Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Όλη η Απορριπτική Απόφαση του ΣτΕ για την αίτηση Αναστολής που κατέθεσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλότων Μακεδόνων και Παμμακεδονικές Οργανώσεις, για την Συμφωνία των Πρεσπών
Δυστυχώς στην υπ. Αριθμ.199/2018 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορά γίνεται για τα ΦΛΕΓΟΝΤΑ θέματα που απασχολούν τους Μακεδόνες

Από την ΠΟΠΣΜ και τις Παμμακεδονικές Ενώσεις κατατέθηκε πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, με τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η ΑΜΕΣΗ ΒΛΑΒΗ που υπόκεινται οι Μακεδόνες από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ως συνημμένο του υπομνήματος κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για τις συνέπειες της υπογραφής της Συμφωνίας από την παραδοχή (λόγω της Συμφωνίας) ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής» ταυτότητας και Γλώσσας. Αναρτώ χωρίς σχόλια την απορριπτική απόφαση του ΣτΕ, και αύριο θα δοθεί η δυνατότητα νομικής τεκμηριωμένης ανάλυσης επ' αυτής.

Καλλιόπη Σουφλή


1 - Αντιγραφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 με την υπ.αρ. 199/2018 απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας κρίθηκε απορριπτέα η (από 28/6) αίτηση αναστολής της Συμφωνίας των Πρεσπών που υπέβαλε η ΠΟΠΣΜ μαζί με ΟΛΕΣ τις Παμμακεδονικές Ενώσεις του Εξωτερικού, ώστε να μην παράγει συνέπειες η Συμφωνία, ώσπου να δικαστεί η αίτηση ακύρωσης στις 7 Δεκεμβρίου 2018.
 

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 έγινε η εκδίκαση στην (τριμελή) ΕΠΙΤΡΟΠΗ αναστολών της ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ του Συμβουλίου Της Επικρατείας.


ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ


Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις στο υπόμνημά τους υποστήριξαν ότι η προσωρινή εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 5 της Συμφωνίας θα έχει ως άμεση συνέπεια την παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας. Κατατέθηκε μάλιστα ως αποδεικτικό υλικό συγγράμματα (με τίτλο «εναλλακτικό εκπαιδευτικό υλικό») που προτάθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας πριν από 10 χρόνια περίπου από μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα στην Θεσσαλονίκη της οποίας πρόεδρος ήταν ο … Μάθιου Νίμιτς, ο επί σειρά δεκαετιών μεροληπτικός υπέρ των Σκοπίων μεσολαβητής του ΟΗΕ.  

Ουσιαστικά πρόκειται για μια οργάνωση που ανέλαβε να δημιουργήσει εκπαιδευτικό υλικό που θα διδάσκεται ως ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Το υλικό αυτό απορρίφθηκε τότε από το Υπουργείο Παιδείας. 

Σήμερα αυτό το υλικό θα αξιολογηθεί εκ νέου και προφανώς θα υιοθετηθεί με το πρόσχημα τη σταθεροποίηση και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. 

Σύμφωνα με την απορριπτική απόφαση του ΣτΕ η βλάβη παρίσταται μελλοντική και αβέβαιη. Τονίζεται όμως ότι αν αυτή συμβεί θα είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών ενώπιον του Συμβουλίου Της Επικρατείας σε μεταγενέστερο στάδιο.


ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ


Αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών η Κυβέρνηση της Ελλάδος ζήτησε από Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ να ενταχθεί το γειτονικό κράτος στις δομές τους. 

Από την ΠΟΠΣΜ και τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ζητήθηκε η εκδίκαση με τη μορφή του κατεπείγοντος της αίτησης αναστολής της Συμφωνίας των Πρεσπών (πριν την 12/7 που έγινε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ) με σκοπό να αποφευχθεί η κατάσταση που θα φέρει το Ελληνικό Κοινοβούλιο προ τετελεσμένου γεγονότος, όταν θα κληθεί να κυρώσει τις οικείες πράξεις ένταξης στο ΝΑΤΟ, διότι θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της διεθνούς ευθύνης της χώρας αν δεν το πράξει. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας σε περίπτωση μη κύρωσης της Συμφωνίας από τα δύο κράτη δε θα έχουν δημιουργηθεί μη αναστρεπτές νομικές καταστάσεις κι ότι η Συμφωνία δε θα δεσμεύει κανένα από τα δύο μέρη με οποιονδήποτε τρόπο.


ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ


Επισημάνθηκε από την ΠΟΠΣΜ και τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ότι υφίσταται άμεσος κίνδυνος απώλειας της ονομασίας  «μακεδονικός» για τα ελληνικά προϊόντα κι ότι θα υπάρξουν αμφισβητήσεις ελληνικών σημάτων και επωνυμιών επιχειρήσεων. 

Αυτό φαίνεται άλλωστε και στην πράξη αφού ΗΔΗ οι γείτονες χρησιμοποιούν την ονομασία «μακεδονικός» εντελώς ελεύθερα προοικονομώντας την κύρωση της Συμφωνίας πριν καν συμβεί. 

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η ΠΟΠΣΜ και οι Παμμακεδονικές δεν έχουν κανένα νομικό δεσμό με συγκεκριμένο προϊόν, σήμα ή επιχείρηση που πλήττεται άμεσα από την εφαρμογή των όρων της Συμφωνίας.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΓΛΩΣΣΑ


Δυστυχώς στην υπ. Αριθμ.199/2018 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορά γίνεται για τα ΦΛΕΓΟΝΤΑ θέματα που απασχολούν τους Μακεδόνες

Από την ΠΟΠΣΜ και τις Παμμακεδονικές Ενώσεις κατατέθηκε πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, με τα οποία φαίνεται ξεκάθαρα η ΑΜΕΣΗ ΒΛΑΒΗ που υπόκεινται οι Μακεδόνες από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ως συνημμένο του υπομνήματος κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για τις συνέπειες της υπογραφής της Συμφωνίας από την παραδοχή (λόγω της Συμφωνίας) ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής» ταυτότητας και Γλώσσας. 

Σε αυτά περιλαμβάνονται:
 1. στίχοι προπαγανδιστικών τραγουδιών στη δήθεν «μακεδονική» Γλώσσα που τραγουδιούνται σε συγκεκριμένες περιοχές της Μακεδονίας, από συγκεκριμένες ορχήστρες στην ελληνική επικράτεια, που αποτελούν ενορχηστρωμένη προσπάθεια αλλοίωσης της γνήσιας Μακεδονικής Παράδοσης. Αυτά είναι τραγούδια μίσους που μιλούν για τη μεγάλη αυτόνομη Μακεδονία και επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της περιοχής και ήδη προκαλούν αναταραχή στην Μακεδονία, όπου παίζονται με μεγαλύτερη θέρμη και καμιά αναστολή πλέον από τους κύκλους των αυτονομιστών, οι οποίοι πλέον δρουν ανεξέλεγκτα πιστεύοντας ότι έχουν τη νομιμοποίηση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Η δήθεν «μακεδονική» Γλώσσα ήταν η συνεχής επιδίωξη αυτών που εδώ και χρόνια ζητούσαν την αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας εντός Ελλάδος (αυτονομιστές). Με την υπογραφή της Συμφωνίας ανοίγεται ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου τους ακόμη κι αν αυτή δεν κυρωθεί τελικά.
 2. δήθεν «επιστημονικά» συγγράμματα που πραγματεύονται την εθνοτική διαφορετικότητα των γηγενών Μακεδόνων και της γλωσσικής ιδιαιτερότητας ορισμένων εξ’ αυτών, προκαταλαμβάνοντας τον αναγνώστη για την ύπαρξη δήθεν «μακεδονικής» εθνότητας. Αυτά τα συγγράμματα λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών αποκτούν νομιμοποίηση, της οποίας τα αποτελέσματα θα είναι δύσκολα επανορθώσιμα στο μέλλον, ακόμη και να μην κυρωθεί η Συμφωνία.
 3. Αποδεικτικά στοιχεία για την πρόσφατη ίδρυση και λειτουργία αυτονομιστικών σωματείων εντός της Μακεδονίας, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την κυβέρνηση των γειτόνων ότι υφίσταται δήθεν «μακεδονική» μειονότητα εντός της Ελλάδας. Αυτά τα σωματεία αναγνωρίζουν ως εθνική εορτή την επέτειο του ΙΛΙΝΤΕΝ (σφαγή των Ελλήνων) και μνημονεύουν ως εθνικούς ήρωες τους κομιτατζήδες Γκότσε Ντέλτσεφ και Γιάνε Σαντάνσκι, οι οποίοι στη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα κατέσφαξαν τους Ελληνικούς πληθυσμούς της Μακεδονίας.
Με την υπ.αριθμ.199/2018 απόφαση του Συμβουλίου Της Επικρατείας φαίνεται ότι απορρίφθηκαν οι λόγοι που αφορούν σε  ζητήματα καθοριζόμενα με Νόμους και Διατάξεις ότι δε συνιστούν άμεση βλάβη (βιβλία Ιστορίας, ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, εμπορικές συναλλαγές). 

Ουδεμία απάντηση δόθηκε για την ταυτότητα του Μακεδόνα. Αυτήν που θεωρείται τίτλος τιμής για τους Έλληνες κι όχι εθνότητα, όπως την προσδιορίζει η Συμφωνία. Αυτήν που αποτελεί την ψυχή μας, όπως είπαν στο παρελθόν μεγάλοι Έλληνες. 

Ουδεμία απάντηση δόθηκε για την παραδοχή δήθεν «μακεδονικής» Γλώσσας εννοώντας τη σλαβοβουλγαρική διάλεκτο των Σκοπίων, η οποία βαφτίζεται ως «μακεδονική» με την υπογραφή της Συμφωνίας. 

Αυτήν τη «γλώσσα» δεν την καταλαβαίνει η συντριπτική πλειοψηφία των γνήσιων Μακεδόνων. 
Πως είναι δυνατόν να ονομαστεί «μακεδονική»; 

Πως είναι δυνατόν να ταυτιστεί με το σλαβικό οτιδήποτε έχει το όνομα «μακεδονικό»; 

Στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν γίνεται λόγος για την ουσία της αίτησης αναστολής, καθώς δεν απαντήθηκε το ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ από δω και στο εξής, ούτε μπορεί να απαντηθεί με τους όρους της Συμφωνίας. 

Κανείς δικαστής δεν μπορεί να ανατρέψει και να ακυρώσει αυτά που αντανακλά η ψυχή του Έλληνα.  

Αναμένουμε με αγωνία την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης στις 7 Δεκεμβρίου 2018, έχοντας την πεποίθηση ότι ο κυρίαρχος λαός είναι αυτός που ακυρώνει καθημερινά τη Συμφωνία των Πρεσπών μέχρι την τελική κατάπτωσή της, καθώς θεμελιώδης υποχρέωση όλων των Ελλήνων αποτελεί η τήρηση του Συντάγματος με πίστη και αφοσίωση στην Πατρίδα και την Δημοκρατία.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάζοντας την απόφαση του ΣτΕ  διαπιστώσαμε με μεγάλη έκπληξη ότι την ημέρα εκδίκασης της αίτησης αναστολής (13/7) υπεβλήθησαν ακόμη δύο υπομνήματα επί της δικής μας αίτησης αναστολής: (1) από τον δικηγόρο Γεώργιο Κόκκα ατομικά και ως νόμιμο εκπρόσωπο κάποιου συνασπιμού πολιτικών κομμάτων, κινήσεων και ενώσεων προσώπων και (2) από την κα Κύνθια-Νεφέλη Κορδογιάννη-Μαυρογορδάτου. 

Δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε κόμμα εντός ή εκτός Βουλής, καθώς και πλήρη άγνοια για την ύπαρξη και το περιεχόμενο των εν λόγω υπομνημάτων. Οποιαδήποτε προσπάθεια για ταύτιση της ΠΟΠΣΜ και των Παμμακεδονικών Ενώσεων με τα ανωτέρω πρόσωπα και οργανώσεις θα θεωρηθεί ατυχής.


                                                                        Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
                                                                                     Με τιμή
                                                                       
Το Διοικητικό Συμβούλιο


 


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

11 σχόλια:

 1. Εμεις παλι καθολου αγωνια δεν εχουμε για την εκδικαση του Δεκεμβριου και δεν θα επιτρεψουμε σε κανεναν να σπερνει φρουδες ελπιδες και εφησυχασμο
  Καταθεσατε μια αντισυνταγματικη αιτηση – αυτογκολ και τωρα μας λετε για το κακο ΣτΕ
  Το θεμα ειναι τι κανατε εσεις...
  Οταν τους δινετε συνεχως το αντισυνταγματικο παραθυρακι για 180 ή δημοψηφισμα, τοτε σαφως θα σας πουνε οτι ειναι προωρη κι αοριστη η αίτησή σας, ακομα κι αν επισυνάπτατε 500 σελιδες με ιστορικα στοιχεια και γεγονοτα
  Και με 300 να ψηφιστει ή με δημοψηφισμα και παλι ειναι αντισυνταγματική
  Υψιστη αξια του Συνταγματος ειναι το Εθνος και η Πατριδα και οχι η δημοκρατια, πόσο μαλλον η σημερινη επιπλαστη
  Το αρθρο 120 μιλαει για την Πατριωτικη συνειδηση και οχι για την δημοκρατικη...
  Σε ενα ευνομούμενο κρατος θα σας ειχαμε απαγορεψει να εκστομισετε παλι για ψηφιση με 180 ή δημοψηφισμα...

  Σταύρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία να μηνυθεί το ΣΤΕ.
  Οι απατεώνες εβραιομασσώμνοι του ΣΤΕ πρέπει να καταμηνυθούν προσωπικά κλπ κλπ...
  Πρέπει να πληρώσουν άγρια τον δωσιλογισμό τους.
  Είναι εύκολο.
  Σαρώστε τους λαμογιάρηδες με μήνυση και αγωγές προσωπικά, θα τις προσυπογράψουμε όλοι, και δημοσιοποιήστε όλη τη διαδικασία.
  Συγκαλέστε νομικό συνέδριο πριν με τίτλο "ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΕ" ή κάτι ανάλογο, καλέστε νομικούς να προβληθούν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, βγάλτε τόμο μηνύσεως εναντίον των εβραιομασσώνων και πουλήστε το παγκόσμια να μπορεί ο κάθε Έλλην να τους στείλει στο διάολο.
  Είναι εύκολο, είναι έξυπνο, είνει υγειές, είναι ανθρώπινο, είναι Ελληνικό.
  Το έχει κάνει ήδη ο Θοδωρίδης του Αντίσταση τώρα σε μικρή κλίμακα μηνύοντας εισαγγελείς κλπ..., και δεν τον κουνάει κανείς...
  Κάντε το και σεις να φύγει η βρωμιά απ τη χώρα.
  Αυτοί στηρίζονται στη μαλακεία που λέγεται νομιμότητα, πολιτική ορθότητα και άλλες τέτοιες ανοησίες και στο γεγονός ότι οι φορείς είναι άψυχοι και δεν θα αντιδράσουν "σεβόμενοι τη μαλακεία των αληταράδων εβραιομασώμνων του ΣΤΕ" για το οποίο πάγια θέση μου είναι η κατάργησή του και πέρασμα όλων τούων από ορκωτό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία.
  Τα δικαιώματά μας δεν τα υποστέλουμε για κανένα πούστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H ειδικοτητα των εβραιομασονοσιωνιστων να κανουν το φως σκοταδι ,αυτοι τοσα χρονια δουλευααν συνομοτικα και με προδοσιες τωρα θα πραξουν τα αντιθετα ; Τοτε δεν θα σταυρωναν τον Χριστον οι προγωνοι των αφεντικων τους! Οι Θεοκτωνοι ! Και λαοκτωνοι ! Και Ελλαδοκτωνοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΣ"; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΣ" ; ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΙΣΚΥΝΑΤΕ ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ 7550 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ !
  ΦΥΛΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΣΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 'Η ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ AUDITORY ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΦΛΥΑΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ . . . . ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eσυ Ελληνας δεν φενεται να εισαι ,ΕΛΛΗΝΑΣ ισον χριστιανος ορθοδος και χριστιανος ορθοδοξος ισον ΕΛΛΗΝΑΣ ειμαστε αδιασπαστοι με τους ηρωες του αθανατου 21 ορκισμενοι μεχρι θανατου !

   Διαγραφή
  2. Αφού εσύ είσαι άθεος-αντίχριστος,τι σε νοιάζει εσένα ποιός είναι ο Θεός αυτός που πιστεύει ο άλλος;Αφού δεν πιστεύεις σε Θεό τότε τι σε απασχολεί εσένα αν ο άλλος πιστεύει σε όποιον Θεό θέλει;

   Εσύ που δεν πιστεύεις σε Θεό,πώς αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει;


   Εκτός κι αν πιστεύεις σε κάποιον Θεό,οπότε να μας πεις ποιος είναι και πως στο απέδειξε.

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ . ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΕ ΤΙ ΘΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / ΕΚΤΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ/ .

   Διαγραφή
 5. 18 ΙΟΥΛΊΟΥ 2018 - 7:14 Μ.Μ -κρυφος οβριος εισαι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άρα, κάτι δεν πήγε καλά στην...επίμαχη αίτηση; που μας έβαλε και σε υποψίες, επειδή δεν αναρτήθηκε άμεσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ::: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ --ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ-- ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ::: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ:""ΠΕΙΘΕ---ΣΘΑΙ ΕΝΟΣ "", ΔΙΟΤΙ Η ""Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"" , ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.__

  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΓΕΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΛΑΥΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-- ΣΛΑΥΟΛΟΓΟΣ),

  (1): ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ" ΤΟΥ 1913, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑΣ.__

  (2): ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1148/2009 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ.__

  (3): ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΙΣΧΥΑΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (43 ΚΛΠ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ""ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ"", Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΙ-- ΝΑΤΟ'Ι'ΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ "SEEBRIG" ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ._

  ΑΥΤΟΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΑΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΑΝΘOΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ -- ΣΛΑΥΟΛΟΓΟΣ.__

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΣΘΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΙΚΟΙ ΦΙΛΟ--ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΑΤΣΙΟΣ , ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ , ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΤΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΣ ΤΟ "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ"._

  Υ.Γ.::: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 4, ΚΑΙ ΟΧΙ...13 ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣτΕ :::

  (1): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙ'ΝΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΕΙΣΑ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ , ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΠΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ".__

  (2): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ .__

  (3): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ -- ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ).__

  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΔΩ:
  http://kerberos-hellas.blogspot.com/2018/07/blog-post_18.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κατω και εξω απο δω οι εβραιομασονοσιωνιστες οι αντιχρισοι οι φονιαδες οι προδοτες οι κανιβαλοι που θελουν να διαλυσουν την ΕΛΛΑΔΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ