Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Θρήνος στην νέα τάξη: Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα Στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο – «ντοκιμαντέρ» το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους.
 
 
Στην Αυστρία ξύπνησαν προφανώς έγκαιρα, και περνάνε στην αντεπίθεση. 

Εδώ αντίθετα έχουμε «προοδευτικούς» που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους παράνομους λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος.

 
 
Το μεταναστευτικό άρχισε να ξαναφουντώνει, με τα ευρωπαϊκά κράτη επιτέλους να αντιδρούν αρνητικά με προεξάρχουσα την Αυστρία.  
 
 
Η Αυστρία φοβούμενη τις επιπτώσεις της παράφρονας πολιτικής της πολυπολιτισμικής νεοταξικής κοινωνίας πήρε την απόφαση να κλείσει 300 τζαμιά στη χώρα, να κόψει τις οικονομικές επιχορηγήσεις σε ισλαμικά ιδρύματα, και να επιβάλλει την ανάγνωση του Κορανίου υποχρεωτικά μόνο στη γερμανική γλώσσα απαγορεύοντας αυστηρά την ανάγνωση του σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

 
 
Από τον Ντίνο Ζήσου

Φοβούμενοι για τις Πύλες του «Άδη» που ανοίξανε στη χώρα εισάγοντας αθρόα λαθρομετανάστες, και «χαιδεύοντάς» τους για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, κατάλαβαν ότι εξέθρεψαν μια «Λερναία Ύδρα» που απειλεί να εξαφανίσει τη χριστιανική λευκή Αυστρία. Συνειδητοποίησαν επίσης ότι η ανάγνωση του Κορανίου στα αραβικά ή στα τουρκικά επιτρέπει στους ιμάμηδες να κατευθύνουν νεαρούς τζιχαντιστές σε παράνομες πράξεις, αφού μπορούν να δίνουν ό,τι ερμηνεία θέλουν στα εδάφια του Κορανίου χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ένα καινούργιο νομοσχέδιο προωθείται στην αυστριακή βουλή σύμφωνα με το οποίο η αυστριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον στο κλείσιμο 300 παράτυπων μουσουλμανικών τζαμιών που λειτουργούν στην αυστριακή επικράτεια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το αυστριακό κόμμα «Νέα Αυστρία» προωθεί στην αυστριακή βουλή ένα νομοσχέδιο για το κλείσιμο 300 τζαμιών που σήμερα λειτουργούν στην Αυστρία, ενώ θα απαγορέψει κάθε εξωτερική οικονομική επιχορήγηση σε ισλαμικά ιδρύματα. 
 
Εκείνο όμως που εξόργισε τους ισλαμιστές, είναι ότι σύμφωνα με το νέο αυστριακό νόμο το Κοράνι όταν αναγιγνώσκεται δημόσια στην Αυστρία, θα αναγιγνώσκεται υποχρεωτικά μόνο στην τοπική γερμανική γλώσσα και απαγορεύεται αυστηρά η ανάγνωση του Κορανίου σε άλλη γλώσσα όπως αραβικά ή τουρκικά.

Οι βίαιες διαδηλώσεις πριν από λίγες μέρες στην Κολωνία της Γερμανίας κατά των Σαλαφιστών μουσουλμάνων και κατά της προβολής των ισλαμικών προτύπων στην καθημερινή ζωή των Αυστριακών, καθώς και οι αντιδράσεις κατά της προώθησης του Ισλάμ σε μια σειρά άλλων χωρών όπως το Βέλγιο, την Αγγλία, το Λουξεμβούργο κ.λπ. σκιαγραφούν ένα άκρως εύφλεκτο τοπίο που έχει αρχίσει να ανησυχεί έντονα τους θιασώτες της προώθησης του Ισλάμ στην Δύση. Μόνο που οι θιασώτες δεν είναι μόνο Τούρκοι και Σαουδάραβες αλλά και Νεοταξίτες που επιθυμούν τη διάλυση των δυτικών κοινωνιών, των εθνοτήτων και των θρησκειών, μέσω συγκρούσεων που θα διεξάγονται σε ανομοιογενείς γειτονιές και συνοικίες στις δυτικές πρωτεύουσες. Τότε θα είναι εύκολο να παρουσιαστεί η λύση της μιας θρησκείας, του ενός κράτους, και της μιας οικονομίας σε Ευρώπη στην αρχή και στον υπόλοιπο κόσμο αργότερα. Μετά το σοκ που υπέστη η ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη βλέποντας την παραβατικότητα των ισλαμιστών σε όλη την Ευρώπη, απαίτησε να παρθούν μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Η απαγόρευση της ανάγνωσης του Κορανίου στα τουρκικά ή αραβικά αποσκοπεί στο να εμποδιστεί ο οποιοσδήποτε ιμάμης να μπορεί να δώσει ερμηνείες σε εδάφια του Κορανίου που να προτρέπουν σε παραβατικές πράξεις, ή σε εξεγέρσεις εναντίον των «απίστων» αυτοχθόνων. 
 
Πλέον οι ιμάμηδες θα καταγράφονται για αυτά που λένε και θα διώκονται ποινικά. 
 
Η χρηματοδότηση στα ισλαμικά ιδρύματα καταργείται γιατί αυτά με τη σειρά τους χρηματοδοτούν οργανώσεις τύπου Αλ Νούσρα, κάτι το οποίο οι Δυτικοί το γνώριζαν αλλά έκαναν πως δεν το ήξεραν. 
 
Τώρα όμως που όλα έχουν αποκαλυφθεί προσπαθούν να αποδεσμευθούν τάχιστα. 
 
 
Η απαγόρευση των 300 παράτυπων τζαμιών, αποσκοπεί στην κατάργηση των κέντρων στρατολόγησης των τζιχαντιστών τους οποίους μετά τους διοχετεύουν τα ισλαμικά δίκτυα σε διάφορες ισλαμικές χώρες. 
 
Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει βίντεο – «ντοκιμαντέρ» το οποίο κατηγορεί τους Έλληνες για θρησκευτικό φανατισμό και ότι η Ελλάδα εμποδίζει τους παράνομους λαθρομετανάστες να έχουν τους χώρους λατρείας τους.
 
 
Στην Αυστρία ξύπνησαν προφανώς έγκαιρα, και περνάνε στην αντεπίθεση. 

Εδώ αντίθετα έχουμε «προοδευτικούς» που εκστασιάζονται με την ιδέα ότι θα φτιάξουμε τζαμιά με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου για τους παράνομους λαθρομετανάστες μουσουλμανικού θρησκεύματος. 
 
 
Ο Έλληνας έχει γαλουχηθεί με την Ορθοδοξία, το Μέτρο και τη Διαλεκτική των Αρχαίων Ελλήνων όπως και την ελληνική μυθολογία, όπου τους έχει μάθει να είναι ελεύθεροι και να σέβονται το άβατο του διπλανού κάτι που το Ισλάμ δεν το κάνει. 
 
 
Φανταστείτε ένα πλάνο με την Ακρόπολη και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. 
 
 
Ακόμα και οι καλοπροαίρετοι και νόμιμοι μουσουλμάνοι Έλληνες πολίτες κατανοούν την ευαισθησία του Ελληνικού Λαού και δεν παίζουν με τις αξίες του και το ιστορικό του παρελθόν.

Μένει να δούμε την αντίδραση της χώρας μας και ειδικότερα της κοινωνίας.


 


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Ακουστε τι λεει αυτος ο νεαρος Νορβηγος βουλευτης. Αξιζει.

  https://www.youtube.com/watch?v=FJa1MeIyfBk&ab_channel=EuropeanWatchman2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/t-3.html

  Tο ηχητικό ντοκουμέντο της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - Το ράδιο σκοπιά εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μερες ως ράδιο Μακεδονία ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Re και μεις εδω στην Ελλαδα να κτισουμε ενα τσαμι για 300+1 χοτζες ,τους προδοτοφονιαδοκανιβαλους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τό νά φέρνῃς τζιχαντιστάς στήν χώραν σου καί νά τούς στηρίζῃς παντοιοτρόπως, τήν ἰδίαν στιγμήν πού οἱ πολῖται τῆς χώρας σου πεινοῦν, χάνουν τίς περιουσίες των καί δέν γεννοῦν ἀπογόνους, σέ κατατάσσει εἰς μίαν ἀπό τίς ἀκόλουθες δύο κατηγορίες: (α) Βρωμερός Προδότης, μισέλλην, ὄργανον τῶν Σιωνιστῶν, καί (β) ἠλίθιος. Διαλέγουν καί παίρνουν οἱ κινοῦντες τά νήματα τῆς λαθρομεταναστεύσεως, ἤτοι "πολιτικοί," "Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος" καί ΜΚΟ, ἀλλά καί οἱ χρήσιμοι-ἠλίθιοι πού τούς στηρίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδώ είσαι φασίστας έτσι και εκφράσεις την αντίθεσή σου για την στήριξη στους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς. Γιατί κανείς δεν λέει κάτι για το τζαμί του Μοσχάτου που ήδη υπάρχει; Παραπέμπω τους συνέλληνες να ακούσουν την νέα εκπομπή του Mr V, αρ. 22 στο οδύσσεια tv.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ