Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί σε νέα εθνική καταστροφή; (Όσο παραμένει στην εξουσία) Δυστυχώς, τέτοιες κυβερνήσεις τείνουν να μετατρέπονται σε στυγνά καθεστώτα, εξαρτώμενα από ξένες δυνάμεις και λειτουργούντα ως εκτελεστές εντολών που δεν αποφέρουν μηδενικά οφέλη, αλλά δημιουργούν επιπρόσθετα μείζονα προβλήματα, τα οποία με τη σειρά τους, νομοτελειακά, επιφέρουν την καταστροφή.

Αυτού του είδους οι κυβερνήσεις χαρακτηρίζονται επιεικώς ως καθεστώτα... 

Και αυτού του είδους τα καθεστώτα φέρνουν μόνο πόνο και καταστροφή. 
Ενώ είναι συνδεδεμένα με εθνικές τραγωδίες και με αίμα αθώων...

Και επειδή έρχονται όντως τραγωδίες, και επειδή οι πληροφορίες λένε, πως "παίζεται" να γίνουν και ... συλλήψεις, όσο παραμένει στην εξουσία η καθεστωτική λαίλαπα των απογόνων του Συμμοριτοπολέμου, θα χυθεί αίμα..

Ας είναι τουλάχιστον το αίμα τους, το αίμα των συνεργατών και των ψηφοφόρων τους και όχι αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος
 


Τσίπρας και Καμμένος (και τα άλλα παιδιά) καταστρέφουν βασικά και μοναδικής σπουδαιότητας εργαλεία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, καθώς και τις έμμεσες σε δεύτερο και τρίτο βαθμό κινήσεις για την περίπτωση που θα ασκηθούν από τους "φίλους" και τους "συμμάχους" υπερβολικές πιέσεις στην Ελλάδα.


Η απέλαση των δύο ρώσων διπλωματών και η άρνηση εισόδου σε άλλους δύο αποτελεί εξόφθαλμη στυγνή ομολογία αλλά και κορύφωση της κυβερνητικής εξάρτησης υποταγής σε ξένες δυνάμεις και συμφέροντα που δεν δρουν απαραίτητα προς το ελληνικό συμφέρον, ενώ πάρα πολλές φορές έχουν αποδείξει έμπρακτα πως κινούνται ενάντια των ελληνικών συμφερόντων και δικαίων.

Στην σχετικά πρόσφατη ελληνική ιστορία υπήρξε μια ακόμη τέτοια κυβέρνηση. Αυτή της στρατιωτικής χούντας, η οποία ήταν προσδεδεμένη στις επιταγές και τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Η κορύφωση αυτής της "πρόσδεσης" - υποταγής συνέβη στην τραγική κυβέρνηση του Ιωαννίδη.
 


Αποτέλεσμα αυτής τότε της τυφλής κυβερνητικής υποταγής ήταν η προδοσία της Κύπρου και η εισβολή του τουρκικού στρατού, με αποτέλεσμα έως και σήμερα το βόρειο τμήμα της Κύπρου να βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή.

Ελπίδα όλων μας πρέπει να είναι πως δεν θα συμβεί - επαναληφθεί κάτι τραγικό εις βάρος της Ελλάδας, μετά την τελευταία αυτή δήλωση τυφλής υποταγής στα συμφέροντα των συμμάχων.

Μιας υποταγής, η οποία αντίκειται όλων των ελληνικών συμφερόντων -οριζοντίως και καθέτως-, ενώ διαταράσσει στον απόλυτο βαθμό την ελληνική διπλωματία και εξωτερική πολιτική.

Κάποιοι πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσουν πως δεν είναι δυνατόν να αναζητούν εξωτερική στήριξη για την πολιτική τους διάσωση, συνέχιση ή παράταση της κυβερνητικής τους θητείας, με ανταλλάγματα τα οποία χαρακτηρίζονται -και κρίνονται και από τους πλέον αδαείς και αδιάφορους- ως λίαν επικίνδυνα για την Ελλάδα.

Όλοι εμείς οφείλουμε να κατανοήσουμε πως η συνέχιση της παρούσας κυβέρνησης ή η επιβίωση του παρόντος πολιτικού σκηνικού αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για την ίδια την χώρα.

Η ευθύνη της επόμενης ημέρας ανήκει σε όλους εμάς που σωπαίνουμε ή επιτρέπουμε η ακεραιότητα και το αύριο αυτής της χώρας να ορίζεται από τυχάρπαστους πολιτικούς, αμφιβόλου ηθικής κυβερνώντες και μηδενικής προσφοράς προσωπικότητες, που έχουν αποδείξει ήδη και με απόλυτη επάρκεια τόσο την ματαιοδοξία τους, όσο και τα ελατήρια των ενεργειών τους που, τελικά, αποκαλύπτουν και την επικινδυνότητά τους.

Στην Ελλάδα είναι γνωστό πως λειτουργούν ένα πλήθος μυστικών υπηρεσιών, από όλες τις σύμμαχες χώρες του δυτικού κόσμου, αλλά και από άλλες, που χαρακτηρίζονται ως λίαν προβληματικές για τις στοχεύσεις των ό,ποιων δράσεων εντός του ελληνικού εδάφους.

Διερωτώμαι, λοιπόν...
Πόσοι αμερικανοί, γερμανοί, ιταλοί, άγγλοι, ολλανδοί ή και τούρκοι, ιρανοί, ιρακινοί, ιορδανοί έως και Κινέζοι διπλωμάτες ή πράκτορες έχουν απελαθεί από την Ελλάδα;
Κανένας, αρκετοί ή πολλοί;

Πιθανότατα κάποιοι έχουν απελαθεί για δραστηριότητες που ενόχλησαν τις ελληνικές κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα στα πλαίσια της "ανταποδοτικότητας" να απελαθούν και έλληνες διπλωμάτες ή πράκτορες.

Σε πόσες περιπτώσεις διέρρευσε κάτι τέτοιο στον Τύπο;
Σε καμία... Και ξέρετε γιατί δεν διέρρευσε τίποτε; Προκειμένου να μην διαταραχθούν οι διπλωματικές και -φυσικά- οικονομικές σχέσεις των κρατών.
Το γιατί η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να διαρρεύσει τώρα -με τη γνωστή μέθοδο- κινήσεις που από τη φύση τους κατά κανόνα δημιουργούν ή κλιμακώνουν την ένταση μεταξύ χωρών, είναι ένα ερώτημα που δεν πρόκειται να απαντηθεί. Ούτε καν για λόγους επικοινωνιακής πολιτικής...

Και δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ:
Από μια κυβέρνηση που δρα ιδεοληπτικά και καιροσκοπικά στο εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως, υποτακτικά έναντι τρίτων χωρών.
Από μια κυβέρνηση που δεν σέβεται τους νόμους και το Σύνταγμα παρά μόνο εάν εξυπηρετούνται οι σκοποί της. Από μια κυβέρνηση που μετά το δημοψήφισμα του 2015 λειτουργεί υπό καθεστώς πολιτειακής ανωμαλίας.
Από μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό ως κατεχόμενο και που ταυτόχρονα φοβάται να τον αντιμετωπίσει με δημοκρατικές διαδικασίες (βλ. εκλογές).
Από μια κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται την ματαιότητα της διατήρησής της στην εξουσία, αλλά κυρίως, έχει χάσει και την ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα και τον λαό που, υποτίθεται, εκπροσωπεί.
Από μια κυβέρνηση που λειτουργεί επικοινωνιακά και όχι επί της ουσίας, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί.
Από μια κυβέρνηση που δεν έχει όραμα, λύσεις και πολιτικές προτάσεις που θα δημιουργήσουν και δεν θα καταστρέψουν...

Δυστυχώς, τέτοιες κυβερνήσεις τείνουν να μετατρέπονται σε στυγνά καθεστώτα, εξαρτώμενα από ξένες δυνάμεις και λειτουργούντα ως εκτελεστές εντολών που δεν αποφέρουν μηδενικά οφέλη, αλλά δημιουργούν επιπρόσθετα μείζονα προβλήματα, τα οποία με τη σειρά τους, νομοτελειακά, επιφέρουν την καταστροφή.

Αυτού του είδους οι κυβερνήσεις χαρακτηρίζονται επιεικώς ως καθεστώτα... Και αυτού του είδους τα καθεστώτα φέρνουν μόνο πόνο και καταστροφή. Ενώ είναι συνδεδεμένα με εθνικές τραγωδίες και με αίμα αθώων...

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό αντιμετωπίζουμε σήμερα. Μια επικείμενη (ορατή δια γυμνού οφθαλμού) εθνική καταστροφή και τραγωδία. Ο σχεδιασμός αυτής της καταστροφής έγινε από "φίλους" και "συμμάχους". Όμως, την ευθύνη υλοποίησης της τραγωδίας ανέλαβαν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα των χρόνων των μνημονίων.

Συμπερασματικά λοιπόν, η Ελλάδα, η χώρα που δεν έχει απελάσει ούτε έναν τουρκοπράκτορα, το κάνει σε ρώσους διπλωμάτες. 


Άρα την εθνική μας κυριαρχία δεν απειλείται στην Θράκη και στο Αιγαίο από τα υποχείρια της ΜΙΤ στα νησιά. 

Σύμφωνα με την σημερινή κυβέρνηση, η εθνική μας κυριαρχία απειλείται από τους μοναχούς στο Άγιον Όρος!


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Μόνον αν πέσει βόλι στο οβριοκυνοβούλιο θα καθαρίσει ο τόπος.
    Είναι αδιανόητο μια χούφτα ξενόφερτοι εχθροί να βασανίζουν ολόκληρο λαό.
    Μήπως είναι ώρα να τους αφανισουμε για να ανασάνουμε ελεύθεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή δεν υπάρχει παρέμβαση των ηπαπαραίων στην Ελλάδα και πληρωμή των πρακτόρων τους εδώ από τον Σόρος, ελιαμεπ, κλπ; Επικοινωνούν οι τύποι; Ή νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ