Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Αλέκος Παπαδόπουλος: Πυροβολεί τις συντάξεις… και ζητά κατάργηση του Συντάγματος


 Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ξεπέρασε σε δικτατορικό κυνισμό και τον Παπαδόπουλο της χούντας.

Ο σημερινός «δικτατορίσκος» ζητά να καταργηθεί το Σύνταγμα, η Βουλή και τα κόμματα με την ΑΠΑΤΗ του «δημοκρατικού» ενδύματος: 

Η ίδια η Βουλή και τα κόμματα (τα δημοκρατικά ντεκόρ της νεοταξιξής απάτης) να προωθήσουν το ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Αυτόν τον δικτατορίσκο, γιατί δεν τον συλλαμβάνει η ... "δικαιοσύνη"; 
Για τον ... γιδοβοσκό της Χρυσής Αυγής, τσακίτσηκε να τον συλλάβει... κι ας είναι απτυχίοτος....
Τον πτυχιούχο όμως δικτατορίσκο που μίλησε ξεκάθαρα για ... ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΤΑ, τον... αγνοεί... επιδεικτικά...
Μήπως επειδή είναι ... δικό τους παιδί...;;; Της Στοάς... των "αθανάτων";;;Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Δεν ξεχνώ πως ένα μωράκι, επί υπουργείας του "δικτατορίσκου", ο Παναγιώτης Βασιλάκης, αν θυμάμαι καλά το όνομά του, ΠΕΘΑΝΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ...!
Κι ο Θεός, τον έχει ακόμα ζωντανό τον ... "χιτλεράκο".
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, αποτελεί έναν από τους πλέον μοχθηρούς «εκσυγχρονιστές», ο οποίος συνδυάζει την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη αυθάδειά του με το ναρκισσισμό της ομηρικής του αυτοϊκανοποίηση…
 
Σε διάφορες «καμπές» των εσωκαθεστωτικών, κατοχικών ζυμώσεων βγαίνει από το λαγούμι του αυτός ο «χιτλεράκος» του νεοφιλελευθερισμού για να δηλώσει «Παρών»!!!


Φαίνεται ότι διανύουμε μια τέτοια «καμπή». Η αλματώδης και ΜΗ αναστρέψιμη χρεοκοπία των «αριστερών» κυβερνητικών» ανδρεικέλων έχει επιταχύνει τις εναγώνιες ζυμώσεις κατασκευής πολιτικών εφεδρειών…

Έτσι ξεμύτισε πάλι ο «λαγός» του 4ου Ράιχ, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ξεσπαθώνοντας εναντίον των συντάξεων. Το κόψιμο των συντάξεων ζητάει ο αθεόφοβος…

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2018/07/blog-post_319.html


Θα αναδημοσιεύσουμε
έναν παλιό μας κείμενο (Νοέμβριος 2010) για να δείξουμε τι έχει απαιτήσει, κατά καιρούς, αυτός ο λαγός των μαφιόζων του χρήματος…

Ακόμα και την κατάργηση του Συντάγματος…

Βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25836#25836


Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!!Βγήκε από το λαγούμι του και ο άλλος «χιτλεράκος» του νεοφιλελευθερισμού για να «καπαρώσει» μια θέση στο «οικουμενικό μέτωπο» των «νταβάδων» που προωθείται για να μπει ο ελληνικός λαός στο γύψο και να «ιδιωτικοποιηθεί» η Ελλάδα: Την «ιδιωτικοποίηση», βεβαίως τη βαπτίζουν «εθνική σωτηρία»!!!

Μιλάμε για τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον μοχθηρό αυτό «εκσυγχρονιστή», που την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη αυθάδειά του, μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά.

Αυτός, λοιπόν, ο «χιτλεράκος» της κερδοσκοπικής ασυδοσίας των πολυεθνικών ζητάει κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!


Τα ανδρείκελα των διεθνών και ντόπιων μαφιών του χρήματος, μέσα στον πανικό που τους προκαλεί η λαϊκή οργή, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα: Ουρλιάζουν για οικουμενικά κυβερνητικά σχήματα, εδώ και τώρα, για να ηττηθεί, με κάθε μέσον ο ελληνικός λαός και να μπει στο γύψο η ελληνική κοινωνία.

Αυτό το διαλαλεί, εδώ και πολύ καιρό, ο «λαγός» των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης: Αυτό το όνειδος της παρακμιακής καθεστωτικής ρουφιανιάς!!!

Η Ντόρα συγκρότησε το νέο κόμμα γι αυτό το σκοπό. Αν είναι δυνατόν σε ένα καθεστώς ακραίου αμοραλισμού και δωσιλογισμού να απουσιάζει η απαίσια γκριμάτσα του: το σήμα κατατεθέν του μητσοτακισμού.


Αν είναι δυνατόν, επίσης, από ένα τέτοιο «εθνοκαθαρτήριο» καθεστώς να απουσιάζει και η «αριστερή» τσόντα, η δοκιμασμένη στο «εθνοκαθαρτήριο» σχήμα του 1989: τα νεοταξικά εξαπτέρυγα του ΣΥΝ, Κουβέλης και CIA…

ΤΩΡΑ μπαίνει στον αγώνα της «εθνοκαθαρτήριας σωτηρίας» και το «χιτλεράκι» του «εκσυγχρονισμού, με επεξεργασμένες «προτάσεις»: Εντολές των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ζητάει, με μελοδραματική υστερία, τη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων του καθεστώτος για τη συγκρότηση ενός ΜΕΤΩΠΟΥ που θα υπερβαίνει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς και θα αναλάβει να προωθήσει τη βάρβαρη πολιτική που απαιτούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας.


Από το βήμα του «ΕΛΙΑΜΕΠ», ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε η Βουλή μέσα στο 2011 να συγκροτήσει μια επιτροπή πολιτικών και τεχνοκρατών, η οποία, αφού πρώτα θα συντάξει ένα σκληρό πρόγραμμα πενταετούς λιτότητας που θα περιλαμβάνει και τα μέτρα του μνημονίου, στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να «νομιμοποιήσει» με την ψήφο του λαού την εξουσία της.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ξεπέρασε σε δικτατορικό κυνισμό και τον Παπαδόπουλο της χούντας.

Ο σημερινός «δικτατορίσκος» ζητά να καταργηθεί το Σύνταγμα, η Βουλή και τα κόμματα με την ΑΠΑΤΗ του «δημοκρατικού» ενδύματος: 
Η ίδια η Βουλή και τα κόμματα (τα δημοκρατικά ντεκόρ της νεοταξιξής απάτης) να προωθήσουν το ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Γίνεται φανερό ότι και το ίδιο το Σύνταγμά τους είναι κενό γράμμα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.


Η χούντα των συνταγματαρχών το κατάργησε με το στρατό χωρίς υποκρισίες και δημοκρατικά κουδουνίσματα.

Ο νέος Παπαδόπουλος ζητά την κατάργησή του με «δημοκρατικές» διαδικασίες και κοινοβουλευτικά κουδουνίσματα!!!

Ο νέος Παπαδόπουλος προτείνει ένα άλλο «μοντέλο» χούντας, το μοντέλο της Νέας Τάξης: Οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο (εκλεγμένο το λένε) από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!

Μέσα από ένα τέτοιο «μοντέλο» θα αναμορφωθεί και το πολιτικό σκηνικό, όταν αυτό το «οικουμενικό σχήμα» έχει εκπληρώσει το σκοπό του και θεωρήσει ότι ήρθε η ώρα να «αποφασίσει» ο λαός, μέσω εκλογών!!!!!!

Όλα αυτά τα ωραία (δικτατορική μοχθηρία) τα ονομάζει το σημιτικό ανδρείκελο «μια νέα συμφωνία της ελληνικής κοινωνίας»!!!!

Και ποιο είναι το περιεχόμενο αυτής της «νέας συμφωνίας»;

Το καταγράφει λεπτομερώς ο νέος Παπαδόπουλος:


Α) Η «νέα συμφωνία» να «προωθήσει συνταγματική απαγόρευση παραγωγής δημοσιονομικών ελλειμμάτων (...) θα δώσει το προνόμιο στον υπουργό Οικονομικών για δικαίωμα βέτο επί των δαπανών (...) θα καταργήσει τους φόρους υπέρ τρίτων - των βολεμένων συντεχνιών» και «θα αναθέσει την είσπραξη των φόρων σε εταιρείες τραπεζών»!

Β. θα μειώσει το κράτος κατά 30%, αφού όπως είπε «είναι περιττό», θα προχωρήσει σε «καθολικές αποκρατικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων (...) άμεση κατάργηση τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημοτικών επιχειρήσεων, ατροφικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, άεργων διπλωματικών αντιπροσωπειών, στρατοπέδων, συγχώνευση μητροπόλεων, κατάργηση απολιθωμένων κρατικών υπηρεσιών, αποκεντρωμένων υπηρεσιών και γενικών γραμματειών διαφόρων υπουργείων».

Γ). Θα προβεί σε απολύσεις στρατιωτικών, «περιορισμό του πολυάριθμου διδακτικού προσωπικού με αύξηση των ωρών διδασκαλίας» και δραστική περικοπή κατά 70% τουλάχιστον των «πολυάριθμων δημόσιων υπηρεσιών».

Δ), τέλος, ο Παπαδόπουλος ομολόγησε ότι «η χώρα έχει χρεοκοπήσει από το Μάιο του 2010» και ότι «θα ζήσουμε για πολλά χρόνια υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο»…

Γι αυτό κατέληξε: «Οι περιστάσεις απαιτούν έναν άλλο τύπο και κυρίως ένα άλλο πνεύμα διακυβέρνησης».


Μια και βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των διεθνών μηχανισμών πρέπει να προσαρμόσουμε αναλόγως τον «τύπο» και το «πνεύμα» της διακυβέρνησης: Ο δωσιλογισμός σε παράκρουση….

Θα πληθαίνουν οι «παράγοντες» των δωσίλογων, μέρα με την ημέρα, βάζοντας τα λιθαράκια τους στη νέα κατασκευή : «οικουμενικό σχήμα», ανοικτά δικτατορικό, με κοινοβουλευτικό μανδύα…Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΓΕ Ο GAP

  ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα αυτονοητα ειπε!!!Τι ειναι τελικα αυτο που τοσο ενοχλει????Μηπως οτι θα κοπει καπως η αντεθνικη και παραλυτικη αργομισθια που ολοι θα επρεπε να διωκουμε αν αισθανομαστε Ελληνες και Πατριωτες??Και η οποια ειναι η βασικη συνιστωσα των δεινων μας???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ
  ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΠΙΚΤΗ
  ΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο λαός ξεσηκώνεται και αγριευει....
  Ναι, αυτός ο ανοργάνωτος όχλος, όπως τους αρέσει να μας λένε... γιατι ετσι νιώθουν οι ίδιοι ανώτεροι ως τάχα οργανωμενες διακεκριμένες προσωπικότητες....
  Τέτοιες μαλακίες τους τραβανε στις στοες για να τους τονώνουν το ηθικό...
  Ο λαός θα σας σφάξει βρωμοαλήτες...
  Συνεχίστε να τον υποτιμάτε και να τον προκαλείτε, εσεις μια χούφτα ανακυκλωσιμοι προδοτες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν ήταν βουλευτής αυτος ο τυπος επαιρνε ενα εκατομμυριο το κεφάλι για χώσει στο δημοσιο τον κοσμακη,ανεξαρτητα που ανήκε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Ο νοσούς Έλληνικός κρατικός μηχανισμός,πρέπει να ξαπλώσει επί της χειρουργικής κλινης δια να υποστεί ακινδύνως την εγχείρησην"
  Όλοι μαζί: Ορέ Αλέκο Παπαδόπουλε!Ορέ Αλέκο Παπαδόπουλε!Βάστα τα κλειδιά,Βάστα και γερά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Θυμήθηκα τώρα έναν καθηγητή μου.Έλεγε:Η εξουσία διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ωραία ιδέα κ.Παπαδοπουλε!Αλλά δεν είναι καλύτερα να αντικαταστήσουμε τους πολιτικούς με στρατιωτικούς μαζί με τεχνοκράτες;Όχι πολυ.Για μια δεκαπενταετια.Να στρωσουν την οικονομια,την υγεια,την εργασια,ασφάλεια,την αμυνα και κυριως την παιδεία και στη συνεχεια να παραδοσουν σε μια νεα γενια την εξουσια πολιτικων και με ένα συνταγμα χωρις μονιμοτητα στο δημοσιο,με ανεξάρτητη δικαιοσυνη,με Συνταγματικο δικαστηριο και καταργηση νόμου ανευθυνης υπουργων ενω το ρουσφετι θα τιμωρειτε με θανατικη καταδικη.

  Αν πάλι επιμένετε σε διακυβέρνηση επ' αοριστον,υπάρχει λύση και γι αυτο.

  Να γίνει δημοψήφισμα να επαναφέρουμε το πολίτευμα της Βασιλευομένης Δημοκρατίας για να έχουμε ανώτατο ισόβιο κληρονομικο αρχοντα.Να πάμε για την Νέα Βυζαντινή αυτοκρατορία.Άγιος Ιωάννης Γ Δούκας Βατάτζης και ξανά προς την Δόξα τραβά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Χρειαζόμαστε μια πανελλήνια κρεμάλα για αυτά τα καθίκια και την χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ. Όσο καθυστερούμε εις βάρος μας είναι. Η ατιμωρησία αποθρασύνει τα αποβράσματα αυτά!!!! Ρε μαλάκα και όλα τα τα κόψεις την Κυριακή το βράδυ, την Δευτέρα το πρωΐ θα είμαστε σε χειρότερη μοίρα γιατί είσαστε ανθέλληνες-μισέλληνες πράκτορες του εχθρού που η μόνη αποστολή σας είναι η εξαφάνηση της Ελλάδος. Γι' αυτό βούλωσε την καταβόθρα που έχεις για στόμα και κοπάνα την όσο ακόμα προλαβαίνεις. Το 'πιασες το υπονοούμενο άπλυτο καθίκι;;;; Όσο προλαβαίνεις κοπάνα την. Δεν θα σε σώσει η blackwaters και οι παρατρεχάμενοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...

  ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΕ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"...
  ΜΑΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ!!!

  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ