Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Ο Κοτζιάς "τσιφτετελιαζόταν" με τους τουρκαλάδες, τον Πούτιν κατηγορεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ψυχρός πόλεμος Αθήνας-Μόσχας – Άγρια 

επίθεση Κοτζιά σε Πούτιν


 

«Σύντροφος της Τουρκίας η Ρωσία» - Σκληρή 

ανακοίνωση του Υπ. Εξωτερικών για τις 

απελάσεις

Θέλουμε να θυμίσουμε στους φίλους Ρώσους ότι 
καμιά χώρα στον κόσμο δεν θα ανεχόταν 

απόπειρες 

α) εξαγοράς κρατικών αξιωματούχων, 

β) υπονόμευσης της εξωτερικής πολιτικής, 

και γ) παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.

  

 

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Μιλάνε "ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ" από τους 

ηπαπαραίους,  οι υπονομευτές της εξωτερικής 

πολιτικής, ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ 

ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, (και έπεται συνέχεια με 

την Θράκη, το Αιγαίο, την Κρήτη και νησιά του 

Ιονίου), ΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ 

ΤΩΝ ΗΠΑΠΑΡΑΙΩΝ δηλαδή των 

οβριοσιωνιστών, στα εσωτερικά της χώρας μας.

 

Κρατώντας τον Νταβούσογλου αγκαλιά, 

"τσιφτετελιαζόταν" ο Κοτζιάς, αλλά τα έβαλε με 

τον Πούτιν.

 

Όσο παραμένει στην εξουσία όλη αυτή η 

πολιτική πανούκλα με συμπεριφορά σκληρής 

Μαφίας, η Ελλάδα θα βυθίζεται όλο και 

περισσότερο στην άβυσσο, χωρίς δυνατότητα 

ανάνηψης...

 

Και φυσικά, μαζί με την Ελλάδα, στην άβυσσο 

γκρεμίζεται και ο ελληνικός λαός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ 

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

 

 


 
Σκληρή ανακοίνωση που κατηγορεί την Ρωσία ότι συντάσσεται με την Τουρκία κατά της Δύσης και της Ελλάδας εξέδωσε πριν λίγη ώρα το υπουργείο Εξωτερικων.


Η ανακοίνωση του Νίκου Κοτζιά κάνει λόγο για «εκδικητική και αυθαίρετη» απέλαση των Ελλήνων διπλωματών, που δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο, σε αντίθεση με την ελληνική απόφαση «που στηρίχθηκε σε συγκεκριμένες αποδείξεις παράνομης δραστηριότητας Ρώσων αξιωματούχων».

«Είναι φανερό ότι υπάρχει μια μερίδα Ρώσων, ευτυχώς μειοψηφική, που νομίζει ότι μπορεί να κινείται στην Ελλάδα χωρίς να σέβεται νόμους και κανόνες, ακόμα και να εκτοξεύει απειλές» αναφέρει σε αυστηρό ύφος, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.


Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της ανακοίνωσης:


«Η Ελλάδα είναι χώρα φιλειρηνική, με πολυδιάστατη, ανεξάρτητη δημοκρατική εξωτερική πολιτική. Ως κυρίαρχο κράτος με μακρά ιστορία, απαιτεί σεβασμό και σχέσεις ισότητας από κάθε τρίτο. Σε αυτά τα πλαίσια τάσσεται υπέρ μιας πολιτικής φιλικής συνύπαρξης και με τη Ρωσία. Μιας μεγάλης χώρας με ισχυρή παρουσία στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Στα πλαίσια της ίδιας πολιτικής, η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις και συνεργασία με τους γείτονές της προκειμένου να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα όπως το ονοματολογικό, προς όφελος της ίδιας, των Βαλκανίων, της Ευρώπης και όλων των λαών.


Η Ρωσία, αυτή τη στιγμή, δείχνει ως να μη μπορεί να αντιληφθεί τις θέσεις αρχών της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Από τότε που πολεμά ως σύντροφος εν όπλοις της Τουρκίας και της παρέχει σειρά διευκολύνσεων στον τομέα της ασφάλειας, δείχνει να απομακρύνεται σταθερά από θέσεις που αρμόζουν στο επίπεδο φιλίας και συνεργασίας που χαρακτήριζε τις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας εδώ και 190 χρόνια. Δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα έχει δικά της συμφέροντα και κριτήρια στη διεθνή πολιτική.

Σε αυτά τα πλαίσια πρέπει να διαβάσει κανείς την κίνηση της Ρωσίας να προβεί σε απελάσεις στελεχών της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα. Η απόφαση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών δεν βασιζόταν σε στοιχεία, όπως εκείνη της ελληνικής πλευράς που στηρίχθηκε σε συγκεκριμένες αποδείξεις παράνομης και παράτυπης δραστηριότητας Ρώσων αξιωματούχων και πολιτών στο εσωτερικό της χώρας. Αντίθετα, η απόφαση της ρωσικής πλευράς είναι αυθαίρετη και εκδικητική, δεν βασίζεται σε κανένα στοιχείο.

Θέλουμε να θυμίσουμε στους φίλους Ρώσους ότι καμιά χώρα στον κόσμο δεν θα ανεχόταν απόπειρες 

α) εξαγοράς κρατικών αξιωματούχων, β) υπονόμευσης της εξωτερικής πολιτικής, και γ) παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Η Ελλάδα προέβη σε μέτρα μόνο κατόπιν καταγραφής απτών επιβαρυντικών στοιχείων.

 Εξάλλου, η ίδια ουδέποτε παρενέβη ή αποπειράθηκε να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας.

Είναι φανερό ότι υπάρχει μια μερίδα Ρώσων, ευτυχώς μειοψηφική, που νομίζει ότι μπορεί να κινείται στην Ελλάδα χωρίς να σέβεται νόμους και κανόνες, ακόμα και να εκτοξεύει απειλές. Η ελληνορωσική φιλία επιτάσσει την εγκατάλειψη τέτοιων αντιλήψεων και όχι το αντίστροφο.

Τέτοια περίπτωση είναι και η προσπάθεια να επιβληθεί στη χώρα η παρουσία της «Ορθόδοξης Αυτοκρατορικής Παλαιστινείας Εταιρείας», οργάνωσης που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τις μυστικές υπηρεσίες των Τσάρων που στόχο είχαν τον αφελληνισμό των πατριαρχείων της Μέσης Ανατολής.

Τέλος, ως προς τα αυθαίρετα μέτρα που έλαβε η ηγεσία του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, η Ελλάδα θα απαντήσει με υπομονή και νηφαλιότητα.»


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Σταθείτε ρε κόπρες !μην φεύγετε !τώρα έρχονται οι μπουνιές σας,μην ζητήσετε οίκτο !οίκτος για τα καθάρματα δεν υπάρχει.Ποιον νομίζετε οτι δουλευετε ρε γκαζοντενεκεδες ;τους ρώσους η εμας ;ρεμαλια ,η ΝΕΜΕΣΙΣ ,θα είναι αμειλικτη.Αριστόμαχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πραγματικά έχουμε την πιο επικίνδυνη διακυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ.

  Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια.Ενταξει,απελασες 3 Ρώσους.Τι περιμενες δηλαδη.Δεν θα ειχες τα αναλογα αντίποινα;

  Αντι να το σταματησουν εδώ οι Γραικύλοι,το συνεχιζουν και μαλιστα με ανηθικο τροπο.Δεν δινουν βιζα σε Ρωσους παπαδες.

  Τι νοημα εχει αυτο τωρα;Αλλα όταν διατάζει ο αρχηγός της αποικίας αφιχθής εξ Ουκρανιας απο τα ''καλά" που έκανε εκει τι αλλο να περιμενεις;

  Οι Ε.Δ έχουν Ρωσικα αντιαεροπορικα.S300,Tor M1,Osak και αλλα οπλα.Ξερετε τι ευκολα ολα αυτα αχρηστευονται με ενα απλο εμπαργκο ανταλλακτικων απο την Ρωσία;

  Ο αναθεματισμενος σαπιοκοιλιάς,απο οτι λενε,θέλει να στειλει τα Ελληνοτουρκικα στη Χαγη.Αυτο κι αν ειναι προδοσια.Εκει δεν δικαζουν συμφωνα με το δικαιο,αλλα δινουν σολομοντιες λυσεις εις βαρος του πιο αδυναμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ