Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Τό "Μαγνητικό Μάτι" τής Νέας Μάκρης καί Πεταλιών, στόν Ευβοϊκό κόλπο .
Το μέρος επιλέχθηκε όχι βέβαια με κριτήριο την ωραία θάλασσα... 

Η βάση στη Νέα Μάκρη είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη όσο το "Μαγνητικό Τούνελ" έχει το ένα άκρο του εκεί. 

Και για να συμπληρωθεί μια μαγνητική περίοδος, χρειάζονται μερικά εκατομμύρια χρόνια... 
Ήταν το 1990, όταν σε ένα φίλο και συνεργάτη έφτασε με περίεργο τρόπο ένα δέμα χωρίς ένδειξη αποστολέα. 
 
Ο φίλος μας το άνοιξε και βρήκε μέσα ένα βιβλίο. 
 
 
Επρόκειτο για το "Έλληνες Πράκτορες της CIA και της KGB (Ντοκουμέντα από το Ανέκδοτο Αρχείο των Χένρυ Τάσκα - Τομ Καραμεσίνη)", ανώνυμου συγγραφέα (ΒΛΕΠΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ). 
 
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, ορισμένες παράγραφοι ήταν μαρκαρισμένες με φωσφοριζέ μαρκαδόρο. 
 
Σημειώνουμε ότι τον καιρό εκείνο επισκεπτόμασταν την Πεντέλη και τη σπηλιά συστηματικά, και ήταν δύσκολο να περάσει εβδομάδα δίχως την πραγματοποίηση δύο τουλάχιστον επισκέψεων μας στο μέρος. Σημειώνουμε, επίσης, ότι το βιβλίο αυτό δεν καταπιανόταν με περίεργα φαινόμενα, ούτε αναφερόταν στην Πεντέλη. 
 
Κατά παράξενο τρόπο, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την έκδοση του εξαφανίστηκε από τα ράφια των βιβλιοπωλείων και δεν επανεκδόθηκε ποτέ, σε αντίθεση με άλλα συνωμοσιολογικά-αντικατασκοπικά, σούπερ αποκαλυπτικά βιβλία/παραμύθια που κοσμούν τις προθήκες των βιβλιοπωλείων. 
 
Θυμίζουμε, τέλος, ότι ο Χένρυ Τάσκα διετέλεσε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα και υπήρξε θύμα «αδιευκρίνιστου αυτοκινητιστικού δυστυχήματος» στην Ιταλία, λίγο αφότου εγκατέλειψε την πρεσβεία της Αθήνας. 
 
Ο Τομ Καραμεσίνης διετέλεσε σταθμάρχης της CIA στην Ελλάδα την περίοδο 1965-1975 (τι περίεργη περίοδος, αλήθεια) και πέθανε στις ΗΠΑ, προσβεβλημένος από αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου την πρώτη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία. 
 
Το απόσπασμα που ακολουθεί προέρχεται από το εν λόγω βιβλίο.
 
Ο Τομ Καραμεσίνης, σταθμάρχης της CIA στην Αθήνα, άκουγε με προσοχή όσα του έλεγε ο "ανακριτής" της χθεσινής επιχείρησης. Ήταν γερμένος προς τα πίσω και με τα μάτια καρφωμένα στο ταβάνι του γραφείου του.

"Τελείωσες;", ρώτησε το συνεργάτη του όταν εκείνος ολοκλήρωσε την αναφορά του. "Μην πειράξετε τον αδελφό του. Είναι καλύτερα που δε θα μπορέσει η αστυνομία να τον αναγνωρίσει. Μπελάς κι αυτός!"

Ο σταθμάρχης άναψε ένα ελληνικό τσιγάρο και ρώτησε τον "ανακριτή": "Είχε, λοιπόν, τόση σημασία αυτό το καταραμένο σχεδιάγραμμα;".

"Ναι", απάντησε εκείνος. "Γι' αυτό οι Ρώσοι πληρώνουν δύο εκατομμύρια δολάρια. Είναι ο ακριβότερος χάρτης του κόσμου επειδή συνοδεύεται από την επιστημονική ανάλυση των χρήσεων του. Και από μια γραπτή έκθεση".

"Έκθεση είπες; Τι έκθεση;" ρώτησε ο Τομ.

Τότε ο "ανακριτής" εξήγησε στον Καραμεσίνη το περιεχόμενο αυτής της σπουδαίας έκθεσης που αποτελούσε ταυτόχρονα μια καταπληκτική αποκάλυψη. Η περιοχή της Νέας Μάκρης δεν επιλέχθηκε τυχαία από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ για την εγκατάσταση της περίφημης στρατιωτικής βάσης. Ακριβώς σε αυτό το σημείο, ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο κάνει τη χρησιμότητα της τοποθεσίας μοναδική στον κόσμο.

Πρόκειται για το "Μαγνητικό Μάτι", που βρίσκεται στη θαλάσσια λωρίδα μεταξύ Νέας Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο και αποτελεί το ένα άκρο ενός "Μαγνητικού Τούνελ" (Magnetic Tunnel).

Η πρώτη κατηγορία των μαγνητικών δραστηριοτήτων της Γης είναι εξωτερική, δηλαδή στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα (ζώνες Van Allen), και είναι υπεύθυνη για τις βιολογικές μεταβολές.

Η δεύτερη μαγνητική δραστηριότητα αναπτύσσεται στα έγκατα του πλανήτη. Το πιο καταπληκτικό φαινόμενο της δραστηριότητας αυτής είναι το "Μαγνητικό Τούνελ". Μπορούμε να το φανταστούμε σαν ένα σωλήνα με διάμετρο από μερικές εκατοντάδες μέτρα έως μερικά χιλιόμετρα που ξεκινάει από ένα σημείο της επιφάνειας της Γης και καταλήγει σε κάποιο άλλο σημείο της επιφάνειάς της, συνήθως στην "πίσω πλευρά".
 

Μέσα στο "Μαγνητικό Τούνελ" υπάρχει ένα συνεχώς κινούμενο κύμα με ασύλληπτη ενέργεια.

Στις απολήξεις του "Μαγνητικού Τούνελ" τα μαγνητικά φαινόμενα είναι πολύ έντονα, όπως π.χ. η παλίρροια στο στενό του Ευρίπου, που είναι αποτέλεσμα του "Μαγνητικού Τούνελ" σε συνδυασμό με το μαγνητικό πεδίο της Σελήνης. Η συνεχής μεταφορά ενέργειας από το ένα άκρο στο άλλο και αντίστροφα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση κάθε είδους ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που μπορούν να "φορτωθούν" και να "ταξιδέψουν" επάνω στα ήδη ταξιδεύοντα μαγνητικά κύματα από τη μια άκρη του "Μαγνητικού Τούνελ" στην άλλη και αντίστροφα.

Η μία άκρη αυτού του σπάνιου "Μαγνητικού Τούνελ" είναι μέσα στη θάλασσα, μπροστά ακριβώς στη βάση της Νέας Μάκρης. Η άλλη άκρη είναι στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κάπου κοντά στο Λάγκλεϋ (Έδρα της CIA).

Το μεγάλο πλεονέκτημα γι' αυτή τη σιωπηρή και παντελώς αφανή μετάδοση είναι ότι εξυπηρετούνται πολλοί και σπουδαίοι σκοποί και στόχοι. Επικοινωνίες, παρακολουθήσεις κινήσεων εχθρικού στόλου, απόρρητες πληροφορίες, data κλπ. Χωρίς κανένα απολύτως έξοδο (κεραίες, υπαλλήλους, μηχανήματα κ.α.). Και το εκπληκτικότερο απ' όλα, με "φυσική στεγανή ασφάλεια". Γιατί εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι στο "Μαγνητικό Τούνελ" δεν υπάρχει δυνατότητα να "μπει άλλος" με κανένα φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Έτσι όλα τα υψηλού βαθμού ασφαλείας (Top Secrets) σήματα των υπηρεσιών 'Αμυνας και Πληροφοριών των ΗΠΑ, αφού "συλλέγονται" στη Νέα Μάκρη ταξιδεύουν τζάμπα με απόλυτη ασφάλεια στον παραλήπτη τους, που είναι το Πεντάγωνο και η CIA στη Βιρτζίνια.

Τα "Μαγνητικά Τούνελ" αποκαλύπτονται σχετικά εύκολα. Αν δηλαδή σε ένα τόπο υπάρχει έντονη μαγνητική δραστηριότητα, εκεί βρίσκεται το άκρο κάποιου "Μαγνητικού Τούνελ". Σ' αυτό το άκρο "φορτώνεται" μια απλή κωδικοποιημένη συχνότητα και "ανιχνεύεται" η απόληξη του, δηλαδή το άλλο άκρο του "Μαγνητικού Τούνελ".

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του υπάρχοντος δικτύου ραντάρ ή και με ιπτάμενα ραντάρ, τα γνωστά Awacks.
 
Όταν ανακαλυφθεί το "τέλος" του "Μαγνητικού Τούνελ" και τυχαίνει να βρίσκεται σε συμμαχικό έδαφος, είναι εκμεταλλεύσιμο με ένα ραντάρ (δέκτη - λήπτη). Και αν είναι πολύ σημαντικό, με μεγάλη χωρητικότητα και ισχυρή ενέργεια, γίνεται πολύτιμη στρατιωτική βάση τύπου Νέας Μάκρης.

Επομένως το μέρος επιλέχθηκε όχι βέβαια με κριτήριο την ωραία θάλασσα... Η βάση στη Νέα Μάκρη είναι πολύτιμη και αναντικατάστατη όσο το "Μαγνητικό Τούνελ" έχει το ένα άκρο του εκεί. Και για να συμπληρωθεί μια μαγνητική περίοδος, χρειάζονται μερικά εκατομμύρια χρόνια...

Η Νέα Μάκρη απέχει γύρω στα οκτώ χιλιόμετρα από την Πεντέλη. 
Ο σταθμός ελέγχου Ιονόσφαιρας του Αστεροσκοπείου Πεντέλης, όμως, βρίσκεται πολύ πιο κοντά, γύρω στα δύο χιλιόμετρα από τη σπηλιά και σε άμεση οπτική επαφή με αυτή. 
 
Ναι, σίγουρα τα στοιχεία που συλλέγονται βοηθούν στο να αναλύονται η Ιονόσφαιρα και η Μαγνητόσφαιρα της Γης, όμως μήπως δεν είναι αυτή η μοναδική τους χρησιμότητα;  
 
Μήπως τα στοιχεία αυτά, που αποστέλλονται σε Αμερική και Ευρώπη, τυγχάνουν κάποιας περαιτέρω επεξεργασίας και αποκωδικοποίησης; Γιατί στην Πεντέλη; 
 
Ένας τέτοιος σταθμός θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί οπουδήποτε αλλού. 
 
Μήπως και τα έργα του 1977 και του 1990 μέσα και γύρω από τη σπηλιά σχετίζονταν με την ύπαρξη του υπόγειου ηλεκτρομαγνητικού «ποταμού» και την προσπάθεια μελέτης και χρησιμοποίησης του; 
 
Όταν προσπαθείς να μελετήσεις κάτι που ρέει υπογείως, τι καλύτερο μέρος για να στήσεις τη βάση σου από μια σπηλιά που βρίσκεται στο διάβα της ροής αυτής;
 
 

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

 
http://www.iranon.gr/


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. H ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΚΕΙ ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ ΚΟΛΠΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΝΕΛ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΚΥΜΜΑ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΚΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ...

  Η ΜΙΑ ΑΚΚΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΝΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΚΚΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΦΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ...ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...DATA ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΚΛΠ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΗΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΝΕΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...

  ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '60 ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ...ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΜ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗΣ [ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ CIA ] ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΛΙΔΗΣ [ ΝΑΣΛΟΦΣΚΥ ...ΩΣ EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ KGB ]...ΟΙΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ...ΣΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ... ΑΜΕΡΙΚΑΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ...


  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ-ΗΧΟΦΑΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...


  ΥΓ.-1 ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
  - ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΛΟΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ 2011 - ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΟΛΒΑ...

  ΥΓ.-2 ΠΟΠΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΟΤΙ EXΕΙΣ ΣΥΝΝΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ...

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη, έδωσα μια πρώτη απάντηση... τα ... καλλίτερα, έπονται για όλο αυτό το συνονθύλευμα της μπόχας.
   Δεν θα πέσω στο επίπεδό τους...

   Διαγραφή
  2. -ΘΑ ΧΤΙΣΩ ΕΙΚΟΣΙ ΦΩΛΗΕΣ ΚΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΩΩΩΩΩ...

   - ΓΙΑΝΝΗ [ ΜΑΡΙΑ SPEAKING ] ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ...

   - ΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ...

   ΥΓ. ΠΟΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ Σ' ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...ΜΗΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

   Διαγραφή
  3. Να είσαι καλά κι εσύ, κι η Μαρία και τα παιδιά σας...
   Σ' ευχαριστώ...

   Κι εγώ για να τους την σπάσω, έβαλα την φωτογραφία μου που γελάω, έστω κι αν είναι πριν από 120 χρόνια.

   Διαγραφή
  4. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ [ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ]...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΛΕ...ΧΑ ΧΑ ...


   ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ...ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ...44 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ..

   ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ....ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

   ΤΕΛΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣ...ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ...ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ...

   Διαγραφή
  5. πετροβασιλη εισαι κυρια 120 ετων;;;;;κι εγω γιατι ειμαι 39 ,αφου ειμεθα συμμαθητριες;;;;;και η παπασταυρου κι αυτη ειναι 39....ποσα χρονια ειχες μεινει στην ιδια ταξη;;;;;;και μας το εκρυβες.....φιλουρες.....ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

   Διαγραφή
 2. ΦΙΛΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

  - ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ - ...-HESSE ...- ΜΕΣΑ...


  ΥΓ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ [ ΚΑΙ ΚΕΦΙΑ ]...ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΩΤΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...


  ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΧΕΙΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΨΙΝΑΚΗ...ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ... ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ