Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Μετά τις φονικές πυρκαγιές, ΤΙ;;; ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ;;; ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ! ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΜΕΡΟΣ 1ο
Λίγοι πολίτες ασχολούνται ενεργά στα τοπικά δρώμενα, κριτικάρουν και καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα, προτείνουν λύσεις, βοηθούν με την συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις.

Σ’ αυτό το θολό τοπίο βρίσκουν ευκαιρία να εισχωρήσουν οι κλεπταποδόχοι των ψήφων, άνθρωποι χωρίς γνώση και παιδεία, με ένα τεράστιο Εγώ που εξαφανίζει κάθε εξέλιξη της κοινωνίας. 


Περικλής Βυλτανιώτης

Κάποιοι, "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ" ΜΠΑΖΩΝΟΝΤΑΣ ΡΕΜΑΤΑ...

ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!

ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...

ΚΑΙ ΟΙ ... "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ", ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟ  ΟΛΟΥΣ!
 

Καλλιόπη Σουφλή
 Μα την αλήθεια, είμαστε ένας λαός ανίκανος να επιλέξει σωστούς τοπικούς άρχοντες... ή μάλλον ικανός να επιλέγει όσους του υπόσχονται διορισμούς, εξυπηρετήσεις και άλλες μεγαλόστομες υποσχέσεις.


1998, εξελέγη δήμαρχος της Νέας Μάκρης, ο Ιορδάνης Λουίζος... δυστυχώς συμμαθητής μου... ευτυχώς όχι μαθητής του πατέρα μου...

Έμελλε να είναι ένας από εκείνους τους τοπικούς άρχοντες που "εγκλημάτισαν" κατά του περιβάλλοντος.

Έμελλε να είναι ένας από εκείνους τους τοπικούς άρχοντες που η Λίστα Λαγκάρντ... ναι... ναι... αυτή που πήγε αρχείο... θα αποκάλυπτε πως ήταν στις... λίστες της...

Λέτε κάποιοι να μπαίνουν πλούσιοι στην πολιτική για να βγουν πλουσιότεροι;;;

Επιπλέον,
Όταν βιάζεις τη φύση, αυτή θα εκδικηθεί... κάποια στιγμή θα καταστρέψει περιουσίες, θα οδηγήσει στον θάνατο ανθρώπους, θα ξεσπάσει την οργή της με κάθε τρόπο, συμπαρασύροντας στο πέρασμά της, τα πάντα...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σωρεία περιβαλλοντικών εγκλημάτων, θα έπρεπε να έχει καθίσει εδώ  και χρόνια, όχι μόνον ο πρώην δήμαρχος Νέας Μάκρης και Μαραθώνος Ιορδάνης Λουίζος, αλλά και όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι των τεσσάρων τετραετιών του... αλλά και μια παρεούλα, που έδρασε στην εποχή του, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στον τόπο... 

Κάποιοι από τους πρώην δημοτικούς συμβούλους του Λουίζου, βρίσκονται σήμερα στην αντιπολίτευση... και αύριο, θα διεκδικήσουν δημαρχιακούς θώκους...

Κάποιοι, ετοιμάζονται να κατέβουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι... προφανώς ξεχνώντας πόσο συνέβαλαν στην καταστροφή του τόπου μας.

Είναι οι... "παρεούλες" του θανατικού στο Μάτι... 

Φροντίστε να τους... ψηφίσετε, μην χάσετε τα... ξερολούκουμα...

Πάμε να δούμε μαζί το περιβαλλοντικό έγκλημα του Ιορδάνη Λουίζου και της δημαρχιακής του δράσης, το 2006...

Αυτό, που πολύ φοβάμαι πως αύριο θα πληρώσουν πολύ ακριβά οι κάτοικοι του Ματιού και όχι μόνον...

Κάποιοι απ' αυτό το έγκλημα που θα δείτε και θα διαβάσετε παρακάτω, έμειναν ατιμώρητοι, γιατί ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ, ΟΥΤΕ Η ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

Τους κατήγγειλαν στα δημοτικά συμβούλια, τους κατήγγειλαν στις τηλεοπτικές κάμερες και μέχρι εκεί... 

Σήμερα, κάποιοι απ' αυτούς, είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Αύριο, πολύ φοβάμαι πως θα θρηνήσουμε και νέα θύματα... κι άλλες ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

Το πολύτιμο αρχείο της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αποκαλύπτει  κι εγώ, κάνω έκκληση σε κάθε νοήμονα πολίτη, να στηρίξει την προσπάθειά μου έστω και μετά από χρόνια, να πάνε όλα αυτά τα στοιχεία που έχω βγάλει και θα συνεχίσω να βγάζω στην δημοσιότητα - εκτός αν μου τύχει κάποιο "ατύχημα"  - στους εισαγγελείς που σήμερα "υπόσχονται πως θα αποκαλύψουν όλους τους ενόχους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ με τους 95 νεκρούς, τους δεκάδες (πιθανόν) αγνοούμενους και τους χιλιάδες άστεγους και καταστρεμμένους συμπολίτες μου..."

Ο ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΠΑΖΩΜΕΝΑ ΡΕΜΑΤΑ... 

Μια παρεούλα, η αποκαλούμενη "ομάδα Γιαννή", του τέως υποψήφιου βολευτή της Νέας Δημοκρατίας, και πρώην προέδρου του ΟΛΠ, έλυνε κι έδενε... φυσικά, με την ανοχή και την κάλυψη του τέως δημάρχου Νέας Μάκρης, Ιορδάνη Λουίζου.

Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΩΣ... ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ... 

Μαθαίνω πως διεκδικούν να είναι συμμετέχοντες και στην κατανομή κονδυλίων...
Ελπίζω να είναι απλά φήμες... γιατί αν είναι πραγματικότητα, τότε ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ... 

ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ... που λέει και μια λαϊκή παροιμία.

Και μπορεί να έχουν περάσει δώδεκα χρόνια, αλλά ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΙΟΡΔΑΝΗ ΛΟΥΙΖΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Και είναι διαρκές, γιατί και σήμερα, τέσσερα χρόνια από την ανάληψη της δημαρχίας από τον Ηλία Ψινάκη, ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ... 

Και στο σημείο αυτό, οφείλω να αποκαλύψω, πως προεκλογικά, ζήτούσα επισταμένα από τον κύριο Ψινάκη, να ορίσει έναν συνεργάτη του, προκειμένου να του παραδώσω αντίγραφα εκατοντάδων σκανδάλων του Λουίζου, αλλά... συνάντησα υποσχέσεις, ότι μόλις γίνει δήμαρχος θα πάρει όλο το υλικό, αλλά δυστυχώς  ο υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις και  δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα.

Σήμερα, αν με είχες ακούσει Ηλία Ψινάκη, ίσως να μην ζούσαμε αυτή την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Και δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν... η "δίκαιη δικαιοσύνη μας" σε αφήσει στο απυρόβλητο, εύχομαι όμως σε όλους όσους με πράξεις και παραλήψεις σας συμβάλατε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, να κοιμάστε με εφιάλτες τις κραυγές των παιδιών και όλων εκείνων που χάθηκαν...

Κι ας γίνει επιτέλους μάθημα, έστω και σκληρό, σ' όσους συμπατριώτες μου πάνε στις κάλπες, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ  ΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ Θ' ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ...
ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ....

 Θα κλείσω αυτή την ανάρτηση, μ' ένα εξαιρετικό κείμενο του συμπολίτη μου Περικλή Βυλτανιώτη, για την πραγματική εικόνα της πολιτικής κατάστασης και της τοπικής μας κοινωνίας.Καλλιόπη Σουφλή


 


Πατώντας με το ποντίκι σας πάνω στις εικόνες και μετακινώντας τον κένσορα, μεγενθύνετε τις εικόνες και διαβάζετε τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.Οι βασιλιάδες και οι πρίγκιπες της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι γυμνοί…


Δεκάδες επιστήμονες έχουν εργαστεί χιλιάδες ώρες στην Ελλάδα, για να συντάξουν νόμους που να αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού. 

Συγκεντρωμένη σοφία που χάνεται από την ψήφο των πολιτών σε ακατάλληλους και ανίκανους ανθρώπους.
 
Ψήφο που οφείλεται στον ωχαδελφισμό της Ελληνικής κοινωνίας, όπου ο όρος τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε απαξίωση. 


Λίγοι πολίτες ασχολούνται ενεργά στα τοπικά δρώμενα, κριτικάρουν και καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα, προτείνουν λύσεις, βοηθούν με την συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις.

Σ’ αυτό το θολό τοπίο βρίσκουν ευκαιρία να εισχωρήσουν οι κλεπταποδόχοι των ψήφων, άνθρωποι χωρίς γνώση και παιδεία, με ένα τεράστιο Εγώ που εξαφανίζει κάθε εξέλιξη της κοινωνίας. 


Πολιτικά βαρίδια που τραβούν στον πάτο τις κοινωνίες, πολιτικοί φελλοί που επιπλέουν με κάθε καιρό.


Άτομα που έχουν τόσα κόμπλεξ συσσωρευμένα μέσα τους, που πιστεύουν ότι η εκλογή σε τοπικά και υπερτοπικά αξιώματα τους δίνει κύρος και τους αναγάγει ξαφνικά σε τρανούς ηγέτες. 

Φτωχά ανδρείκελα αφεντάδων που τους χρησιμοποιούν και τους πετούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες, για να τους μαζέψουν και να τους χρησιμοποιήσουν μόλις τους έχουν και πάλι ανάγκη. 

Ανθρωπάκια που γλύφουν εκεί που έφτυναν, για μια θεσούλα και μια ταμπελίτσα με τυπωμένο το ασήμαντο όνομα τους. 

Πολιτικάντηδες που χρησιμοποιούν την τοπική αυτοδιοίκηση για ίδιο όφελος, οδηγούν τις τοπικές κοινωνίες σε μαρασμό ενώ οι προσωπικές τους δουλειές μεγαλώνουν και γίνονται όλο και πιο κερδοφόρες. 


Χάνονται ανάμεσα τους, άνθρωποι έντιμοι, λαμπρές εξαιρέσεις, με γνώσεις και ικανότητες, άνθρωποι που εκφέρουν ορθό πολιτικό λόγο και έχουν τεράστιες δυνατότητες να οδηγήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές και υπερτοπικές κοινωνίες στο μέλλον. 


Ίσως μελλοντικά απαιτούνται σοβαρά προσόντα για να εκλεγείς τοπικός άρχοντας, ίσως στο μέλλον οι ψηφοφόροι αποκτήσουν πολιτική συνείδηση και γίνουν από ευκαιριακά ψηφαλάκια, Πολίτες με το πι κεφαλαίο!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Κυρία Πόπη μου Καλη σου μέρα. Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας είτε δήμαρχος είναι είτε βουλευτής είτε υπουργός η και πρωθυπουργός για την κατάντια μας και για την σωρεία των προβλημάτων που συσσωρεύονται αντί να λύνονται. Συν-υπεύθυνοι είναι και οοολοι αυτοί που τους ψηφίζουν (αυτούς τους φελλούς όπως σωστά τους λέτε), όχι με την λογική για το εθνικό η και το κοινό συμφέρον, αλλά με τα μάτια γεμάτα κομματικές τσίμπλες, η φορώντας χοντρά μυωπικά κομματικά γυαλιά, με κύριο γνωμονα την περιβόητη "νομή της εξουσίας". Το κοινώς ονομαζόμενο "φαγοπότι" δηλαδή, χωρίς να πληρώνουν τον λογαριασμό στο τέλος. Έστω κι αν αυτό το φαγοπότι αποτελείται για τους "ψηφοφόρους" από μερικά κοκκαλάκια η και ξεροκόμματα. (ψευτοδιορισμούς, ψιλορουσφετάκια κλπ) Κάποτε στον Πειραιά υπήρχε ένας γιατρός ο οποίος αν δεν είχε σώσει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ολόκληρο τον πειραϊκό πληθυσμό, τον μισόν το είχε σώσει σίγουρα. Όταν αυτός ο γιατρός πείσθηκε από κάποιους φίλους του να ασχολειθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση του Πειραιά για να φύγουν τα σκουπίδια που έκαναν πάρτι στα στενά και να ξεβουλωθούν οι υπόνομοι για να μην πνίγονται με την πρώτη βροχούλα, όταν "κατέβηκε" στις δημοτικές εκλογές σαν αρχηγός συνδιασμού ακηδεμόνευτου από πολιτικά κόμματα και παιχνίδια, οι Πειραιώτες που σε άλλον είχε σώσει το παιδί, σε άλλον τους γονείς, σε άλλους τον.η την σύζυγο και αυτούς τους ίδιους, επαναλαμβάνω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, του γύρισαν την πλάτη και ψήφιζαν τους ίδιους φελλούς με τους προηγούμενους μόνο και μόνο γιατί τους άρεσαν τα φούμαρα και τα "γιαλιστερά" ονόματα (όπως π.χ. η βαρώνέσσα Φον Ρούφιν που πριν τις εκλογές έπινε τα ουζάκια της στο Μικρολίμανο για δημόσιες σχέσεις και μετά τις εκλογές εξαφανίστηκε στον πύργο της στην Αυστρία). Και το πιο εξωφρενικό απ' όλα ήταν ότι μετά τις έκλογές. στις πρώτες πλημμύρες η στην πρώτη απεργία αποκομιδής των σκουπιδιών, οοοολοι αυτοί οι δήθεν ψηφοφόροι, μετετρέποντο σε... "κοψοχέρηδες". Τέτοιοι "ψηφοφόροι" δεν θέλουν λύπηση. Ότι παθαίνουν το παθαίνουν απ' το κεφάλι τους και μόνο. Θα μου πείτε όμως οι άλλοι που δεν κουβαλάνε τέτοια μυαλά τι φταίνε;; Μα όπως είναι αμετάκλητος νόμος της φυσικής οι φελλοί πάντα να επιπλέουν, έτσι επιβεβαιώνεται και η λαϊκή σοφία που λέει ότι "κοντά στα ξερά, καίγονται και τα χλωρά". Η μεγαλύτερη αρετή στον άνθρωπο είανι η αυτογνωσία. Το αθάνατο ελληνικό γνωμικό "Γνώθι σευατόν". Αλλοιώς μια ζωή θα φταίει το σαμάρι και μεις θα χτυπάμε τον φουκαρά τον γαϊδαράκο!!!!!!! Έρρωσο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ...ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ........

   Διαγραφή
  2. Παρα πολυ καλο το σχολιο σας γιατι δεν αναφερατε το ονομα του γιατρου που κατεβηκε υποψ. στον Πειραια νομιζω οτι το αξιζει με το παραπανω κ΄πιστευω οτι αναφερθηκατε στον τεραστιο Επιστημονα κ΄Ανθρωπο ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ

   Διαγραφή
 2. Eιναι καιρος ο Ελληνας να γινει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ !
  Αν οχι τωρα, πότε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ (LASERS, ΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΚΛΠ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ - ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ??? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ???????
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ????
  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ 2η ΦΑΣΗ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΙΞΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟ Η ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ (ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ)...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ...Π.Χ. ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ...ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ 666 ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ 777-888 ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ...
  Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΕΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ" ΟΠΩΣ "ΒΟΜΒΕΣ DNA" ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DNA (Π.Χ. ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΦΥΛΗ ή Π.Χ. ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ)...ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΑΡΓΑ? ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ??????? ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΣΟΥΦΛΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ.
  ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
  ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
  ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
  ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στη ζωή μου, έμαθα να λέω επώνυμα την άποψή μου και να αναλαμβάνω και τις ευθύνες μου.
   Βγες επώνυμα και πες ότι γνωρίζεις.
   Ανώνυμη λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν την δέχομαι για κανέναν.
   Υπάρχει φόρμα επικοινωνίας, να μου γράψεις τις απόψεις σου.

   Στις δημοτικές εκλογές, ψηφίζω ως συμβούλους, αυτούς των οποίων το ήθος και την πορεία γνωρίζω πολύ καλά... κι απ' αυτούς που βρίσκονται στο δημοτικό συμβούλιο, δεν έχω ψηφίσει ούτε έναν.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ