Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΟΥΝ: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΜΚΟ και προσωπικά συμφέροντα ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ το ΓΠΣ στο ΜΑΤΙ! Ένα διαχρονικό ΕΓΚΛΗΜΑ που κατέληξε σε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!Προχθές, σας υποσχέθηκα μια πανελλήνια αποκλειστική αποκάλυψη.

Σήμερα, σας αποκαλύπτω το πρώτο μέρος της... 
ΠΟΙΑ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΓΠΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.
Θα πρέπει να γυρίσουμε σε πρώτη φάση, εννέα χρόνια πριν... 
Όταν η εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δημοσίευε σε πρωτοσέλιδό της:  
"ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΠΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ.
ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΑΤΙ, ΠΡΟΒΑΛΙΝΘΟΣ, ΒΙΘΥΝΙΑ, ΦΩΣ, ΑΜΠΕΛΟΥΠΟΛΙΣ ΚΑΙ... ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ.

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ "ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ", ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗ."Αδιάψευστος μάρτυρας ενός ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που έδειχνε ξεκάθαρα, πως θα ερχόταν η στιγμή, να ζήσουμε μια τραγωδία, πέραν των ορίων...

Και τη ζούμε...
Δεκάδες οι νεκροί... δεκάδες οι αγνοούμενοι... χιλιάδες τα καμμένα σπίτια... στάχτη κι αποκαϊδια οι κόποι μιας ζωής... χιλιάδες στρέμματα κατεστραμμένης γης.

ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ...Και το τραγικότερο δεν έχει έρθει ακόμα...
ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟΞΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.
Χωρίς στο ελάχιστο να μειώνονται οι ευθύνες ποινικές, αστικές, ηθικές, μιας αδίστακτης κυβέρνησης και των συνεργατών της, ενός ανίκανου και επικίνδυνου δημάρχου όπως είναι ο Ηλίας Ψινάκης και των συνεργατών του που είναι οι εναπομείναντες δημοτικοί σύμβουλοι, προσθέστε και όσων τα ονόματα αναφέρονται στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.Γιατί ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...

Τότε που δήμαρχος της Νέας Μάκρης, ήταν ο Ιορδάνης Λουίζος.Τότε που η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ως αρμόδια για τον Οργανισμό Αθήνας, αρνιόταν να εντάξει στο ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... 

Τότε που το ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Σ' αυτούς που αναφέρεται το δημοσίευμα της 15ης Ιουλίου 2009, αναζητήστε τους πρώτους ΕΝΟΧΟΥΣ.

Και φυσικά, θα συνεχίσω τις αποκαλύψεις μου, με δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, από το 2006...Ναι... η κυβερνητική ΜΑΦΙΑ, έχει την πρώτη ευθύνη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...

Η Περιφέρεια Αττικής και η Ρένα Δούρου με άπαντες τους συνεργάτες της Περιφερειακούς Συμβούλους, έχει ευθύνη.Ο Δήμος Μαραθώνα με τον ανίκανο να διαχειριστεί ακόμα και το μικρότερο θέμα Ηλία Ψινάκη, που αντί να βρίσκεται στον δήμο του, γυρνοβολούσε σε πάρτι στην Μύκονο και σε εμιράτα... 
Ανίκανοι και οι εναπομείναντες δημοτικοί του σύμβουλοι...

Γι αυτό και οι παρευρεθέντες πληγέντες από την τρομακτική τραγωδία κάτοικοι του Ματιού και του Νέου Βουτζά, και άλλων συνοικιών της Νέας Μάκρης, ζητούσαν επίμονα την παραίτηση όλων των δημοτικών συμβούλων.

Θα σταθώ όμως και στο θράσος της αξιωματικής αντιπολίτευσης... και κυρίως στον επικεφαλή της, τον Στέργιο Τσίρκα, που είχε το θράσος να κάνει και επίθεση, αυτοπροβαλόμενος ότι η παράταξή του, ενήργησε σωστά.

Στο σημείο αυτό, να ενημερώσω πως ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος, είχε από διετίας παραιτηθεί, μεταβιβάζοντας το... "δαχτυλίδι" του συνδυασμού του, στον Στέργιο Τσίρκα.

Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Στέργιο Τσίρκα, πως ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, γιατί είναι στους ενόχους που σήμερα αποκαλύπτουν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ως δημοτικός σύμβουλος του Ιορδάνη Λουίζου στις προηγούμενες τετραετίες.

Στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ  που ακολουθεί, αποκαλύπτονται όλοι οι ένοχοι με το ονοματεπώνυμό τους...

(Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες, για να μεγανθύνετε την σελίδα και να διαβάσετε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.)
Σήμερα, κάποιοι από αυτούς, έχουν το θράσος να μπλέκονται και πάλι, υποτίθεται για να βοηθήσουν...

Τους δηλώνω ξεκάθαρα, πως θα κάνω κάθε νόμιμη ενέργεια, για να τους πετάξω  έξω.
Αρκετή καταστροφή έφεραν με τις ενέργειές τους.

ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

Η "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  «Η ΠΡΟΟΔΟΣ») ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ", που αιτείται όσα περιγράφονται στο υπόμνημα που κατέθεσαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, έχει υποχρέωση να εξαιρέσει τα πρόσωπα αυτά, για τα οποία φυσικά, θα ενημερωθεί και η αρμόδια εισαγγελέας.

ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή 


Δεξιά, με τα ξανθά μαλλιά, η ΜΑΡΙΑ ΜΗΛΑ


 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»)
ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ


03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΘΕΜΑ : Υπόμνημα  περί δρομολόγησης και υλοποίησης κατεπειγουσών  δράσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23.07.2018 στο πλαίσιο της κατάστασης  έκτακτης ανάγκης των άρθρων 11 και 12 του Νόμου 3013/2002, του Νόμου 3852/2010 και σύμφωνα με την Εγκύκλιο 3752/25.5.18 της Γεν. Γραμ. Πολιτικής Προστασίας.


Αιτούμαστε και αξιώνουμε άμεσα :

1.    Την άμεση στήριξη, χωρίς καμία προϋπόθεση και με κάθε τρόπο, των οικογενειών των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.

2.    Την πλήρη και ουσιαστική καταγραφή των καμένων εκτάσεων και  περιουσιακών στοιχείων των πολιτών, με βάση περιγραφή τους και φωτογραφικό υλικό, χωρίς εξάρτηση από β/θμιες επιτροπές και λοιπές γραφειοκρατικές  διαδικασίες (να μην απαιτείται η βεβαίωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες από τους πολίτες). Την αποζημίωση και αποκατάσταση στο 100% των περιουσιών, του περιβάλλοντος χώρου και των τεχνικών έργων και υποδομών.

3.    Την άμεση ανάθεση  και εκτέλεση εργασιών υλοτόμησης ιδιωτικών ή δημοσίων / κοινόχρηστων εκτάσεων σε συνεργασία Δήμου, ΥΠΕΝ, δασαρχείου Πεντέλης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με υλοτομικούς συνεταιρισμούς κατά τα πρότυπα της απόφασης 27/29.7.2018 του Δήμου Ραφήνας. Καθώς και την άμεση κατασκευή Κορμοδεμάτων η οποία αποτελεί άμεση ενέργεια αρμοδιότητας του Δήμου. Η τυχόν παράλειψη συνιστά ποινικό αδίκημα.

4.    Την άμεση υλοποίηση σχεδίου συλλογής και διαχείρισης αποβλήτων που προέκυψαν από την πρόσφατη πυρκαγιά. Τα προβλήματα αυτά αφορούν κυρίως στη συλλογή κλαδιών, οικοσυσκευών και μπαζών από τα κατεστραμμένα κτήρια. Άμεση μεταφορά των υλικών αυτών  από το Δήμο, την Περιφέρεια και από τις Ένοπλες Δυνάμεις.(άμεση ενέργεια αρμοδιότητας του Δήμου).

5.    Την άμεση τοποθέτηση 300 κάδων απορριμμάτων και 300 κάδων αποβλήτων (οικοδομικών υλικών ή καμένης βλάστησης) με βάση την πύκνωση των κατοικιών ανά οδό και τα δελτία απογραφής ζημιών του Υπουργείου Υποδομών (άμεση ενέργεια αρμοδιότητας του Δήμου). Η τυχόν παράλειψη συνιστά ποινικό αδίκημα.

6.     Την άμεση αποκατάσταση της ύδρευσης και  ηλεκτροδότησης στο 100%, σε όλον τον οικισμό και την τοποθέτηση δημοτικών φωτιστικών στις οδούς του οικισμού. Η τυχόν παράλειψη συνιστά ποινικό αδίκημα. Άμεση αποκατάσταση των δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Άμεση συντήρηση και ενεργοποίηση των κρουνών πυρόσβεσης. Άμεση επανακατασκευή των δύο Πυροφυλακίων, και αποκατάσταση της Εκκλησίας, του Σχολείου, των Αθλητικών Κέντρων (Νυμφών και Χρυσ. Σμύρνης), και των κοινοχρήστων χώρων του Οικισμού (Ρήγα Φεραίου και Μιαούλη). 

7.    Την άμεση τοποθέτηση σημάνσεων επικινδυνότητας σε δρόμους με κλαδιά, δέντρα, επικίνδυνα υλικά κλπ.( άμεση ενέργεια αρμοδιότητας του Δήμου) καθώς και την αντικατάσταση όλων των καμένων πινακίδων οδών, σημάνσεων της τροχαίας κλπ. Άμεση κατασκευή στηθαίων ασφαλείας στα πρανή των οδών. Η τυχόν παράλειψη συνιστά ποινικό αδίκημα.

8.    Την έκδοση Απόφασης που θα επιτρέπει την αποκατάσταση των  ζημιών επί τη βάσει προϋφιστάμενων οικοδομικών αδειών με απλή ενημέρωση της υπηρεσίας δόμησης, χωρίς κόστος και άλλη προϋπόθεση για τους πολίτες. (υπό τον όρο της βεβαίωσης στατικής επάρκειας από μηχανικό για τα ολικώς ή μερικώς κατεστραμμένα κτίρια).

9.    Την άμεση  οριοθέτηση του καμένου περιαστικού δάσους και κήρυξή του   ως αναδασωτέου. Σεβασμός των εμπραγμάτων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων.

10.    Την απαλλαγή των κατοίκων κύριας ή εξοχικής κατοικίας, ΜΟΝΟΝ των πυρόπληκτων περιοχών, ανεξαρτήτως αρμοδιότητας ΔΟΥ που υπάγονται, από τις ασφαλιστικές εισφορές και φορολογικές υποχρεώσεις για την περίοδο από 1/6 εως 31/12/ 2018, τουλάχιστον, την άμεση απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ του 2018, και την αναστολή της πληρωμής των στεγαστικών δανείων με ισόχρονη παράταση αυτών. Σε περίπτωση ολοκληρωτικής καταστροφής των οικιών,  την κάλυψη των υπολοίπων των δανείων από το Δημόσιο, ανεξαρτήτως χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.

11.    Την εκπόνηση επείγουσας  δασοτεχνικής μελέτης και υλοποίηση  έργων αναδάσωσης και προστασίας του εδάφους από πλημμυρικά φαινόμενα, (αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα). Λήψη μέτρων βοηθείας της φυσικής αναγέννησης και αποκατάστασης των φυσικών πληθυσμών της πανίδας. Εγκατάσταση εναλλακτικών ειδών βλάστησης, ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΥΚΗ και ευκάλυπτοι (πχ κουμαριές, βελανιδιές κλπ), σε συνεργασία με τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

12.    Την άμεση συντήρηση και επέκταση των αντιπυρικών ζωνών και την διαμόρφωση ζώνης στο περίγραμμα του οικισμού του Νέου Βουτζά. Τη διάνοιξη όσων οδών δεν πληρούν τους όρους του Σχεδίου Πόλεως , τον καθορισμό κοινόχρηστων χώρων και την απόδοση τυχόν κατειλλημένων κοινοχρήστων χώρων και ρεμάτων.

13.    Την άμεση εγκατάσταση πυροσβεστικού σταθμού με στόλο τουλάχιστον τριών οχημάτων.

14.    Την άμεση σύσταση Φορέα Διαχείρισης του Δάσους με αρμοδιότητα και τον οικισμό και τη σύνταξη Σχέδιου Μεταπυρικής Διαχείρισης του Καμένου Δάσους.

15.    Την υποστήριξη των παιδιών που πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις και έχουν καταστραφεί τα σπίτια τους. Την άμεση ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών του Σχολείου του Νέου Βουτζά.

16.    Επέκταση και πύκνωση των δρομολογίων της συγκοινωνίας ΟΑΣΑ ή Τοπική-Δημοτική σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Οικισμού.

17.    Την άμεση και συνεχή  Ενημέρωση της Εισαγγελέως Περιβάλλοντος για την υλοποίηση όλων των ανωτέρω.

18.    Τη συμμετοχή εκπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής σε κάθε Επιτροπή ή Όργανο του Δήμου που θα ασχοληθεί με οποιοδήποτε τρόπο (διαχείριση κλπ, ιδιαίτερα στον ερανικό λογαριασμό) με οικονομικούς πόρους που συγκεντρώνονται από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

19.     Την εφεξής επακριβή τήρηση του Νόμου 3852/2010 άρθρο 94 παρ. 26 και της υπ’ αρ. 4/2012 Πυροσβεστικής διάταξης (ΦΕΚ 1346/25-04-2012 Τεύχος Β), για καθαρισμό οικοπέδων από ιδιοκτήτες άλλως από τον Δήμο ως υποχρεωτική νόμιμη ενέργειά του. Η τυχόν παράλειψη συνιστά ποινικό αδίκημα.


Για τη Συντονιστική Επιτροπή
των Συλλόγων και Κατοίκων του Νέου Βουτζά

ΕΜΥ ΚΡΟΚΙΔΗ 6979981295, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΗΛΑ 6937107163, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΣΣΗ  6974335695, ΠΡΟΕΔΡ. ΑΘΛΗΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΚΟΥΛΗΣ 6937150596, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ- ΜΕΛΟΣ Σ.Ε

ΝΙΚΟΣ ΙΩΝΑΣ 6944585959, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΙΖΟΣ 6974114707, ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ Σ.Ε. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ 6944942165, ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΗΧΑΤΣΙΟΣ 6985022674, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ Σ.Ε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 6944431761, ΕΜΠΟΡΟΣ - ΜΕΛΟΣ Σ.Ε

ΕΙΡΗΝΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 6937396629, ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΛΟΣ Σ.Ε

ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ 6976523136 ΕΚΠΡ. ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ  ΜΕΛΟΣ Σ.ΕΟι απαιτήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων του Ν. Βουτζά και του Ματιού, είναι σωστές... 
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να ψάξει όλη την ιστορία της ευθύνης τους, εδώ και δεκαετίες...

Τα δημοσιεύματα των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, θα συνεχιστούν και με άλλες αποκαλύψεις.

Και τότε, κάποιοι θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφθούν.Καλλιόπη Σουφλή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Ακόμα κι αν είχα κάποιες ελάχιστες αμφιβολίες περί της δημοσιογραφίας, σας, Κυρία Σουφλή, τα όσα διάβασα στο ρεπορτάζ σου, σε αναδεικνύει σε μια αγωνίστρια δημοσιογράφο.
  Η δημοτική αρχή του τόπου σας, θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά το δημοσίευμά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

  ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ

  ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ

  Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΨΙΨΙΝΕΛ ΑΚΟΜΗ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ;;

  ΒΟΓΓΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ

  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό, είναι ένα από τα δεκάδες δημοσιεύματά μου για το ΜΑΤΙ και τα συμφέροντα που ανέστειλαν την ένταξή του στο Σχέδιο Πόλης, με τα τραγικά επακόλουθα...
   Έπεται και συνέχεια των δημοσιευμάτων μου, πολλά χρόνια πριν...

   Δυστυχώς, Δούρου και Ψινάκης, είναι ακόμα έξω... και δεν πιστεύω πως "η δικαιοσύνη" θα τους επιρρίψει ευθύνες...

   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

   Διαγραφή
  2. Αρχιδια-χαρτοπολεμος και το μ@$νι που ξεπεταξε την Χαϊδω   ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ… ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ!


   Και ξαφνικά, μας προέκυψαν από το πουθενά «συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές», τα μέλη των οποίων συνάντησαν τον mister Tsipra! Η είδηση περί της συνάντησης έγινε γνωστή… μετά την ολοκλήρωσή της, με ανάρτηση του mister Tsipra στο Twitter.

   Στην δε ανάρτησή του, ο υπ’ αριθμόν ένα ΕΝΟΧΟΣ χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συνάντηση, που όπως υποστήριξε βάσταξε… τρεις ολόκληρες ώρες, κι έριξε το σύνθημα «κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί».

   Τι είναι αυτές οι «συντονιστικές επιτροπές», πως, πότε και υπό ποιες συνθήκες δημιουργήθηκαν και ποιοι τις αποτελούν, δεν διευκρινίστηκε.

   Είναι προφανές, ότι πρόκειται για μία επικοινωνιακή μασκαράτα της συγκυβέρνησης των υπευθύνων της εθνικής τραγωδίας, για να δείξουν ότι… νοιάζονται για τους πληγέντες και συζητούν σε υψηλό επίπεδο για τα προβλήματά τους, τον δε ρόλο των «πυροπαθών» τον έπαιξαν πιθανότατα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

   Διαγραφή
  3. Είναι το έγγραφο που ανάρτησα στο τέλος της ανάρτησής μου, με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο να μην γίνει ΓΠΣ στο ΜΑΤΙ, τον ΠΡΟΒΑΛΥΝΘΟ, την ΑΜΠΕΛΟΥΠΟΛΗ και την Νέα Μάκρη.

   Άσχετο: "Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

   Διαγραφή
  4. Μα και τόόόόόόόόόόόόσο σχετικό...

   Διαγραφή
  5. Αγαπητή Πόπη κανένας εισαγγελικός λειτουργός δεν έχει τα κότσια ν' ασκήσει διώξεις εναντίον των παραφρόνων του αμερικανικού Πενταγώνου και της διαβόητης CIA που παραμένουν στο απυρόβλητο. Μάταιος κόπος να τα βάλεις μ' αυτά τα γλοιώδη ερπετά που κυβερνούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

   Οι σκληροπηρηνικοί ερπετοσιωΝΑΖΙ χρησιμοποιούν την τρόικα για να εκβιάζουν κυβερνήσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα την απαίτηση των δανειστών να σταματήσει κάθε πειθαρχική δίωξη εναντίον του Βασίλη Βασιλειάδη που κατηγορείται από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

   Διαγραφή
  6. Από την Πατρίδα μας θα ξεκινήσουμε... την δικιά μας δράκα των προδοτών, πρέπει να εξαφανίσουμε.

   Διαγραφή
  7. Το βλέπω χλωμό από τη στιγμή που οι πολιτικάντηδές μας απολαμβάνουν τη πλήρη κάλυψη του βαθέος ερπετοσιωΝΑΖΙστικού κατεστημένου της Washington.

   Για να εξαλείψουμε τον μεταστάζοντα ερπετοσιωΝΑΖΙστικό καρκίνο από την Ελλάδα - και τον υπόλοιπο πλανήτη - θα πρέπει να κόψουμε ένα-ένα τα κεφάλια αυτής της Λερναίας Ύδρας που κατατρώει τις σάρκες όλων μας.

   Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Ηρακλή, έναν Θησέα κι έναν πολυμήχανο Οδυσσέα οι οποίοι θα μπορούσαν να μας απαλλάξουν μια και καλή από τα αιώνια βάσανά μας στέλνοντας τους Anunnaki πίσω στον Άρη με τις κλωτσιές.

   Καιρός είναι ο πολύπαθος αυτός τόπος να δει επιτέλους άσπρη μέρα.

   Διαγραφή
 3. Tσιρκας ρε πουστη μου....Ενας τσιρκας ''μεφαγε'' τοτε τετρακοσιες χιλιαδες δραχμες στην ψυχρα -ατοφιος γυφτος εγκεφαλικα-εμφανισιακα- αυτος ο τσιρκας που τον φερθηκα ανθρωπινα. Ο δευτερος τσιρκας ενστολος και πολυ ''' μαστορας'''[υπουλος μονηρης, απατεωνισκος , πλησιαζε αρκετα την εμφανιση ενος ΒΑΓΩΑ της ανατολης ] με εστειλε τρεια χρονια εξορια στην Ορεστιαδα τοτε γιατι ηταν κολλητος του ΑΥΔΗ Μ ΑΓΑ του πουστοαγρινιωτη πουστοσκαταρχη του Ε.Σ. της ευελπιδων και αυτο το τεμαχι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕ΅Σ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ και επρεπε να ειμαι τιμωρημενος απο αυτους τους ΣΑΠΙΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ τονομα τσιρκας σαπιοεμφανησεις κανει....γυφταιοι οι δικοι μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ