Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Δένοντας τα κομμάτια του παζλ της επερχόμενης Ρωσικής ... επέλασης στην Ελλάδα, λόγω ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. g_oik_world_b11--2


 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή


Κατ' αρχήν να διευκρινίσω πως δεν είμαι πολιτικός αναλυτής, απλά στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ενώνω τα κομμάτια ενός παζλ μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.Κομμάτια φανερά αλλά και κρυφά... 

Κομμάτια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ήταν δεδομένα για κάποιους που παρακολουθούν τα γεγονότα εκ του σύνεγγυς και αντιλαμβάνονται τι έρχεται, αλλά και κομμάτια που για κάποιους "περίεργους λόγους", έμειναν στην αφάνεια.

Γιατί αυτό που έρχεται είναι πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό και ενδεχομένως και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας ενώσουμε το παζλ των φανερών, αλλά και των κρυφών κομματιών στην επερχόμενη Ρωσική... "επέλαση" στην Ελλάδα, λόγω ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Γιατί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, μιλάμε.

Ήταν δεδομένο, πως η Ρωσία θα αντιδρούσε στην παραχώρηση εκ μέρους της κυβέρνησης των μπολσεβίκων πολιτικών της Ελλάδας, της ονομασίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ κρατίδιο των Σκοπίων.

Ένα κρατίδιο που στην ουσία το νομιμοποίησαν οι ΤσιπροΚοτζιαδοΚαμμένοι, με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Είναι επίσης δεδομένο πως γεωστρατηκικά και γεωπολιτικά η Ρωσία θα είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς η εβραιοσιωνιστική Αμερική, βάζει γερό πόδι στην Ευρώπη, περιορίζοντας την κυριαρχία των Ρώσων σ' αυτή και κυρίως στο Αιγαίο και την Μεσόγειο.

Ήταν επίσης δεδομένο πως θα υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά της Ρωσίας, όπως και υπάρχουν, στην νομιμοποίηση του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. 

Η πρώτη αντίδραση των Ρώσων, ήταν το κλείσιμο της μοναδικής ρωσικής Τράπεζας Β&Ν BΑNΚ στο Greek Branch της. 

Ελάχιστα τα δημοσιεύματα στα οικονομικά φύλλα των εφημερίδων και των social media για την Τράπεζα αυτή, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Από μόνο του αυτό το γεγονός, αποκαλύπτει πολλά μέσα από την σιγή ιχθύος στα ΜΜΕ.

Η Τράπεζα, έκλεισε τον Ιούνιο του 2018 και αν οι  πληροφορίες μου είναι σωστές, λίγες μέρες πριν την υπογραφή της ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

Καθόλου τυχαίο, αλλά πολύ σοβαρό, για τις επόμενες εξελίξεις.

Το δεύτερο γεγονός, έχει σχέση με την απέλαση των δυο ρώσων πρεσβευτών, με την γελοία δικαιολογία των κατσαπλιάδων της συγκυβέρνησης, πως ... ασκούσαν "πρακτορική αποστολή επηρεασμού για το όνομα των Σκοπίων σε διάφορα δημόσια πρόσωπα, ώστε να μην δοθεί το όνομα...!!!!!!!!!!!!!!!!
"Παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας", το χαρακτήρισαν  τα γελοία πολιτικά υποκείμενα του Μαξίμου και του υπουργείου εξωτερικών, όταν τα ίδια αυτά πολιτικά υποκείμενα, έχουν στήσει τους ξεχειλωμένους πρωκτούς τους στα εβραιοσιωνιστικά αφεντικά τους, από Ισραήλ, ΗΠΑ, Γερμανία μέχρι  Αγγλία και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα, σε ξέφραγο αμπέλι.

Να δεχθούμε ότι όντως οι δυο πρέσβεις έκαναν ... πολιτική παρέμβαση προκειμένου να αποτρέψουν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και όλων όσων ακολουθούν μετά από αυτό;
Να το δεχθούμε και... ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ!

Προσωπικά, ανεξάρτητα από τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ρωσίας, καλώς ή κακώς, μας συμφέρει ως χώρα, με κοινά χαρακτηριστικά, να ταχθούμε με την Ρωσία και όχι με τις εβραιοσιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ.

Μαγγιά τους λοιπόν του Πούτιν και των Ρώσων, αν προσπάθησαν να προσεγγίσουν με οποιονδήποτε τρόπο πολιτικούς, ιεράρχες, συλλόγους κλπ.

Η Ελλάδα, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, όπως έλεγε ο πρωκτολόγος εθνάρχης, αλλά εκεί που κτυπά η καρδιά της Ορθοδοξίας. 
Και η καρδιά της Ορθοδοξίας, κτυπάει στην Ρωσία.

Πάμε τώρα στο τρίτο κομμάτι του παζλ... την Ταξιδιωτική Οδηγία που ετοιμάζει ο Πούτιν, κατά της Ελλάδας, μετά την ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
Τεράστιο πλήγμα, που θα το αντιληφθούμε λιαν συντόμως, πόσο θα πλήξει την ήδη καταρρακωμένη από τα μνημόνια και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, οικονομία μας.

Να είστε βέβαιοι, πως τα χειρότερα έπονται... 
"Κάποιοι" λένε, ότι "βλέπουν οράματα" πως ... τα πολιτικά υποκείμενα του Μαξίμου και όχι μόνον, θα δουν τα κεφάλια τους να γίνονται "ποδοσφαιρικές μπάλες", απ' όσα ακολουθήσουν... 
Κι εγώ λέω, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Στα κομμάτια του παζλ που ένωσα πιο πάνω, σίγουρα δεν έχει συμπληρωθεί η εικόνα... 
Διαφαίνονται όμως πολλά απ' αυτά που θ' ακολουθήσουν... 
Γι αυτό, ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ... 
Τα τραντάγματα θα είναι πολύ δυνατά και θα μας ταρακουνήσουν.
Κανείς μας δεν θα μείνει αλώβητος... 

Στο τέλος όμως του Γολγοθά, πιστεύω πως μας περιμένει Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή
Η ρωσική τράπεζα στην Ελλάδα

Μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ρωσίας ήρθε στην ελληνική αγορά.
Τον Ιανουάριο του 2017 το πρώην υποκατάστημα της KEDR BANK μετονομάστηκε επίσημα και πλέον λειτουργεί υπό την καινούργια επωνυμία Β&Ν BΑNΚ Greek Branch. 

Σήμερα η Β&Ν BΑNΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομοσπονδιακές τράπεζες της Ρωσίας με τεράστιο πελατολόγιο σε όλη την χώρα από το Καλίνινγκραντ έως το Βλαντιβοστόκ. Επίσης, είναι η μοναδική ρωσική τράπεζα με υποκατάστημα στην Ελλάδα. 

Για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την συμβολή της τράπεζας στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας μας μίλησε η Διευθύντρια του Β&Ν BΑNΚ Greek Branch κα Άννα Αβάκοβα.
Η Διευθύντρια του Β&Ν BΑNΚ Greek Branch κα Άννα Αβάκοβα
Η Διευθύντρια του Β&Ν BΑNΚ Greek Branch κα Άννα Αβάκοβα
Η Β&Ν BΑNΚ είναι η μοναδική ρωσική τράπεζα που έχει παρουσία στην Ελλάδα. Ποιες είναι οι εργασίες της στον ελλαδικό χώρο;  


Εξυπηρετούμε πελάτες από διαφορετικές χώρες. Το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού πελατολογίου μας είναι Έλληνες ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Έχουμε πολλούς ρωσόφωνους πελάτες, ένα μέρος των οποίων είναι πολίτες της πρώην ΕΣΣΔ που κατοικούν στην Ελλάδα. Επίσης πολλοί πελάτες μας είναι κάτοικοι της Ρωσίας, που επιλέγουν την Ελλάδα είτε για διακοπές είτε για επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και για επενδύσεις σε ακίνητα ή σε επιχειρήσεις.


Το Υποκατάστημά μας προσφέρει μία σειρά τραπεζικών προϊόντων, όπως καταθέσεις, ταμειακή εξυπηρέτηση, πληρωμές, προϊόντα εισαγωγών/εξαγωγών και δανειακά προϊόντα. Πλεονέκτημά μας είναι η άριστη γνώση της ελληνικής και της ρωσικής νομοθεσίας. Χάρη σε αυτό έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη ενημέρωση στους πελάτες μας σχετικά με το πως ανοίγει ένας λογαριασμός, ποια είναι τα δικαιολογητικά, ποια είναι η διαδικασία πληρωμών που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, ποιοι είναι οι περιορισμοί που ισχύουν αυτή τη στιγμή στη χώρα κ.α.


Πως επηρεάζουν τον πελάτη οι περιορισμοί που αναφέρατε, και πως το Υποκατάστημά σας βοηθά το κοινό να εξυπηρετείται ποιοτικά εν μέσω των capital controls;


Δυστυχώς, οι περιορισμοί κίνησης κεφαλαίων που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2015, δυσκολεύουν αισθητά τις τραπεζικές συναλλαγές όλων μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Ακόμα και το άνοιγμα ενός λογαριασμού ιδιώτη στην Ελλάδα αποτελεί πλέον δύσκολη υπόθεση για τον καθένα, πόσο μάλλον για έναν κάτοικο της Ρωσίας.


Σε γενικές γραμμές η τραπεζική νομοθεσία στην Ελλάδα εξελίσσεται και αλλάζει αρκετά γρήγορα και συχνά, με αποτέλεσμα οι πελάτες να αδυνατούν από μόνοι τους να ερμηνεύσουν σωστά όλες τις ιδιαιτερότητές της. Οι πελάτες χρειάζονται επαγγελματική καθοδήγηση προκειμένου να κατανοήσουν τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την εκτέλεση των συναλλαγών τους με τις οικογένειές τους ή τους συνεργάτες τους στη Ρωσία. Με την προσεκτική βήμα-βήμα υποστήριξή τους από την πλευρά μας οι περισσότερες από τις ανάγκες τους ικανοποιούνται επιτυχώς.


Παρέχουμε τις πλέον αναλυτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ανοίγματος λογαριασμού στην Ελλάδα, σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται και ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Βοηθάμε στην εκτέλεση πληρωμών, τόσο εντός της Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό, εφόσον αυτές είναι συναλλαγές, που ρυθμίζονται από την ειδική νομοθεσία. Στόχος μας είναι οι αλλοδαποί πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς σε μια ξένη χώρα και να είναι σίγουροι ότι πάντα μπορούν να απευθυνθούν στην τράπεζά μας για οποιαδήποτε ενημέρωση και συμβουλή.
Οι ρωσόφωνοι πελάτες δεν εκτιμούν μόνο τους ελκυστικούς όρους των προϊόντων μας, αλλά και την δυνατότητα να επικοινωνούν με τα στελέχη της τράπεζας στην μητρική τους γλώσσα. Να τονίσω, ότι όλες οι βεβαιώσεις και τα παραστατικά συναλλαγών παρέχονται και στην ρωσική γλώσσα που σημαίνει ότι ο πελάτης δεν ταλαιπωρείται με τις μεταφράσεις στην περίπτωση που κάποια από τα τραπεζικά έγγραφα χρειαστεί να προσκομιστούν στην Ρωσία. Αυτό φυσικά εξοικονομεί χρόνο και κόστος.


Ποια άλλα πλεονεκτήματα σας παρέχει το γεγονός ότι είστε ρωσική τράπεζα;


Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαπιστώσει ότι η εμπιστοσύνη του εγχώριου κοινού στην ρωσική τράπεζα έχει αυξηθεί κατά πολύ. Σε αυτό φυσικά συμβάλλει η θετική εικόνα της Β&Ν BΑNΚ στην Ρωσία, καθώς οι πελάτες εκτιμούν τις θετικές αξιολογήσεις της τράπεζας από διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Εδώ να σημειώσω, ότι πολλοί Έλληνες προτιμούν να κάνουν τις καταθέσεις τους σε ρούβλια διότι η αποδοτικότητά τους είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των καταθέσεων σε ευρώ.


Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η απευθείας και άμεση αλληλοεπίδραση με όλα τα υποκαταστήματα της τράπεζας στην Ρωσία. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε χαμηλά τις προμήθειες κίνησης κεφαλαίων μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας.


Μια άλλη σημαντική δυνατότητα που διαθέτουμε είναι η δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού στην Ρωσία, χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να ταξιδέψει στην Ρωσία. Σε αυτήν την περίπτωση όλη η επικοινωνία του πελάτη γίνεται με το κατάστημα στην Αθήνα και στη συνέχεια εμείς διεκπεραιώνουμε όλες τις συναλλαγές του στο κατάστημα που βρίσκεται στη Ρωσία.
Υπερτερούμε σε ταχύτητα, ποιότητα και σε κόστος εξυπηρέτησης για τις συναλλαγές με την Ρωσία.


Ποια ελκυστικά χαρακτηριστικά μπορείτε να προσφέρετε στους εταιρικούς σας πελάτες;


 Η στήριξη των επιχειρήσεων αποτελεί μια από τις προτεραιότητές μας, κάτι που συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.
Η εμπειρία που έχουμε στην εξυπηρέτηση ρωσικών επιχειρήσεων μας βοηθά στην εξυπηρέτηση των ελληνικών επιχειρήσεων που σήμερα συνεργάζονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν με επαγγελματίες στην Ρωσία.


Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση όλου του φάσματος των υπηρεσιών πληρωμών (όχι μόνο με αντισυμβαλλόμενους στην Ρωσία, αλλά σε όλον τον κόσμο), σε ευρώ, δολάρια και ρούβλια. Επίσης, οι εταιρείες μπορούν να τοποθετούν τα διαθέσιμά τους κεφάλαια στην Τράπεζά μας σε ιδιαίτερα ευέλικτες καταθέσεις με πολύ συμφέρουσες αποδόσεις.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μας, ωστόσο, είναι η πελατοκεντρική προσέγγιση. Πιστεύουμε ότι μια επιχείρηση που συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε άλλες χώρες, χρειάζεται εξατομικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών της κατά την τραπεζική της εξυπηρέτηση.


Πως η Β&Ν BΑNΚ ήρθε στην Ελλάδα; 


 Αρχικά το Υποκατάστημα της Β&Ν BΑNΚ στην Αθήνα ήταν υποκατάστημα της ρωσικής τράπεζας KEDR BANK, η οποία συγχωνεύτηκε δια απορροφήσεως με την Β&Ν BΑNΚ τον Ιούνιο του 2016.


Σήμερα η Β&Ν BΑNΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ρωσία, που καταλαμβάνει την 12η θέση βάσει του συνόλου ενεργητικού και την 6η θέση βάσει του συνόλου καταθέσεων λιανικής στο σύνολο των ρωσικών τραπεζών. 

Η B&N BANK ανήκει στον όμιλο SAFMAR, έναν από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ρωσίας, ο οποίος δραστηριοποιείται εκτός των άλλων και στον τομέα της ενέργειας και των κατασκευών. 

Το σύνολο ενεργητικού της τράπεζας ανέρχεται στο 1,2 τρισεκατομμύρια ρούβλια και το κεφάλαιο της περίπου στα 94 δισεκατομμύρια ρούβλια. 

Θεωρείται συστημική τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διαθέτει μακροχρόνια και βραχυχρόνια αξιολόγηση της Standard&Poor’s «В» με προοπτική «σταθερή».

Τον Νοέμβριο του 2016 έγινε η συγχώνευση της Β&Ν BΑNΚ με την MDM BANK, που αποτέλεσε το σημαντικότερο γεγονός στην τραπεζική αγορά της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια. Το 2016 με την Β&Ν BΑNΚ συγχωνεύτηκαν άλλες πέντε ρωσικές τράπεζες. 

Εκτός αυτού, υλοποιήθηκε και η τεχνική ενοποίηση με την «Β&Ν BΑNΚ Credit Cards», η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε «Β&Ν BΑNΚ Digital» και δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης τραπεζικών καρτών και τεχνολογικά καινοτόμων τραπεζικών προϊόντων.

Η έδρα της Τράπεζας βρίσκεται στη Μόσχα. 

Στην Ρωσία η Β&Ν BΑNΚ διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα σε 173 πόλεις. Είναι μια ομοσπονδιακή τράπεζα που εξυπηρετεί πελάτες σε όλη τη Ρωσία από το Καλίνινγκραντ έως το Βλαντιβοστόκ.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Τα σοβαρά και αξιοπρεπή κράτη ανήκουν βασικά στον εαυτό τους.Επειδή όμως οι συμμαχίες είναι μονόδρομος είτε για ένα μικρό και ανίσχυρο κράτος που θέλει τον ντ@β@τζή του για να επιβιώσει,είτε για ένα ισχυρό που θέλει τις ιερόδουλες του,η επιτυχία για το μικρό κράτος είναι να πηγαίνει όπου το συμφέρει.

  Αυτή η ευκαιρία υπήρξε πριν το α' μνημόνιο είτε με τον ανάλογο ηγέτη είτε με πατριωτική συμφωνία μεταξύ όλων των κομμάτων.

  Δηλαδή την ώρα που Γερμανοί και Γάλλοι έβαζαν το αγγούρι στην Ελλάδα,έπρεπε να υπάρξει η δεύτερη λύση.

  Δηλαδή ή μια έντιμη συμφωνία με τους δυτικούς "συμμάχους" ή ολική στροφή προς την άλλη υπερδύναμη και κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό υπό την προστασία της Ρωσίας.

  Τώρα πια,όπως τα έφεραν τα πράγματα,για την Ελλάδα θα ισχύσει το όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το 2018 δεν είναι 2008..
  Απο τότε αλλάξανε πολλά.
  Και ο νοών νοείτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν θα έρθουν οι Ρώσοι ως τουριστες θα συνεχίσουμε να εχουμε τους Σκοπιανούς, Σέρβους κλπ. Το μόνο που δεν έχουμε ακόμα δει είναι οι Σκοπιανοί να διαφημίζουν τις παραλίες ως δικές τους. Δεν αντέχω άλλο ειλικρινά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ποιος πιστεύει ότι ενδιαφέρει τα συριζανελια αν πληγεί ο τουρισμός λόγω της ταξιδιωτικής οδηγίας των Ρώσων; Αν τους ένοιαζε η οικονομική ανάταση της Ελλάδας αυτά θα έκαναν; Πέστε με συνωμοσιολόγα, αλλά εγώ πιστεύω ότι τελικά επιδιώκουν την οικονομική κατάρρευση της χώρας για να διευκολυνθεί ο διαμελισμός της και η πλήρης παράδοση όλων των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών, με τους Έλληνες να φεύγουν όπως όπως στο εξωτερικό. Ειλικρινά και εγώ δηλώνω ότι δεν αντέχω άλλο. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ που στενεύομαι οικονομικά, ούτε που υποθηκεύουν το ΄δικαίωμα του παιδιού μου σε ένα καλύτερο αύριο. Αλλά που δίνουν τα ματωμένα χώματα των προγόνων μου αυτό ειλικρινά δεν το αντέχω πια. Και δεν μου κάνουν τίποτα τα χάπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ξαναψηφιστε τα σκατα που επιλεγετε ζωα ψεφτοελληνες που ψηφιζετε αθεους και νεοταξηκες σαυρες για την καυλα της βολεμαραςσας μετα μοκο μην πιτε ουτε ενα ωχ οταν φατε τηνμπανανα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ρόλος του Πούτινγκα ειναι ακόμη ύποπτος.Λειτουργεί πολύ αργα και βασανιστικά.Κανεις δεν αισθανεται ασφάλεια με τον Πουτιν αν το δει ακριβώς οπως ειναι το ζήτημα χωρις προσμονες ελπιδες και αλλους συναισθηματισμους.Δεν υπαρχει κανενας λόγος να επιτρέψεις να γινει κάτι καθοριστικά προδοτικό για να επέμβεις μετάααα απο καποιο χρονικό διαστημα αργα αργα...ειναι κουτο.Επισης θα πρεπει να λαβαινεις υπόψη και την ταλαιπωρία ,αγωνια,τρόμο,πονο κλπ που ζουν οι ανθρωποι εκει νύχτα μερα με την ιδεα οτι θα τους παρουν τα πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ