Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Σχέδιο Πόλης, ζητούν να εκπονηθεί για το Μάτι, αλλα... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ! Την εκπόνηση ΓΠΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ), ζητούν όλο και περισσότεροι για την περιοχή του Ματιού, αλλά, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ.


Σας υπόσχομαι από Δευτέρα, να σας δώσω όλα τα στοιχεία... 

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ, ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Κύριοι,

στο πλαίσο της όποιας περιβαλλοντικής αποκατάστασης στο Μάτι δεν πρέπει άμεσα να εκπονηθεί σχέδιο πόλης εκεί, να εγκριθεί και να εφαρμοστεί? 


Μήπως αυτό είναι προτιμότερο και λιγότερο υποκριτικό από τη διατήρηση του δασικού χαρακτήρα? 

Ολη η περιοχή είναι κατατμημένη σε μικρές-μικρές ιδιοκτησίες που θα εξελιχθούν σε τροχοπέδη στην προσπάθεια αποκατάστασης της περιοχής. 

Ευχαριστώ...

Ηρακλής Αθανασόπουλος κάτοικος Νέας Μάκρης  

Πηγή email

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ