχθρούς της, παραμύθιασε την Μαρούπα..
και ποιους δεν έχει παραμυθιάσει το πρακτοράκι. 
 
Ίσως και οι Νικόπουλος, Καργάκος την δέχτηκαν κάποια στιγμή να την ακούσουν γιατί γεροντάκια είναι κι αυτοί..να μην σαστίσουν από ωραίο μπούτι και γάμπα;

ΞΥ-ΠΝΑ-ΤΕ!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κουντούρης says:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. 
 
ΙΔΟΥ οι Έλληνες μπλόγκερ, ακτιβιστές, δικηγόροι, κτλ….ΑΝΟΗΤΟΙ που πάνε να μιμηθούν τον Κώστα Βαξεβάνη που θέλει να σκοτώσει ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ!!! 
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ευχαριστώ όσους έδωσαν προσοχή στην παρούσα ανάρτηση. Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν την διαδίδατε παραέξω, ώστε να διασφαλιστεί η μέχρι τώρα προσπάθεια πραγματικών πατριωτών. 
 
Εύχομαι να μην λερωνόταν τόσο ο πατριωτικός χώρος από πατριδοκάπηλους και πράκτορες των εχθρών της Ελλάδος. Μακάρι να μην γινόντουσαν όλα αυτά τώρα, στην πιο δύσκολη και επικίνδυνη εποχή για την πατρίδα μας.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 6/8/2018σχόλια:

 1. Άσχετα με την αντιπαλότητα που έχουν τα κατοχικά νέα με τα αττικά νέα, τα διαβάζω μερικές φορές και βρίσκω κάποια άρθρα που με ενδιαφέρουν. Όταν ιστολόγια αναδημοσιεύουν άρθρα από άλλα ιστολόγια συνήθως σχολιάζουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν.

  Με ενόχλησε η δημοσίευση των κατοχικών γιατί ήταν αναδημοσίευση της επίθεσης της μαντάμ μπιτάκου, ένα πολύ μεγάλο άρθρο με άπειρες ανακρίβειες και ιδιαίτερα με ενόχλησε ο τίτλος που όσο και να διαφωνείς με ένα άτομο δεν χυδαιολογείς στον τίτλο γιατί αυτό δείχνει (ελλείψει σχολιασμού) ότι συμφωνείς με τα αναγραφόμενα.

  Για ψάξτε αν αληθεύει ότι η μαντάμ "πατριώτισσα" μπιτάκου έχει ΜΚΟ γιά άστεγους και παίρνει πολλά λεφτά κρατικής επιδότησης...

  Τι σόϊ νούμερο είναι η μπιτάκου που την προβάλλουν τόσο συχνά όλα τα κανάλια και δίνει τόσες συνεντεύξεις; 

  Σύμφωνα με το άρθρο η Κα Σουφλή (μόνη της με ένα απλό ιστολόγιο) επηρεάζει τον κόσμο να μην πάει στις συγκεντρώσεις που συγκεντρώνει η καναλο-προωθούμενη μπιτάκου που την προβάλλουν σε άπειρες εκπομπές και άπειρες ιστοσελίδες!!! 

  Το ωραίο είναι που γράφουν ότι η Κα Σουφλή ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ τον κόσμο να πάει στις συγκεντρώσεις!!!!

  Μέγα ατόπημα του Stranger και ο χρόνος θα δείξει ποιός είναι πράκτορας και ποιού κράτους και από ποιά γέφυρο-πλευρά κατάγεται...
  Α.Α. 2. H Κα Σουφλη τους εχει στενεψει τα παπουτσια. 
  Παντα αναφερεται σε αληθειες τις οποιες στηριζει με στοιχεια.
   Ο Διηνεκης το ιδιο, σου λεει πατα ΕΔΩ κι* ΕΔΩ και παραπερα. 
  Μαλιστα ειχε καποτε αναρτησει αρθρο για τα Ελληνικα επωνυμα. 
  Παντως για τα εις -ακου καλον ειναι να ανατρεξει κανεις στο 1492, Φερδινανδος και Ισαβελλα. 
  Η συγκεκριμενη κοσμει το διαδικτυο με φωτογραφιες εν μεσω νεαρων προς το σοκολατι. 
  Πολυ αλληλεγγια και συναμα Μπουμπουλινα δεν κολλαει.

 3. Πολύ καλό άρθρο, Ταύρε. Εμπεριστατωμένο.
  1. Μαράκι,
   ευχαριστώ για τον πάντα καλό σου λόγο.

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

31 σχόλια:

 1. Μιας και ανέβασες αυτή τη φωτογραφία του εφιάλτη,το Κ.Α.Σ. αποχαρακτήρισε τις Θερμοπύλες από αρχαιολογικό χώρο Α1 σε Β1 προκειμένου το ΤΑΥΠΕΔ να ξεπουλήσει την Ιερή περιοχή σε αλλοδαπούς επενδυτές για την κονόμα.Ο Εφιάλτης άφησε πολλούς απογόνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεσα στη μαχη πατριωτων και ψευτοπατριωτών,καταφερες να λασπολογησης παλι την Χρυση Αυγη[ετσι στο ανεμελο]Το εβγαλες παλι το μεροκαματο.Εχει πλακα να Τους υπενθυμίζεις ότι ο εχθρος τους είναι στο στοχαστρο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. υπαρχουν σχολια αλλα τα θαβεις. Κακο κοριτσι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @10.13, όσα σχόλια έχω ανοίξει μέχρι στιγμής, τα έχω δημοσιεύσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @7.58, υπάρχει καμιά αναφορά μου στη Χ.Α. και δεν την βλέπω;;;
  Πάμε καλά, ή να ζητήσουμε από τα φαρμακεία της Αττικής, όλο το στοκ που έχουν σε ψυχοφάρμακα, να σας τα στείλουμε;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 666?... ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΟ ΜΕ ΕΚΟΨΕ Ο ΣΤΡΑΝΓΚΕΡ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @3.23, όταν έλθει η ώρα...
  Όταν βρίσκεσαι σε πόλεμο, ποτέ δεν αποκαλύπτεις τα χαρτιά σου στον εχθρό, πριν της ώρας τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @3.26, κάτι ερωτήσεις που κάνετε;;;
  Μήπως γι αυτό σας έκοψε;;; Επειδή είστε Χριστιανός;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κυρια Σουφλη,συνεχιστε οπως εσεις ξερετε.Οφθαλμος Δικης παν θ΄' ορα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @4.33, φυσικά και θα συνεχίσω... λειτουργώ πάντα με οδηγό την συνείδησή μου και μέχρι τώρα, δεν με έχει προδόσει.
  Άλλωστε σ' αυτήν δίνω λογαριασμό και Στον παν θ' ορά...δηλαδή, στον Θεό... στον Χριστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ομολογώ ότι δε γνωρίζω την υπόθεση (ίσως όταν βρω χρόνο να ρίξω μία ματιά). Βλέποντας όμως από τις ημερομηνίες βλέπω Αύγουστο... Μήπως αυτά ξεκίνησαν ΜΕΤΑ από την ανάδειξη των θεμάτων γύρω από την "περίεργη" πυρκαγιά στο Μάτι;
  Αν είναι έτσι, να ξέρετε ότι πρόκειται για μία ακόμη επιβεβαίωση ότι κάτι συμβαίνει και φοβούνται την αποκάλυψη (όντως συμβαίνει διότι είναι πολλά τα "περίεργα" για να θεωρηθούν "συμπτώσεις")!!!

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κώστα, απλά μου την είχαν στημένη...
  Το ότι ενοχλώ, το γνωρίζω... και ποιούς ενοχλώ με τις αναρτήσεις μου.
  Ενεργοποίησαν μια ποινική διώξη, για την οποία ουδέποτε έλαβα γνώση, παρά το γεγονός ότι από το 2015, βρίσκεται στα κιτάπια της τοπικής αστυνομίας και με γνωρίζουν, γιατί είχα και την εφημερίδα μου και έχω συνεργαστεί μαζί τους, σε θέματα μεταξύ της αστυνομίας και πρώην νομαρχιακού συμβούλου.
  Το λάθος του συναδέλφου Γιάννη Κουντούρη όταν επισκεφθήκαμε τον χώρο της πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν, πως έκανε απευθείας μετάδοση... και εκεί, αν έχεις δει τα βίντεο, μίλησα για κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα...
  Όσο για την περιοχή που έγραψε το blog του Βαξεβάνη, ότι ήταν φυλασσόμενη, σε πληροφορώ πως δεν υπήρχε ούτε καν η πορτοκαλί ταινία που να ειδοποιεί.
  Και η αλήθεια είναι πως κυριολεκτικά χαθήκαμε μέσα στα στενά του Ματιού, τα οποία ουδέποτε είχα επισκεφθεί.

  Σ' ευχαριστώ για τα σχόλιά σου... είναι αποκαλυπτικά.
  Να είσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των
  ώρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες.
  Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ!! ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ..Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ .. ΜΗ ΜΑΣΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2180321665547161&set=pcb.10156277327541328&type=3&theater&ifg=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Χαρά Μ, Έκαστος, εφ ω ετάχθη... και με όποιο κόστος...
  Όταν έμπρακτα έχω δίπλα μου ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, δεν φοβάμαι...
  Μεριμνά κι ο Θεός...(αν και Του τα σούρνω πολλάκις)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΠΟΠΗΗΗΗ.. ΕΓΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΟΥΡΝΩ ΚΑΑΑΑΑΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΧΑΧΑ.. ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Tarakoulas Giorgos, λυπάμαι, αλλά μάλλον είμαι κομμένη στην πρόσβαση αυτού του προφίλ... μπορείτε να μου στείλετε για ποιο προφίλ πρόκειται και τι γράφει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Aντε να πει και το κατι τις του κι ο κυριος ....καθηγητης μωρη γαϊδαρες.
  Που μου μαθατε και ......το εκαστος εφ ω εταχθει.
  Μουλαρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΟΠΗ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΕΑ (ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ) ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ...ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ.......Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ)...ΣΚΕΨΟΥ 1000 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΘΑ ΧΕΖΟΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΕΙΛΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ.....
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΟΕΑ!!!...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΟΛΑ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...5.000.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΤΟΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ "ΗΠΑ"...
  ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (ΜΕ ΧΑΡΠ ΚΑΙ ΛΕΗΖΕΡ) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ.....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.....ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ (1999)
  ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @11.47, καλά είχες εξαφανιστεί... ξαναγύρισε στο λαγούμι σου και μην ξαναβγεις, αν δεν σου το πω εγώ...
  ΓαϊδουροΠ... κι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Χαρουλιό, να κατέβεις να Του τα σούρνουμε μαζί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΠΟΟΟΟΟΠΗΗΗΗΗΗ.. ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ;;;;;; Ο Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΗΗΣ;;; ΚΑΛΕ ΖΕΙ.. ΡΕ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΧΜΜ.. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ;;;;;; ΤΙ ΛΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΣΙΛΗ;;;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΩ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ.. ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΥΣΤΑΖΩ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥΟΥΥΥΥΥ.. ΠΕΣ ΑΛΕΕΕΕΥΡΙ.. Ο ΚΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ..ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ.. ΠΗΡΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ..
  ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. εδω ειμαι κι ας αργησαααα....ο καθηγητης χμ ποιος καθηγητης;;;;εβγαλε τη γυναικεια του υποσταση κι επανηλθε σαν καθηγητης ,και μας λεει και γαιδαρες;;;;βρε γαιδουρι βρε μουλαρι πηγα στη ναξο κι ουτε καθηγητης ουτε ζαμπια ουτε κριαρι ουτε κτημα....και φυσικα δεν τον ηξερε κανενας....τελικα τι εισαι ρε μαστορα,ζωζω,φατσαφετσουλας,πατρικιος σκατικιος,δεν θυμαμαι κι ολας ολα τα υποκοριστικα ,γυναικεια και αντρικα....εν πασει περιπτωσει ΦΤΟΥ ΣΟΥ ,και πολυ σου παει.......ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @Σ.Κ. έεις ξεσαλώσει τώρα τελευταία... κώλο δεν βάζεις στο σπίτι...
  Πάντως ωραία τα γράφεις..."του καθηγητή με την γυναικεία υπόσταση"...
  Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, χρυσή μου, μα η γυναικεία κρυφή της λίμπιντο, δεν την αφήνει...
  Καλά, το πόσο γουστάρω χρυσαυγήτες με γόβα στιλέτο, ψηλές κάλτσες και ζαρτιέρες, δεν σου λέω... ιδίως όταν το παίζουν "σκληρά αντράκια"...
  Βρε, πεθαίνω στα γέλια...
  Χρυσή μου, λες να του/της δώσω και κανένα από εκείνα τα σπέσιαλ κραιγιόν μου;;;
  Ή από εκείνα τα υπέροχα καλοκαιρινά σανδάλια μου;;;
  'Ασε, γιατί θα νεκραναστηθεί η γιαγιά του η Πηνελόπη και θα καταραστεί την ώρα και τη στιγμή που το μπούκωνε γκοφρέτες...το χρυσούλι μου... χαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. φιλεναδα καλησπερα η μαλλον καλημερα και σε σενα...μολις μαζευτηκα κι εγω το κακομοιρακι πιτι μου....ειχα παει εδω παραπερα στο καπηλειο,ηπια το βραδυνο μου καφεδακι σαν καλο κοριτσακι και γυρισααα....που ειναι το ξεσαλωμα...αμαν...τωρα το χρυσαυγουλο αστο σε μενα...θα του δωσω εγω απ ολα..και ριμελ και ρουζ και μασκαρα ,α και σκουλαρικια να ειναι ασορτι και με τις τακουνες και με τις μποτες...εχω κι ενα φακιολι να του δωσω οταν καθαριζει με το αλμπανοτσουραπι, δηλ προικα κανονικη........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλώς το Σ.Κ. μου...
  Δεν με λες, λες να του κάνει η μαύρη μου η τουαλέτα με την δαντέλα και το σιφόν, σε στυλ σπανιόλικο, του Υβ Σαιν Λωράν;;;
  Άσε ... έχω και τα κατάλληλα ιταλικά πέδιλα από φίδι... και τη σχετική ιταλική τσάντα...

  Εσύ, θα αναλάβεις το βάψιμο, κι εγώ το ντύσιμο της ... Νένας Μακρή, κοινώς Θεοπούλας, κοινώς Βασιλείου Υφαντή, κοινώς Πατρίκιου Στετσώνη και λοιπών ονομάτων...

  Και θα φωνάξουμε και το Χαρουλιό, να τον σέρνει με αλυσσίδα... χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. το σπανιολικο στυλ σιγουρα του παει,καλυπτει και τις οποιες ατελειες ,[ καπουλια φοραδισια]χοντρα ποδια κλπ....το προβλημα ειναι στο τι βρακι θα του φορεσουμε....οσο για την αλυσιδα οοχι, καπιστρι θα του φορεσουμε της νενος πατρικιας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ