Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ . Πατριώτες, Η Τύχη Των Παιδιών Σας Και Του Έθνους Σας Βρίσκεται Στα Χέρια Σας Και Μόνον. Κανενός Άλλου.
Η Λαϊκή Εξαθλίωση Γιγαντώνεται…

Μαζί Της Θεριεύει Και Η Λαϊκή Οργή…

Η Χρεωκοπία Αναπόφευκτη….

Η Εξέγερση Της Αγανακτισμένης Φτωχολογιάς Θ’ Ακολουθήσει Αναπόφευκτα…

Κοινωνική Αναταραχή… Αυτό Βρίσκεται Μπροστά Μας…

 Αυτό Δεν Πρέπει ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ Να Επιτραπεί Να Συμβεί.

Η Παρουσία Τότε Μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Με Χαρακτηριστικά Ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας Άμεσης Ανταπόκρισης Θα Είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.


Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή Έχει Έναν Και Μόνον Αντικειμενικό Σκοπό….

Να Είναι ΕΤΟΙΜΗ Την ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ….Οργανωμένη, Εκπαιδευμένη, Συντεταγμένη, Πειθαρχημένη, Ετοιμοπόλεμη, Ισχυρή…

Η Λαϊκή Εξαθλίωση Γιγαντώνεται…

Μαζί Της Θεριεύει Και Η Λαϊκή Οργή…

Η Χρεωκοπία Αναπόφευκτη….

Η Εξέγερση Της Αγανακτισμένης Φτωχολογιάς Θ’ Ακολουθήσει Αναπόφευκτα…

Κοινωνική Αναταραχή… Αυτό Βρίσκεται Μπροστά Μας…

Αναταραχή Που Όμως «Κάποιοι Ανθέλληνες» Θα Σπεύσουν Να «Εκμεταλλευθούν». 

Και Δη ΕΝΟΠΛΑ. 

Θα Σπεύσουν Να Πλήξουν Θανάσιμα Την Εθνική Ασφάλεια Πλήττοντας Καίρια Και Συντριπτικά Ανθρώπινους Στόχους Και Κρίσιμες Υποδομές.

Πολίτης Και Πολιτεία Θα Έπρεπε Να Τρέμουν Και Μόνον Στην Σκέψη Του Τι Θα Προκαλούσε Πχ Μια Εκτεταμένη Δολιοφθορά Στο Ηλεκτρικό Δίκτυο 'Η Στα Πόσιμα Νερά Της Αττικής….Και Όχι Μόνον…

Συνδυαζόμενοι Αυτοί Οι «Οργανωμένοι Ένοπλοι Στρατοί» (Πχ Ουτσεκάδες, Μουτζαχεντίν, Και Λοιποί «Εγχώριοι Μαυροκόκκινοι Υποστηρικτές Τους) Πεμπτοφαλαγγιτών Με Ένα Ιδιαζόντως Εκτεταμένο Οργανωμένο Έγκλημα Θα Καταφέρουν Στις (Ούτως Ή Άλλως Ανεπαρκείς, Ψαλιδισμένες Και Απονευρωμένες) Δυνάμεις Ασφαλείας Ένοπλα Συντριπτικά Πλήγματα Που Εκ Των Πραγμάτων Δεν Θα Δύνανται Αυτές Να Αντιμετωπίσουν. 

Αυτό Θα Δώσει Σε Κάποιους Την «Αφορμή» Να «Τραβήξουν Το Στρατό Από Τα Σύνορα» Προκειμένου Να «Αντιμετωπίσει» Την «Εσωτερική Κατάσταση». 

Κάποιοι «Γείτονες» Θα Χαιρόντουσαν Πολύ Με Κάτι Τέτοιο.

Αυτό Δεν Πρέπει ΕΠ’ΟΥΔΕΝΙ Να Επιτραπεί Να Συμβεί. 

Και Μόνον Ένας Τρόπος Υπάρχει.

Η Παρουσία Τότε Μιας Οργανωμένης, Συντεταγμένης Ισχυρής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Με Χαρακτηριστικά Ετοιμοπόλεμης Στρατιωτικής Μονάδας Άμεσης Ανταπόκρισης Θα Είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟ Αποσκοπούμε….Ως Τότε, Η Μονάδα Οργανώνεται, Εκπαιδεύεται Και «Δομείται Στρατιωτικά» Μέσα Από Απολύτως Νόμιμα Κανάλια.

Πατριώτες, Η Τύχη Των Παιδιών Σας Και Του Έθνους Σας Βρίσκεται Στα Χέρια Σας Και Μόνον. Κανενός Άλλου.

Σας Καλούμε Να Φορέσετε Θαρραλέα Την ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ Και Να Ενισχύσετε Τις Μάχιμες Γραμμές Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής….

Προτού Είναι Απολύτως Αργά Για Οτιδήποτε…

Για Την Επιτελική Διοίκηση Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

============================================================================================================================
============================================================================================================================

Η Απάντηση Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Στα Επιστημονικά Σενάρια Του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για Άλλη Μια Φορά Δέχτηκε Επίθεση Το Κίνημα Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, Χωρίς Ουσιαστικά Να Υπάρχει Λόγος Και Αιτία…

 

Η Επίθεση Προήλθε Από Το Κόμμα Του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Και Δεν Μας Κάνει Καμιά Απολύτως Εντύπωση.

 

Για Άλλη Μια Φορά Θα Τονίσουμε, Όπως Έχουμε Κάνει Και Άλλες Φορές, Ότι Το Κίνημα Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Σέβεται Απόλυτα Του Νόμους Και Το Σύνταγμα Του Κράτους .

 

Η Εκπαίδευση Μας Γίνεται Με Νόμιμα Όπλα Τύπου Airsoft Και Δεν Δεχόμαστε Ποτέ Ανήλικα Μέλη. Ο Σκοπός Είναι Η Εκπαίδευση Των Πολιτών Και Μόνο Αυτό Και Όχι Να Αντικαταστήσουμε Την Αστυνομία Και Τον Στρατό. 

Θα Ήταν Αστείο, Παράλογο Και Επικίνδυνο Να Πιστεύαμε Σε Κάτι Τέτοιο.

 

Όσο Για Την Φράση Που Χρησιμοποιεί Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α «Ο Ρατσιστικός Ιδεολογικός Προσανατολισμός» Τους Το Γυρνάμε Πίσω. 

 

Ο Μόνος Ρατσισμός Που Υπάρχει Είναι Ο Ρατσισμός Κατά Των Ελλήνων!! 

 

Σε Ένα Δημοκρατικό Πολίτευμα Έχουν Όλοι Το Δικαίωμα Να Έχουν Πολιτικές Απόψεις Και Θέσεις.  

Το Ίδιο Κάνουμε Και Εμείς.

 

 

Καλό Είναι Λοιπόν Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Και Η ΔΗΜ.ΑΡ., Να Ασχοληθούν Με Τα Πραγματικά Προβλήματα Των Ελλήνων, Τα Οποία Είναι Τεραστίων Διαστάσεων . 

 

Επίσης Κάποια Στιγμή Πρέπει Να Μάθουν Να Κάνουν Καλύτερη Έρευνα Και Να Μάθουν Να Λένε Αλήθειες Και Όχι Να Κατασκευάζουν Σενάρια Επιστημονικής Φαντασίας Για Να Δημιουργήσουν Κλίμα….

 

 

Δεν Έχουμε Καμιά Σχέση Και Δεν Γνωρίζουμε Κανέναν Θεόδωρο Λιόλιο. 

 

Ο Συγκεκριμένος Κύριος Δεν Έχει Περάσει Ποτέ Ούτε Την Πόρτα Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

 

 

Αλήθεια… Καμιά Επερώτηση Στην Βουλή Για Τους «Μαύρους Πάνθηρες», Που Δημιουργούν Γκέτο Στην Χώρα Μας, Θα Κάνει Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Και Η ΔΗΜ.ΑΡ..;;

 

 

Εκ Της Διοικήσεως Της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

ΕΔΩ Θα Δειτε Την Ερωτηση Που Εκανε Ο ΣΥ.ΡΙΖ.ΑΗ σελίδα τους στο facebook


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!

  http://aegeanhawk.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΙΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΟΣΚΟΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. > Απόβαση εφέδρων με κωδική ονομασία «Μανώλης Μπικάκης» στα Ίμια

  «Eλληνες, σε μερικές ημέρες, την 24η Ιουλίου ξεκινά η άσκηση των Εφέδρων στα Ίμια. Οδηγίες προς τους Εφέδρους: Στις 12 το μεσημέρι να είστε όλοι στο σημείο εκείνο του Πειραιά όπου αναχωρεί το πλοίο για την Κάλυμνο. Ολα τα στρατιωτικά είδη στους σάκους σας ή στο μπέρκιν σας. Κανείς δεν θα ταξιδέψει με στρατιωτική στολή. Δεν πάμε για παρέλαση, πάμε για άσκηση.

  Πάμε στα Ίμια για να τιμήσουμε τους τρεις νεκρούς Αξιωματικούς μας του ΠΝ, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο, Έκτορα Γιαλοψό».

  «Πάμε να ακουμπήσουμε ένα στεφάνι στα Ίμια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και αισθανόμαστε την υποχρέωση να το κάνουμε εμείς, οι Έφεδροι.

  Δεύτερον, ξεκαθαρίζουμε πηγαίνοντας στα Ίμια, όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι της Ιστορίας μας από το 1996 μέχρι σήμερα, το γκρίζο κομμάτι, δηλαδή αν τα Ίμια είναι Ελληνικά, αν η ζώνη είναι γκρίζα και όλα τα συμπαρομαρτούντα. Με την κίνηση μας αυτή θα ξεκαθαριστεί οριστικά».

  «Τρίτον, για να δώσουμε κουράγιο σε όλους εσάς τους Έλληνες που λιγοψυχάτε, που σας έχουν τρομάξει, που σας φοβίζουν.

  >> Πρέπει να πάψετε να τους φοβάστε,δεν είναι τίποτε,ένα φύσημα θέλουν»…

  https://www.pentapostagma.gr/2018/07/%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%86%ce%ad%ce%b4%cf%81%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπάρχει η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ?
  Ολα τα δημοσιεύματα που βρίσκω έχουν ημερομηνίες 2012/2013.
  Βλάσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ