Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Με... αιχμές απαντά η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, στην Ακυρωτική Απόφαση του ΣτΕ, για την αίτηση αναστολής... και όχι μόνον.
Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, κατόπιν εισηγήσεως της Νομικής της Υπηρεσίας δεν υπέγραψε το κείμενο που κατέθεσαν οι λοιπές Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στο Συμβούλιο Επικρατείας.
 
Το μείζον αυτό εθνικό πρόβλημα χρειάζεται μεν νομική αντιμετώπιση, αλλά τη σωστή , που θα υποβοηθήσει τον εθνικό αγώνα και η οποία θα παράξει εκείνα τα αποτελέσματα προς την εθνική δικαίωση.
Αφήνοντας αιχμές για την νομική τεκμηρίωση της αίτησης αναστολής, που κατέθεσαν στο ΣτΕ, οι προαναφερόμενες Ενώσεις και Σύλλογοι, απαντά η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ και παίρνει σαφή θέση υπέρ του Ρωσικού παράγοντα.


Καλλιόπη Σουφλή

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
PAN-MACEDONIAN UNION OF THE
MACEDONIAN STRUGGLE
GREECE – AUSTRALIA


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ έχει ως αρχή να μην κάνει πολιτικά σχόλια σε κανένα επίπεδο. 
 
Αγωνίζεται επί χρόνια για την αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στο κράτος με πρωτεύουσα τα Σκόπια, την προστασία του Αρχαίου, Μεσαιωνικού, Νεότερου Ελληνικού πολιτισμού που καταστρέφεται συστηματικά στο κράτος αυτό, στις προαιώνιες εστίες του Μακεδονικού Ελληνισμού, όπως Γευγελή, Λυχνίδα-Αχρίδα, Στρώμνιτσα, Κρούσοβο, Μοναστήρι, καθώς και την καθιέρωση της 24ης Φεβρουαρίου ως ημέρας μνήμης γενοκτονίας του Μακεδονικού Ελληνισμού από το 1870 μέχρι το 1949. 
 
Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, κατόπιν εισηγήσεως της Νομικής της Υπηρεσίας δεν υπέγραψε το κείμενο που κατέθεσαν οι λοιπές Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Το μείζον αυτό εθνικό πρόβλημα χρειάζεται μεν νομική αντιμετώπιση, αλλά τη σωστή , που θα υποβοηθήσει τον εθνικό αγώνα και η οποία θα παράξει εκείνα τα αποτελέσματα προς την εθνική δικαίωση.
Σημειώνεται επίσης, ότι αποτελεί τουλάχιστον ιστορικά ανόητο καθώς είναι γνωστός του ρωσικού παράγοντα διαχρονικά, ο ισχυρισμός περί δήθεν «χρηματισμού» των συμμετεχόντων στις μεγάλες εθνικές διαμαρτυρίες- συλλαλητήρια
 
Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ επιφυλάσσεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ενεργειών της τις επόμενες ημέρες, οι οποίες βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση, τόσο νομικά όσο και εθνικά.
 
Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις σε εγρήγορση, ενότητα, μακριά από άστοχες και νομικά αβάσιμες ενέργειες.
Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

     ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:
 Ιωάννης Νισύριος Δικηγόρος παρά Αρείω Πάγω 
& Συνεργάτες
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ
           Μιχαήλ ΧρυσανθόπουλοςΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

 1. Υ.Γ.::: ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 4, ΚΑΙ ΟΧΙ...13 ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣτΕ :::

  (1): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙ'ΝΗΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΕΙΣΑ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ , ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΠΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ "ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ".__

  (2): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΝΑΔΑ .__

  (3): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ -- ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ).__

  (4): ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ --ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟ , ΙΣΤΟΡΙΚΟ -- ΣΛΑΥΟΛΟΓΟ.__ΕΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΣτΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ... 13 ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΤΣΙΟΥ-- ΜΑΡΟΥΠΑ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ " ΨΕΥΔΟΥ'Σ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ", ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.__

  http://kerberos-hellas.blogspot.com/2018/07/blog-post_18.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ