Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ;;; ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟ... ΜΑΤΙ;;; Απ'όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι τίποτε απ'ότι συμβαίνει στον κόσμο δεν είναι τυχαίο.
Οι ισχυροί του πλανήτη μας,οι οποίοι καθοδηγούνται δυστυχώς από σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ρυθμίζουν την τύχη μας εδώ και 13.500 χρόνια,γνωρίζουν τα πάντα.
Έτσι λοιπόν επιλέχθηκε η περιοχή του Μαραθώνα για την εγκατάσταση βάσεων.
Δεν τους την επιλέξαμε εμείς ,αυτοί γνώριζαν και την επέλεξαν για να συνεχίσουν τα περίεργα,για μας βέβαια τους απλούς ανθρώπους,πειράματα τους.
Τα ταξίδια στον χωροχρόνο,είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβει ο απλός ανθρώπινος νους !!! 

ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;;;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΒΟΥΤΖΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΙ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΒΟΥΤΖΑΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΤΙ;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΗ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;;;

Στο κείμενο που ακολουθεί, συνδέστε τα στοιχεία και... τα συμπεράσματα δικά σας.


Καλλιόπη ΣουφλήΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
 
Το άρθρο αυτό αποτελεί συνέχεια του άρθρου "Τα Μυστήρια της Πεντέλης" και για να το καταλάβετε συνιστώ να διαβάσετε πρώτα τα περί Πεντέλης.
Υποψη ότι στο παρόν άρθρο θα αναφερθούν πράγματα τα οποία μπορούν να συμβούν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Αλλά κανείς δεν ξέρει...άλλωστε όπως λέγεται η τεχνολογία
προηγείται της φαντασίας !!!!!!!
Πχ μέχρι πρίν 25 χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα είχαμε τηλέφωνο στην τσέπη μας και πολλές φορές οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το λέγαμε για αστείο πειράζοντας κάποιον !!!! Εγώ όταν το είδα σε Αμερικανό το 1989 δεν πίστευα στα μάτια μου !!!!

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν ανοιχτό μυαλό,καλόν θα είναι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση !!!!
"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει! Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα" !!!
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
 
Οκτώ περίπου χιλιόμετρα μακριά από την κορυφή της Πεντέλης,στους πρόποδες του βουνού,ανατολικά και δίπλα ακριβώς στην θάλασσα βρίσκετα η Νέα Μάκρη.
Εδώ ακριβώς ,πάνω στο αποξηραμένο έλος της Μπρεζίζας της πεδιάδας του Μαραθώνα,σε μιά έκταση μεταξύ της λεωφόρου Μαραθώνος και της θάλασσας ,διάλεξαν για έναν παράξενο λόγο οι Αμερικανοί να κτίσουν το 1953 την ισχυρότατη βάση τηλεπικοινωνιών,η οποία μέχρι το 1990 παρακολουθούσε κάθε μορφής
ΒΑΣΗ Ν.ΜΑΚΡΗΣ
τηλεπικοινωνία μέχρι και πέραν της Μέσης Ανατολής.
Μετά την τοποθέτηση στο διάστημα δορυφόρων τελευταίας τεχνολογίας,οι οποίοι ανέλαβαν το έργο της και της λειτουργίας του συστήματος HAARP, δεν υπήρχε λογος υπάρξεως της και έκλεισε.
Αλλά για ποιόν λόγο επέλεξαν αυτή την περιοχή ? 
Στο εξαντλημένο και δυσεύρετο τώρα βιβλίο "Έλληνες πράκτορες της CIA και της KGB" (ντοκουμέντα από το ανέκδοτο αρχείο του πρώην Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα Χένρι Τάσκα καιτου σταθμάρχη της CIA Τομ Καραμπεσίνη 1965-1975) αναφέρεται η ύπαρξη ενός μοναδικού μαγνητικού διαύλου ή τούνελ στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ν.Μάκρης και Πεταλιών, στον Ευβοϊκό κόλπο ,με το στόμιο του ακριβώς στην θέση της βάσης.
Στο βιβλίο αυτό αναφέρεται ότι η Γη παρουσιάζει δύο κατηγορίες μαγνητικών φαινομένων.Η πρώτη είναι εξωτερική και συμβαίνει στην Μαγνητόσφαιρα της Γης (πχ ζώνες Van Allen) και είναι υπεύθυνη για τις βιολογικές μεταβολές.
Η δεύτερη κατηγορία είναι εσωτερική και αναπτύσσεται στο εσωτερικό του πλανήτη μας.
Σ'αυτήν ακριβώς την δεύτερη κατηγορία ανήκει το "Μαγνητικό τούνελ" ή "Μάτι"που είναι ένας υποθετικός σωλήνας με διάμετρο από μερικές εκατοντάδες μέτρα μεχρι μερικά χλμ,που ξεκινάει από ένα σημείο της Γης και καταλήγει σε κάποιο άλλο σημείο της επιφανείας της,συνήθως στην "πίσω πλευρά".
Μέσα στο μαγνητικό αυτό τούνελ κινείται συνεχώς ένα κύμα με "ασύλληπτη ενέργεια".Αποτέλεσμα της μαγνητικής διαταραχής μέσα σ'αυτό το τούνελ είναι τα ιδιαίτερα έντονα μαγνητικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στα δύο στόμια του,δηλαδή στην "είσοδο" και στην "έξοδο".
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βιβλίου που προανέφερα,οι μαγνητικές διαταραχές που προκαλεί το τούνελ έχουν άμεση επίπτωση και στο φαινόμενο της παλίρροιας που παρατηρείται στο στενό του

ΣΤΕΝΟ ΕΥΡΙΠΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑ
Ευρίπου στην περιοχή της παλαιάς γέφυρας της Χαλκίδας,σε συνδυασμό βέβαια με τη βαρυτική παλιρροϊκή δράση της Σελήνης.( 
Η φυσιολογική ροή του ρεύματος προς μια κατεύθυνση διαρκεί έξι ώρες. Αμέσως μετά ακολουθεί ένα διάστημα δέκα περίπου λεπτών, όπου τα νερά παραμένουν στάσιμα. Μετά αλλάζουν κατεύθυνση και κινούνται εντελώς αντίθετα για διάρκεια επίσης έξι ωρών).
Ένα τέτοιο μαγνητικό τούνελ είναι πάρα πολύ χρήσιμο για τη...δωρεάν επικοινωνία των περιοχών των δύο στομίων του,μέσω της μαγνητικής ενέργειας που μετακινείται συνεχώς ανάμεσα στα άκρα του,στην οποία μπορούν να "φορτωθούν"κατάλληλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα για να μεταφερθούν από την μία άκρη του τούνελ στην άλλη.
Η μαγνητική αυτή ενέργεια δεν είναι παρά ένα αντίστοιχο τελλουρικό ρεύμα που συνδέει τις δύο περιοχές.(Τα τελλουρικά ρεύματα προκαλούνται κυρίως από αλληλεπιδράσεις μεταξύ του ηλιακού ανέμου και της μαγνητόσφαιρας ή της ηλιακής ακτινοβολίας με την ιονόσφαιρα.
Συνδέονται με τις μαγνητικές καταιγίδες και βρίσκονται στην μπάντα συχνοτήτων των κυμάτων ELF.
Έχουν συσχετισθεί επίσης με τις "Γραμμές Ley" και άλλα παραφυσικά φαινόμενα ).
Τα "Μαγνητικά Τούνελ" αποκαλύπτονται σχετικά εύκολα. 
Αν δηλαδή σε ένα τόπο υπάρχει έντονη μαγνητική δραστηριότητα, εκεί βρίσκεται το άκρο κάποιου "Μαγνητικού Τούνελ". 
Σ' αυτό το άκρο "φορτώνεται" μια απλή κωδικοποιημένη συχνότητα και "ανιχνεύεται" η απόληξη του, δηλαδή το
ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΝΕΛ
άλλο άκρο του "Μαγνητικού Τούνελ".

Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του υπάρχοντος δικτύου ραντάρ ή και με ιπτάμενα ραντάρ, τα γνωστά AWACKS.
Όταν ανακαλυφθεί το "τέλος" του "Μαγνητικού Τούνελ" και τυχαίνει να βρίσκεται σε συμμαχικό έδαφος, είναι εκμεταλλεύσιμο με ένα ραντάρ (δέκτη - λήπτη). Και αν είναι πολύ σημαντικό, με μεγάλη χωρητικότητα και ισχυρή ενέργεια, γίνεται πολύτιμη στρατιωτική βάση τύπου Νέας Μάκρης.
Ένας λοιπόν μαγνητικός δίαυλος στην μορφή ενός τελλουρικού ρεύματος θα αποτελούσε ένα φυσικό υπόγειο αγωγό κυμάτων ELF και επομένως ήταν εύλογο να πειραματισθούν οι Αμερικανοί με αυτόν,μέσω των υπογείων σπηλαίων της Πεντέλης για να εκμεταλλευτούν τις φυσικές δυνατότητες της περιοχής.
Όπως ανέφερα στο άρθρο μου "Τα μυστήρια της Πεντέλης",η Πεντέλη αποτελείται από τρία στρώματα πετρομάτων.
Ένα ανώτερο και ένα κατώτερο στρώμα μαρμάρου και μεταξύ τους ένα στρώμα αγώγιμου "γραφιτικού σχιστολίθου" που μπορεί να παίξει το ρόλο κεραίας πολλών χιλιομέτρων που χρειαζονται τα κύματα ELF.
Όπως είπαμε η μία άκρη του σπάνιου αυτού μαγνητικού τούνελ βρίσκεται στο θαλάσσιο χώρο μπροστά ακριβώς από τη βάση της Ν.Μάκρης. Αλλά πού βρίσκεται η άλλη άκρη του στην "πίσω πλευρά"της Γης ?

Η απάντηση είναι αποστομωτική: Στην πολιτεία Virginia των ΗΠΑ και μάλιστα στο Langley

VIRGINIA  CIA
!!! Τι βρίσκεται στο Langley ?
H έδρα της CIA !!!!!!!!!!

Έτσι λοιπόν οι Αμερικανοί εκμεταλλεύτηκαν το σπάνιο αυτό φαινόμενο για την ανέξοδη ασφαλή και ταχεία μεταφορά των πληροφοριών που συνέλεγαν,αφού δεν υπήρχε δυνατότητα να μπεί κανένας άλλος με φυσικό ή τεχνικό τρόπο μέσα σ'αυτό το μαγνητικό τούνελ.
Όλες λοιπόν οι απόρρητες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για την περιοχή ευθύνης της βάσης,συγκεντρώνονταν στην Ν.Μάκρη και από εκεί ταξίδευαν δωρεάν και με απόλυτη ασφάλεια προς την έδρα της CIA και το Πεντάγωνo !!!!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι όντως στην περιοχή της Βιρτζίνια στο άλλο άκρο του τούνελ,παρατηρούνται έντονες μαγνητικές διαταραχές !!!
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι οι πρώτες δοκιμές του προγράμματος ELF του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού έγιναν στην Βόρεια Καρολίνα και στη Βιρτζίνια.
Μην ξεχνάμε και τις "συμπτώσεις" της λειτουργίας το 1958 της υπόγειας βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στα Βριλήσσια και του Μαγνητικού Παρατηρητηρίου της Πεντέλης.Επίσης από το 1972 υπήρχε σταθμός RADAR και επικοινωνιών του ΝΑΤΟ,όπως λεγόταν,στην κορυφή της Πεντέλης,με οκτώ πιάτα στραμμένα σε τέσσερεις διαφορετικές κατευθύνσεις,ο οποίος συνεργάζετο με την βάση της Ν.Μάκρης και την βάση του Πολεμικού Ναυτικού.
Μετά το κλείσιμο της βάσης έπαψε να υφίσταται.

Εκτός της κύριας βάσης της Ν.Μάκρης υπήρχε στην περιοχή και μία άλλη μικρή βάση των Αμερικανών ,εκτάσεως πέντε στρεμμάτων,την οποία πολλοί λίγοι ξέρουν. 
Η βάση αυτή ήταν κοντά στο χωριό Κάτω Σούλι του Μαραθώνα (αρχαία Τρικόρινθος),ανατολικά του σημερινού κωπηλατοδρομίου,μέσα στο υπάρχον έλος!!!! 
Θα δούμε αργότερα τι σκοπό είχε αυτή !!!
Δεν τελειώσαμε με την βάση της Ν.Μάκρης !!! 
Έχουμε να πούμε και άλλα,αλλά πρώτα θα μιλήσουμε για την ιδιομορφία της πεδιάδας του Μαραθώνα,στο άκρον της οποίας υπήρχε η Αμερικανική βάση και η μικρή βάση του Κάτω Σουλίου.


Η ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 
Παγκοσμίως γνωστή η πεδιάδα αυτή από την πρώτη μάχη των Περσικών πολέμων που έγινε τον Αύγουστο του 490 πΧ.( κατ'αλλους στις 17 Σεπτεμβρίου) μεταξύ Αθηναίων και Περσών.

Τι ιδιομορφία κρύβει λοιπόν αυτή η ιστορική πεδιάδα ?

Είναι ο μεγαλύτερος φυσικός ηλεκτρικός πυκνώτης του κόσμου !!!!
 
Ας θυμηθούμε τι είναι και τι κάνει ένας πυκνωτής.Ένας πυκνωτής δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σύστημα δύο αγώγιμων πλακών(οπλισμοί) μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται ένα μονωτικό ή διηλεκτρικό όπως λέγεται στην επίσημη ορολογία.
Η βασική ικανότητα ενός πυκνωτή είναι ότι μπορεί να αποθηκεύει ηλεκτρικά φορτία.
Η ικανότητα αυτή -η χωρητικότητα του-είναι ανάλογη της επιφανείας των αγωγίμων πλακών και αντιστρόφως ανάλογη της μεταξύς τους απόστασης.
Έτσι λοιπόν όσο μικρότερο είναι το πάχος του μη αγώγιμου μονωτικού,τόσο μεγαλύτερα είναι τα ηλεκτρικά φορτία που μπορεί να αποθηκεύσει.
Αν τώρα βραχυκυκλώσουμε τους δύο οπλισμούς του πυκνωτή,αυτός στιγμιαίως(μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου) εκφορτίζεται δίνοντας ,σε αυτό το πολύ μικρό χρόνο όλο το φορτίο του,δημιουργώντας έτσι ηλεκτρομαγνητικά πεδία αναλόγου μεγέθους με αυτόν.
Πυκνωτές έχουν όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές.
Η πεδιάδα του Μαραθώνα από την αρχαιότητα και μέχρι και σήμερα,είχε έλη !! Στα έλη φύτρωναν πολλά υδρόβια φυτά ,με επικρατέστερα τους Ολόσχοινους,κοινώς Βούρλα.
Όταν αυτά μαραθούν,πέφτουν στο νερό και σαπίζουν.
Τα σάπια φύλλα κατακάθονται στη συνέχεια στον πυθμένα του έλους σχηματίζοντας αρχικά ένα ελαιώδες υπόστρωμα.
Με το πέρασμα του χρόνου το πάχος αυτού του υποστρώματος αυξάνεται και γίνεται σαν μιά ξερή πίσσα.
Εκείνο που διαφοροποιεί το έλος του Μαραθώνα από τα άλλα έλη του κόσμου είναι η ύπαρξη ενός διπλού υδροφόρου ορίζοντα.Ο πρώτος είναι σχεδόν επιφανειακός.Σε πολλά σημεία σε βάθος σχεδόν

ΒΟΥΡΛΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ενός μέτρου και άνωθεν του μονωτικού απο τα βούρλα(ξερή πίσσα), συναντάται νερό,που χρησιμοποιείται κυρίως για πότισμα.
Προχωρώντας ένα γεωτρύπανο σε μεγαλύτερο βάθος και κάτω ακριβώς από το στρώμα των βούρλων,συναντά δεύτερο υδροφόρο ορίζοντα με αφθονότερο και καθαρότερο νερό.
Να λοιπόν ο πυκνωτής.Το μη αγώγιμο υλικό είναι το στρώμα των σαν πισσα σαπισμένων βούρλων και τα δύο αγώγιμα υλικά οι δύο υδροφόροι ορίζοντες !!!
Ο πυκνωτής αυτός έχει μέγεθος 60-70 τετραγωνικών χιλιομέτρων !!! 
Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε την τεράστια χωρητικότητα του και τα τεράστια ηλεκτρικά φορτία που μπορεί αυτός να αποθηκεύσει ή ακόμα τα τεράστια ρεύματα που μπορεί να δώσει κατά την στιγμιαία εκφόρτιση του ή τα τεράστια μαγνητικά πεδία που μπορούν αυτά να δημιουργήσουν.Εδώ όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι ένας πυκνωτής με στοιχεία από νερό θα είχε αμελητέα έως μηδαμινή απόδοση σε εργαστήριο.
Το φαινόμενο που περιγράφουμε υλοποιείται λόγω της τεράστιας έκτασης των "στοιχείων του πυκνωτή",που στην περίπτωσή μας είναι υδροφόροι ορίζοντες της τάξης των 6χ10 χλμ.
Ένα άλλο σημαντικό φαινόμενο που παρατηρείται στην πεδιάδα είναι ότι αν μία κεραία τηλεπικοινωνιών συνδεθεί με τον κάτω υδροφόρο ορίζοντα της πεδιάδας αυξάνονται κατά πολύ οι δυνατότητες της στην εκπομπή και λήψη σημάτων,άρα η πεδιάδα του Μαραθώνα λειτουργεί σαν μία τεράστια κατοπτρική κεραία !!!
Ένα ακόμη παράξενο φαινόμενο είναι η επιβεβαιωμένη και ξαφνική ενίσχυση των τηλεπικοινωνιών των αεροπλάνων όταν αυτά περνούν από πάνω της.

Τι μυστικά κρύβει λοιπόν αυτή η παγκοσμίως γνωστή ιστορική πεδιάδα ?
Σίγουρα δεν είναι ένας συνηθισμένος τόπος.Στον χώρο αυτό αναπτύσσονται δυνάμεις που δεν παρατηρούνται σε άλλα μέρη του πλανήτη μας,εκτός από το Τρίγωνο των Βερμούδων και το Τρίγωνο του Διαβόλου στην θάλασσα της Ιαπωνίας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Οι παραδοξότητες της πεδιάδας του Μαραθώνα αφορούν κυρίως τις ισχυρές μαγνητικές διαταραχές,τις παράξενες δονήσεις αντικειμένων και διάφορα περίεργα επικοινωνιακά φαινόμενα.

Επίσης η πεδιάδα δείχνει να επηρεάζεται από τον μαγνητικό δίαυλο της Ν.Μάκρης,του οποίου το στόμιο πρέπει να φτάνει μέχρι τον αρχαίο Μαραθώνα (ο σημερινός παραλιακός οικισμός ανατολικά του Τύμβου των Μαραθωνομάχων).

Όλα τα παραπάνω έχουν ερευνηθεί λεπτομερώς με όργανα,απο τον ερευνητή-συγγραφέα μηχανικό Σπύρο Ασλάνη ο οποίος έχει γράψει και σχετικό βιβλίο.

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Με ποιό τρόπο θα μπορούσε τώρα να φορτισθεί αυτός ο τεράστιος φυσικός πυκνωτής με τα τεράστια φορτία που μπορεί να αποθηκεύσει?
Η απάντηση είναι μέσω των φυσικών κεραυνών που μεταφέρουν τεράστια φορτία στο έδαφος.Αν κάποιος όμως ήθελε να κάνει πειράματα με την χωρητικότητα της πεδιάδας δεν θα περίμενε φυσικά πότε θα πέσει κεραυνός για να την φορτίσει! 
Η φόρτιση θα
μπορούσε κάλλιστα να γίνει με τεχνητά μέσα,χρησιμοποιώντας τεράστιες γεννήτριες,συστοιχίες
ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
τρανζίστορ ισχύος και τεράστιες ανορθωτικές διατάξεις,διοχετεύοντας το ρεύμα στούς δύο υδροφόρους ορίζοντες όχι για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου (msec),αλλά για κάποιες ώρες,ακόμα και μέρες.
Όπως προανέφερα,εκτός την κύρια βάση της Ν.Μάκρης,υπήρχε και μία δεύτερη μικρή βάση κοντά στο χωριό Κάτω Σούλι και μάλιστα πάνω από έλος.
Γιατί οι Αμερικανοί επέλεξαν αυτό το μέρος?
Απέναντι από αυτή τη δεύτερη βάση και επάνω σε στερεό έδαφος είχαν κατασκευάσει τέσσερα κτήρια μέσα στα οποία υπήρχαν τεράστιες ηλεκτρογεννήτριες των οποίων η συνολική ισχύ ήταν πολλές χιλιάδες κιλοβάτ !!!
Αυτές οι γεννήτριες είχαν η κάθε μία από ένα ορθογώνιο πηνίο διαμέτρου 2,5-3,5μ. 
Τι ήθελαν λοιπόν εκεί αυτές οι γεννήτριες που μπορούσαν να ηλεκτροδοτήσουν μια πόλη τουλάχιστον 50.000 κατοίκων? (Υπ'οψη οτι και οι δύο βάσεις ηλεκτροδοτούντο από την ΔΕΗ).

Απλούστατα φόρτιζαν τον φυσικο πυκνωτή,δηλαδη την πεδιάδα του Μαραθώνα !!!

Επίσης στην μικρή αυτή βάση υπήρχαν περίεργες πυραμιδοειδείς κεραίες <Δέλτα-Τ> όπως

ΚΤΙΡΙΟ ΒΑΣΗΣ  Κ>ΣΟΥΛΙΟΥ
ονομαζόντουσαν.
Τέτοιες κεραίες είχε και η βάση Modauk στο Long Island της Αμερικής στην οποία γινόντουσαν πειράματα χωροχρόνου.
Αν κάποιος ήθελε να κάνει πειράματα με τον χωροχρόνο και να δημιουργούσε μια πύλη προς μία άλλη εποχή θα επέλεγε ακριβώς αυτόν τον χώρο. Θα χρησιμοποιούσε τέσσερεις πανίσχυρες γεννήτριες οι οποίες θα φόρτωναν επί μέρες με θετικά και αρνητικά ιόντα τους υδροφόρους ορίζοντες. 
Κατόπιν οι τρεις από τις τέσσερις γεννήτριες θα υποστήριζαν τα πηνία που το κολοσσιαίο
μαγνητικό πεδίο που θα δημιουργούσανε θα απορροφούσε οτιδήποτε τρισδιάστατο βρισκότανε μέσα τους. 
Όταν το πεδίο θα είχε φτάσει στο μέγιστο, τότε η τέταρτη και μεγαλύτερη γεννήτρια, μαζί με την εκφόρτιση του φυσικού πυκνωτή της πεδιάδας, θα δημιουργούσε τον τέταρτο και ποιο δυνατό παλμό. 
Αυτός με την σειρά του θα δημιουργούσε την «σκουληκότρυπα» όπως την ονόμαζε ο Αινστάϊν που θα εκτόξευε διαμέσου της σε ένα άλλο πεδίο, σε μια άλλη χωροχρονική κατάσταση οτιδήποτε τρισδιάστατο υπήρχε μέσα στα άλλα τρία πηνία. 
Ο τέταρτος παλμός δηλαδή θα δημιουργούσε τον χρόνο της μετάβασης.
ΒΑΣΕΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ

Αυτό το οτιδήποτε τρισδιάστατο θα μπορούσε να ήταν ένας στρατιώτης, ένα όπλο θανατηφόρων ακτίνων Λέιζερ, ή και τα δύο μαζί και πολλά άλλα . 
Αυτά τα τερατώδη πεδία δεν απορροφούν μόνο ότι είναι μεταλλικό, απορροφούν τα πάντα.(θεωρία των ενοποιημένων πεδίων του Αινστάϊν).
Όσοι είχαν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πεδιάδα του Μαραθώνα,την εποχή της

λειτουργίας των δύο βάσεων,είχαν παρατηρήσει ότι μερικές φορές ο χώρος εταράσσετο από απρόσμενα μπουμπουνιτά,χωρίς να υπάρχουν σύννεφα βροχής.
Επίσης πολλές φορές ακούγονταν σε ανύποπτους χρόνους διάφοροι παράξενοι ήχοι στην ατμόσφαιρα,σαν υπόκωφα "γκάπ".
Σύμφωνα με τον ερευνητή -συγγραφέα Σπ.Ασλάνη και τα δύο αυτά φαινόμενα οφείλονταν στην συνδυασμένη λειτουργία των τεσσάρων γεννητριών,με τα τέσσερα ορθογώνια πηνία τους και τα τεράστια πεδία που αυτά δημιουργούσαν.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Στο σημείο αυτό,για να καταλάβουμε στη συνέχεια τι έγινε, θα κάνουμε μία παρένθεση για αναφερθούμε σε ένα άλλο πείραμα που έγινε στις ΗΠΑ.
Το περίφημο "Πείραμα της  Φιλαδέλφειας" !!! 
Κάποια σχέση έχει με τον Μαραθώνα !!!!

Το 1943 διεξήχθει στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ ένα πείραμα,το οποίο έχει καταγραφεί στην ιστορία ως το πολυσυζητημένο "Πείραμα της  Φιλαδέλφειας".Το πείραμα αυτό ήταν το πρώτο

μέρος του "προγράμματος "Μodauk"που ασχολείτο με πειράματα στρέβλωσις του χωροχρόνου.Το Μοdauk είναι μία υπόγεια βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στο Lοng Island των ΗΠΑ.
Το πείραμα έγινε σε δύο φάσεις.Η πρώτη στις 23 Ιουλίου 1943 και η δεύτερη και σπουδαιότερη στις 12 Αυγούστου 1943.Λέγεται ότι έγινε και άλλη μία τον Οκτώβριο του ιδίου έτους.

Στο μέρος αυτό είχαν επικεντρωθεί όλες οι επιστημονικές προσπάθειες της εποχής με στόχο τη δημιουργία μιάς χρονοπύλης, βάση της θεωρίας των ενοποιημένων πεδίων του Αϊνστάϊν.
Στο πείραμα αυτό πρωταγωνιστής ήταν το νεότευκτο Αντιτορπιλικό Eldridge (ναυπήγησης 1943) το οποίο κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσης του πειράματος εξαφανίσθηκε για ένα χρονικό διάστημα από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας και ενεφανίσθει στο λιμάνι του Νorfolk της Virginia,σε απόσταση 350 χλμ.
Στη συνέχεια το πλοίο επανεμφανίσθηκε στην αρχική του θέση στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας.
Όλο αυτό το γεγονός διήρκεσε περίπου τρείς ώρες,κατά την διάρκεια των οποίων δεν μπορεί κανείς να μας πεί με βεβαιότητα τι συνέβη.
Ο κανονικός πλούς θα απαιτούσε περίπου 24 ώρες για την κάλυψη της συγκεκριμένης απόστασης.

Βεβαίως το Αμερικάνικο Ναυτικό ουδέποτε παρεδέχθει ότι έχει γίνει τέτοιο πείραμα !!! Αλλά ποιός τους πιστεύει,άλλωστε αυτά τα πράγματα δεν λέγονται επισήμως !!!

Για το πείραμα εφαρμοσθηκαν οι θεωρίες των Nicola Tesla,Albert Einstein και John Von Neumann,αλλά τα αποτελέσματα ήταν μη αναμενόμενα και εισήγαγαν τους δημιουργούς του πειράματος σε πρωτόγνωρους νόμους της φυσικής.

Τι έκαναν ? 
Τοποθέτησαν μέσα στο πλοίο τεράστιες ηλεκτρογεννήτριες και τέσσερα μεγάλα πηνία σε στεγανά σημεία κατά μήκος όλου του πλοίου,τοποθετημένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μαγνητικό πεδίο του ενός σχημάτιζε ορθή γωνία με το μαγνητικό πεδίο του άλλου.
Στα δυο άκρα κάθε πηνίου έδωσαν τάση,δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα,εκατομμυρίων Volt και επειδή οι συνήθεις γεννήτριες δεν φτάνουν σε τόσο υψηλά βολτάζ,ενίσχυσαν το ρεύμα με ειδικές ηλεκτρονικές λυχνίες.
Έτσι έφθασαν κοντά στα ρεύματα που αποδίδουν οι κεραυνοί.
Τα τρία πηνία δημιούργησαν τα τρία πεδία που διέπουν τις τρείς διαστάσεις του χώρου(μήκος,πλάτος,ύψος),ενώ το τέταρτο δημιούργησε μια
A/T ELDRIDGE 
παλμική εκπομπή και στα τρία πεδία,που προσδιόριζε τον χρόνο της μετάβασης.
Έτσι όταν τους διοχέτευσαν το ρεύμα, δημιουργήθηκε τεράστιο και πρωτόγνωρο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο,που στην αρχή σαν ομίχλη,πήρε ένα πρασινωπό χρώμα.
(Τι έγραψα παραπάνω ? Ότι τέσσερα τεράστια πηνία είχαν τοποθετηθεί μέσα στα κτήρια με τις ηλεκτρογεννήτριες της βάσης του Κάτω Σουλίου).

Ένα τόσο μεγάλο μαγνητικό πεδίο δεν απορροφά μόνο σιδερένια αντικείμενα.Απορροφά τα πάντα.Έτσι λόγω των τεσσάρων πηνίων δημιουργήθηκε πύλη στον χρόνο.Το πλοίο εξαφανίσθηκε,όταν το τεράστιο μαγνητικό πεδίο που δημιουργήθηκε δίπλωσε τον χώρο και τον χρόνο γύρω του.

Εκτός από το λιμάνι του Norfolk της Virginia,κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει που αλλού και σε ποιές άλλες χρονολογίες μπορεί το πλοίο να εμφανίσθηκε.
Οι χρονολογίες αυτές μπορούσαν να ήταν και στο μέλλον και στο παρελθόν !!!
Υπόψη ότι όταν έγινε το πείραμα υπήρχε εθελοντικό πλήρωμα μέσα στο πλοίο το οποίο ομως αγνοούσε τι πείραμα θα εγίνετο.
Κυκλοφορούν φήμες ότι πολλοί πέθαναν κατά την διάρκεια του πειράματος,άλλοι τρελάθηκαν και άλλοι απέκτησαν ιδιότητες αποσυμπήνωσης και πέρναγαν μέσα από τοίχους.
Το Αμερικάνικό Ναυτικό αλλοίωσε όλα τα έγγραφα του πλοίου ώστε να μην φαίνεται το τι διεξήχθει.
Μάλιστα το 1982 γυρίστηκε ταινία με τίτλο"Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας",αλλά οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές απαγόρευαν επί δύο χρόνια την προβολή της και παζάρευαν με την κινηματογραφική εταιρεία που την γύρισε,το περιεχόμενο της.
Τελικά προεβλήθει το 1984.
Το Αμερικανικό Ναυτικό είχε 70 πλοία αυτού του τύπου(κλάσης Cannon).Το Eldidge στις 15 Ιανουαρίου του 1951 μεταβιβάζεται στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό μαζί με άλλα τρία του ιδίου

Α/Τ ΛΕΩΝ
τύπου και παίρνει την ονομασία "Λέων"(D-54).Τα άλλα τρία ήταν ο "Αετός" ο "Πάνθηρ" και ο "Ιέραξ",γνωστά σαν τα τέσσερα "θηρία".Το Λέων έγινε ακόμη πιο διάσημο γιατί σ'αυτό γυρίστηκε η πασίγνωστη ταινία "Η Αλίκη στο Ναυτικό" !!!
Αλλά γιατί αυτό το τόσο περίεργο,λόγω του πειράματος ,πλοίο δόθηκε στο Ελληνικό Ναυτικό ? 
Απλούστατα για να συνεχίσει το αρχικό πείραμα σε συνάρτηση με την ιδιομορφια της πεδιάδας του Μαραθώνα και το μεγάλο μαγνητικό ρεύμα που ξεκινούσε από την βάση της Ν.Μάκρης. 
Kαι όλα αυτά βέβαια εν αγνοία του Ελληνικού Ναυτικού και των Ελληνικών Κυβερνήσεων !!!Να σημειωθεί επίσης ότι, όταν μας παραδόθηκε ήταν μόνο οκτώ ετών και είχε χρησιμοποιηθεί από το Ναυτικό των ΗΠΑ μόνον 33 μήνες.
Υπήρχαν και παλαιότερα του πλοία του ιδίου τύπου και δεν συνηθίζεται να παρέχονται από τις ΗΠΑ για βοήθεια σε άλλα κράτη πλοία σχετικά καινούργια,εκτός αν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι !!!

USS SLATER-Α/Τ ΑΕΤΟΣ
ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ HUDSON
Το Αντιτορπιλικό(Α/Τ) "Λέων" υπηρέτησε στο Ελληνικό Ναυτικό 41 χρόνια,δηλαδή μέχρι το 1992,οπότε παροπλίσθηκε και τελικά το 2002 οδηγήθηκε προς διάλυση.
Πριν όμως οδηγηθεί για διάλυση ,ήρθε στην Ελλάδα κλιμάκιο Αμερικανών,οι οποίοι αφαίρεσαν διάφορα εξαρτήματα τα οποία πήραν μαζί τους,ιδίως από μία περιοχή του πλοίου η οποία όλα αυτά τα χρόνια ήταν ερμητικά κλεισμένη με οξυγονοκόλληση.
Λέγεται όμως ότι δεν διαλύθηκε αλλά το πήραν οι αμερικανοί.
Από τα άλλα δύο (Πάνθηρ και Ιέραξ) ουδέν αφαιρέθει,ενώ το Α/Τ Αετός παραχωρήθηκε στην Αμερικανική " Ένωση Ναυτικών Αντιτορπιλικών Συνοδείας" (βετεράνοι που υπηρέτησαν σε αυτού του τύπου πλοία),μεταφέρθηκε στην Αμερική,επανήλθε στην κατάσταση που ήταν κατά τον Β'ΠΠ, ξαναέλαβε το αρχικό του όνομα (USS Slater DE-766) και σήμερα βρίσκεται, σαν μουσείο,στον ποταμό Hudson στην πόλη Albany, πρωτεύουσα της πολιτείας της Νέας Υόρκης.(Φωτο)
Κατά της διάρκεια της υπηρεσίας του Α/Τ Λέων στο Ελληνικό Ναυτικό,σωρεία ανεξηγήτων φαινομένων παρουσιάζοντο στο πλοίο.
Πυξίδες ,ραντάρ και άλλες συσκευές ξαφνικά και χωρίς αιτία τρελαινόντουσαν και έδειχναν άλλα αντί άλλων,καθως επίσης ακούγοντο κατά διαστήματα ανεξήγητοι θόρυβοι και τριγμοί.Μάλιστα μία φορά σε άσκηση του στόλου λέγεται ότι είχε χαθεί για δύο ημέρες από τα άλλα πλοία.
Επίσης ήταν το μοναδικό πλοίο του Στόλου που δεν παιρνούσε ποτέ διαδικασία απομαγνητισμου.
Αυτά τα ξέρω από προσωπικές μαρτυρίες Αξ/κων και ναυτών που υπηρέτησαν στο πλοίο

Η θεωρία των ενοποιημένων πεδίων του Αινστάϊν καθώς και οι θεωρίες του μεγάλου επιστήμονα Τέσλα,κάλλιστα λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή στην περιοχή Πεντέλη-Μαραθώνα,λόγω των μοναδικών ιδιομορφιών που παρουσίαζε και ήταν η πλέον κατάλληλη,ίσως και παγκοσμίως.
Οι Αμερικανοί γνωρίζοντας όλα αυτά, επέλεξαν την περιοχή για την βάση τους,ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τα πειράματα τους στον χωροχρόνο.
Αυτό θα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να χαρίσεις ένα τέτοιο πλοίο σε μία φίλη και σύμμαχο χώρα.
Δεν είχε σημασία μετά την παράδοση του πλοίου στην Ελλάδα ,αν το πλήρωμα και τα στελέχη του ήταν Έλληνες και όχι Αμερικανοί.
Το πλοίο ποτέ δεν έκοψε τον ομφάλιο λώρο του με την μαμά-Αμερική,καθώς ήταν υποχρεωμένο στα πλαίσια του ΝΑΤΟ να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων,ενεργειών και συντήρησης.
Στα χρόνια λειτουργίας των δύο βάσεων στην περιοχή του Μαραθώνα,το προσωπικό τους είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει πειράματα όχι μόνο του τύπου της Φιλαδέλφειας,αλλά και άλλα,όπως μαγνητικούς κινητήρες,συσκευές και εφαρμογές αντιβαρύτητας και ηλεκτροβαρύτητας και εφαρμογές πολλών ακόμα θεωριών που ανακαλύφθηκαν μετά το 1943.

Και οι δύο βάσεις,Ν.Μάκρης και Κάτω Σουλίου που μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή, ήταν μεν φανερές,η λειτουργία τους όμως ήταν μυστική.
Επισήμως ήταν τηλεπικοινωνιακές !!!


Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
 
Ας αφήσουμε τώρα για λίγο τα μυστήρια της Πεντέλης και τις ιδιομορφίες της πεδιάδας του Μαραθώνα και ας μεταφερθούμε πίσω κατά 2502 περίπου χρόνια,το έτος 490 πΧ με την τωρινή βέβαια αρίθμηση, στις 12 Αυγούστου (κατ'άλλους στις 17 Σεπτ.) του οποίου διεξήχθη η πρώτη μάχη των Ελληνοπερσικών πολέμων,η "Μητέρα όλων των Μαχών",η περίφημη "Μάχη του Μαραθώνα" μεταξύ Αθηναίων και Περσών κατά την οποία εδοξάσθηκαν τα Ελληνικά όπλα (Αθηναίοι και Πλαταιείς).
Ας θυμηθούμε εν συντομία,τα ιστορικά γεγονότα:
Το 500πΧ οι Ελληνικές Ιωνικές πόλεις της Μ.Ασίας επαναστάτησαν κατά της Περσικής κατοχής τους και ζήτησαν την βοήθεια των Ελλήνων.Ανταποκρίθηκαν η Αθήνα με 20 τριήρεις με στρατό(170 άτομα καθε τριήρη) και η μικρή πόλη της Έυβοιας Ερέτρια με 5 τριήρεις.Στην αρχή σημείωσαν επιτυχίες,αλλά στο τέλος ηττήθηκαν από τον πολυάριθμο Περσικό στρατό.

Με τον τρόπο αυτό έδωσαν την αφορμή που επιζητούσε ο βασιλιάς της Περσίας Δαρείος ο Α'να εισβάλει στην Ελλάδα και να ανοίξει τον δρόμο του προς την Ευρώπη.


Έτσι το 492πΧ απέστειλε με πλοία στρατιωτική δύναμη υπό τον Στρατηγό Μαρδόνιο εναντίον της Ελλάδας,η οποία όμως λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής στην περιοχή της χερσονήσου του Άθω της Χαλκιδικής κατεστράφει κατά το μεγαλύτερο μέρος και τα εναπομείνοντα πλοία αναγκάσθηκαν να επιστρέψουν.Έτσι απέτυχε το όλο εγχείρημα.
Το 490πΧ ο Δαρείος αποστέλει νέα δύναμη υπό τον Στρατηγό Δάτη και τον Ναύαρχο Αρταφέρνη με 600 τριήρεις και βοηθητικά πλοία,με 100.000 στρατό(πεζικό και ιππικό) για την κατάληψη και τιμωρία της Αθήνας,της Ερέτριας που είχαν βοηθήσει τους Ίωνες και της Νάξου που τους ώθησε να επαναστατήσουν κατά των Περσών.Η δύναμη αυτή αφού κατέστρεψε πρώτα την Νάξο, αποβιβάστηκε κατ'αρχάς στην περιοχή της Ερέτριας,η οποία μετά πολιορκία έξι ημερών κατελήφθει από προδοσία μιας μερίδος ευγενών-πολιτικών οι οποίοι άνοιξαν τις πύλες των τειχών και κυριεύθει(από τότε διαθέταμε προδότες πολιτικούς).

Εγκαταλείποντες την Ερέτρια,πήραν μαζί τους μεγάλο μέρος των κατοίκων για σκλάβους.Πριν αποβιβασθούν στον Μαραθώνα τους ξεφόρτωσαν από τα πλοία τους στην νησίδα "Αιγίλια" που βρίστεται εμπρός από τα σημερινά Στύρα,τους οποίους ξαναπήραν κατά την αναχώρηση τους μετά την μάχη. Όταν επέστρεψαν στην Περσία τους πήγαν στον Δαρείο,ο οποίος τους χάρισε την ζωή και τους εγκατέστησε σε περιοχή ΒΑ της Βαβυλώνας στην σημερινή πόλη Τικρίτ του Ιράκ,γεννέτηρα του Σαντάμ Χουσεϊν.

Στην συνέχεια,κατόπιν υποδείξεως του εξόριστου Αθηναίου πολιτικού-τυράννου Ιππία υιού του πρώην τυράννου της Αθήνας Πεισίστρατου που τους ακολουθούσε από την Περσία στην οποία είχε καταφύγει,αποβιβάσθησαν στην παραλία της πεδιάδος του Μαραθώνα (στον σημερινό Σχοινιά).

Προκειμένου να ανακοπεί η προέλαση των Περσών προς την Ευρώπη,ήταν απαραίτητη μία βέβαιη ήττα τους.Και μόνο ο Μαραθώνας μπορούσε να εξασφαλίσει αυτή την βέβαιη ήττα των Περσών.(Σημειώστε το αυτό γιατί στην συνέχεια του άρθρου θα σας χρειασθεί για να καταλάβετε κάτι το απίστευτο !!!)

Οι Αθηναίοι απέστειλαν τον αγγελιοφόρο Φειδιππίδη στην Σπάρτη για να ζητήσει βοήθεια,αλλά οι

Σπαρτιάτες λόγω θρησκευτικής εορτής,δεν μπορούσαν άμεσα να προστρέξουν.Έτσι οι Αθηναίοι αποφάσισαν μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τους Πέρσες.Προς τούτο απέστειλαν στην πεδιάδα του Μαραθώνα 10.000 οπλίτες υπό την ηγεσία δέκα Στρατηγών,έναν από κάθε Φυλή (δήμο με σημερινή ορολογία).Ένας εκ των δέκα Στρατηγών ήταν ο Μιλτιάδης, ο οποίος ήταν πρώην κυβερνήτης της Αθηναϊκής και κατόπιν υπό Περσική κατοχή "Χερσονήσου" (σημερινά Δαρδανέλια-Ελλήσποντος) και επειδή είχε ακολουθήσει υποχρεωτικά τον Δαρείο κατά την εκστρατεία του στην Σκυθία (σημερινή Ρουμανία) γνώριζε πολύ καλά την τακτική των Περσών στο πεδίο της μάχης.
Επίσης οι Πλαταιείς,παραδοσιακοί σύμμαχοι των Αθηναίων,απέστειλαν δύναμη 1.000 οπλιτών.

Κάθε ημέρα,κατά το έθιμο, αναλάμβανε Αρχιστράτηγος ένας εκ των δέκα στρατηγών,αλλά όσοι συμφωνούσαν με το σχέδιο που είχε ο Μιλτιάδης του παραχωρούσαν την θέση τους.Ο Μιλτιάδης όμως επέλεξε να ενεργήσει την ημέρα που θα ήταν η δική του σειρά.Σ'αυτό βοήθησαν και οι πληροφορίες Ιώνων που υπηρετούσαν αναγκαστικά στο στρατό των Περσών,περί επιβιβάσεως του Περσικού Ιππικού στα μεταγωγικά πλοία.ΤΥΜΒΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ
Ο Μιλτιάδης,γνωρίζοντας τον τρόπο που παρατάσονταν και πολεμούσαν οι Πέρσες,εφάρμοσε μία νέα τακτική ,αποκλίνοντας εντελώς από την πατροπαράδοτη τακτική της Ελληνικής Φάλλαγγας που χρησιμοποιείτο μέχρι τότε.Η παράταξη και ο ελιγμός κατά την μάχη , που προέβλεπε το σχέδιο του Μιλτιάδη,καθιστούν την "Μάχη του Μαραθώνα" την "μητέρα όλων των μαχών" παγκοσμίως.Η μάχη αυτή έθεσε την βάση της τακτικής των ελιγμών στο πεδίο της μάχης ,την οποία βελτίωσαν στην συνέχεια οι Θηβαίοι και ο Μέγας Αλέξανδρος.Τακτική που χρησιμοποιείται σε γενικές γραμμές μέχρι και σήμερα και προβλέπει την κύκλωση του αντιπάλου.Είναι η πρώτη μάχη που διδάσκεται στις περισσότερες στρατιωτικές σχολές του κόσμου.
Λόγω της μεγάλης αριθμητικής διαφοράς των δύο αντιπάλων(11.000 Έλληνες,100.000 Πέρσες),ο Μιλτιάδης εξίσωσε το μέτωπο του με αυτό των Περσών,δημιουργώντας ένα ασθενές κέντρο με τις φυλές του Αριστείδη και του Θεμιστοκλή βάθους μόνον τεσσάρων ζυγών και δύο ενισχυμένες πτέρυγες δεξιά και αριστερά του κέντρου βάθους οκτώ ζυγών.

Βασικά ο ελιγμός προέβλεπε αρχική επίθεση με όλη την παράταξη σε φάλλαγγα και στην συνέχεια συντεταγμένη υποχώρηση του ασθενούς κέντρου και στροφή των δύο ισχυρών πτερύγων δεξιά,αριστερά και πίσω,αφού πρώτα είχαν απωθήσει τις απέναντι τους εχθρικές πτέρυγες.Σκοπός η κύκλωση του Περσικού κέντρου το οποίο θα νικούσε δήθεν, το υποχωρόν ασθενές Ελληνικό κέντρο.Υποψη ότι οι Πέρσες έθεταν στο κέντρο της παρατάξεως τους τα καλύτερα στρατεύματά τους !!!

Έτσι και έγινε και οι Πέρσες υπέστησαν οδυνηρή ήττα σε μία μάχη που κράτησε μόλις μιάμιση με δύο ώρες.

Η κυρίως μάχη έγινε στην περιοχή της πεδιάδας με την Ελληνική παράταξη στην περιοχή του γνωστού΄"ΤΥΜΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ"(Φωτο) όπου ετάφησαν οι 192 Αθηναίοι και των Περσών στην περιοχή του σημερινού κωπηλατοδρομίου-Κ.Σούλι.Στη συνέχεια οι Πέρσες υποχώρησαν πανικόβλητοι προς την σημερινή παραλία του Σχοινιά όπου και επιβιβάστηκαν στα πλοία τους,αφού προηγουμένως γύρω από αυτά διεξήχθει σκληρή μάχη και οι Αθηναίοι τους πήραν επτά πλοία.
Στη συνέχεια ο Περσικός στόλος κατευθύνθει πρός το Φάληρο της Αθήνας,αλλά οι Αθηναίοι πρόλαβαν με σύντονον πορεία και παρά την κούρασή τους να φθάσουν πρώτοι και έτσι οι Πέρσες όταν αντίκρυσαν τις λάμπουσες από τον Ήλιο ασπίδες τους,δεν απετόλμησαν απόβαση και αναχώρησαν για την πατρίδα τους.

Απώλειες: Πέρσες νεκροί 6400,Έλληνες 192 Αθηναίοι και 11 Πλαταιείς.
 
Την χαρμόσυνη είδηση της νίκης την έφερε στην Αθήνα ένας οπλίτης.Ο Ηρόδοτος δεν αναφέρει τίποτε γι'αυτό το θέμα.
Όμως ο Πλούταρχος στο βιβλίο του <Πότερον Αθηναίοι..37γ) γράφει "Την είδηση της νίκης στη μάχη του Μαραθώνα ανήγγειλε,όπως διηγείται ο Ηρακλείδης από τον Πόντο,ο Θέρσιππος ο Ερχιεύς,οι περισσότεροι όμως λέγουν ότι ο οπλίτης Ευκλής έτρεξε με την πανοπλία του κάθιδρος από την μάχη και καθώς έφθασε στις πόρτες των αρχόντων της πόλης ,τόσο μόνο μπόρεσε να πει,"χαίρετε,χαίρομεν" και ευθύς ξεψύχησε".
Προς τιμήν του μαραθονοδρόμου-αγγελιοφόρου οπλίτη(όποιος και αν ήταν) καθιερώθει από τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες στη Αθήνα,το 1896, το αγώνισμα του "Μαραθωνίου δρόμου".


ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
Κατά την διάρκεια της μάχης συνέβησαν ορισμένα παράξενα φαινόμενα πού αναφέρουν οι  ιστορικοί της μάχης,ο Ηρόδοτος που έγραψε την ιστορία των Περσικών πολέμων 25 χρόνια μετά την ληξη τους, ο Παυσανίας και ο Πλούταρχος αργότερα.


ΗΡΟΔΟΤΟΣ (βιβλίο ΣΤ' Ερατώ,παρ.117):
 
"Συνέβη δε κατά την μάχην και το εξής θαύμα.Κατά την διάρκεια της συγκρούσεως συνέβη κάτι πολύ παράξενο, ένας Αθηναίος στρατιώτης, ο Επίζηλος, γιός του Κουφαγόρα, ενώ πολεμούσε γενναία στήθος με στήθος ξαφνικά έχασε την όραση του και στα δύο του μάτια, παρόλο που δεν τον είχε ακουμπήσει τίποτα, ούτε δόρυ ούτε ξίφος ούτε βέλος τόξου". Συνεχίζοντας ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι:" 
Ο Επίζηλος διηγείται ότι είδε έναν μεγαλόσωμο οπλίτη που η γενειάδα του κάλυπτε ολόκληρη την ασπίδα του, και ότι αυτό το φάντασμα κρατούσε στα χέρια του ένα πολύ φωτεινό όπλο! Πέρασε ακριβώς δίπλα του, σκοτώνοντας τον παραστάτη του και Πέρσες αντιπάλους και αυτή η σκήνη ήταν η τελευταία που είδε ο Επίζηλος γιατί από κάποια υπερβολική λάμψη, τυφλώθηκε"!!!
Επίσης Ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι το σύνθημα να διακόψουν οι Πέρσες την μάχη και να επιβιβασθούν στα πλοία με σκοπό να κατευθυνθούν στο Φάληρο,εδώθει από μια ασπίδα η οποία ανυψώθει στην κορυφή της Πεντέλης, με την ανάκλαση των ακτίνων του ηλίου που έπεφταν επάνω της.
Λέγεται ότι αυτή την ασπίδα την ανύψωσαν οπαδοί του Ιππία της Αλκμεωνίδος φυλής,αλλά ο Ηροδοτος δεν πιστεύει ότι το έκαναν αυτοί και κλείνει λέγοντας "Πράγματι τούτον έγινεν,ποίος όμως ανύψωσε την ασπίδα,δεν δύναμαι να είπω περισσότερα" !!!(Σημειώστε το αυτό γιατί θα μας χρειασθεί στη συνέχεια).
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ (βιβλίο Αττικά,παρ.15:3 ):
 
Ο Παυσανίας μας προσφέρει μία παραστατική εικόνα της μάχης και γράφει οτι οι Αθηναίοι είδαν Τον Θησέα να βγαίνει μέσα από την γη.Επίσης ο ημίθεος Ηρακλής λαμβάνει μέρος στην μάχη και η θεά Αθηνά,παίρνει μέρος σ'αυτήν πάνοπλη οδηγώντας ένα άρμα με τέσσερα άλογα.Ακόμα στο πλευρό των Αθηναίων ήταν ο τραγοπόδαρος θεός Πάνας,ο οποίος μαζί με τους ακολούθους του Πανίσκους,σκόρπισαν τον τρόμο και τον πανικό στους Πέρσες.

Λέει επίσης πως έτυχε να είναι παρών στη μάχη ένας άνδρας με αγροτική εμφάνιση και καπέλο, σκοτώνοντας πολλούς από τους ξένους με την εχέτλη,ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.Μετά την μάχη οι Αθηναίοι ρώτησαν το μαντείο των Δελφών,ποιός ήταν ο άγνωστος οπλίτης που με το όπλο αυτό σκότωνε τους Πέρσες.
Ο θεός απλά τους έδωσε την εντολή να τον τιμήσουν ως τον ήρωα "Εχετλαίο".
Εχέτλη στα αρχαία ονομαζόταν η κυρτή λαβή του αρότρου.Άρα το όπλο που κρατούσε ο άγνωστος ήταν κάτι διαφορετικό από τα υπάρχοντα και έμοιαζε με λαβή αρότρου !!!
Όπως περιγράφει ο Παυσανίας,οι Αθηναίοι είχαν αποτυπώσει εικαστικά όλα τα σπουδαία γι'αυτούς γεγονότα στην "Ποικίλη Στοά".

Δεν υπάρχει σήμερα και βρισκόταν στην αρχαία αγορά στο σημερινό Μοναστηράκι βόρεια της γραμμής του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου,στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η εκκλησία του Αγίου Φιλίππου.Ένας από τους πίνακες της στοάς,που έγινε περί το 460πΧ απεικόνιζε την μάχη του Μαραθώνα και μεταξύ των άλλων και τον ήρωα Εχετλαίο να σκοτώνει με το περίεργο όπλο του Πέρσες.Επίσης στον πίνακα υπήρχαν,ο Θησέας,ο Ηρακλής,η Αθηνά με το άρμα της και ο Πάνας με τους πανίσκους.(Φωτο).

Εκείνο που κάνει εντύπωση στους παλαιούς και σύγχρονους ιστορικούς,δεν είναι τόσο η δυσανάλογη δύναμη του 1 προς 10,μεταξύ των δύο αντιπάλων,αλλά ο δυσανάλογος αριθμός των νεκρών και μάλιστα σε μία μάχη διαρκείας δύο ωρών περίπου.Παρότι οι Πέρσες διέθεταν και μεγάλο αριθμό τοξοτών,που στερούντο οι Αθηναίοι,ο αριθμός των νεκρών Ελλήνων είναι πολύ μικρός,ενώ των Περσών δυσανάλογα μεγάλος.Δηλαδή αναλογικά κάθε Αθηναίος έπρεπε να αντιμετωπίζει δέκα Πέρσες και να σκοτώνει το 0,64 και για να το στρογγυλέψουμε,έναν περίπου Πέρση και κάθε 529 Πέρσες να σκοτώνουν έναν Αθηναίο !!!Και όλα αυτά σε διάρκεια δύο ωρών.

Λίγο περίεργο δεν φαίνεται αυτό ???

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Κάτι λοιπόν άλλο έπρεπε να έχει συμβεί !!! Ίσως κάποια έξωθεν βοήθεια !!!! Για να δούμε τι γράφει στο βιβλίο του "ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ" ο ερευνητής-συγγραφέας, μηχανικός Σπύρος Ασλάνης.

Το πρώτο παράξενο είναι από που ξεφύτρωσε ο Εχετλαίος.Είναι βέβαιο ότι δεν βρισκόταν από την αρχή στις τάξεις των Ελλήνων,γιατί αλλιώς δεν θα αναρωτιόντουσαν μετά την μάχη για την ταυτότητα του προσώπου που τους βοήθησε.Τον είδαν και άλλοι και αν τον γνώριζαν δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσουν το μαντείο των Δελφών για την ταυτότητα του.Ούτε και ήταν μαζί με τους Πέρσες,γιατί αλλίώς δεν θα τους σκότωνε !!! Άλλωστε η τοιχογραφία της Ποικίλης στοάς τον παρουσίαζε να μάχεται στο πλευρό των Ελλήνων !!

Το παράξενο όπλο του Εχετλαίου δεν πετούσε βέλη,αλλά κάποιο είδος ακτίνας γι'αυτό (μάλλον από λάθος)τύφλωσε μόνιμα τον Επίζηλο και σκότωσε τον παραστάτη του.

Όπως είπαμε η παράταξη των Περσών βρισκόταν στην περιοχή που είναι το σημερινό κωπηλατοδρόμιο,άρα είχαν πίσω τους,σε κάποια απόσταση το έλος που σε κάποια άλλη εποχή εκεί βρισκόταν η Αμερικανική βάση του Κάτω Σουλίου με τις περίεργες γεννήτριες με τα τεράστια πηνία

ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
και τις περίεργες κεραίες.
Ξαφνικά κατά την μάχη εμφανίζεται από την κατευθηνση αυτή ο Εχετλαίος,γιατί ο Επίζηλος τον είδε εμπρος του,κατά πρόσωπο,γι'αυτό και τυφλώθηκε.Φοράει αγροτικά ρούχα,καπέλο και έχει μακριά γενειάδα.Κρατάει ασπίδα,άρα από κάτι θέλει να προφυλαχθεί,όχι βέβαια από τα όπλα των δύο αντιπάλων.
Στο άλλο χέρι έχει ένα όπλο μαζικής καταστροφής με εχέτλεια λαβή,δηλαδή στηρίζεται σε καρπό ,μπράτσο,αγκώνα.Τέτοιες λαβές έχουν συνήθως βαριά όπλα που μπορούν να στοχεύσουν με ακρίβεια.Το όπλο του Εχετλαίου θυμίζει πολύ το όπλο της ακτίνας θανάτου του Nicola Tesla,θυμίζει όπλο ΛΕΊΖΕΡ.
Οι Πέρσες υποχωρούν πανικόβλητοι προς τα πλοία βλέποντας την σφαγή που τους γίνεται από τους Έλληνες και τον Εχετλαίο.Συγχρόνως βλέπουν και Έλληνες θεούς και ημίθεους (πιθανώς ολογράμματα).Ξαφνικά ο Εχετλαίος εξαφανίζεται.Δεν τον ξαναείδαν οι Έλληνες για να τον ρωτήσουν ποιος είναι !!

Ο Αρχιστράτηγος Δάτης βλέπει μία λάμψη από την κορυφή της Πεντέληε,την εκλαμβάνει σαν σήμα των οπαδών του Ιππία και διατάζει άμεση επιβίβαση στα πλοία και αναχώρηση για το Φάληρο.Ίσως και να φοβήθηκε κάτι άλλο για να φύγει εσπευσμένα ενώ διαθέτει υπέρτερες δυνάμεις.Μάλλον η ταχύτητα που αποδεκατιζόταν ο στρατός του !!!

Η μάχη κράτησε περίπου μιάμιση με δύο ώρες.Το πως προκύπτει αυτό θα το δούμε μετά.Σε τόσο μικρό διάστημα θα ήταν αδύνατο οι Έλληνες όσο γενναία και αν πολέμησαν,από μονοι τους να έχουν

ξεμπερδέψει με τους Πέρσες τόσο γρήγορα και μάλιστα με δυσανάλογες απώλειες,γεγονός που προκαλεί όπως προανέφερα την εντύπωση και απορία μέχρι σήμερα των περισσοτέρων ιστορικών και αναλυτών !!!!!
Στις 17 Σεπτεμβρίου του 490πΧ(ή κατ'άλλους στις 12 Αυγ.),ο ήλιος στην πεδιάδα του Μαραθώνα ανέτειλε στις 06:08 (εύκολα το βρίσκουμε με τα σημερινά πλανητάρια).
Ο Μιλτιάδης διέταξε τον στρατό του,σύμφωνα με τον Ηρόδοτο,να λάβει παράταξη μάχης,όταν κατάλαβε ότι οι Πέρσες άρχισαν να επιβιβάζονται στα πλοία με σκοπό να αναχωρήσουν από τον Μαραθώνα (ήταν περίπου δέκα μέρες εκεί).Αυτό δεν μπορεί να έγινε πριν την ανατολή του ηλίου.Άρα οι δραστηριότητες τους ας υποθέσουμε ότι ξεκίνησαν με την ανατολή.Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι Πέρσες είχαν ρίξει τα πλοία στην θάλασσα και είχαν φορτώσει το Ιππικό τους στα ιππαγωγά πλοία.Μέσα λοιπόν σ'αυτό το χρονικό περιθώριο θα έπρεπε να αλλάξουν τις κινήσεις τους,να σταματήσουν την επιβίβαση και να παραταχθούν 100.000 στρατιώτες.
Άρα στην καλύτερη των περιπτώσεων η έναρξη της μάχης τοποθετείται στις 07:30.

Στις 09:00 με 09:30 η μάχη έχει τελειώσει.Αν υπολογίσουμε μισή ώρα για να ανασυγκροτήσει τον στρατό του ο Μιλτιάδης,έπρεπε γύρω στις 09:30 με 10:00 να έχει αναχωρήσει για την Αθήνα.
Ο κουρασμένος στρατός των Ελλήνων,,καταϊδρωμένος και με φόρτο 30 κιλών περίπου, χρειάζεται περίπου οκτώ ώρες να φθάσει στο ιερό του Ηρακλέους  στις Κυνοσάργες(ΝΑ των Στυλών του Ολυμπίου Διός εκει που αρχίζει σήμερα η Λ.Βουλιαγμένης) μέσω  Κηφισιάς.
Άρα στην Αθήνα έφθασε γύρω στις 17:30 με 18:00, γιατί δύση ηλίου είχαμε στις 18:30 και οι Πέρσες όταν έφθασαν στο Φάληρο είδαν από μακριά τις ασπίδες των Ελλήνων να λάμπουν από τις ακτίνες του Ηλίου και έφυγαν.
Από όλα αυτά λοιπόν προκύπτει ότι η μάχη κράτησε μιάμιση με δύο ώρες με νεκρούς, 6400 Πέρσες  και 203 Έλληνες (192 Αθηναίοι και 11 Πλαταιείς) !!!

Ο ερευνητής Σπύρος Ασλάνης αναφέρει ότι πιθανώς...κάποιοι από το μέλλον έστειλαν τον Εχετλαίο στο 490πΧ την ημερομηνία και ώρα που διεξήγετο η μάχη,προκειμένου να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της υπέρ των Ελλήνων.
Σ'αυτό βοήθησαν οι ιδιομορφίες της πεδιάδας του Μαραθώνα και οι εγκαταστάσεις των βάσεων που προαναφέρθησαν.
Η Περσία το 490 π.Χ. κατέχει σχεδόν την δύναμη και την αίγλη που κατέχει σήμερα η Αμερική. Μοναδική παραφωνία η μικρή Ελλάδα. 
Αν οι Πέρσες κατακτούσαν την Ελλάδα μετά δεν θα υπήρχε ουσιαστική αντίσταση, ούτε ουσιαστικός αντίπαλος στις επεκτατικές τους βλέψεις. 
Η Περσία την
εποχή των Περσικών πολέμων ελέγχει σχεδόν τα τέσσερα πέμπτα του αρχαίου κόσμου και τείνει να μετατραπεί από υπερδύναμη σε παγκόσμια υπερδύναμη. 
Μοναδικός της και ουσιαστικός της αντίπαλος η Ελλάδα. Μετά την κατάκτηση της Ελλάδας θα προήλαυναν σχεδόν ανενόχλητοι και για την κατάκτηση ολόκληρης της Ευρώπης.

Αν οι Πέρσες είχαν κατακτήσει τότε όλο τον γνωστό κόσμο, σήμερα η πληθυσμιακή και πολιτιστική εικόνα της Ευρώπης θα ήταν δραματικά διαφοροποιημένη. 
Όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης και ειδικά της Ελλάδος θα πέφτανε σε χέρια Περσικά. Αυτό θα οδηγούσε σε μία παγκόσμια μονοκρατορία ολοκληρωτικού τύπου. 
Οι Πέρσες τότε αντιπροσώπευαν ότι αντιπροσωπεύουν για μας σήμερα οι λαοί του Μωαμεθανικού ή του Ισλαμικού τόξου αν προτιμάτε.

Αυτό δεν θα άρεσε καθόλου σε αυτούς που έμεναν απέναντι από τον Ατλαντικό Ωκεανό και ξέρετε πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι. Αυτό θα ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για να έκαναν ότι έκαναν και να άλλαζαν τον ρου της ιστορίας.

Μην ξεχνάμε ότι η μεγαλύτερη ανάπτυξη του Ελληνικού πολιτισμού έγινε μετά την λήξη των Περσικών πολέμων το 479 πΧ.
Ο πολιτισμός αυτός διεδόθει στην συνέχεια σε όλο το γνωστό κόσμο και ιδίως στην Ευρώπη στους αιώνες που ακολούθησαν.
Θα υπήρχε λοιπόν αυτός ο μέχρι σήμερα πολιτισμός,αν η Ελλάδα είχε πάψει να υπάρχει λόγω των Περσών ?
Όπως ανεφέρθει πιο πάνω υπήρχε και η μικρή βάση του Κάτω Σουλίου.Την εποχή της ακμής της δεν μπορούσε να περάσει από την περιοχή της όχι άνθρωπος αλλά ούτε κουνούπι χωρίς πρώτα να έχει ελεχθεί. 
Η οδός Κωνσταντινουπόλεως που περνάει έξω από την βάση και συνδέει το Κάτω Σούλι με την λεωφόρο Σχοινιά ήταν κλειστός δρόμος με δίφρακτα και κανείς δεν μπορούσε να περάσει παρά μόνο το προσωπικό των βάσεων. Η φωτογράφηση ήταν αδύνατη λόγω κάποιων προστατευτικών μέτρων που είχαν αναπτύξει στην περιοχή οι Αμερικανοί.

ΔΡΑΚΟΝΕΡΑ
Στην κορυφή του υψώματος της Δρακονέρας πίσω από αυτή την βάση,υπάρχει μέχρι και σήμερα μία παλαιά σκουριασμένη σιδερένια κατασκευή-πινακίδα (φωτό) σαν κι'αυτές που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση διαφημιστικών γιγαντοαφισσών ιδίως στις εθνικές οδούς.Στο σημείο που βρίσκεται ήταν αδύνατον να είχαν τοποθετηθεί διαφημίσεις,γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να τις διαβάσει ούτε και να τις δεί.Επίσης στο σημείο εκείνο δεν πηγαίνει ούτε δρόμος ούτε μονοπάτι για να μεταφερθούν σιδερένια υλικά,άρα πρέπει να μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα !!!Άρα λοιπόν δεν είναι πινακίδα,αλλά ανακλαστήρας σήματος,ο οποίος μάλιστα είναι προσανατολισμένος προς την κορυφή της Πεντέλης.
Στην κορυφή της Πεντέλης όσο υπήρχε η Αμερικάνικη βάση ,υπήρχαν οκτώ κεραίες-πιάτα τηλεπικοινωνιών.Πιθανώς να υπήρχε και εκεί ανακλαστήρας.Γι'αυτό και ο Ηρόδοτος μας γράφει για την μυστηριώδη λάμψη από ασπίδα από την κορυφή της Πεντέλης για την ειδοποίηση του Περσών από οπαδούς του Ιππία.
Βέβαια ο Ηρόδοτος γράφει ότι δεν πιστεύει να το έκαναν αυτοί και συνεχίζει λέγοντας"Πράγματι τούτον έγινεν,ποίος όμως ανύψωσε την ασπίδα δεν δύναμαι να είπω περισσότερα".Τι ήταν αυτό που δεν μπορούσε να πεί ?

ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΑΣ ΔΡΑΚΟΝΕΡΑΣ
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να είναι αντανάκλαση του Ήλιου πάνω σε μια χάλκινη ασπίδα της εποχής εκείνης,με την οποία θα στόχευαν την πεδιάδα,κρατώντας την μάλιστα στα χέρια έτσι ώστε η λάμψη της να πέσει στο σημείο που γινόταν η μάχη και συνάμα αυτή η λάμψη να ήταν τόσο δυνατή που να εντυπωσίαζε τόσο ώστε να σταματήσει η μάχη και να επιβιβασθούν οι Πέρσες στα πλοία για αναχώρηση.
Κατά τον Ασλάνη η λάμψη είχε σχέση ,με ηλεκτρική εκκένωση (φυσικός πυκνωτής της πεδιάδος)η οποία με την συνεργασία των πυραμιδοειδών κεραιών της βάσης του Κάτω Σουλίου και την μεγιστοποίηση της παραγόμενης ισχύος τους, μεταξύ του ανακλαστήρα της Δρακονέρας και κάποιου άλλου ανακλαστήρα στην κορυφή της Πεντέλης, δημιούργησε χρονοπύλη.Ίσως αυτή να ήταν που εξαφάνισε τον Εχετλαίο από το πεδίο της μάχης και τον επανέφερε στην εποχή μας.

Ο Εχετλαίος κάλλιστα θα μπορούσε να φέρει επάνω του σύστημα ασυρμάτου εντοπισμού!!!
Διαφορετικά,πως χάθηκε έτσι απρόσμενα ένας τόσο εντυπωσιακός οπλίτης από τα μάτια των Ελλήνων που πιθανώς να τον αναζητούσαν για να του εκφράσουν την ευχαριστία τους για την βοήθεια που τους προσέφερε!!!
Ότι τον είχαν δεί να μάχεται είναι σίγουρο,άλλως πως θα έστελναν πρεσβεία στο μαντείο των Δελφών για να ρωτήσουν γι'αυτόν ?
Με κάποιον παρόμοιο τρόπο θα τον είχαν στείλει στο παρελθόν.Δεν ήταν υποχρεωτικό να τον είχαν στείλει από τις βάσεις του Μαραθώνα.Μπορούσαν κάλλιστα από την βάση του Μodauk ή από κάπου αλλού.Σ'αυτού του είδους τα πειράματα με τον χώρο και τον χρόνο,οι αποστάσεις και τα ημερολογιακά έτη παύουν να υπάρχουν.

Ο συγγραφέας-ερευνητής Γ.Μπαλάνος στο βιβλίο του "Το αίνιγμα της Πεντέλης",γράφει πως στις 25 Σεπτεμβρίου 1980,δύο περίεργα ελικόπτερα έκαναν την εμφάνιση τους στην κορυφή της Πεντέλης.
Στάθηκαν διαμετρικά σε αντίθετα σημεία και έμειναν εκεί αιωρούμενα.Στην συνέχεια κατέβασαν δύο ογκώδεις συσκευές με μεγάλους διπλούς φακούς και έμειναν εκεί περίπου δέκα λεπτά.Κατά τον Σ.Ασλάνη είναι πολύ πιθανή η συνεργασία των συσκευών αυτών με τον ανακλαστήρα της Δρακονέρας.
Πιθανώς ήταν μέρος ενός σχεδίου το οποίο ήταν σε εξέλιξη !!! Άλωστε η περιοχή (Πεντέλη,Μαραθώνας) ήταν κατάλληλη για τέτοιου είδους παρεμβάσεις με τα μαγνητικά και χωροχρονικά παράδοξα της.
Η μάχη του Μαραθώνα έγινε όπως υποστηρίζουν οι Έλληνες ιστορικοί στις 17 Σεπτεμβρίου του 490.Σύμφωνα όμως με την μελέτη δύο Αμερικανών αστρονόμων,η μάχη έγινε στις 12 Αυγούστου του 490πΧ.
Θυμάστε τι άλλο έγινε στις 12 Αυγούστου 1943 στην Αμερική? Το πείραμα της Φιλαδέλφειας.
Επίσης στις 12 Αυγούστου 1983 τελείωσε επισήμως και το "Πρόγραμμα Modauk" στην ομώνυμη υπόγεια βάση του Long Island στην Αμερική, όταν πλέον ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για μια πλήρως ελεγχόμενη χρονοπύλη.
Λέγεται όμως ότι ανεπισήμως μέχρι και σήμερα συνεχίζεται η λειτουργία της!!!
Το κοντινό χρονικό διάστημα των ημερομηνιών της 12ης Αυγούστου,της 17ης Σεπτεμβρίου και τις 25 Σεπτεμβρίου,δείχνει ότι κάποιοι σ'αυτό περιδιάβαιναν τον χρόνο και τον χώρο !!!
Ποιοί ήταν αυτοί,πιστεύω ότι όλοι το καταλαβαίνετε !!!

Ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν πιστευτά όλα αυτά, κι'εγω έχω αμφιβολίες,αλλά... οι ιδιομορφίες της περιοχής και η υπάρχουσα τεχνολογία ίσως το επέτρεψαν !!!

Στόν παρακάτω σύδεσμο υπάρχει σχετικό βίντεο με το πείραμα της Φιλαδέλφειας και την λειτουργία της βάσεως του Modauk.

http://www.youtube.com/watch?v=_EFLwml_wbY&feature=related

 
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Απ'όσα αναφέρθηκαν στο άρθρο αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι τίποτε απ'ότι συμβαίνει στον κόσμο δεν είναι τυχαίο.
Οι ισχυροί του πλανήτη μας,οι οποίοι καθοδηγούνται δυστυχώς από σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες ρυθμίζουν την τύχη μας εδώ και 13.500 χρόνια,γνωρίζουν τα πάντα.
Έτσι λοιπόν επιλέχθηκε η περιοχή του Μαραθώνα για την εγκατάσταση βάσεων.
Δεν τους την επιλέξαμε εμείς ,αυτοί γνώριζαν και την επέλεξαν για να συνεχίσουν τα περίεργα,για μας βέβαια τους απλούς ανθρώπους,πειράματα τους.
Τα ταξίδια στον χωροχρόνο,είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβει ο απλός ανθρώπινος νους !!! 
Του φαίνονται τρελά,στον χώρο του φανταστικού,στον χώρο των παραμυθιών !!!


Όμως μπορούν να γίνουν και δεν υπάρχει σ'αυτά παρελθόν,παρόν και μέλλον.
Υπάρχει η άγνωστη στο ευρύ κοινό τεχνολογία.
Πχ γνωρίζετε ότι υπάρχουν αεροπλάνα που μπορούν να περάσουν σε άλλη διάσταση του χωροχρόνου ? 
Είναι τα λεγόμενα "υπερδιαστατικά"TR-3B"(ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ) που έχουν τριγωνικό σχήμα και πολλοί νομίζουν ότι είναι UFO !!!
Η θεωρία των "ενοποιημένων πεδίων" υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια,τις δε βάσεις της,τις έθεσαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι,όπως ο Αριστοτέλης και πολλοί άλλοι.
Υποτίθεται οτι την τελειοποίησε ο Αϊνστάϊν,ο οποίος όμως είχε για καθηγητή του τον μεγάλο Έλληνα Θρακιώτη,Κων/ντίνο Καραθοδωρή,από τον οποίο επανειλλημένως του ζητούσε να του λύσει τις απορίες της παραπάνω θεωρίας που δεν καταλάβαινε (κατα τ'αλλα την ..επινόησε...αστεία πράγματα).
Το επιστημονικό έργο του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή επεκτείνεται σε πολλούς τομείς των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Αρχαιολογίας. Είχε σημαντικότατη συνεισφορά ιδιαίτερα στους τομέις της πραγματικής ανάλυσης, συναρτησιακής ανάλυσης και θεωρίας μέτρου και ολοκλήρωσης.Πόσοι όμως Έλληνες τον γνωρίζουν? Ελάχιστοι,ενώ ο Αϊνστάϊν είναι παγκοσμίως γνωστός !!!
Μπορεί λοιπόν το περιβόητο πείραμα της Φιλαδέλφειας,που ξεκίνησε το 1943 στην Αμερική,να ολοκληρώθηκε την δεκατία του 1980 στην Έλλάδα, εκμεταλευόμενοι οι Αμερικάνοι τις ιδιομορφύες της περιοχής Μαραθώνα-Πεντέλης και γι'αυτό τον λόγο να μας έδωσαν ένα σχεδόν αχρησιμοποίητο Αντιτορπιλλικό !!!

Όσο για την μάχη του Μαραθώνα και πιθανώς και την ναυμαχία της Σαλαμίνας(και εκεί υπήρξαν παράδοξα φαινόμενα),μπορεί και να έγινε η χωροχρονική επέμβαση,όσο απίστευτη και τολμηρή εκδοχή και αν μας φαίνετε,που οδήγησε τους Έλληνες στην αναχαίτηση της επεκτατικής πολιτικής της πανίσχυρης Περσικής αυτοκρατορίας του 5ου πΧ αιώνα της οποίας την χαριστική βολή, της την έδωσε δύο περίπου αιώνες μετά ο Μέγας Αλέξανδρος.

Αν πράγματι έτσι έγιναν τα πράγματα,δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε και να αγνοήσουμε την ανωτερότητα,την ανδρεία και γενικότερα την πολεμική αρετή των Ελλήνων σε όλες τις μάχες με τους Πέρσες.

Αδιαμφισβήτητα,είμαστε γενναίος λαός και αυτό το έχουμε αποδείξει όχι μόνο στον Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα,αλλά σε πλήθος άλλων μαχών,από την αρχαιότητα μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν μας.
Και πιστεύω ακράδαντα ότι και σήμερα συνεχίζουμε να είμαστε έτσι,παρότι πολλοί το αμφισβητούν.
Αρκεί να μας δοθεί το έναυσμα για να ενεργοποιηθεί μέσα μας το Ελληνικό μας γονίδιο και τότε θα ξαναγίνουμε άξιοι των προγόνων μας !!!
Κλείνω αυτό το άρθρο πιστεύοντας ότι η αμφισβήτηση είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας,αλλά < αν δεν πιστεύεις κάτι,δεν μπορεί να πεί ότι δεν μπορεί να συμβεί> !!!

2/2/2012


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ


ΒΙΒΛΙΟ:ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ του συγγραφέα-ερευνητή ΣΠΥΡΟΥ ΑΣΛΑΝΗ.
ΒΙΒΛΙΟ:ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA KAI KGB.ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ XEΝΡΙ ΤΑΣΚΑ-ΤΟΜ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ.
ΒΙΒΛΙΟ:ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ του συγγραφέα-ερευνητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ.
ΒΙΒΛΙΟ:ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ συγγραφεις ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΕΡΛΙΖ και ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΟΥΡ.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤ'"ΕΡΑΤΩ".
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΒΙΒΛΙΟ "ΠΟΤΕΡΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΙ".
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΤΤΙΚΑ".Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

55 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ.

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

   Διαγραφή
 2. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία!
  Νωρίτερα είχα διαβάσει επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σε προηγούμενη σχετική ανάρτηση. Μάλιστα εκείνο το σχόλιο το διάβασα μετά από σχετική συζήτηση που έκανα με φίλους (Έλληνες και ξένους επιστήμονες σχετικούς με το αντικείμενο) και αναλύαμε τον περίεργο τρόπο καύσης που δε μοιάζει με καύση από φυσική πυρκαγιά... Και είχαμε καταλήξει στο ΙΔΙΟ συμπέρασμα με το σχόλιο: Ότι ο τρόπος καύσης παραπέμπει σε ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ! Από την παραπάνω ανάρτηση κρατάω προς το παρόν τον τεράστιο πυκνωτή που ίσως μας δίνει την πηγή ενέργειας της συσκευής παραγωγής μικροκυμάτων... Δε θα σχολιάσω περισσότερο προς το παρόν. Υπόσχομαι όμως ότι θα επανέλθω με αναλυτικό σχόλιο μετά τη συζήτηση που θα έχω με την υπόλοιπη ομάδα και την ανάλυση των όποιων νέων δεδομένων...
  Το σχόλιο που αναφέρω βρίσκεται εδώ:
  https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_276.html?showComment=1533029218395#c4034289899614904915

  Υ.Γ. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι η βάση του Μαραθώνα ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ;
  Υ.Γ. 2 Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι η ΤΟΣΗ προσπάθεια παραπληροφόρησης και συγκάληψης δείχνει ενοχή...

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Κώστα,

   Όντας ο συντάκτης του αρκετά προχειρογραμμένου σχολίου στο οποίον αναφέρθηκες, σε παραπέμπω σε μία λίγο περιεκτικότερη εκδοχή του, στο παρακάτω (φίλιο) ιστολόγιο:
   https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/07/31/για-την-φωτια-στην-ανατολικη-αττικη/#comment-29232 [κλικ εδώ]

   Όσον αφορά το κύριο άρθρο, αυτό που μπορώ να πω είναι πως τα παράδοξα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα της περιοχής (και όχι μόνον της συγκεκριμένης αυτής) έχουν επιβεβαιωθεί πειραματικά από παιδικό μου φίλο, επίσης εμποτισμένον από το μικρόβιο της Ηλεκτρονικής· μόνον που αυτός στάφηκε στις Ραδιοσυχνότητες ενώ εγώ στους Αυτοματισμούς.

   Ο ραδιοερασιτέχνης φίλος μου, λοιπόν, την εποχή που διέμενε στην Νέα Μάκρη, αποπειράθηκε ένα απόγευμα να κάνει DX (ασύρματη επικοινωνία μεγάλης αποστάσεως) με τα ισχυρά μηχανήματα και τις συντονισμένες κεραίες που διατηρούσε στο εκεί του σπίτι. Το σήμα του δεν τα κατάφερε να περάσει. Παίρνει αμέσως το αυτοκίνητό του με φορητό πομποδέκτη και πηγαίνει έξω από τον χώρο της αμερικάνικης βάσης, όπου προσπαθεί να επαναλάβει το DXing με την μειωμένη ισχύ του φορητού αφού τον συνέδεσε στην (ερασιτεχνική, μικρότερου κέρδους και σχετικά ασυντόνιστη) κεραία της οροφής του οχήματός του: Το αποτέλεσμα ήταν να επικοινωνήσει (την ίδια σχεδόν στιγμή που απέτυχε να το κάνει με τον περισσότερο ισχυρό και εξειδικευμένο οικιακόν του εξοπλισμό) με κάθε -σχεδόν- γωνιά του πλανήτη! Κάτι που εξέπληξε και τον ίδιον, παρ' όλο που είχε ήδη παρευρεθεί σε σχετικές συζητήσεις με συναδέλφους του ραδιοερασιτέχνες…

   Οπότε, ναι, εκεί (μα και σε πολλά άλλα μέρη της πατρίδος μας) ισχύουν κάποιοι άλλοι Φυσικοί νόμοι, οι οποίοι όμως εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται πως ΔΕΝ διδάσκονται στους πολλούς…

   -Γιώργος

   Διαγραφή
  2. Τώρα είδα την απάντηση. Θα διαβάσω το σχόλιο στο λινκ που μου δίνεις. Παρακάτω έβαλα ένα πρόσθετο σχόλιο (αν θες δες το) Το παρακάτω σχόλιο ΔΕΝ αναιρεί αυτά που περιγράφεις, ίσα-ίσα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνηγορούν στον τρόπο κατεύθυνσης και εστιασμού των μικροκυματων!
   Θεωρία φυσικών (feedhorns) και ηλεκτρομαγνητικών κυματοδηγών...
   Οψόμεθα...

   Κώστας

   Διαγραφή
 3. Dιαβαζα για το πειραμα της Φιλαδελφειας το 1965 και γελαγα . διαβαζω ξανα το ιδιο το 2018 και πληρη απογοητευση-απελπισια. Γιατι τοση μαλακια δεκαετιων ? Ολοι λοιπον γινατε εβραιοι λοιπον της εποχης του Αυγουστου και του κλαυδιου που δεν υπηρχε το χολιγουντ , αλλα σημερα και τσινετσιτα ειχαμε και οχι μονο χολιγουντ , γαμω τον μασιστα και κεινον με τα μακρια μαλλια' που γκρεμιζε τις κολονες των αρχαιων ναων.Ηρεμιστε λιγο και μην '''βρωμιζετε'' την ελληνικη ιστορια με χολιγουντιανιαση.Δεν ειμαστε ηλιθιοι , πανηλιθιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ?

   Διαγραφή
  2. kαταλαβα εντελως αδιαβαστος...και η ερωτηση σου απευθειας απο εγκεφαλο ενστολο χωροφυλακης το παλαι ποτε....

   Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ? ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ? Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ....

   Διαγραφή
 4. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΤΑΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΗΧΟ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ.
  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχουν Αιγυπτιακά ιερά στο Μάτι, αλλά στην ΜΠρέξιζα, στον χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης στην Νέα Μάκρη.

   Διαγραφή
  2. ΜΑΤΙ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ... Η ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

   Διαγραφή
 5. 9.51 Π.Μ. Συμφωνω. Καλα τα λεει ο Στρατηγος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όποιος έχει τα κότσια απο τους ερευνητές,ας μαστουρώσει με οπιούχα παπαρούνα,που οι πέρσες το είχαν όπως έχουμε εμείς τον καφέ, και ας προσπαθήσει να δώση μάχη με κάποιον,πού ολόκληρη η ζωή του αφιερωνόταν στην εκπαίδευση για να γίνει πολεμική μηχανή,να δεί εαν θα προλάβει να κουνήσει τα βλέφαρα προτού χάσει το κεφάλι του.Στηρίζονταν στη ποσότητα και οχι ικανότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εδω αιριαζει δεν ξερω δεν απανω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ολη η Ελλαδα δεχτηκε επιθεση με οπλο κατευθυνομενης ενεργειας, (DEW) ειναι ενα συστημα οπλων που προκαλει βλαβη σε ενα στοχο με εκπομπη εστιακης ενεργειας.
  https://www.youtube.com/watch?v=aAkKctugw8I

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ) Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η Ο.Ε.Α....ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ...ΤΟ 13500 ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΛΥΜΠΙΩΝ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ (ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ)....
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
  https://www.youtube.com/watch?v=zscDanVDLRI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

  Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ....ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΑΝ....

  ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΛΕΟΝ.
  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ DEW.

  ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ 12 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
  ΑΥΤΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

  ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ BOYS FROM NATO...

  ΚΑΙ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ.

  ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ,ΝΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INVISIBLE LYCANS.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ......ΣΤΗΝ ΕΧΕΤΛΗ ΤΟΥΣ....

  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.

  ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΨΙΝΑΚΗ+ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΥΣΙΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ.

  ΤΑ ΔΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ.....ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΤΩΜΕΝΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ HARVESTING.

  OI ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ....ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΩΜΙΑΣΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ...

  Η ΣΤΟΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για τα παιδάκια μου έκανε και εμένα εντύπωση ότι έγινε ταυτοποίηση ΑΜΕΣΩΣ μόλις το θέμα της αναζήτησης πήρε διεθνείς διαστάσεις. Ελπίζω μόνο η οικογένεια να πήρε τα μετρα της, να μην αφέθηκε μόνο στις διαβεβαιώσεις των ανευθυνο-"υπεύθυνων" και να ερεύνησε την υπόθεση της αρχικής αναγνώρισης και να ΜΗΝ έμεινε στις διαβεβαιώσεις της αστυνομίας.
   Επίσης κάτι "βρωμάει" γενικότερα στην όλη ιατροδικαστική διαδικασία. Ενώ στην αρχή μιλούσαν για διαδικασία που μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ένα μήνα (μιλώντας για μικρότερο αριθμό θυμάτων) ξαφνικά σε μία εβδομάδα τελείωσαν ΟΛΑ και ο Κοντονής σε μία περίεργη δήλωση ευχαρίστησε (που έκαναν τη δουλειά τους;) και είπε ότι θα μπει και στο φάκελό τους η προσφορά τους (μπόνους για τις υπηρεσίες τους;)!!! Πρωτόγνωρα πράγματα και ύποπτες συμπεριφορές...
   Γιατί έπρεπε να γίνει άρον-άρον η διαδικασία και η ταφή των θυμάτων; Ξέρετε πόσες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από ένα πτώμα ακόμη και απανθρακωμένο;
   Tο δε άλλο "παράδοξο" που ενώ μιλούσαν για 91 νεκρούς και 25 αγνοούμενους τώρα ανακοινώνουν 85 νεκρούς και 1 αγνοούμενο τι σας λέει; Δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε ΠΟΤΕ τον πραγματικό αριθμό θυμάτων διότι θα κουκουλωθεί ακόμη και για πολιτικάντικους λόγους!

   Διαγραφή
  2. Κάρολος και καμήλα ήταν σε γνωστή βίλα στην Κέρκυρα το βράδυ του ματωμένου φεγγαριού

   Διαγραφή
  3. Nα υποθέσω στη βίλα των ρότσιλντ...;

   Διαγραφή
  4. Σωστά ..σύμφωνα με τον skai.gr είναι η είδηση

   Διαγραφή
 11. Ααααααααααα..... τη θεωρία του ενοποιημένου πεδίου δεν την έβγαλε ο
  Αϊνστάιν. Και ο Καραθοδωρή δεν ήτανε καθηγητής του Αϊνστάιν αλλά συνεργάτης
  και φίλος του Αϊνστάιν.. Ο Καραθοδωρή διατύπωσε μαθηματικά την θεωρία
  του Αϊνστάιν.
  Any way... παρατραβηγμένα τα βλέπω όλα αυτά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παραπληροφορεί ανακατεύοντας πραγματικά γεγονότα και φήμες και δίνοντας γελοίες τεχνικές εξηγήσεις. Διαταραχές στα μαγνητικά πεδία ή στα τελλούρια ρεύματα θα δυσκόλευαν τις επικοινωνίες ELF, δε θα τις διευκόλυναν. Τα "κανάλια" αυξημένου μαγνητικού πεδίου της γης αλλάζουν συνεχώς από έτος σε έτος αλλά και σταθερά να ήταν η θέση τους είναι άσχετη με τη θέση υπογείων υλικών με παράμετρους ε και μ που διευκολύνουν ή εμποδίζουν τη διάδοση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Κοτσάρει κι έναν Αϊνστάιν κι ένα Τέσλα παρακάτω και έδεσε η σούπα. Επί πληρωμή παραπληροφόρηση κάνει το λαμόγιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ.ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ.ΗΡΕΜΑ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και γιατι δεν λες τι ειδες ? Φοβασαι μην χασεις το παστιτσιο ?Εισαι Ελληνας η ξενος ?

   Διαγραφή
 14. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Mind Control Programming and the Bible
  SERMON ON 666
  The Holy Bible: A Book of Jewish Witchcraft

  Christianity, Communism, the Jews and the Bible

  The Christian Mass and How it Ties into Jewish Ritual MurderMurder
  The Jewish Enforced Microchip Implants PDF
  The above article is extremely serious. This is what the enemy race of alien Greys have, a microchip implant that controls their emotions, thoughts and everything else. The article contains numerous reference links along with excerpts that prove this is in the VERY near future for the entire world and is already happening.

  Exposing Christianity
  http://www.satanslibrary.org/666BlackSun/Mind_Control_Programming.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΛΙΝΚΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ / MIND PROGRAMMING/ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ / SATANA/ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο .Ε .Α ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΕΝΤΑΙ- ΤΖΕΙΝΤ- ΤΖΙΟΥΔ ΣΙΝ ΣΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΣ: ΨΑΑΞΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο. Ε .Α: http://kerberos-hellas.blogspot.com/?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ...ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΙΛΙΘ"...Ή "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ"...ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΑΜΙΛ(ΤΑΜΙΗΛ-ΣΑΤΑΝΑΣ)..ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΞΕΙΣ ΣΕ "-ΗΛ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ)
   ΕΔΩ ΑΠΟ WIKIPEDIA:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Planetary_objects_proposed_in_religion,_astrology,_ufology_and_pseudoscience#Lilith
   ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ 888-666 (ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ) ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

   Διαγραφή
 16. ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΚΥΡΑ ΠΟΠΙΤΣΑ???????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ήξερες να διαβάζεις, δεν θα ήσουν τόσο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ.
   Θα παραμείνει μέχρι τις 12 Αυγούστου... ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ μου...
   Τα σχόλια που είναι από την 1η Αυγούστου, δεν τα είδες, ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ μου;;;

   Κάποιους ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ σαν κι εσένα, έπρεπε να κάψει η φωτιά... μπας και γλυτώσουμε από την ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  2. Ωχχχχχ!!!!!
   Δε σου βγαινε το ματι καλυτερα φιλε μου; (2 Αυγούστου 2018 - 4:01 μ.μ)

   Διαγραφή
  3. @4.31, δηλαδή Π...κι, τέτοιους φίλους έχεις;
   Ρε, δεν σου έχω πει χιλιάδες φορές, να ξεκουμπιστείς από δω μέσα;;
   Τέτοιο μαζοχισμό και τόσο κόλλημα, δεν έχω ματαδεί...
   Θα μου πεις, φίλος με τον παραπάνω ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ είσαι...
   Βρε, άη στο διάολο κι εσύ...

   Διαγραφή
  4. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ, ' ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ, ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ.'

   Διαγραφή
  5. ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΤΙ ΜΥΤΗ ΑΥΤΙ ΨΥΧΗ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΧΑΖΑΡΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ?

   Διαγραφή
 17. Κα Πόπη, σε βιντεο που κάποιος τραβηξε μεσα στην θαλασσα
  φαινεται καθαρα η ακτινα λειζερ στο 1:16 και 1:54 λεπτό!

  https://www.youtube.com/watch?v=ef8mx3yuNMI&feature=youtu.be

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. τα ταξίδια στον χωροχρονο για τους ορθοδοξους αγιους ήταν οπως το να ανοιξεις την πορτα να μπεις στο δωματιο σου , το πυρ των αγγελων του Θεού ουδεμία σχεση εχει βεβαια με ανθρωπινα κατασκευασματα γιατι εχει διαρκεια, ειναι ψυχοσωματικο και πνευματικο, να πουμε μην τους τυχει; να τους τυχει να τους τυχει και γρηγορα μαλιστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.

   Διαγραφή
 19. Kα Σουφλή, υποσχέθηκα ότι θα επανέλθω με ένα πιο αναλυτικό σχόλιο...
  Επειδή γίνεται μία σοβαρή διερεύνηση για την "περίεργη" φωτιά στο Μάτι αναλύοντας όχι μόνο μαρτυρίες και εικόνες αλλά και επιστημονικά δεδομένα, προς το παρόν θα καταθέσω στη συζήτηση ορισμένα στοιχεία:
  H φωτιά στο Μάτι ήταν ΤΕΧΝΗΤΗ με εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρακτηριστικά. Ξεχάστε δρακονιανούς-εξωγήινους και άλλα (σκοπίμως;) παραπλανητικά ώστε να συσκοτίσουν και να γελοιοποιήσουν την όποια έρευνα και αλήθεια.
  ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ μυαλά σχεδίασαν το ΕΓΚΛΗΜΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΕΡΙΑ το εκτέλεσαν! Αυτό ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΙ την κυβέρνηση. Αντιθέτως τα στοιχεία μαρτυρούν ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυβερνητικών και υπηρεσιακών παραγόντων. Οι δε περαιτέρω χειρισμοί από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα μαρτυρούν συμμετοχη στην απόπειρα συγκάληψης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης!
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
  Έχουμε λιωμένες ζάντες αλουμινίου (σημείο τήξης γύρω στους 660 C) και σε πολύ κοντινή απόσταση δέντρα άθικτα (αναφλέγονται γύρω στους 200 C)! Αυτό συνεπάγεται ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ πρόσδοση ενεργείας! (το δέντρο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον καμένο)
  Έχουμε επίσης τζάμια αυτοκινήτου λιωμένα (γύρω στους 1550 C) δηλαδή θερμοκρασίες κλιβάνου! Θερμοκρασία κλιβάνου μαρτυρούν και τα απανθρακωμένα πτώματα, πολλά από αυτά περιγράφονται ως στάχτες (ίσως κάποια δε βρεθούν ποτέ λόγω αποτέφρωσης!) Θυμηθείτε ότι για την καύση νεκρών χρειάζονται ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΛΙΒΑΝΟΙ για να αναπτύσονται πολύ μεγάλες θερμοκρασίες. Τέτοιες θερμοκρασίες δείχνουν τα ευρήματα!
  Εικόνες που δείχνουν αυτοκίνητα καμμένα με λιωμένα τζάμια (1550 C) ρευστοποιημένες ζάντες (660 C) και άθικτα δέντρα σε κοντινή απόσταση προσομοιάζουν σε ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ καύση από μέσα προς τα έξω (μικροκυματική ακτινοβολία υψηλής ισχύος)!
  Επίσης έχουμε μία φωτιά που κατεβαίνει από την Πεντέλη μέσα σε διάρκεια κάποιων ωρών και όταν περνάει τη λεωφόρο Μαραθώνος (αντιπυρική ζώνη) εξελίσσεται με ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ταχύτητα (ενώ λόγω δόμησης τσιμέντο και άσφαλτος θα έπρεπε να λειτουργήσουν επιβραδυντικά) και εξελίσσεται με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά!!!
  Αυτά ΔΕΝ είναι στοιχεία συνηθισμένης πυρκαγιάς!!!
  (παραθέτω συνοπτικά τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία. Υπάρχουν και άλλα...)

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ
  Απουσία του Τσίπρα για ανούσιο ταξίδι που ξεκίνησε ΜΕΤΑ τις πρώτες εστίες στα Γεράνεια όρη (αναμενόταν στη Βοσνία στις 4μ.μ.) και διήρκησε μέχρι να συντελεστεί ΠΛΗΡΩΣ το ΕΓΚΛΗΜΑ στο Μάτι!
  Απουσία του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας!
  Απουσία του δημάρχου Μαραθώνα και επιστροφή του ΜΕΤΑ το τέλος της καταστροφής!
  Παντελής απουσία της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
  Πλήρης απουσία του στρατού και καμία προσπάθεια διάσωσης των εγκλωβισμένων εγκαίρως! (Απαγόρευσε το ΝΑΤΟ είπε ο Καμένος!!!)
  Καμία προσπάθεια ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ που επιβεβαιώνεται και από τον αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής με την ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ δήλωσή του περί εκκένωσης!
  Καμία εμφάνιση περιπολικού ή πυροσβεστικού οχήματος ΜΕΣΑ στον οικισμό στο Μάτι! (υπάρχουν σχετικές μαρτυρίες κατοίκων)
  Παράκαμψη αυτοκινήτων από αστυνομία ΠΡΟΣ το Μάτι!
  Η εμφάνιση του ΠΝ πολύ αργότερα ενώ η διάσωση γίνονταν από ιδιωτικά καίκια! Μάλιστα διάβασα κάπου ότι ο Λιμενάρχης Ραφήνας έδωσε διαταγή απαγόρευσης απόπλου, ενώ γινόταν οι εκκλήσεις για εγκλωβισμένους! (ίσως μπορείτε να το διασταυρώσετε ως δημοσιογράφος)
  Ακόμη και η ΤΑΧΥΤΑΤΗ "ταυτοποίηση" των θυμάτων ώστε να κλείσει ΓΡΗΓΟΡΑ το θέμα με ευτράπελες ανακοινώσεις που δείχνουν προχειρότητα (τουλάχιστον) και εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων!
  ΟΛΗ η προσπάθεια διαχείρησης της καταστροφής με ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΣΩΡΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ δε δείχνει απλώς κακή οργάνωση και ανικανότητα...!

  Κώστας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΩΣ ΤΑΧΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΛΠ..ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ...ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΡΟΛΑΣ!!! Η Ο.Ε.Α. ΜΙΛΗΣΕ ΣΑΦΩΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ LASER ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΞΕΙΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ"..ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 (ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ). ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ"(STRATEGIC DEFENCE INITIATIVE) ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΡΗΓΚΑΝ ΑΛΛΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ... ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΩΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...
   ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ LASER ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΔΕΣΜΗΣ 10 ΜΕΤΡΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ-MASER ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ...ΗΤΑΝ ΑΚΤΙΝΕΣ-LASER ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΩΣΑΝΕ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ LASER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ,ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ-ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ "ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ" (888+777) ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΑΛΗΘΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.!!!) ...
   ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΑ LASER ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"(ΛΕΓΕ ΜΕ: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ) ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ MEDIUM ΙΩΑΝΝΗ(YOHAN) ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ "ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ" ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ "ΦΩΤΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΔΙΑΣΤΗΜΑ)...ΔΗΛΑΔΗ LASER ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ "ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ" (MIND CONTROL) ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ 666(ΔΥΣΗΣ) ΚΑΙ 888+777(ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ)...ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HAARP ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ-ΤΥΦΩΝΕΣ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.
   ΕΠΙΣΗΣ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ (ΨΥΧΟΜΑΖΕΜΑ-ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ-ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΙΒΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ" (ΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ) ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ.
   ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ "ΘΥΣΙΑ"...ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΑ (ΘΥΣΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ) ΩΣ "MOON CHILDS" (ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ "ΘΕΟ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ "ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ" Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ Α.Ο.Α. (ORDO ADEPTIS ATLANTIS) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ "Ο.Τ.Ο." (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" (GOLDEN DAWNN) ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ (ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ): ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ....
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

   Διαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ:
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ....ΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ...ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ...ΞΕΡΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "DEW" LASER-MASER-ΚΛΠ...ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ MASER ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ!!! ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ...ΧΑΧΑΧΑ!!!...Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ....

   ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ (ΣΕ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ).

   Διαγραφή
  3. Εύ γέ Κώστα!

   Σύντομα μα περιεκτικότατα τα συμπεράσματά σου, τόσο για τις πανύψηλες θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν τοπικώς και επιλεκτικώς (να προσθέσω ότι η απανθράκωση των ανθρώπινων οστών που βρέθηκαν κατά δεκάδες απαιτεί θερμοκρασίες κλιβάνου των 800..1100°C), κάτι που δεν δύναται να συμβεί με ακτινοβολία λέιζερ (που επιδρά επιφανειακώς/διαστρωματικώς στον στόχο, παρά μόνον με εστιασμένη μικροκυμματική ακτινοβολία που ενεργοποιεί ταυτόχρονα όλη την μάζα του στόχου), όσο και για την συμμετοχή και τις ευθύνες των Αρχών και των συνεργών προπαγανδιστικών και άλλων τους μέσων.

   -Γιώργος

   Διαγραφή
 20. Συμφωνω με την αναρτηση του Κωστα ,για την πυρκαγια , κακως ισχυριζεται ο σχολιαστης παραπανω ,οτι ο αρθρογραφος ειναι μασονος ,δηλαδη ολοι ειναι μασονοι ,οσοι αντιτιθενται στα γραφομενα της οεα ΄;ένας μασονος δεν στρεφεται κατα της νεας ταξης πραγματων.Για μενα, η επεμβαση του Εχετλαιου δεν ηταν απο MONDAUK και Long island πλευρα ,αυτα ειναι κεντρα της ελιτ και της νεας ταξης,οπως δε εχω διαβασει οτι εκει κοντα ,υπαρχει μεγαλο κτιριο παραγωγης υβριδιων και ολα σχετικα με γονιμοποιησεις και τερατωδη ,ποιοι οι λογοι, αυτοι οι ερπετικοι να βοηθησουν τους Ελληνες ;΄με εναν ,δε,μαρδονιο ,του δικου τους ιερατειου ;΄το μαντειο των Δελφων γνωριζε πολλα μυστικα και σε οπλα και γνωση.Το νατο ,ειναι δικος τους στρατος ακομα και εξουσιαζουν ακομα στρατιωτικες δυναμεις ,αν θυμαμαι καλα ,διαβασα δηλωσεις τραμπ ,οτι οποιος στρεψει ενεργειακα οπλα κατα ανθρωπων ,θα θανατωνεται ,αυτο πριν κανα 2μηνο στο διαδικτυο και οτι τα λευκα καπελλα καθυστερουν στην εξαλειψη στις ηπα ,της χαζαρομαφιας ,διοτι ακομα κατεχουν καποιο οπλισμο ,τι ;άς αναλογισθουμε πια ,τι.23 ιουλιου 1943 φιλαδελφεια ηπα,23 ιουλιου 2018 ματι αττικης ,τωρα τι να υποθεσουμε ;΄σιγουρα κανουν τελετουργιες και ανθρωποθυσιες, δεν εχουν σταματησει απο τοτε απο το βιβλιο του ντειβιντ αικ ,μαθαινει κανεις αρκετα .ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΑΓΙΑ.το 1992 οι αμερικανοι ζητησαν πισω το αντιτορπιλικο Λεων ,το θυμαμαι ,γιατι μολις λιγο καιρο πριν ειχα δει την ταινια και ειχα διαβασει και ενα βιβλιο καποιου πλωταρχη μοριτζ που τον ειχαν αποστρατευσει και εγραψε για το πειραμα της φιλαδελφειας ,οπως καταλαβαινετε mondauk = χαζαρικη ελιτ και ερπετικοι και οι αλλοι που τους ελεγχουν τους ερπετικους.Αθωο αιμα ανθρωπων παντου .(διαβασα ,οτι οι πρακτορες που κανουν τις εκκαθαρισεις και τις συλληψεις αυτων ,εχουν φρικαρει με οτι συναντουν και αρχισαν να κοπανανε με μανια τους συλληφθεντες χαζαρο ερπετο μαφιοζους ,καποιους τους αντικατεστησαν ,το veteranstoday ζητα ααπο 3,0000,0000 βετερανους να βοηθησουν στρατιωτικα στην εκκαθαριση της χαζαρικης μαφιας και υπαρχει τρομερη ανταποκριση αρα ....ο καμμενος υπακουσε σε αυτους ,τους νατοικους,τι λεω τωρα....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και εαν ειναι...και καλο βολι.Αριστομαχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ)...ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ 666" ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ "ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 888"... ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ...Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΕΨΙΛΟΝ" ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ (ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΚΛΠ)....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΕΨΙΛΟΝ" ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ....ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ!!!....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ (ΒΓΕΙΤΕ ΕΝ ΥΠΝΩ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!! ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

   Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΕΨΙΛΟΝ" ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ'" (ΓΑΜΜΑ)

   Διαγραφή
 21. Αυτη η καυση απο μεσα προς τα εξω ειναι πιθανη πολυ.Σε βιντεο στον Βουτζα στον Σκαι..ασχετο..σε οικια ολοσχερως καμμενη ..στην ακρη ..τρια μετρα απ την οικια πλαιγια ενας φρακτης φουλ λυγουστρα κουρεμενα ειναι αθικτος....Σε τρια μετρα ! Ουτε καν ..καψαλισμενος !!Εχει πλαι διαδρομο μολις τρια μετρα !!Αυτο δεν γινεται !! Ειναι αδυνατον ....Μια αγκαλια χορτα ξερα εκαψα ..φυλλα .σε αποσταση απο ιδιο φρακτη λυγουστρων σπιτι στα 4 μετρα και καψαλιστικαν ολα σε πλατος 5 μετρα με μολις ελαχιστους βαθμους ζεστη....Ειναι εξωφρενικο οτι εδειξε το βιντεο αθελα του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ας ξεκινισουμε απο τη ρηση του Αλ6 κατα την προεκλογικη περιοδο της Αμερικης.* Ευχομαι να μη μας βρη αυτο το κακο*. Λοιπον τους βρηκε και τον βρηκε. Ολα τα σχεδια της ληστοσυμμοριας Ομπαμα εχουν επιταχυνθει πριν προφτασει να σταθει στα ποδια της η νεα διοικηση. Το Μακεδονικο πηγεναι μια χαρα με τη μεθοδο του σαλαμιου και θα φταναμε μια χαρα μεχρι τη Λαμια και θα γεμιζαμε τις συναυλιες του Ρεμου! Οι φωτιες υψηλης τεχνολογιας ειχαν καρατσεκαριστει στη Καλιφορνια και αρχειοθετηθει για χρηση επι τινος ατιθασου. Ξαφνικα τους βγαινει ο Τραμπας ο οποιος ακουει για Κλιντον-Ομπαμα και βγαζει καντηλες. Εδω

  https://twitter.com/autorepairma/status/1023611218534301696

  Ετσι ολα πηραν μια αυξημενη ταχυτητα προς επιτευξη του μεγαλου σχεδιου και μια αποκοσμη χροια.

  https://uploads.disquscdn.com/images/43e9e613aefcd215b296b58921294b972f97491698384a8def67efe727c08c17.jpg

  Υ.Γ. Μια μικρη υποσημειωση στο ευστοχο σχολιο σου, Αριστομαχε. Απο το Montauk εχουν περασει οστα Σαλαμινομαχων προς εξεταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΡΙΝ ΠΕΝΗΤΑ ΠΕΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΤ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΝΕ Η ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. σαν να ήταν χθες....οι πέρσες δεν ξεχνούν ποιο ήταν πάντα το ονειρό τους..

  ίσως αυτήν την εποχή το πραγματοποιήσουν με την βοήθεια του προδότη λαού αυτή τη φορά
  μη γένοιτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.

  Μια σαλατοποιηση ορων, αναποδεικτων θεωριων, τεραστιων πηνιων (!) και γεννητριων, μαζι με τις καθε ειδους εικασιες ειναι αρκετες για να στρεψουν τον αναγνωστη προς ατακτον φυγην!
  Η συνωμοσιολογια εχει πολλες φορες καλες βασεις, οταν ομως γινει θεμα εκμεταλευσης απο ανθρωπους με ελλειπεις γνωσεις και αναφερεται σε δεκαδες αδικους θανατους, ειναι οχι μονον απανθρωπη αλλα και επικινδυνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Δηλαδή στη μαχη του Μαραθωνα ηρθε καποιος απο το μέλλον και ξεπαστρεψε τους περσες καλα μέχρι εδω, πότε εγινε αυτη η αποστολή απο ποιο μέλλον, το ιδιο μπορεί να γίνει και τωρα να αλλάξει το ρου της ιστορίας και να βοθησει του περσες τι θα γινει τότε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Λοιπόν Πόπη σταμάτα το εκεί γιατί λες κάτι σωστό και το διαλύεις με την υπερβολή. Στο Μαραθώνα ερευνησαν πύλες οι οποίες μπορούσαν γεωμαγνητικα να στέλνουν μυνήματα στο λαγκλει κατευθειαν χωρίς κίνδυνο υποκλοπής.. εξελίχθηκε η τεχνολογία και η βάση δεν είχε λόγο ύπαρξης πια η απλα μελέτη πυλων αναδίπλωσης σημείων οχι χρονου μπορεί και στο σύμπαν... Τα χρονοταξιδακια τους είναι κοντά, αλλιώς θα είχαν τη χώρα τους ακόμα.. ξέρεις ποιοί. Τα ταξίδια στο χρόνο πρέπει να έχουν βάθος 50 χρόνια και δε γίνονται από τη νέα Μάκρη αλλά από το cern αυτός είναι ο σκοπός του. Μελέτησε προς τα εκεί επιστημονικά πράγματα αποδεδειγμένα παράταση ζωής μειονιων κλπ με ταχύτητες που προσεγγίζουν τη ταχύτητα του φωτός. Αλλάζουν τη τωρινή ιστορία... Οτι δε τους βγαίνει το διορθώνουν. Περίεργα φαινόμενα στην αρχαία Ελλάδα έχουμε και στη κάθοδο των γαλατων στην Ελλάδα που διαδραματίστηκαν όταν ήταν προ του Μαντείου των Δελφών. Τα όπλα τα ιερά ού κατεσχεινω........ Πώς το λέγαν το παιδί... Εντάξει πείτε τον εχετλαιο... . Καταλαβαίνω τι πήρες χαμπάρι αλλά η βάση δεν είναι εκεί είναι στο cern. Άμα είχαν όντως ταξιδέψει ως εκεί ο Μαρδόνιος αργοτερα θα μας είχε κερδίσει που ήταν δικός τους ξέρεις ιστορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. - καί λίγα λέει ο Στρατηγός. Μερικά ερωτήματα Απέναντι από τό "Μάτι" (νότιο ευοϊκό) βρίσκονται τά νησάκια οι Πεταλιοί. Σέ ποιόν ανήκουν ιδιοκτησιακά; Στόν Μαλιακό κόλπο ή στόν Βόρειο Ευοϊκό, κοντά στίς Θερμοπύλες (ΤΥΧΑΙΟ;)είναι εγκατεστημένος από τήν εποχή τής "χούντας "ο δορυφορικός σταθμός τού ΟΤΕ σέ επίπεδο μέρος καί όχι σέ κάποια βουνοκορφή!(Καλλίδρομον όρος ας πούμε..)Ποιοί εργάζονται υπηρετούν εκεί; είναι προσεγγίσημος ο τόπος; Τυχαία όλα αυτά, ή συμπτώσεις ...υπάρχουν κι άλλα συμπτωματικά.αναζητήστε τα. Απανταχού Ελληνες είμαστε σέ Πόλεμο ... Ξυπνείστε ή τούς τελειώνουμε ή ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ > ΑΥΤΌ ΔΈΝ ΘΆ ΣΥΜΒΕΊ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ