Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

“Θερμοπύλες”... του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα. "Κατασκευή" τής ΣΤΑΖΙ και του Κόκκαλη, ο Τσίπρας. Β΄ ΜΕΡΟΣΗ μακεδονική "καρδιά" τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια ...
 
Οι μακεδονικές "Θερμοπύλες" ΔΕΝ θα "πέσουν".
 
Οι βάρβαροι θα νικηθούν ξανά στην Ελλάδα ...γιατί ΕΤΣΙ είναι "γραμμένο" ...
 Το Α΄ΜΕΡΟΣ εδώ
Το βρόμικο '89 και η κομμουνιστική συνωμοσία.Οι Αμερικανοί λένε την εξής πολύ έξυπνη παροιμία: "Αν με γελάσεις μία φορά, είναι ντροπή σου ...αν με γελάσεις δύο φορές, η ντροπή είναι δική μου". 
 
Πόσο ντροπή πρέπει να αισθάνονται οι Έλληνες με το ΚΚΕ; ...Το άθλιο ΚΚΕ των χαφιέδων και των πρακτόρων ...
 
Το άθλιο ΚΚΕ, που, μόλις λίγες ημέρες πριν, "απείχε" δήθεν για την ψηφοφορία για την προδοσία των Πρεσπών ...Έλεος δηλαδή ...Ακόμα και η κοροϊδία έχει ένα όριο. 
 
Το ΚΚΕ των αγράμματων τεμπελχανάδων και τενεκέδων, υπό την καθοδήγηση των πονηρών Σιωνιστών, έχει εξευτελίσει τον Ελληνισμό ...Απλά πράγματα  
 
...Με τον πιο ύπουλο και αντεθνικό τρόπο ΟΠΟΤΕ μπορούσε έκανε ΚΑΚΟ στον Ελληνισμό.

Όταν οι Έλληνες "μάτωναν" στη Μακεδονία, οι ΚΚΕδες έψαχναν στα πορνεία - ανάμεσα σε χαμάληδες και σακάτηδες - ανθρώπους, για να τους μυήσουν στον κομμουνισμό τού αράγματος και της αρπαχτής, προκειμένου να τους ονομάσουν "Μακεδόνες". Όταν οι Έλληνες "μάτωναν" στη Μικρά Ασία, οι ΚΚΕδες, σύμφωνα με τη δική τους "ριζοσπαστική" δήλωση, έπαιζαν τον ρόλο τής πέμπτης φάλαγγας. 
 
Όταν το '40 οι Έλληνες "μάτωναν" στον πόλεμο κατά του φασισμού, οι ΚΚΕδες - ως γνήσια "τρωκτικά" - τρύπωσαν στις φυλακές. 
 
Όταν οι Έλληνες προσπαθούσαν να επουλώσουν τις πληγές τους από τον πόλεμο, οι ΚΚΕδες, εκτελώντας εντολές ξένων, προκάλεσαν τον Εμφύλιο ...Έναν Εμφύλιο, ο οποίος στην κορύφωσή του είχε το έγκλημα του "παιδομαζώματος".
 

Όμως, το ΚΚΕ δεν σταμάτησε εκεί. 
 
Με "κλάψα" απαίτησε και γύρισαν στην Ελλάδα όλοι οι εγκληματίες τού Εμφυλίου, τη στιγμή που το ίδιο εγκατέλειψε τα παιδιά τού "παιδομαζώματος" στους Γερμανούς "Μέγκελε" του Ανατολικού Μπλοκ ...
 
Το ίδιο ΚΚΕ συνέχισε την προδοτική του δράση στα χρόνια που ακολούθησαν και συμμετείχε και στη "συνομωσία" τού "Πολυτεχνείου", η οποία οδήγησε στην προδοσία τής Κύπρου. 
 
Αυτό το ΚΚΕ των ανθελλήνων προδοτών πάντα ήταν στη διάθεση των Σιωνιστών, οι οποίοι από την εποχή των Μακκαβαίων οραματίζονται την καταστροφή τού Ελληνισμού και της Μακεδονίας. 
 
Αυτό το ΚΚΕ - εντελώς παράνομα - συμμετείχε στην προδοτική Οικουμενική Κυβέρνηση του Μητσοτάκη. 
 
Ο ίδιος Φλωράκης, ο οποίος - προκειμένου να πάρει το κρατικό "χαρτζιλίκι" - είχε υπογράψει δήλωση μη διεκδίκησης εξουσίας, ήταν ο ίδιος που ανέλαβε να γίνει κυβερνητικός εταίρος τού Μητσοτάκη.

Κυβερνητική εξουσία στην Ελλάδα ανέλαβε ένας κοινός έμμισθος χαφιές τής KGB, που το πρώτο πράγμα που έκανε, μόλις ανέλαβε κυβερνητική εξουσία, ήταν να κάψει τους φακέλους τής Χούντας. Γιατί τόση βιασύνη; 
 
 ...Για να μην μάθει ποτέ ο λαός ότι ο χαφιές τής γειτονιάς του ήταν ο κομμουνιστής τής γειτονιάς του ...
 
Ο χαφιές τού εργοστασίου ήταν ο κομμουνιστής τού εργοστασίου ...
 
Για να μην μάθει ο λαός πως, όταν η Ασφάλεια μάζευε "βιαίως" τους κομμουνιστές, τους πήγαινε για γραφική "δουλειά" και όχι για τιμωρία. 
 
Ευκαιρία ήταν για όλους αυτούς τους χαφιέδες, μόλις βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας, να "σβήσουν" κάποια από τα βρομερά τους "ίχνη".

Αυτός λοιπόν ο ατιμώρητος εγκληματίας τού Εμφυλίου Φλωράκης ήταν εκείνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κυβερνητική εξουσία, για να εξυπηρετήσει τα σιωνιστικά αφεντικά και πραγματικούς ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ. 
 
Μέσα στα πλαίσια της συγκυβέρνησης ήταν εκείνος, ο οποίος "κάλεσε" τον γιο τού Πέτρου Κόκκαλη να "μπει" στην οικονομία και άρα στη "Διαπλοκή" τής χώρας ...
 
Υποχρεωτικά στη "Διαπλοκή", εφόσον, όταν ένας ανώτατος παράγοντας της πολιτικής εξουσίας ζητάει δημοσίως να δοθούν "δουλειές" σε έναν επιχειρηματία, αυτό από μόνο του αποτελεί "διαπλοκή" και εξ' ορισμού είναι πολιτικό έγκλημα. 
 
Οι άχρηστοι και ανίκανοι Ανώτατοι Δικαστές εκείνης της εποχής δεν κινήθηκαν ούτε για τον πρώτο λόγο ούτε για τον δεύτερο ...
 
Ούτε κάλεσαν τον Φλωράκη να τον ρωτήσουν ΓΙΑΤΙ έγινε κυβερνητικός εταίρος ούτε τον κάλεσαν να τους δώσει εξηγήσεις για το τι εννοούσε, λέγοντας να "βοηθήσουν" τον γιο τού Πέτρου.

Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας και γνωστός τεμπελχανάς τού Περισσού δρομολόγησε την "αποκατάσταση" του Κόκκαλη. 
 
Με τον πιο επίσημο τρόπο ο Γ.Γ. τού ΚΚΕ ζήτησε "βόλεμα" για τον γιο τού Πέτρου ...
 
Να επιστρέψει στην Ελλάδα ο γιος τού μεγαλύτερου εγκληματία τού Εμφυλίου και του ΚΚΕ ...
 
Ο επίσης πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Σωκράτης Κόκκαλης ...
 
Ο χαφιές από το παραπέτασμα, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έμελλε να γίνει "μεγιστάνας" ...Ο κομμουνιστής, ο οποίος "έπαιζε" στα δάκτυλά του τον καπιταλισμό.

Όταν ένας τέτοιος βρόμικος άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών "μπαίνει" με τις πλάτες των προδοτών μέσα σε ένα σύστημα και έχει ως στόχο του τη διάλυσή του, προβλέψιμη είναι η πορεία του. Πού θα πάει αυτός ο πράκτορας των ξένων υπηρεσιών και συμφερόντων; ...Στο πιο νευραλγικό σημείο τής λειτουργίας τού συστήματος ...
 
Εκεί όπου αποκτάς επαφή με την απόρρητη πληροφορία και αυτό - ως γνωστόν - είναι "χρυσάφι". Μπαίνοντας ο Κόκκαλης στον ΟΤΕ ως "προμηθευτής", μπήκε η Siemens και άρα και η ΣΤΑΖΙ στα "απόκρυφα" του ελληνικού κράτους. 
 
Από εκεί μπορούσαν να ελέγχουν τα πάντα και βέβαια τους πάντες.

Τι τους έλειπε μόλις έπιασαν τα πόστα; ...Η ευκαιρία να πυροδοτήσουν τη διαφθορά ...Έλειπε ο "εκπυρσοκροτητής". 
 
Πολύ εύκολο γι' αυτούς. 
 
Τότε - κατά "σύμπτωση" - δόθηκαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. 
 
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι αυτούς τους Αγώνες τους έδωσαν στην Ελλάδα για να την καταστρέψουν και όχι από αγάπη ή θαυμασμό για τον ελληνικό πολιτισμό. 
 
Αυτό έγινε, για να πυροδοτήσουν την "έκρηξη" της διαφθοράς. 
 
Δεν ήταν καν πρωτότυπο, εφόσον το είχαν ξανακάνει. Αν ξέρει κάποιος να "διαβάζει" ιστορία, θα γνωρίζει ότι και οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες είχαν ανάλογες συνέπειες. 
 
Βύθισαν στα χρέη το κράτος και αυτά τα χρέη μάς οδήγησαν σε εθνικές τραγωδίες. 
 
Αυτό έκαναν ξανά οι Σιωνιστές και βέβαια οι Γερμανοί υπάλληλοί τους. 
 
Έχοντας πιάσει τα "πόστα" στο μέγαρο του ΟΤΕ, μπορούσαν ν' "ακούνε" και να γνωρίζουν τα πάντα.

Ο Ελληνισμός είχε γίνει "λεία" των Σιωνιστών. 
 
Η Οικουμενική Κυβέρνηση παρέδωσε την οικονομία στη Διαπλοκή και το ΚΚΕ παρέδωσε το κράτος στη ΣΤΑΖΙ. 
 
Η Διαπλοκή στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον ΟΤΕ και τη διαπλοκή στον ΟΤΕ την ξεκίνησε ο Κόκκαλης. Η Διαφθορά στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον ΟΤΕ και τη διαφθορά στον ΟΤΕ τη διαχειριζόταν η ΣΤΑΖΙ τού Κόκκαλη. 
 
Ο ΣΤΑΖΙνός Κόκκαλης έβαλε στον ΟΤΕ τη Siemens και αυτή έφερε μαζί της ολόκληρη τη ΣΤΑΖΙ στην ύψιστης εθνικής σημασίας ΔΕΚΟ τής χώρας ...
 
Από εκεί ξεκίνησε η διαφθορά των πολιτικών, που επέτρεψε στη ΣΤΑΖΙ να βάλει ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς στο "χέρι". 
 
Από τη στιγμή που μπήκε η ΣΤΑΖΙ στο κέντρο τηλεπικοινωνιών τής χώρας, ήταν θέμα χρόνου να τα ελέγξει όλα...

...Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ ...
 
Μιλάμε για μια υπηρεσία, η οποία διατηρούσε έναν χαφιέ για κάθε έξι Ανατολικογερμανούς πολίτες ...
 
Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ, η οποία παρήγαγε αρχεία, τα οποία ξεπερνούν το σύνολο των κειμένων που γράφτηκαν στη Γερμανία από την εποχή τού Μεσαίωνα ...
 
Μιλάμε για τη ΣΤΑΖΙ, που βασάνιζε, εκβίαζε, τρομοκρατούσε και απειλούσε όποιον θεωρούσε εχθρό της. 
 
Αυτά τα κτήνη έβαλαν μέσα στον ελληνικό κρατικό μηχανισμό οι ΚΚΕδες. 
 
Μέλος αυτής της υπηρεσίας ήταν ο Κόκκαλης. 
 
Αυτή η κακοποιός "υπηρεσία" μπήκε στα πιο "νευραλγικά" πόστα τής χώρας και μπορούσε να παρακολουθεί τα πάντα ..
 
.Από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη τής χώρας ...
 
Από τον στρατιωτικό, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αξιοπιστία ενός γερμανικού όπλου, μέχρι τον στρατιωτικό που κάνει εκθέσεις για προμήθειες. 
 
Γνώριζαν ποιοι απ' αυτούς ήταν ανώμαλοι, ποιοι ήταν μοιχοί, ποιοι ήταν τζογαδόροι, ποιοι χρωστούσαν κλπ.. 
 
Με τα δεδομένα αυτά ήταν εύκολο ν' ανοίξουν τη "βεντάλια" των πληρωμών και των εκβιασμών.

Τίποτε πλέον δεν μπορούσε να τους αντισταθεί. Ακόμα και μερικοί θάνατοι, οι οποίοι τότε φαινόταν άσχετοι, μάλλον δεν ήταν τέτοιοι. 
 
Τότε οι Γερμανοί "αλώνιζαν" στην Ελλάδα.  
 
Έδιναν προς ενοικίαση συστήματα ασφαλείας στην Ελλάδα ακριβότερα απ' ό,τι κάποιες άλλες χώρες τα αγόραζαν. 
 
Πουλούσαν υποβρύχια, τα οποία, όταν δεν έγερναν, δεν είχαν μπαταρίες. Πουλούσαν άρματα μάχης χωρίς βλήματα. 
 
Αγόραζαν για ένα ευρώ τα σημαντικότερα ναυπηγεία τής Ανατολικής Μεσογείου, για να τα μεταπουλήσουν ξανά σε χρυσάφι. 
 
Αγόρασαν τον ΟΤΕ με χρήματα, τα οποία έπαιρναν πίσω, πουλώντας τα "ασημικά" του ή αρπάζοντας τον πλούτο των ασφαλιστικών του ταμείων. 
 
Πουλούσαν τραίνα με προδιαγραφές για σιδηροδρομικές γραμμές που δεν υπήρχαν.

Δεν υπάρχει αθλιότητα, που να μην την έκαναν στην Ελλάδα οι Γερμανοί. 
 
Αυτήν τη δυνατότητα τους την έδωσε ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Κόκκαλης. 
 
Έχοντας πληροφορίες - μέσω του ΟΤΕ - είχαν κατορθώσει και είχαν "διαβρώσει" ολόκληρη την ελληνική διοίκηση. Όποιος δεν ήταν δικός τους, "καθαριζόταν" σαν αυγό. 
 
Από τον ΟΤΕ ξεκίνησε όλη η Διαφθορά και η Διαπλοκή, γιατί στην πραγματικότητα οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και οι κομμουνιστές έπαιζαν μια "παρτίδα", βλέποντας τα "χαρτιά" των άλλων.

Ποιος πολιτικός θα αντιδρούσε στην προδοσία που μας οδήγησε στα σημερινά Μνημόνια; 
 
ΟΛΟΙ συνδέονται με τον ΟΤΕ και άρα όλοι είναι εκβιάσιμοι από τη ΣΤΑΖΙ. 
 
ΟΛΟΙ βρίσκονται στη λίστα τού Χριστοφοράκου, η οποία αποτελεί ένα μέρος μόνον τής λίστας τής ΣΤΑΖΙ. 
 
Η οικογένεια Μητσοτάκη; ...
 
Βουτηγμένη μέσα στην αθλιότητα ήταν ...
 
Από τα μίξερ τής Ντόρας μέχρι τα τηλεφωνικά κέντρα τού Κυριάκου. 
 
Ποιος άλλος μπορούσε ν' αντιδράσει; 
 
Ο Καραμανλής με τις ανωμαλίες του; 
 
Ο Λιάπης με τα ταξίδια του; 
Ο Σημίτης με τον πράκτορα αδερφό; Ο Βενιζέλος με τους ανεξήγητους λογαριασμούς; Για τους Εβραίους Παπανδρέου δεν υπάρχει καν θέμα. Αυτοί, ως Εβραίοι, συμμετέχουν σε όλους μηχανισμούς και μπαίνουν σε άλλες λίστες.

Ο Κόκκαλης, ο οποίος εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται ότι εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία, γνώριζε τον ρόλο του και βέβαια τις συνέπειες των πράξεών του. 
 
Γνώριζε ότι προδίδει ένα ολόκληρο κράτος και το παραδίδει σε εχθρούς του και γι' αυτό λάμβανε προκαταβολικά τα μέτρα του. 
 
Ο φόβος του είναι εμφανής σε όλες του τις ενέργειες ακόμα και σήμερα. Το σπίτι του στην Πολιτεία είναι ένα φρούριο ...
 
Ένα φρούριο, το οποίο φυλάσσεται σαν στρατιωτική βάση ...
 
Εξωτερικές περιπόλους, περιμετρική φύλαξη, κάμερες όλων των τύπων κλπ.. Γιατί όλα αυτά τα μέτρα ασφάλειας για έναν φτωχό "προλετάριο", ο οποίος με τον "κόπο" του μέσα σε λίγους μήνες έγινε μεγιστάνας; 
 
Τι φοβάται; 
 
Ποιον φοβάται και επιστρατεύει τόσα μέσα για την πανάκριβη φύλαξή του; ...
 
Τους Παοκτσίδες ή τους Παναθηναϊκούς;

Είναι προφανές πως είχε γνώση τού ρόλου του και βέβαια των απαραίτητων μέτρων που έπρεπε να πάρει, προκειμένου να τον φέρει εις πέρας. 
 
Εξαιτίας των αναγκών αυτού του ρόλου ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο. 
 
"Κρύφτηκε" στον Ολυμπιακό, για να μπορεί να κάνει χρήση τού άπειρου χρήματος που θα διαχειριζόταν, εξαιτίας τής διαφθοράς και του ξεπουλήματος. Στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός τού δόθηκε για την ασφάλειά του ...
 
Του δόθηκε από την εξουσία που τον "κάλεσε" στην Ελλάδα. 
 
Πώς διαφορετικά οι πάμπλουτοι εφοπλιστές θα άφηναν το "καμάρι" τού λιμανιού στα χέρια ενός φτωχομπινέ από το παραπέτασμα; 
 
Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν άκρως απαραίτητος για τον Κόκκαλη ...
 
Απαραίτητος, τόσο για την προσωπική του ασφάλεια όσο και για τον ρόλο του. 
 
Με λίγα χρήματα θα μπορούσε να "εξαγοράζει" λαϊκή συμπάθεια, ώστε να μην γίνεται στόχος κριτικής για την αδικαιολόγητη "επιτυχία" του. 
 
Με λίγα "μεροκάματα" θα μπορούσε ν' αποκτήσει και "ιδιωτικό" στρατό ανάμεσα στα χαϊβάνια τού φανατισμού. 
 
Τέλος, με λίγα χαρτζιλίκια θα μπορούσε να εξασφαλίσει και την "προπαγάνδα" των γραφικών κι αγράμματων Τσουκαλάδων, η οποία δεν είναι καθόλου ασήμαντη.

Το έγκλημα ήταν τέλεια στημένο. Κανένας δεν το κατήγγειλε, γιατί σε κανέναν δεν συνέφερε η καταγγελία. 
 
Όλοι είχαν μπει στον "κόλπο" τής κονόμας ...Ακόμα κι εκείνοι, οι οποίοι έχουν ως επαγγελματικό τους αντικείμενο την αναζήτηση της αλήθειας και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του λαού ...
 
Ακόμα κι εκείνοι, παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας, μπήκαν στην "κονόμα". 
 
Ποιος λοιπόν θα σταματούσε την πορεία προς την καταστροφή, όταν όλοι οι μεγάλοι εκδότες τής χώρας είχαν γίνει εργολάβοι δημοσίων έργων και παρακολουθούνταν από τη ΣΤΑΖΙ. 
 
Ποιος θα έλεγχε την εξουσία; Αυτοί πήγαιναν την εξουσία στα διεθνή δικαστήρια τις λίγες φορές που επιχείρησε να τους ελέγξει, επικαλούμενη φυσικά ασυμβίβαστα, τα οποία υπάρχουν ακόμα και στις "Μπανανίες". Όλοι εργολάβοι δημοσίων έργων ήταν ...
 
Ο κομμουνιστής Μπόμπολας ...
 
Ο δωσίλογος Λαμπράκης ...
 
Εκτός κι αν περίμενε κάποιος την καταγγελία τού Ριζοσπάστη ή της Αυγής.

 Οι κομμουνιστές έτριβαν ήδη τα χέρια τους. 
 
Αυτά, τα οποία εμείς θα βλέπαμε δεκαετίες μετά, αυτοί τα "έβλεπαν" μπροστά τους, γιατί είχαν τα "σχέδια" ...
 
Τα "σχέδια" των Σιωνιστών, τα οποία προέβλεπαν τη λήψη τής εξουσίας στην Ελλάδα από τους κομμουνιστές ...
 
Τα "σχέδια" εκείνα, τα οποία προέβλεπαν να περάσει ο έλεγχος της Ελλάδας στους χαφιέδες τού δικού τους ΚΚΕ. 
 
Όλος ο σχεδιασμός που ακολούθησε, αυτόν τον στόχο είχε. 
 
Από τη συγκυβέρνηση του '89 θα περνούσαν - σε κάποια στιγμή που θα βόλευε τα αφεντικά τους - στην κυβέρνηση. 
 
Τότε ιδρύθηκε ο Συνασπισμός τής Αριστεράς, ο οποίος ήταν σύμπραξη του ΚΚΕ και του ΚΚΕ-εσωτερικού και μοίρασε το κομμουνιστικό κόμμα σε συγκοινωνούντα δοχεία, προκειμένου να δημιουργηθεί ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα διεκδικούσε την εξουσία ...
 
"Δοχεία", τα οποία θα επέτρεπαν σε σκληρούς ΚΚΕδες, όπως ο Κοντζιάς, ο Δραγασάκης, η Δαμανάκη, ο Φίλης κλπ., να "κρύβονται" πίσω από διαφορετικά σύμβολα, ενώ στην πραγματικότητα παρέμεναν ΚΚΕδες.

Τότε "κατασκευάστηκε" και ο Τσίπρας. 
 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συνέντευξη με τη "δεξιά" Παναγιωταρέα στην κρατική τηλεόραση; 
 
Από τις χιλιάδες των παιδιών των καταλήψεων εκείνης της εποχής, μία "δεξιά" δημοσιογράφος βρήκε έναν φασίστα "Κνίτη", για να εξηγήσει σε μια προσωπική συνέντευξη μεγάλης διάρκειας τις θέσεις του στο Πανελλήνιο. 
 
Όταν υπάρχει "στήσιμο" μιας κατάστασης και στο οποίο συμμετέχουν αρκετά άτομα, το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά των ηλιθίων. 
 
Ο ηλίθιος θα προσπαθήσει αυτήν τη γνώση να την κάνει "πίστωση", για να την "καρπωθεί" στο μέλλον ...
 
Να δείξει ότι είναι διορατικός κλπ.. 
 
Η ηλίθια σ' αυτήν την περίπτωση Παναγιωταρέα "προφήτευσε" ότι ο κνίτικος "παπαγάλος", που είχε απέναντί της, δεν θα γινόταν απλός πολιτικός, αλλά αρχηγός τού κόμματός του ...
 
Μιλάμε για την "Πυθία" με το άσπρο τσουλούφι.

Ο Τσίπρας είναι στην κυριολεξία μία "κατασκευή" τής ΣΤΑΖΙ και του Κόκκαλη. 
 
Μιλάμε για κανονική "κατασκευή". Η πρωθυπουργική θέση γι' αυτόν ήταν ένας ρόλος και όχι ένας στόχος. 
 
Προετοιμάστηκε γι' αυτόν τον ρόλο και δεν αγωνίστηκε για την κατάκτησή του. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάει για "Γενάρηδες" και "Φλεβάρηδες" με τη "φωνή" τού Παπανδρέου σαν γιδοβοσκός από τα Κιούρκα. 
 
Δεν είναι ανταγωνιστικός, ώστε να έχει κερδίσει τη θέση του μέσα από μάχες με ομοίους του. Δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις. 
 
Με τις γνώσεις τού εξυπνάκια τού Γυμνασίου πορεύεται στη ζωή του και γι' αυτό καταλήγει άλλες φορές στη "Λέσβο" και άλλες φορές στη "Μυτιλήνη". 
 
Μιλάμε για αστοιχείωτο άνθρωπο, που, όπως αποδείχθηκε και με την όψιμη "αγγλομάθειά" του, δεν καταλαβαίνει ούτε καν πότε αγνοεί ένα θέμα. 
 
Μιλάμε για μπετόβλακα, όπως θα έλεγαν και τα μέλη των αγαπημένων του δεκαπενταμελών. Αυτό μας κάνει να αμφιβάλουμε ακόμα και για την νομιμότητα της εισαγωγής του στο Πολυτεχνείο. Για τα μαθήματα δεν το συζητάμε καν ...
 
Όπως όλοι οι "καθωσπρέπει" Κνίτες, ούτε καν το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να έχει διαβάσει.

Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε πεπεισμένοι πως αποτελεί μια "κατασκευή", η οποία επιλέχθηκε από πολύ μικρή ηλικία και γενικώς "λούφαρε", γνωρίζοντας το μέλλον της ...
 
Μια "κατασκευή" από τους ειδικούς των κομμουνιστικών "παιδομαζωμάτων" ...
 
Ένας "γενίτσαρος", που, από τότε που υπάρχει, έχει ταυτίσει τη δική του προσωπική "επιτυχία" με την καταστροφή τού Ελληνισμού. 
 
Στη συνέχεια αυτός ο "εκλεκτός" τής ΣΤΑΖΙ "διορίστηκε" αρχηγός στο ΚΚΕ-εσωτερικού, το οποίο με τις "μεταλλάξεις" και τις "μεταμφιέσεις" που υπέστη εμφανίστηκε σαν δήθεν δημοκρατικό ΣΥΡΙΖΑ των Μπολσεβίκων τού ΚΚΕ. 
 
Αυτό το "κατασκεύασμα" της ΣΤΑΖΙ ήταν εκείνο που έλεγε "go back madam Merkel" στη ΣΤΑΖΙνή Καγκελάριο. 
 
Αντιλαμβανόμαστε κι από πού πήρε το "ερώτημα" του δημοψηφίσματος ο εκλεκτός τής ΣΤΑΖΙ. 
 
Αντιλαμβανόμαστε από πού παίρνει την αυτοπεποίθησή του ένας τέτοιος τενεκές, για να νομίζει πως είναι Too Hard to die.

Με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα επαναλήφθηκε η μόνιμη πρακτική τους ...Επαναλήφθηκε αυτό, το οποίο λέγαμε στην αρχή ως "τυφλοσούρτης" ...
 
Τους αρκεί ακόμα και με ψέματα ν' αρπάξουν την εξουσία και μετά έχουν τον τρόπο τους να τη διαχειρίζονται. 
 
Πάντα υπάρχουν οι Μπολσεβίκοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα όργανα εκείνα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν αντιδημοκρατικά και πάντα θα υπάρχουν και τα χαϊβάνια εκείνα, τα οποία θα νομίζουν ότι "δικαιώνονται" ιδεολογικά. 
 
Στην πραγματικότητα πέτυχαν αυτό, το οποίο πριν μερικές δεκαετίες θα φαινόταν απίθανο. 
 
Με την πετυχημένη μέθοδό τους "έκλεψαν" την εξουσία στην Ελλάδα. 
 
Όπως είχαν βάλει μια συμμορία Μπολσεβίκων να κυβερνά τη χαώδη Ρωσία ή μια άλλη συμμορία Ναζιστών να κυβερνά την ταραγμένη Γερμανία, έτσι έκαναν και στην Ελλάδα. 
 
Σε μια Ελλάδα, η οποία βυθιζόταν στα Μνημόνια, φώναξαν - ψευδώς - "σωσίβιο" και έκλεψαν την εξουσία. 
 
Οι άνθρωποι των τοκογλύφων - και με την άδεια αυτών - φώναξαν εναντίον τους και "έκλεψαν" την εξουσία...

...Αυτό, το οποίο ονειρεύονταν από την αρχή. 
 
Το δικό τους κόμμα-συμμορία θα τους παρέδιδε τη λεία που επιθυμούσαν ...
 
Περί αυτού πρόκειται ...
 
Το ίδιο το ΚΚΕ είναι αυτό, το οποίο σήμερα ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους ...
 
Η παραφυάδα τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια ...
 
Το ΚΚΕ-εσωτερικού ...
 
Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. 
 
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. 
 
Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "παραγωγή" τού ΚΚΕ ...
 
Υψηλής "ποιότητας" παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ ...
 
"Παιδιά" τού χαφιέ Φλωράκη ...
 
"Ομογάλακτοι" με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα ...
 
Θαυμαστές τού ίδιου Λένιν και του ίδιου Στάλιν. 
 
Καθαροί επαγγελματίες Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.

Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...
 
Ο πρώην "Συνασπισμός" ...
 
Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...
 
Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...
 
Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού ...
 
Το ΚΚΕ, το οποίο - από ιδρύσεώς του - πληρώνεται από ξένους, για να ενεργεί υπέρ των συμφερόντων τους και κανένας φορέας τής κρατικής εξουσίας δεν μπορεί να εισέλθει στο "άβατο" του Περισσού, ώστε να το ελέγξει στα οικονομικά του. 
 
Αυτό το ΚΚΕ ανέλαβε να ολοκληρώσει την προδοσία. 
 
Απλά, όπως συμβαίνει με όλους τους σοβαρούς "συνωμότες", προστατεύονται, για να επιβιώσουν στο μέλλον. 
 
Θα "ξοδέψουν" για την προδοσία το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα προστατεύσουν το ίδιο το ΚΚΕ.

Αυτό είναι το κόλπο. 
 
Θα προστατεύσουν την "πληγή", η οποία τους βοηθά να "αρρωσταίνουν" και να ελέγχουν την Ελλάδα. 
 
Θα τη διατηρήσουν ατόφια και χωρίς καμία φθορά. Πέρα από ευρωπαϊκούς νόμους και καταδίκες του κομμουνισμού το ΚΚΕ θα συνεχίσει να υφίσταται. 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα "πουκάμισο" φιδιού που θα θυσιαστεί και το "φίδι" θα συνεχίσει να υπάρχει. 
 
Στη χειρότερη γι' αυτούς περίπτωση οι Έλληνες θα "χτυπάνε" και θα καταριούνται κάτι αναλώσιμο, το οποίο δεν έχει καμία αξία για τον ιδιοκτήτη του από τη στιγμή που έκανε τη δουλειά του. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ στην ψηφοφορία για το "Μακεδονικό" απείχε ...
 
Απείχε αυτός, ο οποίος δημιούργησε το ζήτημα αυτό, για να έχει "άλλοθι" εκείνος, ο οποίος δρομολόγησε τον "φόνο" ...
 
Απείχε για τις ανάγκες τής "παράστασης", εφόσον όλοι γνωρίζουμε πως, αν χρειαστούν οι ψήφοι του, θα τις δώσει ...
 
Το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο περιφρούρησε τη Βουλή μέχρι να υπογραφούν τα Μνημόνια υποτέλειας.

Το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια δημιούργησε το "Μακεδονικό" ζήτημα και αυτό σήμερα - αγνοώντας τον Ελληνισμό - παραδίδει τη Μακεδονία στα χέρια των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ. 
 
Ο κομμουνισμός για άλλη μία φορά αποδείχθηκε το καλύτερο "εργαλείο" των Σιωνιστών ...
 
Ένα "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές και κινείται από τα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ στο Βερολίνο. 
 
Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις μάς λένε οι Κινέζοι και στη προκειμένη περίπτωση μία φωτογραφία είναι χίλιοι τόμοι κειμένου: Η παράδοση της Μακεδονίας έγινε από τους κομμουνιστές σε έναν Σιωνιστή και έναν Γερμανό. 
 
Στην εποχή τού θριάμβου τού καπιταλισμού και της γενικής καταδίκης τού κομμουνισμού, τη μοίρα τής Ελλάδας την έχουν στα χέρια τους κομμουνιστές ...
 
Κομμουνιστές είναι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ, αλλά και η Μογκερίνι ...
 
Σκουπίδια τού κομμουνισμού υποταγμένα στα αφεντικά τού Σιωνισμού και της ΣΤΑΖΙ.

Το όνειρο του Σιωνισμού έγινε πραγματικότητα. 
 
Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα τα σκουπίδια τού γκέτο τής Θεσσαλονίκης δεν θα φαντάζονταν ότι θα υπήρχε πιθανότητα να έχουμε αυτήν την εξέλιξη ...
 
Η συμμορία, η οποία παρίστανε τους "ιδεολόγους" κομμουνιστές, να έφτανε στο σημείο να κυβερνά την Ελλάδα και να την υποτάσσει στα συμφέροντά τους. 
 
Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Μακκαβαίων δεν θα έβλεπαν τους ίδιους τους Έλληνες να παραδίδουν σε έναν βρομιάρη Εβραίο την ελληνική "ψυχή" τής Μακεδονίας. 
 
Αυτήν την "ηδονή" τούς πρόσφεραν τα κομμουνιστικά σκουπίδια, που παριστάνουν τους πολιτικούς.


Η αποκάλυψη του σχεδιασμού.

Ο χρόνος είναι μεγάλος "μαρτυριάρης", όταν πρέπει ν' αποκαλυφθούν σχέδια, τα οποία έχουν μεγάλη διάρκεια εξέλιξης. 
 
Όλα όσα βλέπουμε σήμερα δεν είναι αποτελέσματα τύχης ή λαθών των Ελλήνων, οι οποίοι έζησαν "πάνω" από τα όριά τους. 
 
Εδώ που φτάσαμε σήμερα φτάσαμε με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό. 
 
Η Ελλάδα από την αρχή μπήκε σε ένα συνωμοτικό σχέδιο, που στόχο του είχε να τη μετατρέψει σε επαρχία χρέους ...και, ως γνωστόν, όποιος χρωστά δεν είναι ελεύθερος στο να παίρνει τις αποφάσεις του. 
 
Όλα αυτά πλέον είναι ορατά απ' όλους. 
 
Με τους παλιούς δωσίλογους αλυσόδεσαν την Ελλάδα στα χρέη και στη συνέχεια αυτά τα χρέη θέλησαν να τα μετατρέψουν σε εθνικό "ακρωτηριασμό" με τους δικούς τους κομμουνιστές.

Γνώριζαν δηλαδή ότι μπορούσαν να "φορτώσουν" με χρέη την Ελλάδα μέσω των αστών πολιτικών, αλλά γνώριζαν επίσης ότι αυτοί δεν είχαν τη δύναμη να προδώσουν σε αυτόν τον βαθμό την πατρίδα τους. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο στην κρίσιμη στιγμή χρησιμοποίησαν τους δικούς τους κομμουνιστές. 
 
Οι αστοί πολιτικοί τούς ήταν χρήσιμοι μέχρι το "δέσιμο" της Ελλάδας και από εκεί και πέρα θα αναλάμβαναν οι κομμουνιστές "σφαγείς". 
 
Δεν ήταν πολύπλοκο το σχέδιο, αν σκεφτεί κάποιος τις υποδομές αυτών που αναφέρουμε. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο ήρθε ο Κόκκαλης και "διαπλέχθηκε" με την πιο κερδοφόρα κρατική επιχείρηση, η οποία έλεγχε και τις επικοινωνίες τού ελληνικού λαού.

Η ΣΤΑΖΙ - μέσω του ΟΤΕ - "παγίδεψε" όλο το πολιτικό σκηνικό. 
 
Φυσικό είναι από εκεί και πέρα ένα "ξεπούλημα", που δρομολογούσε το ΠΑΣΟΚ, να το ολοκληρώνει η ΝΔ, και το αντίστροφο. 
 
Κανένας δεν μπορούσε να αρνηθεί την "υπογραφή" του, γιατί όλοι ήταν διεφθαρμένοι ή "πιασμένοι" από τη ΣΤΑΖΙ και τις πληροφορίες της. 
 
Είτε επειδή κάποιος τα "έπαιρνε" είτε επειδή ήταν ανώμαλος, όλοι υποτάσσονταν στις επιθυμίες τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens. 
 
Όταν θα έφτανε η ώρα, αυτά τα χρέη θα γίνονταν ένα "μαχαίρι", το οποίο θα έμπαινε στο "λαιμό" τής Ελλάδας ...Υπομονή χρειαζόταν, για να μεγαλώσουν τα χρέη σε βαθμό τέτοιο, που να ακινητοποιήσουν την Ελλάδα εντελώς ...Μετά θα άρχιζαν οι απαιτήσεις των "σφαγέων".

Μιλάμε για μια ιστορία, η οποία θυμίζει τον "Έμπορο της Βενετίας". 
 
Οι Εβραίοι - όπως και ο Εβραίος Σάιλοκ - ήταν αυτοί, οι οποίοι θα έδιναν δάνειο με "αντιπαροχή" το "κρέας". Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους. Όταν ο δανεισμός ξεφεύγει από την οικονομική λογική κι αυτό που ζητάει ως "αντιπαροχή" είναι κάτι το διαφορετικό από το χρήμα, τότε μιλάμε για έγκλημα. 
 
Όπως είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς ως "αντιπαροχή" την εκπόρνευση μιας γυναίκας, άλλο τόσο είναι έγκλημα για χρέη να ζητάς από έναν λαό να χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα ...Περί αυτού πρόκειται. 
 
"Φόρτωσαν" τον ελληνικό λαό εν αγνοία του με δάνεια, ώστε σε κάποια στιγμή να ζητήσουν το "κρέας" τού ελληνισμού. 
 
Από την αρχή αυτό επεδίωκαν ...
 
Επεδίωκαν να δημιουργήσουν χρέη, τα οποία θα ήταν μαθηματικά αδύνατον να εξυπηρετηθούν μέσα από τη φυσιολογική οικονομική λειτουργία. 
 
Όταν δανείζεις ένα εκατομμύριο ευρώ σε μια όμορφη εργάτρια με μισθό 700 ευρώ, πού αποβλέπεις; ...
 
Αυτό ακριβώς έγινε. Ακόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον "φορτίο", πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το "φόρτωμα" αυτό. 
 
Ποιοι ήταν αυτοί;...

...Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. 
 
Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά "σκουπίδια". 
 
Στη συνέχεια την Ελλάδα την "εκβίαζαν" οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ ...
 
Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. 
 
Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς "μοχλούς" τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς επίφοβους πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού "άξονα". 
 
Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν "απατεώνες" συλλήβδην τους Έλληνες.

Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό, προκειμένου να την οδηγήσουν στην "αυτοχειρία". 
Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την "αυτοκτονία" της και αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών - και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων - λειτούργησε εντελώς αντίθετα απ' αυτούς; 
 
Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; ...Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος "στοχαστής" ...Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. 
 
Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη ...
 
Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτή δεν είναι εν συντομία η "πορεία" που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; 
 
Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές τού "εγκλήματος" εις βάρος τής Ελλάδας; 
 
Αυτοί δεν είναι οι βασικοί και μόνοι θήτες ενός τρομερού εγκλήματος -  όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου;

Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα - πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. - εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. 
 
Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. 
 
Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; ...
 
Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής ... 
 
Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ
 
Αυτοί οι σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές ...δηλαδή στους εαυτούς τους.

Μιλάμε για έγκλημα πρωτοφανούς εντάσεως ...
 
Έγκλημα πραγματικό με πραγματικά θύματα, εφόσον συνέβησαν στην Ελλάδα καταστάσεις, οι οποίες άπτονται των νόμων περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. 
 
Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτόνησαν από την οικονομική κρίση στην οποία βύθισαν τη χώρα εγκληματίες τοκογλύφοι. 
 
Μιλάμε για δημογραφική κατάρρευση, εφόσον οι νεαρής ηλικίας Έλληνες έπαψαν να έχουν τις στοιχειώδεις δυνατότητες επιβίωσης και άρα δημιουργίας οικογένειας. 
 
Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες νέους, οι οποίοι εγκατέλειψαν μόνιμα την πατρίδα τους. Όλα αυτά συνέβησαν από τους τοκογλύφους. 
 
Έβαλαν μια χώρα στο Μνημόνιο-σφαγείο, για να τη ρημάξουν. 
 
Λεηλάτησαν τα πάντα. 
 
Αυθαίρετα την έβαλαν στα Μνημόνια με ένα επίσης αυθαίρετο όριο του 110% τού χρέους σε σχέση με το ΑΕΠ και μέσα σε μία δεκαετία με την πολύ "σωτηρία" το έφτασαν στο 180%. Το πιο τραγικό όμως είναι η "ποιότητα" αυτών των αριθμών. 
 
Το 110% τού χρέους ήταν "αέρινο" - σε μεγάλο βαθμό ομολογιακό - και με τη χώρα με γεμάτα ασφαλιστικά ταμεία και με ένα δημόσιο κεφάλαιο που άγγιζε τα 200 δις σε αξία. Σήμερα το χρέος είναι 180% καθαρά ενυπόθηκο, τα ασφαλιστικά ταμεία άδεια και το δημόσιο κεφάλαιο ξεπουλημένο.

Μιλάμε για έγκλημα προμελετημένο ...Η πρώτη φορά που το ΔΝΤ - και κατά παράβαση του ιδρυτικού του καταστατικού - ανέλαβε τη "σωτηρία" ενός κράτους μέσω του δανεισμού, χωρίς προηγουμένως να έχει "κουρέψει" το χρέος του. 
 
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. 
 
Μόνον στην περίπτωση της Ελλάδας ανέλαβε το ΔΝΤ να δώσει δάνεια σε "ακούρευτο" χρέος. 
 
Ο Εβραίος Στρος Καν ήταν αυτός, ο οποίος πήρε αυτήν την απόφαση, αδιαφορώντας για την ίδια τη λογική ύπαρξης του ΔΝΤ. 
 
Με αυτόν συνεργάστηκε ο Εβραίος Παπανδρέου. 
 
Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και καταστροφικές. 
 
Αυτά είναι πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία. Τέτοια λεηλασία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τόσο συγκεκριμένους ανθρώπους δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στην ιστορία αυτού του κόσμου ...
 
Μιλάμε για απώλειες πολέμου.

Στο μέγα αυτό έγκλημα πρωταγωνίστησε η σιωνιστική Γερμανία. 
 
Η Γερμανία, ως κράτος, έκανε ό,τι χειρότερο, ελεεινότερο και πιο ύπουλο μπορεί να κάνει ένα κράτος σε ένα άλλο κράτος. Υπό τις εντολές των Σιωνιστών το υποταγμένο γερμανικό κράτος - απολύτως οργανωμένα και με έναν πραγματικό στρατό πραγματικών πρακτόρων - οδήγησε στη χρεοκοπία την Ελλάδα. Στη συνέχεια - και προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο ελληνικός λαός και να μην αντιδράσει - τη συκοφάντησε και τη δυσφήμισε παγκοσμίως. 
 
Όταν την "αλυσόδεσε" με το Μνημόνιο, ήταν η πρώτη που έσπευσε να επωφεληθεί από τη λεηλασία ενός κράτους χρεοκοπημένου.

Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε κανείς απ' αυτούς τους εγκληματίες τις ανθρώπινες απώλειες που μπορεί να συνεπαγόταν αυτό το πρωτοφανούς εντάσεως κοινωνικό έγκλημα. 
 
Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία και βύθισαν στην απελπισία και στη φτώχεια τον ελληνικό λαό. 
Ισοπέδωσαν τα πάντα και λεηλάτησαν ό,τι πολύτιμο απέμεινε ...
 
Από δίκτυα υποδομών μέχρι τουριστικό κεφάλαιο. 
 
Από τηλεπικοινωνίες μέχρι λιμάνια και αεροδρόμια, οι γερμανικές "ακρίδες" δεν άφησαν τίποτε. Μαζί μ' αυτούς και οι Εβραίοι τοκογλύφοι. 
 
Άρπαξαν τις κρατικές τράπεζες, άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα απειλούν με πλειστηριασμούς τα σπίτια των πολιτών. 
 
Μέχρι και ο Εβραίος γαμπρός των Κλίντον "κονόμησε" από την ελληνική τραγωδία.

Το ΚΚΕ την κρίσιμη εκείνη ώρα τούς ήταν και πάλι χρήσιμο με τον βρόμικο ρόλο του. 
 
Αυτό το ίδιο ΚΚΕ την ώρα των Μνημονίων - τότε που ο ελληνικός λαός έψαχνε λύση πατριωτική - με μια προβοκάτσια "βραχυκύκλωσε" κάθε προσπάθεια. 
 
Έχοντας μπει το σύστημα σε υπέρτατο συναγερμό, έπαιξε το καλό του το "χαρτί" ...
 
Ενεργοποίησε στην Ελλάδα τον σχεδιασμό τής Βαϊμάρης και έβαλε μέσα στην ελληνική Βουλή το "αδελφό" ναζιστικό κόμμα τής Χρυσής Αυγής ...
 
Το ΚΚΕ ήταν αυτό, το οποίο έβαλε μέσα στη Βουλή τη Χρυσή Αυγή, ώστε να "βραχυκυκλώσει" την αντίδραση έξω στους δρόμους ...
 
Έβαλε έναν γραφικό φασίστα μέσα στη Βουλή, ώστε να εμφανίζονται οι Μπολσεβίκοι σαν Δημοκράτες ...Έβαλε μέσα στη Βουλή έναν "ναζιστή", ώστε να μπλοκάρει τη λειτουργία της.

Με αυτό το φασιστικό κόμμα προσπάθησαν να "λερώσουν" κάθε λαϊκή αντίδραση. 
 
 Ο λαός παρ' όλο που υπέφερε για αρκετά χρόνια, δεν έβρισκε λύσεις - και νέα πρόσωπα να τις εκφράσουν—, γιατί πάντα οι χρυσαυγίτες, φορτωμένοι με κρατικό χρήμα και μέσα, "έτρεχαν" να "καπελώσουν" την κατάσταση. 
 
Ό,τι καλό και χρήσιμο ακουγόταν στην κοινωνία, το έπαιρνε η Χρυσή Αυγή και το "ακύρωνε", εφόσον, και μόνον που το εξέφραζε αυτή, το μετέτρεπε αυτόματα σε "κακό" και "άχρηστο". 
 
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής κάποιος ναζιστής τής Χρυσής Αυγής θα δώσει την ευκαιρία στους κομμουνιστές προδότες να "υμνήσουν" τη Δημοκρατία και την Ελλάδα.
 
 Την ώρα δηλαδή που οι κομμουνιστές θα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για τις προδοσίες τους, όλο και κάποιος ναζιστής χρυσαυγίτης θα τους "σώσει", τινάζοντας τη συζήτηση στον "αέρα" ...Αυτός είναι ο ρόλος τους και γι' αυτό πληρώνονται. 
 
Έτσι φτάσαμε στη σημερινή αθλιότητα, χωρίς ο κόσμος ν' αντιδράσει.

Γνωρίζοντας πλέον οι Σιωνιστές ότι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν εξουθενωθεί, επιχειρούν σήμερα το τελειωτικό "χτύπημα" ...
 
Χρήματα έναντι εθνικής κυριαρχίας ...
 
Μιλάμε για πραγματική τραγωδία τύπου "Έμπορου της Βενετίας" ...
 
Με τον Μοσκοβισί να ενσαρκώνει σήμερα έναν σύγχρονο Σάιλοκ, ο οποίος πιέζει για "ακρωτηριασμό" έναντι χρέους. 
 
Με τον Μοσκοβισί ζητάνε από την Κυβέρνηση το "κρέας" τού Ελληνισμού ...
 
Ο Μοσκοβισί, ο οποίος δεν είναι κάποιος τυχαίος ...
 
Είναι απόγονος των αντίστοιχων "Μπεναρόγια" τής Ρουμανίας. 
 
Η οικογένειά του ήταν από αυτές που "θεμελίωσαν" τον "σωτήριο" κομμουνισμό στη Ρουμανία και άρα έχει απόλυτη γνώση τής κατάστασης στην περιοχή. 
 
Αυτός ο Σιωνιστής έρχεται σήμερα και ανταλλάσσει χρήματα με τη "σάρκα" τής Ελλάδας.

Αυτός ο Σιωνιστής έρχεται σήμερα και "διαπραγματεύεται" με την Κυβέρνηση. 
 
Ποια Κυβέρνηση; ...Τη δική τους Κυβέρνηση ...
 
Αυτήν που έφτιαξαν οι Μπολσεβίκοι και ο Κόκκαλης ...
 
Την Κυβέρνηση μιας παραφυάδας τού ΚΚΕ, και άρα τού ίδιου του ΚΚΕ ...
 
Την Κυβέρνηση του κόμματος του Μπεναρόγια ...
 
Την Κυβέρνηση του κόμματος αυτού, το οποίο απήγαγε και βασάνισε χιλιάδες Ελληνόπουλα μέσα το κομμουνιστικό μπλοκ ...
 
Την Κυβέρνηση που οι Σιωνιστές μπορούν να εκβιάζουν μέχρι θανάτου ...
 
Την μόνη ελληνική Κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει σε προδοσία τής Μακεδονίας.

Περί αυτού πρόκειται. Θέλουν να μετατρέψουν την οικονομική καταστροφή, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν, σε εθνική καταστροφή. 
 
Αυτό γίνεται μόνον με προδοσία. 
 
Είναι καθαρή προδοσία τής Μακεδονίας η σημερινή συμφωνία. 
 
Όταν δέχεσαι ότι υπάρχει "Βόρεια Μακεδονία", εξυπακούεται ότι δέχεσαι πως υπάρχει και "Νότια Μακεδονία". 
 
Όταν αυτή η "Βόρεια Μακεδονία" προσδιορίζει "εθνικότητα", εννοείται ότι η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να περιοριστεί από σύνορα και άρα αφορά ΟΛΟΥΣ όσους για τον οποιονδήποτε λόγο φέρουν τον "τίτλο" αυτόν, ο οποίος παύει πλέον να είναι μόνον γεωγραφικός. 
 
Στο μέλλον, δηλαδή, ο κάθε Έλληνας Μακεδόνας - από τη στιγμή που θα γεννιέται - θα έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα ...
 
Με ένα τεράστιο τεχνητό δίλημμα: ...
 
Τι είναι ο ίδιος εθνικά; ...Μακεδόνας ή Έλληνας; ...
 
Με ποιους θα πρέπει να "ταυτίζεται"; ...
 
Με τους βόρειους ή με τους νότιους; ...
 
Σε ποια ιδιότητα και σε ποια σχέση θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα;

Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο γι' αυτούς. 
 
Γιατί; ...Γιατί, όταν ο χρόνος θα αφεθεί να ωριμάσει την κατάσταση, θα ξεκινήσει η επόμενη φάση τού σχεδιασμού ...
 
Η φάση τού διχασμού τής μακεδονικής κοινωνίας και η ενεργοποίηση των εσωτερικών συγκρούσεων. 
 
Όταν θα έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες τη "μακεδονική" "ταυτότητα" των Σκοπιανών κι ο κόσμος όλος θα τους αναγνωρίζει σαν "Μακεδόνες", θα αρχίσουν οι προκλήσεις ...Προκλήσεις, όμως, οι οποίες θα έχουν πάντα ως στόχο την ελληνική Μακεδονία. 
 
Εφόσον δέχεσαι την ύπαρξη της "Βόρειας Μακεδονίας" και τυχαίνει να κατοικείς λίγο πιο νότια απ' αυτήν, άρα είσαι κάτοικος της "Νότιας Μακεδονίας". 
 
Από εκεί και πέρα εύκολα τα προβοκατόρικα ερωτήματα: Γιατί κατοικείς τη "Νότια Μακεδονία", εφόσον δεν είσαι "Μακεδόνας"; 
 
Τι είσαι; Έλληνας ή Πόντιος. 
 
Με ποια ιδιότητα είσαι στη "Νότια Μακεδονία"; 
 
Μήπως είσαι κατακτητής; 
 
Μήπως καταδυναστεύεις τους ντόπιους "Μακεδόνες"; 
 
Όλα αυτά - με τα μέσα που διαθέτουν οι Σιωνιστές - είναι εύκολο να παρουσιαστούν όπως τους βολεύουν.
 

Θέμα χρόνου είναι γι' αυτούς να το κάνουν ...Θα το κάνουν, γιατί στόχος τους είναι η "Νότια Μακεδονία" ...
 
Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη, την οποία οι Εβραίοι - και ο Μπουτάρης - αντιλαμβάνονται σαν εβραϊκή πόλη ...
 
Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την "επαφή" της με το Αιγαίο ...Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή "διαπραγμάτευση". 
 
Αν πάρουν τον όρο "Μακεδόνας", αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό "βήμα" ...
 
Δεν αποτελεί δηλαδή "υποχώρησή" τους - ή κάποιου είδους "απώλεια" - η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ...
 
Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα ...
 
Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η "υποχώρησή" τους αυτή...

...Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν ν' αρπάξουν την ιδιότητα του "Μακεδόνα". 
 
Γιατί; ...Γιατί χρειάζονται τον όρο "Μακεδόνας" απολύτως "γυμνό" από την ελληνικότητά του ...
 
Γιατί αυτόματα - και χωρίς ν' αλλάξει το παραμικρό δεδομένο - οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές "μειονότητες" της Μακεδονίας ...
 
Μία ακόμα μειονότητα ανάμεσα στη βουλγαρική, την αλβανική, την εβραϊκή ή αυτή των Ρομά. 
 
Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι - με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό - να τους κάνουν πραγματική "μειονότητα" μέσα σε μία διεθνοποιημένη "Μακεδονία".


Πραγματικές Θερμοπύλες με έναν "αόρατο" εχθρό.Απέναντι σ' αυτόν τον τρομερό αντίπαλο με το οργανωμένο σχέδιο μάχης στέκονται σήμερα οι Έλληνες ...στην κυριολεξία ανοργάνωτοι. 
 
Προδομένοι από τις ηγεσίες τους δεν μπορούν ν' αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική άμυνας. 
 
Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν έχεις προδότες "ηγέτες" όπως τον Τσίπρα ή τον Κοντζιά; 
 
Πώς είναι δυνατόν να ελπίζεις σε αλλαγή, όταν η επόμενη επιλογή είναι η "ρεαλίστρια" οικογένεια Μητσοτάκη; 
 
Πώς είναι δυνατόν ν' αντισταθείς, όταν ακόμα και μια μαζική διαμαρτυρία υποβαθμίζεται και λοιδορείται απ' αυτούς, οι οποίοι κέρδισαν τις εκλογές, "γλείφοντας" τον κυρίαρχο λαό; 
 
Πώς θα αμυνθεί αυτός ο κυρίαρχος λαός, όταν ξαφνικά "υποβαθμίζεται" και από κυρίαρχος και σοφός γίνεται "ετερόκλητος όχλος", που καθοδηγείται από φασίστες; Πώς είναι δυνατόν να κερδίσεις μια μάχη, αν δεν "βλέπεις" τον εχθρό σου;

Αυτός ακριβώς είναι σήμερα ο μέγας κίνδυνος στη Μακεδονία. 
 
Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι "εχθροπραξίες" και οι Έλληνες - ειδικά της Μακεδονίας—, οι οποίοι θα δέχονται τα "χτυπήματα", δεν θα γνωρίζουν καν ποιοι είναι οι εχθροί τους ...
 
Εχθροί τους είναι πάντα οι κομμουνιστές ...Αυτοί, οι οποίοι πολιτισμικά βρίσκονται "απέναντι" στον Ελληνισμό και είναι δημιουργήματα και συνοδοιπόροι τού βαρβαρικού Σιωνισμού. 
 
Δεν μπορείς να νικήσεις ένα μολυσματικό "πύον", το οποίο σε απειλεί με θάνατο, αν δεν στραφείς εναντίον τής "πληγής" που το "παράγει". 
 
Αυτήν τη στιγμή οι κομμουνιστές μπορούν και απειλούν τη Μακεδονία, γιατί υπάρχει το μόνιμα μολυσματικό "ΚΚΕ", το οποίο τους αναπαράγει, τους τροφοδοτεί και τους κατευθύνει. 
 
Αυτό το ΚΚΕ κατευθύνουν οι Σιωνιστές ως "πέμπτη φάλαγγα" μέσα στην Ελλάδα και εναντίον τού Ελληνισμού.

Οι κομμουνιστές είναι οι αντίπαλοι των Ελλήνων στη Μακεδονία. 
 
Οι ατιμώρητοι κομμουνιστές όλων των Βαλκανίων ...
 
Οι Βούλγαροι κομμουνιστές τής FYROM, όπως ο Ιβανόφ ή ο Ζάεφ ...
 
Οι Αλβανοί κομμουνιστές τής FYROM, όπως ο Νζαφέρι. 
 
 
Αυτοί παίζουν τα κομμουνιστικά "παιχνίδια" εις βάρος όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά εις βάρος όλων των εθνών τής περιοχής. 
 
Πώς να μην τα "παίξουν", όταν υπάρχει ασφάλεια κι αυτοί οι οποίοι θίγονται είναι όμοιοι τους και δεν αντιδρούν; 
 
Παίζουν "παιχνίδια" εις βάρος τής Βουλγαρίας με τη μεγαλύτερη μειονότητα στη FYROM, γιατί ηγέτης τής Βουλγαρίας είναι ο κομμουνιστής Μπορίσοφ. 
 
Παίζουν "παιχνίδια" εις βάρος τής Αλβανίας με τη δεύτερη μεγαλύτερη μειονότητα στη FYROM, γιατί ηγέτης τής Αλβανίας είναι ο κομμουνιστής Ράμα ...
 
Η "αποθέωση" του καπιταλισμού και της Δημοκρατίας στα Βαλκάνια ...Το "λούνα-παρκ" των Σιωνιστών στην Ευρώπη.

Όμως, οι χειρότεροι όλων είναι οι Έλληνες κομμουνιστές ...
 
Αυτοί, που, για να εξυπηρετήσουν τους Σιωνιστές, προκάλεσαν το Εμφύλιο έγκλημα ...
 
Αυτοί, οι οποίοι απήγαγαν και στη συνέχεια "κατασκεύασαν" στην Ανατολική Γερμανία - με βία και χημεία - τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων ...
 
Αυτοί είναι οι πραγματικοί ανθέλληνες ...
 
Οι πιο ανθέλληνες όλων των εποχών. 
 
Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό: Δεν υπάρχει πολιτισμός ή λαός, που να μην έχει "αγκαλιάσει" και ως εκ τούτου να μην έχει εντάξει τον Αλέξανδρο στις φωτεινές σελίδες τής ανθρώπινης ιστορίας ...Κανένας στον κόσμο. 
 
Οι μόνοι, που τον θεωρούν "σφαγέα" των λαών, είναι οι Έλληνες κομμουνιστές ...
 
Οι αγράμματοι τενεκέδες, οι οποίοι υπηρέτησαν ένα φασιστικό σύστημα, το οποίο εν καιρώ ειρήνης σκότωσε πάνω από 100.000.000 ανθρώπους και θεωρούν "σφαγέα" έναν πολεμιστή, ο οποίος πολέμησε απέναντι στους στρατούς των πιο σκοτεινών συστημάτων...

...Οι τενεκέδες Γλέζοι, οι οποίοι υπηρέτησαν ένα σύστημα, μέσα στα οποίο ο αδερφός χαφιέδιζε τον αδερφό, θεωρούν "σφαγέα" έναν άνθρωπο, ο οποίος έδωσε ελπίδα σε ΟΛΟ τον Κόσμο και αγαπήθηκε από ΟΛΟ τον Κόσμο ΟΛΟΥΣ αυτούς τους αιώνες ...
 
Έναν άνθρωπο, που, δύο χιλιάδες χρόνια μετά το "πέρασμά" του, ο μισός Πλανήτης δίνει στα παιδιά του το όνομα του, για να τον τιμήσει. 
 
Αυτόν βλέπουν σαν "σφαγέα" οι επαγγελματίες χαφιέδες, οι οποίοι "έβλεπαν" τον "Παράδεισο" στην Ανατολική Γερμανία, η οποία διατηρούσε έναν χαφιέ για κάθε έξι πολίτες ...
 
Οι πληρωμένοι από τους Σιωνιστές χαφιέδες, οι οποίοι παριστάνουν τους διεθνιστές και κατά μία παράξενη "σύμπτωση" θα εμφανιστούν σαν φανατικοί εθνικιστές "Μακεδόνες" ...
 
Οι χαφιέδες των Σιωνιστών, που, όχι μόνον "Μακεδόνες" αλλά κι "εξωγήινοι" θα δήλωναν, προκειμένου να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

Θα το ξαναγράψουμε και θα το γράφουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί, μέχρι να το μάθουν και οι χαφιέδες ... 
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
 
Όλοι όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, είναι πρωτίστως κομμουνιστές. 
 
Στη Μακεδονία όλοι οι Μακεδόνες είναι Ελληνορθόδοξοι. 
 
Ασχέτως γλώσσας για κάποιους απ' αυτούς - και κυρίως στα παλαιότερα χρόνια - οι πάντες ήταν και είναι Ελληνορθόδοξοι. Καταμετρημένοι ένας προς έναν ...
 
Στην κυριολεξία, εφόσον οι Ελληνορθόδοξες Μητροπόλεις καταγράφουν εδώ και αιώνες όλες τις γεννήσεις, τους γάμους και τις κηδείες των "ποιμνίων" τους ...
 
Καταγεγραμμένοι όλοι τους, όπως οι δίγλωσσοι πλέον Ελληνορθόδοξοι των ΗΠΑ, για παράδειγμα.

Οι πάντες στη Μακεδονία - μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών - είναι Ελληνορθόδοξοι και άρα Έλληνες. 
 
Δεν υπάρχουν ούτε Βούλγαροι ούτε Σέρβοι ούτε εξωγήινοι. 
 
Η απόδειξη βρίσκεται μέσα στην ίδια τη Μακεδονία. 
 
Ας πάει όποιος θέλει σε οποιοδήποτε μακεδονικό χωριό κι ας μελετήσει την παλιά εκκλησία του. 
 
Είναι παντελώς διαφορετικές οι ελληνορθόδοξες εκκλησίες από τις βουλγαρικές ή τις σερβικές. 
 
Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι όλοι αυτοί ανήκουν εδώ και αιώνες στο ελληνορθόδοξο ποίμνιο της Κωνσταντινούπολης. 
 
Σ' ό,τι αφορά αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους "Μακεδόνες", είναι είτε κομμουνιστές, που, ως άθεοι, μισούν την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, είτε πληρωμένοι Μπολσεβίκοι, που εξυπηρετούν έξωθεν επιβεβλημένους σχεδιασμούς.

Σε κάθε περίπτωση είναι ελάχιστοι στον αριθμό και σύμφωνα με τις αναλογίες που δίνει ο Λένιν, τα περισσότερα είναι χαϊβάνια, που "αναμασούν" άκριτα ό,τι τους δίνει ο Περισσός των πληρωμένων προδοτών ...
 
Μισάνθρωποι, μισέλληνες και απόλυτα πιστοί στον σιωνισμό, ο οποίος τους ταΐζει ως κομμουνιστές. 
 
Το ίδιο άθλιοι θα παρέμεναν είτε στη σημερινή Ελλάδα είτε σε οτιδήποτε φαντάζονταν στο μέλλον ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί. 
 
Ακόμα δηλαδή και στη "Μακεδονία", την οποία σήμερα δήθεν οραματίζονται, αυτοί θα ήταν το ίδιο σκουπίδια ...
 
Θα ήταν σταθερά κομμουνιστές και χαφιέδες όποιου λαού είχε την ατυχία να τους έχει στις τάξεις του.

Το καλό με τους κομμουνιστές είναι πως είναι εύκολοι στον χειρισμό τους ...Πολύ εύκολοι. 
 
Αρκεί να μην πέφτεις στην παγίδα τους και τους δίνεις "αέρα" σε μια "φλόγα" μίσους που κουβαλάνε όλοι τους. 
 
Πρέπει να γνωρίζεις πως έχουν την εβραϊκή "παθογένεια" των "πατέρων" τους και άρα ν' αποφεύγεις αυτά, τα οποία νομίζεις προφανή και τα οποία αφορούν τους κοινούς ανθρώπους. Οι διωγμοί τούς διατηρούν ακμαίους και όχι το αντίθετο. 
 
Για παράδειγμα, όταν θέλεις να τους τιμωρήσεις, δεν τους καταδιώκεις, γιατί δεν σε συμφέρει να δίνεις σε μισάνθρωπους τη δικαιολογία τού μίσους και του διωγμού, ώστε να βρίσκουν ένα έστω και φτηνό νόημα στη ζωή τους ...Ούτε καν τους φυλακίζεις.

Οι φυλακές είναι τιμωρία για τους κοινούς ανθρώπους και όχι για τους αποκτηνωμένους ανθρώπους, όπως είναι οι κομμουνιστές. 
 
Αυτούς δεν τους βάζεις στη φυλακή, εφόσον αυτήν την αντιλαμβάνονται ως "σπίτι" τους, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκεί βρίσκονται οικειοθελώς οι "πατερούληδές" τους και τα "αδέρφια" τους. 
 
Τους χαφιέδες κομμουνιστές, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν με χαρτζιλίκια ως τεμπελχανάδες, τους τιμωρείς, αφήνοντάς τους να εργαστούν για την επιβίωσή τους ..
 
.Η τιμωρία τους θα είναι να ζουν ως μισάνθρωποι ανάμεσα σε ευτυχισμένους και δικαιωμένους ανθρώπους ...
 
Δακτυλοδεικτούμενοι "τενεκέδες". Από εκεί και πέρα, όσο και να τους "μειώνεις" ή να τους προσβάλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. 
 
Εδώ τους μείωσαν οι δικοί τους "πατερούληδες" κι αυτοί ακόμα τους προσκυνάνε στα μαυσωλεία την ώρα που ακόμα βρίσκουν πτώματα στον "παράδεισό" τους.

Όλα αυτά τα προηγούμενα βέβαια μόνον για τους κομμουνιστές ...
 
Γι' αυτούς, οι οποίοι κατά 99% σύμφωνα με τον Λένιν είναι αγύρτες ή αφελείς. 
 
Για τους Μπολσεβίκους τού 1% δεν ισχύει το ίδιο. 
 
Αυτοί θα έχουν μπροστά τους έναν "μονόδρομο" ...Τον "μονόδρομο"-Ζαχαριάδη, ο οποίος οδηγεί σε παγωμένα τοπία και θερμές αποφάσεις ...
 
Σε έναν "μονόδρομο" με μόνον μία επιλογή στη ζωή τους ...Την επιλογή-Ζαχαριάδη ...Απλά πράγματα. 
 
Τον προδότη, όταν θέλεις να τον τιμωρήσεις, δεν του στήνεις κρεμάλα ...
 
Δημιουργείς συνθήκες, για να τη στήσει μόνος του. 
 
Από τον Ιούδα και τον Εφιάλτη μέχρι τον Ζαχαριάδη αυτό γινόταν πάντα ...
 
Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να γνωρίζουν όλοι για τι ακριβώς μιλάμε ...
 
Να γνωρίζουν όλοι το κατά πού "πηγαίνουμε".

Αυτοί λοιπόν οι τιποτένιοι και ελεεινοί πολεμούν σήμερα τον Ελληνισμό - υπό την ηγεσία των πληρωμένων προδοτών - για λογαριασμό των Σιωνιστών. 
 
Αυτοί οι αγύρτες και οι αφελείς, που ακολουθούν τους προδότες Μπολσεβίκους, "πληγώνουν" την Ελλάδα ...
 
Αυτοί είναι που σήμερα ολοκληρώνουν ένα έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού, το οποίο το ξεκίνησε ο "πατερούλης" Ζαχαριάδης ...
 
Ένα έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε με τους "Σλαβομακεδόνες" τού Ζαχαριάδη, για να φτάσουμε στους "Μακεδόνες" τού Τσίπρα.

Αυτοί είναι που πολύ πρόθυμα "πληγώνουν" τη Μακεδονία υπέρ των πραγματικών τους αφεντικών ...Θεωρητικά υπέρ τού Λένιν και του Στάλιν και πρακτικά υπέρ των Σιωνιστών ...
 
Αυτοί είναι που δημιούργησαν εξ' αρχής ένα ανύπαρκτο πρόβλημα και έχουν κέρδη απ' αυτό. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε πολύ σημαντικό το να γνωρίζει κάποιος τον εχθρό του. 
 
Δεν μπορείς να πολεμάς έναν αντίπαλο, τον οποίο δεν γνωρίζεις ...
 
Ούτε καν ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας δεν μπορείς να κάνεις.

 
 
Επίσης, δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας υπάρχουν "απουσίες"; 
 
Ποιος είναι αυτός, ο οποίος στην κυριολεξία "λάμπει" δια της απουσίας του; ...
Το "καμάρι" τής Θεσσαλονίκης ...Ο ΠΑΟΚ ...Ο ΠΑΟΚ, που για ένα πέναλτι μπορεί να κάψει την πόλη ...
Κι όμως ...
 
Στο πιο μεγάλο "προσκλητήριο" του Ελληνισμού και της Μακεδονίας ο ΠΑΟΚ είναι απών. 
 
Γιατί; ...
 
Γιατί προφανώς δεν το επιτρέπει ο λαθρέμπορος πρόεδρός του. 
 
Γιατί; ...Γιατί, εκτός από κουμπουροφόρος είναι και κομμουνιστής ...
 
Είναι κομμουνιστής θαυμαστής τού Πούτιν και ομοϊδεάτης τού Τσίπρα. 
 
Πώς όμως θα κινηθεί δυναμικά η κοινωνία, όταν οι όποιες οργανωμένες συλλογικές δομές της είναι "βραχυκυκλωμένες"; Πόσο διαφορετικά θα ήταν κάποια πράγματα, αν ο προσφυγικός ΠΑΟΚ αντιδρούσε άμεσα και χωρίς να επηρεάζεται από τα χαρτζιλίκια τού προέδρου; ...
 
Πολύ διαφορετικά, και αυτό το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι τοποθέτησαν έναν κομμουνιστή στη θέση τού προέδρου.

 Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ως το βασικότερο πρόβλημα, το οποίο πρέπει απαραίτητα να λυθεί σήμερα, την "ορατότητα". 
 
Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι "ορατές" στους ρόλους τους. 
 
Απειλούνται τα εθνικά τους συμφέροντα από ανθρώπους, οι οποίοι παριστάνουν ότι αγωνίζονται για την ιδεολογία τους. 
 
Δεν μπορούν οι Έλληνες να αμυνθούν και, όταν το κάνουν, το κάνουν με λάθος τρόπο. Φαντάζουν οι ίδιοι εθνικιστές και απολίτιστοι και οι πραγματικοί εθνικιστές και βάρβαροι φαίνονται σαν κοσμοπολίτες και διεθνιστές. 
 
Φτάσαμε στο σημείο ένας κομμουνιστής χαφιές σαν τον Καρανίκα να μιλάει για "εθνίκια" και για ναζιστές κάθε φορά που κινητοποιείται ο λαός.

Όλα αυτά πρέπει ν' αλλάξουν, γιατί οδηγούν σε βέβαιη ήττα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών μονομάχων ...Μόνον με την αποκάλυψη των πραγματικών πρωταγωνιστών.  
 
Τα επόμενα συλλαλητήρια στη Μακεδονία δεν πρέπει να γίνουν για τα ακίνδυνα και αδύναμα Σκόπια, αλλά για την εσωτερική πέμπτη φάλαγγα του ΚΚΕ ...
 
Αυτοί είναι που θα "επιτεθούν" στη Μακεδονία, κάνοντας χρήση των σιωνιστικών μέσων, τα οποία - ως γνωστόν - είναι τα διεθνή ΜΜΕ και ο τραπεζικός τομέας. 
 
Αυτοί οι πραγματικοί ανθέλληνες θα εμφανιστούν σε λίγο καιρό σαν "Μακεδόνες", που θα ζητάνε δήθεν δικαιώματα. 
 
Θα συνεννοούνται και μεταξύ τους στα δήθεν "μακεδονικά", ενώ όλοι - εκτός από τον Μπολσεβίκο Φίλη - γνωρίζουν ότι αυτά είναι βουλγαρικά.

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "μάντης", για να καταλάβει το σχέδιό τους ...Ένας "τυφλοσούρτης" είναι. 
 
Θα θέσουν σαν "μέτρο" τής "μακεδονικότητας" τους Σκοπιανούς και τη γλώσσα τους και θα επιχειρήσουν να σπείρουν τον διχασμό μέσα στην Ελλάδα. 
 
Γι' αυτόν τον λόγο τούς είναι απολύτως χρήσιμο το ΚΚΕ με τις γνώσεις του σ' ό,τι αφορά την ελληνική κοινωνία. 
 
Οι ΚΚΕδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ύπαρξη του προσφυγικού στοιχείου στη Μακεδονία, για να το διαφοροποιήσουν από τους ντόπιους. 
 
Με μερικές προβοκάτσιες και με μια προκλητική ρητορική, είναι εύκολο να παράγουν κάποια φαινόμενα δήθεν εσωτερικών "τριβών", τις οποίες τα σιωνιστικά ΜΜΕ μπορούν να μεγεθύνουν ...Εδώ "χορεύουν" χωρίς όργανα ...
 
Εδώ ήδη έχουν πάει την Ελλάδα στα διεθνή Δικαστήρια για καταπίεση "μειονότητας".

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι ελέγχουν τον τραπεζικό τομέα, θεωρούν ότι μπορούν να "διχάσουν" τους Μακεδόνες με το κύριο "όπλο" τους, που είναι το χρήμα ...
 
Αυτό, δηλαδή, που πάντα κάνουν. Αυτό γίνεται εύκολα και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης με προνομιακά δάνεια. 
 
Με τον Σόρος να ελέγχει όλο το τραπεζικό σύστημα των Σκοπίων - και άρα της "Βόρειας Μακεδονίας" - είναι εύκολο να επιχειρήσουν την τραπεζική "διείσδυση" στην Ελλάδα ...Ό,τι δηλαδή προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη, όπου με δάνεια προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία και να "δέσουν" σε ένα "μίγμα" εκβιασμών και προνομίων όποιους αφελείς σπεύσουν να επωφεληθούν. 
 
Τα ίδια έχουν σκοπό να κάνουν και στη Μακεδονία - και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές - και να εκμεταλλευτούν την εμπειρία τους. 
 
Η τουρκική κρατική τράπεζα  Halkbank - η οποία έχει την άποψη του Ερντογάν για τη "Μακεδονία" - ετοιμάζει - μετά τη συμφωνία των Πρεσπών - 40 νέα υποκαταστήματα στα Σκόπια. 
 
Επειδή κάποιοι είναι αφελείς και βιαστικοί, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί στις εκδηλώσεις τους.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά - όπως καταλαβαίνουμε - απαιτείται προδοσία ...
 
Απαιτείται η ύπαρξη και η δραστηριοποίηση της "πέμπτης φάλαγγας" στην Ελλάδα. 
 
Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν, αν δεν υπάρχουν συντονισμένες και οργανωμένες δυνάμεις μέσα στην ίδια την Ελλάδα. 
 
Αυτόν τον προδοτικό ρόλο έχει προετοιμαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες να παίξει το ΚΚΕ. Αυτοί είναι σε άμεση σύνδεση και συνεννόηση με τους Σκοπιανούς, γιατί δεν "βγαίνει" διαφορετικά το σχέδιό τους. 
 
Ο συντονισμός τους είναι εύκολος, γιατί απλούστατα είναι ΟΛΟΙ τους κομμουνιστές ...
 
Το σύνολο των κομμουνιστικών κομμάτων τής περιοχής είναι "συντονισμένο" σε αυτήν την ανθελληνική επιχείρηση ...
 
Είναι κομμουνιστική η προσπάθεια που γίνεται και γι' αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ βρίσκεται σε άμεση σύνδεση με όλους αυτούς ...
 
Δικοί του άνθρωποι θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα δηλώνουν κατακτημένοι "Μακεδόνες" και θ' αναζητούν τη "βοήθεια" και τη "συμπαράστασή" τους.

Λάθος είναι που κοιτάνε οι Έλληνες προς Βορρά για τον εχθρό τους ...Στον Νότο βρίσκεται ο εχθρός ...Δεν βρίσκεται στα Σκόπια ...
 
Στην Αθήνα βρίσκεται, και συγκεκριμένα στον Περισσό. 
 
Τα ίδια ελεεινά σκουπίδια, που υπό τις εντολές των Σιωνιστών προκάλεσαν τον Εμφύλιο και τη Σφαγή στον Γράμμο και στο Βίτσι, επιχειρούν σήμερα με τις ίδιες πλάτες ν' αλλάξουν το αποτέλεσμά του ...Περί αυτού πρόκειται. 
 
Ακόμα και η εκδήλωση στην Πρέσπα αυτόν τον συμβολικό χαρακτήρα είχε ...Κάτω από τον Γράμμο και το Βίτσι οι νικητές κομμουνιστές έκαναν αυτό, το οποίο ήθελαν να κάνουν εξ' αρχής ...Παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Σιωνιστές και στους Γερμανούς υπαλλήλους τους.

Την επόμενη φορά, που θα διοργανωθούν συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, θα πρέπει αυτά να είναι υπέρ τής Ελλάδας και υπέρ τής Δημοκρατίας. 
 
 Τι σημαίνει αυτό; ...Να απαιτήσουν ΟΛΟΙ μαζί οι Έλληνες αυτά, τα οποία ο Ευρωπαϊκός Νόμος επιβάλει, και είναι η καταδίκη τού κομμουνισμού ...
 
Να απαιτήσουν τη διάλυση και τον έλεγχο των πεπραγμένων τού ΚΚΕ ...
 
Των προδοτικών πεπραγμένων ...Να ζητηθούν επιτέλους τα αρχεία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, που αφορούν το "παιδομάζωμα" ...
 
Να ζητηθούν τα ονόματα όλων των βασανιστών τού ΚΚΕ, οι οποίοι συμμετείχαν στην ιδεολογική "επιμόρφωση" των απαχθέντων παιδιών ...Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κομμουνιστών εκείνων, οι οποίοι άρπαξαν τα παιδιά αυτά από τις οικογένειές τους ...Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων ΚΚΕδων δολοφόνησαν παιδιά, τα οποία αποπειράθηκαν να δραπετεύσουν. Όλα αυτά τα γνωρίζει η συμμορία τού Περισσού και τα βαστά στα αρχεία της, προκειμένου να εκβιάζει την εξουσία των δωσίλογων, όταν απειλείται η ασφάλειά της.

 Μόνον αν καταλάβουν οι Έλληνες ποιο είναι το "πεδίο" τής μάχης, έχουν ελπίδες να νικήσουν ...Μόνον αν εξουδετερωθεί το κύριο "όργανο" των Σιωνιστών στην Ελλάδα είναι εύκολο να εξουδετερωθούν και τα Σκόπια. 
 
Δεν έχουν "φορτίο" τα Σκόπια, για να είναι από μόνα τους επικίνδυνα. 
 
Η Μακεδονία δεν κινδυνεύει απ' έξω ...
 
Από μέσα κινδυνεύει. 
 
Ο ελληνικός κομμουνισμός κάνει τα Σκόπια να φαίνονται επικίνδυνα, γιατί τα εμφανίζει σαν "φόβητρο-είδωλο", ενώ αυτός ο ίδιος είναι που κάνει από "μέσα" τη ζημιά. 
 
Αν εξουδετερωθεί το ΚΚΕ, τα Σκόπια δεν μπορούν να επιβιώσουν ούτε για μία εβδομάδα. 
 
Η χρησιμότητά τους για τους Σιωνιστές είναι που τους δίνει ζωή, εφόσον συντηρούνται αποκλειστικά με χρήματα του Σιωνισμού. 
 
Ο κίνδυνος λοιπόν δεν είναι από εκεί ...
 
Ο κίνδυνος είναι από "μέσα" και άρα από το ΚΚΕ. Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει ο μηχανισμός εκείνος, που να συντονίζει αλλά και να μοιράζει χαρτζιλίκια σε "Μακεδόνες", οι οποίοι θα αντιδρούν δήθεν απέναντι σε "κατακτητές". 
 
Χωρίς το ΚΚΕ δεν υπάρχει το μέσον εκείνο, για να μπορούν οι Σκοπιανοί να "μπαίνουν" μέσα στη Μακεδονία. 
 
Χωρίς το ΚΚΕ στην πραγματικότητα ακυρώνεται όλος ο σιωνιστικός σχεδιασμός ...Όλη η στρατηγική τους πρέπει ν' αλλάξει.

Αν τώρα στη χειρότερη περίπτωση περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, πρέπει ο ελληνικός λαός με τη στάση του να την ακυρώσει στο πρακτικό επίπεδο. 
 
Εφόσον θέλουν να λέγονται "Βόρεια Μακεδονία", εμείς οι Έλληνες θα αλλάξουμε τη στρατηγική μας ...Θα τους ονομάζουμε "Βόρεια Κομμουνιστική Μακεδονία" ...
 
Να δούμε πόσο "μακριά" θα πάνε και ποιες θα είναι οι προοπτικές τους ...
 
Μαζί με τη Βόρεια Κορέα θα είναι οι απολύτως μοναδικές χώρες, οι οποίες θα ελέγχονται από σκληρούς σταλινικούς κομμουνιστές ...
 
Οι μόνες χώρες που ως εθνικό τους "θεμέλιο" θα έχουν μια ιδεολογία ...εις βάρος τής φυσικής τους καταγωγής.

Από τη στιγμή που επέλεξαν έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, για να βάλουν "χέρι" στην Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί να επιλέξει έναν ιδεολογικοπολιτισμικό προσδιορισμό, για να βάλει αυτή "χέρι" στα Σκόπια. Ποιο το κέρδος αυτής της στρατηγικής; ...
 
Όταν ο κομμουνισμός τους "τελειώσει", θεωρητικά θα χάσουν την εθνική τους "πλατφόρμα". 
 
Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούν κάλλιστα να ενωθούν με τη Νότια Ελληνική Μακεδονία και άρα να ενσωματωθούν στην Ελλάδα από την οποία "αποκόπηκαν" μόνον για λόγους ιδεολογίας ...
 
Μόλις τελειώσει το ιδεολογικό τους "ταξίδι", μπορούν να επιστρέψουν στο ασφαλές ελληνικό "λιμάνι".


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Oλα αυτα τα πραγματικα απεχθη εγκληματα,πρεπει να τιμωηθουν.Ολοι οσοι ειναι μεσα σε αυτο το βρωμικο σχεδιασμο-οτι πιο βρωμικο μπορει να σχεδιασει σκοτεινος νους-.Μονο ενας αρρωστος εχει τετοιο μισος,τετοιο κομπλεξ.Πρεπει να αποδωθει δικαιοσυνη..
  Φτασαμε στην απολυτη απαληφη μας σαν Ελληνες.Μας εφτιαξαν οι σκουπιδιαρηδες του κοσμου,οτι ηταν αυτοι οταν ξεκινησε το "οραμα" τους..
  Οι ελληνες ποτε δεν σκυβουν το κεφαλι..Παντα κρατουσαν θεμοπυλες και σημερα το ιδιο θα πραξουν.Η τιμωρια ολων τους θα ειναι πολυ σκληρη.
  Η Μακεδονια ειναι αυτη που θα τους τιμωρησει.Η Μακεδονια ενωσε τους Ελληνες ,και σημερα ειμαστε,εμεις απο την μια πλευρα και οι εξουσιαστες απεναντι μας..Σημερα δεν υπαρχουν διαφορες
  Σημερα ολοι λεμε "Δεν υπαρχει δεξια,δεν υπαρχει αριστερα,ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
  Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ .ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούν κάλλιστα να ενωθούν με τη Νότια Ελληνική Μακεδονία και άρα να ενσωματωθούν στην Ελλάδα από την οποία "αποκόπηκαν" μόνον για λόγους ιδεολογίας.

  Και μετά ξύπνησε...

  Ο πληθυσμός των Σκοπίων κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι σλάβοι βούλγαροι και αλβανοι ενώ εμπεριέχονται και άλλες μειονότητες όπως τούρκοι τσιγγάνοι κτλ, αλλά οι Ελληνικής καταγωγής και Ελληνόφωνοι είναι σχετικά λίγοι για να δικαιολογεί πέραν της γραμμής του μοναστηρίου, την ένωση ολόκληρης της έκτασης των σκοπίων.
  Αυτός ο πληθυσμός και η κρατική μέχρι τώρα έκταση που αντιστοιχουν, δηλαδή στα σκόπια, δεν μπορεί να ενωθεί με την Ελλάδα και φυσικά δεν είναι μόνο θέμα ιδεολογίας.
  Ένωση σκοπίων Ελλάδος είναι με άλλα λόγια η ενωμένη μακεδονία που ζητάνε οι σλάβοι και βούλγαροι σκοπιανοί. Εκτός εαν εννοεί ένα τμήμα των σκοπίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΛΥ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΚΣΛΑΒΙΣΤΙΚΑΝ ΒΙΑΙΟΣ ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ! ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ / ΕΛΛΗΝΕΣ/ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΩΚΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ".

   Διαγραφή
 3. Oποιος θελει να ονομαζεται ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ θα εχει ολο το "πακετο".Την Ελληνικη γλωσσα και παιδεια.
  Πολλοι Ελληνες εκσλαβισθηκαν βιαως ειναι αληθεια.Στα Μπιτολα ή Μοναστηρι,ή Αρχαια Ηρακλεια,ειναι παρα πολλοι Ελληνες .
  Συντομα ολοι οι πρακτορες θα "μαζευτουν".Αρκει που τους ειδαμε πλεον.Τωρα δεν μπορουν πια να κρυφτουν πισω απο "εθνικοπροσωπεια",δεν μπορουν πλεον να παριστανουν τους "πατριωτες".
  Το εβραικο ΚΚΕ ειχε παντα τον ιδιο στοχο,Την Μακεδονια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πολύ διαφωτιστικό και ενδιαφέρον άρθρο. ευχαριστούμε! Γ.ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ