Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Πόσοι είναι οι αγνοούμενοι;;;
Υπαρχει επίσημος κατάλογος των αρχών; 
Υπάρχει επίσημος αριθμός;

Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει, αν προηγουμένως δεν πέσει αυτή η κυβέρνηση... και ο νοών, νοεί τω...

ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ...


Καλλιόπη Σουφλή Φωτογραφία του Βασίλης Δασκαλόπουλος.Καλημέρα σε όλους και ειδικά σε αυτούς που επιχειρούν με αναρτήσεις περί «αυθαιρέτων» και «διαχρονικών ευθυνών» να «ξεπλύνουν» πολιτικές και προφανώς ποινικές ευθύνες για τους αρμόδιους είτε αυτοί είναι μέλη του πολιτικού είτε του διοικητικού προσωπικού.


Γι’ αυτούς όλους λοιπόν, η πραγματική ερώτηση της ημέρας είναι «πόσοι ειναι οι αγνοούμενοι». 
6η ημέρα.


Υπαρχει επίσημος κατάλογος των αρχών; 
Υπάρχει επίσημος αριθμός;

Η πληροφορία της ημέρας -χρήσιμη για τους «αντικειμενικούς» της «διαχρονικότητας» ευθυνών- είναι οτι σύμφωνα με το νόμο οι ευθύνες, πολιτικές και ποινικές αφορούν στον εκάστοτε πολιτικό και δημόσιο λειτουργό για τη δική του διαχείριση σε επίπεδο χρονικής περιόδου/θητείας και αρμοδιοτήτων του. 


Ούτε πριν, ούτε μετά!


Να θυμίσω επίσης ότι κεντρική κυβέρνηση, περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση διατηρούν και επικαιροποιούν σχέδια διαχείρισης φυσικών καταστροφών απο την πολιτική προστασία, τα οποία προφανώς περιλαμβάνουν καθε γωνία της δικαιοδοσίας τους. 


Ναι, ακόμη και τα αυθαίρετα. 

Η άγνοια, η αμέλεια, η ανικανότητα, η αστοχία, η έλλειψη συντονισμού δεν περιλαμβάνονται στα εν λογω σχέδια και εγχειρίδια. 

Γι’ αυτά υπάρχει η Δικαιοσύνη.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ