Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Αυτή την ανάρτηση, πρέπει να την τρίψουμε στη μούρη των "γουνάκηδων" δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αποφάσισαν πως τα Μνημόνια είναι ... Νόμιμα... (βίντεο)


Η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων στην Ελλάδα...

 Αξίζει να σημειώσουμε την ομιλία του κορυφαίου και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου, του αμετανόητου Κομμουνιστή Καθηγητή, Γερουσιαστή της Λέγκας Alberto Bagnai:
" Η "υπέροχη αλληλεγγύη" της σοσιαλιστικής ευρωπαϊκής οικογένειας δεν έκανε τίποτα!
  Είναι η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων, όπου ο αδύναμος κατασπαράζεται!"
Πού είναι οι δικοί μας πολιτικοί;

Πού είναι ο δικός μας πνευματικός κόσμος;

Πού είναι όλοι αυτοί που θα έπρεπε να πουν πως: 
" Απέναντι στο Ελληνικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ..."

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ, ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ;;;

ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Και μην βρεθεί κανείς να σχολιάσει πως ... υπάρχει η ... Χρυσή Αυγή, γιατί θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει.


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
 
Ο Gianni Pittella, διάδοχος του Martin Schulz στην ηγεσία των... Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, αφού έφερε τον πρωθυπουργό μας στις στοργικές αγκάλες και φτερούγες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, υποκριτικά ζήτησε στην Ιταλική Γερουσία αλληλεγγύη για την Ελλάδα.
 

Βέβαια ο Pittella απευθύνθηκε λίγο καθυστερημένα στην Ιταλική Γερουσία, γιατί η "ακροδεξιά, ρατσιστική, ομόφοβη, ξενόφοβη, υποκινούμενη και χρηματοδοτούμενη από τον Πούτιν, σύμφωνα με τον κύριο Σόρος" κυβέρνηση της Ιταλίας, παρότι η Ελλάδα στο καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης [το επαναλαμβάνουμε για να εμπεδωθεί από τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές" πως η παράνομη μετανάστευση είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα -ίσως γι' αυτό τους φυλακίζουν μέχρι να διαλέξουν τι χρειάζονται σε στρατόπεδα- για τα αστικά ευρωπαϊκά δίκαια, ενώ η λαθρομετανάστευση απλή παράβαση] προσχώρησε στο μέτωπο της κυρίας Μέρκελ, ήδη ο πρωθυπουργός καθηγητής Giuseppe Conte κι ο υπουργός περιβαλλοντικής προστασίας Sergio Costa είχαν ήδη στείλει στην πατρίδα μας δύο canadair. και ήταν ανημέρωτος πως ήδη συμμετείχαν στις κατασβέσεις στην Ελλάδα.

Εκ μέρους της κυβερνητικής "ακροδεξιάς, ρατσιστικής" κι όλα τα κοσμητικά επίθετα κυβερνητικής πλειοψηφίας -που πρώτος ο ευρωβουλευτής Παπαδημούλης χρησιμοποίησε διαχωρίζοντας τη θέση της "αριστεράς" του από τη "δεξιά" ιταλική κυβέρνηση-, μίλησε για το θέμα "Ελλάδα" ο κομμουνιστής Γερουσιαστής Alberto Bagnai, που είναι Γερουσιαστής της "νεοφασιστικής, ομόφοβης, ακροδεξιάς, ρατσιστικής" Λέγκας.

Αξίζει να σημειώσουμε την ομιλία του κορυφαίου και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγου, του αμετανόητου Κομμουνιστή Καθηγητή, Γερουσιαστή της Λέγκας Alberto Bagnai:


Σε μετάφραση δική μας:

«Πρόεδρε, αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη θλίψη κι απογοήτευση που αισθάνθηκα χθες όταν στην αρχή της συνεδρίασης άκουσα την ομιλία του συνάδελφου Pittella για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην Ελλάδα.
  Μια θλίψη κι απογοήτευση που ήταν απαγορευτική να απαντήσω αμέσως, αλλά ίσως αυτό είναι καλό -μετά από 24 ώρες- βλέποντας πως αυτό που είναι προφανές επιβεβαιώθηκε από τον τύπο κι ειδικότερα σε μία από τις εγκυρότερες ιταλικές εφημερίδες, την "Corriere della Sera", από έναν δημοσιογράφο από τους πιο απελευθερωμένους από εκείνο το ψυχό-αδίκημα της μη ταύτισης με την αδιαφιλονίκητη μοναδική σκέψη, τον Federico Fubini.
  Δείτε, αυτό που συνέβη στην Ελλάδα έχει πολλές αιτίες, αλλά είναι αδύνατον να μην αναφερθεί μία που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών λιτότητας που διέλυσαν, μεταξύ άλλων και το σύστημα πολιτικής προστασίας αυτής της χώρας.
  Τα στοιχεία μας τα προσφέρει σήμερα η "Corriere della Sera". 
 
Περικοπή 34 εκατομμυρίων ευρώ, στην οργάνωση των πυροσβεστών που από 12.000 κατήλθαν στους 8.000 και λέγεται πως για το παραμένον προσωπικό, το 79% έχει κακή φυσική κατάσταση, γιατί αναγκάζεται να προσφεύγει σε μια κακή διατροφή και φυσικά δεν έχουν τη δυνατότητα μιας επιλεκτικής διατροφής πρωτεϊνών και δεν έχουν έτσι αποδοτική φυσική κατάσταση.
  Τώρα, αυτό ποιου πράγματος είναι αποτέλεσμα;
  Είναι αποτέλεσμα εκείνων των προγραμμάτων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα. [χειροκρότημα]

Μου προκαλεί ευχαρίστηση που τώρα ο συνάδελφος Pittella ζητεί την αλληλεγγύη της Ευρώπης για την Ελλάδα. 
 
Αλλά όταν το 2012 δημοσιοποιήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το επιβληθέν μνημόνιο στην Ελλάδα, όπου με ψεύτικα στοιχεία -στην κυριολεξία ψεύτικα- χρησιμοποιώντας αξίες πλήρως χρεοκοπημένων πολλαπλασιαστών, που ήταν ίσες με το ένα τρίτο [πρόεδρος... ολοκληρώστε κύριε Γερουσιαστή]... 
 
Ίσες με το ένα τρίτο εκείνων που πρόσφερε η επιστημονική ανάγνωση, τότε ο συνάδελφος Pittella ήταν Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. 
 
Αυτός ήταν εκεί! 
 
Η "υπέροχη αλληλεγγύη" της σοσιαλιστικής ευρωπαϊκής οικογένειας δεν έκανε τίποτα!
 
Είναι η αλληλεγγύη της αγέλης των λύκων, όπου ο αδύναμος κατασπαράζεται! [χειροκρότημα]»O Matteo Salvini στις εκλογές του Μάρτη συνεργάστηκε με κορυφαίους διανοούμενους και πανεπιστημιακούς της κομμουνιστικής αριστεράς, όπως ο Alberto Bagnai, σήμερα Γερουσιαστής της Λέγκας και ο κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομολόγος εναντίον του ευρώ. 
 
Η συμφωνία ήταν: Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΔΝΤ...
 
Σήμερα ο κομμουνιστής οικονομολόγος Alberto Bagnai είναι ανεξάρτητος Γερουσιαστής με το κόμμα της Λέγκας του "ακροδεξιού" Salvini, αλλά με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΙ Marco Rizzo έδιναν μαζί τους αγώνες εναντίον του ευρώ και της γερμανικής Ευρώπης.
 
 
Αυτοί οι αγώνες συνεχίζονται ενωτικά μιας και ο Alberto Bagnai, όπως κι άλλοι αριστεροί που εκλέχθηκαν με τη Λέγκα του Salvini, βάσισαν τη συνεργασία τους σε ένα και μοναδικό θέμα: 
 
Απέναντι στο Ιταλικό Σύνταγμα δεν υπερισχύει ΚΑΜΙΑ απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, του μη εκλεγμένου διευθυντηρίου των "Επιτρόπων", της ιδιωτικής εταιρίας με την ονομασία "Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα" που ανατέθηκε η έγχρωμη εκτύπωση χαρτιού και στα πλαίσια της ιδιωτικοποίησης για να επέλθει ανταγωνισμός, αυτά τα τυπωμένα χαρτιά δανείζει με τόκο η ΕΚΤ σε τράπεζες χωρών κι αυτές με τη σειρά τους στα κράτη.

Σχετικά με την επίθεση εναντίον του ιταλικού λαού και της νέας ιταλικής κυβέρνησης, από την "αριστερά" και τη "δεξιά":
13. Στην Ιταλία η Μασονία επιτίθεται: "Αντισυνταγματικό το Σύμφωνο Διακυβέρνησης” 14. Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!

 
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Όταν διαφθαρούν οι άρχοντες, οι σύμβουλοι, οι δικαστές, οι ιερείς, τίποτε πλέον δεν υπάρχει, που θα μπορέσει να εμποδίσει τον λαόν να καταστραφεί.

  Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΑΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ-ΚΟΠΡΟΣΤΟΜΟΣ? ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!!!!!
   Ο εβραιόφρων ιεράρχης Ιωάννης ο «Χρυσόστομος», «ο την οικουμένην ακτίσι δογμάτων θείων πυρσεύσας» (!), σε ένα σκοταδιστικό και συνάμα εμπρηστικό ανθελληνικό του παραλήρημα, έλεγε:

   «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις, θα δεις τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών (των ελλήνων φιλοσόφων!), τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ (αίμα) και πάντα τα δόγματα αυτών βρίθουν σκωλήκων… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες… Ημείς δε, ού παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης» Εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστή (Ομιλία ΞΣ΄59.369.12-370.11).

   Διαγραφή
 2. Η απάντηση είναι απλή. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όλοι αυτοί που υποτίθεται ορκίζονται να υπηρετούν το Ελληνικό Σύνταγμα είναι μια δράκα αλλοδαπών ανθελλήνων πρακτόρων του εχθρού, καμουφλαρισμένων πίσω από ελληνόηχα ονόματα οι οποίοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία αυτών που από αρχαιοτάτων χρόνων λόγω απύθμενου κόμπλεξ κατωτερότητος που τους διακατέχει απέναντι στους Έλληνες, ονειρεύονται την εξάληψη της Ελλάδος και των Ελλήνων από προσώπου Γης. Αυτή η δράκα ΄'ομως που παριστάνει τους "Έλληνες πολιτικούς" είναι απείρως φθηνότερη και αποδοτικότερη από τον οποιοδήποτε στρατό κατοχής γιατί όχι μόνον δεν χρειάζονται σφαίρες όπλα κανόνια αεροπλάνα κλπ., (έχουν αυτά που ονομάζονται νόμοι και...δημοκρατία), όχι μόνο δεν φαίνονται αλλά επι πλέον με τα ελληνικά ονόματα που διαθέτουν και τον καλό χειρισμό της ελληνικής γλώσσας εχουν καταφέρει ο ελληνικός λαός να νομίζει ότι έχει να κάνει με Έλληνες. Πλάνη Οικτρά την οποία πληρώνουμε καθημερινά εδώ και πολλές δεκαετίες ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!! Ε.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το αθρο είναι μονο! μια μπουρδα!!/η πατρίδα μας από την στιγμή που υπογραψε την σύμβαση της Ε.Ε.αποδεχτηκε ότι αυτή είναι ανώτερη από το σύνταγμα Μ(όλα τα όργανα της είναι ανωτερα του ελληνικού κράτους μας π.χ.:το ευρωπαϊκό δικαστήριο υπερυσχηει κάθε! ελληνικού δικαστηρίου και νόμου!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ηδη απο το 1950 το αρθρο 28 του Συνταγματος λεει ρητα οτι οι γενικά παραδεδεγμενοι κανόνες του διεθνους δικαιου και οι οροι των διεθνων συνθηκων που εχει υπογραψει η Ελλαδα υπερισχυουν ΚΑΘΕ αλλης διάταξης νόμου, αρα ΚΑΙ του Συνταγματος. Οπότε οι δικαστες (που τόσο αισχρα αποκαλειτε "γουνακηδες") δεν εχουν τροπο να παρακαμψουν διεθνεις συνθηκες γιατι θα ενεργησουν αντισυνταγματικα. Αν το ιταλικο Συνταγμα εχει αλλη προβλεψη αυτό αφορα μόνο στους Ιταλους δικαστες.

   Διαγραφή
 4. Re ηλιθιοι οικονομολογοι το χρημα εγινε να εξυπηρετει τον ανθρωπο στις συναλαγες του ! Και δεν γεννηθηκε ο ανθρωπος να εξυπηρετει το χρημα ! Οταν ο ανθρωπος εξυπηρετει το χρημα αυτο λεγεται κανιβαλισμος ! Σεις με τις ιδεες σας λεγοσαστε οικονομολογοι κανιβαλοι ! Στην Ελλαδα το χρεος εγινε για την γενοκτονια των Ελληνων και μονο ! Οσοι συμφωνησαν με το χρεος ειναι προδοτες και γενοκτονοι των Ελληνων !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. https://uploads.disquscdn.com/images/afc37ebe241c0fa5e40b6732649f5f0c4fcc7e559ea60d262b5bca32e4d651e0.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η οικονομολογια δεν ειναι επιστημη. Ειναι μαγεια Βουντου, προπετασμα καπνου να καλυπτη τη μεγαλυτερη συνωμοσια στη γη. Την δανειακη οικονομια που εγκατεστησαν αυτοι.

  https://uploads.disquscdn.com/images/0a95238ae7bd631a7e1532ac97d1c7e60d9749726021390e69fafeac25b86b0d.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ