Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Δεν ακους τραγούδι, ακους προπαγάνδα Και μόνον η αθλιότητα αυτού του τύπου της trash music αρκεί για να κάμει τη μισή δουλειά της προπαγάνδας, να απογυμνώσει δηλαδή σε τέτοιο βαθμό την αισθητική, ηθική και πνευματική θωράκιση του ακροατή, ώστε στη συνεχεια να καταπινει αμασητα οτιδηποτα του προσφερουν οι μηχανικοι ελεγχου των μαζων...


Δεκαετίες βάλλεται  η κοινωνία με προπαγανδιστικά άσματα, που έγιναν και παγκόσμιες επιτυχίες...

Στην πραγματικότητα, περνούσαν έμμεσα και ύπουλα το ζητούμενο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Να θυμίσω το IMAGINE του Τζών Λέννον, που έγινε το σύμβολο γενεών και γενεών;;;
 

Καλλιόπη Σουφλή Σημείωσις
Ο τίτλος του κειμένου είναι εμπνευσμένος από το άρθρο του Κόκκινου Ουρανού
"Δεν βλέπεις διαφήμιση. Βλέπεις προπαγάνδα"

 
Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τραγούδια της κ. Δέσποινας Βανδή, η οποία ανήκει στον χώρο του πανάλαφρου τραγουδιού, κάτι σε ντιριντιντάχτα δηλαδή. Κι αν δεν την έχετε ακούσει, δεν χάνετε και τίποτα, εφόσον αυτού του είδους τα προκάτ μουσικά παρασκευάσματα, είναι σαν τις ταινίες γουέστερν σπαγκέτι: "αν έχεις δει μία, είναι σαν να τις έχει δει όλες..."
Το μόνο που παραλλάζει είναι τα στριγκάκια που φοράνε οι "καλλιτέχνιδες" επί σκηνής... 

Ωστόσο προσωπικώς, έχω το βίτσιο να παρακολουθώ πότε-πότε τέτοιου είδους μουσικές εμετοχυσίες, προκειμένου να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σε ζητήματα μαζικής κοινωνιοψυχανάλυσης. 
 
Πήγα κι έπεσα λοιπόν, απάνου σε ένα τέτοιο χιτ της κυρίας "κούνα τα-κούνα τα", αφιερωμένο στη φαντασίωση του Μεγάλου Μελαμψού Εραστή.
Με τον πολύ σέξυ τίτλο: Jambi

Το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ "αναφέρεται" στον "έρωτα" ή πιο σωστά στην "καύλα" της ελληνόφωνης μικροαστής γυναικούλας, για τα ανεκτίμητα προσόντα των μαροκινών εραστών, τα οποία όμως [και σας το υπογράφω] ουδέποτε τα έχει δει και [ακόμα περισσότερο] ουδέποτε τα έχει ψαύσει.
 
Αλλά ως γνωστόν, η φαντασίωση είναι ανώτερη της πραγματικότητας και η σωστή προπαγάνδα, χτυπάει ακριβώς στον χώρο της φαντασίωσης.
Εκεί, μπορεί ο μηχανικός ελέγχου του νου να χτίσει το φαντασιακό είδωλο του ημιπρωτόγονου πλην ευγενούς μουσουλμάνου, χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί μελαμψή μαγεία από τη αφρικανική μπόχα ή από την ισλαμική βιαιότητα.

Άλλωστε, αν η οποιαδήποτε μικροαστή κυρία λιγούρα, γούσταρε αληθινά να γευτεί τον αφροισλαμικό φαλλό, τέτοιον όπως είναι στο πεδίο της πραγματικότητας, δεν χρειάζονταν να τρέχει όπως η "καλλιτέχνιδα" στην "άκρη του ωκεανού" και στο γιομάτο σκόνη Μαρόκο. Έφτανε να τολμήσει να πάει ίσαμε την πλατεία Βικτωρίας και να διαλέξει από τα πολυπολιτισμικά πανέρια της λαθρεποικισμένης Αθήνας, όπως κάμουν οι πιο τολμηρές κυρίες του αρσενικού φύλου, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον επιούσιον φαλλόν τους...

Στην πραγματικότητα όμως ελάχιστες ελληνόφωνες κυρίες θηλυκού γένους τολμάνε να κάμουν πράξη τη φαντασίωση τους. Προτιμάνε να αναπληρώνουν τις ονειρώξεις τους, με τους φαντασιακούς εραστές που τους προσφέρουν σε αφθονία οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν ασφαλείς στην αβάσταχτη ρουτίνα του γάμου τους και των στενών συγγενικών τους σχέσεων.            

Σας δίδω , μαλιστα εδώ τους μνημειώδεις στίχους του Jambi, ώστε να έχετε άμεση γνώση του πως οι νεοταξίτες εργολάβοι δημιουργίας φτηνών σεξουαλικών φαντασιώσεων, ενδοβάλλουν στο ασύνειδο των μαζών το φαντασιακό πρότυπο του μελαμψού εραστή, που διεγείρει τα περισσότερα εγκαταλειμμένα, από  τους συζυγους, μικροαστικά αιδοία.

Να σας ενημερωσω μαλιστα οτι "στιχουργός" και "συνθέτης" αυτού του ισλαμολαγνικού ντιριντάχτα, είναι το ίδιο πρόσωπο - κάποιος Φάβας ή Φούβος ή Φοίβος, που προφανώς χρησιμοποιεί το ίδιο πρόγραμμα για να "συνθέτει" τα πονήματα του, στο κομπιουτερ, με συνεπεια να ηχούν σαν χιτς του μπολυγουντ [κι εδω, αν ακουσεις ενα, ειναι σαν να τα εχεις ακουσει ολα!]       

Απολαύστε "ποίησιν" μεγάλου μαστορα του στίχου [όπως λέμε δηλαδή: "και της κατσικας ο κωλος μαστορας είναι..."] 


Jambi
[Από την πολύ πλούσια συλλογή Trash music του You Tube]

Σβήνω τα φώτα κλείνω τα μάτια Και τρέχω στα δικά σου μονοπάτια 
Στεριά στην άκρη του ωκεανού μου Είσαι τ' αγόρι του παραμυθιού μου 
Και ταξιδεύω να σ' ανταμώσω Αγάπη έχω τόση να σου δώσω 
Μη φεύγεις στάσου πες μου ένα γεια σου Πόσο ακριβά χρεώνεις τη μιλιά σου 

Μες το μυαλό μου κοντά στ' Αλγέρι Λάμπεις εσύ Μαροκινό μου αστέρι 
Θα ταξιδέψω να σ' ανταμώσω Στο μαγικό σου κάλεσμα να ενδώσω 
Κι όλο σε ψάχνω γιατί επιμένω πως είσαι αυτός που χρόνια περιμένω 

Και στ' όνομά σου νεράκι πίνω Αν φύγεις ένα τίποτα θα γίνω 
Πες πως με θέλεις 
Πες πως σου λείπω 
Πες το μου να χαρώ 

Και στης καρδιάς σου Μέσα τον κήπο Λουλούδι θα `μαι εγώ

Ακολουθει και το επιμαχο βιδεο...
Εδω λοιπον έχουμε ξεπεράσει κατα πολύ τη χυδαιότητα των παλιών σκυλοτράγουδων, που ήκμαζαν άλλοτε στα κωλάδικα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Εδω πλέον μιλάμε για "κατα παραγγελίαν" προπαγάνδα, που στοχεύει ξελάθαρα στην εξιδανίκευση της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής, ενδοβάλλοντας στις σνειδήσεις των ελληνόφωνων μαζανθρώπων, το φαντασιακό πρότυπο του λαχταριστού μελαμψου εραστή.

Έτσι ώστε οι εγχώριοι εργολαβοι των Παγκόσμιων Νονών, να μπορούν πιο εύκολα να πείσουν το πόπολο, να αποδεχτεί τα φτηνά εργατικά χέρια και τη φτηνή φρέσκια σάρκα, με τα οποία το αντικαθιστούν σταδιακά οι βαρώνοι της Νέας Πλανητικής Αυτοκρατορίας.

Το να γουστάρεις τον "αράπη τον ταμ-ταμ-ταμ" [κατά Ζαμπέταν] δεν είναι πλέον ζήτημα καύλας αλλά ζήτημα υπακοής στη Δεσποτική Νομοθεσία της Νέας Τάξεως, την οποία ή την αποδέχεσαι ή καταλήγεις κοινωνικός παρίας, τραμπούκος, ακροδεξιός, χρυσαυγίτης και ομοφοβικός [κατά Φίλην] 
Κι ας έχεις καταντήσει λόγω της ανεξέλεγκτης εισροής σλαβοαφροασιατών εργατών , να αμείβεσαι και σύ, με ένα πιάτο ληγμένα μακαρόνια την ημέρα κι αυτό, αν γουστάρει να σε πληρώσει το αφεντικό... 

Η στόχευση μαλιστα γινεται ακομα πιο αποτελεσματική, επειδή εκμεταλλεύεται τα προσωπικα σεξουαλικα, οικογενειακα, κοινωνικα και υπαρξιακα αδιεξοδα της πλειοψηφίας των κυριών [ασχέτως φυλου] της μικροαστικης ταξεως, δίνοντας τους τη διέξοδο να επενδύσουν libido σε κάτι εξωτικό και μακρινό, που ευτυχώς γι αυτές δεν θα πέσουν, ποτέ απανω του στην πραγματικότητα.    

Δεν ακους τραγουδι λοιπον. Ακους προπαγανδα. 

Και δη, ένα ειδος προπαγάνδας που δεν συναντά τις άμυνες και τις αντιστάσεις του νου, όπως ενδεχομένως να συμβαίνει με την προπαγανδα των Μεσων Μαζικης Χειραγωγησης [αν και εκει επισης φροντιζουν να απευθυνονται στον ηδη αποκοιμισμενο τηλεθεατη, για να ξεπερνουν ακριβως τις αντιστασεις του]
 
Η "ύπνωση" στην οποία βρίσκεται κιόλας ο ακροατής των νταχτιρντιντάχτα [που λογιζονται και για "τραγουδια"] είναι πολύ πιο βαθιά, από την ύπνωση ενος τηλεθεατή, που στο κάτω-κάτω κρατάει και κάποια πισινή, όταν γνωρίζει ότι παρακολουθεί κάποιο δελτίο ειδήσεων, όπου είναι αναμενόμενο να πέσει και η προπαγάνδα.

Ενώ ο ακροατής που "φτιάχνεται" με τα ισλαμοκαυλικά ντέρτια της πάσα μίας τραγουδιάρας, είναι εντελώς ανυποψίαστος, ότι μέσα από το αχ-βαχ, περνάει ύπουλα το προπαγανδιστικό μηνυμα...

Και για να ξέρουμε τι λέμε το συγκεκριμένο σκουπιδοτράγουδο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα πάμπολλα του είδους, που γράφονται σωρηδόν, με τη βοήθεια της τεχνολογίας των υπολογιστών.
 
 
Οι λεγόμενοι συνθέτες τέτοιων νταχτιριντί κι αμάν-αμάν, δεν ειναι παρά έμπειροι χειριστές πληκτρολογίων, που ανακατώνουν και παραποιούν ήχους, σκοπούς και μελωδίες, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μεταμοντέρνο τελικό άκουσμα, ικανό να διεγείρει τα κατώτερα ένστικτα του ακροατή, εφόσον υποβιβάζει τη μουσική, στο επίπεδο του "αχ το ταμ-ταμ σου" και της καυλιαροκουλτούρας.

Και μόνον δηλαδή η αθλιότητα αυτού του τύπου της trash music αρκεί για να κάμει τη μισή δουλειά της προπαγάνδας, να απογυμνώσει δηλαδή σε τέτοιο βαθμό την αισθητική, ηθική και πνευματική θωράκιση του ακροατή, ώστε στη συνεχεια να καταπινει αμασητα οτιδηποτα του προσφερουν οι μηχανικοι ελεγχου των μαζων...   
Α, και κάτι ακομα...
Καλο θα ειναι οι καπως σιτεμενες σταρ της ελληνόφωνης νταχτιριντι music να μην βγαίνουν φάτσα - κάρτα μπροστά από τα μπαλέτα με τα 25χρονα μαναράκια, καθότι γίνονται συγκρίσεις που δεν τις ευνοούν.
Αλλά δεν βαριέσαι...
Το γελοίο πάντοτε πήγαινε πακέτο με την προπαγανδα...


Να ζεις την μεταναστοκαύλα σου μοναχα  στη φαντασιωση, 
σε προστατευει απο το να γνωρισεις τη σκληρη πραγματικοτητα του Ισλαμ 
και του φαντασιακου "μελαμψου εραστη" που συντροφευει τα πιο προστυχα ονειρα σου...


Σημείωσις, προς φιλες και φιλους απο το φεησμπουκ

Παιδια, το επαναλaμβανω εδω και θα το επαναλαμβανω συχνα...
Το ρουφιανοτσουρμο που ακμαζει στο φεησμπουκ, μου απαγορευει να δημοσιευσω οτιδηποτε, για έναν μηνα!
Μπορειτε ομως να με βρισκετε στο μπλογκ ή στο google+

Και να σας πω και κατι;
Κακως παραμενουμε πελατες του μιστερ Ζακεμπεργκ, που εχει κατορθωσει να επιβαλλει την ασιατικου τυπου δεσποτεια του σε eκατομμυρια ανθρωπους σε ολον τον πλανητη.
Μηπως θα επρεπε εμεις να τον αποκλεισουμε και να τον μπλοκαρουμε;  

Α, και κατι ακομα...
Για φιλες και φιλους που θελουν να επικοινωνησουν μαζι μου ιδιωτικως, διδω εδω το μεηλ μου...
orpheas57@gmail.com
 
 

 
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟΥΣΗ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χριστιανοκομμουνιστής13 Ιουλίου 2018 - 2:06 μ.μ.

  Εμένα αυτό που με αηδίαζε εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν το "Μωρό μου Σόρρυ" της Κοκκίνου. Δεν έχω ακούσει πιο άθλιο ξεφτιλισμένο τραγούδι στη ζωή μου. Και το είχαν κάνει να μοιάζει "χαριτωμένο" και το τραγουδούσανε και μικρά κοριτσάκια, που τώρα μεγάλωσαν και φέρονται σαν πουτάνες και εμείς τις βρίζουμε και μας λέει η Πόπη μισογύνηδες...

  Ένα τραγούδι που ούτε λίγο ούτε πολύ εκθείαζε την υπεργαμική φύση των γυναικών που πάντα είναι σε διαρκή αναζήτηση ενός "αναβαθμισμένου μοντέλου". Βρήκε έναν πιο ωραίο ή με πιο πολλά λεφτά; "Σόρρυ", αλλά ξέχνα τα σ'αγαπώ και τις λοιπές παρλαπίπες και άδειαζε της τη γωνιά τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Πόπη, ή μάλλον η Καλλιόπη, σας λέει μισογύνηδες, γιατί βάζετε στο ίδιο τσουβάλι τις πουτάνες, τα πουτανάκια και τις ΚΥΡΙΕΣ.
   Γιατί δεν ξέρετε να τις ξεχωρίζετε.
   Και γιατί το παίζετε οι περισσότεροι, ΑΝΔΡΕΣ, ενώ είστε ... αντράκια.
   Να μην διαστρεβλώνεις λοιπόν τα γραπτά μου, γιατί scripta manent και γιατί οι θέσεις μου ήταν ανέκαθεν σταθερές ως προς τις σχέσεις αντρών και γυναικών.

   Διαγραφή
 3. Πούνε πούνε το δαχτυλίδι ψάξε ψάχνω και αυτός ο κλακαντζιδις.με το μπακλουβαλα ο άλλος με της αράπηνες.ο κλαψας με αράχνες (ήταν βλάχος ο Ελληνας που άκουγε ήλιο και τον Αετο τώρα είναι αργά) ένας Αιτωλος._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οβριοσπαρμα ουστ.σε πονάει. ΑΝΤΈ πάνε ρε νούμερο που θα μιλήσεις και εσύ. ΑΝΤΈ και και καλή ανάσταση. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ