Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Κόλαφος για Δικαιοσύνη, Πικραμμένο, Ιερώνυμο, Δοτούς Αρχηγούς Κομμάτων, βουλευτές, Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., Θάνου, η ανάρτηση της Ειρήνης Μαρούπα.

 Εμείς, ο ελληνικός λαός, κάναμε την αίτηση ακύρωσης, επειδή ελπίζουμε, ότι μπορεί να βρεθούν δικαστές, που να αναμετρηθούν με την παιδεία τους, με την ιστορία, με την εθνική τους συνείδηση, με τους φόβους, τις υλικές επιδιώξεις, τις απειλές, τις πιέσεις της υλικής ζωής και της καριέρας τους, να μετρηθούν με την αυτοσυνειδησία τους, και να πράξουν τα αυτονόητα.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ


Όταν μου έστειλαν το κατωτέρω κείμενο της ποινικολόγου Ειρήνης Μαρούπα, δεν πίστευα στα μάτια μου.

Μπήκε σε δεύτερη μοίρα το θέμα της κατάθεσης και συζήτησης του δικογράφου στο ΣτΕ, για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,  καθώς τα όσα γράφει στο κείμενό της, δεν είναι απλά ΚΟΛΑΦΟΣ για τους αναφερόμενους και εμπλεκόμενους στο Ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά Μνημείο Ηχηρού Ραπίσματος στο πιο βρώμικο και σάπιο πολιτικό σύστημα και στο σύστημα των Θεσμών των τελευταίων μεταπολιτευτικών χρόνων.

Είναι πρώτη φορά που μια γυναίκα, τολμά να μιλήσει με τόσο ξεκάθαρο τρόπο για την διαφθορά, την διαπλοκή και την σαπίλα στον χώρο της Δικαιοσύνης, της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής(;;;) Αστυνομίας και φυσικά για το σύνολο των πολιτικών κομμάτων και το σύνολο των βουλευτών του ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ..

Προσωπικά συνυπογράφω τα γραφέντα της στο σύνολό τους.
Και επειδή οι στιγμές ειναι πολύ κρίσιμες για το Έθνος των Ελλήνων, θεωρώ υποχρέωσή μου να της πω δημόσια το εξής:

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ, αν στο μέλλον παρεκλίνεις έστω και ένα κόμμα απ' όσα σήμερα δημοσιοποιείς από την σελίδα σου και υπογράφεις με το πρόσωπό σου, και με δεδομένο ότι, αυτός ο λαός έχει οδηγηθεί και θα οδηγηθεί το άμεσα επόμενο διάστημα στον γκρεμό, να είσαι βέβαιη πως θα είμαι από αυτούς που θα σε οδηγήσουν στο ικρίωμα.

Θέλει πολύ ψυχή και πολύ θάρρος, για να γράψεις τα όσα παρακάτω αναφέρεις.
Ως ποινικολόγος, γνωρίζεις τι μπορεί να σηματοδοτήσουν εναντίον σου.
Παίρνω δημόσια το ρίσκο να πιστέψω τα γραφέντα σου. 

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΣΟΥ.

ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή 

Maroupa EiriniΑναδημοσιεύω από την ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Μακεδόνων, την 1η και τελευταία σελίδες της κατάθεσης της αίτησης ακύρωσης και αίτησης αναστολής, δικογράφων που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και την αναστολή ισχύος της. Βέβαια, όπως αντιλαμβάνεστε, οι διατυπώσεις και οι αιτιάσεις των κειμένων των δικογράφων, μικρό ρόλο παίζουν. 

Διότι όπως έλεγαν οι παλιοί νομικοί, iura novit curia (δηλαδή ο δικαστής γνωρίζει τον νόμο, άρα θα απονείμει το δίκαιο).


Όπως καταλαβαίνετε, αυτά που μας συμβαίνουν είναι τόσο αδιανόητα, και η σημασία τους τόσο αυτονόητη (κατάλυση της δημοκρατίας και του Συντάγματος, που οδηγεί, σε εδαφικό διαμελισμό και εθνοκτονία των ελλήνων), που κάθε πολίτης της χώρας μας, που έχει κλείσει τα 10 του χρόνια, και δεν είναι σε άσυλο, τα αντιλαμβάνεται πλήρως.


Άρα, και οι δικαστές τα αντιλαμβάνονται, και κανονικά θα έπρεπε εκείνοι να έχουν κινηθεί από μόνοι τους. Για να ακυρώσουν αυτήν την κατάπτυστη και με 200 τρόπους αντισυνταγματική και παράνομη συμφωνία. 

Κι εμείς, θα ήμασταν σίγουροι ότι θα το είχαν κάνει αυτό, 
α) αν δεν είχαμε παρατηρήσει ότι το δικαστικό σώμα υποφέρει από ένα ιδιότυπο σύνδρομο Στοκχόλμης, έναντι της εκτελεστικής εξουσίας. 

Η οποία εκτελεστική εξουσία, έχει αφαιρέσει από τους δικαστές προοδευτικά, την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία τους, κι επομένως, και την ισχύ τους να κρίνουν ελεύθερα τις άλλες δύο εξουσίες, όπως προβλέπει το Σύνταγμα για την λειτουργία και την σημασία του 3ου ισότιμου πυλώνα της δημοκρατίας (άρθρο 1 και 87Σ), δηλαδή της δικαιοσύνης. (Νόμος Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών, δηλώσεις Καστανίδη και άλλων υπουργών ότι η εκτελεστική εξουσία προηγείται έναντι των άλλων εξουσιών).β) Θα ήμασταν σίγουροι ότι οι δικαστές θα έκαναν το καθήκον τους και από μόνοι τους μάλιστα, εάν δεν είχε προηγηθεί η απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε συνταγματική την δανειακή σύμβαση, και την επέτρεψε, επειδή δήθεν είχε προσωρινό χαρακτήρα, με ένα αμιγώς πολιτικό και όχι νομικό σκεπτικό, και με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις (διαρροές διατακτικού απόφασης, διαρροές εισήγησης αμέσως μετά την δίκη, και απαράδεκτη καθυστέρηση1,5 έτους ώσπου να δημοσιευτεί η απόφαση), με αποτέλεσμα, την προφανή σήμερα, διαιώνιση της δανειακής σύμβασης που εξελίχθηκε σε μόνιμη, και προφανή σήμερα, τα αποτελέσματα για την χώρα και τον λαό μας που όλοι, επίσης, γνωρίζουμε.  
(Προς τιμήν τους οι ασχολούμενοι σήμερα με την αίτηση αναστολής ισχύος της συμφωνίας των Πρεσπών, ανήκαν τότε στην μειοψηφία αυτής της κατάπτυστης απόφασης που έκρινε την δανειακή σύμβαση συνταγματική).


Γ) Θα ήμασταν σίγουροι ότι θα έκαναν το καθήκον τους οι δικαστές, αν, δεν είχαμε δει τον πρόεδρο του ΣτΕ τότε, κ. Πικραμμένο να συμμετέχει σε σύσκεψη της λέσχης Bildemberg. Δηλαδή, την συμμετοχή ενός ανώτατου δικαστή, σε μία αληθινά εγκληματική οργάνωση, η οποία, κατά παράβαση κάθε πολιτισμικού και δημοκρατικού, ευρωπαϊκού και δυτικού δεδομένου, επιχειρεί με εκτελεστικές πράξεις των δήθεν κυβερνήσεών μας, να εξευτελίσει την δημοκρατία και να φέρει την Νέα Τάξη. Να υποδουλώσει δηλαδή τους πληθυσμούς, ερήμην της θέλησης και της επιλογής, των λαών αυτών, χρησιμοποιώντας πράκτορες και εντολοδόχους, όπως ο κ. Πικραμμένος, αλλά και πάρα πολλούς άλλους που γνωρίζουμε, και οι οποίοι υποδύονται ότι έχουν αυτεξούσιο και κυβερνούν.


Δ) Θα ήμασταν σίγουροι δε, ότι οι δικαστές θα κάνουν το καθήκον τους, εάν δεν καταλαβαίναμε τον λόγο, και το υπόβαθρο, με το οποίο διάλεξαν αυτοί που μας επιτίθενται να κάνουν γενική έφοδο κατά της χώρας μας, τώρα (όπως είχε πει ο Χριστόδουλος). 


Διάλεξαν αυτήν την στιγμή γιατί τώρα, έχουμε αρχηγό του στρατού τον Αποστολάκη (αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ, δείτε την φάτσα του. Δείτε το βλέμμα του. Ακούστε τα λόγια του όταν τον ρωτούν για την Τουρκία και την πρόσφατη τότε, Γενάρη του 2017, αποβίβαση του ΑΓΕΕΘΑ της Τουρκίας στα Ίμια. Θα καταλάβετε).Διάλεξαν να κάνουν την έφοδο τώρα, γιατί τώρα έχουμε αρχιεπίσκοπο τον Ιερώνυμο. (Αν δεν καταλάβατε τι εννοώ, εννοώ αυτόν που αντικατέστησε τον Χριστόδουλο, που ήταν πιο άτακτο παιδί.) Εννοώ αυτόν, που συμφώνησε, ακόμα και μετά την αντίθετη απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας, οι ορθόδοξοι ελληνόπαιδες, να διδάσκονται από το Δημοτικό συγκριτιστική θρησκειολογία, κι όχι ομολογιακό μάθημα (επειδή λέει, έτσι συμφώνησε με το υπουργείο των δηλωμένων αθέων ΣΥΡΙΖΑ και των ναι σε όλα ΑΝΕΛ), κι ενώ, τα ελληνόπουλα, μουσουλμανικής, καθολικής και εβραϊκής θρησκείας δεν υπάγονται στον ίδιο νόμο, αλλά διδάσκονται ομολογιακό μάθημα, με βιβλία και καθηγητές που ορίζουν οι εκκλησίες τους!!!!!, Τον Ιερώνυμο, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να πουλήσει την εκκλησιαστική περιουσία (που οι δωρητές αποφάσισαν να χαρίσουν στην εκκλησία και όχι στο κράτος), για να δώσει λέει, τα μισά στο χρέος, δηλαδή στυς τοκογλύφους για να ξεπληρώσει χρέος που δεν χρωστάμε, και τα άλλα μισά στα ιδρύματα της εκκλησίας!!!!!.

Τον Ιερώνυμο που νομιμοποίησε με την ψήφο του την νεοταξίτικη Σύνοδο του Κολυμπαρίου, στην οποία συμμετείχαν μόνο το 18% των εν ενεργεία ορθοδόξων επισκόπων παγκοσμίως, και τελικά ψήφισε μόνο το 1% , δηλαδή μόνο οι πατριάρχες,( όλα αυτά πρώτη φορά στην ιστορία της Εκκλησίας), οι άλλοι δεν είχαν ψήφο ενώ ανέκαθεν ψήφιζαν όλοι οι συμμετέχοντες επίσκοποι!!!!!!!, και άλλα εωσφορικά και αγγελικά πλασμένα στην Σύνοδο συνέβησαν, που δεν υπάρχει δυνατότητα τώρα να αναφέρω. 


Τον Ιερώνυμο, ο οποίος μας είπε, να μην πάμε στα συλλαλητήρια γιατί δεν είναι χριστιανικά, δεν έχουν αγάπη κι ομόνοια, δηλαδή ν αφήσουμε τα σύνορα της Ελλάδας μας, να φτάσουν στον Όλυμπο. Μάλιστα στην αρχή απαγόρευσε και στους παππάδες να συμμετέχουν, αλλά αυτοί τον αγνόησαν….). 

Καταλάβατε τώρα τι εννοώ.Διάλεξαν αυτήν την στιγμή, που η βουλή αποτελείται από 300 βουλευτές, οι οποίοι δεν εκλέχθηκαν, αλλά τοποθετήθηκαν με λίστα, από τους δοτούς αρχηγούς των κομμάτων, παρμένοι από τον σωρό των σκουπιδιών, όπως γλαφυρά περιγράφει ο καθηγητής Κοντογιώργης ( ενδεικτικά σταχυολογώ, Σέλτσας "Ναι, είμαι Μακεδόνας και δεν το κρύβω στη Βουλή", εννοεί σκοπιανός λέγοντας μακεδόνας ο κύριος, Τζάκρη από τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ επί 5 χρόνια, στα μνημόνια και τους «μακεδονίτικους» χορούς του ΣΥΡΙΖΑ την πρωτοχρονιά του 2017, βαγενά για ΤΑΙΠΕΔ, «τι είναι τα 100 χρόνια που παραχωρούμε την δημόσια περιουσία εδώ ζήσαμε 400 χρόνια σκλαβιά», Ζουράρης «τι πειράζει κι αν μας πάρουν κανά δυο νησιά οι Τούρκοι» και «θα ψηφίσω ακόμα και το όνομα Μακεδονία αν το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ», οι μουσουλμάνοι βουλευτές που δηλώνουν τούρκοι και φωτογραφίζονται με σημαίες της ανεξάρτητης Θράκης, της Τουρκίας και φωτογραφίες του Κεμάλ, Παπαχριστόπουλος «δεν θα πέσει η κυβέρνηση από τους ΑΝΕΛ για το σκοπιανό» και άλλα ακόμα πιο πικάντικα από αυτούς και από άλλους πολλούς).


Διάλεξαν αυτήν την στιγμή, που στην αστυνομία υπάρχει ηγεσία, η οποία σβήνει την ώρα από τις κάμερες των ελικοπτέρων, που πέταξαν πάνω από τα συλλαλητήρια, για να μην καταλάβουμε ότι οι λήψεις είναι 10 το πρωί κι όχι στις 2 που ήταν η ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου. 
Η ηγεσία της αστυνομίας, που μετά σπεύδει να μας πει, για να δώσει πάτημα στην κυβέρνηση, ότι ήμασταν μόνο 140.000 κι όχι 1,500.000, όπως δεν έχει ποτέ ως σήμερα, ανακοινώσει ελληνική αστυνομία εκτίμηση για τον αριθμό των μετεχόντων σε συγκεντρώσεις, γιατί δεν είναι η δουλειά της.

 

Η Ηγεσία της αστυνομίας, η οποία, διαπράττει κανονικά ποινικά και συνταγματικά αδικήματα, όταν βαφτίζει κουκουλοφόρους και ροπαλοφόρους, τους μεταμφιεσμένους αστυνομικούς και τους θολούς παρακρατικούς και πράκτορες, τους οποίους αντί να συλλάβει και να ταυτοποιήσει και να αποκαλύψει, τους προστατεύει ενεργά, όπως φαίνεται σε πλήθος βίντεο, ώστε να δίνουν άλλοθι και αφορμή, για δακρυγόνα, χημικά, βία και διάλυση των συγκεντρώσεων, από τους νομότυπα ενδεδυμένους αστυνομικούς.
Αναφορικά με την αντίστοιχη άλωση της δικαιοσύνης, για την περίπτωση Πικραμμένου είπαμε. 
 Η άλλοτε, πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κυρία Θάνου, επίσης, είναι γνωστή. Βρίσκεται στο γραφείο του πρωθυπουργού. 


Εσείς λέτε ότι στην δικαιοσύνη συνολικά, δεν φρόντισαν να έχουν τους αντίστοιχους πειθήνιους, βολικούς και ελεγχόμενους ώστε να μην έχουν προβλήματα και εκπλήξεις κατά την έφοδο εναντίον της χώρας μας αυτοί που πραγματοποιούν την έφοδο;


Την απάντηση σε αυτό μας την δίνει ο άλλοτε α’ αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Παπανικολάου.  

«Απογοητευτικές είναι και οι ουκ ολίγες περιπτώσεις δουλικής οσφυοκαμψίας απέναντι στην Εκτελεστική Εξουσία, ιδίως των πλέον ευάλωτων ηγεσιών της (Προέδρων, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και αντιπροέδρων) ή των επίδοξων διαδόχων τους.
Είναι γνωστό ότι η Δικαιοσύνη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: Πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια. Αυτό, όμως δεν συμβαίνει όταν η κύρια μέριμνα ορισμένων ηγεσιών της φαίνεται να είναι είτε η συγκάλυψη πολιτικών ή ποινικών ευθυνών για σκάνδαλα, είτε η εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων επωνύμων και ισχυρών, ιδίως πλουσίων επιχειρηματιών,
είτε η άσκηση πιέσεων προς ακέραιους δικαστές, είτε οι συνεχείς και επιτηδευμένες αναβολές κρίσιμων υποθέσεων.
 

Ο τρόπος και τα κριτήρια επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης στα πλαίσια του πρωθυπουργοκεντρικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, δηλαδή κατ’ ουσίαν από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό και από αυτούς που επηρεάζουν την κρίση του υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, αποτελεί την πιο πονεμένη ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχει εξελιχθεί σε τραγωδία για την ανεξαρτησία της και απαρχή πολλών από τα δεινά της.
Αν κατέγραφα όσα βίωσα, πάνω από σαράντα χρόνια, σχετικά με τις επιλογές αυτές, τα όσα είδα και άκουσα, θα αρκούσαν για να γεμίσουν τις σελίδες ενός βιβλίου, με τον τίτλο «Η μαύρη βίβλος της Ελληνικής Δικαιοσύνης».Προς το παρόν επιγραμματικά σημειώνω ότι προτιμώνται, σε αρκετές περιπτώσεις, στις επιλογές αυτές όχι οι άριστοι αλλ’ οι αρεστοί στον εκάστοτε Πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, οι βολικοί, οι υπάκουοι, οι οσφυοκάμπτες, οι διαπλεκόμενοι, οι συναλλασσόμενοι
, οι κομματικά προσκείμενοι, οι δημοσιοσχεσίτες και, βέβαια, οι συνεργαζόμενοι με θρησκευτικές ή παραθρησκευτικές σέκτες ή με συνδικαλιστές του κλάδου ως κομματικοί τοποτηρητές ή οι έχοντες σχέση με υπουργούς ή άλλα πρόσωπα της εκτελεστικής εξουσίας.»


Εάν λοιπόν, όλα τα παραπάνω δεν συνέβαιναν, θα ήμασταν σίγουροι ότι η κρίση των δικαστών θα ήταν η αυτονόητη, και μάλιστα από μόνοι τους, χωρίς δική μας αίτηση.


Όμως με δεδομένα όλα τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά…


Όμως, εμείς, ο ελληνικός λαός δεν κάναμε την αίτηση ακύρωσης κι αναστολής, επειδή περιμένουμε, ότι οι δικαστές θα δικαιώσουν την Ελλάδα αυτονόητα ως οφείλουν.


Όμως, εμείς, ο ελληνικός λαός, κάναμε την αίτηση ακύρωσης, επειδή ελπίζουμε, ότι μπορεί να βρεθούν δικαστές, που να αναμετρηθούν με την παιδεία τους, με την ιστορία, με την εθνική τους συνείδηση, με τους φόβους, τις υλικές επιδιώξεις, τις απειλές, τις πιέσεις της υλικής ζωής και της καριέρας τους, να μετρηθούν με την αυτοσυνειδησία τους, και να πράξουν τα αυτονόητα.Εάν γίνει έτσι το σωστό, μέσω της δικαιοσύνης, όπως οφείλει, θα είναι ο καλύτερος τρόπος και ο λιγότερο επώδυνος για την Ελλάδα.


Παρ’όλ’αυτά, δεν είμαστε αφελείς, δεν είμαστε νήπια, δεν είμαστε δειλοί, ώστε να περιμένουμε από τους δικαστές, την τελική κρίση και λύση για το πρόβλημα που απειλεί θανάσιμα την πατρίδα μας, αν αυτοί δεν πράξουν το καθήκον τους.


Τα θέματα είναι τόσο αυτονόητα, οι κίνδυνοι είναι τόσο προφανείς και θανάσιμοι, και εμείς δεν είμαστε αφελείς, δειλοί και νήπια. Η τελική λύση, δηλαδή η αντίσταση και η άμυνα με κάθε μέσο, και με την ίδια αυταπάρνηση του Ίτσιου, του Κασλά, του Νικηταρά, του Κολοκοτρώνη, του Λεωνίδα, του Καπετάν Κώττα, του Παύλου Μελά, είναι δική μας δουλειά και απόφαση, ούτως ή άλλως.


Και θα την κάνουμε. Αν χρειαστεί.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

20 σχόλια:

 1. Θαύμα. Θαύμα. Κάτι κολλημένοι ξεκόλλησαν. Είδαν επιτέλους το φώς το αληθινό. Αντί να ασχολούνται με το παρελθόν του καθενός που εκφέρει Πατριωτικό λόγο, ασχολούνται με τον ίδιο το λόγο, τα μηνύματα που εκπέμπει και την αποδοχή που έχει στους Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να διευκρινίσω κάτι. Κρινόμαστε όλοι ανά πάσα στιγμή. Ήμουν σαφέστατη. Τα όσα γράφει η κ. Ειρήνη Μαρούπα στο κείμενό της, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη, γιατί πολλάκις, και αναλόγως του θέματος της ανάρτησης, τα έχω θίξει κι εγώ. Λαμβάνουν ιδιαίτερη σημασία, τα γραφέντα της κ. Μαρούπα, γιατί ως ποινικολόγος, έχουν μεγάλη βαρύτητα οι καταγγελίες της. Θα ήμουν ανακόλουθη, αν έπραττα διαφορετικά, γιατί θα ήταν σαν να κατηγορώ τα δικά μου γραφέντα. Άρα τοποθετούμαι επί του συγκεκριμένου κειμένου και όχι γενικώς.

   Διαγραφή
 2. Ναι και οι Έλληνες πάνε διακοπές. Άστε με ρε παιδιά. Βαρέθηκα πια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πού να διαβασετε αλλους πυρινους λογους του παρελθοντος, και για Στοες και για ολα και τι απεγιναν μετα...
  "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", πόσο μαλλον να κανουνε τα ιδια λαθη 100 φορες
  Από την κα Μαρουπα δεν περιμενουμε να μας πει για "ενα χρεος που δεν χρωσταμε", αλλα περιμενουμε εξηγησεις και ΣΥΓΝΩΜΗ γιατι ξανακατεβηκε το 2012 με το Μπατσοκ και παραλιγο θα ητανε και βουλευτινα, οπως βλεπουμε εδω
  https://taxalia.blogspot.com/2013/10/blog-post_7080.html

  Επίσης, σαν εγκριτη νομικος που ειναι κι εγραψε τοσες σελιδες αιτηση ακυρωσης, δεν περιμενουμε να ακουσουμε

  "Βέβαια, όπως αντιλαμβάνεστε, οι διατυπώσεις και οι αιτιάσεις των κειμένων των δικογράφων, μικρό ρόλο παίζουν.
  Διότι όπως έλεγαν οι παλιοί νομικοί, iura novit curia (δηλαδή ο δικαστής γνωρίζει τον νόμο, άρα θα απονείμει το δίκαιο)."

  Μονο αν ειναι πολυ αφελης θα ελεγε τετοια κουβεντα εδω που βρισκομαστε...
  Η αιτηση ακυρωσης και κυριως η υπολοιπη σταση της που "δειχνει" δημοψηφισμα ή ψηφιση με 180, τα οποία ειναι και τα δύο αντισυνταγματικα για μια τετοια περιπτωση και τα οποία ευκολα θα εκμεταλλευτει "δημοκρατικα" το συστημα. Μαλλον το πρωτο, με καμια Οικουμενικη μετα τις εκλογες, γιατι δεν μπορουνε να καρφωθουνε τωρα οι "Μακεδονομαχοι" ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Κι οσο για το οτι δεν θα εχουνε νομιμοποιηση οι 180 (λογω διαφορετικου προεκλογικου προγραμματος) αυτα θα πανε περιπατο, μαζί ελπίζω, και με την αφελεια

  Κανεναν δεν καταδικαζουμε, μπορει να μεταστραφει και στο τελος να αποδειχτει καλυτερος ολων, αλλα η ορθη σκεψη λεει "μικρη εμπιστοσυνη" κι αντιθετως βλεπω να το πηγαινουμε απο το ασπρο στο μαυρο και αναποδα.
  Πολυ καλα κανανε οι Συνελληνες που ψαχνανε τι εγινε προχτες με την αιτηση ακυρωσης, αλλα το σοβαροτερο είναι το περιεχομενο αυτης της αιτησεως..

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ,ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ Μ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΧΘΗ Μ'ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΩΣ Τ' ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ν' ΑΝΑΛΗΦΘΟΎΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ Θ΄ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χριστιανοκομμουνιστής17 Ιουλίου 2018 - 8:09 π.μ.

  Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τώρα ξανάγινε "Μπουμπουλίνα" γιατί είπε 2-3 ανέξοδες βλακείες που τις ξέρουν όλοι. Μέχρι την επόμενη φορά που θα σας προδώσει φυσικά... Βάλτε τη και στη Βουλή για να ψηφίζει ναι σε όλα και να γράφετε μετά κείμενα "μας πρόδωσες Μαρούπα δε σε είχαμε για τέτοια". ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Και μετά απορείτε γιατί αυτός ο λαός θα πεθάνει... Γιατί του αξίζει και πρέπει να πεθάνει. Συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Με ενα τετοιο αρθρο δινεται επικοινωνιακη στηριξη, ο χρονος κυλαει επικινδυνα και δεν θα εχει κανενα νοημα μετα αν "κρεμαστουν στα μανταλακια", οταν θα εχει υλοποιηθειι η καταστροφη
  Ελπίζω να μην χρειαστει να κρεμαστουν στα μανταλακια, κι ευχομαι καποια στιγμη πραγματι να μας εκπροσωπει ως δικηγορος η κα Μαρουπα και να δικαιουται να λεει :
  "Εμείς, ο ελληνικός λαός, κάναμε την αίτηση ακύρωσης..."
  Mεχρι τοτε θελει πολλα "καρβελια", μέσω συνεχομενων εργων, και οχι μεσω της παρουσας αιτησης ακυρωσεως, η οποία οπως εξηγησα στο προηγουμενο αρθρο, εδω
  https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_980.html
  παραπαμεπει σε αντισυνταγματικές λυσεις. Και στο βαν που ητανε κυρια ομιλητρια η κα Μαρουπα στο Συνταγμα, την ημερα της προτασης μομφης, ακουγοτανε συνεχως το συνθημα για δημοψηφισμα

  Σωστα αναφερει για την προδοτικη σημερινη "Ιεραρχια" (κι αφιερωνει εκει το μισο κειμενο της...)και φτανει στο σημειο μαλιστα να μας μιλαει εκεινη και για Ομολογιακο μαθημα, αλλα ΠΟΎ ητανε 30 χρονια όταν το ΠΑΣΟΚ κατεστρεφε Πατριδα-Πιστη-Οικογενεια, τη νεολαια, τα προτυπα, τα παντα ολα ;;
  Και τωρα ξεμυτισε παλι το Μπατσοκ, αντι να ειναι στο Γουδι, μιας και πηρε αμνηστια από Σαμαρα-Τσιπρα αλλα κι απο πολιτικους σαν την κα Μαρουπα. Στο Γουδι βεβαια μαζι με την "Πατριωτικη" ΝΔούλα και τα δεκανικια τυπου ΛΑΟΣ.
  Μην μας μιλαει εκεινη για αστυνομια, οταν το 2009-2012 φαγαμε αφθονα χημικα και ξυλο απο τα ΜΑΤ του Μπατσοκ

  Πρεπει να αποδειξει πολλα πραγματα, σε βαθος χρονου, η κα Μαρουπα και μεχρι τοτε εμεις πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η λεξη πικραμμενος παντοτε με θυμιζε βαρβαρους Γιαμαληδες και Νενετους της Πατρας και ειδικοτερα εναν σουπερβαρβαρο των ουραλιων πρωην ενστολο κουραδοτουρκο μπουχεσα και υπουλο.... τετοιο κουραδα νενετο πραγματικο που με εφερνε εικονες περσικες του 5ου αιωνα προ του χρηστου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τραπεζοδικαστες,τραπεζοδικαστηρια,πληρης εφοδος ολων των κρατικοδιαιτων εναντιον του ελληνικου λαου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Απαντήσεις
  1. Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
   ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΦΛΩΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΜΕΤΑ
   ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.

   Διαγραφή
 10. Μα ειπα κι εγω η κοπελα μας ; Πικραμμένε την ποδιτσα και την σαλιατουρα με την πλαινεις ; Με ακουα φορτε ; κανε και γαργαρες με ακουα φορτε να καθαρισει αυτη η ψυχη σου , αν εχεις ; !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όλα γνωστά!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα καινούργιο! Γιατί άραγε επέλεξε αυτόν τον χρόνο η κυρία Μαρούπα να μας διαφωτίσει;; Μήπως για να κερδίσει την εμπιστοσύνη που έχασε μετά τις.... αδιευκρίνιστες πληροφορίες για την επίμαχη αίτηση που.....δεν μπορούσε να δώσει στοιχεία αν δεν έπαιρνε την έγκριση αυτών που την υπογράφουν!!! Σιγά μην ήθελε και άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων!! Το θέμα αφορά όλους τους Έλληνες που ήταν παρόντες σε όλα τα συλλαλητήρια!!! Αλήθεια, θέμα που αφορά τον Ελληνικό λαό, την πατρίδα του και το Έθνος του, γιατί συζητήθηκε κεκλεισμένων των θυρών; Εντύπωση μου κάνει!!!Όπως εντύπωση μου κάνει η ….. καθυστέρηση της ανάρτησης της αίτησης και αφήνει πολλές υποψίες καθώς ο νούς μας πάει παντού, αφού αναρτήθηκε μετά από την υπερβολική πίεση ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία που κατατέθηκαν. Κατά τα άλλα, πραγματικά την θαύμαζα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΜΑΡΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ.. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒAΡΗ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ:
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ (ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ):
  http://hellenandchaos.blogspot.com/2018/07/revelation-now-this-is-how-ghrees.html
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ....
  ====================
  «Όχι» του ΣτΕ στην αίτηση αναστολής της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ

  Η αίτηση απορρίφθηκε σήμερα από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως πρόωρη και αόριστη.

  Ειδικότερα, στο ΣτΕ έχει προσφύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και 13 Παμμακεδονικές Ενώσεις των αποδήμων Μακεδόνων.

  Η κυρία αίτηση ακύρωσης έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ, το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Δεκεμβρίου με εισηγητή τον Σύμβουλο Επικρατείας Δημήτρη Σκαλτσούνη.

  Σήμερα εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 199/2018 απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ με την οποία απορρίφθηκε η επίμαχη αίτηση αναστολής.

  Το σκεπτικό της απόφασης

  Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης από τη συμφωνία δεν προκύπτει ότι οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί, ούτε ότι θα έχουν δημιουργηθεί μη αντιστρεπτές νομικές καταστάσεις.

  Ακόμη, ως προς τους ισχυρισμούς των προσφευγόντων ότι η γνωστοποίηση στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι η Ελληνική Δημοκρατία υποστηρίζει την ένταξη της πΓΔΜ στους οργανισμούς αυτούς, «θα δημιουργηθεί μια κατάσταση, η οποία θα φέρει το Ελληνικό κοινοβούλιο προ τετελεσμένου γεγονότος, όταν κληθεί να κυρώσει τις πράξεις ένταξης, καθώς θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της διεθνούς ευθύνης της χώρας, αν δεν το πράξει», οι σύμβουλοι Επικρατείας απαντούν ότι ανεξαρτήτως του εννόμου συμφέροντος των αιτούντων δεν προκύπτει ότι οι εν λόγω διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, πριν από τη θέση της συμφωνίας σε ισχύ ούτε ότι θα έχουν δημιουργηθεί μη αντιστρεπτές νομικές καταστάσεις.

  Εξάλλου, σε περίπτωση που η συμφωνία δεν τεθεί σε ισχύ, προβλέπεται ότι τόσο αυτή στο σύνολό της όσο και οι διατάξεις της ξεχωριστά δεν θα δεσμεύει οποιοδήποτε από τα μέρη με οποιονδήποτε τρόπο.

  «Δεν ευσταθούν τα περί κινδύνου των Μακεδονικών προϊόντων»

  Παράλληλα, αναφέρει το ΣτΕ ότι οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις υποστηρίζουν ότι είναι άμεσος ο κίνδυνος απώλειας της ονομασίας «Μακεδονικός» για τα ελληνικά προϊόντα, οι δε οικονομικές συνέπειες στα προερχόμενα από τη Μακεδονία Ελληνικά προϊόντα θα είναι δυσθεώρητες και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αμφισβητήσεις Ελληνικών σημάτων και επωνυμιών προϊόντων και επιχειρήσεων. Επίσης, οι σύμβουλοι Επικρατείας αναφέρουν ότι «ο ισχυρισμός αυτός, αναφερόμενος, μάλιστα, σε ενδεχόμενες, μελλοντικές και αβέβαιες καταστάσεις, που άλλωστε δεν προκαλούνται ευθέως από το κείμενο της συμφωνίας, είναι, εν πάση περιπτώσει, απορριπτέος -πέραν της αοριστίας του- ως προβαλλόμενος εκ συμφέροντος τρίτου, δεδομένου ότι οι αιτούντες ούτε προβάλλουν ούτε προκύπτει ότι έχουν ορισμένο νομικό δεσμό με συγκεκριμένο προϊόν, σήμα ή επιχείρηση που πλήττεται άμεσα από την εφαρμογή των όρων της συμφωνίας».

  Παράλληλα, υποστηρίζουν οι οργανώσεις ότι η προσωρινή εφαρμογή της συμφωνίας θα έχει ως άμεση συνέπεια την αναθεώρηση των σχολικών εγχειριδίων προς την κατεύθυνση της παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας. Όμως, το ΣτΕ απάντησε ότι η συνέπεια αυτή «είναι μελλοντική και αβέβαιη, προεχόντως διότι δεν προκύπτει ότι επίκειται οπωσδήποτε η αναθεώρηση των σχολικών εγχειριδίων, πολύ περισσότερο δε, προς ποιά κατεύθυνση θα κινηθεί αυτή, εφόσον κριθεί αναγκαία από τη διεπιστημονική επιτροπή που θα συγκροτηθεί».

  Εξάλλου, προσθέτει η δικαστική απόφαση «η νομιμότητα των πράξεων κατάρτισης του σχολικού προγράμματος είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί ενώπιον του ΣτΕ σε μεταγενέστερο στάδιο».

  http://www.onalert.gr/stories/oxi-tou-ste-stin-aitisi-anastolis-tis-symfonias-me-tin-pgdm/68275

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΠΟ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΤΩΝ "ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ::: Η ΗΔΗ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ" ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ:::"" ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ , ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣτΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ Η' ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018"".

  Υ.Γ.::: ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ "ΑΔΕΙΑΣΕΙ" ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ", Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.__

  Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ "ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ", ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 100/1δ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ :"" ΑΡΣΕΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ)"". ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΥΨΗΛΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ Α.Ε.Δ. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ", ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ""ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΟΖ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ...(ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ).__
  Η ΑΟΖ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ"".__

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ., ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ::: Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.__

  ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.__

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΟΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.., ΡΩΣΙΑΣ--ΙΣΛΑΜ-- ΚΙΝΑΣ, ΣΤΟΝ. Γ'. Π.Π. ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.__

  ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΝΟΠΛΩΣ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ, ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΕΛΛΗΝΕΣ!!!.

  Υ.Γ.2::: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ EMAILS ΤΙΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ , ΤΙΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΙΓΙΑΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ-- ΑΓΓΛΙΑΣ--ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ --ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.__

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ., ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ.__

  Υ.Γ.3::: Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ(ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ) , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ""ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ -- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" "", ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Κο ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ._ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ Η' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ Η' ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ Η Κα ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΕΙΣΑ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ" ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΑΤΣΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ "ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ", ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΚΥΡΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΣ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ", ΜΕ ΔΟΛΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ.

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΠΗΓΗ:
  http://kerberos-hellas.blogspot.com/2018/07/blog-post_27.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Σαφως χαρακτηριστηκε προωρη και αοριστη ετσι οπως διατυπωθηκε
  Τους διευκολυναν τον εργο εκει στο ΣτΕ

  Οταν ζητας ψηφιση απο 180, και αυτοι να εχουνε δηλωσει εκ των προτερων στο πρόγραμμά τους οτι προτιθεται να παραδωσουνε το ονομα, θα σου ελεγε ευκολα ενα "καλοπροαιρετο" ΣτΕ ότι δεν αποκλειεται αυτο να γινει μελλοντικα, σε εκλογες που ερχονται (στην πραγματικοτητα αποκλειεται να γινει απο τους ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, που προεκλογικα θα το παιξουνε παλι Μακεδονομαχοι, αλλα συζηταμε για την "πασα" που εδωσε η κα Μαρουπα)
  Οταν αναφερεις στο μισο κειμενο της σημαντικοτατης παραγραφου "IV. Λόγοι ακυρώσεως" τις λεξεις λαϊκη κυριαρχία και δημοψηφισμα και δεν τεκμηριωνεις οτι ειναι αντισυνταγματικο για αυτη την περιπτωση, τοτε παλι εισαι αοριστη, αλλα και "προωρη", καθως δεν αποκλειεται να κανουνε δημοψηφισμα (αν και πιο ευκολο ειναι να "στησουνε" τους 180 μετεκλογικα)
  Ή οταν αφιερωνεις μια ολοκληρη παραγραφο στους λογους ακυρωσεως για
  "αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών"
  λες και δεν ειχαμε Παπαδημο...

  Με ενα πλατυ κειμενο, χωρις στοχευση και πλανο, τους δινεις "πασα" να ασχοληθουνε στην μιση απάντησή τους με τα ...Μακεδονικα προϊοντα
  Και καλο να ητανε το κειμενο, το πιθανοτερο ειναι οτι θα πηγαινε στα σκουπιδια, αλλα τοτε θα τους ειχες υποδικους για εσχατη προδοσια και οχι για τα ...Μακεδονικα προϊοντα

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτά που γράφει η κ Μαρούπα είναι ορθά καί συμφωνώ. Νομίζω όμως έχει ιδιοτέλεια η κυρία. Τό 2012 ήταν πολιτευομένη μέ τό ΠΑΣΟΚ, έχει νά μάς πή κάτι γι αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
   ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ=ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.

   Διαγραφή
 17. Εγκριτη ποινικολογος η ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ! Ετσι κι αλλιώς για να κατατεθει ευπροσωπα προσφυγη στο ΣΤΕ χρειάζονται γνώσεις Διοικητικού και Συνταγματικου Δικαιου, τις οποιες η συγκεκριμένη κυρια ΔΕΝ εχει. Φανηκε και απο το κειμενο της προσφυγης και της αποφασης. Ουτε πρωτοετης νομικης δεν εγραφε τετοιες μπουρδες και ορθως το ΣΤΕ τις απερριψε .Τωρα συμβαίνουν δυο τινα. Η η κυρια Μαρουπα ειναι ΑΣΧΕΤΗ η ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ κατεθεσε επιτηδες δικογραφο προβληματικο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ