Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Αν δεν φύγει ο Τσίπρας, κινδυνεύουμε όλοιΟ ΚΥΝΙΣΜΟΣ, Η ΥΒΡΙΣ και η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ μαζί με τη βαριά ανικανότητα σε συνθήκες περιορισμένης κρίσης που επέδειξε ο πρωθυπουργός είναι πράγματα που μας κάνουν να ΤΡΕΜΟΥΜΕ στην ιδέα του τι ακόμα μπορεί να πάθει η Ελλάδα στα χέρια του. 

Από την τραγωδία με τους σχεδόν ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ στο Μάτι έως την πολιτική τραγωδία των Πρεσπών (εάν και εφόσον υλοποιηθεί η προδοσία-παρωδία) υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές στις οποίες μπορεί άνετα να πρωτοστατήσει... ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ. 


Πόσους ακόμα θα θρηνήσουμε πριν φύγει ο ανίκανος πολιτικός εγκληματίας;Η μοιραία «φιέστα» Τσίπρα με τους καμένους και τους πνιγμένους Πόσους ακόμα θα θρηνήσουμε πριν φύγει ο ανίκανος πολιτικός εγκληματίας;


Άρχισε η πολιτική μεταγωγή του Υβριστή Αλέξη Κουφο-τσίπρα, σαν του φίλου του, του «Λουκά 17»

Πρώτο θέμα επιβίωσης για την Ελλάδα δεν ήταν πια έτσι κι αλλιώς το να φύγει ο τελειωμένος Τόσκας, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας και ολόκληρη η εθνικά επικίνδυνη πολιτική συμμορία της οποίας ηγείται. Το τσούρμο των πιο άσχετων, ασυνείδητων και ανίκανων πολιτικοκοινωνικών παράσιτων που έχουν περάσει ποτέ από τον πολύπαθο αυτό τόπο είναι πλέον θανάσιμα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για μείζονες καταστροφές «και στην ευθεία και στην μπουνάτσα», που λέει ο λόγος (πόσο μάλλον αν κάτι πάει πολύ στραβά). ΜΑΝΔΡΑ, 23 νεκροί. ΜΑΤΙ, 90 και ακόμη μετράμε!!! Στην τρίτη (αν εξαιρέσουμε τον Σαρωνικό, με τη μόλυνση και τα ψάρια του), πόσοι θα είναι οι αδικοχαμένοι; 1.000 και βάλε;

Και όλα αυτά έχει σημασία να τα θυμόμαστε διότι και στις δύο περιπτώσεις, τόσο στις πλημμύρες όσο και στις πυρκαγιές, και ανεξάρτητα από το ότι όντως είχαμε ακραία φαινόμενα, το κράτος του 44χρονου ακόμη «εκπαιδευόμενου» (κατά τους συμβούλους του) Τσίπρα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έδωσε καν τη μάχη. Στη Μάνδρα είναι ακόμη άφαντο! Όσο για το Μάτι-Νέα Μάκρη, η ίδια η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική ομολόγησαν ότι έκαναν από 2 έως 4 ώρες για να αναλάβουν δράση με ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.


Ιδού, λοιπόν, η ειδοποιός διαφορά. ΤΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, χωρίς να πέσουν καν στον πόλεμο δύο Σώματα που δεν μπορούν να κατηγορηθούν για απειρία ή δειλία. 

Θυμάμαι άλλες φορές που δυστυχώς μετράγαμε καμένους πυροσβέστες... Τώρα; Δεν τους έστειλαν καν! 

Ιδού η κυρίαρχη κορυφαία πολιτική ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει αναγνωρίσει κανένα λάθος στους προσωπικούς του χειρισμούς, στον μηχανισμό που δεν κινητοποίησε γιατί... έλειπε για αναψυχή σαν τον Ψηνάκη. 

Κάνει τον ανεύθυνο άρχοντα, την αρσενική Γαϊδούρου, τη φιλενάδα του που επίσης είχε εξαφανιστεί και σ’ αυτή την καταστροφή, αλλά ήξερε να χοροπηδάει δίπλα του μεταξύ των ολίγων καθόλου εκλεκτών στη γελοία «φιέστα» της γραβάτας στο Ζάππειο.


Η πρώτη ουσιαστικά κυβερνητική δράση ανελήφθη με τη σύσκεψη-παρωδία του «μόλις 44», που επιστρατεύτηκε, εκ του πονηρού, από τους συνήθεις υπόπτους, πλην άχρηστους ειδικούς συμβούλους του για να ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ και να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ την πιο μεγάλη τραγωδία. 

Συνηθισμένοι στο να «περνάει» ό,τι μπαρούφα πετάει ο ζογκλέρ του ψέματος Τσίπρας, θεώρησαν μικρολεπτομέρεια την απόκρυψη νεκρών! 

Εδώ ο μετρ της προπαγάνδας και μάγος του μαύρου-άσπρου διέπραξε το κορυφαίο και μέγιστο λάθος που σηματοδοτεί ήδη το πολιτικό τέλος του, μια που και η δική του μεταγωγή υπό μία έννοια ξεκίνησε: ΤΗΝ ΥΒΡΗ με την αρχαία έννοια της λέξεως απέναντι σε ΝΕΚΡΟΥΣ (η υπέρβαση του ανθρώπινου μέτρου, αλαζονική συμπεριφορά, αυθάδεια που πηγάζει από ένα υπερβολικό πάθος ή από τη συναίσθηση μιας υπερβολικής δύναμης), σε αγωνιούντες συγγενείς και όλο τον Ελληνισμό. 

«Έπαιξε» με τα καμένα και τα πνιγμένα θύματα ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ Τσίπρας λες και θα μπορούσε να εξαφανίσει τις σορούς. 

Εκείνη τη στιγμή γνώριζε ότι οι νεκροί ήταν πάνω από 40. 

Κι όμως, έκανε τον παπατζή των χαμένων ψυχών: Εδώ τα πτώματα - εκεί τα πτώματα - πού είναι τα πτώματα; 

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαπράττει παρόμοια ΥΒΡΗ. 

Στην περίπτωση της Μάνδρας, όπου δεν τολμούσε να εμφανιστεί, πέρασε... από την Περιφερειακή για τα μάτια της κάμερας, για να πάει αμέσως μετά να πάρει το LEAR JET για ένα από τα γνωστά εθνικής σημασίας ταξίδια του στη Σουηδία όπου θα μιλούσε για... «κοινωνικά θέματα». 

Και τότε το είχαν αποκρύψει! 

Τώρα, πάλι με το LEAR JET γύριζε από τη Βοσνία όπου είχε πάει για να πάρει... βραβείο. Αυτά είναι που φοβόμαστε.

Όταν χωρίς λόγο στην ουσία μετράμε τη μία φορά 23 νεκρούς και τη δεύτερη 90 και βλέπουμε, έτσι στο άσχετο, σαν σε εκδρομή τρόμου τέτοιες εκατόμβες, τι θα γίνει σε μια μεγάλη ενεργή εθνική κρίση, ας πούμε σε ένα επεισόδιο με την Τουρκία; 

Τώρα έφυγε εις εκ των δύο εγκεφάλων της κίνησης (ΔΙΑ)ΠΡΑΤΤΩ, ο Τόσκας, προστάτης εξτρεμιστών αναρχοβομβιστών και εγκληματιών. 

Έμεινε πίσω ο δεύτερος της... ομάδας και αρχηγός του, ο ΚΟΤΖΙΑΣ, που ήδη έχει κάνει το (ΔΙΑ)ΠΡΑΤΤΩ όνομα και πράγμα με την εθνική προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 

Το ντοκουμέντο με τον Ζάεφ να μιλάει για Βόρεια Μακεδονία σε ελληνικό έδαφος, μαζί με άλλα, όπως πλάνα του βίντεο Τσίπρα με την ΥΒΡΗ για τους 90 νεκρούς, αρκούν για να μην ξαναβγεί ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ... από τις αγροτικές! 

Όχι από τις κάλπες, από τις άλλες, εκεί που πήγαν τον Κουφοντίνα για να τον βολέψουν την ώρα που μετράγαμε έναν ακόμη νεκρό, τη μητέρα του 6 μηνών βρέφους-θύματος στο ΜΑΤΙ. 

Οχι βουλευτικές - κατευθείαν αγροτικές πάει για κάποιους Συριζαίους η δουλειά.

Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ, Η ΥΒΡΙΣ και η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ μαζί με τη βαριά ανικανότητα σε συνθήκες περιορισμένης κρίσης που επέδειξε ο πρωθυπουργός είναι πράγματα που μας κάνουν να ΤΡΕΜΟΥΜΕ στην ιδέα του τι ακόμα μπορεί να πάθει η Ελλάδα στα χέρια του. 

Από την τραγωδία με τους σχεδόν ΕΚΑΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ στο Μάτι έως την πολιτική τραγωδία των Πρεσπών (εάν και εφόσον υλοποιηθεί η προδοσία-παρωδία) υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές στις οποίες μπορεί άνετα να πρωτοστατήσει... ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ. 

Γιατί αν σε κάτι ταιριάζει με τον σίριαλ κίλερ της 17Ν είναι η ευκολία και... η αναισθησία με την οποία αναλαμβάνουν... πολιτική ευθύνη για αμέτρητα θανατικά και... μετά πάνε καμιά εκδρομή να ξεχαστούν! 

Κατά τα λοιπά, ΟΚ, ναι, ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ δεν είναι Κουφοντίνας, υπό την έννοια ότι δεν πατούσε ο ίδιος τη σκανδάλη. (Αυτός απλώς μετράει τους νεκρούς.) Βλέποντας όμως το ΑΠΑΘΕΣ ύφος του και την αδίστακτη υποκριτική στάση του τόσο στη Μάνδρα όσο και στο Μάτι, αναρωτιέσαι, κατά βάθος, αν σε άλλες συνθήκες θα την πατούσε κιόλας τη σκανδάλη κι ο ίδιος, εάν χρειαζόταν. 

Μπααα... Αποκλείεται! Διότι το θρασύδειλο αυτό εκπαιδευόμενο ανθρωπάκι των μόλις 44 ετών, κατά Βερναρδάκη (του συμβούλου «εγκεφάλου» που του έδωσε τη χαριστική επικοινωνιακή βολή), είναι απλώς ένας εξωνημένος πολιτικός. 

Ο πιο εξωνημένος. 
Με διεθνές τιμολόγιο. 
Αρα κατ’ εντολή και με προστασία. 
Και μετά γελά. 
Σαν τον τρελό. 
Σαν τον ΝΕΡΩΝΑ...


ΥΓ.: Α, και μία ακόμη διαφορά. Τουλάχιστον ο φονιάς Κουφοντίνας με ωμότητα και αιματηρή ειλικρίνεια αναλαμβάνει την ευθύνη όλων των φονικών της οργάνωσής του. 

Αντίθετα, ο φίλος του, ο Αλέξης ΚΟΥΦΟ-ΤΣΙΠΡΑΣ, προσφεύγει στα πιο χυδαία ψέματα και στις ακόμη πιο προσβλητικές ΥΒΡΕΙΣ απέναντι στους νεκρούς. 

Τόσο που φτάνεις στο σημείο να απορείς ποιος από τους δύο έχει πιο άρρωστο εγκληματικό μυαλό. Αν δεν φύγει ο Τσίπρας, κινδυνεύουμε όλοι πια ανά πάσα ώρα, ανά πάσα στιγμή, για νέο Μάτι ή για άλλα εθνικά, ακόμη πιο καταστροφικά φαινόμενα. Θ. Αναστασιάδης
Πρώτο Θέμα

 
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Δεν ειναι μονο οι Ελληνες που θελουν τη χωρα τους πισω. Εχουμε και παρεα!

  https://twitter.com/DrMichaelSutter/status/1026652406363369472

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλη η Αμερική ξεσηκώνεται Ahoy... και η Γερμανία ξεσηκώνεται... κι άλλοι λαοί... εμείς μόνον ακόμα μένουμε άπραγοι...
   Όλη η Ελλάδα, θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αθήνα, έξω από τα δικαστικά μέγαρα κατά πρώτον (Άρειο Πάγο, Συμβούλιο της Επικρατείας) και έξω από το ΚΥΝΟβούλιο... και να απαιτήσει με κάθε τρόπο την πτώση όλων των κομμάτων, την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων των μνημονιακών κυβερνήσεων και των δικαστών και εισαγγελέων...
   Αλλά έχουμε πάθει το σύνδρομο του ραγιά... το σύνδρομο της Στοκχόλμης...
   Δεν εξηγείται αλλιώς...

   Διαγραφή
 2. Tsiπρας σημανει οβριος και οβριος σημαινει διαολος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολακης σπικινγκ για την προοδο στο επιπεδο ζωης του Ελληνα.

  https://twitter.com/_I_LikeTurtles/status/1025442110852489216

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διορθωση στην επικεφαληδα.

  Εαν δεν φυγει η δημοκρατια ΣΑΣ μαζι και οι γενιτσαροι, βλεπε δημοκρατες, μαζι και τα διεθνιστικα πορνιδια της καθε αποχρωσης, θα σημαινει τον βιολογικο θανατο του Ελληνικου Γενους !!
  eksothen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φυσικά να φύγει ο Τσίπρας και ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. Αλλά γιατί σε όλο το άρθρο δεν είδα ούτε μια απλή αναφορά στο πώς φτάσαμε ως εδώ; Ποιος ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ από αυτό;

  Οι σημερινοί κυβερνώντες είναι απολύτως ανίκανοι αλλά δεν έφτιαξαν αυτοί αυτό το τρισάθλιο διεφθαρμένο έκτρωμα που λέγεται ελληνικό κράτος. Ναι, είναι καθάρματα, πουλημένοι κλπ, αλλά οι πραγματικοί φονιάδες των ανθρώπων στο Μάτι και στην Μάνδρα είναι οι επί 70 χρόνια προηγούμενοι κυβερνώντες, αυτοί που τώρα κουνάνε το δάχτυλο και ωρύονται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ να φύγει ο Τσίπρας με ένα και μοναδικό σκοπό: να ξανακυβερνήσουν αυτοί και στα @@ τους ο τόπος. Αυτοί θέλουν να ξαναπάρουν την κουτάλα διότι τους κόπηκε η μάσα και τρώνε άλλοι στη θέση τους.

  Εδώ και 70 τουλάχιστον χρόνια, κυβερνούν την Ελλάδα συγκεκριμένες δωσίλογες φατρίες, γέννημα-θρέμμα και υπηρέτες της παρασιτικής, δωσίλογης και εξωνημένης μεγαλοαστικής τάξης. Οι άνθρωποι αυτοί συνεργάστηκαν με τους κατακτητές στην Κατοχή, εκμεταλλεύθηκαν τον υπόδουλο ελληνικό λαό με κάθε τρόπο, δίχασαν και προκάλεσαν τον Εμφύλιο (φυσικά είναι τεράστιες και οι ευθύνες της προδοτικής ηγεσίας του ΚΚΕ) και κατόπιν (μαζί με το ανθελληνικό Παλάτι) συντήρησαν και γιγάντωσαν προς όφελός τους ένα απόλυτα διεφθαρμένο κομματικό κράτος. Όλα αυτά είναι γνωστά και δεν θα επεκταθώ. Θα πω μόνο ότι σύμφωνα με επίσημη έκθεση του ΤΕΕ (την έχετε και εσείς σε άλλη ανάρτηση) υπάρχουν 971.000 αυθαίρετα στην Ελλάδα. Από αυτά, τουλάχιστον 10.000 είναι κρατικά ή του παπαδομάγαζου (δεν λέω Εκκλησία την οποία σέβομαι και τιμώ απόλυτα, αλλά παπαδομάγαζο, το μαγαζάκι των τετράπαχων ομοφυλόφιλων, ακροδεξιών, μαφιόζων και λήσταρχων ρασοφόρων φασισταριών που παριστάνουν τους Χριστιανούς).

  Όπως λέει η έκθεση τα αυθαίρετα δεν είναι μόνο αυτά, υπάρχουν κι άλλα που για διάφορους λόγους δεν καταγράφηκαν. Αυτό σημαίνει ότι χονδρικά αντιστοιχεί 1 αυθαίρετο σε 10 κατοίκους, περίπου 1 στα 2 ή 3 νοικοκυριά έχει αυθαίρετο κτίσμα! Σίγουρα κάποιοι θα έχουν πολλά περισσότερα από 1 αυθαίρετα αλλά ο αριθμός αυτός είναι εξωφρενικά μεγάλος. Ένα εκατομμύριο αυθαίρετα, με κάθε είδους αυθαιρεσίες. Εδώ θα αρχίσουν τα γνωστά «ναι, αλλά στο αριθμό αυτό περιλαμβάνονται όλα είτε έχουν είτε δεν έχουν οικοδομική άδεια κλπ». ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, φτηνές δικαιολογίες για αποπροσανατολισμό. Στην έκθεση αυτή λέει επίσης ότι όσον αφορά την παλαιότητα των αυθαιρέτων που έχουν δηλωθεί, το 28% αφορά κτίσματα 1983-2003 και το 23% αυθαίρετα κτίσματα 2004-2011. Το συμπέρασμα είναι τουλάχιστον προφανές.

  Ενδεικτικά

  1) Ο ΝΔ θείος της Χ. Φράγκου έδωσε παράνομα ρεύμα σε τουλάχιστον 3650 ακίνητα, φυσικά η «Δικαιοσύνη» τον απάλλαξε
  https://thefact.gr/2018/08/03/oikogeneiajh-paradosh-ta-afthaireta/

  2) Όταν ο Οικονόμου ζητούσε να εξαιρεθεί το Μάτι από τους δασικούς χάρτες
  http://www.efsyn.gr/arthro/otan-o-oikonomoy-zitoyse-na-exairethei-mati-apo-toys-dasikoys-hartes

  Κάτι τελευταίο. Η στροφή της ελληνικής οικονομίας στην οικοδομή κλπ και όχι στην παραγωγική διαδικασία έγινε από το 1952 με εντολή της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, όπως αυτή ωμά εκφράστηκε από την Έκθεση Βαρβαρέσου, στελέχους της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία εφαρμόστηκε τόσο από τις τότε κυβερνήσεις όσο και τις επόμενες. Ο Δ. Μπάτσης είχε ακριβώς την αντίθετη άποψη και αν και υιός ναυάρχου προσωπικού φίλου του βασ. Παύλου, εκτελέστηκε με τον Μπελογιάννη – και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο ξένος παράγοντας δεν θα επέτρεπε ποτέ την έκφραση μιας πολιτικής ανταγωνιστικής και αυτόνομης και όχι υποταγμένης και ελεγχόμενης με συνεχή δανεισμό.

  Στο τέλος είδα ότι το άρθρο το υπογράφει ο Αναστασιάδης, ο πορνο-Θέμος που πιάστηκε με 5 εκατομμύρια € σε σακκούλες, το γραφείο τύπου των Μιζοτάκη, μπουμπούκου κλπ, αυτός που χρηματοδοτείται από την ίδια offshore που χρηματοδοτεί την Μαρέβα, ο προπαγανδιστής της Χρυσής Αυγής (θυμηθείτε https://tvxs.gr/news/blogarontas/i-pragmatiki-istoria-piso-apo-stimeno-reportaz-gia-tis-grioyles-kai-tin-xrysi-aygi )...Μιλάει ο Θέμος για εξωνημένους, ΕΛΕΟΣ !! Όσο για την 17 Ν και τον Κουφοντίνα, μπαίνουμε στα βαθιά των μυστικών υπηρεσιών και του ένοπλου ακροδεξιού παρακράτους, η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η Χ.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μιλάει για κυνισμό, κακοήθεια και Ύβρη ο Αναστασιάδης; Ο ΘΕΜΟΣ;

  Αν δεν υπήρχαν 90(;) νεκροί θα ήταν κορυφαίο ανέκδοτο. Σαν να κάνει κήρυγμα ηθικής μια πόρνη και μάλιστα την ώρα που εξυπηρετεί δημοσίως πελάτες (περισσότερους από έναν και συγχρόνως)...

  Ναι, πολλά από αυτά που λέει είναι σωστά αλλά μια παροιμία λέει «ο διάβολος δεν λέει ψέμματα, λέει μισές αλήθειες». Αυτό για όσους υποκριτικά πουν: εντάξει, είναι αυτός που είναι αλλά άκου αυτά που λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ