Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Το παιχνίδι όμως αποδείχτηκε στημένο από όλες τις παρατάξεις, ακόμα και τις ακροδεξιές..το Λαθρονομοσχέδιο της Ιθαγένειας
Είχα επιλέξει να μην μιλήσω.. 

 

 

Ας αρχίσουμε να βγάζουμε τους σκελετούς από την ντουλάπα... για εκλογές πάμε... ας θυμόμαστε ποιοί είναι όλοι αυτοί που πέρασαν, ή που βρίσκονται στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ, ή ετοιμάζονται να ξαναμπούν, ελέω πανηλιθίων ψηφοφόρων και SINGULAR LOGIC οβραίικων συμφερόντων... 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Είχα επιλέξει να μην μιλήσω όλο αυτό το διάστημα εώς ότου βγεί επίσημα η απόφαση από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και περάσει και η επέτειος των Ιμίων.


Πριν από ένα και χρόνο , δημιουργήσαμε αυτές τις ομάδες για να ανατρέψουμε μια προδοσία ενάντια στο Έθνος μας , που προσπάθησαν να περάσουν με το Λαθρονομοσχέδιο της Ιθαγένειας , οι κυβερνώντες και αυτοί που τους πατρωνάρουν.

Το παιχνίδι όμως αποδείχτηκε στημένο από όλες τις παρατάξεις, ακόμα και τις ακροδεξιές..

Στο παιχνίδι μέσα , διάφορες εφημερίδες υποτίθεται "πατριωτικού" ενδιαφέροντος, κόμματα ακροδεξιά εώς ακροαριστερά..

Όλοι τους, δεν έκαναν το αυτονόητο, μια νόμιμη προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί ο Λαθρονόμος..

Όλοι τους (και εννοώ ΌΛΟΙ) παίζανε με τους όρους του συστήματος και ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΎ..

Ας τους πάρουμε από την αρχή αν και θα πονέσει αρκετά η αλήθεια..

ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: πάλεψαν φανερά υπέρ του Λαθρονομοσχεδίου , οπότε δεν χρειάζετε να πω κάτι παραπάνω ότι κρίνονται ύποπτοι για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας , καθότι ενήργησαν υπέρ του Λαθρονόμου και έκαναν προπαρασκευαστικές ενέργειες δια εσχάτη Προδοσία.


Ν.Δ.: δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο , αλλά είπε ο Σαμαράς ότι "όταν θα έρθει στην εξουσία θα τον καταργήσει.." δηλαδή εάν δεν έρθει ποτέ στην εξουσία , δεν θα κάνει τίποτα.. 

Ενήργησε και αυτός ψηφοθηρικά για να αρπάξει μερικούς ψήφους και συνάμα να μην κάνει τίποτα το ΝΟΜΙΜΟ , για να καταργηθεί από το ΣτΕ ο Λαθρονόμος , έχοντας βέβαια την ικανότητα μιας και έχει πλειάδα δικηγόρων η Ν.Δ για να συμβουλέψουν τον πρόεδρο τους.ΛΑΟΣ: Δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο και μάζεψε 500.000 υπογραφές από πατριώτες και δεν έκανε τίποτα άλλο. 
Έχει (υποτίθεται) 2 πατριώτες δικηγόρους (Βορίδης και Πλεύρης) και δεν έκαναν το αυτονόητο που γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας , να προσφύγουν στο ΣτΕ για να ακυρώσουν τον Λαθρονόμο. 

Αντιθέτως ο Καρατζαφέρης εκείνο το βράδυ μας απεκάλεσε πράκτορες μέσα στην Βουλή(όταν είμασταν από έξω και φωνάζαμε) και εφόσον δεν διαφώνησε κανένας από τους Βουλευτές του, τόσους μήνες που πέρασαν, συμφωνούν με την άποψη του Προέδρου τους..
Έβαλε και στο τσεπάκι 500.000 πατριώτες για να τους στέλνει προεκλογικό υλικό για τις επόμενες εκλογές..Χ.Α.: φυσικά και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να οσμίζεται το που φυσάει ο άνεμος και αναλόγως να πράττει για ψηφοθηρικούς λόγους. 

Πέρα από 2-3 πορείες που ΠΑΝΤΑ κατέληγαν στα γραφεία τους (τυχαίο; δεν νομίζω..) δεν έκανε το αυτονόητο, να βάλει τον δικηγόρο τους να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως όμως έβαλε τον δικηγόρο του ο κ. Μιχαλολιάκος για να στείλει εξώδικο στο ΑΛΤΕΡ για να εμφανιστεί στις προεκλογικές εκπομπές (τυχαίο; δεν νομίζω..)

Και συνεχίζω με την Χ.Α διότι νομίζουν πολλοί ότι εκφράζει τους Πατριώτες.. Πέρα από μερικούς λαρυγκισμούς (ακα άναρθρες κραυγές) και ορισμένες πορείες δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ έμπρακτο για να σταματίσει και να ακυρώσει τον Λαθρονόμο. Μόλις τελείωνε η πορεία-συγκέντρωση έπεφταν και μερικές ψιλές με τα ΜΑΤ για να μπορεί ο κ. Μιχαλολιάκος να βγαίνει και να το παίζει κλαμμένος στους δικούς του διότι το "σύστημα" τους πολεμάει..

Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ που μπορούσε με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως ψηφοθήριζε ανάμεσα σε απογοητευμένους πατριώτες της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ..

Αντιθέτως μάλιστα , όταν εκδικαζόταν η προσφυγή του πατριώτη δικηγόρου για την ακύρωση του Λαθρονόμου στο ΣτΕ, όλο τυχαία , εκδικαζόταν στην Ευελπίδων 8 άτομα του Άγιου Παντελεήμονα και είχε βγάλει ανακοίνωση η Χ.Α για να παρευρεθούν όλοι εκεί και ΌΧΙ στο ΣτΕ όπου κρινόταν η τύχη του ΈΘΝΟΥΣ όπου είχαμε βγάλει εμείς ανακοίνωση από τις ομάδες μας..

Και ερωτώ , τί είναι πιο σημαντικό , τα 8 έστω και 100 άτομα που θα έτρωγαν το πολύ 1 χρόνο με αναστολή ή η τύχη ολόκληρου ΈΘΝΟΥΣ;

τέτοιοι "πατριώτες" είναι..


Δεν ξεχνάω φυσικά την εφημερίδα ΣΤΟΚΟΣ που και αυτή ως γνήσια "πατριωτική" που είναι , δεν έβαλε τον δικηγόρο της τον κ. Βαρίδη (ναι καλά το έγραψα.. Βαρίδη είναι του πατριωτικού χώρου..) για να κάνει μια προσφυγή κατά του Λαθρονόμου.

Αντιθέτως και αυτή καλούσε όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν στην Ευελπίδων στην δίκη των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα , για να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ στο ΣτΕ που εκδικαζόταν η προσφυγή κατά του Λαθρονόμου και ενώ ήξερε ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα..

Τέτοιες Ν@υ@ρχιδες της "πατριωτικής" ανενημέρωσης έχουμε..

Σταματήστε να αγοράζετε αυτές τις φυλάδες που πουλάνε πατριωτισμό για να φύγουν από τον χώρο μια και καλή αυτοί οι έμποροι που λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο..

Όλοι τους παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου , όμως όλοι τους είναι ΜΠΑΤΣΟΙ και έχουν το ίδιο το αφεντικό , το σύστημα..


Φωνάζουν , κλαίγονται , μερικές φορές ακόμη και δέρνονται και αυτομαστιγώνονται ΑΛΛΑ δεν κάνουν αυτό που πρέπει.. Το νόμιμο..

Κάνουν αυτό που τους λέει το αφεντικό για να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ και να διαλύσουν τον πατριωτικό κόσμο..

Προτιμούν να στείλουν 10 πανύβλακες για να δαρθούν με τους Ματάδες , να τους συλλάβουν και να αποκτήσουν φάκελο στην υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και μετά να στείλουν τον δικηγόρο τους για να τους βγάλει (για να τους έχουν και αιώνια ευγνωμοσύνη οι πανύβλακες) , παρά να στείλουν εξαρχής τον δικηγόρο τους να καταθέσει την αίτηση ακύρωσης του Λαθρονομοσχεδίου..

Απευθύνομαι στους Χρυσαυγήτες και στους Ενταγμένους Πατριώτες (του Σαμαρά..) , εσείς δεν είστε που λέτε ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι υπηρέτες του Συστήματος και άρα εχθροί σας ; 
Θα σας αντιστρέψω και εγώ την ερώτηση..

Εσείς δεν υπηρετείτε τους καλούς μπάτσους του συστήματος (βλέπε Μιχαλολιάκος και Στόκος); Άρα είσαστε και εσείς υπηρέτες του Συστήματος όσο και να μην το θέλετε. Γιαυτό την επόμενη φορά να μην ξαναπλακώθείτε με τα ΜΑΤ , αφού τον ίδιο σκοπό εξυπερετείτε και οι δύο..

Τα ΜΑΤ τουλάχιστον πληρώνονται.. Εσείς το κάνετε τζάμπα..


Ιθύνων Νους

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. και με το που θα καταθεσουν ενσταση κατα του λαθρονομου τι θα γινει- απολυτως τιποτα, διοτι και η δικαιοσυνη ειναι πουλημενη. βεβαια εχεις δικιο οτι ολοι εκει μεσα ειναι προδοτες, συν τη Χρυση Αυγη, αλλα ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα.. ΦΕΚ συστασης της Βουρλης σε Σωμα υπαρχει? ΦΕΚ απο καθε βολευτη οτι ειναι εκλεγμενος με ποσους ψοφους και σε πια περιφερεια υπαρχουν? βγηκε μεχρι τωρα καννας δικηγορος νομικος να το ερευνησει το ζητημα και να αποφανθει? και θα ρωτηση κανεις δικαιολογημενα ποιος τα λεγη αυτα. Ψαξτε στο διαδικτυον. Τα λογια περιττευουν! Αυτο ειναι το λακμους τεστ αν καποιος ειναι γνησιος η ειναι τρολλακι του συστηματος. Προσφυγες και μηνυσεις να γινουν αλλα το προβλημα ξεκιναει απο αλλου, απο πολυ υπογεια... η μασονικη οβριοδικαιοσυνη δεν ημπορει μα και δεν θελει να κανει κατι. Απλως ολοι τους παιρνουν υπογαιες διαταγες και εκτελουν! Και για τον Στοκο, που τον διαβαζα, εχις δικιο. και για την ΧΑ, που τη ψηφισα και ο ιδιος εχεις δυστυχως δικιο! αλλα το προβλημα ειναι χωμενο πολυ βαθεια. Τα 3οο ανδρεικελα εκει μεσα απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒοΛΕΥΤΕΣ, ειναι ολοι τους διορισμενοι απο την Σιγγουλαρ και παιρνουν διαταγες απο αλλου ΟΧΙ απο τον ελληνικο λαο. Η ΒΟΥΡΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, στην ουσια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΒΟΥΛΗ,διο και βουρλη, και οτι νομος εχιε ψηφιστει ειναι αυτοματως ΑΚΥΡΟΣ, οτι συμφωνια εχουν κανει αυτα τα ανδρεικελα ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΚΥΡΗ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΕΣΠΕΣ ΒΕΣΠΕΣ ολα ακυρα. πρεπει να το βαλουμε αυτο καλα στο Νου μας. ΦΕΚ ΦΕΚ ΦΕΚ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντί να κάνουν παρεμβάσεις στο ΣτΕ για ακύρωση,υπάρχει καλύτερη λύση.Να γίνει αντιλαθρονόμος.Για να γίνει αντιλαθρονόμος πρέπει όλοι αυτοί Χ.Α-ΛΑ.Ο.Σ-Ελληνική Λύση-Νέα Δεξιά κ.τ.λ να κάνουν τον Σύριζα της Δεξιάς.Να μαζέψουν όλες τις δεξιές συνιστώσες ώστε να έχουν δυναμική παρουσία στο κυνοβούλιο.

  Όμως αυτό είναι αδύνατο γιατί όπως ο συνομωτισμός-συμμοριτισμός είναι τον χαρακτηριστικό της αριστεράς,έτσι το χαρακτηριστικό της δεξιάς είναι ο συρφετός των σπουδαρχίδων και αρχολίπαρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολυ καλες οι αποκαλυψεις , προς την σωστη κατευθυνση, καθως γεμισαμε Πατριωτοπατερες
  Λιγο χρονικα μπερδευτηκα, καθως οταν ψηφιστηκε ο νομος της ιθαγενειας δν ητανε ο Καρατζαφυρερ στην Βουλη...
  Το τι Πατριωταρες ητανε βεβαια το απεδειξαν εκεινοι του ΛΑΟΣ, κι εκτος απο τον Φερη, που το παλευει να ξαναμπει στο παιχνιδι-καβαντζα (ελέω δυστυχως μη σκεπτομενων ψηφοφορων) μας προεκυψε κι ο παραξυπνημενος που το παει για Πουτιν, αλλα η παρακαμψη "Παπαδημου" εγινε συνηθεια, καθως δεν τον ταπεινωσε κι ουδεποτε ζητησε συγνωμη απο τον λαο
  Η ΝΔ ανοιξε τους ασκους του αιολου, καθως φθινοπωρο 2014 ψηφιστηκε το πρωτο "αντιρατσιστικο" νομοσχεδιο κι ηδη ειχαμε γεμισει τοσους λαθρομεταναστες
  Η Χ.Α δεν εκανε μονο αυτα που γραφει το αρθρο, αλλα ητανε κι η ΑΙΤΙΑ για τα αντιρατσιστικα νομοσχεδια κι επιτηδες την αφηναν τοσα χρονια ανενοχλητη να κανει τσαμπουκαδες κι αλλα αναρθρα και τελικα δυσφημηστηκε πληρως ο Πατριωτικος χωρος κι ολοι ονομαζομαστε ακροδεξιοι
  Κλασικη συνταγη του συστηματος οταν θελουνε να δυσφημησουνε κατι, να αναδεικνυουνε τις πραξεις δηθεν εκπροσωπων
  Σημερα βεβαια, στα δυσκολα, που το καλει η Πατριδα, ειναι εξαφανισμενοι οι της Χ.Α. ή εμφανιζονται σε συγκεντρωσεις μονο για να κανουνε ψευτομαγκιες κι η αφαντη ηγεσια τους ειναι χρησιμη μονο στο να ξεφτιλισει (μέσω Μπαρμπαρουση), την Εθνικη θεση περι δυναμικης αντιδρασης στην Εθνικη προδοσια, αλλα και να πεταει εκατονταδες φειγ βολαν στις ακομματιστες συγκεντρωσεις (που γραφουε οτι αποτελει την μονη ελπιδα !!!) μπας και ψαρεψει κι αλλους πελατες
  Κι άλλο τεράστιο αυτογκόλ δηλαδη, τυχαίο ;
  Δεν θα εχουνε την ευθιξια-Πατριωτικη συνειδηση να παραιτηθουνε απο αυτη την μαϊμου Εθνικη συνελευση, αναγνωριζοντας την ως Εθνικη, ακομα κι οταν θα ψηφιστει απο την Βουλη η προδοσια της Μακεδονιας.
  Λιγοι απο αυτους ειναι παλληκαρια που ξεγελασμενοι βρισκονται στην Χ.Α.
  Για τους ΑΝΕΛ τί να πούμε ;
  Θα πρεπει να περασουνε πρωτοι απ΄το Γουδι, πριν ακομα κι απο εκεινους τους προδοτες που κυβερνησαν για δεκαετιες το προηγουμενο διαστημα.

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο ίδιο μήκος κυματος με τον Σαμαρα κινηθηκε κι ο Μιχαλολια, ο οποίος δηλωσε οτι θα καταργησει τη συμφωνια των Πρεσπων ΟΤΑΝ..γίνει κυβερνηση
  Πολυ παπατζα κυκλοφορει και δυστυχως εχει περαση

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ολοι οι πουθεναδες με μια φωνη ,ΟΧΙ ΣΤΗ Χ.Α. Πατε τωρα να εισπράξετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οταν ενας λαος μετοικει στον αστερισμο του φραπε και μαλιστα με σχεδιακια στη κορυφη, τοτε η διαχειριση του γινεται μονο με παπατζες. Οταν δυο μεγαλοι Αμερικανοι πατριωτες προσπαθησαν να αφυπνισουν την ανθρωποτητα ( Στρατηγος Πατον και Προεδρος Κενεντη ) εσταλησαν εκτος πλανητου εσπευσμενα. Το μεγαλο πλανο.

  https://i2.wp.com/www.johnccarleton.org/BLOGGER/wp-content/uploads/2017/03/Netanyahu-quote.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ