Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ‘’ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ’’ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝ…


Μέσα σε όλο αυτό το σχέδιο δόθηκε ρόλος και στον μικρό ανόητο τουρκοεβραίο Αλ6 (και στους προηγούμενους του..)…. 

Και νομίζει ότι προδίδοντας έναν ολόκληρο λαό, και μάλιστα τον αρχαιότερο, κομματιάζοντας την πιο ιστορική χώρα και προωθώντας την αμερικανική (σιωνιστική) ατζέντα στα βαλκάνια και την μεσόγειο όπου αποτελούν ζωτικές περιοχές για την επιβίωση της Ρωσίας θα βγει αλώβητος…. 

Μα ποσό κουτοί είναι μερικοί ‘’άνθρωποι’’…. 

Μόνον που μέχρι να τελειώσει ο Τσίπρας και η συμμορία του, θα χυθεί ακόμα πολύ αίμα...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...


Καλλιόπη Σουφλή


 Όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μου (‘’ Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο’’) , ο Τράμπ θα είναι η μοιραία πολιτική καρικατούρα που θα οδηγήσει στην επίσημη έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
 

Εκείνη την εποχή πολύ με λοιδορούσαν…. 

Ζούσαν το μύθο της νέας παραμύθας της μασονίας περί ‘’επαναστάτη’’ και ‘’πατριώτη’’ πολιτικού! Πόσο ηλίθιος πια να είναι κανείς! 

Και δυστυχώς είναι προφανές ότι πολύ σύντομα θα επαληθευτώ πλήρως…. 

Ο ‘’επαναστάτης’’ όμως συνεχίζει την ίδια πολιτική κρυφά σε πολλά μέτωπα (λαθρομετανάστευση, απάτη της κλιματικής αλλαγής, πολεμική ρητορική και μέτρα εναντίων της Ρωσίας, πολεμική προετοιμασία σε όλα τα σύνορα της Ρωσίας κλπ) και σε άλλα τόσα φανερά ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ που τα ζούμε τώρα, τα βαλκάνια γενικότερα αλλά και την μεσόγειο.
 
Ο Τράμπ δήθεν για ‘’πατριωτικούς’’ λόγους ξεκίνησε τον οικονομικό και θρησκευτικό πόλεμο που θα οδηγήσει και στον ένοπλο… 

Παίρνει συνέχεια θέση κατά των λαθρομεταναστών και παρουσιάζεται σαν υπερπατριώτης στοχεύοντας να δημιουργήσει ένταση ενάντια σε όλους αυτούς που οι εργοδότες του έφεραν παράνομα στη χώρα με το έτσι θέλω.

Αφού γέμισαν την Ευρώπη και την Αμερική με μουσουλμάνους και κάθε είδους αλλόθρησκους τώρα φορτίζουν τα δίπολα ‘’γηγενείς εναντίων ξένων’’ και ‘’χριστιανοί εναντίων μουσουλμάνων’’. 

Ο στόχος είναι βέβαια προφανής….

 Να δημιουργήσουν εμφυλίους πολέμους και καταστροφές κρατών για να παρουσιαστούν οι ίδιοι μετά σαν ‘’σωτήρες’’ και προσφέροντας την Παγκόσμια Διακυβέρνηση σαν λύση!
 
Θα ακούσατε φυσικά για τον υποχρεωτικό σταυρό σε δημόσια κτίρια στη Γερμανία… σε μια Γερμανία που με δικά της καράβια ‘’χέρι χέρι’’ με τα αμερικανικά του Τράμπ, φορτώνουν λαθρομετανάστες και τους φέρνουν σε όλη την Ευρώπη. 

Εξακολουθούν δηλαδή την καλή συνεργασία που είχαν γερμανοί-αμερικανοί επί Ομπάμα και με τον ‘’πατριώτη’’ και ‘’επαναστάτη’’ Τράμπ!


Σε μια Γερμανία που και αυτή ψηφίζει συνέχεια νόμους υπέρ των λαθρομεταναστών και που κάνει τα ‘’στραβά’’ μάτια σε όλα τα εγκλήματα τους! 
Σε μια Γερμανία που πιέζει όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες να δεχθούν περισσότερους λαθρομετανάστες. Σε μια Γερμανία που χτίζονται συνέχεια τζαμιά…. 

Μα δεν είναι προφανές; 

Μάτι βγάζει!!!

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα διάφορα δήθεν ‘’πατριωτικά κόμματα που ξεφύτρωσαν στην Ευρώπη για να κάνουν λέει αντίσταση και να επαναφέρουν την ‘’εθνική’’ αξιοπρέπεια!!!! 

Τώρα το θυμήθηκαν! Μετα από τόσες δεκαετίες αλλοίωσης του πληθυσμού και του πολιτισμού τους!


Ακόμη και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Ορμπάν με τις πλάτες τις μασονίας μπορεί και το ‘’παίζει’’ σκληρός και πατριώτης. 

Παίζει το ρόλο που του ανέθεσε η μασονία. 

Για την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης δουλεύει. 

Η οποία ναι μεν μπορεί να μας ικανοποιεί και να μας γεμίζει χαρά αλλά δυστυχώς οι σιωνιστές το κάνουν για άλλο λόγο ο οποίος θα μας γεμίσει λύπη και δυστυχία…. .


Και σας ρωτώ … πως είναι δυνατόν να αναρριχηθούν πολιτικοί στην εξουσία χωρίς την έγκριση των σιωνιστών όταν αυτοι ελέγχουν το χρήμα, τα ΜΜΕ, τον στρατό, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη, αλλά και το ‘’χρέος’’ της κάθε χώρας…. 

Χμ… το ‘’χρέος’’… 

Σας θυμίζει κάτι αυτό; 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η παραμύθα του BREXIT για την όποια έχω αναφερθεί στο άρθρο ‘’Brexit …. Η μεγάλη απάτη του σιωνισμού …..’’ το οποίο και αυτό στις μέρες μας επαληθεύεται σε συνδυασμό με την επικείμενη ‘’κόντρα’’ Αμερικής – Ευρώπης. 

Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι μια χώρα που δεν έχει δική της πλήρη και κορυφαία αμυντική βιομηχανία , διατροφική αυτάρκεια, ενέργεια και νόμισμα ΔΕΝ μπορεί να ασκεί ‘’πατριωτική’’ πολιτική! 

Ποιες χώρες στην Ευρώπη , και όχι μόνο, τα έχουν αυτά;


Και φυσικά θα παρακολουθείτε και το άλλο ωραίο…. 

Τον δημόσιο τσακωμό Αμερικής – Γερμανίας και Τραμπ εναντίων Μέρκελ !!! 

Παραμύθια για μικρά παιδιά! 

Αφού η Γερμανία και η Μέρκελ χρησιμοποιήθηκαν για ένα και μόνο σκοπό από τους ίδιους τους αμερικανούς και τους μασόνους εργοδότες τους… 

 Να δημιουργήσουν μέσω του ευρώ τεράστια χρέη στις ευρωπαϊκές χώρες και επιπλέον να τις γεμίσουν με μουσουλμάνους ( ΠΑΝΤΑ) λαθραίους…. 

Κατόπιν, να πυροδοτηθεί μια τεχνητή κρίση μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής η οποία ‘’τυχαία’’ θα δημιουργήσει τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένα παγκόσμιο οικονομικό χάος που θα ‘’ξελασπώσει’’ την χρεωμένη Αμερική η όποια και πάλι, όπως το 1945, θα βγει πιο δυνατή! 

Και φυσικά θα διεκδικήσει την παγκόσμια εξουσία!


Ένα ακόμη δείγμα του ύπουλου σχεδίου τους είναι και ο δημόσιος διασυρμός του μόνιμα μεθυσμένου Γιούνκερ από τα κανάλια των μασόνων εργοδοτών του!!!! 

Τόσα χρόνια κυκλοφορεί ολημερίς μεθυσμένος γιατί δεν μας τον είχαν δείξει και γιατί τελικά τον προώθησαν σε τέτοια αξιώματα αφού ήταν γνωστή η εξάρτηση του; 

Μα φυσικά για να έρθει μια στιγμή σαν αυτή που ζούμε όπου θέλουν σκόπιμα να διαλύσουν την Ευρώπη και να δείξουν και το μέγεθος της παρακμής της με κάτι γελοίους τύπους σαν αυτόν σε κορυφαία αξιώματα της! 

Αν ήθελαν να τον προστατέψουν, όπως έκαναν τόσα χρόνια, δεν θα βλέπαμε ΠΟΤΕ το χάλι του στα κανάλια ΤΟΥΣ…..

Μέσα σε όλο αυτό το σχέδιο δόθηκε ρόλος και στον μικρό ανόητο τουρκοεβραίο Αλ6 (και στους προηγούμενους του..)…. 

Και νομίζει ότι προδίδοντας έναν ολόκληρο λαό, και μάλιστα τον αρχαιότερο, κομματιάζοντας την πιο ιστορική χώρα και προωθώντας την αμερικανική (σιωνιστική) ατζέντα στα βαλκάνια και την μεσόγειο όπου αποτελούν ζωτικές περιοχές για την επιβίωση της Ρωσίας θα βγει αλώβητος…. 

Μα ποσό κουτοί είναι μερικοί ‘’άνθρωποι’’…. 

Σας το λέω καθαρά και να δείτε ότι και πάλι θα επαληθευτώ…. ο τουρκοεβραίος Αλ6ς αλλά και ολόκληρος ο μασονικός πολιτικός κόσμος της χώρας μας έκαναν το τεράστιο λάθος να στραφούν φανερά πια εχθρικά απέναντι στη Ρωσία…

Απέναντι σε μια υπερδύναμη που είναι μια ανάσα από τα σύνορα της και η οποία απειλείται φανερά από τις ενέργειες τους…. 

Έκαναν το θανάσιμο λάθος να προωθήσουν αλλαγές συνόρων χωρίς πόλεμο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αμερικανων… και ετοιμάζονται να κάνουν ακόμα μεγαλύτερα λάθη ….

Από εδώ και εμπρός θα δείτε πόσα προβλήματα θα βγαίνουν συνεχώς μπροστά τους από το πουθενά αλλά και πόσος λίγος χρόνος τους μένει ακόμη στην εξουσία , και ειδικά με τον τρόπο και το θράσος που την ασκούσαν….

Έχουν τελειώσει…. Το ίδιο και τα Σκόπια που θα διαλυθούν! 

Από αυτό το ‘’λάθος’’ θα δείτε ότι με ρωσικές παρασκηνιακές ενέργειες θα οδηγηθούμε στην γνωστή και αναμενόμενη ‘’πολιτειακή ανωμαλία’’ και στις παρενέργειες της… 

Πρώτα θα πέσει ο τουρκοεβραίος και μετά, με την οικουμενική κυβέρνηση που σχεδιάζουν να φτιάξουν, θα γίνει ο κακός χαμός!

 (Διαβάστε επίσης ‘’ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….’’ )


Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω άλλες τόσες για να το καταλάβετε όλοι όσοι ακόμη αμφιβάλλετε…. 

Αν χαθεί η Ελλάδα, θα χαθεί και η Ρωσία…. 

 Γιατί όλα γίνονται για τον έλεγχο της ενέργειας. 

Και η χωρα μας είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι αυτή τη στιγμη η πιο σημαντική για τον έλεγχο της ενέργειας στην περιοχή και όχι μόνο. 

Γι’ αυτό άλλωστε δέχτηκε πονηρά και με λύσσα όλο αυτόν τον οικονομικό και πολιτιστικό-πολιτισμικό , αλλά και θρησκευτικό, πόλεμο.


Αν συνεχιστεί το παιχνίδι των αγωγών έτσι όπως το σχεδιάζουν οι αμερικανοί ( οι εβραίοι ‘’πισινοί’’ τους δηλαδή…) στα Βαλκάνια και στη μεσόγειο (αγωγός East Med) τότε η οικονομική και γεωπολιτική αξία της Ρωσίας θα καταστραφεί. 

Η οικονομία της στηρίζεται στις πωλήσεις φυσικού αερίου και πετρελαίου και αποτελεί τον βασικότερο προμηθευτή ενέργειας της Ευρώπης. 

Αν λοιπόν την πετάξουν έξω από αυτή την πίτα θα καταστραφεί…. 

Και μια υπερδύναμη σαν την Ρωσία ΔΕΝ πρόκειται φυσικά να το επιτρέψει….

Είδατε πως αντέδρασε στη Συρία και στους σχεδιαζόμενους αγωγούς από το Κατάρ. Στο σημείο αυτό, και για να κατανοήσετε τη σημαντικότητα της Ελλάδας για τη Ρωσία, σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο ‘’Γιατί κατεβαίνει τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο; ‘’ όπου εκεί θα σας λυθεί κάθε αμφιβολία για τα λεγόμενα μου καθώς τονίζει ακόμη περισσότερο τη σπουδαιότητα της χώρας μας για την Ρωσία.

Και εδώ ακριβώς εντάσσεται και ο ρόλος της Τουρκίας η οποία και αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο της. 

‘Η θα είναι για πάντα η παραδουλεύτρα της Ρωσίας η αν κάνει την πονηριά και πουλήσει τη Ρωσία και επιστρέψει στην αγκαλιά της Αμερικής με δέλεαρ μερίδιο από το ελληνικό αιγαίο τότε η Ρωσία θα την αφανίσει για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και έναν ακόμη…. 

Τη συνθήκη του Μοντρέ που διέπει τα στενά του Βοσπόρου και την οποία η Ρωσία δεν θα ανέχεται για πολύ καιρό ακόμη να είναι σε ισχύ σαν μια κορυφαία υπερδύναμη που είναι . 

Πολύ περισσότερο αν η Τουρκία θελήσει να χρησιμοποιήσει τη συνθήκη αυτή προς όφελος του ΝΑΤΟ. 

Νομίζω είμαι σαφής…..

Με λίγα λόγια…. 

Πολιτικές δουλάρες της μασονίας στην Ελλάδα σας έχω νέα…. από εδώ και εμπρός … 

‘’Μαύρες θα είναι οι νύχτες σας στα βουνά μαύρες και στα λαγκάδια’’….ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. ΧΙΤΤΕΣ (Hittites) = ΣΚΥΘΕΣ (Scythian) = ΧΑΖΑΡΟΙ (Khazarians)= ΕΣΚΕΝΑΖΙ(Ashkenazi).
  Γραψε στο google - "khazarian then khazarian now". και θα βρεις πολλα διαμαντια του σημερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τους διαφεύγει όλων αυτών μια μικρή λεπτομέρεια. "Ο Θεός έχει βάλει την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και ο Θεός δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του." Αν μπορούν ας Τον νικήσουν!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ;;; ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ; ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟΣ " Ο ΘΕΟΣ"...

   Διαγραφή
  2. σκέψου πριν απαντήσεις

   Διαγραφή
 3. Ο πολεμος κατα του Ελληνο-Ρωμαικου-Χριστιανικου πολιτισμου ηταν ανεκαθεν πολιτισμικος. Απλως στο βιολογικο μερος εχουν ανεβασει στροφες διοτι στην αλαζονικη βλακεια τους δεν καταλαβαν οτι την ΙΔΕΑ ειναι αδυνατο να την σκοτωσεις. Ουτε με σταυρωση, ουτε με ατομικη στη Χιροσιμα, ουτε με DEW στο Ματι. Παρτε μια γευση (πνευματικης) ηγεσιας τους, αν μπορουμε να την ονομασουμε ετσι.

  https://uploads.disquscdn.com/images/281947d47a4c2de8f04b6bcb2b6cd22dfdcbe7ac8ef305619206074303d3bf9d.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ :
   OI ΣΧΙΖΟΦΥΛΕΤΙΚΟΙ (ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ) ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ...(ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΙΝΑΣ[ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗΣ] ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΑ "ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΑΤΑΝΙΚΗ" ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ)

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ :

   Είναι προς το εβραϊκό συμφέρον, είναι στο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον ότι οι λευκοί να βιώνουν γενοκτονία. Μέχρις ότου τα λευκά παιδιά να καίγονται ζωντανά, οι λευκές γυναίκες να βιάζονται, ακρωτηριάζονται, δολοφονούνται και όλοι οι λευκοί άντρες που δεν έχουν σφαγεί να παρακολουθούν ανυμποροι, καθώς ο λαός τους τρομοκρατείται ... μόνο τότε η ανθρωπότητα θα είναι πιο ισότιμη, έτοιμη να συζητήσει το λευκό προνόμιο και το εμφανές θραυσμα στον ώμο που έχουν οι μειονότητες. - Ο ραββινος Ishmael Levitts
   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
   https://uploads.disquscdn.com/images/281947d47a4c2de8f04b6bcb2b6cd22dfdcbe7ac8ef305619206074303d3bf9d.jpg

   ΚΑΙ ΕΔΩ:
   ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ...ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕΣΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ)...ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
   https://new.euro-med.dk/20150920-inverted-racism-unpunished-jewishmuslim-desire-to-exterminate-white-race-by-genocide-and-multiculture.php

   Διαγραφή
  2. Αγαπητη Ahoy - 1:03 Μ.Μ., Καλο ειναι οταν αναφερομαστε στον
   Ελληνο-Ρωμαικο-Χριστιανικο-Ορθοδοξο-Προτεσταντικο και νυν Οικουμενιστικο Πολιτισμο,
   Να ακριβολογουμε καθως ο πολιτισμος υπηρξε παλαι ποτε η διαχρονικη, μοναδικη μας ''ΠΡΩΤΕΙΆ''.

   Επ'ευκαιρία: Για ποιόν Πολιτισμό -έστω και πολιτισμό- μιλάς όταν δεν κάνεις τον κόπο να βάζεις τόνους στη γλώσσα που γράψανε -αναφέρομαι αποκλειστικά στη νεοελληνική- ο Καζαντζάκης, ο Καβάφης, ο Παλαμάς, ο Σεφέρης κ.λ. που μας κάνανε κάποτε Εθνικά Περήφανους;

   Διαγραφή
  3. Κλασσικό δείγμα Ελληνο-Ρωμαϊκο-Χριστιανικο-Ορθοδοξο-Καθολικού (προ Οικουμενιστικού) Πολιτισμού:

   Σύγχρονος ''Θεός'' Υμνεί, Τιμά και Δοξάζει Πατρογονική Του ''Θεότητα''.

   https://youtu.be/I8A61eY1Efg?t=39

   Διαγραφή
 4. 3.27 Μ.Μ. Η παραπομπη σου new euro-med διαμαντι. Οι Ελληνιδες να τα βλεπουν αυτα, οι οποιες νομιζουν οτι η καθοδος στο βοθρο ειναι ανοδικη πορεια προς την ελευθερια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην το γενικεύεις, να χαρείς...

   Διαγραφή
  2. Για να συμπληρωσουμε παρτε κι αυτο.
   https://www.youtube.com/watch?v=rHvfBtwspPM

   Διαγραφή
 5. Meγαλο ανόητο τουρκοεβραίο Αλ6 (και στους προηγούμενους του..) οι μεγαλο κακουργοι διαολοι ,μεγα αντιχριστοι παραγωγοι του σκοτους του χαους και του τιποτε μαστοροι του ατελειωτου πονου !Η Ελλαδα με αυτα τα καθαρματα μονο σταχτη γινεται οπως την εκαναν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ''Και εδώ ακριβώς εντάσσεται και ο ρόλος της Τουρκίας η οποία και αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο της.
   ‘Η θα είναι για πάντα η παραδουλεύτρα της Ρωσίας η αν κάνει την πονηριά και πουλήσει τη Ρωσία και επιστρέψει στην αγκαλιά της Αμερικής με δέλεαρ μερίδιο από το ελληνικό αιγαίο τότε η Ρωσία θα την αφανίσει για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και έναν ακόμη…..''

   ΚΑΙ

   ''Έχουν τελειώσει…. Το ίδιο και τα Σκόπια που θα διαλυθούν!''

   Κι ο Αλμπερ Καμύ διδάσκει:

   ''Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.''

   http://www.gnomikologikon.gr/authquotes.php?auth=9

   Υ.Γ 1. Τα Σκόπια που θα διαλυθούν θα πρέπει να είναι συνωνυμία με τα Άλλα που πρόσφατα -έστω και με τις πλάτες των ισχυρών πατρόνων τους- μας πάτησαν σαν σκουλήκια.

   Υ.Γ 2. Λυπάμαι ειλικρινά την Τουρκία, που καταντώντας η παραδουλεύτρα της Ρωσίας, θα'χει Αφεντικά πάνω από το κεφάλι της.
   Και Ναι μεν πρόκειται για Μογγόλους, Τουρκαλάδες, Μπουνταλάδες, Απολίτιστους, Ανεπρόκοπους, Αγενείς, ως εκ των παραβιάσεων στο Αιγαίο, που πληρώνουν Τα Λάθη ενός Παράφρονα Σουλτάνου, αλλά ξέροντας πως τους περιμένει Αβάσταχτη Σκλαβιά, δεν μπορείς να μην τους λυπηθείς.

   Διαγραφή

 6. Α΄μέρος. Μήπως η στα όρια ρήξη των σχέσεων με τη Μόσχα να είναι προϊόν συναλλαγής με την Ουάσιγκτον; Μήπως είναι μια παράδοση άνευ όρων και ορίων της Ελλάδος στα χέρια των Αμερικανών, αλλά με σημαντικά ανταλλάγματα για τους παραδίδοντες; Μήπως έχει συμβεί μια συναλλαγή του τύπου: οδηγούμε σε σημείο μη επιστροφής τη σχέση με τη Ρωσία, αλλά θα μας προσφέρετε πλήρη κάλυψη (εννοείται για τις “αφεντιές” τους τους και όχι για την Ελλάδα) σε ο,τιδήποτε (μας) συμβεί;

  Γνωρίζουν ότι έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον του ελληνικού λαού και τρέμουν την ώρα της “πληρωμής”. Για να είναι “τα καλά παιδιά” στους προστάτες τους, προσβάλλουν και λοιδορούν και ωθούν στα άκρα τη μόνη χώρα που θα μπορούσε να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για την Ελλάδα σε κάθε μας πρόβλημα, αν και εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να κολυμπήσουμε βέβαια. Από τους άλλους δεν ακούμε παρά μόνον καλά λόγια, όπως “η Ελλάδα άξονας σταθερότητας στα Βαλκάνια...” και λοιπές μπούρδες. Τη στιγμή που υπόγεια σκάβουν το λάκκο μας για τα συμφέροντα των χωρών τους. Η καλύτερα να πούμε για τα συμφέροντα της παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ των χωρών τους.

  Οι “άνθρωποι” αυτοί, αν έχουν ανθρώπινη ψυχή οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω, δεν θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική υπέρ της Ελλάδος. Και δεν είναι αδαείς ή μη νοήμονες. Προδότες είναι. Τόσο απλά. Και όπως όλοι οι προδότες θέλουν προστασία. Και την αγόρασαν, είτε για το “στασίδι” στην εξουσία είτε για την ασφάλεια τους μετά από αυτό, προσφέροντας “την κεφαλή της Ελλάδος επί πίνακι” σε όλα τα θέματα.

  Από το Μακεδονικό ως τη Θράκη, από την Αλβανία ως την Κύπρο, από το ηθικο-πνευματικό ξεπούλημα στη Νέα Τάξη ως το ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων. Από την άνευ ορίων αποδοχή λαθρομεταναστών ως τζαμιά στην Αθήνα, ενώ το βασανιστήριο του Αθανάσιου Διάκου -και τόσων άλλων μαρτύρων!- από την άρνηση του να “τουρκέψει”, δηλαδή να γίνει μουσουλμάνος, ακόμα ταράζει την ψυχή των Ελλήνων.

  Είναι σίγουρο ότι ο “κύριος διοπτροφόρος” θα βρει τρόπο να τους προσφέρει προστασία, αν οι 'Ελληνες θελήσουν δυναμικά να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρει ο κύριος αυτός και να διεγείρει και να καταστέλει λαούς. Το βαθύ αμερικάνικο Κράτος δεν τον έστειλε τυχαία εδώ. Είναι θέμα κύρους της νεοταξικής ελίτ να προστατεύει τα πιστά της ντόμπερμαν. Αλλιώς θα χάσει το παιχνίδι, κανένα υποψήφιο ντόμπερμαν δε θα την εμπιστεύεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Β΄μέρος. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον “επί ξυρού ακμής” και μάλιστα εμπόλεμη ακμή. Κάποιος θα γκρεμιστεί. Η Ελλάδα ή οι εχθροί της. Το ποιος θα γκρεμιστεί είναι στο χέρι των “ημών των Ελλήνων” και μόνον. Πλέον οι καταστάσεις δεν παίζουν. Ούτε σηκώνουν αμφιταλαντεύσεις και αδράνεια. Το απέδειξε το Μάτι.

  Θα μπούμε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Τουρκία, ενώ θα κοιμόμαστε “ύπνο δικαίου”. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΝΩ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! Όπως ακριβώς συνέβη στο Μάτι: μηδενική προετοιμασία, μηδενική προειδοποίηση.

  ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, με θάρρος ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! Ο καθένας, ας αναλάβει την ολόκληρη την ευθύνη, ως εάν τα πάντα εξαρτώνται μόνον από αυτόν, για τη σωτηρία της Πατρίδας μέσα στην οποία βρίσκεται και η προσωπική του σωτηρία. Όχι μόνον από τους Τούρκους, αλλά και από όλους τους 300+1+εκατοντάδες άλλους φρικο-“Έλληνες” (ΜΚΟ-ούχους, μπαχαλάκηδες, παρακρατικούς που παριστάνουν τους ακτιβιστές και τόσους άλλους) που αναίσχυντα και με μεγάλες πλέον ταχύτητες ετοιμάζουν τον οριστικό αφανισμό μας. Και καθένας ας αναλάβει το μετερίζι που αντέχει να αναλάβει. Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία, αρκεί να αγωνιστεί με πίστη, αυτοθυσία και ομοψυχία. Όπως πάντα οι 'Ελληνες ενώπιον των μεγάλων κινδύνων.

  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΑΝΑΒΟΛΗ: ΑΥΤΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ! Ας το πιστέψουμε και ας το πράξουμε επιτέλους!
  Είμαστε στο παρά πέντε του αφανισμού μας. Αλλά στο “παρά πέντε” οι πρόγονοι μας νίκησαν τους Πέρσες, όταν κινητοποιήθηκαν όλοι μαζί, πλην προδοτών, Θηβαίων κ.α., που δυστυχώς πάντα υπάρχουν ως σκώληκες στο αιώνιο άνθος του Ελληνισμού.

  Ένας ανώνυμος Έλληνας πολίτης (από τα 2-3 εκατομμύρια “ανωνύμων” που σκέπτονται παρόμοια!)

  Υ. Γ. Αν κρίνει το blog, ας αναρτήσει αυτό το σχόλιο ως ένα προ-εμπόλεμο, ή και εμπόλεμο, κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό. Ίσως η Τουρκία μας χτυπήσει ανήμερα της Παναγιάς.... ίσως... Αλλά όποτε και να μας χτυπήσει, θα πάρει από Εκείνη και εμάς την απάντηση που της αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ EAST...ΤΟ BREXIT...ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ...ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΩΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ
  ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ...ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΉ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣΑΑΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ H ΤΙΜΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ
  Η ΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ... ΚΑΙ ΔΕΝΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
  ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΝΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΏ...

  ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

  ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε ποιον αγωγό αναφέρεσαι ρε φίλε; Αυτόν που σε λίγο δεν θα προμηθεύεται κανείς;

   Για ποιες χώρες του βορά; Τα αμερικανικά προτεκτοράτα;

   Ξεχνάμε ότι η βασικότερη χώρα του βορά και της Ευρώπης είναι η Γερμανία η οποία είναι κράτος εταιρία και προτεκτοράτο της Αμερικής; Οι υπόλοιπες ούτε καν λογαριάζονται. Μόλις η Αμερική πει ΤΕΛΟΣ στο φυσικό αέριο από τη Ρωσία γιατί σας έχω έτοιμο τον αγωγό East Med τότε ΤΕΛΕΙΩΣΕ η πώληση ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Οποτε θέλουμε θυμόμαστε ότι η Γερμανία είναι το μακρύ χέρι της Αμερικής στην Ευρώπη αλλά και προτεκτοράτο της; Οποτε θέλουμε θυμόμαστε ότι η Γερμανία δεν έχει καν στρατό; Σε ποιον θα φέρει αντίρρηση στην Αμερική με μια Deutsche Bank ‘’ανοικτή’’ κατά 55 τρις που ανά πάσα στιγμή οι Αμερικανοί την βγάζουν από την πρίζα; Ότι μας κατέβει λεμέ; Απλά οι Ρώσοι προσπαθούν μήπως και κάποια στιγμή καταφέρουν να τους πάρουν με το μέρος τους. Άλλωστε ολόκληρο πολυετή πόλεμο κάνουν στη Συρία για να φέρουν το αέριο από το Κατάρ λες να μην γνώριζαν την ύπαρξη του αγωγού στη Βαλτική; Τι μας λες τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ξεχνάμε ακόμη ότι η κυρία Κόσνερ η Μέρκελ η όπως θέλεις πες την είναι πράκτορας των Αμερικανών η μήπως μια διαφεύγει και αυτό; Αυτή λοιπόν θα κάνει μαγκιές στον εργοδότη της; Αυτή δεν εφαρμόζει το σχέδιο Καλλέργη σε όλη την Ευρώπη με εντολή των Αμερικανών; Μήπως μας διαφεύγει και αυτό; Αυτή δεν δημιουργησε την κρίση χρέους στην Ευρώπη πάλι με εντολή των Αμερικανών; Αμερικανικά χρέη δεν ‘’μεταβιβάστηκαν’’ σε όλη την Ευρώπη μέσω της Γερμανίας;

   Οι Αμερικανοί θα διαλύσουν την Ευρώπη για να φέρουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Ακόμη και τα μέτρα που παίρνουν ενάντια στην Τουρκία γνωρίζουν ότι θα δημιουργήσουν τεράστιο οικονομικό ντόμινο στην Ευρώπη. Ε λοιπόν αυτό θέλουν είναι ξεκάθαρο!

   ΦΙΛΙΚΑ

   ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ

   Διαγραφή
 9. Σχετικά με τους Σιωνιστές και την Ελλάδα πρέπει να καταλάβουμε ότι το σχέδιο τους ξεκίνησε ακριβώς μετά την πτώση της χούντας Ιωαννιδη και την επαναφορά του Καραμάναλή.

  Ο στόχος ήταν όσο και να φαίνεται παράξενο η ταυτότητα.Εκαναν αγώνα από παλιά,και το θέμα αυτό τεθηκε για πρωτη φορα γυρω στο 1986.
  Ο τότε Παπανδρέας,μετά τα σκάνδαλα κοσκωτά και τα ειδικα δικαστηρια,έλαβε την υποσχεση απο τους Σιωνιστές της Αμερικης,να γλιτωσει ακομη και το ειδικο δικαστηριο,αρκεί να καταργηθεί το θρησκευμα απο τις ταυτοτητες και να δωθουν οι νέες οι σατανιζέ.

  Τελικά ο Παπανδρέας ω του θαυματος δεν το δεχτηκε.Στη συνέχεια,νομιζω επι διακυβερνησης Μητσοτάκη,παραλίγο να είχαμε ΔΝΤ στην Ελλαδα,αλλα λιγοι το θυμουνται.

  Αφού δεν το περασαν με ολους αυτους,έφεραν στην εξουσία τον Σημίτη.
  Αυτός καταφερε και αφαίρεσε το θρησκευμα απο τις ταυτοτητες.

  Ο δε Βουδας που ακολουθησε δεν το επανεφερε.Σε καποια φάση οι νεες ταυτοτητες(του ηλεκτρονικου φακελώματος) παραγγελθηκαν σε εργοστασιο στην Ιαπωνία το οποιο καταστραφηκε μαζι τους με το τσουναμι.

  Ακολουθησε ο τζεφρυς με το ΔΝΤ και προσεξτε ποτε φτασαμε στην λεγομενη εξοδο απο τα μνημονια.Φτασαμε Αυγουστο του 2018,αφού υπογραφτηκε η παραδοση νεων ταυτοτητων απο 1-1-19 με περιθωριο αντικαταστασης μεσα σε 4-5 χρονια για ολους τους Ελληνες.

  Συμφωνα με μαρτυριες,ο Αγιος Παΐσιος λεει ότι θα προσπαθησουν να τις δωσουν πολλες φορες,αλλα δεν θα προλαβουν γιατι θα ξεσπασει πολεμος.Ποιος πολεμος αραγε;Μηπως θα ειναι η Τουρκικη προκληση και τα δυο νησιά;

  Πάντως θέλω να καταληξω οτι η καταβαραθρωση της Ελλαδας δεν εγινε μόνο για ενα χρεος περιπου 400δις,την στιγμη που αλλες χωρες εχουν πολλαπλασιο χρεος,για την αρπαγή του ορυκτου πλουτου της,αλλα κυρίως για να επιβληθεί η ηλεκτρονικη ταυτοτητα με όλα τα παρελκομενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ...Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ Ο "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ"...ΕΝΩ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ....ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ-ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821-ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ---ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ????

   Διαγραφή
  2. Ποιοι Εσφμενιτες βρε;Αυτους θα περιμενουμε να μας πουν ποιος ειναι Αγιος ή όχι;Αγιος γίνεται πρώτα στη συνειδηση του πιστου λαου καποιος.Η Εκκλησια απο πλευρας Συνοδου και Πατριαρχειου βλεπει τα στοιχεια και βαζει μια τζιφρα.

   Τα έχετε κανει μια σούπα όλα.Για την επιστολή επι Αθηναγορα που εστειλε τοτε ηταν Αγιος και τωρα δεν ειναι;
   Απλά το σκεπτικό του ήταν ότι ο Βαθρολομαίος είναι ένα προσωπο που έρχετε και παρέρχεται και όχι η Εκκλησία.Δεν ειναι Πάπας ο Πατριαρχης.

   Οι δε εσφιγμενιτες για μενα καλώς αντιδρουν στις συμπροσευχες με αλλοδοξους και αιρετικους του Πατριαρχη,αλλα αν αληθευουν αυτα που λεγονται εχουν ξεφυγει κι ετουτοι.Οτι ξαναβαφτιζουν ηδη βαφτισμενους κ.α

   Ο Αγιος Παΐσιος θαυματουργει.Με μαρτυριες.Δεν τρελαθηκε ολος αυτος ο κοσμος που πηγαινει στον ταφο του ουρες καθε μερα τοσα χρονια.Δηλαδη αυτοι δεν εχουν ορθοδοξο αισθητηριο κι εσεις εχετε;

   Απλα τι γινεται.Ολοι εσεις πιαστηκατε απο καποιες ανακριβειες και αυθαιρετες ερμηνειες στα λεγομενα του Αγιου Παϊσίου και το ριξατε στην συκοφαντια,λες και ο Αγιος Παΐσιος θα πιστοποιήσει την Αγιοτητα ή μη του Βαθρολομαιου.

   Φυσικά στην ίδια παγίδα πεφτουν και όσοι είναι στο άλλο άκρο.Το ότι έβαλε μετάνοια ο Αγιος Παΐσιος στον Πατριαρχη αυτο πιστοποιεί ότι ο Πατριαρχης πάει δήθεν ίσια.Αμ δε.
   Ως μοναχός ηταν υποχρεωμενος να βαλει μετανοια στον ιεραρχικα ανωτερό του.Αυτο δεν πιστοποιει τιποτα απολύτως.

   Ο Αγιος Παΐσιος πρεσβεύει στον Κύριο,ο Πατριαρχης κανει τα δικά του και για ολους μας που ειμαστε ακομη σε αυτη την ζωη υπαρχει το Ευαγγελιο και η ζωη των αγιων να μιμηθουμε.

   Διαγραφή
  3. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ (ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΩΣΦΟΡΟΕΚΚΛΗΣΙΩΝ,ΚΛΠ)...Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ!!! ΚΑΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΜΕ" ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΥΩΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ (ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΡΥΓΑΝΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΩΝ ΩΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ "ΤΕΛΕΥΑΙΩΝ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ(Π.Χ. ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΩΜΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ-666 (ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΙΣΗ-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΙΣΗ-RFID-ΗΛ.ΚΑΡΤΕΣ,ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
   Υ.Γ. Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ....

   Διαγραφή
 10. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ)...Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 500.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ....Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥΤΙΑΝΙΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ...ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ...Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΛΕΥΚΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΙΟΥ(JEW)ΓΚΑΣΒΙΛΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ"...Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΤΩΧΩΝ-ΠΛΟΥΣΙΩΝ) ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ (ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΤΥΘΦΛΩΝΤΑΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκεί στην ΟΕΑ να κόψετε το μαύρο! Κατανοώ ότι τώρα με τον Παπανικα γέμισε η αγορά και ο πειρασμός είναι μεγάλος αλλά θέλει και λίγο προσπάθεια.

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;;; ΧΑΣΙΣΙ ΗΠΙΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑΣΕΙ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΕΙΣΤΕ.. Η ΟΕΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ "ΔΕΞΙΑ" ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΥ-ΤΣΙΓΑΡΟΥ-ΚΛΠ., ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΑΝΟΗΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.. ΑΥΤΑ (ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΛΚΟΟΛ-ΚΛΠ) ΤΑ ΕΦΕΥΡΕ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ-ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ "ΔΙΑΒΟΛΟΣ" (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΚΛΠ) ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ (LUNA-TICS) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

   Διαγραφή
 11. Οποιος από τους σχολιαστές έχει αμφιβολίες για τον Αγιο Παΐσιο,τον παρακαλώ να διαβάσει προσεκτικα 3 βιβλία και έπειτα αν έχει επιχειρηματα της προκοπης να ερθει να το ξανασυζητησουμε.

  Είναι το βιβλίο Ιερομονάχου Ισαακ Βιος Γεροντος Παϊσίου του Αγιορειτου και οι Α και Β τόμος Μαρτυριες προσκυνητων για τον Αγιο Παΐσιο του επισμηναγού ε.α Ζουρνατζόγλου.

  Επειδη με ενδιεφερε το θεμα μελετησα αρκετα βιβλια για τον Αγιο Παΐσιο γραμμενα απο μοναχους κληρικους και λαϊκούς που δεν επιδέχονται σοβαρη αμφισβητηση.

  Επιπλέον μιλησα με τουλαχιστον 3 άτομα που τον ειχαν γνωρισει,δυο μοναχους και εναν λαϊκο.Δεν μπορουν να αμφισβητηθουν πραγματα που εζησαν ανθρωποι και ειδαν με τα ιδια τους τα ματια.

  Ειδικά ο λαϊκός γνώριζε τον Αγιο Παΐσιο απο τοτε που ηταν στον Τιμιο Σταυρο μεχρί το τέλος στο κελλι της Παναγούδας.Αυτος οπως καταλαβαινετε τον ειχε ζησει περιπου 20-25 χρονια και ηξερε πολλα.
  Μου ειχε πει πολλα ο ανθρωπος και τον προετρεψα να τα καταγραψει να μην πανε χαμενα.Θαυμαστα γεγονοτα,διδαχες κ.τ.λ

  Αδικα προσπαθουν καποιοι να αμφισβητησουν την Αγιοτητά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ