Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μας οδηγούν σε εθνική τραγωδία - Μιλούν για σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης!


Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

 Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Για ποιά ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, κάνει λόγο το κάθαρμα;
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ.

Δυστυχώς, δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα οι έλληνες αυτό...
Μόνον όταν το αντιληφθούν και το συνειδητοποιήσουν βαθιά μέσα τους,  θα εξεγερθούν.

Επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ, ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΉΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΘΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΟΗΠΑΠΑΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Αποφασισμένοι να τελειώσουν μια και καλή τις σχέσεις μας
με την Μόσχα είναι στο Μ. Μαξίμου...


Η όλη άνεση και χαλαρότητα που αποπνέει από τις ανακοινώσεις και δηλώσεις αξιωματούχων της Ελλάδας, αλλά κυρίως του Ελληνα Πρωθυπουργού, δείχνουν περίτρανα πως υπάρχουν πλάτες υποστήριξης και μάλιστα ισχυρές.

Από ποια χώρα; Ολοι ξέρουμε την απάντηση.

Ο διπλωματικός και οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια, λαμβάνει διαστάσεις ενός νέου ψυχρού πολέμου, με την χώρα μας να παίρνει ήδη θέση υπέρ της Ουάσινγκτον.


Ανόητη επιλογή...

Ή δεν παίρνεις θέση ή προσπαθείς λόγω της γεωπολιτικής σου θέση να κερδίσεις και από τους δύο, διότι Μόσχα και Ουάσινγκτον καίγονται για την περιοχή.

Εμείς τι κάναμε; Οχι μόνο λάβαμε θέση υπέρ των ΗΠΑ, αλλά ανοίγουμε ένα μεγάλο ζήτημα με την Ρωσία, με τις εξελίξεις να είναι ακόμα χειρότερες στο άμεσο μέλλον.

Το Μ. Μαξίμου προσπαθεί επίσης να βρει και ένα αφήγημα για να αποδομήσει τα μεγάλα συλλαλητήρια.

Σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης

Η Αθήνα υπαινίσσεται ρωσική ανάμειξη σε σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης με όχημα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. 

Χτες το βράδυ πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του ΝΑΤΟ, έκανε λόγο για παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας. 


Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος στο βαθμό που μου αναλογεί ως πρωθυπουργός της χώρας να υπερασπίζομαι την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Τι θέλει να πετύχει ο Α. Τσίπρας;

Να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα ενόψει των κλυδωνισμών και των ισχυρών αναταράξεων που θα δεχθεί εξ αιτίας της συμφωνίας γύρω από το όνομα των Σκοπίων, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τεράστιες μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία επιδιώκει, ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια στη βάση ενός δόγματος πολυδιάστατης, ενεργητικής εξωτερικής πολιτικής, καλές σχέσεις με τις περισσότερες χώρες, όχι μόνο της γειτονιάς μας.

Άλλωστε, εν προκειμένω εγώ ήμουν αυτός ο οποίος επανεκίνησε αυτές τις σχέσεις πριν από τρία χρόνια. 

Εν τούτοις έχουμε την απαίτηση όλες οι χώρες να σέβονται τη διεθνή νομιμότητα και την εθνική μας κυριαρχία. Κι όταν βλέπουμε κάποια περιστατικά που δεν κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, τότε παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα.»


Σήμερα, η Αυγή έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη 


Το editorial του επίσημου κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορεί οποιαδήποτε χώρα, επειδή δεν την συμφέρει η επίλυση του “Μακεδονικού”, να αναμειγνύεται στα εσωτερικά μας, και μάλιστα με τρόπο που ακουμπάει θέματα εθνικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν όμως μόνο αυτοί που τα έδωσαν. Υπάρχουν και αυτοί που τα πήραν, για να εκφράσουν ειλικρινέστερα τον “υπερπατριωτισμό τους”. 

Για να ξεσηκώσουν ανιδιοτελώς τον κόσμο και να υπερασπιστούν ανιδιοτελώς την πατρίδα από τους προδότες.

Για να μαζέψουν συμμορίες ακροδεξιών σε αντισυγκεντρώσεις, και, αν προκύψει, να βεβηλώσουν και κανένα εβραϊκό μνημείο. 

Όπως επίσης υπάρχουν και οι “υπερπατριώτες” της ΠΓΔΜ, οι οποίοι μάλλον από τις ίδιες πηγές χρηματοδοτούν την ανιδιοτέλειά τους.»Διάψευση από τη Μητρόπολη Βέροιας


Με ανακοίνωσης της η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της στη δράση των Ρώσων «διπλωματών» που απελάθηκαν Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο λόγος για ον οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βέροια η πρώτη εκδήλωση τους ελληνικού παραρτήματος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης, είναι ότι από εκεί κατάγεται ο πρόεδρος του Σίμος Παναγιωτίδης.


Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μητρόπολη υποδέχτηκε τον πρόεδρο της κεντρικής Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ένωσης και πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας Σεργκέι Στεπάσιν, όπως οποιονδήποτε άλλο ξένο επίσημο. Επίσης, η Μητρόπολη επιτίθεται στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρο Τσαπαρόπουλο για τις αναφορές περί χρηματισμού μητροπολιτών και δημάρχων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων: «Αν κάποιοι νομίζουν ὅτι ἔχουν ἀνάγκη μητροπολίτες καί μοναχοί νά χρηματισθοῦν ἤ νά ἐπηρεασθοῦν ἀπό Ρώσους ἤ ὁποιουσδήποτε ἄλλους γιά νά ὑψώσουν τή φωνή τους γιά τή Μακεδονία καί τήν πατρίδα μας εἶναι γελασμένοι καί κρίνουν ἐξ ἰδίων τά ἀλλότρια.»

Διπλωματικές πηγές απάντησαν το απόγευμα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδοντας τις αιτιάσεις: «Ισχυρισμοί περί δήθεν αμερικανικών πιέσεων προς την Ελλάδα είναι απολύτως αβάσιμοι».

«Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα. Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω. Και δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας».

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Την επιστολή την έγραψε σίγουρα ελληνικό χέρι, ή μήπως κάποιοι από την αγαπητή πρεσβεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Ιουλίου 2018 - 7:31 μ.μ.


  Μπορούν να επιβάλλουν ανοιχτά τον κόκκινο ολοκληρωτισμό;


  https://panusis.blogspot.com/2018/07/blog-post_49.html


  Ξύπνησα και είδα ένα όνειρο… Ελεύθερος

  https://www.youtube.com/watch?v=1rLdaNRbY8A

  Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012


  Οι απαντήσεις που δίνονται από τον Ελεύθερο στον σύγχρονο Έλληνα,
  .
  στον διάλογο του βίντεο, είναι αποσπάσματα από αρχαία Ελληνικά κείμενα
  .
  όταν ο Βασιλιάς Λεωνίδας μιλούσε στους Έλληνες κατά την πολεμική περίοδο.
  .
  Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..

  ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.


  ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ :
  .
  .
  ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ !


  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΟΥΝ …………..
  .

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .
  .

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ14 Ιουλίου 2018 - 7:43 μ.μ.

  Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ


  https://www.youtube.com/watch?v=LomKn6tHQS8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σκαστε εβραιομασονοπροδοτες κανιβαλοι κατσαπλιαδες φονιαδες !Οι Ελληνες σας πατουν στο κεφαλοι σκατοφιδια παρα ,προδοτες να περασουν τα δικα σας ,για τον ΕΛΛΗΝΑ δεν υπαρχουν δυναμεις ξενες ειναι φακλανες ! Σκαστε ολοι σας θα γινρει ΚΟΥΓΚΙ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν μπορει...αυτος ο χαμερπης ψευδοκυβερνητης πρεπει να ρουφαη lsd ,δεν εξηγειται αλλιως δεν ξερεις τι να κανης ,να τον σκυλοβρισης με τα ξερατα που αμολαει η να ξεκαρδιστης απο τα γελια ρε κοπρα της χαζαριας φυλης ,πηγαινε μαζεψε τους γαμιαδες σου απο το κιλκις και τις σερρες,μαλακομπουκωμενο τσογλανι ,polizei aus deutschland verfluchten !μπινεδοκομμουνια των ροτσιλντ.Αριστομαχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεμίσαμε σκεπτόμενες,Ελληνίδες μαννάδες γιαγιάδες οι οποίες βλέπουν και γράφουν σε κομπιούτερ καλύτερα από τον κακό το Λύκο. Αμ' δεν είστε ούτε σκεπτόμενες,ούτε Ελληνίδες,γιατί αν είσασταν δεν θα καταντούσαμε σήμερα τα τραμπάκουλα της ανθρωπότητας εξ'αιτίας σας και εξ'αιτίας των βλασταριών που βγάλατε. Αϊ σιχτίρ κωλόγριες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 3:19 π.μ.

   .
   ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
   .
   ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΗΚΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !
   .
   ΕΚΕΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ !
   .
   Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !
   .
   ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ
   .
   ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ - Τ .Ι .Π .Ο .Τ .Α -.....
   .
   .
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ,
   .
   ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,
   .
   ΚΑΙ Ω Ω Ω ! ! ! ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ
   .
   ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ....... ,
   .
   ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΨΗΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .....
   .
   ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ............
   .
   ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,
   .
   Η ΖΩΗ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΑΓΩΝΑ - Α .Ν .Τ .Ι .Σ .Τ .Α .Σ .Η - ! ! !
   .
   .
   ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ,
   .
   ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ............
   .
   .
   .
   .
   ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ……
   .
   ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟ ,
   .
   ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …………..
   .
   .
   Η δημιουργία του Ελληνικού χρέους από το 1821 έως σήμερα
   .
   .
   Όταν ομιλούμε για τη μακρόχρονη δημιουργία του Ελληνικού χρέους ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ απλό αλλά και περίεργο συνάμα ερώτημα:
   Είναι δυνατόν μία τέτοια «φυσική» επιχείρηση με τέτοιο ουρανό και γή και θάλασσα να έχει ανάγκη δανεισμού ο οποίος τελικά θα την καταχρεώσει
   αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια ανάπτυξη η οποία κυριολεκτικά
   θα την απογειώσει οικονομικά και όχι μόνο.
   Η φυσική επιχείρηση είναι η Ελλάδα η οποία καταχρεωμένη
   βαδίζει το δικό της Γολγοθά ο οποίος βέβαια εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτυπωθεί ως σχέδιο στο μυαλό συγκεκριμένων ανθρώπων
   διότι τέτοια πορεία μιάς χώρας μόνο τυχαία δεν είναι.
   .
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
   .
   Η μεγαλύτερη επιχείρηση του Ελληνικού κράτους μετά τους Παγκοσμίους πολέμους ήταν το δημόσιο
   εκεί όπου οι Έλληνες δούλεψαν συστηματικά
   και στο τέλος τον πλούτο τους τον έκλεψε η ενωμένη Ευρώπη.
   .
   ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……….
   .
   http://www.antibaro.gr/article/3742
   .
   .
   ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
   .
   Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
   .
   .
   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   .
   .

   Διαγραφή
 6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 4:31 π.μ.

  Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

  Και όμως κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ...

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_435.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 4:31 π.μ.

  R CHANNEL ΑΜΘ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 17 06 18

  https://www.youtube.com/watch?v=-sv-Ibmogk8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 4:32 π.μ.

  Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

  Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΩΣ ΑΕΝΑΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

  Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια – Να διαβαστεί μετά απείρου προσοχής!!!
  Της Ευστρατίας Σουραβλά

  Είναι πολύ σημαντικό,αυτές τις κρίσιμες ώρες,να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, απο το πνεύμα του Οδυσσέα.
  ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε απο την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά,

  στους σύγχρονους «μνηστήρες».

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_930.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 4:57 π.μ.

  Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

  Αγένεια, η νόσος της εποχής μας. Οι παράμετροι που την διαμορφώνουν και οι επιπτώσεις

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_274.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Aπο Τριτη, 17 Ιουλιου, 2018, να δουμε αν ο κ. Πρεβυς θα συνεχιση να δινη παρτακια για την αλητοπαρεα της Βουλης,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ15 Ιουλίου 2018 - 2:12 μ.μ.


  Τρεις "Μυστικές" Πόλεις-Κράτη

  https://www.youtube.com/watch?v=VGk2C5_WSjk

  Η αντίσταση ξεκινάει τώρα.

  Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε

  πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα
  είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν,
  τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών
  που καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μά(ν)τριξ.
  Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους.
  Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση.

  Η γνώση.

  Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο.

  Τον δρόμο προς τη σοφία.

  Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται..

  Ήρθε και σχεδόν πέρασε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ